Ο ΣΥΡΙΖΑ Φιλιατών χαιρετίζει την επικείμενη έναρξη λειτουργίας του ΤΕΠ του Νοσοκομείου Φιλιατών, με έδρα την Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Μαΐου 30, 2017


Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Φιλιατών χαιρετίζει την επικείμενη έναρξη λειτουργίας του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Φιλιατών, με έδρα την Ηγουμενίτσα. Παρόλο που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία το ΤΕΠ να απέχει 20 χλμ. από το νοσοκομείο και ένα νοσοκομείο να έχει στην ουσία δύο ΤΕΠ, είναι αυτονόητο πως οι υπάρχουσες κτιριακές εγκαταστάσεις πρέπει να λειτουργήσουν προς όφελος του τόπου και με σεβασμό απέναντι στα χρήματα του Έλληνα και του Ευρωπαίου φορολογούμενου.

Είναι αυτονόητο ότι η έναρξη λειτουργίας του ΤΕΠ πρέπει να προσαρμοστεί στις υπάρχουσες οικονομικές συγκυρίες, γι’ αυτό θεωρούμε ως ενδεδειγμένη την αρχική λύση της μεταφοράς στον χώρο του ΤΕΠ του Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας και του ΠΕΔΥ Ηγουμενίτσας και εν συνεχεία τη σταδιακή ενίσχυσή του. Άλλωστε η μεταφορά των δομών αυτών στο χώρο του ΤΕΠ έχει και οικονομικό όφελος καθώς οι κτιριακές εγκαταστάσεις του ΤΕΠ, που κινδύνευαν από την εγκατάλειψη θα συντηρηθούν και άλλες δημόσιες υπηρεσίες, όπως το Κέντρο Ψυχικής Υγείας, που ήταν εγκατεστημένες με ακριβό ενοίκιο σε ιδιωτικά κτήρια πλέον θα μεταστεγαστούν σε δημόσιες δομές.

Το ΤΕΠ του Νοσοκομείου Φιλιατών με έδρα την Ηγουμενίτσα αποτελεί αναπόσπαστη λειτουργική μονάδα του νοσοκομείου του νομού μας και για το λόγο αυτό αντιλαμβανόμαστε τη λειτουργία του ως κίνητρο για τη διαρκή ποιοτική αναβάθμιση του Νοσοκομείου Φιλιατών, ώστε να παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στους πολίτες.


Θεωρούμε θετικό το γεγονός ότι παράλληλα με την έναρξη λειτουργίας του ΤΕΠ εγκρίθηκε και η επέκταση της δυναμικότητας του Νοσοκομείου Φιλιατών στις 120 κλίνες, που το καθιστά από τα μεγαλύτερα δευτεροβάθμια νοσοκομεία της χώρας. Ωστόσο δεν μπορεί να επιχαίρει κανείς για το νέο ΤΕΠ όταν το νοσοκομείο μας αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα που χρειάζονται ΑΜΕΣΗΣ αντιμετώπισης, όπως για παράδειγμα οι βλάβες στον μαστογράφο και στο μηχάνημα των υπερήχων, η επισφαλής ακτινοπροστασία του ακτινολογικού εργαστηρίου, η έλλειψη οδηγών για το ασθενοφόρο ή η εκ νέου αδρανοποίηση του οφθαλμολογικού ιατρείου.

Επιπλέον δηλώνουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχτούμε τυχόν μεταφορά επιστημονικού προσωπικού ή ιατρικού εξοπλισμού από το νοσοκομείο προς το ΤΕΠ, που θα είχε ως αποτέλεσμα την προβληματική λειτουργία του. Σταθερή επιδίωξη της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Φιλιατών είναι η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Φιλιατών, η ποιοτική αναβάθμισή του, η ανάδειξη του αναπτυξιακού του ρόλου, η ενίσχυσή του και η ομαλή λειτουργική του διασύνδεση με το νέο ΤΕΠ και για το σκοπό αυτό, που θεωρούμε αυτονόητο και αδιαπραγμάτευτο, θα διαθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις!

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 


 
Read More »
Ο ΣΥΡΙΖΑ Φιλιατών χαιρετίζει την επικείμενη έναρξη λειτουργίας του ΤΕΠ του Νοσοκομείου Φιλιατών, με έδρα την Ηγουμενίτσα Ο ΣΥΡΙΖΑ Φιλιατών χαιρετίζει την επικείμενη έναρξη λειτουργίας του ΤΕΠ του Νοσοκομείου Φιλιατών, με έδρα την Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 30, 2017 Rating: 5

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ «TOURNATUR 2017»

