Σοβαρές καταγγελίες Γόγολου για αλλοίωση ψηφοφορίας στο δημοτικό συμβούλιο

Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2021
Σοβαρές καταγγελίες Γόγολου για αλλοίωση ψηφοφορίας στο δημοτικό συμβούλιοΣτην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εχθές οκτώ (8) Ιανουαρίου 2021 με μοναδικό θέμα :
" Λήψη απόφασης για τους είκοσι έξι (26) εργαζόμενους του ΠΑΚΚΠΟ στους παιδικούς σταθμούς ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες"
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι δεκατρείς (13) υπέρ των εργαζομένων και δεκατρείς (13) κατά των εργαζομένων. 
Με αποτέλεσμα να κριθεί με την ψήφο του Προέδρου κυρίου Μαρτίνη Δόνατου.
Το συγκεκριμένο θέμα τέθηκε προς συζήτηση με την συλλογή υπογραφών σύσσωμης της αντιπολίτευση και του κυρίου Δημάκου Δημήτρη από την πλευρά της πλειοψηφίας.
Θέλω να επισημάνω τα παρακάτω:
1) Το αίτημα των εργαζομένων ήταν, είναι και θα παραμείνει δίκαιο για την διεκδίκηση τους για μόνιμη και σταθερή εργασία. 
2) Η Δημοτική Αρχή δεν υιοθέτησε το αίτημα των εργαζομένων χωρίς να γίνει πειστική στους ίδιους και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. 
3) Οι περισσότεροι εργαζόμενοι έχουν πάνω από μια δεκαετία που εργάζονται στο Δήμο Ηγουμενίτσας. 
4) Η χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ κάποια στιγμή θα σταματήσει όπως π.χ. έγινε και με το πρόγραμμα " Βοήθειας στο Σπίτι" θα έχει ως αποτέλεσμα την συγχώνευση αρκετών παιδικών σταθμών ή ακόμα και το κλείσιμο μερικών από αυτούς για το λόγο ότι δεν θα υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός εργαζομένων που προβλέπει ο Νομοθέτης. 
5) Η Δημοτική Αρχή στερεί το δικαίωμα των εργαζομένων να διεκδικήσουν στις αίθουσες των δικαστηρίων την μονιμοποίηση τους. 
6) Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου είναι πολιτικές και όχι όπως ειπώθηκε τόσο απο τον Δήμαρχο και αρκετούς συμβούλους του για Διοικητικές, Οικονομικές και Νομικές. 
7) Δεν θα χρεωκοπήσει ποτέ ο Δήμος Ηγουμενίτσας από την πρόσληψη είκοσι έξι (26) εργαζόμενων όπως ακούστηκε από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Γκόλια.
Τέλος θέλω να καταγγείλω το θέμα παρουσίασης της τηλεδιάσκεψης :
α) Να μας κλείνουν τα μικρόφωνα.
β) Να παίρνουν τηλέφωνο μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου την ώρα της ψηφοφορίας διότι είχαν καλή σύνδεση και να ψηφίζουν τηλεφωνικά στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και να μην γίνεται δεκτή.
γ) Να φαίνεται στην οθόνη μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου να μην έχει ήχο ( προφανώς του έκλεισε κάποιος) και να μην γίνεται δεκτή η ψήφος του. 
δ) Να εκφωνεί ο Πρόεδρος το όνομα τριών Δημοτικών Συμβούλων από την παράταξη του Δημάρχου και να ακούγεται η φωνή τους χωρίς να υπάρχει εικόνα αυτών από την αρχή της συνεδρίασης μέχρι και το τέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και να γίνονται δεκτές αυτών οι ψήφοι. 
Κλείνω με την παρακάτω καταγγελία:
Καταγγέλλω και αμφισβητώ το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αυτού του θέματος για παραπλάνηση και μεθόδευση του αποτελέσματος. 
ΥΓ. Ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου μας ενημέρωσε πριν ξεκινήσει η ημερήσια διάταξη ότι δεν υπάρχει Καλή σύνδεση του προγράμματος μετάδοσης της συνεδρίασης. 
Το αναφέρω μήπως τελικά μας προετοίμαζαν για το τη θα ακολουθήσει.
Γιάννης Γόγολος
Read More »
Σοβαρές καταγγελίες Γόγολου για αλλοίωση ψηφοφορίας στο δημοτικό συμβούλιο Σοβαρές καταγγελίες Γόγολου για αλλοίωση ψηφοφορίας στο δημοτικό συμβούλιο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2021 Rating: 5

