Θεατρική παράσταση από το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022
Θεατρική παράσταση από το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ηγουμενίτσας


Στο πλαίσιο πολιτιστικών προγραμμάτων, το 1ο ημερήσιο ΕΠΑ.Λ. Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με το Δήμο Ηγουμενίτσας, θα ανεβάσει θεατρική παράσταση, ψυχαγωγικού χαρακτήρα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 18/5/2022, ώρα 11:00' π.μ. και απευθύνεται σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς-κηδεμόνες. 
Η είσοδος είναι ελεύθερη και για την τοπική κοινωνία!
Read More »
Θεατρική παράσταση από το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ηγουμενίτσας Θεατρική παράσταση από το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022 Rating: 5

4 Γαλάζιες Σημαίες θα κυματίζουν στις παραλίες της Ηγουμενίτσας - Εκτός και πάλι ο δήμος Φιλιατών

Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022
4 Γαλάζιες Σημαίες θα κυματίζουν στις παραλίες της Ηγουμενίτσας - Εκτός και πάλι ο δήμος Φιλιατών


Τη δεύτερη θέση σε όλο τον κόσμο, πίσω από την Ισπανία, αναφορικά με τον αριθμό των Γαλάζιων Σημαιών κατέλαβε για ακόμα μια χρονιά η Ελλάδα, με 581 σημαίες. Στο σύνολο των 600 βραβεύσεων των 48 χωρών, η Ελλάδα κατέχει το 14% των βραβευμένων ακτών. Την πρώτη εξάδα των χωρών συμπληρώνουν η Τουρκία, η Γαλλία, η Ιταλία και η Πορτογαλία.
Συγκεκριμένα, με τη Γαλάζια Σημαία βραβεύονται φέτος 581 ακτές έναντι 545 πέρυσι.
Σύμφωνα με στοιχεία του Εθνικού Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος, Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), ο δήμος Ρόδου κατέγραψε και φέτος πρωτιά μεταξύ των δήμων της χώρας, με 55 Γαλάζιες Σημαίες.

11 γαλάζιες σημαίες θα κυματίζουν στην Ήπειρο. 

Αναλυτικά:
Δήμος Ηγουμενίτσας
-Αγ. Παρασκευή
-Δρέπανο
-Καραβοστάσι
-Μέγα Άμμος

Δήμος Πάργας
-Αμμουδιά
-Βάλτος/Parga Beach Resort
-Λούτσα

Δήμος Πρέβεζας
-Κυανή
-Μέγα Άμμος
-Μονολίθι
-Πλατάνια
Read More »
4 Γαλάζιες Σημαίες θα κυματίζουν στις παραλίες της Ηγουμενίτσας - Εκτός και πάλι ο δήμος Φιλιατών 4 Γαλάζιες Σημαίες θα κυματίζουν στις παραλίες της Ηγουμενίτσας - Εκτός και πάλι ο δήμος Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022 Rating: 5

Και νέα καταγγελία για τον Θεσπρωτό - Τί απαντάει ο πρόεδρος της ομάδας

Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022
Και νέα καταγγελία για τον Θεσπρωτό - Τί απαντάει ο πρόεδρος της ομάδας


Απάντηση με εξηγήσεις, αναφορικά με προηγούμενο δημοσίευμά μας, έστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θεσπρωτός κ. Νίκος Τσιάπος, με την οποία προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, κάνοντας μάλιστα υποδείξεις και απειλώντας τον καταγγέλλοντα με προσφυγή στη δικαιοσύνη.
Εκεί που του χρωστάγανε, θέλουν και το βόδι δηλαδή.
Υπενθυμίζουμε πως σε δωμάτια που διέμεναν ποδοσφαιριστές του Θεσπρωτού, προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Μόνο που εξελίξεις σας προσπέρασαν κύριε πρόεδρε.

Μια νέα καταγγελία, υπό τη μορφή σχολίου στην αρχική μας ανάρτηση, έρχεται να δείξει πως δεν είναι η πρώτη φορά που ποδοσφαιριστές αλλά και η διοίκηση του Θεσπρωτού που φέρονται με τέτοιο τρόπο, σε ιδιοκτήτες δωματίων.


Στην απάντησή του ο κ. Τσιάπος, μας κάνει και υποδείξεις για το πως θα κάνουμε τη δημοσιογραφική έρευνα και μας κατηγορεί πως δεν ζητήσαμε την άποψη της ομάδας.
Και εδώ λέει ψέματα αφού γνωρίζει πολύ καλά πως πριν τη δημοσίευση της καταγγελίας, επικοινωνήσαμε με τον γενικό αρχηγό της ομάδας κ. Βλάχο την περασμένη Τρίτη, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω απόσπασμα της συνομιλίας μας.Φυσικά δεν πιστέψαμε ένα τσούρμο 20χρονων Αργεντίνων και τη διοίκηση μιας Ανώνυμης Εταιρείας, κόντρα στην καταγγελία δύο ευυπόληπτων συμπολιτών μας, τους οποίους γνωρίζει και υπολήπτεται όλη η τοπική κοινωνία της Θεσπρωτίας. 
Μπορεί κύριε πρόεδρε να μην είστε από εδώ και δικαιολογημένα δεν γνωρίζετε την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής. 
Εμείς όμως, δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως ο ιδιοκτήτης προκάλεσε μόνος του ζημιές στην περιουσία του.
Ούτε να αγνοήσουμε τη μαρτυρία της δεύτερης καταγγέλλουσας. Τους γνωρίζουμε και τους σεβόμαστε και τους δύο.
Ούτε φυσικά να αγνοήσουμε τα όσα είδαμε με τα μάτια μας...

