Γεμάτη κόσμο η παραλιακή της Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Απριλίου 25, 2020
Γεμάτη κόσμο η παραλιακή της Ηγουμενίτσας


Πολλοί κάτοικοι της Ηγουμενίτσας εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι επικρατούσε καλοκαιρία, με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες και βγήκαν το απόγευμα του Σαββάτου για βόλτα στην παραλιακή. 

Μάλιστα, οι εικόνες θύμιζαν ημέρα αργίας στην πόλη.

Παρά τις εκκλήσεις από όλους τους φορείς της χώρας μας να τηρηθούν τα περιοριστικά μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ μέχρι και τις 4 Μαΐου, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Με επιμονή, με υπομονή και με ξεχωριστή καρτερικότητα συμμετέχουμε όλοι σε μια συλλογική προσπάθεια, η οποία όμως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, όπως τόνισε κατά τη σημερινή ενημέρωση για την πανδημία του κορωνοϊού και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ξεκαθάρισε επίσης ότι η επόμενη φάση θα είναι η σταδιακή επιστροφή σε μια νέα καθημερινότητα και όπου κριθεί απαραίτητο τα περιοριστικά μέτρα θα επανέρχονται.

Υπενθύμισε τέλος πως τα μέτρα ισχύουν όπως και τα πρόστιμα επίσης, και ότι θα πρέπει να τηρηθούν ώστε να προχωρήσει η χώρα στην επόμενη φάση, δηλαδή στη χαλάρωση των μέτρων. 

Κλείνοντας να ενημερώσουμε πως εχτές ανακοινώθηκε η παράταση της προσωρινής απαγόρευσης κυκλοφορίας πολιτών σε σημεία του Δήμου Ιωαννιτών.

Δεν θα θέλαμε σίγουρα να ζήσουμε κάτι τέτοιο και στην Ηγουμενίτσα, τώρα ειδικά που οδεύουμε στην έξοδο του τούνελ.
Read More »
Γεμάτη κόσμο η παραλιακή της Ηγουμενίτσας Γεμάτη κόσμο η παραλιακή της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 25, 2020 Rating: 5

Συνελήφθη ένα άτομο για παραβίαση των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού

Σάββατο, Απριλίου 25, 2020
Συνελήφθη ένα άτομο για παραβίαση των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού 


Συνελήφθη σήμερα (25-04-2020) το πρωί, σε περιοχή της Ηπείρου, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. 

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, ο κατηγορούμενος λειτουργούσε, ως ιδιοκτήτης, κατάστημα λιανικού εμπορίου, παρά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας συναφών επιχειρήσεων. 

Επιπλέον, σε βάρος του ανωτέρω επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο καθώς και το διοικητικό μέτρο της προσωρινής σφράγισης της επιχείρησης. 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Read More »
Συνελήφθη ένα άτομο για παραβίαση των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού Συνελήφθη ένα άτομο για παραβίαση των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 25, 2020 Rating: 5

Ένα νέο δείγμα από το νοσοκομείο Φιλιατών

Σάββατο, Απριλίου 25, 2020
Ένα νέο δείγμα από το νοσοκομείο Φιλιατών


Η εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊου, μέχρι σήμερα (Σάββατο 25 Απριλίου 2020) το μεσημέρι, σύμφωνα με την ενημέρωση από τα νοσοκομεία της Ηπείρου έχει ως εξής:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ :
1. Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας ο ασθενής από τα Ιωάννινα, ο οποίος έχει αποσωληνωθεί από διημέρου και η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά βελτιωμένη. Αναμένεται η μεταφορά του σε κλινική τις επόμενες ημέρες.
2. Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται ο ηλικιωμένος από την Άρτα και η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή.
3. Στη Μονάδα Λοιμωδών, αρνητικής πίεσης, νοσηλεύεται η σύζυγος του ηλικιωμένου θανόντος από την Κέρκυρα. Η υγεία της ασθενούς είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο. 
4. Κατά την χθεσινή ημέρα εξετάσθηκαν από το Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εξήντα επτά (67) νέα δείγματα. Τα πενήντα επτά αφορούσαν όλα τα Νοσοκομεία της Ηπείρου και ήταν όλα αρνητικά. Τα δύο από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας και τα οκτώ από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, ήταν επίσης αρνητικά. 

