Ο Λευτέρης Αυγενάκης σε αγρότες στην Παραμυθιά

Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016


Ανοικτή συζήτηση από τη Γραμματεία Αγροτικών Φορέων για θέματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα με την παρουσία στελεχών του Κόμματος και του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα 1 Οκτωβρίου  στην Παραμυθιά, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Σουλίου, με κεντρικό σύνθημα: «Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες».

Η Νέα Δημοκρατία μέσα από αυτές τις ανοιχτές συζητήσεις με αγρότες και κτηνοτρόφους που διοργανώνει, φιλοδοξεί να ανοίξει έναν εποικοδομητικό διάλογο γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός τομέας, καθώς και για τις προοπτικές ανάπτυξής του και την ανάδειξή του σε καθοριστικό παράγοντα ανάκαμψης της τοπικής και εθνικής οικονομίας.


Read More »
Ο Λευτέρης Αυγενάκης σε αγρότες στην Παραμυθιά Ο Λευτέρης Αυγενάκης σε αγρότες στην Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016 Rating: 5

Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016
Σε εστία μόλυνσης έχουν μετατραπεί οι κάδοι, στην εθνική οδό Ηγουμενίτσας - Σαγιάδας, 200 μέτρα μετά το χωριό Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης, τα σκουπίδια κάνουν "πάρτι" γύρω από τους κάδους και μπορείς να βρεις κάθε είδους από σκουπίδια και μπάζα, μέχρι και ... ανατομικό στρώμα κρεβατιού.


Αλήθεια, οι υπάλληλοι στην καθαριότητα του Δήμου Ηγουμενίτσας, που καθημερινά αδειάζουν τους κάδους, δεν έχουν στις αρμοδιότητές τους και την υποχρέωση να μαζεύουν τα σκουπίδια που υπάρχουν γύρο από αυτούς;

Εάν όχι, έχουν ειδοποιήσει τουλάχιστον την υπηρεσία τους και τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας για αυτή τη κατάσταση;

Το μόνο σίγουρο είναι πως για ακόμη μία φορά, η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας, αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων, ταλαιπωρώντας τους δημότες.Read More »
Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: 3ο παιδικό φεστιβάλ στην ¨Κόκκινη Κλωστή"

Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 20161 & 2 Οκτωβρίου ελάτε να γνωριστούμε,να μάθουμε και να διασκεδάσουμε.
Σας περιμένουμε.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Κρατήσειςς θέσεων στα τηλέφωνα 2665029340 και 6981287900.
Εμείς θα είμαστε εκεί.
Εσείς;


Read More »
Ηγουμενίτσα: 3ο παιδικό φεστιβάλ στην ¨Κόκκινη Κλωστή" Ηγουμενίτσα: 3ο παιδικό φεστιβάλ στην ¨Κόκκινη Κλωστή" Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016 Rating: 5

Συνάντηση του Προέδρου της Πανηπειρωτικής με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας και το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016


Ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Γιώργος Δόσης εχτές Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016, συναντήθηκε στις έδρες της Πειρφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας και του Δήμου Ηγουμενίτσας με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη και τον Δήμαρχο Ιωάννη Λώλο.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια ενημέρωσης, ανταλλαγής απόψεων και συμπόρευσης στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την ηπειρωτική αποδημία και την Ήπειρο γενικότερα.

Ο Πρόεδρος της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών, ενημέρωσε για τα προβλήματα που απασχολούν την οργανωμένη ηπειρώτικη και όχι μόνο αποδημία, τις ενέργειες και δράσεις της ΠΣΕ, προς την Κυβέρνηση και την Ελληνική Πολιτεία για την επίλυση τους καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι απόδημοι Ηπειρώτες. στη σημερινή συγκυρία της οικονομικής κρίσης και τις θέσεις-προτάσεις της ΠΣΕ.