Στην απάντησή του ο κ. Τσιάπος αναφέρει "Οι ποδοσφαιριστές που διέμεναν στα συγκεκριμένα δωμάτια τα παρέδωσαν σε άριστη κατάσταση, καθαρισμένα και με όλα τα πράγματα τακτοποιημένα".
Μόνο που οι φωτογραφίες από το εσωτερικό των δωματίων τον διαψεύδουν.
Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, η ασέβεια προς τον χώρο που τους φιλοξενούσε, είναι οφθαλμοφανή.Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση του προέδρου του Θεσπρωτού:

Π.Α.Ε. Α.Σ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ «Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 2019»
Ηγουμενίτσα, 16 Μαΐου 2022
ΓΡΑΦΕΙΑ: 28ης Οκτωβρίου 28, 
Τ.Κ. 46100, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΤΗΛ./FAX : 2665306841
Email: fcthesprotos@gmail.com

ΠΡΟΣ: Thespro.gr
Επιστολή - απάντηση σε δημοσίευμα

Αξιότιμε κ. διευθυντά
Η ΠΑΕ Θεσπρωτός με αφορμή δημοσίευμα στο έγκριτο ιστολόγιό σας με τίτλο «Φθορές σε δωμάτια που διέμεναν προκάλεσαν ποδοσφαιριστές του Θεσπρωτού –Καταγγελία στην Αστυνομία» θέλει να σημειώσει τα εξής:
Κατ’ αρχάς εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για τις καταγγελίες του ιδιοκτήτη ενοικιαζόμενων δωματίων με αναληθείς κατηγορίες εναντίον ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.
Επί των καταγγελιών έχουμε να σημειώσουμε τα εξής: Οι ποδοσφαιριστές που διέμεναν στα συγκεκριμένα δωμάτια τα παρέδωσαν σε άριστη κατάσταση, καθαρισμένα και με όλα τα πράγματα τακτοποιημένα. Μοναδική φθορά την οποία αναγνωρίσαμε και αναλάβαμε αμέσως την ευθύνη, παρουσία της Αστυνομίας, ήταν αυτή της πόρτας, την οποία και αντικαταστήσαμε άμεσα μαζί με τα κλειδιά.
Με τον ιδιοκτήτη των δωματίων είχαμε αναπτύξει μία καλή συνεργασία και μας προκαλεί άσχημη εντύπωση το γεγονός ότι προέβη σε καταγγελίες που είναι αναληθείς. Εμείς αναλάβαμε τις ευθύνες στον βαθμό που μας αναλογούσαν κι αναμένουμε και από τον ίδιο να αναλογιστεί και να αναλάβει και τις δικές του…
Κλείνοντας υπογραμμίζουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε στον οποιοδήποτε να συκοφαντεί με ψευδείς και ανυπόστατες κατηγορίες την ΠΑΕ Θεσπρωτός και τους ποδοσφαιριστές μας και βέβαια επιφυλασσόμαστε για την άσκηση όλων των νόμιμων δικαιωμάτων μας.

Για την διοίκηση της ΠΑΕ Θεσπρωτός
Τσιάπος Νικόλαος
Πρόεδρος

Read More »
Και νέα καταγγελία για τον Θεσπρωτό - Τί απαντάει ο πρόεδρος της ομάδας Και νέα καταγγελία για τον Θεσπρωτό - Τί απαντάει ο πρόεδρος της ομάδας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022 Rating: 5

Μελέτη εσωτερικών δικτύων ομβρίων οικισμών Δήμου Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022
Μελέτη εσωτερικών δικτύων ομβρίων οικισμών Δήμου Ηγουμενίτσας


Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας προχώρησε σε υπογραφή σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία ADT ΩΜΕΓΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Τ.Ε. για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης με τίτλο «Μελέτη εσωτερικών δικτύων ομβρίων οικισμών Δήμου Ηγουμενίτσας», αξίας 711.497,98€, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ. Την σύμβαση υπέγραψαν για την ΔΕΥΑΗ ο Πρόεδρος της, κ. Σωτήριος Γ. Μήτσης και για την ανάδοχο μελετητική εταιρεία η εκπρόσωπός της, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑΗ κ. Ιωάννη Γεωργόπουλου.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Σωτήριος Γ. Μήτσης δήλωσε σχετικά:
«Η συγκεκριμένη μελέτη αποτελεί τη βάση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου πρόληψης και αντιπλημμυρικής θωράκισης περιοχών του Δήμου Ηγουμενίτσας, που αποδεδειγμένα παρουσιάζουν μία συνέχεια, τα τελευταία χρόνια, σε πλημμυρικά φαινόμενα.
Μετά την υλοποίηση της μελέτης στο σύνολό της, θα προκύψουν έργα αξίας, πλέον των 30.000.000€, έργα με τα οποία η Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας οχυρώνει τον Δήμο μας απέναντι στην κλιματική μεταβλητότητα, δημιουργώντας παράλληλα ένα προστατευτικό περιβάλλον ανάπτυξης και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής όλων μας».
Read More »
Μελέτη εσωτερικών δικτύων ομβρίων οικισμών Δήμου Ηγουμενίτσας Μελέτη εσωτερικών δικτύων ομβρίων οικισμών Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022 Rating: 5

Επίσκεψη δημοσιογράφων σε Θεσπρωτία και Γιάννενα

Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022
Επίσκεψη δημοσιογράφων σε Θεσπρωτία και Γιάννενα


Η Περιφέρεια Ηπείρου, στο πλαίσιο του Έργου «Δικτύωση και Προβολή του Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου», υλοποίησε από 10-13 Μαΐου, την 2η Συνδυαστική Εκστρατεία στις Π.Ε. Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων με θέμα «Αθλητικός Τουρισμός αναψυχής-Γαστρονομία», με φιλοξενούμενους δημοσιογράφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό (Ολλανδία, Βέλγιο).

