Θ. Πιτούλης: «Διαχρονική η εχθρότητα της Ακαδημαϊκής Κοινότητας προς την Ηγουμενίτσα και την Θεσπρωτία»

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2020
Θ. Πιτούλης: «Διαχρονική η εχθρότητα της Ακαδημαϊκής Κοινότητας προς την Ηγουμενίτσα και την Θεσπρωτία» 


Διαβάζοντας πρόσφατα δημοσιεύματα της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου με τίτλο «Σε αυστηρό τόνο η απάντηση για τις πινακίδες», στο οποίο αναφέρονται μεταξύ των άλλων και δηλώσεις του πρύτανη και του αντιπρύτανη του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων με αφορμή την αντίδραση του Δήμου Ηγουμενίτσας για την τοποθέτηση των «διαφημιστικών πινακίδων» κατεύθυνσης προς το Πανεπιστήμιο, έμεινα με την αίσθηση ότι επρόκειτο περί πολεμικού ανακοινωθέντος μετά από σύσκεψη στρατιωτικού συμβουλίου παρουσία του αρχιστρατήγου με σκοπό να κατατροπώσουν τον εχθρό και να ανεβάσουν το φρόνημα του στρατεύματος τους . Στην προκειμένη περίπτωση εχθρός η Ηγουμενίτσα και η Θεσπρωτία και στράτευμα η «Ακαδημαϊκή» κοινότητα του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων. 

Διαβάζουμε ανάμεσα στα άλλα: 
« Η Πρυτανική αρχή απάντησε σύσσωμη , λέγοντας ότι έχει στρατηγικό σχεδιασμό και βάσει αυτού το Πανεπιστήμιο θα συνεχίσει να υπάρχει στην Ηγουμενίτσα .και ξεκαθάρισε με αυστηρό τόνο ότι αφενός οι υποδομές του ΤΕΙ περνάνε στο Πανεπιστήμιόν Ιωαννίνων και είναι μέρος του πλέον , αφετέρου δε , ότι δεν είναι δουλειά ούτε του Δήμου , ούτε κανενός εξωακαδημαικού φορέα ο σχεδιασμός ». 

Οι αξιότιμοι κύριοι της ακαδημαϊκής κοινότητας για μια ακόμη φορά δεν έδειξαν τον στοιχειώδη σεβασμό στη Θεσπρωτία, στη Ηγουμενίτσα και στους αιρετούς εκπροσώπους της. Το ύφος και ο τρόπος των εκφράσεων που χρησιμοποίησαν μας θύμισαν δυστυχώς τη διαχρονικότητα παρόμοιων απρεπών συμπεριφορών στις οποίες πολλές φορές στο παρελθόν έχουν διολισθήσει, είτε ως ΤΕΙ, είτε ως Πανεπιστήμιο. 

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ήταν διαχρονικά υποστηρικτής και στυλοβάτης κάθε προσπάθειας ανάπτυξης του τόπου, ιδία δε της εκπαίδευσης , παραχωρώντας κατά καιρούς ΔΩΡΕΑΝ εκτάσεις στα καλύτερα σημεία της Πόλης για την κατασκευή Υποδομών Εκπαίδευσης , υγείας , τουρισμού κ.α. Έτσι και προς το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ως συνεχιστή του ΤΕΙ παραχωρηθήκαν ο χώρος του Παλιού Ξενία και οικόπεδα 20 στρεμμάτων στη Νέα Σελεύκεια τα οποία όπως δήλωσαν με αυστηρό τόνο είναι ιδιοκτησία τους. 

Προφανώς τους διαφεύγει όμως , ότι όταν παραχωρούνται δημοτικές εκτάσεις για ένα συγκεκριμένο σκοπό , αν λόγω αδυναμίας ή ανικανότητας του «νέου ιδιόκτητη» αυτές δεν αξιοποιούνται για το σκοπό που του παραχωρήθηκαν, αναγκαστικά πια ο δωρητής εκ του νόμου οφείλει να ζητήσει την επιστροφή τους . 

Στην περίπτωση δε τη δική τους και εφόσον η απροκάλυπτα αρνητική έως και εχθρική στάση απέναντι στην Ηγουμενίτσα και τη Θεσπρωτία συνεχιστεί , επιβάλλεται η επίσπευση των διαδικασιών επιστροφής τους προκειμένου ο Δήμος και το Δημοτικό συμβούλιο να αναζητήσει πλέον πρόσφορους τρόπους αξιοποίησης τους. 

