60χρονος που αγνοούνταν βρέθηκε νεκρός

Τετάρτη, Απριλίου 24, 2019

Νεκρός βρέθηκε ένας 60χρονος από την Παντάνασσα Άρτας, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την Μεγάλη Δευτέρα.

Οι οικείοι του είχαν απευθυνθεί άμεσα στις αρχές δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

Η επιχείρηση για τον εντοπισμό του ξεκίνησε όμως ο επίλογος ήταν τραγικός.

Στην περιοχή της Παντάνασσας, σε αύλακα παρακείμενο του δρόμου ο 60χρονος εντοπίστηκε νεκρός.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν από τη νεκροψία- νεκροτομή. Οι ενδείξεις που έχει η αστυνομία αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Read More »
60χρονος που αγνοούνταν βρέθηκε νεκρός 60χρονος που αγνοούνταν βρέθηκε νεκρός Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 24, 2019 Rating: 5

Μήνυμα του Προέδρου της ΠΕΔ Ηπείρου και Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου

Τετάρτη, Απριλίου 24, 2019


Τις άγιες τούτες μέρες της κατάνυξης και της εσωτερικότητας, ας ενώσουμε τις ευχές μας κι ας εντείνουμε κάθε μας προσπάθεια για την Ανάσταση της Ελπίδας και της Αισιοδοξίας.

Το διαχρονικό παράδειγμα της ανιδιοτελούς αγάπης του Κυρίου προς τον συνάνθρωπο, μας δίνει τη δύναμη να ενεργούμε υπεύθυνα, συλλογικά και αλληλέγγυα.

Εύχομαι στους απανταχού Ηπειρώτες και σε όλους τους συνανθρώπους μας Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με Υγεία, Αγάπη, Πίστη και αληθινή Ελπίδα.

Ιωάννης Λώλος
Δήμαρχος Ηγουμενίτσας
Πρόεδρος ΠΕΔ Ηπείρου

Read More »
Μήνυμα του Προέδρου της ΠΕΔ Ηπείρου και Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου Μήνυμα του Προέδρου της ΠΕΔ Ηπείρου και Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 24, 2019 Rating: 5

Ευχές του υποψήφιου δημάρχου Γιαννη Καραγιάννη για το Πάσχα

Τετάρτη, Απριλίου 24, 2019
Η Μεγάλη Εβδομάδα και η θυσία του της Σταύρωσης ας γίνουν γνώμονας σκέψεων για την δημιουργία μια κοινωνίας αλληλεγγύης και αγάπης. Ας γίνουν τροφή για σκέψη για έναν βίο κατανόησης άλλα και ελπίδας, 

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση  
Γιάννης Καραγιάννης
Read More »
Ευχές του υποψήφιου δημάρχου Γιαννη Καραγιάννη για το Πάσχα Ευχές του υποψήφιου δημάρχου Γιαννη Καραγιάννη για το Πάσχα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 24, 2019 Rating: 5

Απάντηση στην καταγγελία της ΔΑΣ ΟΤΑ Θεσπρωτίας

Τετάρτη, Απριλίου 24, 2019


Οι συνάδελφοι του Δ.Σ μας έχουν απογοητεύσει, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η «συνεργασία» μαζί τους!

Δεν μας εκπλήσσουν!!! Συνεχίζουν να νομίζουν ότι έχουν την αποκλειστικότητα της ενημέρωσης και της πληροφόρησης. Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει πλέον στο Σύλλογο. Το καθεστώς που επικρατούσε πλέον ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ!
Δικαίωμα στην σωστή και έγκυρη ενημέρωση θα έχουν όλοι οι συνάδελφοι, ανεξαρτήτως αν μας ψήφισαν ή όχι, και θα γίνεται με ευθύνη και διάθεση για πραγματική επίλυση προβλημάτων.

Είμαστε αυτοί που, οτιδήποτε βλέπουμε στραβό, οτιδήποτε θα θίγει τα εργατικά δικαιώματα των εργαζόμενων, θα είμαστε εδώ και θα σας ενημερώνουμε.

Πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για μισθοδοσία που δεν γίνεται στην ώρα της, π.χ Βοήθεια στο Σπίτι, που για 17 ολόκληρα χρόνια δεν έχουν πληρωθεί ποτέ στην ώρα τους, βιώνοντας οι συνάδελφοι και οι οικογένειες τους δύσκολες στιγμές.

