Θεσπρωτία: Ανακοινώθηκε επίσημα το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ

Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019


Σε συνέχεια της απόφασης της 3ης συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής και της εξουσιοδότησης στην Επιτροπή Ψηφοδελτίων για την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων των εθνικών εκλογών που δεν συμπεριλήφθηκαν στη διαδικασία αυτή, ανακοινώνονται οι ακόλουθοι υποψήφιοι για τα εθνικά ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής:

Θεσπρωτία:
  • Μπότος Σπύρος
  • Πάσχος Αλέξανδρος
  • Σαμίου Μαρία
Read More »
Θεσπρωτία: Ανακοινώθηκε επίσημα το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτία: Ανακοινώθηκε επίσημα το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019 Rating: 5

Στον συνδυασμό του Γιάννη Λώλου ο Ναπολέων Τσάνης

Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019


Συνεχίζουμε ενωμένοι, ισχυροί και ανοιχτοί σε νέα πρόσωπα και ιδέες.
Ο συνδυασμός μας Δύναμη Προοπτικής επενδύει στη δυναμική του πλουραλισμού και καλωσορίζει τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στην Δημοτική Ενότητα Ηγουμενίτσας, κ. Ναπολέοντα Τσάνη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της πρότυπης μονάδας εκτροφής γαρίδας «Europrawn Hellas», κάτοχο πτυχίου και μεταπτυχιακού στην Μοριακή Βιολογία και πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Σίδνεϋ. Με άποψη και αγάπη για τον τόπο μας, δηλώνει δυναμικά «παρών» και είναι έτοιμος να διεκδικήσει μαζί μας, μια ακόμα καλύτερη θέση για τον Δήμο Ηγουμενίτσας.
Καλή επιτυχία Ναπολέων!
Read More »
Στον συνδυασμό του Γιάννη Λώλου ο Ναπολέων Τσάνης Στον συνδυασμό του Γιάννη Λώλου ο Ναπολέων Τσάνης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019 Rating: 5

Μεγάλη διάκριση για το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής

Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019Την 4η και 5η Θέση αλλά και δύο ειδικά βραβεία κατέλαβαν οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής.

Οι μικροί μαθητές πήραν μέρος στην παράλληλη κατηγορία «Εποικισμός του Άρη» STORIES OF TOMORROW με δύο ομάδες, που κατετάγησαν στην 4η και 5η θέση παίρνοντας δύο ειδικά βραβεία (Καλύτερης μακέτας και καλύτερου προγράμματος (σκρατς).

Στη διοργάνωση πήραν μέρος σχεδόν 2.000 μαθητές νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου, με τη συμμετοχή των παιδιών να αυξάνεται πάνω από 60% μέσα σε έναν χρόνο.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου, υπό την Αιγίδα της Α.Ε του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου, ο οποίος παρευρέθηκε στον διαγωνισμό και κήρυξε την έναρξή του.

Σχετικά με το STORIES OF TOMORROW:

Για πρώτη χρονιά, η διαγωνιστική βαθμίδα του Δημοτικού θα ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία STORIES OF TOMORROW (STORIES). Η πλατφόρμα θα δοκιμαστεί πιλοτικά στη Γερμανία, στην Ελλάδα, στην Πορτογαλία, στη Γαλλία, στη Φινλανδία και στην Ιαπωνία, με συμμετοχή 60 εκπαιδευτικών και 3000 μαθητών Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού

Η πρωτοβουλία STORIES OF TOMORROW (STORIES) αποτελεί ένα έργο έρευνας και ανάπτυξης και περιλαμβάνει 15 εταίρους από 10 χώρες. Το έργο στοχεύει να αναδείξει τη μέθοδο της αφήγησης ως καταλύτη για την αποτελεσματική αλληλεπίδραση μεταξύ της εκπαίδευσης STEM (Science-Technology-Engineering-Mathematics) και της Τέχνης – δύο τομέων που εν πολλοίς διακρίνονται από κοινές αξίες, παρόμοια θέματα και χαρακτηριστικά.

Στην καρδιά αυτής της παρέμβασης βρίσκεται το όραμα για δημιουργία ολοκληρωμένων προγραμμάτων σπουδών που επιτυγχάνουν βαθύτερα μαθησιακά αποτελέσματα. Με απώτερο στόχο την ενίσχυση της εις βάθος μάθησης (deeper learning) των μαθητών των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού (Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού), το έργο STORIES προτείνει την ένταξη δημιουργικών προσεγγίσεων στην εκπαίδευση STEM, παρέχοντας για τους μαθητές ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας, το STORIES Storytelling Platform, στο οποίο δίνεται η δυνατότητα για παράλληλη εφαρμογή της καλλιτεχνικής έκφρασης και της επιστημονικής έρευνας.