«Φιλέτα» της Πόλης δεν μπορούν να είναι όμηροι των όποιων Ακαδημαϊκών γραφειοκρατικών παραγόντων, αναμένοντας τους δήθεν στρατηγικούς σχεδιασμούς τους όταν είναι πια ξεκάθαρο ότι και η λέξη ακόμη «Ηγουμενίτσα »… τους προκαλεί αλλεργία. 

Σε ότι δε αφορά τα περί «ερευνητικών κέντρων και SUMMER CAMPS» και τα περί « εξωστρέφειας στην έρευνα του πανεπιστήμιου σας» τους θυμίζω , γιατί μάλλον έχουν κοντή η επιλεκτική μνήμη , ότι ακόμη αναμένουμε την ίδρυση και λειτουργία του Ινστιτούτου Μεταφορών στην Ηγουμενίτσα που είχε αναγγελθεί με πολλές τυμπανοκρουσίες από το Ίδρυμα τους πολλά χρόνια πριν . 

Τούτων δοθέντων , τους μεταφέρω σαν εξωακαδημαικός , ότι η συντριπτική πλειοψηφία της θεσπρωτικής Κοινωνίας εξέλαβε την τοποθέτηση των Πινακίδων ως την απόλυτη ειρωνεία και τον ορισμό του κακόγουστου αστείου , διότι πολύ απλά οι πινακίδες δείχνουν σε κάποιον, πως μπορεί να πάει σε ένα προορισμό, που πολύ απλά και εξαιτίας τους , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . 

Με την ευκαιρία θέλω να συγχαρώ την εφημερίδα «Η ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ» , για το δημοσίευμα της Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου με τίτλο « τι μας λέτε ρε παλικάρια » στο όποιο σχολιάζει στα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου της 17ης Φεβρουαρίου της Πρυτανείας του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων. 

Θέλω τέλος, να δηλώσω την αμέριστη συμπαράσταση μου στον Δήμαρχο και στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας στις δίκαιες διεκδικήσεις τους σε ότι αφορά την επιστροφή των παραχωρηθέντων δημοτικών εκτάσεων εφόσον η εχθρική στάση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συνεχιστεί. 

Θωμάς Γ. Πιτούλης 
Αντιπεριφερειάρχης 
ΠΕ Θεσπρωτίας
Read More »
Θ. Πιτούλης: «Διαχρονική η εχθρότητα της Ακαδημαϊκής Κοινότητας προς την Ηγουμενίτσα και την Θεσπρωτία» Θ. Πιτούλης: «Διαχρονική η εχθρότητα της Ακαδημαϊκής Κοινότητας προς την Ηγουμενίτσα και την Θεσπρωτία» Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2020 Rating: 5

13η γιορτή τηγανίτας στο Γραικοχώρι

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2020
13η γιορτή τηγανίτας στο Γραικοχώρι


Read More »
13η γιορτή τηγανίτας στο Γραικοχώρι 13η γιορτή τηγανίτας στο Γραικοχώρι Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2020 Rating: 5

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας βραβεύει τους πρωτεύσαντες μαθητές ακριτικών σχολείων της Θεσπρωτίας και των Ιωαννίνων

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2020
Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας βραβεύει τους πρωτεύσαντες μαθητές ακριτικών σχολείων της Θεσπρωτίας και των Ιωαννίνων 


Αντιπροσωπεία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας με επικεφαλής τον πρόεδρο Χρυσόστομο-Μάκη Κιάμο και τα μέλη της Βασίλη Παπαϊωάννου, Μαρίκα Γκόνη, Κώστα Ζηκόπουλο αναχώρησαν για την Ήπειρο προκειμένου να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων. 

Ακολούθως σε εκδήλωση το Σάββατο στο Καμπέρειο Πνευματικό Ίδρυμα ( Ιωάννινα) (ώρα 11.00) και την Κυριακή στο Δήμο Φιλιατών (Θεσπρωτία) και ώρα 11.00 θα απονείμουν τα βραβεία στους πρωτεύσαντες μαθητές ακριτικών σχολείων νομού Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας. 

Η απονομή γίνεται σε εκτέλεση σχετικής απόφασης του Ιδρύματος Μόρφωσης Νεολαίας Βασιλάκου.

Από το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ
Read More »
Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας βραβεύει τους πρωτεύσαντες μαθητές ακριτικών σχολείων της Θεσπρωτίας και των Ιωαννίνων Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας βραβεύει τους πρωτεύσαντες μαθητές ακριτικών σχολείων της Θεσπρωτίας και των Ιωαννίνων Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2020 Rating: 5

Τι ακριβώς είπε ο κ. Πλακιωτάκης για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2020
Τι ακριβώς είπε ο κ. Πλακιωτάκης για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας (ΒΙΝΤΕΟ)


Κόντρα έχει ξεσπάσει, ανάμεσα στους δύο βουλευτές της Θεσπρωτίας, με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη στην Ηγουμενίτσα και τα όσα ανέφερε για το σχέδιο της κυβέρνησης, αναφορικά με την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού.

