Την Κυριακή το ετήσιο μνημόσυνο του Αλέξη Αναστασίου

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016

Στις 18 Δεκεμβρίου 2016 ημέρα Κυριακή, στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδος Γραικοχωρίου, τελούμε το ετήσιο μνημόσυνο του συζύγου, πατρός, παππού και αδελφού, Αναστασίου Αλέξανδρου του Ευαγγέλου, από την Κρυόβρυση.
 
Η σύζυγος
Τα παιδιά, Τα εγγόνια
Τα αδέρφια, Οι λοιποί συγγενείς
Read More »
Την Κυριακή το ετήσιο μνημόσυνο του Αλέξη Αναστασίου Την Κυριακή το ετήσιο μνημόσυνο του Αλέξη Αναστασίου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

Το νέο "ΜΟΤΙΒΟ" στον πεζόδρομο της Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016Άνοιξε σήμερα τις πόρτες του, το νέο καφέ - μπαρ "ΜΟΤΙΒΟ" στον πεζόδρομο της Ηγουμενίτσας.

Σας περιμένουμε καθημερινά για τον καφέ σας και το ποτό σας, που συνοδεύουμε με τους καλύτερους μεζέδες.
Read More »
Το νέο "ΜΟΤΙΒΟ" στον πεζόδρομο της Ηγουμενίτσας Το νέο "ΜΟΤΙΒΟ" στον πεζόδρομο της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

Κέρδισε τους κριτές του The Voice η 18χρονη Νεφέλη Τσιάβου από την Ηγουμενίτσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016
Read More »
Κέρδισε τους κριτές του The Voice η 18χρονη Νεφέλη Τσιάβου από την Ηγουμενίτσα (ΒΙΝΤΕΟ) Κέρδισε τους κριτές του The Voice η 18χρονη Νεφέλη Τσιάβου από την Ηγουμενίτσα (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

Διπλή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας την Τετάρτη

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016Καλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3) για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω ένα και μοναδικό θέμα :

ΘΕΜΑ Ψήφιση Προϋπολογισμού Δήμου Ηγουμενίτσας οικονομικού έτους 2017. -Εισηγήτρια: Δηλαβέρη Ρεγγίνα – Αντιδήμαρχος.


Επίσης καλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο Έγκριση διαδικασίας ανάρτησης του σχεδίου επέκτασης της 2ης Πολεοδομικής Ενότητας Δήμου Ηγουμενίτσας. -Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 2ο Χωροθέτηση θέσεων για την υλοποίηση της δράσης “Πράσινο σημείο” του Δήμου Ηγουμενίτσας. -Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 3ο Υποβολή πρότασης προς χρηματοδότηση στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ήπειρος», Άξονας 4 «Ενίσχυση Υποδομών Εκπαίδευσης, Υγείας και Πρόνοιας» και τίτλο «Ανάπτυξη / βελτίωση υποδομών στέγασης και σίτισης και λοιπών υποδομών αντιμετώπισης της φτώχειας. -Εισηγητής: Ελευθέριος Κώστας – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 4ο Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 209/2015 απόφασης Δ.Σ. περί ψήφισης εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) «ΔΙΑΥΛΟΣ». -Εισηγητής: Ελευθέριος Κώστας – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 5ο Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 210/2015 απόφασης Δ.Σ. περί ψήφισης εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) «ΑΡΙΩΝ». -Εισηγητής: Ελευθέριος Κώστας – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 6ο Ένταξη του Δήμου Ηγουμενίτσας στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων του Π.Ο.Υ. Έγκριση καταστατικού και ορισμός εκπροσώπων και συντονιστικής επιτροπής. -Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 7ο Τροποποίηση συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου ως προς την αύξηση του ωραρίου εργασίας στο ανώτατο όριο πλήρους απασχόλησης (παρ. 1 άρθρο 8 του Ν.4368/2016). -Εισηγητής: Μήτσης Σωτήριος – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 8ο Καθορισμός ημερομηνίας και χώρου για τη διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης για τον απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής (άρθρο 217 ΔΚΚ). -Εισηγητής: Δήμαρχος. 
Read More »
Διπλή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας την Τετάρτη Διπλή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας την Τετάρτη Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Φιλιατών