Read More »
Μεγάλη διάκριση για το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής Μεγάλη διάκριση για το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019 Rating: 5

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας στην Έκθεση FOOD EXPO 2019

Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει για την συμμετοχή του, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου για μία ακόμη χρονιά, στην FOOD EXPO 2019, την μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη. Η FOOD EXPO διοργανώθηκε στην Αθήνα, το διάστημα 16-18/03/2019 και αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό, το σημαντικότερο εμπορικό Φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας και σίγουρα το κορυφαίο εμπορικό γεγονός για τα Τρόφιμα & Ποτά στην Νότια Πύλη της Ευρώπης. Ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των επιχειρήσεων για δημιουργία συνεργασιών στην εγχώρια αγορά αλλά κυρίως ανταποκρίνεται στην αυξανομένη ανάγκη για εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κο Αλέκο Πάσχο, τον Α΄ Αντιπρόεδρο κο Ελευθέριο Κώστα και τον Β΄ Αντιπρόεδρο κο Ηλία Τσακίρη. Οι Θεσπρωτικές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην έκθεση δήλωσαν την ικανοποίηση τους και την προσδοκία για επέκταση του δραστηριοτήτων τους.

Οι επιχειρήσεις που φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου και του Επιμελητηρίου ήταν, ο Σύλλογος Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό του κο Ιωάννη Χεκίμογλου, οι επιχειρήσεις αρωματικών φυτών και βοτάνων των κ.κ. Μαρίας και Σοφίας Κομίνη, η επιχείρηση παραγωγής φυσικού μελιού του κου Παναγιώτη Σοφία και η ΚΔ Εμπορική Εταιρεία Ειδών Σουπερμάρκετ Μονοπρόσωπη ΙΚΕ.

Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας στην έκθεση κρίνεται ως άκρως επιτυχημένη κρίνοντας από τα θετικά μηνύματα του ελήφθησαν, αφήνοντας την αίσθηση ότι το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε θα μεταφραστεί σε σύναψη συνεργασιών στο άμεσο μέλλον.

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας
Read More »
Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας στην Έκθεση FOOD EXPO 2019 Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας στην Έκθεση FOOD EXPO 2019 Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Σήμερα η συνάντηση για τον συντονισμό των δράσεων του Let’s do it Greece 2019

Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας καλεί όλους (εθελοντές, πολίτες, συλλόγους και οργανώσεις) σε συνάντηση για τον συντονισμό των δράσεων του Let’s do it Greece 2019, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:30, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηγουμενίτσας (Σουλίου 3, Ηγουμενίτσα).

Πληροφορίες: Απόστολος Γκουντούλας, τηλ. 2665361268

Read More »
Ηγουμενίτσα: Σήμερα η συνάντηση για τον συντονισμό των δράσεων του Let’s do it Greece 2019 Ηγουμενίτσα: Σήμερα η συνάντηση για τον συντονισμό των δράσεων του Let’s do it Greece 2019 Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019 Rating: 5

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί με 61 γρ. ηρωίνης

Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019


Συνελήφθησαν, χθες (19-03-2019) το μεσημέρι στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο ημεδαποί, ένας 41χρονος άνδρας και μία 27χρονη γυναίκα, κατηγορούμενοι για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο 41χρονος ως οδηγός και η 27χρονη ως συνοδηγός και μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή της 27χρονης μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους -61- γραμμαρίων, την οποία προόριζαν για διακίνηση.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, συνελήφθη στην Άρτα και ένας ακόμα 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση, καθώς παραχώρησε το ανωτέρω αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά και τη διακίνηση των ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (0,9) γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά, το αυτοκίνητο καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας που διενεργεί την προανάκριση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Read More »
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί με 61 γρ. ηρωίνης Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί με 61 γρ. ηρωίνης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Διατηρητέος ο Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος

Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019


Την 18-03-2019 συνεκλήθη το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής έτους 2019 υπό την προεδρία του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και με εισηγητή τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής. Κατά τις εργασίες του Συμβουλίου αυτού εκρίθησαν συνολικά δύο (02) Αντιναύαρχοι Λ.Σ., έξι (06) Υποναύαρχοι Λ.Σ. (εκ Σ.Δ.Σ.Λ.Σ.), ένας (01) Υποναύαρχος Λ.Σ. Τεχνικός, δεκαεπτά (17) Αρχιπλοίαρχοι Λ.Σ. (εκ Σ.Δ.Σ.Λ.Σ.), ένας (01) Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Τεχνικός και ένας (01) Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Υγειονομικός.