Μεγάλο μέρος της συζήτησης και με τους 2 εκπροσώπους του Θεσπρωτικού λαού, απασχόλησε το ζήτημα της ανάπτυξης της Ηπείρου και της απασχόλησης των μόνιμων κατοίκων της περιοχής, ως και ποιές ενέργειες πρέπει να γίνουν από την Πολιτεία και τους φορείς της Περιφέρειας Ηπείρου. Ακόμη συζήτησαν για, τα θέματα περιβάλλοντος και οικολογίας που απασχολούν την περιοχή, για την ασφάλεια των παραμεθοριών περιοχών της Ηπείρου, για το μεταναστευτικό-προσφυγικό και για ζητήματα παράδοσης και πολιτισμού.

Ο Πρόεδρος της ΠΣΕ Γιώργος Δόσης μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων που έγιναν σε κλίμα κατανόησης και καλής διάθεσης, δήλωσε ικανοποιημένος και ότι οι συναντήσεις αυτές αποτελούν μιά νέα απαρχή για συνεργασία και με την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και με το Δήμο Ηγουμενίτσας, που θα αποβεί πρός το κοινό συμφέρον
Read More »
Συνάντηση του Προέδρου της Πανηπειρωτικής με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας και το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Συνάντηση του Προέδρου της Πανηπειρωτικής με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας και το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016 Rating: 5

«Πανευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών 2016» από τον Φορέα Διαχείρισης Στενών και Εκβολών Αχέροντα και Καλαμά

Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016


Ο Φορέας Διαχείρισης Στενών και Εκβολών Ποταμών Αχέροντα και Καλαμά, σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία διοργανώνει γιορτή για τα παιδιά με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών με θέμα: «H προστασία των μεταναστευτικών πουλιών και των βιοτόπων τους». 
 
Οι εκδηλώσεις είναι προγραμματισμένες να γίνουν την Τρίτη 4 Οκτωβρίου και ώρα 10:30πμ στο Έλος Καλοδικίου (Κιόσκι) και την Τετάρτη 5 και Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 9.30πμ στο Κέντρο Πληροφόρησης Αχέροντα στην Αμμουδιά Πρέβεζας. 
 
Ο γενικός σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι να δοθεί το μήνυμα πόσο σημαντικό είναι να προστατευθούν οι περιοχές που φωλιάζουν και αναπαράγονται τα μεταναστευτικά πουλιά και οι χώροι όπου σταματούν για τροφή και ξεκούραση καθώς και οι μεταναστευτικοί τους διάδρομοι.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:
· εξορμήσεις για παρατήρηση πουλιών με κιάλια και τηλεσκόπια του φορέα
· περιβαλλοντικά παιχνίδια γνώσεων,
· παρουσιάσεις,
· ζωγραφική,
· χειροτεχνίες και άλλες δραστηριότητες,
που θα προσφέρουν στους μικρούς φίλους την ευκαιρία να περάσουν μια ξεχωριστή ημέρα και να γνωρίσουν τα πουλιά του τόπου μας.

Η Πανευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών είναι ένα ετήσιο γεγονός που λαμβάνει χώρα στις αρχές Οκτωβρίου, σε περισσότερες από 30 χώρες και συντονίζεται από την παγκόσμια ομοσπονδία Birdlife International.
Read More »
«Πανευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών 2016» από τον Φορέα Διαχείρισης Στενών και Εκβολών Αχέροντα και Καλαμά  «Πανευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών 2016» από τον Φορέα Διαχείρισης Στενών και Εκβολών Αχέροντα και Καλαμά Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ανοιχτή ομιλία για γονείς - «Καλές πρακτικές προσαρμογής από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό»

Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016


Την επόμενη Τετάρτη 05/10 και ώρα 18:00, το 1ο Δημοτικό Σχολείο σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «ΑΡΙΑΔΝΗ» διοργανώνουν ανοιχτή ομιλία για γονείς με θέμα: «Καλές πρακτικές προσαρμογής από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό». Σας περιμένουμε!

Η συνάντησή μας θα γίνει στους φιλόξενους χώρους του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας ενώ παράλληλα με την ομιλία θα λειτουργεί χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά.