Τρίτη, Μαΐου 30, 2017

Στη Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού «TourNatur» που θα διοργανωθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Dusseldorf της Γερμανίας από 1 μέχρι 3 Σεπτεμβρίου 2017, θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Ηπείρου, στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη της συγκεκριμένης μορφής τουρισμού και τις τέσσερεις εποχές του έτους. Η Περιφέρεια προτίθεται να φιλοξενήσει στο περίπτερό της όσους επαγγελματίες επιθυμούν να συμμετάσχουν από την Ήπειρο.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους το αργότερο ως την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 στo e-mail: i.gkartzonikas@php.gov.gr (υπόψη κ. Ηλία Γκαρτζονίκα, τηλ 2651087141). Επίσης όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μέσω αποστολής διαφημιστικού υλικού, το οποίο θα πρέπει να είναι στη γερμανική γλώσσα για να είναι εύχρηστο (ή στην αγγλική αν δεν υπάρχει η δυνατότητα στη γερμανική), μπορούν να επικοινωνήσουν στο ίδιο email και τηλέφωνο, ώστε να το στείλουν στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου (γραφείο 141) ως την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 στις 2.00 μμ..

"Στοχευμένη" επιλογή της Περιφέρειας Ηπείρου

Η «TourNatur» είναι η σημαντικότερη διεθνής έκθεση εναλλακτικού τουρισμού στη Γερμανία, η οποία αποτελεί χώρα-στόχο για την Ήπειρο σε αυτό το πεδίο. Προσφέρει μεγάλη ποικιλία από προϊόντα και υπηρεσίες ενώ προσελκύει τουρίστες από τη συγκεκριμένη χώρα και την Κεντρική Ευρώπη οι οποίοι επιθυμούν να συνδυάσουν τις διακοπές τους με πεζοπορία, ορειβασία, ποδηλασία, αναρρίχηση, ιππασία, καγιάκ και άλλες αθλητικές δραστηριότητες στη φύση.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση του 2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, προσελκύοντας 43.567 επισκέπτες και 272 εκθέτες και brands από όλο τον κόσμο, οι οποίοι δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τα μεγέθη της επισκεψιμότητας, αλλά και το επίπεδο των ενδιαφερομένων. Παράλληλα με την Διεθνή Έκθεση «Salon Caravan», οι δύο εκθέσεις προσελκύουν πάνω από 200.000 επισκέπτες και αποτελούν ένα διαδραστικό γεγονός που παρουσιάζεται με τον καλύτερο τρόπο στο Γερμανικό κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δραστηριότητες υπαίθρου, όπως η πεζοπορία, αποτελούν για σημαντικό αριθμό Γερμανών τουριστών μέρος του σχεδιασμού τους, για τις οποίες ξοδεύουν κάθε χρόνο σημαντικό ποσό του ετήσιου προϋπολογισμού τους. Ειδικά σε ότι αφορά στην πεζοπορία, καταγράφεται ότι το 69% των Γερμανών ενδιαφέρεται για αυτή ενώ ξοδεύει ετησίως πάνω από οκτώ δισεκατομμύρια ευρώ για εναλλακτικές μορφές τουρισμού αποτελώντας έτσι μία αγορά- στόχο για τους προορισμούς που διαθέτουν περιπατητικά μονοπάτια, αναρριχητικά πεδία κλπ.

Περισσότερες πληροφορίες για την Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού TourNatur στο: http://www.tournatur.com/


 
Read More »
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ «TOURNATUR 2017» ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ «TOURNATUR 2017» Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 30, 2017 Rating: 5

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσπρωτίας: Παράσταση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Μαΐου 30, 2017

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσπρωτίας και η Επιτροπή αγώνα Συμβασιούχων με παράταση, προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας και κατέθεσαν ψήφισμα , σήμερα το πρωί 30/5/2017 στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου στην Ηγουμενίτσα.

Απαιτώντας από την κυβέρνηση να δώσει λύση στο πρόβλημα που έχει ξεσπάσει με τους συναδέλφους συμβασιούχους μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Η απόφαση αυτή αφορά περίπου 15.000 υπαλλήλους και ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για την άμεση υλοποίηση των σχεδιασμών για ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών , όπως καθαριότητα ,νεκροταφεία, αυτεπιστασία και πετάει στον δρόμο εργαζόμενους που κάλυπταν βασικές ανάγκες στις υπηρεσίες του Δήμου.


Την ίδια ώρα για τους παιδικούς σταθμούς, η ΚΕΔΕ προτείνει την αλλαγή του πρότυπου κανονισμού λειτουργίας (με επέκταση του ωραρίου λειτουργίας με άνοιγμα των σταθμών και στις γιορτές κ.α.) και η κυβέρνηση ψηφίζει στη βουλή δωρεάν δομές για 135.000 παιδιά που θα υλοποιηθούν μέσα από ΚΟΙΝΣΕΠ, εξαγγέλλουν ότι οι προσλήψεις για όλο το δημόσιο θα είναι 2000 με 3000 τα επόμενα χρόνια, άρα κανένα μέλλον για μονιμοποίηση των συναδέλφων του ΕΣΠΑ.