Ο Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος κρίθηκε διατηρητέος και παραμένει διοικητής της 3ης Περιφερειακής Διεύθυνσης Λιμενικού Σώματος Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, που εδρεύει στην Ηγουμενίτσα.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Διατηρητέος ο Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος Ηγουμενίτσα: Διατηρητέος ο Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019 Rating: 5

Μάριος Κάτσης: Θερμά συγχαρητήρια στο 1ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019


Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς τους μαθητές και τις μαθήτριες του 1ου και 4ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας για την συμμετοχή και τις διακρίσεις που πέτυχαν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής της WRO Hellas.
Τα παιδιά, με όρεξη για δουλειά και με συνεργατικό πνεύμα υλοποίησαν εκπληκτικές καινοτόμες ιδέες με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας και τους αξίζει ο θαυμασμός μας.

Η Παιδεία και το νέο ελεύθερο Σχολείο δεν περιορίζεται στα στενά όρια της τάξης.

 
Για αυτό, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς υπευθύνους, στους γονείς και στους διευθυντές των σχολείων που, με την αμέριστη στήριξή τους στη νέα γενιά συνέδραμαν στο να γίνει πράξη το πραγματικό νόημα αυτού του διαγωνισμού, που δεν ήταν άλλο από το να καλλιεργηθεί στα παιδιά η αγάπη για τη γνώση και τις επιστήμες, μέσα από την συνεργασία και το παιχνίδι, ώστε να αναπτύξουν ελεύθερα τα ταλέντα τους.
Η νέα γενιά είναι το μέλλον αυτού του τόπου και με τέτοιες ελπιδοφόρες πρωτοβουλίες, δεν μπορούμε παρά να το ατενίζουμε με αισιοδοξία!

Read More »
Μάριος Κάτσης: Θερμά συγχαρητήρια στο 1ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Μάριος Κάτσης: Θερμά συγχαρητήρια στο 1ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019 Rating: 5

Συνελήφθη 32χρονος με πάνω από 43 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019


Στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνέλαβαν προχθές (18-03-2019) το απόγευμα, σε επαρχιακή οδό του Ανατολικού Ζαγορίου, έναν 32χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατηγορείται για εισαγωγή, μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι παραπάνω αστυνομικοί, αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες που προέκυψαν από την ενδελεχή έρευνά τους, προχθές το απόγευμα, εντόπισαν τον 32χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τον ακινητοποίησαν για έλεγχο.

Σε επισταμένη έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στον εξωτερικό χώρο του πατώματος (σασί) του αυτοκινήτου, σαράντα ένα (41) δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (43) κιλών και (800) γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επίσης, κατασχέθηκαν:

· το αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών, ιδιοκτησίας του 32χρονου δράστη,

· το χρηματικό ποσό των (735) ευρώ,

· δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Read More »
Συνελήφθη 32χρονος με πάνω από 43 κιλά ακατέργαστης κάνναβης Συνελήφθη 32χρονος με πάνω από 43 κιλά ακατέργαστης κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ολονύχτια μάχη για την κατάσβεση φωτιάς σε παράνομη χωματερή στο νταμάρι της Αγίας Μαρίνας

Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019


Ολονύχτια μάχη έδωσαν οι άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσπρωτίας, για την κατάσβεση φωτιάς σε παράνομη χωματερή στο νταμάρι της Αγίας Μαρίνας.

Η φωτιά στο σημείο ξέσπασε, με άγνωστη αιτία, το απόγευμα της Τρίτης, λίγο πριν τη δύση του ηλίου .

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής, άντρες της οποίας επιχειρούσαν στο σημείο μέχρι και αυτή την ώρα (11.00 π.μ.).

Οι καπνοί έπνιξαν κυριολεκτικά τα σπίτια του χωρίου Αγία Μαρίνα, ενώ ενδεικτικό είναι πως οι καπνοί έφτασαν μέχρι και το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και την περιοχή του Λαδοχωρίου και Γραικοχωρίου.