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»
· Τα έξι δείγματα που στάλθηκαν χθες για εξέταση ήταν αρνητικά.
· Σήμερα 25/4 στάλθηκαν πέντε νέα δείγματα για εξέταση.
· Από το σύνολο των διακοσίων είκοσι (220) δειγμάτων που έχουν ληφθεί έως σήμερα, το ένα ήταν θετικό (κάτοικος Πρέβεζας) και αναμένονται αποτελέσματα για τα πέντε ανωτέρω. Όλα τα υπόλοιπα είναι αρνητικά.

Γ. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ
· Τα δέκα εννέα δείγματα που στάλθηκαν χθες για εξέταση ήταν αρνητικά .
· Σήμερα 25/4 στάλθηκαν επτά νέα δείγματα για εξέταση.
· Τα τρία επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα, τα οποία διαμένουν στην Άρτα, είναι πολύ καλά στην υγεία τους και έχει παρέλθει ο χρόνος του περιορισμού τους.
· Έως σήμερα έχουν ληφθεί συνολικά τετρακόσια ενενήντα πέντε (495) δείγματα εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν θετικά και αναμένονται απαντήσεις για τα επτά ανωτέρω. Όλα τα υπόλοιπα ήταν αρνητικά.

Δ. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
· Στο Νοσοκομείο σήμερα νοσηλεύονται τρία πιθανά περιστατικά και πέραν αυτών λήφθηκαν άλλα τρία νέα δείγματα για SARS-COV-2 από πιθανά περιστατικά που βρίσκονται σε κατ΄ οίκον απομόνωση. Αναμένονται αποτελέσματα.
· Σήμερα επεστράφησαν αρνητικά για SARS-COV-2, τέσσερα δείγματα που είχαν αποσταλεί χθες 24/4.
· Όλα τα θετικά περιστατικά από την Π.Ε. Πρέβεζας είναι πολύ καλά στην υγεία τους και έχει παρέλθει ο χρόνος του περιορισμού.

Ε. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
· Τα τέσσερα δείγματα που στάλθηκε χθες ήταν αρνητικά.
· Σήμερα 25/4 στάλθηκε ένα νέο δείγμα για εξέταση. Το περιστατικό νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών.
· Έως σήμερα έχουν ληφθεί συνολικά πενήντα ένα (51) δείγματα, τα πενήντα αρνητικά και αναμένεται απάντηση για το ένα ανωτέρω.
Read More »
Ένα νέο δείγμα από το νοσοκομείο Φιλιατών Ένα νέο δείγμα από το νοσοκομείο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 25, 2020 Rating: 5

O Mάριος Κάτσης για την απόφαση της διοίκησης του ΟΛΗΓ για τα καταστήματα Δρεπάνου

Σάββατο, Απριλίου 25, 2020
O Mάριος Κάτσης για την απόφαση της διοίκησης του ΟΛΗΓ για τα καταστήματα Δρεπάνου


Με μια ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης την απόφαση του ΟΛΗΓ να πάρει πίσω την διαδικασία ενοικίασης των καταστημάτων. Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση:

Ο ΟΛΗΓ πήρε πίσω, υπό το βάρος των αντιδράσεων της τοπικής κοινωνίας (πλην του κυβερνητικού βουλευτή βεβαίως), μια μη σύννομη προηγούμενή του απόφαση.

Ξεκαθαρίζουμε: οποιαδήποτε πρωτοβουλία για ανακατασκευή - δημοπράτηση κ.α των αναψυκτηρίων στο Δρέπανο, σε περιοχή μάλιστα που δεν έχει χαραχθεί αιγιαλός και παραλία, είναι παράνομη. Το ίδιο θα αποφάσιζε και το Ελεγκτικό Συνέδριο, εάν και εφόσον οι αποφάσεις του Δ.Σ του ΟΛΗΓ περνούσαν από αυτό.

Τούτων δοθέντων, κανένα μνημόνιο συνεννόησης ή κατανόησης, δε διασφαλίζει τα συμφέροντα των δημοτών και δε θα είναι λειτουργικό, όσο δεν αποδίδεται οριστικά η χερσαία ζώνη στον Δήμο Ηγουμενίτσας.

Καλούμε άμεσα όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές: Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας (Κτηματική Υπηρεσία), Δήμος Ηγουμενίτσας (πολεοδομία), Υπουργείο Ναυτιλίας (Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας), Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτ. Μακεδονίας, να συγκαλέσουν την επιτροπή χάραξης του αιγιαλού, να μάθει επιτέλους και η τοπική κοινωνία, τη δημόσια θέση όλων των πλευρών και των φορέων.

