Ξεκίνησαν οι εργασίες για την σύνδεση του ΒΙΟΠΑΘΕ με την Εγνατία οδό στο ύψος της Γκρίκας Παραμυθιάς

Δευτέρα, Αυγούστου 16, 2021
Ξεκίνησαν οι εργασίες για την σύνδεση του ΒΙΟΠΑΘΕ με την Εγνατία οδό στο ύψος της Γκρίκας ΠαραμυθιάςΈνα έργο που απαντά σε ένα διαχρονικό αίτημα επιχειρηματιών αλλά και κατοίκων της ευρύτερης περιοχής ξεκίνησε να υλοποιείται από την περιφέρεια Ηπείρου.

Ο λόγος για την σύνδεση του βιοτεχνικού πάρκου Θεσπρωτίας στην Γκρίκα Παραμυθιάς με την Εγνατία οδό.

Ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 2.650.000 ευρώ και ανάδοχος αναδείχτηκε η ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε, μετά απο απόφαση της οικονομικής επιτροπής της περιφέρειας Ηπείρου, τον Απρίλιο που μας πέρασε.

Και μπορεί το μέλλον του βιοτεχνικού πάρκου Θεσπρωτίας να θεωρείται αβέβαιο μετά από όλα έχουν συμβεί την τελευταία 15ετία, ωστόσο το έργο αυτό θα εξυπηρετεί όλους τους κάτοικους των όμορων κοινοτήτων αφού αναμένεται να βελτιώσει ουσιαστικά στην ασφαλή είσοδο των οχημάτων στην Εγνατία οδό.
Read More »
Ξεκίνησαν οι εργασίες για την σύνδεση του ΒΙΟΠΑΘΕ με την Εγνατία οδό στο ύψος της Γκρίκας Παραμυθιάς Ξεκίνησαν οι εργασίες για την σύνδεση του ΒΙΟΠΑΘΕ με την Εγνατία οδό στο ύψος της Γκρίκας Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 16, 2021 Rating: 5

Μικρή μείωση των κρουσμάτων στη Θεσπρωτία - 55 σε όλη την Ήπειρο

Δευτέρα, Αυγούστου 16, 2021
Μικρή μείωση των κρουσμάτων στη Θεσπρωτία - 55 σε όλη την Ήπειρο


Αναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 9
ΠΕ Θεσπρωτίας 14
ΠΕ Ιωαννίνων 14
ΠΕ Πρέβεζας 18


Read More »
Μικρή μείωση των κρουσμάτων στη Θεσπρωτία - 55 σε όλη την Ήπειρο Μικρή μείωση των κρουσμάτων στη Θεσπρωτία - 55 σε όλη την Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 16, 2021 Rating: 5

Ουρές χιλιομέτρων στην Εγνατία

Δευτέρα, Αυγούστου 16, 2021
Ουρές χιλιομέτρων στην ΕγνατίαΟυρές χιλιομέτρων σχηματίζονται ανά διαστήματα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων της Τύριας.

Η κίνηση στο ρεύμα από Γιάννινα προς Ηγουμενίτσα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ενώ αύξηση καταγράφεται και στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν επιλέξει τις διακοπές τους το διάστημα αυτό με αποτέλεσμα να γίνεται το αδιαχώρητο προς τα παράλια της Ηπείρου.

Για να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στην Εγνατία όπου οδηγοί ανέμεναν ώρα, λίγο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι άνοιξαν τα διόδια και η διέλευση έγινε ελεύθερα, χωρίς την καταβολή αντιτίμου.
Read More »
Ουρές χιλιομέτρων στην Εγνατία Ουρές χιλιομέτρων στην Εγνατία Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 16, 2021 Rating: 5

7 θετικά rapid tests στην Ηγουμενίτσα

Δευτέρα, Αυγούστου 16, 2021
7 θετικά rapid tests στην ΗγουμενίτσαΤην Κυριακή 15 Αυγούστου 2021, πραγματοποιήθηκαν 30 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 28 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις οποίες διενεργήθηκαν 7.418 rapid test και ανευρέθηκαν 372 θετικά (5.01%). Από τις 372 περιπτώσεις, οι 191 αφορούν άνδρες και οι 181 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 32.69 έτη.

ΠΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΠΑΝΘΕΟΝ”, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
188 rapid test με 7 θετικά (3.72%) αφορούν σε 3 άνδρες και 4 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 42 έτη
Read More »
7 θετικά rapid tests στην Ηγουμενίτσα 7 θετικά rapid tests στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 16, 2021 Rating: 5

Σελίδες