Συνεχίζουν οι αντιδράσεις στην Πέρδικα για το σχέδιο ανάπλασης - Ένταση στη συνεδρίαση της Τ.Κ. (+ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2021

 Συνεχίζουν οι αντιδράσεις στην Πέρδικα για το σχέδιο ανάπλασης - Ένταση στη συνεδρίαση της Τ.Κ. (+ΒΙΝΤΕΟ)

Με αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν την αποχώρηση των Τοπικών Συμβούλων και του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Πέρδικας κ. Μώκου, πλήθος συγκεντρωμένων επαγγελματιών και εργαζομένων στην Πέρδικα. 

Η επεισοδιακή κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση ξεκίνησε λίγο με τις 11 το πρωί της Παρασκευής με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ. Τσουμάνη να συνομιλεί αρχικά σε φιλικό κλίμα με τους συγκεντρωμένους και στη συνέχεια να εισέρχεται στην αίθουσα για ενημέρωση. 

Η αντιπολίτευση ζήτησε την παρουσία εκπροσώπου των συγκεντρωμένων κατι που αρνήθηκε ο Πρόεδρος λέγοντας ότι αυτός και μόνο επιλέγει ποιός θα παραστεί και ποιός όχι. 

Στη συνέχεια, η αντιπολίτευση αποχώρησε καταγγέλλοντας τις αντιδημοκρατικές μεθόδους του Προέδρου, ο οποίος καλούσε σε συνεδρίαση με παραπλανητικό τίτλο, δεν επιτρέπει την τηλεδιάσκεψη για να μπορέσει να παρακολουθήσει και το χωριό και δεν είχε αποστείλει το φάκελο του προς συζήτηση θέματος. 

Η αντιπρόεδρος κα Δούκα μετα απο περίπου μισή ώρα απευθύνθηκε στους παρευρισκομένους από το παράθυρο και τους ζήτησε να παραστεί αντιπροσωπεία. 

Έγινε δέκτης έντονων αποδοκιμασιών τόσο ως προς τις μεθόδους που χρησιμοποιούν ως σύνολο αλλά και της αυταρχικότητας που ακολουθούν. 

Οι παρευρισκόμενοι αρνήθηκαν να παραστούν θεωρώντας πως έτσι νομιμοποιούν μια παράνομη διαδικασία που θα χρησιμοποιηθεί ξανά παραπλανητικά όπως η δήθεν διαβούλευση και εξέφρασαν την θέση πως αν επιθυμούσαν να ακουστεί η φωνή τους θα μπορούσαν να κάνουν τη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη. 

Σε ένα παιχνίδι γάτας με ποντίκι οι τοπικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης έριχναν κλεφτές ματιές πίσω από τις κουρτίνες του κτιρίου θεωρώντας πως το πλήθος θα αποχωρήσει, πράγμα που δεν συνέβη. 

Τουναντίων εκείνοι επιχείρησαν Ηρωική έξοδο προς διαφορετικές κατευθύνσεις δεχόμενοι τα πυρά σύσσωμων των παρευρισκομένων οι οποίοι τους χειροκροτούσαν ειρωνικά κατηγορώντας τους για μεροληπτισμό, άγνοια, εκδικητικότητα και ξεροκεφαλιά.