Το θέμα των συναδέλφων συμβασιούχων και το αίτημα για Μόνιμη και Σταθερή δουλειά μας αφορά όλους.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΎΜΕ
  • ΑΜΕΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ – ΠΑΡΑΤΑΣΙΟΥΧΟΙ.
  • ΚΑΜΙΑ ΔΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ. ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ. ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΕ.

ΨΗΦΙΣΜΑ
Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσπρωτίας

«Η φημολογούμενη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου σε σχέση με τους συμβασιούχους οδηγεί στην απόλυση 23 εργαζόμενους στους Δήμους του Νομού μας. Έχει τεράστιες ευθύνες η κυβέρνηση, που ενώ διαλαλούσε ότι η νομοθετική ρύθμιση που παρέτεινε τις συμβάσεις θα έλυνε το πρόβλημα, στην ουσία το μεγιστοποίησε. Χωρίς τους συμβασιούχους ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για περαιτέρω ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών. Παράλληλα, η πλειοψηφία της ΚΕΔΕ στοιχίζεται πίσω από την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, γνωρίζοντας τις συνέπειες που θα υπάρξουν. Ακολουθούν με συνέπεια τις οδηγίες της ΕΕ, που στην ουσία επιτάσσει ελαστικές σχέσεις εργασίας με συνθήκες γαλέρας.

Απαιτούμε: Νομοθετική ρύθμιση για μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, με πλήρη μισθολογικά, εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Καμία απόλυση συμβασιούχου. Έξω οι επιχειρηματικοί όμιλοι από τις υπηρεσίες των Δήμων»

Ηγουμενίτσα 30/05/2017
ΤΟ ΔΣ
Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσπρωτίας 


 
Read More »
Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσπρωτίας: Παράσταση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου στην Ηγουμενίτσα Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσπρωτίας: Παράσταση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 30, 2017 Rating: 5

Δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του 2ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Γραικοχωρίου

Τρίτη, Μαΐου 30, 2017

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας διακηρύσσει μειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του 2ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Γραικοχωρίου. Το μίσθιο πρέπει να βρίσκεται στην ΔΚ Γραικοχωρίου, να είναι ισόγειο οίκημα συνολικού εμβαδού τουλάχιστον ογδόντα (80) τ.μ., με τουλάχιστον μία (1) αίθουσα, ένα (1) βοηθητικό χώρο, τουλάχιστον δύο (2) τουαλέτες, (μία για το προσωπικό και μία για τα νήπια) και να διαθέτει ικανοποιητικό αύλειο χώρο.

Η διάρκεια της σύμβασης μίσθωσης ορίζεται για τρία έτη (3) με δυνατότητα παράτασης δύο (2) ετών.


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της περίληψης της διακήρυξης, καταθέτοντας την αίτηση και τα δικαιολογητικά από τις 29/05/2017, ημέρα Δευτέρα έως και τις 19/06/2017, ημέρα Δευτέρα. Τα δικαιολογητικά κατατίθενται σε σφραγισμένο φάκελο ο οποίος συνοδεύεται από αίτηση συμμετοχής στη δημοπρασία (εκτός του φακέλου), στο Πρωτόκολλο του Δήμου Ηγουμενίτσας(Σουλίου 3, Ηγουμενίτσα), υπόψη της Γραμματείας Οικονομικής Επιτροπής. 
Η Γραμματεία Οικονομικής Επιτροπής θα αποστείλει τα δικαιολογητικά στην αρμόδια επιτροπή καταλληλότητας, επιλογής και εκτίμησης της αξίας του ακινήτου, η οποία με επιτόπια έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητας των προσφερομένων ακινήτων, περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της διακήρυξης. Στη συνέχεια θα οριστεί ημέρα και ώρα διεξαγωγής της δημοπρασίας στην οποία θα καλεστούν με αποδεικτικό, να λάβουν μέρος μόνο εκείνοι των οποίων τα ακίνητα κρίθηκαν κατάλληλα. Η αναλυτική διακήρυξη διατίθεται από το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Ηγουμενίτσας(Σουλίου 3, Ηγουμενίτσα, στο ισόγειο), τηλ.: 2665361254 ή στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας, http://www.igoumenitsa.gr 
Read More »
Δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του 2ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Γραικοχωρίου  Δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του 2ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Γραικοχωρίου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 30, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Αναβάλλεται η συναυλία με τους Programmed 2 Rock

Τρίτη, Μαΐου 30, 2017


Το αποψινό προφεστιβαλικό πάρτυ με τους Programmed 2 Rock στην Ηγουμενίτσα, δεν θα πραγματοποιηθεί.
Η γειτονιά στην Πάροδο Ολύμπου, από χθες το απόγευμα,αντέδρασε απειλώντας με μηνύσεις κατά του διοργανωτή αλλά και του ενικοιαστή του χώρου.