Ο ένας (Γιόγιακας) μιλάει για ενοικίαση του λιμανιού, ενώ ο δεύτερος (Κάτσης) μιλάει για καραμπινάτο ξεπούλημα.

Ευτυχώς για τη κοινή λογική και δυστυχώς για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, οι δηλώσεις του κ. Πλακιωτάκη, καταγράφηκαν από την κάμερα του thespro.gr και είναι ξεκάθαρες.

Το παρακάτω είναι απόσπασμα από την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου για την επίσκεψη του κ. Πλακιωτάκη στην Ηγουμενίτσα, ενώ στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε και να ακούσετε μόνοι σας τα όσα δήλωσε ο Υπουργός.

Βλάκες δεν είσαστε και το συμπέρασμα μπορείτε να το βγάλετε μόνοι σας, χωρίς τη διαμεσολάβηση κανενός, ειδικά όταν αυτή γίνεται με κομματικές παρωπίδες και με μνήμη χρυσόψαρου.

«Προχωράμε στην αξιοποίηση των 10 μεγάλων περιφερειακών λιμανιών της χώρας. Μέσα στο 2020 προχωράμε σε διεθνείς διαγωνισμούς. Μέσα στα πρώτα λιμάνια τα οποία θα αξιοποιηθούν είναι και το λιμάνι της Ηγουμενίτσας για το οποίο, όπως και για τα υπόλοιπα περιφερειακά λιμάνια, υπάρχει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι μιλάμε για αξιοποίηση των δυνατοτήτων του κάθε λιμανιού ξεχωριστά και όχι για ξεπούλημα. Αυτό σημαίνει παραχώρηση, άρα ενοίκιο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, έναντι συγκεκριμένων επενδύσεων, συγκεκριμένων εσόδων και για συγκεκριμένες θέσεις απασχόλησης για την περιοχή»


Read More »
Τι ακριβώς είπε ο κ. Πλακιωτάκης για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας (ΒΙΝΤΕΟ) Τι ακριβώς είπε ο κ. Πλακιωτάκης για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2020 Rating: 5

Η μαγευτική ακτογραμμή της Ηπείρου παρουσιάστηκε στην ΒΙΤ 2020 στο Μιλάνο

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2020
Η μαγευτική ακτογραμμή της Ηπείρου παρουσιάστηκε στην ΒΙΤ 2020 στο Μιλάνο 


Η Περιφέρεια Ηπείρου, στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδιασμού Τουριστικής Ανάπτυξης που υλοποιεί, συμμετείχε με δικό της περίπτερο στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση "ΒΙΤ 2020" η οποία πραγματοποιήθηκε 9-11 Φεβρουαρίου στο Μιλάνο. Στη συγκεκριμένη έκθεση η Περιφέρεια Ηπείρου συμμετείχε ,έχοντας στόχο την προώθηση στην Ιταλική αγορά της ακτογραμμής του Ιονίου, από την Πρέβεζα ως την Θεσπρωτία, ως ιδανικό προορισμό κυρίως για καλοκαιρινές διακοπές. 

Καθ' όλη την διάρκεια της Έκθεσης, τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και αντιπροσωπεία του Δήμου Πρέβεζας, που φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, πραγματοποίησαν μεγάλο αριθμό συναντήσεων Β2Β με τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και bloggers. Σε όλες τις συναντήσεις διαπιστώθηκε αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος για την προσέλκυση επισκεπτών στις παραθαλάσσιες περιοχές της Ηπείρου, ενώ αξιοσημείωτο είναι και το ουσιαστικό ενδιαφέρον για ειδικές μορφές τουρισμού όπως: περιπατητικός, κρουαζιέρες και φυσιολατρικός. 

Το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφθηκε ο Πρέσβης επί Τιμής της Ελλάδος στη Ιταλία κ. Νικόλαος Σάκκαρης, ενώ την ημέρα κοινού, η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς οι Ιταλοί επισκέπτες στην έκθεση, κατέκλυσαν το περίπτερο της Ηπείρου ζητώντας πληροφορίες για την ακτογραμμή του Ιονίου, τις ξενοδοχειακές υποδομές και την προσβασιμότητα. Σε όλους τους επισκέπτες μοιράστηκε έντυπο προωθητικό υλικό τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ηπείρου. 