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016


Η περιβαλλοντική ομάδα του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Φιλιατών επισκέφτηκε την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Φιλιατών και θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το Κ.Π.Ε. Φιλιατών για την πολύ κατατοπιστική ενημέρωση και τους κυρίους Κωνσταντίνο Τσέκα και Γκάνια Αναστάσιο για την ξενάγηση στην έκθεση φωτογραφίας «Μνημεία Αστρόφωτα» στο Εκθεσιακό Κέντρο Πλαισίου Φιλιατών και να τους συγχαρεί για την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει μαζί με τον κ. Μαλαμίδη Γεώργιο. 
Read More »
Ευχαριστήρια ανακοίνωση του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Φιλιατών Ευχαριστήρια ανακοίνωση του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

Μία σύλληψη τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016


Ένας 49χρονος αλλοδαπός συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας εντός του επιβατηγού λιμένα Ηγουμενίτσας διότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο το οποίο δεν έφερε σφραγίδα εισόδου σε έδαφος SCHENGEN με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. 

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.Read More »
Μία σύλληψη τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα Μία σύλληψη τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

Οι Χριστουγεννιάτικες ευχές του Φορέα Διαχείρισης Καλαμά - Αχέροντα

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016
Read More »
Οι Χριστουγεννιάτικες ευχές του Φορέα Διαχείρισης Καλαμά - Αχέροντα Οι Χριστουγεννιάτικες ευχές του Φορέα Διαχείρισης Καλαμά - Αχέροντα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

Η Ήπειρος του Κώστα Μαλάμου

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016

Παραδοσιακό πηγάδι στο Μαργαρίτι

Μια σημαντική έκθεση ζωγραφικής για την Ήπειρο με έργα του Κώστα Μαλάμου (1913-2007), ενταγμένη στις εκδηλώσεις για την συμπλήρωση σαράντα χρόνων (1976 - 2016) από την καθιέρωση του πολιτιστικού θεσμού «Ηπειρωτικά», από τον Δήμο Ιωαννιτών.
Μια έκθεση με έργα που φιλοτεχνήθηκαν για την εικονογράφηση του ημερολογίου τής ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, έτους 1972, με θέματα από την Ήπειρο.

Μια έκθεση καρπός δημιουργικής συνεργασίας της Δημοτικής Πινακοθήκης Ιωαννίνων, του Ομίλου Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ και του Μουσείου Μπενάκη. 

Η πλούσια συλλογή έργων τέχνης της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ για την εικονογράφηση ημερολογίων τής περιόδου 1956 - 2011, δείγμα υψηλού επιπέδου εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, παραχωρήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη, το 2011, με σκοπό την όσο το δυνατόν πληρέστερη αξιοποίηση και ανάδειξή της.

Κύριο χαρακτηριστικό της ζωγραφικής του Κώστα Μαλάμου είναι η συνέχεια των αναζητήσεων, η θεματική πολλαπλότητα, η στυλιστική ειλικρίνεια και η συνέπεια των διατυπώσεων. Σ’ αυτές τις συνεχείς αναζητήσεις του, η Ήπειρος είναι διαρκώς παρούσα με πολλαπλή θεματογραφία. Η ανθρώπινη παρουσία, ο φυσικός χώρος, η συνάντηση με το παρελθόν και το παρόν, η ιστορία και η ζωή, η αρχιτεκτονική και πολιτιστική κληρονομιά, υπεισέρχονται στο έργο του και αποτελούν τον στέρεο συνδετικό κρίκο της αρραγούς σχέσης με τις ρίζες του.

Θεματολογία της έκθεσης
Η έκθεση, «Η Ήπειρος του Κώστα Μαλάμου», συνοψίζει εικαστικά όλα τα προαναφερόμενα και μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας ύμνος στην πολυαγαπημένη του Ήπειρο. Με τον παραστατικό χάρτη της περιοχής αποτυπώνει τα κύρια ιστορικά και άλλα χαρακτηριστικά της. Με έργα από την μακραίωνη ιστορία της Ηπείρου μάς ταξιδεύει στο Κοινό των Ηπειρωτών, στη Δωδώνη με το αρχαιότερο Μαντείο της Ελλάδας, στην αρχαία Νικόπολη, τέκνο της νίκης και της αυτοκρατορικής μέθης, στη βυζαντινή περίοδο με την εκκλησία της Βλαχέρνας Άρτας και στο μεσαιωνικό κάστρο των Ρωγών.