Ήταν ένα ολοκληρωμένο ταξίδι που συνδύασε αθλητικές δραστηριότητες και γαστρονομικές εμπειρίες, το οποίο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους φιλοξενούμενους , οι οποίοι δεν έκρυψαν το θαυμασμό τους για τις φυσικές ομορφιές της Ηπείρου, χαρακτηρίζοντας την περιοχή που επισκέφθηκαν ως το κρυμμένο διαμάντι της Ελλάδας.

Τους δημοσιογράφους υποδέχθηκαν στα Ιωάννινα οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, Αθλητισμού Χάρης Λαζάνης και Προώθησης Τοπικών Προϊόντων, Γιώτα Ναυρόζογλου.

Σε δήλωσή του ο κ. Λαζάνης τόνισε τα εξής: « Η Περιφέρεια Ηπείρου τα τελευταία χρόνια στηρίζει μέσα από στοχευμένες ενέργειες, την προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού, με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Το απαράμιλλο φυσικό περιβάλλον και ο συνδυασμός δραστηριοτήτων στα βουνά και τη θάλασσα, μπορούν να αναπτύξουν ακόμη περισσότερο τον αθλητικό τουρισμό στην περιοχή μας» κατέληξε ο κ. Λαζάνης.

Από την πλευρά της η κ. Ναυρόζογλου αναφέρθηκε στις ενέργειες της Περιφέρειας Ηπείρου για την προώθηση των τοπικών προϊόντων, την στήριξη των παραγωγών ενώ κάλεσε τους δημοσιογράφους να γίνουν πρεσβευτές της γαστρονομίας της Ηπείρου, η οποία βασίζεται στα ποιοτικά τοπικά προϊόντα.


Το πρόγραμμα ξεκίνησε με μια μοναδική εμπειρία κατάβασης με rafting στον μυθικό ποταμό Αχέροντα, στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον ιστορικό χώρο του Σουλίου, ενώ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και την παραδοσιακή κουζίνα της περιοχής, η οποία τους ενθουσίασε. Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Θεσπρωτίας, Θωμάς Πιτούλης ο οποίος τους υποδέχθηκε στο Σούλι, σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής: « Είναι μεγάλη χαρά να φιλοξενούμε στην ορεινή Παραμυθιά και στο Σούλι, τον τόπο που ανέδειξε ήρωες, Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους, στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων τουριστικής προβολής που οργανώνει η Περιφέρεια Ηπείρου. Οι φιλοξενούμενοί μας εκφράστηκαν με ενθουσιασμό για την εμπειρία που βίωσαν και είμαι βέβαιος πως μέσα από ανάλογες μελλοντικές ενέργειες προώθησης του εναλλακτικού τουρισμού, η ευρύτερη περιοχή του Σουλίου να αποκτήσει την αξία που της αναλογεί.»


Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονταν και επίσκεψη στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στο Aνθοχώρι Μετσόβου, όπου οι φιλοξενούμενοι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για το πως αξιοποιούνταν η δύναμη του νερού στην παραδοσιακή κοινωνία της περιοχής. Στον ίδιο χώρο είχαν την ευκαιρία να μάθουν πως γίνεται μια παραδοσιακή πίτα και να την δοκιμάσουν. Επισκέφθηκαν επίσης το Οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ, όπου ξεναγήθηκαν στα εντυπωσιακά κελάρια, ενημερώθηκαν για την ιστορία του οινοποιείου και τη διαδικασία παραγωγής του κρασιού κι έζησαν μια απολαυστική εμπειρία οινογνωσίας.

Επόμενος σταθμός ήταν Λίμνη Πηγών Αώου, η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο 1.350 μέτρων κι αποτελεί την πιο μεγάλη ορεινή λίμνη στην Ελλάδα. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ποδηλατάδα γύρω από τη λίμνη και στη συνέχεια απόλαυσαν ένα γεύμα barbeque με θέα το μοναδικό φυσικό τοπίο της περιοχής.