Η χάραξη αιγιαλού (εκεί που δεν υπάρχει καν, μετά το Κεντρικόν έως Μακρυγιάλι) και η επαναχάραξη (εκεί που ήδη υπάρχει αλλά δε συμπίπτει με τα φυσικά όρια π.χ Πάνθεον, καφετέριες κ.α ) είναι το πρώτο και πιο απαραίτητο βήμα για την απόδοση αλλά και αξιοποίηση της χερσαίας ζώνης.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, από τις ενέργειες της διορισμένης διοίκησης του ΟΛΗΓ και την αφωνία του κυβερνητικού βουλευτή, είναι βαριά εκτεθειμένη. Πήρε πίσω άρον άρον μια απόφαση που ξεσήκωσε όλη την τοπική κοινωνία αλλά δεν μας εξήγησε πως και με τίνος πρωτοβουλία πάρθηκε.
Ελπίζουμε αναλόγως να ανατραπεί και το σχεδιαζόμενο έγκλημα του ξεπουλήματος του Λιμανιού (και της χερσαίας ζώνης;).
Read More »
O Mάριος Κάτσης για την απόφαση της διοίκησης του ΟΛΗΓ για τα καταστήματα Δρεπάνου O Mάριος Κάτσης για την απόφαση της διοίκησης του ΟΛΗΓ για τα καταστήματα Δρεπάνου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 25, 2020 Rating: 5

Φωτιά σε παράνομη χωματερή (;) το βράδυ στο Φιλιάτι (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, Απριλίου 25, 2020
Φωτιά σε παράνομη χωματερή (;) το βράδυ στο Φιλιάτι (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής, σε δασική έκταση στην περιοχή των σφαγείων στο Φιλιάτι.

Σύμφωνα με καταγγελία πολίτη, που συνοδεύεται και από οπτικό υλικό, "το τελευταίο καιρό άγνωστοι έχουν μετατρέψει μια δασική έκταση που βρίσκεται πίσω από τα σφαγεία σε παράνομη χωματερή. Κάθε μεσημέρι μετά τις 2, βλέπεις αυτοκίνητα να κάνουν αυτή τη διαδρομή κ την επομένη να βάζουν φωτιές για να καλύψουν ότι έχουν κάνει. Με αποκορύφωμα σήμερα (Παρασκευή) το βράδυ,  που εδώ και δύο ώρες καίει μεγάλη φωτιά. Ειδοποιήθηκε και η πυροσβεστική καθώς και η αστυνομία, ενώ στο σημείο βρισκόταν και αντιδήμαρχος του Δήμου Φιλιατών."Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μας επιβεβαίωσε πως μετέβησαν άντρες της στο σημείο για κατάσβεση πυρκαγιάς, την οποία κατάφεραν να σβήσουν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.Σήμερα, Σάββατο, επισκεφτήκαμε την περιοχή και όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, το σημείο ακόμα κάπνιζε, ενώ ο χώρος είναι γεμάτος ξερά κλαδιά, αλλά και βαριά αντικείμενα, όπως στρώματα, ντουλάπια κτλ.Δεν μπορούμε και δεν πιστεύουμε πως ο Δήμος Φιλιατών συμμετέχει σε αυτή την πρακτική ή κάνει τα στραβά μάτια, όπως αφήνει να υπονοηθεί ο καταγγέλλων.

Μπορεί όμως να μας ενημερώσει ο αντιδήμαρχος κ. Τσότσης, που είναι επιφορτισμένος με την καθαριότητα και το περιβάλλον του Δήμου Φιλιατών, εάν γνωρίζει την ύπαρξη του συγκεκριμένου χώρου και πολύ περισσότερο εάν χρησιμοποιείται από τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου ως προσωρινός σταθμός συγκέντρωσης βαριών αντικειμένων και κλαδιών;


Στο σημείο υπάρχει ενημερωτική πινακίδα του Δήμου Φιλιατών που απαγορεύει τη ρίψη  σκουπιδιών και μπαζών, αλλά όχι και η προβλεπόμενη περίφραξη, καθώς και στο παρελθόν είχε χρησιμοποιηθεί ως προσωρινός χώρος εναπόθεσης κλαδιών και βαριών αντικειμένων και υποτίθεται πως βρισκόταν σε φάση αποκατάστασης..
Read More »
Φωτιά σε παράνομη χωματερή (;) το βράδυ στο Φιλιάτι (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Φωτιά σε παράνομη χωματερή (;) το βράδυ στο Φιλιάτι (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 25, 2020 Rating: 5