Κείμενο της Επιτροπής Επαγγελματιών Πέρδικας


Read More »
Συνεχίζουν οι αντιδράσεις στην Πέρδικα για το σχέδιο ανάπλασης - Ένταση στη συνεδρίαση της Τ.Κ. (+ΒΙΝΤΕΟ)  Συνεχίζουν οι αντιδράσεις στην Πέρδικα για το σχέδιο ανάπλασης - Ένταση στη συνεδρίαση της Τ.Κ. (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2021 Rating: 5

Ανακοινώθηκαν 800 νέα κρούσματα σε 24 ώρες

Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2021
Ανακοινώθηκαν 800 νέα κρούσματα σε 24 ώρεςΑναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:
Σήμερα ανακοινώνουμε 800 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 144293, εκ των οποίων 52.2% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5598 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 43583 (30.2%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

362 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 250 (69.1%) εκ των διασωληνομένων είναι άνδρες. To 85.4%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.954 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

Τέλος, έχουμε 32 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 5227 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3087 (59.1%) άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.5% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Read More »
Ανακοινώθηκαν 800 νέα κρούσματα σε 24 ώρες Ανακοινώθηκαν 800 νέα κρούσματα σε 24 ώρες Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2021 Rating: 5

6 νέα κρούσματα σήμερα στην Ήπειρο

Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2021
6 νέα κρούσματα σήμερα στην ΉπειροΑναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
Π.Ε. Άρτας 0
Π.Ε. Θεσπρωτίας 0
Π.Ε. Ιωαννίνων 6
Π.Ε. Πρέβεζας 0
Read More »
6 νέα κρούσματα σήμερα στην Ήπειρο 6 νέα κρούσματα σήμερα στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2021 Rating: 5

Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ληστείας

Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2021
Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ληστείαςΗ μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας οδήγησε στην άμεση εξιχνίαση ληστείας που έγινε προχθές (07-01-2021) το βράδυ σε χωριό της Άρτας. 

Για την υπόθεση συνελήφθη αλλοδαπός ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία αλλοδαπού συνεργού του και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για – κατά περίπτωση – ληστεία κατά συναυτουργία και παραβάσεις περί όπλων, ναρκωτικών και αλλοδαπών. 

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία αλλοδαπού ότι έπεσε θύμα ληστείας από δύο αγνώστους οι οποίοι με την απειλή μαχαιριού τού απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και κινητό τηλέφωνο. 

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε εξακριβώθηκαν τα στοιχεία των δύο κατηγορούμενων, ενώ από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας εντοπίστηκε χθες (08-01-2020) σε χωριό της Άρτας και συνελήφθη ο ένας από αυτούς. 

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν κινητό και το χρηματικό ποσό, τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα καθώς και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. 

Ο συλληφθείς, ο οποίος επιπρόσθετα στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη είσοδο και παραμονή του στη χώρα, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
Read More »
Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ληστείας Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ληστείας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2021 Rating: 5

Θεσπρωτία: Αποκολλήθηκε τεράστιος βράχος - Άγιο είχαν οι διερχόμενοι οδηγοί

Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2021
Θεσπρωτία: Αποκολλήθηκε τεράστιος βράχος - Άγιο είχαν οι διερχόμενοι οδηγοί 


Άγιο είχαν οι διερχόμενοι οδηγοί στην παλιά εθνική οδό Ηγουμενίτσας Ιωαννίνων, στο ύψος της Πετροβίτσας Παραμυθιάς, όταν λόγω των τελευταίων βροχοπτώσεων, αποκολλήθηκε ο τεράστιος βράχος της φωτογραφίας, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα της Εθνικής οδού, κλείνοντας σχεδόν και τα δύο ρεύματα του δρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεργία της πολιτικής προστασίας αναμένονται την επόμενη ώρα στο σημείο για την απομάκρυνση του τεράστιου βράχου.