Καλώ λοιπόν τους συναδέλφους μου να μην πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα, να μιλούν λιγότερο και να πράττουν περισσότερα με έργα και όχι με ευχoλόγια, αναποτελεσματικούς αγώνες και συκοφαντίες, όπως έκαναν μέχρι τώρα. Οι ύβρεις και οι ειρωνείες, που δέχτηκα, δεν χωρούν πλέον!

Όσο για τους Αγώνες που έκαναν, κρίνονται από τα αποτελέσματα που έφεραν μέχρι σήμερα!
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΖΟΥΝ!!!
ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ, ΑΝΗΚΕ ΣΤΗ ΔΑΣ ΟΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ!!!

Τώρα στο σύλλογο τα πράγματα άλλαξαν, υπάρχει και δεύτερη φωνή για όλους τους συναδέλφους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ.

Πρωταρχικός σκοπός της ανεξάρτητης κίνησης και εμού προσωπικά είναι να ενώνει και όχι να διχάζει τους συναδέλφους, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανασχοληθούμε με τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις, γιατί σεβόμαστε τους λόγους που μας ψήφισαν οι συνάδελφοι! Δεν θα ξαναπαίξουμε τα παιχνιδάκια που θέλετε!

Είμαστε εδώ για να υπερασπιζόμαστε εργασιακά δικαιώματα και διεκδικήσεις και όχι για να κοιτάζουμε πώς να προβάλλουμε εαυτούς!!!

Εύχομαι Καλό Πάσχα σε όλους τους συναδέλφους!

Το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου και μέλος της
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Νικηφόρος Σταύρου
Read More »
Απάντηση στην καταγγελία της ΔΑΣ ΟΤΑ Θεσπρωτίας Απάντηση στην καταγγελία της ΔΑΣ ΟΤΑ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 24, 2019 Rating: 5

Πασχαλινές ευχές από το Κέντρο Πρόληψης - "ΑΡΙΑΔΝΗ"

Τετάρτη, Απριλίου 24, 2019

Read More »
Πασχαλινές ευχές από το Κέντρο Πρόληψης - "ΑΡΙΑΔΝΗ" Πασχαλινές ευχές από το Κέντρο Πρόληψης - "ΑΡΙΑΔΝΗ" Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 24, 2019 Rating: 5

Στο Δρέπανο το Super Rally 2021 - Συνάντηση Πάσχου με την Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley-Davidson

Τετάρτη, Απριλίου 24, 2019


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι την Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου και ώρα 12:00 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη εκπροσώπων της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley-Davidson (HDCH) στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, και συγκεκριμένα του Προέδρου κο Δήμο Αναπλιώτη και του Γραμματέα κου Λεόντιου Λεοντιάδη, με αφορμή την διοργάνωση του Super Rally 2021 που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας το διάστημα 23 με 27 Μάιο του 2021.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η συνάντηση με την Διοίκηση του Επιμελητηρίου καθώς και με επαγγελματίες του Τουρισμού (καταλύματα) που προσκλήθηκαν από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα συνεργασιών.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου καλωσορίζει την Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley-Davidson (HDCH) θέτοντας υπό την αιγίδα του την διοργάνωση του Super Rally 2021, για δεύτερη φορά στην περιοχή μας μετά το 2001, καθώς τα οφέλη που αναμένονται για την τοπική οικονομία αναμένεται να είναι πολλαπλά. Στα άμεσα οφέλη συγκαταλέγεται η πληρότητα των καταλυμάτων και η αύξηση της τουριστικής κίνησης κατά την διάρκεια της δράσης (24-27.05.2019) ενώ στα έμμεσα οφέλη, τόσο η διαφημιστική προβολή της διοργανώτριας αρχής, όσο και η προσέλευση τόσων πολλών επισκεπτών, θα καταστήσει την Θεσπρωτία ως ευρύτερα γνωστό τουριστικό προορισμό.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κος Αλέκος Πάσχος παρέδωσε στον Πρόεδρο της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley-Davidson (HDCH) αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα του Επιμελητηρίου που αποτελεί αντίγραφο αρχαίου νομίσματος του Κοινού των Θεσπρωτών και προγραμματίστηκε νέα συνάντηση για τον Ιούνιο του 2019.