Ομιλήτρια: Κωνσταντίνα Ζιάγκου (ψυχολόγος- στέλεχος Πρόληψης ΚΠ)
Υπ. εκπαιδευτικοί: Ευφροσύνη Ρϊζου & Παλπάνης Στέργιος (Δάσκαλοι Ά τάξης)
Read More »
Ηγουμενίτσα: Ανοιχτή ομιλία για γονείς - «Καλές πρακτικές προσαρμογής από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό» Ηγουμενίτσα: Ανοιχτή ομιλία για γονείς - «Καλές πρακτικές προσαρμογής από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016 Rating: 5

Εκποίηση κατασχεμένων αλιευτικών εργαλείων και συσκευών από το λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016


Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ανακοινώνει ότι την 03/10/2016 και ώρα 10:00, θα διενεργηθεί από Υπηρεσία μας, πρόχειρος πλειοδοτικός διαγωνισμός εκποίησης κατασχεμένων αλιευτικών εργαλείων και συσκευών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν.Δ. 420/70 όπως αντικαταστάθηκε και ισχύει με το άρθρο 9 παργ. 2 του Ν 2040/92(ΦΕΚ 70Α/92).

Συγκεκριμένα θα εκποιηθεί το εξής :
  • Δέκα (10) τεμάχια άκαμπτων κυλινδροειδών θαλάμων(κίοΰπια).
Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να προσέλθουν την ανωτέρω ημερομηνία στο Φυλάκιο Πλωτών Σκαφών Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας (παραπλεύρως Τελωνείου Ηγ/τσας).0 τελευταίος πλειοδότης υποχρεούται στην άμεση καταβολή του τιμήματος το οποίο κατατίθεται υπέρ του Δημοσίου.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό για αλιευτικά εργαλεία και μέσα επαγγελματικής χρήσης (όπως κιούπια) θα πρέπει οι συμμετέχοντες να είναι επαγγελματίες αλιείς.

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 10:00 
ΠΕΡΑΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 10:20
Read More »
Εκποίηση κατασχεμένων αλιευτικών εργαλείων και συσκευών από το λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας Εκποίηση κατασχεμένων αλιευτικών εργαλείων και συσκευών από το λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016 Rating: 5

Δοκιμαστική ενεργοποίηση των Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας

Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016Από το Αυτοτελές Τμήμα ΠΑΜ- ΠΣΕΑ της Περιφέρειας Ηπείρου, ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2016 κατά την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016, θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας σε όλη την Επικράτεια όπως παρακάτω:
Τοπική ώρα 11:00 σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης, για χρονική διάρκεια 60 δευτερολέπτων (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης).
Τοπική ώρα 11:05 σήμανση λήξης συναγερμού για χρονική διάρκεια 60 δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).

Επίσης γνωστοποιείται στο κοινό ότι η ενεργοποίηση των Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως, δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.


Read More »
Δοκιμαστική ενεργοποίηση των Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας Δοκιμαστική ενεργοποίηση των Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016 Rating: 5

Στο Ε.Π. «Ήπειρος» 2014-2020 εντάχθηκε η συνέχιση λειτουργίας των ΚΗΦΗ Δήμων Ηγουμενίτσας και Ιωαννιτών

Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016
Μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ήπειρος 2014-2020" θα συνεχιστεί η λειτουργία των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) των Δήμων Ηγουμενίτσας και Ιωαννίνων, τα οποία παρέχουν υπηρεσίες σε 80 συνολικά άτομα. 
 
Οι σχετικές αποφάσεις ένταξης, έχουν υπογραφεί από τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και αφορούν τα:

«Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων - ΚΗΦΗ Δήμου Ηγουμενίτσας», προϋπολογισμού 211.633,86 ευρώ.

Το έργο έχει ως αντικείμενο τη συνέχιση της λειτουργίας για ένα έτος, των δυο ΚΗΦΗ του ΝΠΔΔ Προσχολική Αγωγή, Κοινωνική Προστασία και Πολιτισμός (ΠΑΚΠΠΟ) του Δήμου Ηγουμενίτσας, που λειτουργούν στα αντίστοιχα Δημοτικά Διαμερίσματα Πλαταριάς και Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας από το 2013.