Η καθημερινή ζωή καταγράφεται με έργα από την αγροτική και ποιμενική ζωή των κατοίκων (Σαρακατσάνικη καλύβα, Γυρισμός στο χωριό, Βοσκός) και από άλλες πτυχές της καθημερινότητας (Λαϊκή φορεσιά Μετσόβου, παραδοσιακό πηγάδι στο Μαργαρίτι). Η πλούσια αρχιτεκτονική κληρονομιά βρίσκει τη θέση της στα έργα με το Γιαννιώτικο αρχοντικό, το ιστορικό γεφύρι της Άρτας, το περίφημο γεφύρι του Κόκορη στην περιοχή Ζαγορίου, το παραδοσιακό κουρείο στην Πάργα, την πλατεία Κόνιτσας και τα παραδοσιακά χωριά του Ζαγορίου, Αρίστη, Καπέσοβο, Πάπιγκο.

Το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της Ηπείρου αποτυπώνεται σε πολλές και υπέροχες τοπιογραφίες οι οποίες αξίζει να αναφέρονται στις εξαιρετικές στιγμές της ελληνικής τοπιογραφίας, (Μπαίνοντας στα Γιάννενα, Λίμνη Παμβώτιδα, Αχέροντας και Σούλι, Κοιλάδα Αώου, Τύμφη, Βοτονόσι, Ζυγός-διάσελο της Πίνδου, Πανόραμα από την Πίνδο, Πίνδος-σπηλιά της Νύφης, Γύρω από το Μέτσοβο, Κουτσουπιά, Θαλασσινά τοπία της Πάργας, Καρνάγιο).
Από μια τέτοια καταγραφή δεν θα μπορούσε να λείπει η Ζίτσα, τόπος καταγωγής τού Κώστα Μαλάμου, όπου έζησε τα πέντε πρώτα χρόνια της ζωής του, τον οποίο επέλεξε και ως τελευταία κατοικία του. Το ιστορικό μοναστήρι του Αϊ-Λιά, ένα από τα καλύτερα έργα του, επιλέχθηκε να κοσμήσει την αφίσα και την πρόσκληση της έκθεσης ως ελάχιστη αναγνώριση της συνολικής προσφοράς του στην Ήπειρο, ιδιαίτερα στα Γιάννενα και στη Ζίτσα όπου ίδρυσε αντίστοιχα την Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων και την Πινακοθήκη Χαρακτικής Ζίτσας.

Ο κατάλογος της έκθεσης
Με αφορμή την έκθεση, η Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων η οποία έχει και την γενική επιμέλεια, με την ευγενική συνεργασία του Ομίλου Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ και του Μουσείου Μπενάκη, εξέδωσε κατάλογο των έργων με τη σειρά που είχαν παρουσιαστεί στο ημερολόγιο της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ του έτους 1972 με κείμενα των εικόνων τού Ηπειρώτη λογοτέχνη Μιχάλη Περάνθη (1917-1984) και με προλογικά κείμενα του Δημάρχου Ιωαννίνων Θωμά Κ. Μπέγκα, του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Πινακοθήκης Δημήτρη Θ. Γιωτίτσα, της Κυρίας Εύης Ιωαννίδου, Δ/ντριας Εταιρικής Επικοινωνίας & Δ.Σ. του Ομίλου Εταιρειών «ΗΡΑΚΛΗΣ και του κ. Κωνσταντίνου Παπαχρίστου, Επιμελητή στην Πινακοθήκη Νίκου Χατζηκυριάκου Γκίκα του Μουσείου Μπενάκη.
Εγκαίνια – Διάρκεια της έκθεσης
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, ώρα 07 μ.μ. στη Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων, Κοραή 1, και η διάρκειά της θα είναι μέχρι την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου. 
Οι ώρες λειτουργίας της Πινακοθήκης είναι: 
Δευτέρα έως Πέμπτη: 08:00-15:00, 
Παρασκευή: 08:00-21:00, Σάββατο: κλειστά, 
Κυριακή: 10:00- 13:00 & 18:00-21:00. 
Read More »
Η Ήπειρος του Κώστα Μαλάμου Η Ήπειρος του Κώστα Μαλάμου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