Για την κατάσβεση της φωτιάς χρειάστηκε και η συνδρομή χωματουργικών μηχανημάτων του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Ολονύχτια μάχη για την κατάσβεση φωτιάς σε παράνομη χωματερή στο νταμάρι της Αγίας Μαρίνας Ηγουμενίτσα: Ολονύχτια μάχη για την κατάσβεση φωτιάς σε παράνομη χωματερή στο νταμάρι της Αγίας Μαρίνας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Παραδοσιακοί χοροί μετά τις εκδηλώσεις της 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας και το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια των εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου, διοργανώνει εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από τα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Ηγουμενίτσας. Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 στην Πλατεία Δημαρχείου στις 12:30 μ.μ. αμέσως μετά την παρέλαση.Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο κλειστό γυμναστήριο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΑΒΟΥ» την ίδια ώρα.

Ο Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟΓεράσιμος Φουσέκης

Read More »
Ηγουμενίτσα: Παραδοσιακοί χοροί μετά τις εκδηλώσεις της 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ Ηγουμενίτσα: Παραδοσιακοί χοροί μετά τις εκδηλώσεις της 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019 Rating: 5

Β. Γιόγιακας: «Ορατός ο κίνδυνος διακοπής ειδικών θεραπειών»

Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019


Η διευθέτηση σοβαρών εκκρεμοτήτων οι οποίες απειλούν τη συνέχιση των ειδικών θεραπειών παιδιών, εφήβων και ΑμεΑ είναι το θέμα Επίκαιρης Ερώτησης που κατέθεσε ο Βασίλης Γιόγιακας προς τον Υπουργό Υγείας.

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει ότι η διαδικασία έγκρισης των γνωματεύσεων ειδικών θεραπειών σε συνδυασμό με τη δυσλειτουργία του συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης οδηγούν σε απώλεια πολύτιμου θεραπευτικού χρόνου, σημαντική οικονομική επιβάρυνση των γονέων και, κυρίως, κίνδυνο διακοπής των ειδικών θεραπειών με αποτέλεσμα να ακυρώνεται θεραπευτική εργασία ετών. Ως προς αυτό υπογραμμίζει την άρνηση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. να διατηρηθούν οι ισχύουσες γνωματεύσεις αλλά και να ισχύσουν αναδρομικά οι ηλεκτρονικές καθώς και το «πάγωμα» της αποζημίωσης δαπανών θεραπειών που αφορούν την περίοδο Νοέμβριος 2018 - Φεβρουάριος 2019.

Παράλληλα καλεί τον αρμόδιο Υπουργό να απαντήσει τι πρόκειται να γίνει με άλλα εκκρεμή ζητήματα όπως η αύξηση του προϋπολογισμού του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για την ειδική αγωγή ώστε να καλύπτει και τα ΑμεΑ άνω των 21 ετών, η πιστοποίηση των Παιδιάτρων με ειδίκευση στις μη αναγνωρισμένες υποειδικότητες της Νευρολογίας Παίδων και της Αναπτυξιολογίας, η τήρηση του ευρωπαϊκού κανονισμού για την προστασία προσωπικών δεδομένων καθώς και η λειτουργία της αναφερόμενης στον Ε.Κ.Π.Υ. ελεγκτικής επιτροπής έτσι ώστε να καλύψει τα αιτήματα σε πανελλήνια κλίμακα και μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα.

Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον κ. Υπουργό Υγείας
ΘΕΜΑ: «Επίλυση σοβαρών εκκρεμοτήτων σχετικά με την έγκριση ειδικών θεραπειών»

Σοβαρά προσκόμματα στην υλοποίηση των παροχών υγείας που αφορούν την ειδική αγωγή εξακολουθούν να υφίστανται λόγω των σχετικών προβλέψεων του νέου Ενιαίου Κανονισμού Παροχών Υγείας (Ε.Κ.Π.Υ.) του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.. Σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις φορέων γονέων και επαγγελματιών ειδικής αγωγής η διαδικασία έγκρισης των γνωματεύσεων ειδικών θεραπειών σε συνδυασμό με τη δυσλειτουργία της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης έχει ήδη επιπτώσεις στη συνέχιση των ειδικών θεραπειών και στην υποστήριξη γονέων κι επαγγελματιών ειδικής αγωγής.