Φωτογραφία: Νίκος Μαρτίνης
Read More »
Θεσπρωτία: Αποκολλήθηκε τεράστιος βράχος - Άγιο είχαν οι διερχόμενοι οδηγοί Θεσπρωτία: Αποκολλήθηκε τεράστιος βράχος - Άγιο είχαν οι διερχόμενοι οδηγοί Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2021 Rating: 5

Ο διοικητής του νοσοκομείου Φιλιατών κ. Χρήστος Τσουράς στην ΕΡΤ Ιωαννίνων

Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2021
Ο διοικητής του νοσοκομείου Φιλιατών κ. Χρήστος Τσουράς στην ΕΡΤ Ιωαννίνων
Read More »
Ο διοικητής του νοσοκομείου Φιλιατών κ. Χρήστος Τσουράς στην ΕΡΤ Ιωαννίνων Ο διοικητής του νοσοκομείου Φιλιατών κ. Χρήστος Τσουράς στην ΕΡΤ Ιωαννίνων Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2021 Rating: 5

Εντός Ιανουαρίου ο έλεγχος των φακέλων για την επιχορήγηση των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον covid

Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2021
Εντός Ιανουαρίου ο έλεγχος των φακέλων για την επιχορήγηση των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον covid Από την Περιφέρεια θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε μέσα στον Ιανουάριο να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των δικαιολογητικών που υπέβαλλαν οι επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Ηπείρου», για επιχορήγηση μέσω του Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020» ανέφερε σε σημερινές του δηλώσεις ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης. 

Όπως εξήγησε ο έλεγχος θα είναι ηλεκτρονικός και θα διενεργηθεί από 20 έμπειρους υπαλλήλους της Περιφέρεια. Η έναρξή του θα γίνει, όταν θα αποσταλεί από το Υπουργείο ο απαραίτητος κωδικός πρόσβασης στο ηλεκτρονικό σύστημα. 

«Θα επιδοτηθεί πάνω από το 50% των επιχειρήσεων που υπέβαλαν φακέλους», είπε ο Περιφερειάρχης, επισημαίνοντας ότι το ποσοστό είναι κατά πολύ υψηλότερο σε σχέση με άλλες Περιφέρειες. «Αν βρεθούν άλλα χρήματα από το Κράτος θα δοθεί επιχορήγηση και σε άλλες επιχειρήσεις, Το έχουμε ζητήσει τόσο εμείς ως Περιφέρεια Ηπείρου, όσο και άλλες Περιφέρειες από το Υπουργείο Ανάπτυξης και περιμένουμε», εξήγησε. 

Ο Περιφερειάρχης κάλεσε επίσης τους επιχειρηματίες να μην παρασύρονται από υποσχέσεις που δίνονται από επιτήδειους για δήθεν ένταξή του στο πρόγραμμα: «Μην ακούτε κάποιους επιτήδειους που υπόσχονται έναντι αμοιβής για ένταξη επιχειρήσεων στο πρόγραμμα και φθάνουν στα όρια της απάτης. Η διαδικασία είναι απλή και ηλεκτρονική. Κάθε αίτηση θα εξεταστεί ξεχωριστά ως προς την εγκυρότητα των δικαιολογητικών από πλειάδα υπαλλήλων και δεν πρόκειται να δοθούν χρήματα χωρίς να γίνει έλεγχος», τόνισε μεταξύ άλλων.
Read More »
Εντός Ιανουαρίου ο έλεγχος των φακέλων για την επιχορήγηση των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον covid Εντός Ιανουαρίου ο έλεγχος των φακέλων για την επιχορήγηση των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον covid Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2021 Rating: 5

3.854 τροχαίες παραβάσεις τον Δεκέμβριο 2020 στην Ήπειρο

Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2021
3.854 τροχαίες παραβάσεις τον Δεκέμβριο 2020 στην Ήπειρο Με στόχο τη διαρκή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στα ζητήματα οδικής ασφάλειας δημοσιοποιούνται συγκεντρωτικά-συγκριτικά στοιχεία που αφορούν τροχαία ατυχήματα και παραβάσεις για τον Δεκέμβριο του 2020, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. 