Η συγκεκριμένη πράξη θα παρέχει υπηρεσίες σε 50 ωφελούμενους. Η χρηματοδότηση αφορά την μισθοδοσία του υφιστάμενου προσωπικού των δύο ΚΗΦΗ (μια Νοσηλεύτρια, μια Κοινωνική Φροντίστρια, μια Βοηθητικό προσωπικό και έναν Οδηγό στο ΚΗΦΗ Πλαταριάς και μια Κοινωνική Φροντίστρια στο ΚΗΦΗ Πέρδικας), αλλά και την πρόσληψη νέου προσωπικού για την αναβάθμιση των παρεχόμενων στις ειδικότητες:

- ενός Κοινωνικού Φροντιστή και 2 άτομα εξωτερικούς συνεργάτες (γιατρός και φυσιοθεραπευτής ή εργοθεραπευτής) για το ΚΗΦΗ Πλαταριάς, και

- ενός Κοινωνικού Φροντιστή, ενός Νοσηλευτή, ενός ατόμου Βοηθητικό προσωπικό και 2 άτομα εξωτερικούς συνεργάτες (γιατρός και φυσιοθεραπευτής ή εργοθεραπευτής) για το ΚΗΦΗ Πέρδικας

«Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) Δήμου Ιωαννιτών», προϋπολογισμού 106.004,03 ευρώ

Το έργο αφορά στη συνέχιση της λειτουργίας για ένα έτος, του ΚΗΦH του ΝΠΔΔ Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ιωαννιτών.

Αντικείμενο είναι η παροχή από το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Δήμου Ιωαννιτών, υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας σε ηλικιωμένα άτομα μη δυνάμεθα να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα (κινητικές δυσκολίες, άνοια κλπ), των οποίων το οικογενειακό περιβάλλον που τα φροντίζει, εργάζεται ή αντιμετωπίζει σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα υγείας και αδυνατεί να ανταποκριθεί στη φροντίδα που έχει αναλάβει. Η πράξη θα συνεχίσει παρέχει υπηρεσίες σε 30 ωφελούμενους στη δομή του Δήμου Ιωαννιτών.

Η χρηματοδότηση της συγκεκριμένης Πράξης αφορά την μισθοδοσία του υφιστάμενου προσωπικού για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και τις δαπάνες λειτουργίας ως 30% επί των άμεσων δαπανών του προσωπικού. Το ΚΗΦΗ Δήμου Ιωαννιτών στελεχώνεται από μια ΤΕ Κοινωνική Λειτουργό, μια ΤΕ Νοσηλεύτρια, δύο ΔΕ Κοινωνικούς Φροντιστές, μια ΥΕ Βοηθητικών Εργασιών.
Read More »
Στο Ε.Π. «Ήπειρος» 2014-2020 εντάχθηκε η συνέχιση λειτουργίας των ΚΗΦΗ Δήμων Ηγουμενίτσας και Ιωαννιτών Στο Ε.Π. «Ήπειρος» 2014-2020 εντάχθηκε η συνέχιση λειτουργίας των ΚΗΦΗ Δήμων Ηγουμενίτσας και Ιωαννιτών Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016 Rating: 5

Στην Παραμυθιά σήμερα ο Λευτέρης Αυγενάκης για συνάντηση με τους Αγρότες

Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016Ανοικτή συζήτηση για θέματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα προγραμματίζει η Γραμματεία Αγροτικών Φορέων, με την παρουσία στελεχών του Κομματος και του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη σε Αμαλιάδα, Παραμυθιά Σουλίου, Αγρίνιο, Άρτα και Ιωάννινα, το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου, με σύνθημα: «Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες».

Στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, μέρος του οποίου παρουσίασε ο Πρόεδρος του Κόμματος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, το ζήτημα της αγροτικής παραγωγής αποτελεί κομβικής σημασίας ζήτημα.

Η Νέα Δημοκρατία μέσα από αυτές τις ανοιχτές συζητήσεις με αγρότες και κτηνοτρόφους που διοργανώνει, φιλοδοξεί να ανοίξει το διάλογο γύρω από τις ανταγωνιστικές καλλιέργειες με στόχο την ποιότητα, τα σχήματα συνεργασίας ανάμεσα στους αγρότες, τη σύνδεση αγροτικής παραγωγής με τη βιομηχανία και τη σύγχρονη τεχνολογία, αλλά και την φορολόγηση και το κόστος παραγωγής που καθιστούν μη βιώσιμες τις καλλιέργειες.

