Αναβάλλονται για τις 11 Μαρτίου, οι εκλογές των συνέδρων στο Κίνημα Αλλαγής

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018

Ο Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας Αντώνης Βγόντζας και ο Βασίλης Κεγκέρογλου Συντονιστής του Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, που θα διεξαχθεί στις 16,17,18 Μαρτίου, ανακοίνωσε τη μετακίνηση της διαδικασίας για τις 11 Μαρτίου, λόγω:

A) Των πολλών προσυνεδριακών εκδηλώσεων που ζητείται να οργανωθούν σε όλη την Ελλάδα,

B) Του έντονου ενδιαφέροντος που εκδηλώνεται για συμμετοχή στις διαδικασίες ανάδειξης συνέδρων: α) από όσους συμμετείχαν στις εκλογές ανάδειξης Επικεφαλής αλλά δεν γράφτηκαν ως μέλη β) από πολίτες που τώρα επιθυμούν να ενταχθούν στο Κίνημα Αλλαγής και

Γ) Για λόγους αρτιότερης προετοιμασίας της διαδικασίας και σε συνεννόηση με τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, ανακοινώνουν ότι:

1. Για την εγγραφή μελών, μέσω της ιστοσελίδας kinimaallagis.gr ως καταληκτική προθεσμία καθορίζεται η Πέμπτη 1 Μαρτίου και μέχρι 12.00 το βράδυ, με δυνατότητα καταβολής της οικονομικής εισφοράς και ως κατά την ημέρα εκλογής. Ταυτόχρονα θα λειτουργήσει τηλεφωνικό κέντρο που θα ειδοποιήσει όλα τα μέλη για τις διαδικασίες.

2. Για υποβολή υποψηφιοτήτων ανάδειξης συνέδρων, καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Παρασκευή 2 Μαρτίου έως τις 12.00 το μεσημέρι.

3. Απόσυρση υποψηφιότητας μπορεί να γίνει έως 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Μαρτίου.

4. Την Κυριακή 4 Μαρτίου θα διεξαχθεί προσομοίωση της διαδικασίας σε όλα τα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν

5. Η εκλογική διαδικασία ανάδειξης συνέδρων θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου με δικαίωμα ψήφου μόνο από όσους έχουν εγγραφεί ως μέλη και περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους.

Στο Νομό Θεσπρωτίας θα λειτουργήσουν τρία (3) Εκλογικά Κέντρα στις έδρες των αντίστοιχων Καλλικρατικών Δήμων τα εξής :

• Για τον Δήμο Ηγουμενίτσας στο Πνευματικό Κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ επι της παραλιακής λεωφόρου Εθνικής Αντίστασης.

• Για τον Δήμο Σουλίου στο Φιλοπρόοδο Ομιλο Παραμυθιάς ( Φ.Ο.Π ) επι της οδού Κων. Καραμανλή.

• Για τον Δήμο Φιλιατών στο Δημαρχιακό κατάστημα του Δήμου.


 
Read More »
Αναβάλλονται για τις 11 Μαρτίου, οι εκλογές των συνέδρων στο Κίνημα Αλλαγής Αναβάλλονται για τις 11 Μαρτίου, οι εκλογές των συνέδρων στο Κίνημα Αλλαγής Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018 Rating: 5

Στην κορυφογραμμή της Πετροβίτσας την Κυριακή ο Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018


Ο Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας την Κυριακή 4 Μαρτίου θα διασχίσει την κορυφογραμμή της Πλακωτής - Πετροβίτσας - Ελαταριάς, έως και την Αγία Μαύρα (Σέλλιανη).