Πληρώνονται επίδομα τέκνων ΟΓΑ, κάρτα αλληλεγγύης, επίδομα ενοικίου και ΚΕΑ

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016Εβδομάδα πληρωμών είναι η επόμενη αφού την έγκριση του υπουργείου Εργασίας έχουν πάρει τα σχετικά κονδύλια για να πληρωθούν το επίδομα τέκνων του ΟΓΑ και συγκεκριμένα η Δ΄ δόση, η κάρτα σίτισης και το επίδομα ενοικίου ενώ στους λογαριασμούς τους θα δουν την επόμενη εβδομάδα και τα χρήματα από το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) οι δικαιούχοι των 30 δήμων του πιλοτικού προγράμματος Ειδικότερα ο ΟΓΑ να πληρώσει σε περίπου 700.000 δικαιούχους τα οικογενειακά επιδόματα (επίδομα τέκνων και ειδικό πολυτεκνικό επίδομα) ενώ στην κάρτα αλληλεγγυης θα πιστωθούν τα χρήματα σε 120.097 δικαιούχους. 
Επίσης 17.411 δικαιούχοι θα πιστωθούν τα χρήματα για το επίδομα ενοικίου 
Σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε η κ. Αχτσιόγλου εγκρίθηκε η δαπάνη ύψους εκατόν εβδομήντα πέντε εκατομμυρίων (175.000.000,00) ευρώ σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έτους 2016, καθώς και την έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής στον ΟΓΑ προκειμένου να επιχορηγηθεί ο Οργανισμός για την καταβολή οικογενειακών επιδομάτων Δ΄ τρίμηνο 2016 (επίδομα τέκνων και πολυτεκνικά επιδόματα) καθώς και για την πληρωμή εκκρεμών αιτήσεων. 
Η πιθανότερη ημερομηνία καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ είναι η επόμενη Τρίτη 20 Δεκεμβρίου. 
Υπενθυμίζεται ότι το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων κυμαίνεται από 13 έως 40 ευρώ το μήνα ανάλογα με το ετήσιο εισόδημα των δικαιούχων και τον αριθμό των τέκνων ενώ το πολυτεκνικό επίδομα ανέρχεται στα 500 ευρώ ανά παιδί. 
Παράλληλα με απόφαση του υπουργείου εγκρίνεταη μεταφορά πίστωσης ύψους δεκατριών εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων οκτακοσίων πενήντα ευρώ (13.500.850,00 €) από τον ΕΦ 33-220, ΚΑΕ 2758 οικ. έτους 2016 στην Εθνική Τράπεζα ως δέκατη όγδοη, προκειμένου να προχωρήσει στη φόρτιση των εγκεκριμένων καρτών σίτισης ("Αλληλεγγύης"), στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης», το σύνολο των οποίων ανέρχεται στις 120.097 (Valeur πίστωσης : 19/12/2016, στους δικαιούχους 20/12/2016). 
Επίσης σύμφωνα με την απόφαση για το επίδομα ενοικίου εγκρίνεται η μεταφορά πίστωσης ύψους δύο εκατομμυρίων εκατόν εβδομήντα επτά χιλιάδων εκατόν ογδόντα επτά ευρώ και εξήντα έξι λεπτών (2.177.187,66 €) από τον ΕΦ 33-220, ΚΑΕ 2758 οικ. έτους 2016 ως δέκατη έκτη δόση, προκειμένου να προχωρήσει στην καταβολή της ΙΕ’ δόσης του επιδόματος ενοικίου στους δικαιούχους, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στις 17.411, στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης» (Valeur πίστωσης: 19/12/2016, στους δικαιούχους 20/12/2016). 
Τέλος θα πληρωθεί και η τελευταία δόση για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης αφού το πρόγραμμα όπως έχει από 1η Ιανουαρίου θα είναι παρελθόν. 
Ειδικότερα εγκρίθηκε με απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας κ. Φωτίου η μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 12.223.750,65€ (δώδεκα εκατομμύρια διακόσιες είκοσι τρεις χιλιάδες επτακόσια πενήντα ευρώ και εξήντα πέντε λεπτά) για την πληρωμή μηνός Δεκεμβρίου σε 48.319 (σαράντα οκτώ χιλιάδες τριακόσιους δεκαεννιά) δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης. 
Η ημερομηνία πληρωμής θα καθοριστεί με νεότερη απόφαση που θα εκδοθεί τις αμέσος επόμενες ημέρες ενώ να υπενθυμίσουμε ότι αυτή είναι η τελευταία δόση για το πιλοτικό πρόγραμμα για το ΚΕΑ σε 30 δήμους της χώρας. 
Όπως έχει διαμηνύσει το υπουργείο Εργασίας από τις αρχές Ιανουαρίου θα ξεκινήσει το καθολικό πρόγραμμα σε όλους τους δήμους της χώρας. 
Read More »
Πληρώνονται επίδομα τέκνων ΟΓΑ, κάρτα αλληλεγγύης, επίδομα ενοικίου και ΚΕΑ Πληρώνονται επίδομα τέκνων ΟΓΑ, κάρτα αλληλεγγύης, επίδομα ενοικίου και ΚΕΑ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

