Και επίσημα πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας ο Άλκης Λάμπρου

Σάββατο, Απριλίου 16, 2016

Και επίσημα πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας ο Άλκης Λάμπρου

Read More »
Και επίσημα πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας ο Άλκης Λάμπρου Και επίσημα πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας ο Άλκης Λάμπρου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 16, 2016 Rating: 5

Οπαδοί της Λάρισας έκλεισαν την Εγνατία στην Παραμυθιά!!

Σάββατο, Απριλίου 16, 2016

Κατάληψη στο ρεύμα της Εγνατίας Οδού από Γιάννινα προς Ηγουμενίτσα, στο ύψος του Βασιλικού, πραγματοποιούν από τις τέσσερις το απόγευμα οπαδοί της Λάρισας!!!

Οι φίλαθλοι της Θεσσαλικής ομάδας, μετέβαιναν με δύο λεωφορεία, προκειμένου να δώσουν το παρόν στον αγώνα της ομάδας τους με την Κέρκυρα.

Η Κέρκυρα όμως δεν έχει διαθέσει εισιτήρια για τους Λαρισαίους, με αποτέλεσμα η αστυνομία να ακινητοποιήσει τα δύο λεωφορεία, δύο περίπου χιλιόμετρα μετά τον κόμβο Παραμυθιάς..

Οι φίλαθλοι κατέβηκαν από τα λεωφορεία και προχώρησαν στην κατάληψη του ενός ρεύματος της Εγνατίας Οδού, ζητώντας να τους επιτραπεί να συνεχίσουν το ταξίδι τους στο Νησί των Φαιάκων..

Αποτέλεσμα είναι να έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων και εκατοντάδες οδηγοί να διαμαρτύρονται γιατί δεν μπορούν να φτάσουν στους προορισμούς τους και ειδικότερα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Μετά από μία ώρα περίπου, η αστυνομία κατάφερε να πείσει τους οπαδούς να επιβαβιστούν στα λεωφορεία και με τη συνοδεία περιπολικών έχουν πάρει το δρόμο επιστροφής προς την Λάρισα.

Read More »
Οπαδοί της Λάρισας έκλεισαν την Εγνατία στην Παραμυθιά!! Οπαδοί της Λάρισας έκλεισαν την Εγνατία στην Παραμυθιά!! Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 16, 2016 Rating: 5

Ο Άλκης Λάμπρου εκ νέου πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας

Σάββατο, Απριλίου 16, 2016
Read More »
Ο Άλκης Λάμπρου εκ νέου πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας Ο Άλκης Λάμπρου εκ νέου πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 16, 2016 Rating: 5

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες