Σύλλογος Πολυτέκνων Ηγουμενίτσας: Έκπτωση 50% από τον εκπαιδευτικό όμιλο ΚΟΡΕΛΚΟ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη συνεργασία του εκπαιδευτικού ομίλου Κορέλκο με τους Συλλόγους Πολυτέκνων.

Σε όλα τα μέλη των συλλόγων θα ισχύει έκπτωση έως και 50% σε οποιαδήποτε ειδικότητα του ΙΕΚ καθώς και στα εξ'αποστάσεως μαθήματα ( Distance Learning).

Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ: 698-5083064
Υπεύθυνη επικοινωνίας
Μηνδρινού Καλλιόπη


 
Read More »
Σύλλογος Πολυτέκνων Ηγουμενίτσας: Έκπτωση 50% από τον εκπαιδευτικό όμιλο ΚΟΡΕΛΚΟ Σύλλογος Πολυτέκνων Ηγουμενίτσας: Έκπτωση 50% από τον εκπαιδευτικό όμιλο ΚΟΡΕΛΚΟ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017 Rating: 5

Θεσπρωτία: Οριοθέτηση περιοχών για τις πλημμύρες του Οκτωβρίου του 2016

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017
https://1.bp.blogspot.com/-Z64yWnjrfDs/V_u5riqLCEI/AAAAAAABZys/1DVdY_-UuQU-4u9nv1mAb6I92oZsV5KDACLcB/s1600/BeFunky%2BCollage%2B2365.jpg


Σας ενημερώνουμε ότι στις 04-08-2017 δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. με αριθμό 2740/Β/04-08-2017 η Κ.Υ.Α. με αριθ. πρωτ.ΔΑΕΦΚ/452/Α325/09-06-2017 (ΑΔΑ: 7ΥΤΙ465ΧΘΞ-0ΘΞ) που αφορά την οριοθέτηση περιοχών που έχουν πληγεί εξαιτίας των πλημμυρών του Οκτωβρίου 2016 στις Π.Ε.ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ & ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι δημότες που έχουν πληγεί θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για διενέργεια αυτοψίας μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εντός τριών (3) μηνών από τη δημοσίευση σε Φ.Ε.Κ. (έως τις 04-11-2017), ή αίτηση για έκδοση Άδειας επισκευής και χορήγηση στεγαστικής συνδρομής εντός δώδεκα (12) μηνών από τη δημοσίευση σε Φ.Ε.Κ. (έως τις 04-08-2018) στον Τ.Α.Σ. Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ στη Κοζάνη και στη διεύθυνση Ζ.Ε.Π. Τ.Κ.50100 λόγω αρμοδιότητας του, αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς ή στους κατά τόπους Δήμους με την υποχρέωση της διαβίβασης των αιτήσεων από τους Δήμους στον Τ.Α.Σ. Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ. Γκιάτα Αθανάσιο στο τηλέφωνο 2461350152, fax 2461350142 και e-mail giatasa@apdhp-dm.gov.gr ή στον κ. Χαστά Κωνσταντίνο στο τηλέφωνο 2461350229, fax 2461350142 και e-mail xastaskon@apdhp-dm.gov.gr


Read More »
Θεσπρωτία: Οριοθέτηση περιοχών για τις πλημμύρες του Οκτωβρίου του 2016 Θεσπρωτία: Οριοθέτηση περιοχών για τις πλημμύρες του Οκτωβρίου του 2016 Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017 Rating: 5

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΚΕΣΤΡΙΝΗΣ (2017-2018)

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017


Ἄρχισαν οἱ δράσεις τῆς ἐνορίας Κεστρίνης, πού ἀφοροῦν στούς νέους, γιά τό ἐκκλησιαστικό ἔτος 2017-2018. Ἀρχή, λοιπόν. Νέο ξεκίνημα γεμάτο ἐλπίδες… Καινούργια δύναμη γιά νέους ἀγῶνες. Ἄνοιγμα σέ καινούργιους ὁρίζοντες. Γιά νά μή χάσουν οἱ νέοι τόν προσανατολισμό τους. Γιά νά μην ἐγκλωβιστοῦν στή μιζέρια τοῦ κόσμου. Γιά νά ζήσουν μιά γνήσια χριστιανική ζωή. Γιά νά προσπαθήσουν, ὅσο δύσκολο καί ἄν φαίνεται, νά ζοῦν, ὅπως θέλει ὁ Θεός. Καί κυρίως νά… μιλάνε μαζί Του καί εἶναι σίγουρο ὅτι θά τούς ἀκούσει…

Ἡ ἐνορία Κεστρίνης ὑλοποιεῖ καί αὐτή τήν περίοδο τίς ἀκόλουθες δράσεις:Α) Κατηχητικό Σχολεῖο γιά παιδιά Δημοτικοῦ-Γυμνασίου (κάθε Κυριακή πρωί, μετά τή Θεία Λειτουργία)

Β) Μαθήματα Βυζαντινῆς Μουσικῆς γιά παιδιά καί μεγάλους (κάθε Παρασκευή καί Κυριακή), μέ δυνατότητα ἀπόκτησης πτυχίου

Γ) Μαθήματα Κλασικῆς Μουσικῆς γιά παιδιά Δημοτικοῦ, Γυμνασίου καί Λυκείου (κάθε Σάββατο ἀπόγευμα).

Ἀξίζει οἱ νέοι νά στρέφονται ὁλοκληρωτικά πάνω στό Θεό. Μάτια καί αὐτιά, νοῦς καί καρδιά, ὅλα δοσμένα σ’ Αὐτόν.

Ἐκ τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ 


 
Read More »
ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΚΕΣΤΡΙΝΗΣ (2017-2018) ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΚΕΣΤΡΙΝΗΣ (2017-2018) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017 Rating: 5

Το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου ΡΑΓΙΟΥ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου ΡΑΓΙΟΥ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ και καθορίστηκαν οι ιδιότητες των µελών του.
 
Πρόεδρος :Λάμπρου Ελευθερία
Αντιπρόεδρος :Απόστολου Βασίλης του κων/νου.
Ταμείας:Νικολάου Γιώργος
Γραμματέας:Λαμπρου Διονύσης
Εφορος υλικού :Τσαβος Κωνσταντίνος
 
Αναπληρωματικά μέλη :
1. Σολης Παντελής
2. Μπλετσα Όλγα
 
Εξελεγκτική Επιτροπή:
1. Απόστολου Πέτρος
2. Νικολάου Χρήστος.
 
Ευχαριστούμε το απερχόμενο Δ.Σ για την προσφορά τούς στο σύλλογο και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο.


Read More »
Το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου ΡΑΓΙΟΥ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου ΡΑΓΙΟΥ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πωλείται οικόπεδο εντός σχεδίου πόλεως

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017


Πωλείται οικόπεδο 513 τ.μ. στην περιοχή της Νέας Σελεύκειας στην Ηγουμενίτσας.

Το οικόπεδο διαθέτει οικοδομική άδεια και στο εσωτερικό του πηγάδι με πόσιμο νερό.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6946418880Read More »
Ηγουμενίτσα: Πωλείται οικόπεδο εντός σχεδίου πόλεως Ηγουμενίτσα: Πωλείται οικόπεδο εντός σχεδίου πόλεως Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017 Rating: 5

Εκπόνηση μελετών για 4 κυκλικούς κόμβους στην Π.Ε. Θεσπρωτίας

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017Με άλλη απόφασή της η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την εκπόνηση μελετών στην Π.Ε. Θεσπρωτίας για την κατασκευή τεσσάρων κυκλικών κόμβων, προκειμένου να αμβλυνθούν τα κυκλοφοριακά προβλήματα κυρίως των θερινών μηνών και να μειωθεί ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχημάτων. 

Οι 4 κόμβοι σχεδιάζονται να κατασκευαστούν στην Πλαταριά, στην είσοδο των Φιλιατών και δύο στο Δήμο Σουλίου, ο ένας στη θέση «Αεροδρόμιο» και ο δεύτερος στη «Διασταύρωση προς Σούλι».


Read More »
Εκπόνηση μελετών για 4 κυκλικούς κόμβους στην Π.Ε. Θεσπρωτίας Εκπόνηση μελετών για 4 κυκλικούς κόμβους στην Π.Ε. Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017 Rating: 5

Η Κίνηση “ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ” με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό στην έξοδο της τάφρου στην Κληματιά

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017


Η Κίνηση “ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ” με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό στην έξοδο της τάφρου στην Κληματιά, όπου μετά τη βροχή κατακλύστηκε κυριολεκτικά ο τόπος από λύματα, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της. 
Είναι γεγονός και παγιωμένη πλέον κατάσταση πως η τάφρος της Λαψίστας έχει μετατραπεί σε μια ατέλειωτη εστία μόλυνσης που από το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων καταλήγει στον ποταμό Καλαμά με όλες τις καταστροφικές συνέπειες για το ποτάμι, το περιβάλλον του και βέβαια την τοπική κοινωνία. 
«Δεν μπορούμε να ζήσουμε άλλο. Δεν αντέχουμε. Δεν μπορούμε ν’ αναπνεύσουμε», δηλώνουν αγανακτισμένοι οι κάτοικοι, ζητώντας άμεσα “τη λήψη μέτρων από τους αρμόδιους καθώς υποφέρουμε και κανένας δεν ενδιαφέρεται» . 
Τι απαντούν οι αρμόδιοι;
Ότι φταίει που είχε καιρό να βρέξει και πως “οι ασυνείδητοι” με τις παράνομες συνδέσεις της αποχέτευσης στο δίκτυο ομβρίων βρήκαν την ευκαιρία να αδειάσουν τα λύματα κι έτσι πέρασαν στην τάφρο. Αυτό που για πολλοστή – και δυστυχώς απ΄ότι φαίνεται όχι τελευταία φορά – συμβαίνει στην τάφρο της Λαψίστας πρέπει να σταματήσει. 
Το σχέδιο για τη Διαχείριση των Υδατικών πόρων έχει εγκριθεί και προβλέπει συγκεκριμένες οδηγίες και μέτρα. 
Γιατί δεν εφαρμόζεται; Την περασμένη άνοιξη είχαμε το περιστατικό της βλάβης του ενός από τα δυο αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΙ στη ΒΙΠΕ Ιωαννίνων που δέχονται τα “επεξεργασμένα” απόβλητα των βιομηχανιών εντός της ΒΙΠΕ για να τα οδηγήσουν σαν αστικά λύματα στο Βιολογικό για επεξεργασία, με αποτέλεσμα όχι μόνο τη ρύπανση-μόλυνση της περιοχής αλλά και σύμφωνα με καταγγελίες μαρτύρων την απόρρριψή τους στην τάφρο με ότι αυτό συνεπάγεται. 
Τι έκανε η Περιφέρεια; Πρόστιμο χιλίων ευρώ στη ΔΕΥΑΙ που θα κατατεθούν υπέρ του “Πράσινου Ταμείου”. 
Και η ζωή συνεχίζεται με μία από τα ίδια. Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες. Αμέτρητες καταγγελίες, αναφορές, μηνύσεις πέφτουν στα “μαλακά” ή αρχειοθετούνται. 
Η Κίνηση επιφυλλάσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της. Εκτός από συναντήσεις με αρμόδιους φορείς, βουλευτές, υπουργούς, προτίθεται να καταφύγει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Περιβάλλοντος προκειμένου να πιέσει με κάθε τρόπο για το μείζον ζήτημα της εφαρμογής της νομοθεσίας ώστε να αποτραπεί η μη αντιστρεπτή πορεία για την ανάκαμψη του Καλαμά.
Για το Δ.Σ. ο Πρόεδρος
Μίτσης Παναγιώτης


 
Read More »
Η Κίνηση “ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ” με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό στην έξοδο της τάφρου στην Κληματιά Η Κίνηση “ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ” με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό στην έξοδο της τάφρου στην Κληματιά Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017 Rating: 5

Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής για αναβάθμιση – βελτίωση του οδικού δικτύου της Ηπείρου

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017


Αποφάσεις για παρεμβάσεις αναβάθμισης στο σύνολο του οδικού δικτύου της Ηπείρου (εργασίες διαγράμμισης, αναβάθμιση του οδοφωτισμού και της σήμανσης, καθαρισμός κιγκλιδωμάτων) έλαβε – μεταξύ άλλων - η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, στη σημερινή της συνεδρίαση.

Αναλυτικά:

Αναδείχθηκαν ανάδοχοι για τα έργα:
 • «Επείγουσες εργασίες διαγράμμισης στην Ε.Ο. Ιωαννίνων – Άρτας και Ιωαννίνων - Κόνιτσας», προϋπολογισμού 60.000 ευρώ (Ανάδοχος: Γεώργιος Οικονόμου)
 • «Επείγουσες εργασίες διαγράμμισης στην Ε.Ο. Ιωαννίνων - Μετσόβου», προϋπολογισμού 60.000 ευρώ (Ανάδοχος: Νάστος Κωνσταντίνος)
 • «Κατασκευή βάθρων για την υποδοχή Γέφυρας μπέλεϋ στην Τ.Κ. Βαθυπέδου Ιωαννίνων (θέση Γκούρα Νίκα)» Π.Ε. Ιωαννίνων, προϋπολογισμού 57.500 ευρώ (Ανάδοχος: Σταύρου Ιωάννης του Κων/νου ΕΔΕ)
 • Προμήθεια τριών (3) καινούργιων επιβατικών οχημάτων της Περιφέρειας Ηπείρου/Π.Ε. Ιωαννίνων, προϋπολογισμού 50.000 ευρώ (Ανάδοχος: AUTO LINEA Κουλουρας ΑΕ)
 • «Κατασκευή πλακοσκεπούς οχετού Τ.Κ Βαθυπέδου Ιωαννίνων (θέση Γκούρα Μάρε)» Π.Ε. Ιωαννίνων, προϋπολογισμού 45.000 ευρώ (Ανάδοχος: Σ. Πουλιάνος & ΣΙΑ Ε.Ε.)
 • «Καθαρισμός προστατευτικών κιγκλιδωμάτων και αποκατάσταση αυτών στον επαρχιακό δρόμο Καλέντζι – Μονολίθι και στην επαρχιακή οδό Λάζαινα - Αμπελοχώρι» Π.Ε. Ιωαννίνων, προϋπολογισμού 40.000 ευρώ (Ανάδοχος: Κωνσταντίνος Κούγκουλης ΕΔΕ)
 • «Προμήθεια υλικών κάθετης σήμανσης στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Ηπείρου», προϋπολογισμού 40.187 ευρώ (Ανάδοχος: ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ Κ. Χρόνης ΑΒΕΕ)
 • «Ασφαλτόστρωση 11α επαρχ. Οδού (Αγ. Γεώργιος - Δρυόφυτο)» Π.Ε. Πρέβεζας, προϋπολογισμού 43.000 ευρώ (Ανάδοχος: Κωνσταντίνος Κώστας)
 • Επίσης αναδείχτηκε προσωρινός ανάδοχος (ΝΑΜΑ Σύμβουλοι Μηχανικοί και Μελετητές Α.Ε.) για το έργο: «Παροχή Υπηρεσιών για την Αναβάθμιση του Οδοφωτισμού στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Περιφέρειας Ηπείρου και στο Αστικό Οδικό Δίκτυο των Δήμων Αρταίων, Ηγουμενίτσας και Πρέβεζας», προϋπολογισμού 353.780 ευρώΕγκρίθηκε η δημοπράτηση των έργων:
 • «Ανακατασκευή λιθοδομών αντιστήριξης στην Τ.Κ. Βαρλαάμ της Π.Ε. Ιωαννίνων», προϋπολογισμού 74.000 ευρώ
 • «Αποκατάσταση τεχνικού στην είσοδο του οικισμού Καβασίλων Κόνιτσας» Π.Ε. Ιωαννίνων, προϋπολογισμού 15.500 ευρώ
 • «Τοποθέτηση ραντάρ ανίχνευσης ταχύτητας στον Αρχάγγελο» Π.Ε. Πρέβεζας, προϋπολογισμού 13.000 ευρώ
 • «Συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών αντλιοστασίων στράγγισης πεδιάδας Άρτας», προϋπολογισμού 10.000 ευρώ


Read More »
Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής για αναβάθμιση – βελτίωση του οδικού δικτύου της Ηπείρου Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής για αναβάθμιση – βελτίωση του οδικού δικτύου της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017 Rating: 5

Δασικοί χάρτες: Παίρνει σειρά και η Θεσπρωτία

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017

Ξεκινά η ανάρτηση των δασικών χαρτών στο 17% της χώρας. Η σχετική απόφαση υπεγράφη την Πέμπτη από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο. Οι νέες αναρτήσεις θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου και θα συνεχιστούν κλιμακωτά μέχρι και τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ανάμεσα στις διευθύνσεις δασών που θα προχωρήσουν σε ανάρτηση περιλαμβάνεται και αυτή της Θεσπρωτίας. Η ανάρτηση των δασικών χαρτών έχει προκαλέσει μέχρι σήμερα σοβαρά προβλήματα στους Νομούς Ιωαννίνων και Πρέβεζας και υποχρέωσε περίπου τρεις χιλιάδες πολίτες να προσφύγουν σε ενστάσεις καταβάλλοντας βέβαια και το αντίστοιχο τίμημα στο κράτος.


 
Read More »
Δασικοί χάρτες: Παίρνει σειρά και η Θεσπρωτία Δασικοί χάρτες: Παίρνει σειρά και η Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017 Rating: 5

Θεσπρωτία: Aγελάδα βούλιαξε μέσα σε λούτσα, αναζητώντας νερό, και απεγκλωβίστηκε με μπουλντόζα

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017
Aγελάδα βούλιαξε μέσα σε λασπώδη λούτσα στο Πολύδροσο Θεσπρωτίας, αναζητώντας νερό, και απεγκλωβίστηκε με μπουλντόζα! 
Η παρατεταμένη αναμβρία έχει ως αποτέλεσμα οι φυσικοί πόροι νερού να έχουν εξαντληθεί. 
Έτσι οικοσυστήματα, αλλά και τεχνητοί χώροι αποθήκευσης νερού, έχουν σχεδόν στεγνώσει. 
Τα αποτελέσματα δεν είναι ορατά μόνο στη χλωρίδα, ξεραίνονται δέντρα, αλλά και στην πανίδα, καθώς ζώα ελέυθερης βοσκής ψάχνουν για νερό. Κάτοικος του χωριού περιγράφει ως εξής το περιστατικό με την αγελάδα:
"Οι συνέπειες της μακράς ανομβρίας είναι πολλές , αλλά ένα ένα απρόοπτο, που συνέβη, μας εξέπληξε . Η μεγάλη λούτσα του χωριού , εδώ και δυο μήνες σχεδόν παραμένει σε μια κατάσταση στάσιμη. Το ελάχιστο νερό στον πυθμένα της έκρυβε τουλάχιστον 1,5 μέτρο λάσπης, πράγμα που αποτελεί θανάσιμο κίνδυνο για τα διψασμένα ζώα, που την προσεγγίζουν. Έτσι λοιπόν την έπαθε και η αγελάδα από διπλανό χωριό, η οποία πλησίασε να πιει από τα λιγοστά λασπόνερα και αίφνης, βρέθηκε εγκλωβισμένη στη βαθιά λάσπη. Όταν την αντιληφθήκαμε εντελώς τυχαία, ήταν ήδη αποκαμωμένη, και σίγουρα θα πέθαινε αν δεν επεμβαίναμε άμεσα! Τίποτα δεν μπορούσε να γίνει μόνο με τη δύναμη των χεριών και επιστρατεύτηκε τσάπα. Με μεγάλη δεξιοτεχνία ο χειριστής της, παρότι υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού του ζώου, κατάφερε και απομάκρυνε τη λάσπη από τη μια πλευρά και με λίγο σπρώξιμο από την άλλη η διάσωση επέτυχε". 