Κυκλοφορεί από την Ιερά Μητρόπολη Παραμυθιάς, το ημερολόγιο του 2017

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016


 
Κυκλοφορεί από την Ιερά Μητρόπολη Παραμυθιάς, το ημερολόγιο του 2017.

Το φετινό ημερολόγιο της Μητρόπολης Παραμυθιάς είναι αφιερωμένο στην την Ενοριακήν ζωήν.

Μπορείτε να το αποκτήσετε στα βιβλιοπωλεία της Μητρόπολης, στην Παραμυθιά στο ισόγειο του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Δονάτου τηλ. 2666022264 και στην Ηγουμενίτσα στην οδό Κύπρου 37.

Tο Εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Παραμυθιάς λειτουργεί, από το 1987 με πρωτοβουλία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου μας κ.κ. Τίτου και αποτελεί σπουδαίο πνευματικό έργο, μία μαρτυρία στο σύγχρονο κόσμο και συμβάλλει θετικά στην πνευματική πρόοδο της τοπικής μας κοινωνίας.

Το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Παραμυθιάς διαθέτει μια πλούσια συλλογή από Λειτουργικά βιβλία, Έργα Πατέρων της Εκκλησίας, Βίους Αγίων, Επιστημονικά, Ποιμαντικά, Κυριακοδρόμια, Κατηχητικά και Ιεραποστολικά Βοηθήματα, Αντιαιρετικά, Εκκλησιαστική Ιστορία, Εποικοδομητικά, Παιδικά, Εικόνες, DVDs, CDs και CD-ROMs όλων των Ορθοδόξων Χριστιανικών εκδόσεων.Read More »
Κυκλοφορεί από την Ιερά Μητρόπολη Παραμυθιάς, το ημερολόγιο του 2017 Κυκλοφορεί από την Ιερά Μητρόπολη Παραμυθιάς, το ημερολόγιο του 2017 Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

42χρονος αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια της μητέρας του

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016


 
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Φιλιππιάδας, από την αυτοκτονία ενός 42χρονου άνδρα. 
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά,όλα συνέβησαν στο πατρικό σπίτι του αυτόχειρα στον Γοργόμυλο Φιλιππιάδας μπροστά στα μάτια της μητέρας του,όταν ο 42χρονος βγήκε έξω από το σπίτι πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα και αμέσως μετά μπήκε μέσα σπίτι και τράβηξε την σκανδάλη. 
Read More »
42χρονος αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια της μητέρας του 42χρονος αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια της μητέρας του Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που μετέφερε ναρκωτικά από την Αλβανία στα Σύβοτα

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016

 

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείτο στην μεταφορά και εισαγωγή από την Αλβανία στην Ελλάδα σημαντικών ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης, τις οποίες στη συνέχεια διακινούσαν τόσο στην εσωτερική αγορά όσο και στην Ευρώπη.

Στις 14-12-2016 και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Θεσπρωτίας, συνελήφθησαν έντεκα (11) μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. 

Πρόκειται για επτά (7) ημεδαπούς, έξι άνδρες ηλικίας από 20 έως 48 ετών και μία 19χρονη γυναίκα και τέσσερις (4) υπηκόους Αλβανίας, τρείς άνδρες ηλικίας 33, 36 και 40 ετών και μία 21χρονη.