Σήμερα το μεσημέρι πήραμε την απόφαση να ματαιώσουμε τη μουσικοθεατρική παράσταση,διότι οι απειλές της γειτονιάς θα γίνονταν πράξη.
Συνεχίζουμε την ενημέρωση των κατοίκων του παλαιού αυτού δρόμου της πόλης σχετικά με την ηχορύπανση κατά την ώρα διεξαγωγής των εκδηλώσεων που θα είναι αυστηρά μεταξύ 19:00- 23:00


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Αναβάλλεται η συναυλία με τους Programmed 2 Rock Ηγουμενίτσα: Αναβάλλεται η συναυλία με τους Programmed 2 Rock Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 30, 2017 Rating: 5

Η οδύσσεια των ηλικιωμένων δεν έχει τέλος, Χωρίς οφθαλμίατρο το Νοσοκομείο Φιλιατών - Του Πέτρου Μίντζα

Τρίτη, Μαΐου 30, 2017

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, το νοσοκομείο Φιλιατών είναι χωρίς οφθαλμίατρο από τις 24 Μαΐου.

Ο μοναδικός οφθαλμίατρος της κλινικής υπέβαλε την παραίτησή του προκειμένου να φύγει από το ΕΣΥ για να ιδιωτεύσει.

Υπενθυμίζω ότι, ο εν λόγω γιατρός είχε υποβάλλει αίτημα πριν ένα εξάμηνο στη Διοίκηση του νοσοκομείου, για την προμήθεια του απαραίτητου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της οφθαλμοχειρουργικής, ώστε να έχει τη δυνατότητα να κάνει τόσο της πρωτοβάθμιες όσο και τις δευτεροβάθμιες οφθαλμολογικές επεμβάσεις στο νοσοκομείο Φιλιατών και να μην χρειάζεται να μεταφέρονται ακόμη και με ασθενοφόρο ηλικιωμένοι ανήμποροι στα νοσοκομεία των Ιωαννίνων, για μία μικροεπέμβαση στα μάτια. 


Μετά από δική μας παρέμβαση, τόσο η Διοίκηση του νοσοκομείου όσο και τα τοπικά κομματικά επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ, διαβεβαίωναν δημόσια τους Θεσπρωτούς, ότι σε λίγες εβδομάδες θα είναι όλα έτοιμα και θα προκηρυχθούν οι διαγωνισμοί προμήθειας του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την οφθαλμολογική κλινική.

Από τότε έχει παρέλθει σχεδόν μισός χρόνος και λύση δεν δόθηκε ακόμη. Το μοναδικό νοσηλευτικό ίδρυμα της Θεσπρωτίας δεν απέκτησε οφθαλμολογική μονάδα πλήρως εξοπλισμένη, όπως μας υπόσχονταν,

με συνέπεια η οδύσσεια και η οικονομική αφαίμαξη των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας να συνεχίζεται.

Τεράστιες ευθύνες για αυτή τη δύσκολη κατάσταση έχουν αναμφίβολα, ο κυβερνητικός Βουλευτής και τα τοπικά πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι, είναι ανίκανοι να κρατήσουν στο ΕΣΥ γιατρούς με γνώσεις και εμπειρία που απέκτησαν στο εξωτερικό, όπως ο οφθαλμίατρος που εργάστηκε στην Αγγλία πάνω από πέντε χρόνια και επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του, για να προσφέρει τις πολύτιμες ιατρικές του υπηρεσίες στους συντοπίτες του.

Ο κυβερνητικός Βουλευτής και τα κομματικά επιτελεία του κυβερνώντος κόμματος στη Θεσπρωτία, τί έχουν να πουν στους υπερήλικες Θεσπρωτούς που στερούνται στοιχειώδεις οφθαλμολογικές χειρουργικές υπηρεσίες και υφίστανται μία δυσβάστακτη οικονομική επιβάρυνση, καθώς είναι αναγκασμένοι να μετακινηθούν στα Γιάννενα για μία απλή επέμβαση (καταρράκτη) στα μάτια;

Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μας απαντήσουν δημόσια, αν αποτελεί για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θέμα πρώτης προτεραιότητας η υγεία ή όχι.

Προφανώς όχι, διότι αν ήταν ζήτημα πρώτης γραμμής, θα είχε δώσει τη δέουσα λύση και θα είχε απαλλάξει τους ηλικιωμένους ασθενείς από αυτή τη βάσανο.

Ελπίζουμε ο κ. Πολάκης κάποια στιγμή, να σταματήσει τις κοκορομαχίες με τον Άδωνι και να ασχοληθεί με τα καυτά προβλήματα της ιατρικής περίθαλψης, που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς σε καθημερινή βάση στα νοσοκομεία!