Συνδυάζοντας αθλητικές δραστηριότητες στη φύση και συνέργειες με επιχειρήσεις που παράγουν τοπικά προϊόντα, οι Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν στην οικογενειακή επιχείρηση «Κολιονάσιου» στα Ιωάννινα, ενημερώθηκαν για τη διαδικασία παραγωγής του χειροποίητου μπακλαβά και φυσικά δοκίμασαν τα βραβευμένα προϊόντα με τις ιδιαίτερες γεύσεις.
Read More »
Επίσκεψη δημοσιογράφων σε Θεσπρωτία και Γιάννενα Επίσκεψη δημοσιογράφων σε Θεσπρωτία και Γιάννενα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022 Rating: 5

Δράσεις στον τομέα προώθησης φρέσκων φρούτων και λαχανικών από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας

Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022
Δράσεις στον τομέα προώθησης φρέσκων φρούτων και λαχανικών από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας


Πρόσκληση σε επιχειρήσεις
Σας ενημερώνουμε ότι η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων υλοποιεί, σε συνεργασία με εταίρους άλλων κρατών-μελών της ΕΕ, τα εξής έργα στον τομέα προώθησης φρέσκων φρούτων και λαχανικών:
1) REFRESH: Ενημερωτικό πρόγραμμα για την προώθηση φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην εσωτερική αγορά (Γερμανία, Πολωνία και Τσεχία):
Προϊόντα: Ακτινίδιο - Ροδάκινο - Κεράσι - Καρπούζι - Μήλο - Πορτοκάλι - Φράουλα - Βερίκοκο - Μαντόρα - Ντομάτα.
Εκθέσεις και εκδηλώσεις - παρουσιάσεις προϊόντων που πρόκειται να υλοποιηθούν έως τη λήξη του έργου:
FINE FOOD AUSTRALIA, MELBOURNE - AUSTRALIA 5-8/9/2022.
BIOFACH AMERICA, PHILADELPHIA - USA 29/09-1/10/2022.

2) Πρόγραμμα: European Quality Basket – Πρόγραμμα προώθησης καλαθιού προϊόντων ΠΟΠ/ΠΓΕ και βιολογικών στις ΗΠΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ και ΝΟΡΒΗΓΙΑ:
Προϊόντα: όλα τα βιολογικά: Οίνοι ΠΟΠ/ΠΓΕ/ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ, τυροκομικά ΠΟΠ/ΠΓΕ/ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ, Ελαιόλαδο (ΠΟΠ/ΠΓΕ/ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ).
Χώρες στόχοι προγράμματος: Αυστραλία, Νορβηγία και Η.Π.Α.
Εκθέσεις και εκδηλώσεις - παρουσιάσεις προϊόντων που πρόκειται να υλοποιηθούν έως τη λήξη του προγράμματος:
- Αυστραλία: Έκθεση Fine Food Australia.
- Αυστραλία: Τρεις εκδηλώσεις σε βάθος τριετίας.
- Νορβηγία: Έκθεση SMAK (μία ανά έτος, σύνολο 3).
- Νορβηγία: Τρεις εκδηλώσεις σε βάθος τριετίας.
- ΗΠΑ: Έκθεση Biofach America (μία ανά έτος, σύνολο 3).
- ΗΠΑ: Έκθεση Summer Fancy Food Show (μία ανά έτος, σύνολο 3).
- ΗΠΑ: Τρεις εκδηλώσεις σε βάθος τριετίας.

3) EU Fruit Deal
Περιγραφή: Το έργο στοχεύει στην ενίσχυση της εικόνας, της ανταγωνιστικότητας και της κατανάλωσης των ευρωπαϊκών νωπών φρούτων, καθώς και στη βελτίωση της προβολής τους, τονίζοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ασφάλειας των τροφίμων, της ιχνηλασιμότητας, της αυθεντικότητας, της σήμανσης, των διατροφικών και υγειονομικών πτυχών αξίας και βιωσιμότητας. Επιπλέον, στόχος είναι η αύξηση του μεριδίου αγοράς των ευρωπαϊκών νωπών φρούτων στην Κίνα.
Προϊόντα: Κεράσι και Ακτινίδιο.
Αγορά - στόχος: Κίνα.
Εκθέσεις: Περιλαμβάνει συνολικά 6 εκθέσεις: SHANGHAI FRUITLOGISTICA (ετήσια συμμετοχή) - ASIAFRUIT LOGISTICA - ΧΟΝΓΚ ΧΟΝΓΚ (ετήσια συμμετοχή).

4) EU Org_deal
Περιγραφή: Το έργο αφορά στην προώθηση του ευρωπαϊκού καλαθιού βιολογικών προϊόντων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στόχος είναι η αύξηση των εξαγωγών προς αυτές τις χώρες, μέσω της αύξησης της ευαισθητοποίησης του συστήματος ποιότητας της ΕΕ για τη βιολογική παραγωγή, τις εξαγωγές των ευρωπαϊκών βιολογικών προϊόντων.
Προϊόντα: βιολογικής καλλιέργειας (όλα τα βιολογικά προϊόντα και τα κρασιά).
Αγορές - στόχος: Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο.
Εκθέσεις:
- NATURAL FOOD EXPO - HAE (ετήσια συμμετοχή).
- GULFOOD - HAE (ετήσια συμμετοχή).
- NATURAL & ORGANIC PRODUCTS EUROPE LONDON - Ηνωμένο Βασίλειο (ετήσια συμμετοχή).
- SPECIALITY FINE FOOD FAIR LONDON - Ηνωμένο Βασίλειο (δύο συμμετοχές).