Ώρα Αναχώρησης:
6:45 π.μ. από το "Πάνθεον"

Σημείωση:
Τα τοπωνύμια που ακολουθούν στις διαδρομές, αφορούν το βουνό της Πλακωτής, τα οποία αναβίωσαν από την κα Τούλα Αθανασίου - Μώκου, κάτοικος του χωριού της Πλακωτής.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

1η πορεία: Βαθμός Δυσκολίας 2 (5 εάν συναντήσουμε χιόνια)

Απόσταση: 11 km , Υ.Δ.: 750 , ώρες: 7

Διαδρομή:
Γέφυρα Βαρδακώστα - Αλώνι του παπά - Γρούβες - Βελανιδιές - Λευτοκαρυά - Γράβος - Κόταλα - Πανί (Λούτσα του Μπότζιου - Αλώνι του Μήτσου - Δεξαμενή) - Γελοδομανή - Τσέπι του Ράφτη - Ρεμαντάνι - Σταυρός - Μουσίτσα (όρια με Πετροβίτσα) - ξέφωτο - κορυφούλα και επιστροφή

Περιγραφή:
Πρόκειται για μία πανέμορφη διαδρομή με αφετηρία τα σύνορα της Μίχλας και της Πλακωτής από την παλαιά Γέφυρα του Βαρδακώστα. Ξεκινάει με πλούσιο θαμνώδες τοπίο σε αγροτικό δρόμο, και εκατέρωθεν αυτού δεσπόζουν οι πρώτες καρυδιές και καστανιές.
Αμέσως, το κελάρυσμα του νερού στα παράπλευρα τρεχούμενα ρέματα, η βοή του αέρα που διασχίζει τη μεγάλη κόψη του βουνού, οι ήχοι από διάφορα πουλιά, το θρόισμα των φύλλων και η πεντακάθαρη ατμόσφαιρα εντυπωσιάζουν τους συνοδοιπόρους.
Αφήνουμε το δρόμο και εισερχόμαστε σε χωμάτινο μονοπάτι με σχετικά έντονη κλήση, σκεπασμένο από βελανιδιές και πουρνάρια.
Η φύση κάνει το θαύμα της, με ένα αγέρωχο δέντρο να έχει γείρει και να δημιουργει μία φυσική πύλη με καμάρα, την οποία διαπερνάμε και εισερχόμαστε εντός πλούσιας βλάστησης με ποικίλες εναλλαγές της χλωρίδας. Η δασώδης έκταση επεκτείνεται με δέντρα βελανιδιές και κέδρα.
Όσο ανεβαίνουμε υψόμετρο τα δέντρα αυτά αραιώνουν και αντικαθίστανται από τα πρώτα μικρά έλατα.
Διασχίζουμε ένα πανέμορφο οροπέδιο (τοποθεσία "Πανί") και ευθύς μπροστά μας προβάλλεται το πρώτο πυκνό δάσος με έλατα, γεμάτο 'πινελιές' χιονιού, θαρρείς και είναι εικόνα από έργο ενός μεγάλου ζωγράφου. Αντιθέτως, είναι η ευχάριστη πραγματικότητα.
"Τραβερσάρουμε" το δάσος ΒΑ και το επόμενο δάσος που συναναντάμε το διαπερνάμε καθέτως.
Βγαίνουμε στις πρώτες "γυμνές" σκληροτράχυλες κορυφούλες στην αρχή της κορυφογραμμής, όπου έχουμε την ευκαιρία να ξαποστάσουμε και να χαρούμε την εκπληκτική θέα των 360 μοιρών και να "γεμίσουμε" με αισθήματα ευφορίας και σωματικής ευεξίας.
Από το σημείο αυτό επιστρέφουμε προς την αφετηρία ακολουθώντας ακριβώς την ίδια πορεία, από όπου και τερματίζουμε.

Απαιτήσεις:
Προτείνεται για την πλειοψηφία των ενδιαφερομένων, αλλά όχι για αρχάριους!

Έδαφος:
Χώμα και μετά το δάσος μετά τα έλατα πετρώδες σκληροτράχηλο.

