Ο Σπύρος Βασιλείου νέος πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων

Κυριακή, Απριλίου 17, 2016

 
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η καταμέτρηση των ψήφων,στην διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου στη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων.
 
Νέος πρόεδρος αναδείχθηκε ο Σπύρος Βασιλείου,που έλαβε 81 ψήφους,έναντι 29 που έλαβε ο Σάκης Βλέτσας.
Read More »
Ο Σπύρος Βασιλείου νέος πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων  Ο Σπύρος Βασιλείου νέος πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 17, 2016 Rating: 5

Δήλωση του Θανάση Πορφύρη για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Κυριακή, Απριλίου 17, 2016


Από τα φοιτητικά μου χρόνια ήμουν ενεργό μέλος στην ΔΑΠ- ΝΔΦΚ στο ΑΤΕΙ Πατρών και στην συνέχεια στην ΟΝΝΕΔ και ΝΟΔΕ Αχαΐας.
 
Όταν επέστρεψα στην Θεσπρωτία γράφτηκα στην ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας.

Σαν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον ΑΛΕΚΟ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ στις αυτοδιοικητικές του 2014 έλεγξα και επιβεβαίωσα την εγγραφή μου!!!

Κατατέθηκε ένσταση ενάντια στην υποψηφιότητα μου για το ότι δεν είμαι εγγεγραμμένος πάνω από έξι μήνες στην ΝΟΔΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.
Με θλίψη μου πληροφορήθηκα ότι δεν φαίνεται πουθενά ότι είμαι εγγεγραμμένος από την επίσημη μηχανογράφηση του κόμματος και ζητώντας τις λίστες στην τοπική ΝΟΔΕ, οι οποίες θα επιβεβαίωναν την εγγραφή μου είπαν ότι δεν υπάρχουν.

Επίσης το ίδιο είχε συμβεί και με άλλους υποψηφίους στους θεματικούς τομείς οι οποίοι ενώ ήταν εγγεγραμμένοι δεν φαίνονταν πουθενά και ας είχαν διατελέσει ακόμη και μέλη εφορευτικών επιτροπών στις εσωκομματικές, όπως και στις λίστες της ΝΟ.Σ. που λείπουν στελέχη του κόμματος όπως πρώην πρόεδροι ΝΟΔΕ, πρώην δήμαρχοι, νυν αντιδήμαρχοι, αλλά και στον Ko Παντελη Κιτσιο όταν δήλωσε ενδιαφέρον για το αξίωμα του προέδρου της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας.

Ο θεσπρωτικός λαός θέλει να έρθει και να αγκαλιάσει την παράταξη μας, φάνηκε και από την συμμετοχή, αλλά όσο υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα απομακρύνεται.

Τέλος θα ήθελα να σας ευχαριστώ όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά για την στήριξη που δείξατε στο πρόσωπό μου.Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη πιστός στις αρχές που πρεσβεύει ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Read More »
Δήλωση του Θανάση Πορφύρη για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ Δήλωση του Θανάση Πορφύρη για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 17, 2016 Rating: 5

Με μια ημέρα καθυστέρηση η ΝΕΦΕ Θεσπρωτίας ανακήρυξε πρόεδρο της ΝΟΔΕ τον Άλκη Λάμπρου

Κυριακή, Απριλίου 17, 2016
Read More »
Με μια ημέρα καθυστέρηση η ΝΕΦΕ Θεσπρωτίας ανακήρυξε πρόεδρο της ΝΟΔΕ τον Άλκη Λάμπρου Με μια ημέρα καθυστέρηση η ΝΕΦΕ Θεσπρωτίας ανακήρυξε πρόεδρο της ΝΟΔΕ τον Άλκη Λάμπρου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 17, 2016 Rating: 5

Σελίδες