Σε επίπεδο επιχειρήσεων θα μπορούν να συμμετάσχουν επιχειρήσεις / συνεταιριστικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή / εμπορία και διάθεση φρέσκων φρούτων και λαχανικών, καθώς επίσης και επιχειρηματίες / στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα παραγωγής / εμπορίας / διάθεσης φρέσκων φρούτων και λαχανικών.
Η ΚΕΕΕ προτίθεται να δημιουργήσει έναν κατάλογο (shortlist) επιχειρήσεων με συγκεκριμένα κριτήρια (βάσει των προϊόντων, της εξαγωγικής τους δραστηριότητας, καθώς και του σχετικού ενδιαφέροντος τους) και από αυτές θα επιλέγεται ένας ορισμένος αριθμός ανά αγορά.
Σε όσους επιλεγούν να συμμετάσχουν, θα καλυφθεί το 80% των εξόδων μετακίνησης και διαμονής τους, όπως και τα έξοδα αποστολής των προϊόντων τους. Στο πλαίσιο αυτό θα ζητηθεί συμμετοχή εκ μέρους των επιχειρήσεων σε ποσοστό 20% των εξόδων σε κάθε αποστολή.
Οι επιχειρήσεις θα έχουν παράλληλα τη δυνατότητα συμμετοχής σε δράσεις ενημέρωσης (εκδηλώσεις), ως μέλη επιχειρηματικών αποστολών που θα πραγματοποιηθούν σε κάθε αγορά στόχο, σε δράσεις προώθησης (εκθέσεις, διανομές σε σημεία πώλησης, Road shows), καθώς επίσης και στις διεθνείς εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν σε κάθε αγορά στόχο. Ακόμη θα συμμετάσχουν ως προμηθευτές των αναγκαίων ποσοτήτων προϊόντων τα οποία θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών διανομών σε προκαθορισμένα σημεία πώλησης και σε κεντρικές πλατείες των αγορών-στόχων.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας που επιθυμούν να ενταχθούν στον ανωτέρω κατάλογο επιχειρήσεων της ΚΕΕΕ, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το αργότερο μέχρι την 27η Μάϊου 2022, στην ηλεκτρονική διεύθυνση mitroa2@e-thesprotias.gr.
Read More »
Δράσεις στον τομέα προώθησης φρέσκων φρούτων και λαχανικών από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Δράσεις στον τομέα προώθησης φρέσκων φρούτων και λαχανικών από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022 Rating: 5

Κάλεσμα σε πολιτική εκδήλωση-συζήτηση του ΜΛ ΚΚΕ στην Ηγουμενίτσα

Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022
Κάλεσμα σε πολιτική εκδήλωση-συζήτηση του ΜΛ ΚΚΕ στην Ηγουμενίτσα


Το Μ-Λ ΚΚΕ πραγματοποιεί σειρά εκδηλώσεων εν όψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του Κόμματος που θα πραγματοποιηθεί 28-29 Μάη στην Αθήνα.
Έτσι την Τρίτη 17 Μάη στο «ΠΑΝΘΕΟΝ» στην Ηγουμενίτσα και στις 8:00μμ οργανώνεται εκδήλωση - συζήτηση που θα επιχειρήσει να απαντήσει σε σειρά ερωτημάτων που πλανώνται σε κάθε δημοκρατική συνείδηση.
Γιατί τώρα η Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και ποιο το πραγματικό της υπόβαθρo;
Που μπορεί να οδηγήσει η κλιμακούμενη όξυνση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και ποια η θέση της χώρας μας στις νέες πραγματικότητες που διαμορφώνονται;
Πόσο μας διασφαλίζει το δόγμα «ανήκομεν εις την δύσιν» ή επί το νεώτερον «είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας»;
Μέχρι που μπορεί να φθάσει η σκληρή ταξική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη και η λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος με τις εξωφρενικές αυξήσεις στην ενέργεια και στα βασικά είδη κατανάλωσης, η εγκληματική πολιτική για την πανδημία;
Μέχρι που μπορεί να φθάσει και ποιοι κερδίζουν από την συνεχόμενη αποσάθρωση της παραγωγικής βάσης της χώρας;
Μέχρι πόσο μπορεί να υπομένει ο λαός μας επί μια δωδεκαετία τη λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος, που δυναμιτίζει εκ νέου η εξωφρενική ακρίβεια στην ενέργεια και τα βασικά είδη κατανάλωσης;
Πάνω σε αυτά τα ερωτήματα θα σταθεί η πολιτική εκδήλωση του Μ-Λ ΚΚΕ και καλεί κάθε δημοκράτη να παρευρεθεί και μακάρι να πλουτίσει τη συζήτηση με τι δική του άποψη.
Τρίτη 17 Μάη 2022, 8:00μμ, Ηγουμενίτσα, ΠΑΝΘΕΟΝ»

Read More »
Κάλεσμα σε πολιτική εκδήλωση-συζήτηση του ΜΛ ΚΚΕ στην Ηγουμενίτσα Κάλεσμα σε πολιτική εκδήλωση-συζήτηση του ΜΛ ΚΚΕ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022 Rating: 5

Φθορές σε δωμάτια που διέμεναν προκάλεσαν ποδοσφαιριστές του Θεσπρωτού - Καταγγελία στην Αστυνομία (+ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022
Φθορές σε δωμάτια που διέμεναν προκάλεσαν ποδοσφαιριστές του Θεσπρωτού - Καταγγελία στην Αστυνομία (+ΦΩΤΟ)


Σε καταγγελία κατά των υπευθύνων της ΠΑΕ Θεσπρωτός, προχώρησε συμπολίτης μας, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα.
Συγκεκριμένα, ο καταγγέλλων είχε νοικιάσει στην ομάδα του Θεσπρωτού 5 δωμάτια, στα οποία διέμεναν ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Μάλιστα τους τελευταίους μήνες, ο ενοικιαστής δεν κατέβαλε το αντίτιμο των μισθωμάτων.
Η καταγγελία όμως κατατέθηκε, όταν την προηγούμενη εβδομάδα, ο ιδιοκτήτης των δωματίων θέλησε να ελέγξει την κατάσταση της περιουσίας του.