Αρχηγός:
Κώστας Αθανασίου

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

2η πορεία: Βαθμός Δυσκολίας 2+ (5+ εάν συναντήσουμε χιόνια)

Απόσταση: 13 km , Υ.Δ.: 974 μ , ώρες: 8

Διαδρομή:
Γέφυρα Βαρδακώστα - Αλώνι του παπά - Γρούβες - Βελανιδιές - Λευτοκαρυά - Γράβος - Κόταλα - Πανί (Λούτσα του Μπότζιου - Αλώνι του Μήτσου – Δεξαμενή) – Γελοδομανή - Τσέπι του Ράφτη - Ρεμαντάνι - Σταυρός - Μουσίτσα - κορυφογραμμή Πετροβίτσας / Λαμπανίτσας - Κεραίες - Μονή Αγ. Παρασκευής - κατήδρομο - σκάλα (σέλωμα) - χαληκαριές - ρεματιά - Αγία Μαύρα (Σέλλιανη)

Περιγραφή:
Πρόκειται για μία σκληροτράχηλη πορεία, για σκληροτράχηλους ορειβάτες, τα χνάρια των οποίων ενώνονται με αυτά της άγριας πανίδας!
Ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή που αφορά μόνο έμπειρους και δυνατούς συνοδοιπόρους.
Συναρπαστική από την αρχή έως το τέλος, με ποικίλες εναλλαγές του φυσικού τοπίου και των στοιχείων της φύσης.
Παρθένα πλούσια δάση, εντυπωσιακά οροπέδια, "άγρια ομορφιά" , ρεματιές, θέα, χιόνι, πράσινο, αέρας, ομίχλη και πιθανή βροχή, συνθέτουν ένα τοπίο μαγικό, ονειρεμένο, σαν και αυτό θαρρείς, προς στιγμή, πως δεν υπάρχει εντυπωσιακότερο !

Έδαφος:
Στην αρχή χώμα και στη συνέχεια πετρώδες σκληροτράχηλο.

Ιδιαιτερότητες:
Σε 4-5 σημεία χρειάζεται ελαφρώς scrambling (αναρρίχηση).

Αρχηγοί:
Σπύρος Δούδαλης και Άρης Κέρος (σκούπα)

Απαραίτητος Εξοπλισμός:
- Κράνος για την 2η πορεία
(διατίθεται από το Σύλλογο για όσους δεν έχουνε)
- κινητό τηλέφωνο,
- ορειβατικά μποτάκια (αδιάβροχα και με σόλα σε καλή κατάσταση)
- αδιάβροχα και αντιανεμικά ρούχα και γάντια,
- μπατόν,
- γκέτες (προαιρετικά)
- νερό 2,5 λιτ,
- ελαφρύ κολατσιό υδατανθράκων,
- γυαλιά ηλίου
- καπέλο
- αντηλιακό
- σκούφος
- φακός
- ισοθερμική αλουμινοκουβέρτα
- σφυρίχτρα,
- αναπτήρας / σπίρτα ,
- μικρό φαρμακείο
- εφεδρικός στεγανοποιημένος ρουχισμός στο σάκο, κατάλληλος για
την εποχή
- εφεδρική αλλαξιά ρούχων στο λεωφορείο �

Δηλώσεις συμμετοχής:

Στο γραφείο του Ε.Ο.Σ.Η. στην παλιά μαθητική εστία, 2ος όροφ. αριστερή πτέρυγα,
την Τετάρτη 28/2/18 και Πέμπτη 1/3/18 και
ώρες 19.00-21.00
τηλ. 2665 400 802

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
2665400802 (TET-ΠΕΜ 19.00-21.00)

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ.
Read More »
Στην κορυφογραμμή της Πετροβίτσας την Κυριακή ο Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας Στην κορυφογραμμή της Πετροβίτσας την Κυριακή ο Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018 Rating: 5

Μαθητές και εκπαιδευτικοί αναβιώνουν το πείραμα του Ερατοσθένη

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018


Η νέα δράση με τίτλο «Το Πείραμα του Ερατοσθένη για τον υπολογισμό της ακτίνας της Γης» θα δώσει την ευκαιρία σε μαθητές από σχολεία όλης της Ελλάδας να υπολογίσουν την ακτίνα και την περιφέρεια της Γης, επαναλαμβάνοντας έτσι το διάσημο πείραμα του αρχαίου Έλληνα μαθηματικού, αστρονόμου και φιλοσόφου Ερατοσθένη.