α. Τροχαία Ατυχήματα 

Στην εδαφική αρμοδιότητα της Ηπείρου, σημειώθηκαν -3- τροχαία ατυχήματα (έναντι -11- το 2019). Ειδικότερα, σημειώθηκαν: 
Κανένα θανατηφόρο τροχαίο (έναντι -3- το 2019) 
-1- τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό ατόμου (έναντι -2- το 2019) 
-2- τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό ατόμου (έναντι -6- το 2019) 

Από τα τροχαία δυστυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές των νομών, καταγράφηκαν συνολικά 4 παθόντες (έναντι -21- το 2019). Ειδικότερα, καταγράφηκαν: 
Κανένας νεκρός (έναντι -3- το 2019) 
-1- σοβαρά τραυματίας (έναντι -2- το 2019) 
-3- ελαφρά τραυματίες (έναντι -16- το 2019) 

Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων – δυστυχημάτων, όπως προέκυψε από την αστυνομική τροχονομική έρευνα, ήταν: 
υπερβολική ταχύτητα 
παραβίαση ερυθρού σηματοδότη 
οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος 
λοιπά αίτια αναφερόμενα στους οδηγούς 

β. Δράσεις Τροχονομικής αστυνόμευσης 
Για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων πραγματοποιήθηκαν συστηματικοί έλεγχοι στο οδικό δίκτυο της Ηπείρου, οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα να βεβαιωθούν συνολικά (3.854) παραβάσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν οι επικίνδυνες καθώς οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα και επηρεάζουν καθοριστικά το αποτέλεσμά του. 

Συγκεκριμένα, βεβαιώθηκαν : 
- 979 για υπερβολική ταχύτητα
- 117 για μη χρήση της ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση 
- 70 για μη χρήση κράνους κατά την οδήγηση
- 48 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση 
33 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας
-       28 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη

Σημειώνεται επίσης ότι τον προηγούμενο μήνα βεβαιώθηκαν (77) παραβάσεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, (43) παραβάσεις που αφορούν ανασφάλιστα οχήματα και (589) παραβάσεις επαγγελματικών οχημάτων.
Read More »
3.854 τροχαίες παραβάσεις τον Δεκέμβριο 2020 στην Ήπειρο 3.854 τροχαίες παραβάσεις τον Δεκέμβριο 2020 στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2021 Rating: 5

Έναρξη διαβούλευσης για τη νέα Προγραμματική Περίοδο 2021-2027 για την Περιφέρεια Ηπείρου

Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2021
Έναρξη διαβούλευσης για τη νέα Προγραμματική Περίοδο 2021-2027 για την Περιφέρεια Ηπείρου Ανακοίνωση Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Ηπείρου για τη νέα Προγραμματική Περίοδο 2021-2027: 
«Ο σχεδιασμός της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-2027 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Το νέο Εταιρικό Σύμφωνο για την επόμενη Προγραμματική Περίοδο (ΕΣΠΑ 2021-2027) είναι σε στάδιο διαμόρφωσης, ενώ ξεκινά ο σχεδιασμός του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Ηπείρου. 
Στο πλαίσιο αυτό κρίνεται σημαντική η συμμετοχή των Φορέων και Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ηπείρου στην διαδικασία καταγραφής απόψεων για τις αναπτυξιακές προοπτικές της καθώς όλοι έχουμε μια κοινή συνισταμένη: την βελτίωση του μέλλοντος του τόπου μας. 
Η διαδικασία συμμετοχής έχει ήδη ξεκινήσει, είναι απλή και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021, αρκεί η συμπλήρωση του σχετικού ερωτηματολογίου στην ιστοσελίδα www.peproe.gr/op2027».
Read More »
Έναρξη διαβούλευσης για τη νέα Προγραμματική Περίοδο 2021-2027 για την Περιφέρεια Ηπείρου Έναρξη διαβούλευσης για τη νέα Προγραμματική Περίοδο 2021-2027 για την Περιφέρεια Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2021 Rating: 5

Σελίδες