Για να διαπιστώσει δυστυχώς, πως σε όλα σχεδόν τα δωμάτια έχουν γίνει σοβαρές ζημιές, τόσο στα εσωτερικά των δωματίων, όσο και στην κύρια είσοδο ενός από αυτά, η οποία ήταν σπασμένη, μετά από εμφανή διάρρηξη.
Ζημιές είχαν γίνει και στους εξωτερικούς χώρους, με σπασμένες γλάστρες και αναποδογυρισμένα τραπέζια.
Από το εσωτερικό των δωματίων, είχαν αφαιρεθεί τηλεοράσεις, ακόμα και ηλεκτρικά κουζινάκια και πλυντήριο.


Ο συμπολίτης μας, κατήγγειλε τη διάρρηξη του ενός δωματίου, στο Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας, άντρες του οποίου μετέβησαν στο σημείο, όπου και διαπίστωσαν τις φθορές. 
Ο ιδιοκτήτης, μετά και από την αρνητική στάση της διοίκησης της ΠΑΕ Θεσπρωτός στις επαφές που είχε μαζί τους, μας δήλωσε πως επιφυλάσσεται για τη χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός του, ώστε να καταφέρει να βρει το δίκιο του και να αποκατασταθούν οι ζημιές, αλλά και να καταφέρει να περάσει το ηλεκτρικό ρεύμα στο όνομά του.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως σύμφωνα με τα όσα μεταφέρθηκαν στον ιδιοκτήτη των δωματίων, η διοίκηση του Θεσπρωτού αναγνώρισε πως την πόρτα την έσπασε ποδοσφαιριστής της ομάδας, με την δικαιολογία πως είχε χάσει τα κλειδιά και βιαζόταν να αναχωρήσει από την πόλη της Ηγουμενίτσας, μετά και από την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου. 
Read More »
Φθορές σε δωμάτια που διέμεναν προκάλεσαν ποδοσφαιριστές του Θεσπρωτού - Καταγγελία στην Αστυνομία (+ΦΩΤΟ) Φθορές σε δωμάτια που διέμεναν προκάλεσαν ποδοσφαιριστές του Θεσπρωτού - Καταγγελία στην Αστυνομία (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022 Rating: 5

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Πώς ψήφισε η Θεσπρωτία (ανεπίσημα αποτελέσματα)

Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022
ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Πώς ψήφισε η Θεσπρωτία (ανεπίσημα αποτελέσματα)Τριπλασίασε τον αριθμό των μελών του η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη Θεσπρωτία.
Σύμφωνα με ανεπίσημα αποτελέσματα στα έξι εκλογικά κέντρα του Νομού Θεσπρωτίας, προσήλθαν 907 ψηφοφόροι, εκ τω οποίων 621 ήταν τα νέα μέλη που εγγράφηκαν κατά τη χθεσινή διαδικασία και 286 τα παλαιά μέλη της Οργάνωσης.
Για την Κεντρική Επιτροπή όπου ψήφιζαν μόνο τα παλιά μέλη, ο βουλευτής του Νομού Μάριος Κάτσης, έλαβε το 80% της προτίμησης των ψηφοφόρων με τους ψήφους του να φτάνουν τους 222.
Δεύτερη είναι η Αθηνά Ιωάννου με 160 ψήφους, ενώ ακολουθούν με 127 ψήφους η βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβάσίλη και με 70 η βουλευτής Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη.
Με δεδομένο ότι από την Ήπειρο εκλέγονται 10 μέλη στην Κεντρική Επιτροπή και ότι ο νομός Θεσπρωτίας είναι η μικρότερη οργάνωση στην Ήπειρο, ότι υπάρχει ποσόστωση για τις γυναίκες (50%), για τα μέλη της Προοδευτικής Συμμαχίας (20%) αλλά και “κόφτης” στο 20% για τους βουλευτές στην Κεντρική Επιτροπή, είναι άγνωστο μέχρι στιγμής αν η Θεσπρωτία εκλέγει εκπρόσωπο στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, καθώς δεν έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα από την υπόλοιπη Ήπειρο.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κάτσης κατατάσσεται τρίτος σε προτίμηση ανάμεσα στους άνδρες υποψηφίους και πέμπτος στο σύνολο των προτιμήσεων των ψηφοφόρων της Ηπείρου.
Read More »
ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Πώς ψήφισε η Θεσπρωτία (ανεπίσημα αποτελέσματα) ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Πώς ψήφισε η Θεσπρωτία (ανεπίσημα αποτελέσματα) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022 Rating: 5

Δημοσιεύθηκε η απόφαση για την καλλιέργεια εκτάσεων υπό αγρανάπαυση

Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022
Δημοσιεύθηκε η απόφαση για την καλλιέργεια εκτάσεων υπό αγρανάπαυση


Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση με την οποία δίνεται η δυνατότητα σε παραγωγούς να καλλιεργήσουν εκτάσεις υπό αγρανάπαυση για το έτος 2022.