Στόχος της δράσης είναι η ανάδειξη του πειράματος ως αναπόσπαστου συστατικού της εκπαιδευτικής διαδικασίας, μέσα από τη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών σε βιωματικές και συνεργατικές ανακαλυπτικές δραστηριότητες.

Η δράση, η οποία θα κορυφωθεί στην εαρινή ισημερία την Τρίτη 20 Μαρτίου, διοργανώνεται από τα Εργαστηριακά Κέντρα Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Σερρών, Πιερίας, Λακωνίας, Κω και Θεσπρωτίας, με την υποστήριξη του υπουργείου Παιδείας και της Πανελλήνιας Ένωσης Υπευθύνων ΕΚΦΕ (ΠΑΝΕΚΦΕ). Μπορούν να συμμετέχουν σε αυτήν ομάδες μαθητών, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους.Το προσωπικό των Κέντρων Επισκεπτών του Ινστιτούτου Αστρονομίας του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, με την τεχνογνωσία και τις υποδομές που διαθέτει, υποστηρίζει -με συντονιστή τον Δημήτρη Τσιμπίδα- τη δράση και θα καθοδηγήσει μαθητές, οι οποίοι θα βρίσκονται με τα σχολεία τους στους χώρους του Αστεροσκοπείου στο Θησείο και στην Πεντέλη, ώστε να εκτελέσουν το πείραμα.

Ο Ερατοσθένης (3ος αιώνας π.Χ.) ήταν διευθυντής της μεγάλης Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας και ο πρώτος άνθρωπος που μέτρησε τις διαστάσεις τού πλανήτη Γη, γι' αυτό θεωρείται δημιουργός της μαθηματικής γεωγραφίας.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩRead More »
Μαθητές και εκπαιδευτικοί αναβιώνουν το πείραμα του Ερατοσθένη Μαθητές και εκπαιδευτικοί αναβιώνουν το πείραμα του Ερατοσθένη Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018 Rating: 5

Χαρίζονται με ρύθμιση έως και 60% των αγροτικών δανείων

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018


Στην οικονομική "ανακούφιση" χιλιάδων αγροτών δανειοληπτών αγροτών και κτηνοτρόφων αναμένεται να οδηγήσει η κυβερνητική πρωτοβουλία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλη Κόκκαλη, σύμφωνα με την οποία θεσπίζεται για πρώτη φορά δυνατότητα διευθέτησης των οφειλών τους προς τα πιστωτικά ιδρύματα με ευνοϊκούς όρους, οι οποίοι λαμβάνουν πρωτίστως υπόψη την βιώσιμη οικονομική δυνατότητα εκάστου δανειολήπτη βάσει των τρεχουσών προσωπικών περιουσιακών στοιχείων και της εισοδηματικής ικανότητάς του.

Στο πλαίσιο αυτό, σημαντική καινοτομία του προγράμματος ρύθμισης/ συμβιβασμού αποτελεί και η εφαρμογή των διατάξεων της ισχύουσας νομοθεσίας για τα πανωτόκια (Ν.3259/2004) επί του οφειλομένου ποσού, ώστε η ρύθμιση να αφορά στο εναπομείναν καθαρό λογιστικό υπόλοιπο.

Συγκεκριμένα, για την διαμόρφωση του οφειλομένου ποσού από τον εκάστοτε δανειολήπτη, θα λαμβάνονται υπόψιν αφενός μεν το ύψος της οφειλής και η εξασφάλιση του χρέους του, μέσω ιδίως των εμπραγμάτων ασφαλειών, αφετέρου δε η τρέχουσα ατομική περιουσιακή κατάσταση του κάθε ενδιαφερομένου όπως θα προκύπτει από τα προσκομιζόμενα δικαιολογητικά του, με στόχο την βιώσιμη λύση της ρύθμισης και την ανταπόκριση της κάθε ξεχωριστής αίτησης στα ατομικά δεδομένα κάθε δανειολήπτη ξεχωριστά.