Αρχίζει η σταδιακή άρση μέτρων - Όλος ο προγραμματισμός

Σάββατο, Απριλίου 25, 2020
Αρχίζει η σταδιακή άρση μέτρων - Όλος ο προγραμματισμόςΞεκινά στις 10:00 π.μ του Σαββάτου η συνεδρίαση υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με τους αρμόδιους υπουργούς και Λοιμωξιολόγους οι οποίοι θα αποφασίσουν με ποια σειρά θα γίνει η άρση μέτρων στην ελληνική κοινωνία. Το «restart» αυτό θα λειτουργήσει ως «ένεση» στην οικονομία που ήδη μετρά τις πληγές της έπειτα από το αναγκαστικό λουκέτο που μπήκε λόγω του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, παρά την χαλάρωση των μέτρων στη χώρα μας, η χρήση μάσκας κρίνεται απαραίτητη σε κλειστούς χώρους, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC), ενώ σε περίπτωση που παρουσιαστεί εκ νέου έξαρση του κορωνοϊού, τότε θα παρθούν και πάλι αυστηρά μέτρα για την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Όλα κρίνονται σήμερα, Σάββατο, καθώς ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, θα παραδώσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη την εισήγηση των λοιμωξιολόγων. Έχοντας στην σκέψη του ο πρωθυπουργός την μεγάλη πτώση των κρουσμάτων αλλά και την εμφάνισή τους σε δομές φιλοξενίας και νοσηλείας, είναι αυτός που θα δεχθεί όλες τις εισηγήσεις και θα λάβει τις τελικές αποφάσεις.

Στις δώδεκα το μεσημέρι υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα ξεκινήσει η κρίσιμη σύσκεψη της ομάδας άρσης των μέτρων. Σε αυτή θα μετέχουν ο Γρηγόρης Δημητριάδης, ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Άκης Σκέρτσος, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Νίκος Χαρδαλιάς, και ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού ύστερα από όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα στην κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι. Πάντως από τα μέχρις στιγμής δεδομένα δεν ανατρέπεται ο σχεδιασμός της κυβέρνησης, καθώς όλα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι συμπίπτουν με την ημερομηνία εξόδου από τα μέτρα.


Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένεται η απόφαση και για την ημερομηνία λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων. Βασική επιδίωξη του Μαξίμου είναι από τις 11 Μαΐου μέχρι και τον Ιούνιο να ανοίξουν όλες οι βαθμίδες εκπαίδευσης.

Το χρονοδιάγραμμα του restart

Σύμφωνα με τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς στις 4 Μαΐου πρόκειται να ανοίξουν:
Μικρά εμπορικά καταστήματα
Κομμωτήρια
Κέντρα αισθητικής

Στα μέσα Μαΐου
Θα επιστρέψουν στα θρανία οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου και των φροντιστηρίων 
Θα υπάρξει αποκατάσταση της πλήρους λειτουργίας των Μέσων Μεταφοράς
Μέχρι το τέλος Μαΐου, αναμένεται να έχουν ανοίξει όλα τα σχολεία πλην των πανεπιστημίων.

Παράλληλα οι σχεδιασμοί περιλαμβάνουν τα εξής:
Άνοιγμα καφέ, μπαρ, εστιατόρια σε εξωτερικούς χώρους
Αποκατάσταση εσωτερικών πτήσεων

Τον μήνα Ιούνιο αναμένεται:
Πραγματοποίηση Πανελλαδικών εξετάσεων 
Άνοιγμα πολυκαταστημάτων
Άνοιγμα πολιτιστικών χώρων, μουσείων
Άνοιγμα αθλητικών εγκαταστάσεων
Άνοιγμα τουριστικών καταλυμάτων
Επανέναρξη της Super League

Τι θα γίνει με τον τουρισμό
Κρίσιμο είναι το ερώτημα για τον τομέα του τουρισμού. Καθώς ακόμα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες τα κρούσματα κορωνοϊού όπως και οι θάνατοι, παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, γίνεται προσπάθεια, να βρεθεί μία λύση ώστε να υπάρχει «ελεγχόμενος» τουρισμός.