«Η γη υπό αγρανάπαυση μπορεί να θεωρηθεί ως χωριστή καλλιέργεια ακόμη και αν έχε βοσκηθεί ή έχει πραγματοποιηθεί σε αυτή συγκομιδή για σκοπούς παραγωγής ή έχει καλλιεργηθεί με εαρινές καλλιέργειες» αναφέρεται στο ΦΕΚ.

Όπως τονίζεται ωστόσο, όσες από τις εκτάσεις καλλιεργηθούν θα εξαιρεθούν από την χορήγηση συνδεδεμένων ενισχύσεων, ενώ από την «παρέκκλιση αποκλείονται όσα αγροτεμάχια είναι ενταγμένα σε μέτρα αγροτικής ανάπτυξης του ΠΑΑ 2014-2020».

Για το έτος υποβολής αιτήσεων 2022, η γη υπό αγρανάπαυση μπορεί να θεωρηθεί ως περιοχή οικολογικής εστίασης, με τον ίδιο συντελεστή στάθμισης, ως ήτο αγρανάπαυση, ακόμη και αν έχει βοσκηθεί ή έχει πραγματοποιηθεί σε αυτή συγκομιδή για σκοπούς παραγωγής ή έχει καλλιεργηθεί με εαρινές καλλιέργειες.

Στις εν λόγω εκτάσεις επιτρέπεται η χρήση φυτοπροστατευτικών προϊόντων, για σκοπούς παραγωγής ή καλλιέργειας.
Read More »
Δημοσιεύθηκε η απόφαση για την καλλιέργεια εκτάσεων υπό αγρανάπαυση Δημοσιεύθηκε η απόφαση για την καλλιέργεια εκτάσεων υπό αγρανάπαυση Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022 Rating: 5

Στο μικροσκόπιο οι σήραγγες Γκρίκας, Κρυσταλλοπηγής και Μεσοβουνίου πριν την πώληση της Εγνατίας

Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022
Στο μικροσκόπιο οι σήραγγες Γκρίκας, Κρυσταλλοπηγής και Μεσοβουνίου πριν την πώληση της Εγνατίας


Τεχνικό σύμβουλο για την εκπόνηση ανάλυσης επικινδυνότητας των σηράγγων της Εγνατίας Οδού αναζητά το ΤΑΙΠΕΔ θέλοντας να κλείσει μία από τις εκκρεμότητες, προϋπόθεση για την υπογραφή παραχώρησης της Εγνατίας Οδού.

Δεκαέξι σήραγγες της Εγνατίας Οδού πρόκειται να μπουν στο μικροσκόπιο του εξειδικευμένου τεχνικού συμβούλου, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του 6 μήνες για να ολοκληρώσει το έργο του.

Εννέα σήραγγες θα μελετηθούν χρησιμοποιώντας τρισδιάστατες (3D) προσομοιώσεις CFD, ενώ για τις υπόλοιπες επτά θα χρησιμοποιηθούν μονοδιάστατες (1D) προσομοιώσεις. Στην πρώτη κατηγορία περιλαμβάνονται οι σήραγγες: Σ2 Μεσοβουνίου, Σ3 Γκρίκας, Σ1 Κρυσταλλοπηγής, Βοτωνοσίου, Ανθοχωρίου, Δίο Κορυφών, Σ1 Ασωμάτων, Σ10 Βερμίου και Σ12 Πολυμύλου.

Αυτές είτε παρουσιάζουν δυσμενή γεωμετρικά χαρακτηριστικά, όπως υψηλή διαμήκη κλίση, μικρή διατομή κ.λπ., είτε, με την τρέχουσα κατάσταση της υποδομής και του εξοπλισμού, δεν εξασφαλίζουν, πάντοτε επαρκή χρόνο για ασφαλή εκκένωση σε περίπτωση πυρκαγιάς 100 MW. Ορισμένες δε από αυτές δεν διαθέτουν σύστημα μηχανικού αερισμού.

Οι υπόλοιπες σήραγγες, δεδομένου ότι διαθέτουν συστήματα μηχανικού αερισμού, μπορούν βάσει προηγούμενων προσομοιώσεων να εγκριθούν χωρίς πρόσθετα κατασκευαστικά μέτρα. Περιλαμβάνονται οι σήραγγες Βασιλικού, Σ11 Πολυμύλου, Σ1Ν Αγ. Νικολάου, Δωδώνης, Κρίμνου, Καλαμιών και Σ13 Πολυμύλου. Για αυτές θα προταθούν πιθανά στενευμένα επιχειρησιακά μέτρα.

Η προκήρυξη της σύμβασης εστάλη στις 11 Μαΐου 2022 προς δημοσίευση στην επίσημη εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η προθεσμία παραλαβής των προσφορών είναι στις 13.06.2022, στις 17.00.
Read More »
Στο μικροσκόπιο οι σήραγγες Γκρίκας, Κρυσταλλοπηγής και Μεσοβουνίου πριν την πώληση της Εγνατίας Στο μικροσκόπιο οι σήραγγες Γκρίκας, Κρυσταλλοπηγής και Μεσοβουνίου πριν την πώληση της Εγνατίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022 Rating: 5

Άγρια συμπλοκή ανήλικων αλλοδαπών

Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022
Άγρια συμπλοκή ανήλικων αλλοδαπών


Σε άγρια συμπλοκή κατέληξε ο καβγάς ανάμεσα σε παρέες ανηλίκων που βρισκόταν το βράδυ της Κυριακής στα γήπεδα της Κιάφας στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας 15χρονος υπήκοος Κουρδιστάν επιτέθηκε και μαχαίρωσε έναν συνομήλικό του με καταγωγή από την Αλβανία.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί μέσα σε λίγη ώρα εντόπισαν και συνέβαλαν τον δράστη. Και αυτός έφερε ελαφρά τραύματα τα οποία προήλθαν από τον καβγά που είχε προηγηθεί.