Παρουσίαση σε δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες 

Σε ειδική εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ,στην "Scuola La Cucina Italiana", παρουσιάστηκε ο προορισμός "Ήπειρος των 4 εποχών" σε δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες μέσα από την βιωματική εμπειρία της Ιταλίδας δημοσιογράφου Mariella Grossi, ενώ τους προσφέρθηκαν τοπικά εδέσματα που περιλαμβάνονται σε ένα γνήσιο Ηπειρωτικό πρωινό. Στη εκδήλωση παραβρέθηκε και η κ. Βιβη Καμπούρογλου επικεφαλής του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στην Ιταλία, η οποία συνεχάρη την Περιφέρεια Ηπείρου, για την στοχευμένη ανάδειξη της γαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων της περιοχής, σε συνδυασμό με την προβολή της Ηπείρου ως προορισμού 4 εποχών. 

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Δ/νση Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου και η Δ/ντρια κ. Ιουλία Μαρκούλα, σε συνεργασία με το Γραφείο του ΕΟΤ Ιταλίας και την Δ/ντρια κ. Μπουλασίδου, η οποία ανέλαβε την παρουσίαση του προορισμού "Ήπειρος των 4 εποχών". Τον Περιφερειάρχη εκπροσωπούσε η Περιφερειακή Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΟΛΗΓ Α.Ε. Ρεγγίνα Δηλαβέρη, ενώ στην αποστολή συμμετείχε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Παππάς. 

Τους Ιταλούς δημοσιογράφος και ταξιδιωτικούς πράκτορες, καλωσόρισε η κ. Ρεγγίνα Δηλαβέρη η οποία, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε πως "Η Ήπειρος αποτελεί τα τελευταία χρόνια έναν ανερχόμενο τουριστικό προορισμό. Υλοποιήσαμε στοχευμένα έργα, διατηρώντας ωστόσο τα στοιχεία της αυθεντικότητας και της ταυτότητάς μας. Επενδύοντας στα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και με πολλή δουλειά, καταφέραμε να αναδείξουμε τον μοναδικό περιβαλλοντικό πλούτο και τα προϊόντα που παράγει, τα φυσικά τοπία μοναδικής ομορφιάς που κερδίζουν τον επισκέπτη και τις τέσσερις εποχές του χρόνου». Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στις αμέτρητες επιλογές και τους μοναδικούς προορισμούς που προσφέρει η Ήπειρος, τονίζοντας ότι «στην προμετωπίδα βρίσκεται ο γαλάζιος τουρισμός», για να προσθέσει: «Θέλουμε η Ήπειρος να έχει ενιαία τουριστική ταυτότητα, να κερδίσουμε τον επισκέπτη και να συνδυάσει τις διακοπές του στα παράλια αλλά και στην ενδοχώρα και μπορούμε να το προσφέρουμε δώδεκα μήνες τον χρόνο." 

Στους δημοσιογράφους και tour operators που συμμετείχαν στην εκδήλωση της Περιφέρειας Ηπείρου, δόθηκαν ως αναμνηστικά δώρα, έντυπο προωθητικό υλικό, αρωματικά βότανα και μέλι από παραγωγούς της Ηπείρου, ενώ τέσσερις τυχεροί, κέρδισαν ένα τριήμερο φιλοξενίας στα παράλια της Ηπείρου, προσφορά των ξενοδοχείων Margarona Royal στην Πρέβεζα και Aktaion Hotel στην Ηγουμενίτσα.
Read More »
Η μαγευτική ακτογραμμή της Ηπείρου παρουσιάστηκε στην ΒΙΤ 2020 στο Μιλάνο Η μαγευτική ακτογραμμή της Ηπείρου παρουσιάστηκε στην ΒΙΤ 2020 στο Μιλάνο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2020 Rating: 5

Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας: Εξόρμηση στο Περιστέρι (Καλόγηρος 2.102μ)

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2020
Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας: Εξόρμηση στο Περιστέρι (Καλόγηρος 2.102μ) 


Ο Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας την Κυριακή 23/2 θα εξορμήσει στο όρος Λάκμος (Περιστέρι).

*Πορείες:
Ανθοχώρι - Λάκκα Νταούτη - Ανθοχώρι (Α Κατηγορία)
Ώρες πορείας: 4-5
Ανθοχώρι - Λάκκα Τόκη - Ανθοχώρι (Β Κατηγορία)
Ώρες πορείας: 7
Ανθοχώρι - Καλόγηρος 2.102μ - Λάκκα Τόκη - Ανθοχώρι (Γ Κατηγορία)
Ώρες πορείας: 9 

Αναχώρηση 7.00π.μ. από το Πάνθεον.