Για αυτό ακριβώς τον λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τους Ευρωπαίους εταίρους να σχεδιαστεί ένα συνεκτικό πλαίσιο για την εξομάλυνση των μεταφορών και της τουριστικής δραστηριότητας. Αν υπάρξει, τότε θα αποτελέσει τη βάση για την επαναλειτουργία του εισαγόμενου τουρισμού, τουλάχιστον σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Read More »
Αρχίζει η σταδιακή άρση μέτρων - Όλος ο προγραμματισμός Αρχίζει η σταδιακή άρση μέτρων - Όλος ο προγραμματισμός Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 25, 2020 Rating: 5

Συνεδριάζει τη Δευτέρα η οικονομική επιτροπή του Δήμου Σουλίου

Σάββατο, Απριλίου 25, 2020
Συνεδριάζει τη Δευτέρα η οικονομική επιτροπή του Δήμου Σουλίου


Παρακαλούμε να συμμετάσχετε σε τακτική συνεδρίαση , που θα διεξαχθεί στο Δημαρχιακό Κατάστημα Παραμυθιάς (μέσω τηλεδιάσκεψης), στις 27 Απριλίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9.00΄, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :
Κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης προϋπ/σμού Δήμου Σουλίου οικ. έτους 2020.
Σύνταξη έκθεσης A΄ Τριμήνου για την υλοποίηση του προϋπ/σμού οικ. έτους 2020.
Προγραμματισμός πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιπυρική περίοδο 2020.
Αποδοχή δωρεάν παραχώρησης χρήσης οχήματος για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών (για δύο μήνες) στα πλαίσια αντιμετώπισης του κορωνοϊού
Read More »
Συνεδριάζει τη Δευτέρα η οικονομική επιτροπή του Δήμου Σουλίου Συνεδριάζει τη Δευτέρα η οικονομική επιτροπή του Δήμου Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 25, 2020 Rating: 5

Αλλάζει από σήμερα το ωράριο των σούπερ μάρκετ

Σάββατο, Απριλίου 25, 2020
Αλλάζει από σήμερα το ωράριο των σούπερ μάρκετ


Απ’ σήμερα Σάββατο 25 Απριλίου, τα σούπερ μάρκετ θα αλλάξουν ωράριο λειτουργίας, το οποίο θα ισχύει έως και τις 9 Μαϊου.

Αυτό διαμορφώνεται ως εξής:

α) Για τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00 έως 21:00.
β) Για το Σάββατο 07:00 έως 20:00.
Read More »
Αλλάζει από σήμερα το ωράριο των σούπερ μάρκετ Αλλάζει από σήμερα το ωράριο των σούπερ μάρκετ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 25, 2020 Rating: 5

Πρατηριούχοι: Βάλτε τώρα πετρέλαιο θέρμανσης, το φθινόπωρο δεν θα είναι τόσο φθηνό

Σάββατο, Απριλίου 25, 2020
Πρατηριούχοι: Βάλτε τώρα πετρέλαιο θέρμανσης, το φθινόπωρο δεν θα είναι τόσο φθηνό


Για την «ελεύθερη πτώση» που έχει κάνει η τιμή του πετρελαίου, επηρεασμένη και αυτή από την πανδημία του κορονοϊού, μίλησε στο OPEN Ελλάδα ο πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Γιώργος Ασμάτογλου.

Σύμφωνα με τον κ. Ασμάτογλου, το αμερικανικό αργό δεν έχει σχέση με το μπρεντ που εμείς αγοράζουμε και διομορφώνεται στην τιμή της Ευρώπη. Είναι πολύ χαμηλή η τιμή ακόμη και για το μπρεντ και οι τιμές διαμορφώνονται αντίστοιχα για τη Νότια Ευρώπη.

«Θα δούμε μια τιμή, το 1,35 ευρώ την αμόλυβδη για παράδειγμα, να γίνεται 1,30. Αυτό που αξίζει ο κόσμος να αγοράσει τώρα είναι πετρέλαιο θέρμανσης, γιατί τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο θα είναι ακριβότερα», σημείωσε ο ο πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων.

Read More »
Πρατηριούχοι: Βάλτε τώρα πετρέλαιο θέρμανσης, το φθινόπωρο δεν θα είναι τόσο φθηνό Πρατηριούχοι: Βάλτε τώρα πετρέλαιο θέρμανσης, το φθινόπωρο δεν θα είναι τόσο φθηνό Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 25, 2020 Rating: 5

Σελίδες