Μετά την σύλληψή του διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ενώ η έρευνα της αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι την ώρα της συμπλοκής το αθλητικό κέντρο ήταν κατάμεστο από παιδιά τα οποία έπαιζαν.
Read More »
Άγρια συμπλοκή ανήλικων αλλοδαπών Άγρια συμπλοκή ανήλικων αλλοδαπών Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022 Rating: 5

Έγραψε ιστορία | Στην Γ’ Εθνική η ΚΑΕ Παραμυθιά (+ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022
Έγραψε ιστορία | Στην Γ’ Εθνική η ΚΑΕ Παραμυθιά (+ΒΙΝΤΕΟ)


Μεγάλη μέρα για την ΚΑΕ Παραμυθιά, η οποία έκανε το 2-0 στους τελικούς των playoff για την άνοδο στην Γ’ Εθνική, νικώντας την Δόξα Πύρρου στην Άρτα με 59-61 (ημίχρονο 35-30), σε ένα αγώνα για σκληρά νεύρα με την ομάδα της Παραμυθιάς να ανατρέπει στα τελευταία 2 λεπτά μια διαφορά 5 πόντων (58-53)
Στο κατάμεστο από κοσμό νέο Τ9 της Άρτας, και έχοντας την συμπαράσταση των οπαδών της που ταξίδεψαν από την Παραμυθιά, η ΚΑΕ έδειξε για άλλη μια φορά χαρακτήρα, και σφράγισε την άνοδο της στην διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης
Έτσι η ομάδα της Παραμυθιάς θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Γ’ Εθνική από την αγωνιστική σεζόν 2022-20023

Τα δεκάλεπτα: 23-14, 35-30, 44-45, 59-61
Διαιτητές: Βίνης-Ντάγκας
Δόξα-Πυρρου Άρτας (Κιφοκέρης): 
Πετρέκας, Γυφτοκώστας 14(3), Νίκας 15, Βάσιος, Βασιλείου 4, Μάνθας 1, Βασιλειάδης 2, Μπάλλας 23(1), Γεωργίου, Μουκάι
Παραμυθιά (Παππάς): 
Χάιδος 16(1), Ψιλοδημητρακόπουλος 4, Κρικώνης 14(1), Τάχιας, Μπαζάκας, Τζίμας 5(1), Κατσίβελος 8(1), Μπέλλος 7(1), Μάλλιος, Τσιρώνης 7(1)


Read More »
Έγραψε ιστορία | Στην Γ’ Εθνική η ΚΑΕ Παραμυθιά (+ΒΙΝΤΕΟ) Έγραψε ιστορία | Στην Γ’ Εθνική η ΚΑΕ Παραμυθιά (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022 Rating: 5

907 άτομα ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσπρωτία

Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022
907 άτομα ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσπρωτία


Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ τετραπλασίασε τις ψήφους του σε σχέση με την εκλογή Αντιπροσώπων για το 3ο Συνέδριο και τριπλασίασε τα μέλη του στη Θεσπρωτία και στην Ελλάδα. 
«Με 172 χιλιάδες μέλη ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είναι πλέον ένα κόμμα μαζικό, λαϊκό, νεανικό, σύγχρονο και ριζοσπαστικό κόμμα των μελών του, κορμός της μεγάλης προοδευτικής παράταξης της πατρίδας μας, το μαζικότερο κόμμα της Αριστεράς στην Ευρώπη», όπως δήλωσε, αμέσως μετά τα αποτελέσματα των εκλογών, ο Αλέξης Τσίπρας. 
Στις εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής στη Θεσπρωτία ψήφισαν 907 μέλη και πλέον ο αριθμός των μελών μας, υπερβαίνει τους χίλιους. 
Ο εντυπωσιακός αριθμός εγγραφών νέων μελών και η ψήφος τους στην κάλπη του Προέδρου διαμορφώνει νέα δεδομένα και συσχετισμούς μεταξύ των κομμάτων στη Θεσπρωτία, καθώς αναδεικνύουν το ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. πρώτο κόμμα σε αριθμό ενεργών μελών. 
Η μαζική προσέλευση των παλαιών και ιδιαίτερα των νέων συντρόφων και συντροφισσών στην εκλογική διαδικασία της 15ης Μαΐου, ελπίζουμε να γίνει αφετηρία πολιτικών εξελίξεων που θα φέρουν τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές και θα αναδείξουν στην εξουσία μια προοδευτικής κυβέρνηση με αποστολή να ξαναφέρει τη χαμένη ελπίδα και προοπτική στον τόπο μας.
Καλωσορίζουμε τα καινούργια μας μέλη και τους ευχόμαστε νίκες, στους πολιτικούς αγώνες που έρχονται!

Ηγουμενίτσα 15 Μαΐου 2022
ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Θεσπρωτίας
Read More »
907 άτομα ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσπρωτία 907 άτομα ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022 Rating: 5

Σελίδες