Στο πλαίσιο της ρύθμισης για παράδειγμα, οφειλέτης με ύψος δανείου 100.000 ευρώ, ο οποίος οφείλει ακόμη 85.000 ευρώ στο πιστωτικό ίδρυμα και ταυτόχρονα έχει εξασφαλίσει την οφειλή του αυτή μερικώς, ήτοι πάνω από 70% έως 140% του ληφθέντος κεφαλαίου, μπορεί να οδηγηθεί σε έκπτωση έως και 15% επί του λογιστικού υπολοίπου.Ενώ ο συμβιβασμός με την ίδια εμπράγματη εξασφάλιση και για οφειλή έως 20.000 ευρώ, μπορεί να οδηγήσει τον οφειλέτη σε έκπτωση έως και του 40% του λογιστικού υπολοίπου του, ήτοι ποσού 8.000 ευρώ.
Αναφορικά δε με οφειλή ίση ή πάνω των 20.000 ευρώ, με εμπράγματη εξασφάλιση πάνω από το 70% έως και 140% του ληφθέντος ποσού, ο οφειλέτης δύναται να συμβιβαστεί και να πετύχει έκπτωση μέχρι και του 30% του λογιστικού υπολοίπου.
Επίσης η ρύθμιση αφορά και σε οφειλές ανεπαρκώς εξασφαλισμένες ή και χωρίς εμπράγματη εξασφάλιση, των οποίων η εξόφληση θα αφορά μόνο στο 60% του λογιστικού υπολοίπου και έκπτωση του 40%, εφόσον ο συγκεκριμένος οφειλέτης αδυνατεί να παράσχει κάποια εξασφάλιση και ταυτόχρονα από τα οικονομικά του δεδομένα δεν παρέχονται εχέγγυα βιώσιμης λύσης μιας ενδεχόμενης ρύθμισης.
Εάν δε ο ίδιος πιο πάνω οφειλέτης προβεί σε συμβιβασμό θα επωφεληθεί της έκπτωσης, η οποία δύναται να φτάσει έως και στο 60% του οφειλομένου λογιστικού υπολοίπου για οφειλή έως 20.000 ευρώ και σε έκπτωση έως και 60%, για οφειλές άνω των 20.000 ευρώ εφόσον έχουν εξαντληθεί περιθώρια πρόσθετης εξασφάλισης και δεν τεκμαίρεται από τα οικονομικά του στοιχεία βιώσιμη λύση της ρύθμισης. άρα οφειλέτης που χρωστάει καθαρό υπόλοιπο 100.000 ευρώ χωρίς ή με ανεπαρκή εξασφάλιση θα επωφεληθεί της έκπτωσης μέχρι και του ποσού των 60.000 ευρώ.
Να σημειωθεί πως τόσο στο πλαίσιο της ρύθμισης όσο και του συμβιβασμού επέρχεται πλήρης διαγραφή των εξωλογιστικών τόκων.
Το παρόν πρόγραμμα θα εφαρμοστεί για έξι μήνες από 1η Μαΐου 2018 και η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά σε πλατφόρμα αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.
Σε δήλωσή του ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης τόνισε τα εξής:
«Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για τον αγροτικό κόσμο της χώρας, καθώς οι συγκεκριμένες νέες ρυθμίσεις για τις οφειλές αγροτών και κτηνοτρόφων στην πρώην Αγροτική Τράπεζα, έρχονται να λύσουν με ρεαλιστικό τρόπο ένα μείζον πρόβλημα που ταλάνιζε χιλιάδες αγροτικές οικογένειες, αλλά και τον ίδιο τον πρωτογενή τομέα εν γένει.
Οι ρυθμίσεις αυτές, ανταποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό στη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται χιλιάδες αγρότες - κτηνοτρόφοι και φέρουν και την έγκριση της Τράπεζας της Ελλάδας. Δυστυχώς με την πώληση της Αγροτικής Τράπεζας, βρέθηκαν σε μία μακροχρόνια και ιδιότυπη ομηρεία άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα, οι οποίοι όμως από σήμερα, μπορούν να κάνουν ένα νέο παραγωγικό ξεκίνημα, με την ευνοϊκή διευθέτηση των οφειλών τους.
Σήμερα μπορούν να ρυθμίσουν το δάνειό τους στο μέτρο των δυνατοτήτων τους κι εφόσον η οικονομική τους κατάσταση δεν είναι καλή, να τύχουν ακόμη και διαγραφής χρέους.
Δε θα' θελα να αναφερθώ στις Κασάνδρες που από την πρώτη στιγμή που ανακοινώσαμε αυτή την προσπάθεια, έσπευσαν να την αποδομήσουν, επί ματαίω όμως. Θα πω μόνον πως οι πράξεις είναι αυτές που μένουν στο τέλος στη συνείδηση κάθε Έλληνα πολίτη και πως σύντομα θα εξετασθούν και τα δάνεια με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου».