Εξοπλισμός: Ορειβατικά μποτάκια, φαρμακείο, αδιάβροχο/αντιανεμικό, μπατόν, νερό 2λιτ, κολατσιό και ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή. {Δεύτερη αλλαξιά ρούχων στο λεωφορείο}

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συλλόγου στην παλιά μαθητική εστία, 1ος όροφ. αριστερή πτέρυγα, Τετάρτη 19/2 & Πέμπτη 20/2 και ώρες 19.00-21.00 ΤΗΛ 2665400802

*Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ
*ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ.
Read More »
Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας: Εξόρμηση στο Περιστέρι (Καλόγηρος 2.102μ) Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας: Εξόρμηση στο Περιστέρι (Καλόγηρος 2.102μ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2020 Rating: 5

Άκης Τσελέντης: Τι λέει για τη σεισμική ακολουθία στην Ηγουμενίτσα

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2020
Άκης Τσελέντης: Τι λέει για τη σεισμική ακολουθία στην Ηγουμενίτσα


Από της 15:24 η περιοχή της Ηγουμενίτσας έχει έναν μικρό αριθμό σεισμών, το μικρότερο της τάξης 2R και το μεγαλύτερο φτάνει το 3.2R. ==>
Το φαινόμενο το παρακολουθούμε πως εξελίσσεται ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ....


Read More »
Άκης Τσελέντης: Τι λέει για τη σεισμική ακολουθία στην Ηγουμενίτσα Άκης Τσελέντης: Τι λέει για τη σεισμική ακολουθία στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2020 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πιστοποίηση Αγγλικών αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ σε 10 διδακτικές εβδομάδες!!!

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2020
Ηγουμενίτσα: Πιστοποίηση Αγγλικών αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ σε 10 διδακτικές εβδομάδες!!!Η γνώση μίας ξένης γλώσσας δίνει αρκετά μόρια και πλέον δεν είναι ακατόρθωτο να την αποκτήσεις! Έως και 2 μόρια στις προκηρύξεις εκπαιδευτών ενηλίκων! Έως και 5 μόρια σε προκηρύξεις εκπαιδευτικών Α'βάθμιας & Β'βάθμιας εκπαίδευσης. Έως 70 μόρια σε όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ! Μην το αφήνεις για αργότερα... τώρα μπορείς!
Έναρξη νέου τμήματος Αγγλικών: Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου με εξετάσεις πιστοποίησης: 17 Μαΐου!
Παρέχουμε πτυχίο αγγλικών (σε οποιοδήποτε επίπεδο: Β2, Γ1, Γ2) αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ. 
Πρόγραμμα προσαρμοσμένο στην εξεταστική διαδικασία με εγγυημένη απόκτηση γνώσεων.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν... 
Κλείστε το ραντεβού σας για ενημέρωση!!!

Για περισσότερες πληροφορίες και την αίτηση συμμετοχής στο site: www.meleti.edu.gr
Τηλ επικοινωνίας: 2665025146, 6942228698
Δ/νση: Σαμουήλ 5, Ηγουμενίτσα.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Πιστοποίηση Αγγλικών αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ σε 10 διδακτικές εβδομάδες!!! Ηγουμενίτσα: Πιστοποίηση Αγγλικών αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ σε 10 διδακτικές εβδομάδες!!! Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2020 Rating: 5

Συνέντευξη με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πιτούλη για τα έργα της εισόδου της Ηγουμενίτσας, τον δρόμο Πλαταριά Σύβοτα, το "Αεροδρόμιο" Παραμυθιάς κ.ά. (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2020
Συνέντευξη με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πιτούλη για τα έργα της εισόδου της Ηγουμενίτσας, τον δρόμο Πλαταριά Σύβοτα, το "Αεροδρόμιο" Παραμυθιάς κ.ά. (ΒΙΝΤΕΟ)Read More »
Συνέντευξη με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πιτούλη για τα έργα της εισόδου της Ηγουμενίτσας, τον δρόμο Πλαταριά Σύβοτα, το "Αεροδρόμιο" Παραμυθιάς κ.ά. (ΒΙΝΤΕΟ) Συνέντευξη με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πιτούλη για τα έργα της εισόδου της Ηγουμενίτσας, τον δρόμο Πλαταριά Σύβοτα, το "Αεροδρόμιο" Παραμυθιάς κ.ά. (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2020 Rating: 5

Σελίδες