 
Read More »
Θεσπρωτία: Aγελάδα βούλιαξε μέσα σε λούτσα, αναζητώντας νερό, και απεγκλωβίστηκε με μπουλντόζα Θεσπρωτία: Aγελάδα βούλιαξε μέσα σε λούτσα, αναζητώντας νερό, και απεγκλωβίστηκε με μπουλντόζα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017 Rating: 5

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και του διακινητή τους στην Ηγουμενίτσα

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017Στη σύλληψη ενός 52χρονου αλλοδαπού διακινητή αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες προχθές, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, με τη συνδρομή σκύλου που συνόδευε υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 52χρονος ως οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, μετέφερε κρυμμένους εντός του φορτίου του επικαθήμενου (φουντούκια) δύο (02) αλλοδαπούς, με σκοπό να τους μεταφέρει λάθρα στο εξωτερικό, καθώς επίσης και επτά (07) αλλοδαπούς ενός του επικαθήμενου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα.


 
Read More »
Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και του διακινητή τους στην Ηγουμενίτσα Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και του διακινητή τους στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017 Rating: 5

Θάνατος 67χρονου επιβαίνοντα Ι/Φ σκάφους στα Σύβοτα

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017


Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Συβότων, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, για περιστατικό απώλειας των αισθήσεων 67χρονου αλλοδαπού επιβαίνοντα στο Ι/Φ “FORTI TOO” σημαίας Γαλλίας το οποίο έπλεε υπό τη διακυβέρνηση έτερου αλλοδαπού πλησίον λιμένα Συβότων.

Άμεσα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβη στη θέση κατάπλου του ανωτέρω Ι/Φ πλοίου όπου εντόπισε τον ανωτέρω 67χρονο στην καμπίνα της πλώρης χωρίς τις αισθήσεις του ο οποίος στη συνέχεια διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.


 
Read More »
Θάνατος 67χρονου επιβαίνοντα Ι/Φ σκάφους στα Σύβοτα Θάνατος 67χρονου επιβαίνοντα Ι/Φ σκάφους στα Σύβοτα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017 Rating: 5

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Τρίτη στην Ηγουμενίτσα

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017
 

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση! 


 
Read More »
ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Τρίτη στην Ηγουμενίτσα ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Τρίτη στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017 Rating: 5

Στην Ηγουμενίτσα η χειμερινή και η καλοκαιρινή πανελλήνια συνάντηση βέσπα

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017


Το v.c. Igoumenitsa με ιδιαίτερη χαρά ανέλαβε να διοργανώσει την 21η χειμερινή και την 32η καλοκαιρινή πανελλήνια συνάντηση βέσπα. 
Η χειμερινή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Πάργα και η καλοκαιρινή στο camping Δρεπάνου στην πόλη της Ηγουμενίτσας. 
Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν σύντομα.


Read More »
Στην Ηγουμενίτσα η χειμερινή και η καλοκαιρινή πανελλήνια συνάντηση βέσπα Στην Ηγουμενίτσα η χειμερινή και η καλοκαιρινή πανελλήνια συνάντηση βέσπα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017 Rating: 5

Σελίδες