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία 


 
Read More »
Η οδύσσεια των ηλικιωμένων δεν έχει τέλος, Χωρίς οφθαλμίατρο το Νοσοκομείο Φιλιατών - Του Πέτρου Μίντζα  Η οδύσσεια των ηλικιωμένων δεν έχει τέλος, Χωρίς οφθαλμίατρο το Νοσοκομείο Φιλιατών - Του Πέτρου Μίντζα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 30, 2017 Rating: 5

Συλλυπητήριο μήνυμα του τ. Βουλευτή Θεσπρωτίας Ηλ. Βεζδρεβάνη για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Τρίτη, Μαΐου 30, 2017


Προς:
Κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη
Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας
Πειραιώς 62
Μοσχάτο Αττικής

Συμμετέχοντας στο πένθος σας, σας εκφράζω θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του μεγάλου πατρός σας.

Τιμώ τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για τον απαράμιλλο πατριωτισμό του, την ασυμβίβαστη δημοκρατικότητά του, ως διδάσκαλο ρεαλιστικής πολιτικής, οικογενειακού ήθους και για την ειλικρινή του φιλία με την οποία με τίμησε.

ΗΛΙΑΣ ΒΕΖΔΡΕΒΑΝΗΣ
Τέως Βουλευτήε Θεσπρωτίας


 
Read More »
Συλλυπητήριο μήνυμα του τ. Βουλευτή Θεσπρωτίας Ηλ. Βεζδρεβάνη για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη Συλλυπητήριο μήνυμα του τ. Βουλευτή Θεσπρωτίας Ηλ. Βεζδρεβάνη για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 30, 2017 Rating: 5

H «Λαϊκή Συσπείρωση» Ηγουμενίτσας ζητά από τη Δημοτική Αρχή να αντιδράσει στο νέο χαράτσι για το νερό

Τρίτη, Μαΐου 30, 2017Την άμεση συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας προκειμένου να υπάρξει αντίδραση για το νέο χαράτσι στο νερό ζητά η «Λαϊκή Συσπείρωση».

Όπως αναφέρει στην παρέμβασή της, το νέο χαράτσι:

«Προφανώς θα πέσει πάνω στις λαϊκές πλάτες μαζί με όλα τα άλλα χαράτσια. 
Πιστεύουμε ότι πρέπει άμεσα να αντιδράσουμε σε αυτή τη μεθόδευση. 
Πρέπει άμεσα να οργανώσουμε τη λαϊκή αντίσταση για να μην περάσει αυτό το μέτρο. 

 
Έχει υποχρέωση το κράτος να κάνει έργα και όχι να τα χρεώνει στους πολίτες. 
Αν το αφήσουμε να περάσει έτσι αναλαμβάνουμε σοβαρές ευθύνες και για αυτό και για τα μελλούμενα μέτρα, γιατί από ό,τι φαίνεται όσο δεν αντιδρούμε παίρνονται νέα μέτρα που οδηγούν στην εξαθλίωση τα πλατιά λαϊκά στρώματα. 
Για αυτό το λόγο ζητάμε άμεσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου». 

 
Read More »
H «Λαϊκή Συσπείρωση» Ηγουμενίτσας ζητά από τη Δημοτική Αρχή να αντιδράσει στο νέο χαράτσι για το νερό H «Λαϊκή Συσπείρωση» Ηγουμενίτσας ζητά από τη Δημοτική Αρχή να αντιδράσει στο νέο χαράτσι για το νερό Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 30, 2017 Rating: 5

Μαρτυρίες Θεσπρωτών που πολέμησαν στην Κύπρο!

Τρίτη, Μαΐου 30, 2017


Ο χρόνος γύρισε πίσω... 
Η επιστροφή του Βασίλη Τριάντη, που επί 43 χρόνια ήταν ένας από τους αγνοούμενους στην Κύπρο, έδωσε την αφορμή... Ήταν το έναυσμα για να έρθουν και πάλι στην επιφάνεια, οι μέρες του πολέμου, οι ώρες της φρίκης, οι στιγμές όπου γύρω τους υπήρχαν μόνο νεκροί...

Θεόδωρος Κουρούπης, από τους Σπαθαραίους Θεσπρωτίας και Δημήτριος Τσάνης από το Ελευθέρι Θεσπρωτίας...
Δύο από τους νέους της ΕΛΔΥΚ, που βρέθηκαν να υπερασπίζονται τα εδάφη της Κύπρου το 1974! Ήρωες...

Παρακολούθησαν διακριτικά την τελευταία πράξη του δράματος... Ήταν εκεί για να αποχαιρετίσουν τον Βασίλη με τον δικό τους τρόπο... Σιωπηλά και με μάτια βουρκωμένα! Άλλωστε αυτοί, γνώριζαν καλύτερα από τον καθένα, όσα συνέβησαν εκείνες τις μέρες, ζουν ακόμη με τις εικόνες, με τον εφιάλτη του πολέμου!