 
Read More »
Χαρίζονται με ρύθμιση έως και 60% των αγροτικών δανείων Χαρίζονται με ρύθμιση έως και 60% των αγροτικών δανείων Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018 Rating: 5

ΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018

Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας στο διαγωνισμό Ρομποτικής, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25-02-2018 και ώρα 10.00 π.μ., στο Αρσάκειο Σχολείο των Ιωαννίνων, κατέκτησε το 1ο βραβείο σε επίπεδο Περιφέρειας Ηπείρου.

Οι μαθητές του σχολείου μας, που αποτελούνται από μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων, για τον προγραμματισμό και τον αυτοματισμό αυτών των κατασκευών οι μαθητές χρησιμοποίησαν τη γλώσσα προγραμματισμού Scratch και οι κατασκευές είναι φτιαγμένες με δομικά στοιχεία Lego, παρουσίασαν, με ευθύνη της εκπαιδευτικού Πληροφορικής Σπυράτου Ευαγγελίας,δύο κατασκευές, οι οποίες κινούνται με αυτοματισμούς μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η κατασκευή της μίας ομάδας αφορά σε μια μελλοντική αποικία στον Άρη ενώ η δεύτερη στην κίνηση ενός διαπλανητικού τρένου. Οι κατασκευές αυτές έγιναν με πενιχρά οικονομικά μέσα και στηρίχτηκαν περισσότερο στην ευρηματικότητα και τη φαντασία των παιδιών μας.

Στο διαγωνισμό αυτόν έλαβαν συνολικά μέρος είκοσι σχολεία από όλη την Ήπειρο, πολλά εκ των οποίων με πολύ ακριβά υλικά και μηχανισμούς, αλλά οι ομάδες του σχολείου μας μπόρεσαν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να διακριθούν χάρη στην καλή προετοιμασία και την οργάνωση που διέθεταν ενώ η δεύτερη ομάδα έλαβε το βραβείο Καλύτερου Αυτοματισμού., αποδεικνύοντας περίτρανα σε όλους, ότι μέσα από ομαδικό και συνεργατικό πνεύμα, όλοι μας μπορούμε να ξεπεράσουμε την όποια οικονομική στενότητα των υλικών και των οικονομικών πόρων και να διακριθούμε με βάση τη συνεργασία της ομάδας.