Ενώ μέχρι το πρώτο 10ημερο του Μαρτίου είχαν υποβληθεί μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης όχι περισσότερες από 250-300 γνωματεύσεις και ο χρόνος αναμονής για έκδοση γνωμάτευσης από δημόσιες δομές υπερβαίνει τους 6 μήνες, ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. δεν αποδέχεται τη διατήρηση των ισχυουσών – χειρόγραφων – γνωματεύσεων αλλά ούτε την αναδρομική ισχύ των ηλεκτρονικών. Επαγγελματίες και δομές ειδικής αγωγής υποχρεούνται να καταχωρήσουν τις ισχύουσες γνωματεύσεις στο ηλεκτρονικό σύστημα, μια εξαιρετικά χρονοβόρος διαδικασία που καθίσταται πρακτικά αδύνατη και λόγω των ορατών δυσλειτουργιών της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης. Τα παραπάνω συνεπάγονται απώλεια πολύτιμου θεραπευτικού χρόνου, σημαντική οικονομική επιβάρυνση των γονέων - που απευθύνονται σε ιδιώτη ιατρό για γνωμάτευση – και, κυρίως, κίνδυνο διακοπής των ειδικών θεραπειών με αποτέλεσμα να ακυρώνεται θεραπευτική εργασία ετών. Την ίδια στιγμή εκκρεμεί η αποζημίωση των δαπανών θεραπειών που αφορούν τη μεταβατική περίοδο Νοέμβριος 2018 - Φεβρουάριος 2019 ενώ δεν είναι σαφές σύμφωνα με ποιο παράρτημα του Ε.Κ.Π.Υ. θα γίνει ο υπολογισμός των ποσών.

Επιπροσθέτως, παραμένουν προς διευκρίνιση ή σε εκκρεμότητα άλλα ζητήματα όπως η διαμόρφωση της προϋπολογισθείσας δαπάνης μετά την πρόσβαση σε ειδικές θεραπείες ΑμεΑ άνω των 21 ετών, ο καθορισμός των κριτηρίων πιστοποίησης των Παιδιάτρων με ειδίκευση στις μη αναγνωρισμένες υποειδικότητες της Νευρολογίας Παίδων και της Αναπτυξιολογίας, η τήρηση του ευρωπαϊκού κανονισμού για την προστασία προσωπικών δεδομένων καθώς και η λειτουργία της αναφερόμενης στον Ε.Κ.Π.Υ. ελεγκτικής επιτροπής έτσι ώστε να μπορεί να εγκρίνει γνωματεύσεις ειδικών θεραπειών για όλη τη χώρα μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα ων 30 ημερών.

Κατόπιν τούτων ερωτάται ο κ. Υπουργός:
  • Αν ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ, θα αποδεχθεί τη διατήρηση των ισχυουσών γνωματεύσεων που εγκρίθηκαν πριν τη λειτουργία της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης μέχρι τη λήξη ισχύος τους ή/και την αναδρομική ισχύ των ηλεκτρονικών,
  • Πότε και με ποια μέθοδο υπολογισμού θα καταβληθεί η αποζημίωση των δαπανών θεραπειών που αφορούν τη μεταβατική περίοδο Νοέμβριος 2018 - Φεβρουάριος 2019,
  • Αν και κατά ποιο ποσό πρόκειται να αυξηθεί ο προϋπολογισμός των ειδικών θεραπειών ώστε να καλύπτεις τα προσφάτως ενταχθέντα ΑμεΑ άνω των 21 ετών,
  • Πώς και μέχρι πότε θα επιλυθεί η πιστοποίηση στο ηλεκτρονικό σύστημα του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. των ιατρών μη επισήμως αναγνωρισμένων υποειδικοτήτων της Παιδιατρικής,
  • Πότε θα λειτουργήσει με την προβλεπόμενη σύνθεση ειδικοτήτων η ελεγκτική επιτροπή και πώς θα διασφαλίζεται η μη σύγκρουση συμφερόντων ελεγχόμενου και ελεγκτή καθώς και η έγκαιρη έκδοση των γνωματεύσεων σε πανελλήνια κλίμακα.
Read More »
Β. Γιόγιακας: «Ορατός ο κίνδυνος διακοπής ειδικών θεραπειών» Β. Γιόγιακας: «Ορατός ο κίνδυνος διακοπής ειδικών θεραπειών» Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019 Rating: 5

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Α΄ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019