Ο Θεόδωρος Κουρούπης, ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είχε δει τον Βασίλη Τριάντη... Δίπλα του, στο ίδιο χαράκωμα... Τραυματισμένος, χαμένος από την φρίκη... Την ώρα της φυγής δεν θέλησε να τον ακολουθήσει, μα κουβαλάει τα τελευταία του λόγια... «Φύγε εσύ, να σωθείς.. Χαιρετισμούς στο Καναλάκι»!«Ο βομβαρδισμός ήταν ανελέητος.. Ο λόχος υποχωρούσε, δεν μπορούσε να αντισταθεί άλλο... Είχαμε μείνει τέσσερα άτομα.. Πήραμε δρόμους χωριστούς. Δεν ακολούθησα τους υπόλοιπους. Πέρασα έρποντας, ανάμεσα από τα τουρκικά άρματα. Κατάφερα να φτάσω στην πύλη», αφηγείται ο Θεόδωρος Κουρούπης και είναι σαν να ζει και πάλι τις ώρες εκείνες... Σαν να ξετυλίγονται τα γεγονότα μπροστά στα μάτια του..

Ανάμεσα σε σφαίρες και βόμβες, κατάφερε να περπατήσει ενάμισι χιλιόμετρο.. Μέχρι την στιγμή που συνάντησε στρατιώτες του 4ου λόχου.. Του πρόσφεραν νερό και ψωμί, τον έβαλαν να κοιμηθεί...

Κανένας δεν πίστευε ότι από τα χαρακώματα εκείνα κατάφερε να βγει άνθρωπος ζωντανός! Το όνομα του Θεόδωρου Κουρούπη, ήταν στην λίστα αγνοουμένων που καθημερινά ανακοινώνονταν από τον Ερυθρό Σταυρό!

Ενάμισι μήνα η οικογένεια που είχε μείνει πίσω έκλαιγε για κείνον... Και μετά κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί τους..

Η μέρα που ο Βασίλης Τριάντης επέστρεψε στη γη που τον γέννησε ήταν για τον ίδιο μια λύτρωση...

Δεν πήγε ποτέ ξανά στην Κύπρο... Εκεί όμως έμεινε για πάντα ένα κομμάτι από την αθωότητα της νιότης!

Δημήτρης Τσάνης, από το Ελευθέρι Θεσπρωτίας... Ασυρματιστής! Τραυματίστηκε από βόμβα στον Αττίλα ΙΙ. Έχασε το πόδι του κι αν ένας άλλος στρατιώτης δεν του είχε δέσει το άκρο με το κορδόνι της αρβύλας για να περιορίσει την αιμορραγία, ίσως να είχε χάσει και την ζωή του.Θυμάται ότι τα αεροπλάνα βομβάρδιζαν ασταμάτητα επί τρεις ημέρες... Η Ελληνική Δύναμη Κύπρου, η ΕΛΔΥΚ, με τα ντουφέκια, είχε καταφέρει να καταρρίψει 25 εχθρικά μαχητικά!

Στον δεύτερο Αττίλα, βρίσκονταν ήδη σε μειονεκτική θέση. «Εμείς πολεμούσε με τα ντουφέκια και απέναντί μας ήταν τα άρματα... Με χτύπησε βόμβα.. Με σώσανε άλλοι στρατιώτες με κίνδυνο να σκοτωθούν κι εκείνοι. Η ΕΛΔΥΚ βρέθηκε εγκλωβισμένη και από μια στιγμή και μετά όποιος μπορούσε να σωθεί, σώζονταν...»!

Για τον κ. Τσάνη, όσοι Έλληνες στρατιώτες βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή, ακόμη κι αν επί χρόνια θεωρούνταν αγνοούμενοι, ήταν νεκροί... Ήταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης που δεν άφηνε περιθώριο σκέψης για αιχμαλωσία... Στη συνέχεια, ο χρόνος έδινε και τέτοια δυνατότητα.

Τι έχουν να πουν σήμερα, δυο άνθρωποι που αποτελούν ζωντανό κομμάτι της ιστορίας; Μιας ιστορίας που πολλές πτυχές της μένουν ακόμη στο ημίφως..

«Είναι πολύ βαριά η λέξη πόλεμος... Η φτώχεια και η πείνα περνάνε, ο πόλεμος όχι... Η τραγωδία της Κύπρου ήταν το αποτέλεσμα ενός διχασμού. Αν εθνικά δεν είμαστε ενωμένοι, τότε η ιστορία μας θα είναι μαύρη..»!

Δυο άνθρωποι που μοιάζουν απλοί και καθημερινοί... Ο καθένας όμως κουβαλάει μέσα του, εκείνο τον ήρωα, από το ματωμένο καλοκαίρι του 74... Και η φλόγα στο βλέμμα παραμένει αναμμένη!