Ως προς το χρονικό της εξάρθρωσης, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης για εγκληματική οργάνωση, που εισήγαγε από την Αλβανία και διακινούσε τόσο στο εσωτερικό της Χώρας μας όσο και στο εξωτερικό, μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, κατάφερε μετά από εμπεριστατωμένες και συστηματικές έρευνες να ταυτοποιήσει τα μέλη της οργάνωσης, να εντοπίσει τους χώρους απόκρυψης και διακρίβωσε τον τρόπο και τη μεθοδολογία δράσης τους.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι εμπλεκόμενοι είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, εφαρμόζοντας συγκεκριμένη μεθοδολογία δράσης (modus operandi), και με διακριτούς ρόλους ως προς τη δια θαλάσσης μεταφορά και την εισαγωγή, τη χερσαία μεταφορά, την απόκρυψη και τη διακίνηση της κάνναβης. 

Σημειώνεται ότι για τη μεταφορά των ναρκωτικών χρησιμοποιούσαν φουσκωτό σκάφος και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.

Σημαντικό ρόλο στην οργάνωση κατείχε ο 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος ήταν ο οργανωτής των θαλάσσιων μεταφορών της κάνναβης από την Αλβανία στα Σύβοτα Θεσπρωτίας. 

Ο 33χρονος ομοεθνής του ήταν υπεύθυνος για την παραλαβή της κάνναβης από το φουσκωτό σκάφος και συντονιστής των χερσαίων μεταφορών στην Ελλάδα. 

Επιπλέον, υπεύθυνος για την στρατολόγηση ατόμων για τις ανάγκες της οργάνωσης ήταν ένας 31χρονος ημεδαπός. 

Στα υπόλοιπα μέλη είχε επιμερισθεί η ευθύνη της ασφαλούς μεταφοράς (προπομποί), της αποθήκευσης, της διακίνησης και της προετοιμασίας για την εξαγωγή, μέρους των ποσοτήτων ναρκωτικών, στο εξωτερικό.

Σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, εντοπίσθηκε σε λιμένα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας το φουσκωτό σκάφος, με το οποίο είχαν μεταφερθεί οι ποσότητες ναρκωτικών από την Αλβανία και κατασχέθηκε.

Συνολικά από τις έρευνες σε χώρους, οικίες και οχήματα που χρησιμοποιούσε η εγκληματική οργάνωση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, της Αχαΐας και το Αντίρριο Αιτωλοακαρνανίας:
 • -257- κιλά και -845,5- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
 • -2,9- γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας MDMA
 • Το χρηματικά ποσά των -5.730- Ευρώ
 • Το χρηματικό ποσό των -100.200- Λεκ Αλβανίας
 • Δύο (2) ζυγαριές ακριβείας
 • Τριάντα πέντε (35) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
 • Είκοσι πέντε (25) συσκευές κινητής τηλεφωνίας
 • Ένας (1) μεταλλικός τρίφτης
 • Μια (1) σιδερογροθιά
Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.Read More »
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που μετέφερε ναρκωτικά από την Αλβανία στα Σύβοτα Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που μετέφερε ναρκωτικά από την Αλβανία στα Σύβοτα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

Συνελήφθη 25χρονος με πάνω από 21 κιλά κάνναβης και μικροποσότητα κοκαΐνης

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016Συνελήφθη, εχτές (16-12-2016) νωρίς το πρωί στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 25χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, εχτές νωρίς το πρωί, στην περιοχή Δέμα Ιωαννίνων, εντοπίστηκε να κινείται Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 25χρονο και σε σχετικό σήμα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί για έλεγχο, αυτός δεν σταμάτησε και ανέπτυξε ταχύτητα.

Το όχημα ακολουθήθηκε και ακινητοποιήθηκε στο Καλπάκι Ιωαννίνων, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος εμπλέκεται στη μεταφορά και διακίνηση ποσότητας κάνναβης, βάρους (21.350) γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σάκοι που περιείχαν δέκα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (21.350) γραμμαρίων καθώς και δύο συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης.