Το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας, όπως είχε ενημερώσει με προηγούμενη ανακοίνωση συμμετείχε έπειτα από αξιολόγηση(1η θέση στην περιφέρεια Ηπείρου), στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019 που διεξήχθει στο κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου.
Συγκεκριμένα η ομάδα ρομποτικού ποδοσφαίρου Destroyers κατέλαβε την 4η πανελλαδικά θέση σε σύνολο 107 ομάδων: Μαθητές: Αλιγιάννης Σωτήρης, Παλπάνη Δέσποινα.
Η ομάδα που αγωνίστηκε στην κύρια, απαιτητική κατηγορία "Αρχιπέλαγος Αιγαίο" μπήκε στην τελική 20αδα σε σύνολο 77 ομάδων που πρωτεύσαν αρχικά σε περιφερειακό επίπεδο από τις 1177 ομάδες συνολικά που αγωνίστηκαν και αξιολογήθηκαν: Μαθητές: Ανδρέου Δημήτρης, Βεζδρεβάνη Ελευθερία, Δόσης Άγγελος, Καλιαμούρης Χρήστος, Κωνσταντή Δέσποινα, Μασιας Χάρης.
Η Τρίτη ομάδα ρομποτικού ποδοσφαίρου X – three κατέλαβε την 26η θέση πανελλαδικά σε σύνολο 107 ομάδων:Μαθητες: Βρακάς Χρήστος, Κατσίμπρας Γεώργιος, Βάβης Άγγελος
Οι μαθητές του σχολείου μας εκπροσωπώντας την περιφέρεια Ηπείρου μας έκαναν για ακόμα μία φορά υπερήφανους και μας γέμισαν με αισιοδοξία για το μέλλον.
«Το μέλλον μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την τεχνολογία, και τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του. Μέσα από την τεχνολογία, οι νέοι μπορούν να ανακαλύψουν νέους δρόμους δημιουργίας, νέους τρόπους συνεργασίας και επίτευξης συλλογικών στόχων. Μέσα από τη ρομποτική, μπορούν να κατανοήσουν σε βάθος τις βασικές αρχές των φυσικών επιστημών, των μαθηματικών, του προγραμματισμού, και της ομαδικότητας. Σκοπός είναι τα παιδιά μας να ασχοληθούν με την τεχνολογία, όπως συμβαίνει αντίστοιχα σε άλλες προηγμένες οικονομικά και τεχνολογικά χώρες.» Η COSMOTE, εδώ και 4 χρόνια, ως στρατηγικός συνεργάτης του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης και Τεχνολογίας, WRO Hellas, υλοποιεί ένα σύνολο δράσεων, με σκοπό τη διάδοση της εκπαιδευτικής μεθόδου STEM (Science–Technology-Engineering–Mathematics) στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα. Η εκπαιδευτική ρομποτική βασίζεται στην μέθοδο S.T.E.M, καθώς συνδυάζοντας την επιστήμη, τα μαθηματικά, την μηχανική και την τεχνολογία για τη δημιουργία μιας ρομποτικής κατασκευής, βοηθά τα παιδιά να αποκτήσουν νέες δεξιότητες, αλλά και να αναπτυχθεί η ομαδικότητα, η φαντασία και η δημιουργικότητά τους.
Ως Διευθυντής του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας οφείλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς του σχολείου μας αλλά και να επαινέσω ιδιαίτερα τον καθηγητή-προπονητή Βιομηχανικής Πληροφορικής κ. Άγγελο Παντελή.


Ο Διευθυντής του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας
Κύλλας Γεώργιος
Read More »
ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Α΄ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Α΄ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019 Rating: 5