Read More »
Μαρτυρίες Θεσπρωτών που πολέμησαν στην Κύπρο! Μαρτυρίες Θεσπρωτών που πολέμησαν στην Κύπρο! Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 30, 2017 Rating: 5

Με επιτυχία ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατών

Τρίτη, Μαΐου 30, 2017


Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Θεσπρωτίας – «ΑΡΙΑΔΝΗ», στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και σε συνεργασία με το Παράρτημα Προστασίας του Παιδιού Θεσπρωτίας (Π.Π.Π.), διοργάνωσε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των οικοτρόφων – μαθητών, εθελοντών και του προσωπικού του Π.Π.Π., το Σάββατο, 27 Μαΐου 2017 και ώρα 19:30΄μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατών.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί συνέχεια μιας σειράς παρεμβάσεων καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς στους μαθητές του Παραρτήματος, από τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης κ.κ. Παπαγιάνη Άννα και Θεοδώρου Θανάση, με στόχο την ενθάρρυνση, την τόνωση της αυτοπεποίθησης, την επιβράβευση, την κοινωνικοποίηση και την αποδοχή τους από τη μαθητική κοινότητα και την τοπική κοινωνία. 

 

Την προσπάθεια των παιδιών τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του νομού κ.κ. Κάτσης Μάριος και Γιόγιακας Βασίλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φιλιατών κ. Γκίζας Χρήστος, η Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης – «ΑΡΙΑΔΝΗ» κα Κοτσώνη Αλέκα, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατών κα Σκεύη Παρασκευή, η Περιφερειακή Σύμβουλος, ταμίας του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης και μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. «ΗΡΑΚΛΗΣ» Φιλιατών κα Σπανοπούλου Λιάνα, η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου κα Μητοπούλου Κατερίνα και ο Αντιπρόεδρος κ. Μηλιαρέσης Σπύρος, εκ μέρους των ΑΝ.ΕΛ. οι κ.κ. Μπάρκα Ελπινίκη και Μπάλλα-Μπότσαρη Ειρήνη και Βασιλείου Αντώνης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Σουλιωτών κ. Μπότσαρης Δημήτρης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γ/σιου Φιλιατών κα Μπάντιου Νατάσα, ο Δ/ντης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Φιλιατών κ. Ντούβαλης Λάμπρος, εκ μέρους του Αθλητικού Σωματείου «ΗΡΑΚΛΗΣ» Φιλιατών οι κυρίες Δημητρίου Αμαλία και Ευθυμίου Ελένη, μαθητές του Γυμνασίου Φιλιατών και γονείς που ενθάρρυναν με επευφημίες και χειροκροτήματα τους αθλητές για τη συμμετοχή τους.

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος 
ΚΟΤΣΩΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Η Γραμματέας
ΠΑΠΠΑ ΟΥΡΑΝΙΑ 


 
Read More »
Με επιτυχία ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατών Με επιτυχία ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 30, 2017 Rating: 5

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο και η παλιά πόλη της Ηγουμενίτσας - Ένα φωτογραφικό ταξίδι στο χρόνο

Τρίτη, Μαΐου 30, 2017
Read More »
Το 1ο Δημοτικό Σχολείο και η παλιά πόλη της Ηγουμενίτσας - Ένα φωτογραφικό ταξίδι στο χρόνο Το 1ο Δημοτικό Σχολείο και η παλιά πόλη της Ηγουμενίτσας - Ένα φωτογραφικό ταξίδι στο χρόνο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 30, 2017 Rating: 5

Τέσσερις συλλήψεις τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Μαΐου 30, 2017

Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών ηλικίας 25, 26 και 27 ετών, προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν για τον καθένα ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκαν σε άλλα πρόσωπα με σκοπό την παράνομη έξοδο τους από τη χώρα. 

Επίσης, στη σύλληψη ενός 25χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδο του από τη χώρα.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα. 


 
Read More »
Τέσσερις συλλήψεις τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα Τέσσερις συλλήψεις τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 30, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Γνωριμία με την Κωπηλασία

Τρίτη, Μαΐου 30, 2017Ο Δημοτικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με την Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Θεσπρωτίας σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην ημερίδα με θέμα: «Γνωριμία με την Κωπηλασία-Κωπηλατική Σκυταλοδρομία» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 από τις 9:00 έως τις 12:30 στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας, με συμμετοχή της Ολυμπιονίκη, Αλεξάνδρας Τσιάβου και του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Κωπηλασίας Αποστόλη Γκουντούλα.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με Εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Δ.Ν.Ο.Η.
Σπύρος Κούρτης


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Γνωριμία με την Κωπηλασία Ηγουμενίτσα: Γνωριμία με την Κωπηλασία Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 30, 2017 Rating: 5

"Η τελευταία μαύρη γάτα" του Ευγένιου Τριβιζά, από το Δημοτικό Σχολείο Μαργαριτίου