Επίσης, κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τρία κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Read More »
Συνελήφθη 25χρονος με πάνω από 21 κιλά κάνναβης και μικροποσότητα κοκαΐνης Συνελήφθη 25χρονος με πάνω από 21 κιλά κάνναβης και μικροποσότητα κοκαΐνης Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

Δήμος Φιλιατών: Διαγωνισμός για την προμήθεια καυσίμων

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016


Ο Δήμος Φιλιατών προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό για την «Προμήθεια καυσίμων – λιπαντικών & πετρελαίου θέρμανσης για τα οχήματα και μηχανήματα του Δήμου Φιλιατών, των Νομικών προσώπων και των σχολικών επιτροπών για το έτος 2017», με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά και το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης ανά ομάδα. Συγκεκριμένα το κριτήριο κατακύρωσης, για τα καύσιμα, θα είναι το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις % στη νόμιμα διαμορφούμενη κάθε φορά μέση τιμή λιανικής πώλησης του είδους την ημέρα παράδοσης, όπως αυτή προκύπτει από το εκάστοτε εκδιδόμενο δελτίο πιστοποίησης τιμών της υπηρεσίας εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας. Για τα λιπαντικά την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάση τιμής της μελέτης και με την προϋπόθεση ότι τα προσφερόμενα από αυτόν λιπαντικά καλύπτουν τις τεχνικές προδιαγραφές της αριθ. 21/2016 Μελέτης.

Η προμήθεια αφορά καύσιμα και λιπαντικά για τα οχήματα και τα μηχανήματα του Δήμου (Diesel, βενζίνη Αμόλυβδη), πετρέλαιο θέρμανσης για το Δήμο, το Ν.Π.Δ.Δ., την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 222.285,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν προσφορά για μία ή για περισσότερες ομάδες η οποία θα αφορά στο σύνολο των ποσοτήτων και των ειδών της κάθε ομάδας και υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.. Ως καταληκτική ημερομηνία λήξης υποβολής ορίζεται η 12-01-2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 μ.μ. Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο σύστημα.

Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής συμμετοχής ύψους 1% χωρίς ΦΠΑ, είτε επί του συνόλου της προϋπολογιζόμενης δαπάνης, είτε ανά ομάδα του διαγωνισμού.

Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. – Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr)

Όλες οι αναλυτικές πληροφορίες περιλαμβάνονται στην διακήρυξη του διαγωνισμού. Αντίγραφα της διακήρυξης διατίθενται στον Δημοτικό Κατάστημα, Ελ. Βενιζέλου 8 Φιλιάτες. Για κάθε περαιτέρω πληροφόρηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν από ώρα 08:00 έως και ώρα 14:00 στο Γραφείο Προμηθειών του Δήμου τηλ.: 2664360166 (αρμόδιος υπάλληλος: κ. Χρήστου Σωτ.). Το τεύχος της διακήρυξης θα αναρτηθεί στη διαδικτυακή πύλη του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. (www.promitheus.gov.gr) και στην ιστοσελίδα του Δήμου Φιλιατών (www.filiates.gr).
Read More »
Δήμος Φιλιατών: Διαγωνισμός για την προμήθεια καυσίμων Δήμος Φιλιατών: Διαγωνισμός για την προμήθεια καυσίμων Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Σήμερα το Χριστουγεννιάτικο Γραικοχωριό

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016


Η μαγική πύλη του Χριστουγεννιάτικου ΓΡΑΙΚΟ-ΧΩΡΙΟΥ ανοίγει το Σαββατο 17 Δεκεμβρίου .
Σας περιμένει και φέτος , να ζήσετε στο Γραικο-Χωριό του Αι Βασίλη μια υπέροχη εμπειρία :
Παιχνίδια με την Έλσα
Συναυλία ζωντανής μουσικής από την Φιλαρμονική του Δήμου
Μαζορέτες και χορογραφία από το step by step ,
Χορογραφία από το ΚΔΑΠ Διαυλος ,
Χριστουγεννιάτικο παιδότοπο απο τον ΑΣΠΕ ΕΡΜΗΣ,
Εργαστήριο ευχών ,
Εργαστήριο γλυκισμάτων απο το Κδαπ Δίαυλος ,
Μπαλονοκατασκευές,
Face painting
Γκλουβάιν
και Δωράκια έκπληξη από τον Αι Βασίλη.