Μια ακόμη παρά(σ)ταση για το θέατρο στο Τσιπουρίκι

Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019


Το πόσα χρόνια χρειάζονται για να ολοκληρωθεί ένα έργο σε αυτή τη χώρα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και ουδέποτε κάτι μπορεί να είναι βέβαιο.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της κατασκευής του υπαίθριου θεάτρου στο Τσιπουρίκι το οποίο έχει περάσει από σαράντα κύματα…!
Ένα έργο που ξεκίνησε να σχεδιάζεται πριν μια δεκαετία (τουλάχιστον), ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Και μιλάμε για υπαίθριο θέατρο, που να σχεδιάζανε και κλειστό…!
Το έργο ξεκίνησε να σχεδιάζεται επί δημαρχίας Πιτούλη (από το 2006 αν δεν κάνουμε λάθος) και το 2008 εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, “κατόπιν ενεργειών” του τότε βουλευτή Θεσπρωτίας και Υφυπουργού Οικονομικών, Αντώνη Μπέζα, “σαν ένα προσωπικό του στοίχημα”, όπως καμαρώνει και ο ίδιος στο …facebook!
Τα λάθη ξεκίνησαν από νωρίς, καθώς ένα λάθος στη συμβασιοποίηση του έργου (!!!) καθυστέρησε την έναρξή του. Τελικά, η πρώτη σύμβαση υπογράφηκε το καλοκαίρι του 2012, ύψους 879 χιλιάδων ευρώ και το Νοέμβριο του 2013 μια συμπληρωματική σύμβαση 203 χιλιάδων ευρώ με την εταιρεία «ΖΙΩΡΗΣ Α.Ε» με ημερομηνία περαίωσης των εργασιών το Νοέμβριο του 2014!!!
Έκτοτε, προβλήματα στη χρηματοδότηση (γενικά και ειδικά) καθυστέρησαν την εξέλιξη των εργασιών, ώσπου φτάσαμε με αλλεπάλληλες παρατάσεις το έργο να έπρεπε να παραδοθεί 31 Δεκεμβρίου του 2018 (πριν δύο μήνες). Μάλιστα ο Δήμαρχος κ. Λώλος εξέφραζε τη βεβαιότητα από πέρυσι ότι το θέατρο θα παραδιδόταν το περασμένο καλοκαίρι. Έπεσε όμως έξω για άλλη μια φορά.
Η εργοληπτική επιχείρηση που κατασκευάζει το θέατρο, λίγες ημέρες πριν λήξει η διορία για την παράδοση του θεάτρου, κατέθεσε αίτηση για μια ακόμη παράταση προθεσμίας περάτωσης των εργασιών μέχρι 30 Ιουνίου του 2019. Θέμα που συζητήθηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και έκανε δεκτό το αίτημα της εταιρείας. Οι λόγοι, σύμφωνα με την εταιρεία και την εισήγηση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Ηγουμενίτσας και του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Μιχάλη Γκίκα, είναι: «λόγω του γεγονότος της έλλειψης πιστώσεων κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017 που είχε ως αποτέλεσμα την αδυναμία της συνεχούς εκτέλεσης των εργασιών του έργου. Επειδή αφενός έχει εκτελεστεί περί το 70% του έργου και αφετέρου υπάρχει η αναγκαιότητα σύνταξης νέου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών τόσο για αυξομείωση των ποσοτήτων του προϋπολογισμού του έργου καθώς και λόγω της αύξησης του ΦΠΑ από 23% σε 24% επί των τιμών του τιμολόγιου» (απόσπασμα από την απόφαση του Δ.Σ.).
Αυτά αναφέρονται στην απόφαση του Δ.Σ. για μια ακόμη παράταση της παράδοσης του έργου.
Θα πει κανείς, «φάγαμε το γάιδαρο κι έμεινε η ουρά», ωστόσο δεν υπάρχει κάποιος λόγος που να μας επιτρέπει να εφησυχάζουμε για ένα έργο που καρκινοβατεί περισσότερο από μια δεκαετία, έχουνε αλλάξει τρεις δήμαρχοι και ενδέχεται ένα ακόμη καλοκαίρι να περάσει χωρίς να απολαύσουνε οι Ηγουμενιτσιώτες και οι επισκέπτες, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις για ένα έργο που έχει πληρωθεί περισσότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ.
Μάλιστα, πρόσφατα ο Δήμος Ηγουμενίτσας διενήργησε νέο συνοπτικό διαγωνισμό για εργασίες διαμόρφωσης του χώρου και του δρόμου προς το θέατρο και η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου ανακήρυξε προσωρινό ανάδοχο του έργου την εταιρεία ΟΔΟΚΑΤ που κατέθεσε τη χαμηλότερη τιμή, που κυμαίνεται στις 35 χιλιάδες ευρώ (περίπου).
 


Ας ελπίσουμε ότι αυτή θα είναι η τελευταία παράταση που δίνεται για την ολοκλήρωση του έργου, δεδομένου ότι δεν υπάρχει δικαιολογία για άλλη καθυστέρηση.
Πέρυσι, τέτοια εποχή, επισκεφθήκαμε το χώρο και συναντήσαμε και συνεργεία της εταιρείας που έκαναν εργασίες. Επισκεφθήκαμε ξανά πριν λίγες ημέρες το χώρο και δυστυχώς δεν είδαμε μεγάλη πρόοδο στις εργασίες, πέραν της εγκατάστασης των μεταλλικών κερκίδων. 
 


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου έχει ολοκληρωθεί το 70% περίπου των εργασιών, οπότε στο επόμενο τετράμηνο θα πρέπει να εντατικοποιηθούν οι εργασίες μήπως και ευτυχήσουμε το καλοκαίρι του 2019 να απολαύσουμε θεατρικές παραστάσεις σε ένα θέατρο που ξεκίνησε να σχεδιάζεται πριν 15 χρόνια, ίσως και περισσότερο…!!!
Το υπό κατασκευή υπαίθριο θέατρο χωρητικότητας περίπου 1.200 θέσεων, βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης, στο Τσιπουρίκι και περιλαμβάνει κυλικείο- αναψυκτήριο, τουαλέτες, καμαρίνια και χώρους στάθμευσης και αναμένεται να αποτελέσει το χώρο αναφοράς για τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλης της Ηγουμενίτσας, κάτι που λείπει από την πόλη και τους κατοίκους της εδώ και πολλά χρόνια. 
 