Τρίτη, Μαΐου 30, 2017
Read More »
"Η τελευταία μαύρη γάτα" του Ευγένιου Τριβιζά, από το Δημοτικό Σχολείο Μαργαριτίου "Η τελευταία μαύρη γάτα" του Ευγένιου Τριβιζά, από το Δημοτικό Σχολείο Μαργαριτίου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 30, 2017 Rating: 5

10η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών Γραικοχωρίου - «Όσο γυρίζει o Χορός… ο Κύκλος μεγαλώνει»

Τρίτη, Μαΐου 30, 2017

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Γραικοχωρίου «Ο Άγιος Δημήτριος» διοργανώνει στα πλαίσια της εορτής της Αγίας Τριάδας την 10η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών την Κυριακή 04 Ιουνίου στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολειού Γραικοχωρίου μετά το πέρας του Εσπερινού και της Λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνας .

Μια γιορτή θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής η οποία στηρίζεται από τον Δήμο Ηγουμενίτσας, το ΠΑΚΠΠΟ, την Δημοτική Κοινότητα Γραικοχωρίου αλλά και από φίλους του συλλόγου και αρκετούς εθελοντές.

Ένα συναπάντημα που σκοπός του είναι η αναβίωση, η διατήρηση και η προβολή των Παραδοσιακών Χορών, των ηθών και των εθίμων των διαφόρων περιοχών της πατρίδας μας.

Μ’ ένα πλούσιο παραδοσιακό πρόγραμμα με Χορούς και Τραγούδια από το Αιγαίο, Κρήτη, Ιόνιο, Μικρά Ασία και Ήπειρο, το Γραικοχώρι θα γεμίσει από τους μοναδικούς ήχους των Ελληνικών παραδοσιακών οργάνων και τα απαράμιλλα χρώματα και σχέδια των τοπικών παραδοσιακών φορεσιών της Πατρίδας μας.

Σας περιμένουμε να χαρείτε σε μια δροσερή όαση πολιτισμού, μια γιορτή επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων που αγαπούν, τιμούν και σέβονται την Παράδοση.

Σας προσκαλούμε και να γευτείτε παραδοσιακό βραστό κοκκινιστό κρέας με κριθαράκι και κρασί δωρεάν γύρω από ένα κοινό τραπέζι σε ένα δείπνο γεμάτο από Αγάπη .

Η παρουσία σας αποτελεί τιμή για μας. 


 
Read More »
10η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών Γραικοχωρίου - «Όσο γυρίζει o Χορός… ο Κύκλος μεγαλώνει» 10η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών Γραικοχωρίου - «Όσο γυρίζει o Χορός… ο Κύκλος μεγαλώνει» Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 30, 2017 Rating: 5

Επιχείρηση στα Σύβοτα ζητάει προσωπικό για άμεση πρόσληψη

Τρίτη, Μαΐου 30, 2017


Επιχείρηση στα Σύβοτα Θεσπρωτίας ζητάει για άμεση πρόσληψη καμαριέρα, μπάρμαν, βοηθό κουζίνας και σερβιτόρο με εμπειρία.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6984490182Read More »
Επιχείρηση στα Σύβοτα ζητάει προσωπικό για άμεση πρόσληψη Επιχείρηση στα Σύβοτα ζητάει προσωπικό για άμεση πρόσληψη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 30, 2017 Rating: 5

Πωλείται διαμέρισμα στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας

Τρίτη, Μαΐου 30, 2017Πωλείται στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας διαμέρισμα στο στάδιο των επιχρισμάτων ανεξάρτητες - ηλιόλουστες – πανοραμικές εμβαδού 80τμ και τιμή αντίστοιχα 35.000 € . 
Τηλ. Επικ. 690 980 3062 


 
Read More »
Πωλείται διαμέρισμα στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Πωλείται διαμέρισμα στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 30, 2017 Rating: 5

Πωλείται οικοδομήσιμο οικόπεδο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας

Τρίτη, Μαΐου 30, 2017Πωλείται στην περιοχή των Συβότων Θεσπρωτίας στην θέση Αγία Παρασκευή γεωτεμάχιο εμβαδού 5.1880,00 τμ σε απόσταση 350 μ από την θάλασσα με οικοδομική άδεια, κατάλληλο και για τουριστικές επενδύσεις. 
Τηλ. Επικ. 690 980 3062 


 
Read More »
Πωλείται οικοδομήσιμο οικόπεδο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Πωλείται οικοδομήσιμο οικόπεδο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 30, 2017 Rating: 5

Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Μαΐου 30, 2017

Πωλείται διαμέρισμα 89 τ.μ. (τελευταίος όροφος) στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας  σε συμφέρουσα τιμή.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2665041509 - 6971897571 

Read More »
Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 30, 2017 Rating: 5

Σελίδες