Το πρόγραμμα των κλιμακίων έχει ως εξής:

• Ν. ΗΛΕΙΑΣ, Αμαλιάδα, Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 18:30,
Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας (Αρχαίας Ίλιδος 64)

• Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, Παραμυθιά, Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 12:00,
Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δ.Σουλίου (Κ. Καραμανλή 179, Παραμυθιά)


• Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, Αγρίνιο, Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 18:00,
Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53 & Σμύρνης)

• Ν. ΑΡΤΑΣ, Άρτα, Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, 11:30,
Επιμελητήριο Άρτας (Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, Κοσμά Αιτωλού & Πριοβόλου)

• Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, Ιωάννινα, Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, 17:30,
Ξενοδοχείο DU LAC, Κεντρικό Κτίριο (Α. Μιαούλη & Ίκκου)
Read More »
Στην Παραμυθιά σήμερα ο Λευτέρης Αυγενάκης για συνάντηση με τους Αγρότες Στην Παραμυθιά σήμερα ο Λευτέρης Αυγενάκης για συνάντηση με τους Αγρότες Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016 Rating: 5

Εθελοντική αιμοδοσία αύριο στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016


Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. 
Tα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται , ούτε αντικαθίσταται. 
Μόνο χαρίζεται.

Γι’ αυτό το λόγο, η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης. 
Η συνεισφορά των εθελοντών αιμοδοτών είναι πάνω απ΄ όλα ενέργεια ζωής για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.
Σας περιμένουμε αυτή την Κυριακή 02/10/2016 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ηγουμενίτσας από τις 10 μέχρι τις 1 το μεσημέρι
Read More »
Εθελοντική αιμοδοσία αύριο στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ηγουμενίτσας Εθελοντική αιμοδοσία αύριο στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016 Rating: 5

6α γενέθλια για το Vespa Club Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016


Το Σάββατο 01/10/2016 το vc igoumenitsa γιορτάζει τα 6 γενέθλια του στις 2:00 μ.μ. στο cafe Medley στον πεζόδρομο.
Read More »
6α γενέθλια για το Vespa Club Ηγουμενίτσας 6α γενέθλια για το Vespa Club Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016 Rating: 5

Στο 1st Sketch Fest Of Epirus, η εφηβική θεατρική ομάδα Παραμυθιάς

Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016


Σας προσκαλούμε όλους στο Φεστιβάλ 1st Sketch Fest Of Epirus που παρουσιάζουν ο Δημητρης Σταρόβας και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος το Σάββατο στα Ιωάννινα στη σκηνή του θεάτρου Έκφρασης. 
Η εφηβική θεατρική ομάδα Παραμυθιάς θα "σκετσαρει" μαζι με ομάδες από όλη την Ήπειρο! 
Σας περιμένουμε όλους και ανυπομονούμε για την μεγάλη ημέρα!

Read More »
Στο 1st Sketch Fest Of Epirus, η εφηβική θεατρική ομάδα Παραμυθιάς Στο 1st Sketch Fest Of Epirus, η εφηβική θεατρική ομάδα Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016 Rating: 5

Συνάντηση Δημάρχου Ηγουμενίτσας με εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής

Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016


Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας, συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, της Δ/ντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας κ. Μαρίνα Μπέση, της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας κ. Χριστίνα Τζέλλου και του Δ/ντή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας κ. Κυριάκου Τσόδουλου. 
 
Θέμα της συνάντησης ήταν η ειδική αγωγή και η ανάγκη στήριξης του εκπαιδευτικού έργου που παράγεται στα ειδικά σχολεία της πόλης, ενώ έμφαση δόθηκε στην αντιμετώπιση του κτηριακού προβλήματος του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας.
 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας με τους εμπλεκόμενους να συμφωνούν ότι από κοινού θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις για την στήριξη των σχολείων ειδική αγωγής.
Read More »
Συνάντηση Δημάρχου Ηγουμενίτσας με εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής Συνάντηση Δημάρχου Ηγουμενίτσας με εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016 Rating: 5

Σελίδες