Θα παρακολουθούμε δημοσιογραφικά το θέμα το επόμενο διάστημα και προτείνουμε από τώρα στο Δήμαρχο και τους συνεργάτες του που φτιάχνουν την ατζέντα των πολιτιστικών εκδηλώσεων, εφόσον κατορθώσουνε φέτος το καλοκαίρι να λειτουργήσει, το πρώτο θεατρικό έργο που θα παιχτεί να είναι το «Όνειρο θερινής νυχτός» του Ουίλιαμ Σαιξπηρ, έτσι, για συμβολικούς λόγους…!
Read More »
Μια ακόμη παρά(σ)ταση για το θέατρο στο Τσιπουρίκι Μια ακόμη παρά(σ)ταση για το θέατρο στο Τσιπουρίκι Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019 Rating: 5

Στον συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ του Γιάννη Καραγιάννη ο εκπαιδευτικός Φώτης Δημητρίου

Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019
 
Την προσχώρηση του εκπαιδευτικού Φώτη Δημητρίου στον Συνδυασμό "ΔΗΜ.Ο.Σ - Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας", ανακοίνωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.
Ο Φώτης Δημητρίου είναι Πτυχιούχος της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ιωαννίνων, Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έχω μετεκπαίδευση στο Μ.Δ.Δ.Ε.
Μεταξύ άλλων έχει υπηρετήσει ως Διευθυντής στο Α΄ Δημοτικό Σχολείο Παραμυθιάς και στο Δημοτικό Σχολείο Καρβουναρίου ενώ σήμερα είναι Διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο Γραικοχωρίου.
Έχει εκλεγεί ως Αιρετός εκπρόσωπος στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο (ΠΥΣΠΕ) Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Θεσπρωτίας, έχει θητεύσει ως Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας ενώ εκλέγεται επί σειρά ετών αντιπρόσωπος σε συνέδρια της ΑΔΕΔΥ και της ΔΟΕ.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε τον Φώτη Δημητρίου στην ομάδα μας. Ο Φώτης με μεγάλη προϋπηρεσία στην εκπαιδευτική κοινότητα, θα βοηθήσει τα μέγιστα στην υλοποίηση των σχεδίων μας και των προγραμματικών θέσεων μας, τόσο στις σχολικές επιτροπές της νέας Δημοτικής Αρχής όσο και σε θέματα καθημερινότητας του Δήμου. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία».
Read More »
Στον συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ του Γιάννη Καραγιάννη ο εκπαιδευτικός Φώτης Δημητρίου Στον συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ του Γιάννη Καραγιάννη ο εκπαιδευτικός Φώτης Δημητρίου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019 Rating: 5

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Κ. Γόγολος, συγχαίρει μαθητές των σχολείων του Δήμου

Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019Θερμά συγχαρητήρια, στους μαθητές, τους γονείς, τους δασκάλους και τους διευθυντές των σχολείων του Δήμου μας, για τις διακρίσεις τους.
Συγχαίρω προσωπικά τον Π. Τόκα μαθητή του 2ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας, για το 1ο βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δοκιμίου για τον Ελευθέριο Βενιζέλο με θέμα " Ο Πολιτισμός του Μικρασιατικού Ελληνισμού" και την προσέγγισή όπως αποτυπώθηκε στην εργασία του.
Πολλά συγχαρητήρια επίσης στους μαθητές του 1ου και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας για τις επιδόσεις τους στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO Hellas.
Οι διακρίσεις των μαθητών, των παιδιών μας, είναι μια παρακαταθήκη για το μέλλον του τόπου μας.
Ας αποτελέσει παράδειγμα για μας τους μεγάλους, ο τρόπος που μπόρεσαν τα παιδιά, πριν από τα " θέλω και ζητώ" να έχουν προτάξει τα " οραματίζομαι, αγωνίζομαι, συνεργάζομαι, επιτυγχάνω"
Σαν πατέρας και σαν πολίτης τους εμπιστεύομαι και τους ενθαρρύνω. Σαν αυριανός Δήμαρχος θα είμαι δίπλα τους.
Read More »
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Κ. Γόγολος, συγχαίρει μαθητές των σχολείων του Δήμου Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Κ. Γόγολος, συγχαίρει μαθητές των σχολείων του Δήμου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019 Rating: 5

Σελίδες