Read More »
Ηγουμενίτσα: Σήμερα το Χριστουγεννιάτικο Γραικοχωριό Ηγουμενίτσα: Σήμερα το Χριστουγεννιάτικο Γραικοχωριό Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Φιλανθρωπικός αγώνας παλαιμάχων Θεσπρωτού - ΠΑΣ Γιάννενα

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016
Read More »
Ηγουμενίτσα: Φιλανθρωπικός αγώνας παλαιμάχων Θεσπρωτού - ΠΑΣ Γιάννενα Ηγουμενίτσα: Φιλανθρωπικός αγώνας παλαιμάχων Θεσπρωτού - ΠΑΣ Γιάννενα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Party για τα 2 χρόνια της MSphotographers την Κυριακή στο SOCIAL

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016Στην MSphotographers έχουμε γιορτινή διάθεση. Κλείνουμε 2 χρόνια συνεργασίας και σας προσκαλούμε σε ένα άκρως γιορτινό party την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο SOCIAL all day café bar. 
Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί και να διασκεδάσουμε την Κυριακή απόγευμα. Σας περιμένουμε!
-Χρήστος Μασούρας
-Βασίλης Σακαρέλης 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Party για τα 2 χρόνια της MSphotographers την Κυριακή στο SOCIAL Ηγουμενίτσα: Party για τα 2 χρόνια της MSphotographers την Κυριακή στο SOCIAL Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 18:00, ΑΙΘΟΥΣΑ «ΠΑΝΘΕΟΝ»
Ο Σύλλογος ατόμων με αναπηρία «Στοργή», οι εκδόσεις Φίλντισι και η συγγραφές Χαρούλα Βερίγου Μπάντιου παρουσιάζουν το βιβλίο «Αύριο νυχτώνει φθινόπωρο».
Την ευθύνη για το μουσικό μέρος έχει το Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας με το σχήμα «TRIO TENORO».
Τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη του Συλλόγου ατόμων με αναπηρία «Στοργή»

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 16:00, ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Χριστουγεννιάτικη γιορτή με παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα από τους μαθητές και καθηγητές του ωδείου για τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Ηγουμενίτσας.

ΤΡΙΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016,
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ
Η παιδική Χορωδία του ωδείου και οι μαθητές του τμήματος φωνητικής θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα στην Πλατεία Δημαρχείου και θα δημιουργήσουν ένα γιορτινό κλίμα για όλα τα παιδιά της πόλης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 20:00, Ε.Ι.Ν.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ
Στη μαθητική Εστία θα πραγματοποιηθεί φέτος η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από τους μαθητές και καθηγητές του ωδείου. Ο σκοπός της συναυλίας θα είναι φιλανθρωπικός. Ελάτε να δώσουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας και να προσφέρουμε από το δικό μας περίσσευμα διάφορα είδη που δεν χρειαζόμαστε αλλά που άλλοι συμπολίτες μας τα έχουν ανάγκη. Από το πρωί της Παρασκευής (11:00-18:00) θα είμαστε στο χώρο του Ε.Ι.Ν. και θα δεχόμαστε βιβλία, παιχνίδια και τρόφιμα.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων.

Ακολουθεί Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με τα Μουσικά Σύνολα & την Παιδική Χορωδία του ωδείου.
Σε συνδιοργάνωση με το ΠΑΚΠΠΟ & το Δήμο Ηγουμενίτσας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΡΔΙΚΑΣ

Μαθητές και καθηγητές του ωδείου θα πλαισιώσουν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Πέρδικα με Χριστουγεννιάτικο μουσικό πρόγραμμα.
Read More »
ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ανοιχτή εκδήλωση του Κέντρου Λογοθεραπείας Κυπριτζόγλου Σπυριδούλα

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016
Read More »
Ηγουμενίτσα: Ανοιχτή εκδήλωση του Κέντρου Λογοθεραπείας Κυπριτζόγλου Σπυριδούλα Ηγουμενίτσα: Ανοιχτή εκδήλωση του Κέντρου Λογοθεραπείας Κυπριτζόγλου Σπυριδούλα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

Παραμυθιά: Xριστουγεννιάτικο παζάρι για τα παιδιά της Φλόγας

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016
Read More »
Παραμυθιά: Xριστουγεννιάτικο παζάρι για τα παιδιά της Φλόγας Παραμυθιά: Xριστουγεννιάτικο παζάρι για τα παιδιά της Φλόγας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

Σελίδες