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας
Read More »
Στο Δρέπανο το Super Rally 2021 - Συνάντηση Πάσχου με την Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley-Davidson Στο Δρέπανο το Super Rally 2021 - Συνάντηση Πάσχου με την Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley-Davidson Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 24, 2019 Rating: 5

Ευχές από τον βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα

Τετάρτη, Απριλίου 24, 2019

Read More »
Ευχές από τον βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα Ευχές από τον βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 24, 2019 Rating: 5

Συνάντηση του Ν. Κάτσιου με την κ. Αγνή Δρίμτζια στο Μουσείο Αργυροτεχνίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς

Τετάρτη, Απριλίου 24, 2019


Δέσμευση για συνεργασία με στόχο τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση και προβολή του κτιρίου Βούλγαρη

Στο Μουσείο Αργυροτεχνίας στα Ιωάννινα βρέθηκε τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τόπος Αξιών» Νικόλας Κάτσιος σε προγραμματισμένη συνάντηση με την Παραμυθιώτισσα Διαχειρίστρια του Μουσείου, κ. Αγνή Δρίμτζια.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εξέταση των προοπτικών σύναψης μιας εποικοδομητικής πολιτιστικής συνεργασίας μεταξύ του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς, με το δήμο Σουλίου και την οικογένεια Βούλγαρη (Bvlgari), ώστε αμέσως μετά τις εκλογές, να τεθούν οι βάσεις προκειμένου ο Πολυχώρος Τέχνης, Ιστορίας, Πολιτισμού και Εκπαίδευσης στον οποίο θα μετατραπεί το κτίριο Βούλγαρη στην Παραμυθιά, να έχει την καλύτερη δυνατή πολιτιστική αξιοποίηση και τη μέγιστη δυνατή διεθνή προβολή, με στόχο να αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (Π.Ι.Ο.Π.) λειτουργεί από το 2016 στα Ιωάννινα το Μουσείο Αργυροτεχνίας, ένα εμβληματικό θεματικό μουσείο με διεθνή αναγνώριση και τεράστια συνεισφορά στη διάσωση της πολιτιστικής κληρονομιάς, την ενίσχυση του τουρισμού και την τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τόπος Αξιών» αντάλλαξε σκέψεις και απόψεις με τη Συντονίστρια του Μουσείου Αργυροτεχνίας για το πως η πολιτιστική κληρονομιά στην Παραμυθιά, τον Αχέροντα και το Σούλι μπορεί να διασυνδεθεί αποτελεσματικά με κομβικούς τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας, όπως είναι ο πολιτιστικός τουρισμός, η εκπαίδευση και η δια βίου μάθηση.

«Η κ. Αγνή Δρίμτζια είναι μια Παραμυθιώτισσα που διαπρέπει με τη δουλειά της και έχει κάνει γνωστό ανά την υφήλιο το Μουσείο Αργυροτεχνίας του Π.Ι.Ο.Π. το οποίο διευθύνει. Η εμπειρία της και οι ιδέες της είναι πολύτιμες για εμάς προκειμένου να δημιουργήσουμε στο δήμο Σουλίου συνθήκες εξωστρέφειας για την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά» ανέφερε ο Ν. Κάτσιος. Η κ. Αγνή Δρίμτζια δεσμεύτηκε να μεταφέρει προς τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς, κ. Γεώργιο Χαντζηνικολάου το ενδιαφέρον του υποψήφιου δημάρχου Σουλίου και ζήτησε από τον Ν. Κάτσιο αμέσως μετά τις εκλογές να συναντηθούν και πάλι για να δρομολογήσουν το πλαίσιο της επωφελούς συνεργασίας.
Read More »
Συνάντηση του Ν. Κάτσιου με την κ. Αγνή Δρίμτζια στο Μουσείο Αργυροτεχνίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς Συνάντηση του Ν. Κάτσιου με την κ. Αγνή Δρίμτζια στο Μουσείο Αργυροτεχνίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 24, 2019 Rating: 5

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΗΠΕΙΡΟΥ

Τετάρτη, Απριλίου 24, 2019

Read More »
ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 24, 2019 Rating: 5

Σελίδες