Αποτέλεσμα αυτής της διάκρισης είναι η συμμετοχή των μαθητών μας στην τελική φάση του 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 04 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα.Οι μαθητές της Ε΄&Στ΄ τάξης του σχολείου μας, που προκρίθηκαν στους περιφερειακούς αγώνες θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους και θα μας κάνουν όλους, εκπαιδευτικούς και γονείς, για άλλη μια φορά περήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον. Τα παιδιά μας θα έχουν τη δυνατότητα να επιδείξουν το ταλέντο τους, τη φαντασία τους και τις πρωτόλειες επιστημονικές αναζητήσεις και δεξιότητές τους, όπως αυτά αποτυπώθηκαν στο σχεδιασμό και τη δημιουργία της ολοκληρωμένης ρομποτικής κατασκευής τους. Η αξιολόγηση του έργου κάθε ομάδας, που θα πάρει μέρος στην τελική φάση του διαγωνισμού αυτού, θα πραγματοποιηθεί από έγκριτη επιτροπή ειδικών επιστημόνων με βασικά κριτήρια τη σύλληψη της ιδέας, τον προγραμματισμό, την κατασκευή, την παρουσίαση, τη λειτουργία της ομάδας και το σχεδιασμένο λογισμικό. Έτσι, σε αυτή την τελική πανελλήνια φάση του διαγωνισμού θα αναδειχθούν οι τρεις καλύτερες αυτοματοποιημένες κατασκευές Ρομποτικής και ευελπιστούμε ότι με επιμονή και συνεχή βελτίωση των κατασκευών τους, οι μαθητές μας και εκεί θα έχουν αντίστοιχη διάκριση και επιτυχία, απέναντι μάλιστα σε μεγάλα ιδιωτικά και ιστορικά σχολεία, τα οποία επένδυσαν σημαντικά ποσά για τη συμμετοχή των μαθητών τους σε αυτόν τον διαγωνισμό.

Ως Διευθυντής του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας οφείλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς της Ε΄ και Στ΄ τάξης, αλλά και να επαινέσω ιδιαίτερα την δασκάλα της πληροφορικής κ. Ευαγγελία Σπυράτου ως υπεύθυνη σε αυτό το Project, όπως και τις εκπαιδευτικούς Νατσίκου Κων/να & Γανωτή Σάρρα για την αμέριστη βοήθεια τους.

Τέτοιου είδους διακρίσεις, πέραν της προσωπικής ικανοποίησης που προσφέρουν στους συμμετέχοντες μαθητές, δημιουργούν κυρίως ένα πλαίσιο καινοτομίας και ευρηματικότητας σε αυτούς, μέσα από μια διαδικασία καλλιέργειας της αποκλίνουσας σκέψης τους, που με τη σειρά του οδηγεί αυτούς σε υψηλότερα νοητικά και πνευματικά επίπεδα εσωτερικής αναζήτησης.
Συμμετείχαν οι μαθητές: στην Α΄ ομάδα (Μικροί Επιστήμονες) οι μαθητές/τριες: Κάντα Κωνσταντίνα, Κουλούρη Σοφία, Κουλούρης Σπυρίδων, Κωνσταντή Δέσποινα, Μαραγκάκης Γεώργιος, Παλπάνη Δέσποινα - στη Β΄ ομάδα (RoboTrainers) οι μαθητές/τριες: Γρίβα Σταυρούλα, Δόσης Άγγελος, Κωνσταντή Γεωργία, Μητσινάκης Γεώργιος, Ντεγκάνη Αρετή, Ντεγκάνη Δημήτριος.

Ο Διευθυντής του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας
Κύλλας Γεώργιος


Read More »
ΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Συλλήψεις δύο αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και πλαστογραφία

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018


Συνελήφθησαν, χθες (27-02-2018) το μεσημέρι στην πόλη της Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 40 και 24 ετών, για παράνομη είσοδο και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε κατά τον αστυνομικό έλεγχο, οι δύο αλλοδαποί είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ κατείχαν Αλβανικά Διαβατήρια τα οποία έφεραν πλαστές σφραγίδες εισόδου.

Επιπλέον, σε βάρος τους εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, η οποία ενεργεί την προανάκριση.


Read More »
Ηγουμενίτσα: Συλλήψεις δύο αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και πλαστογραφία Ηγουμενίτσα: Συλλήψεις δύο αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και πλαστογραφία Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018 Rating: 5

Υποψήφιος για Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Γιάννης Γόγολος

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018
 

Με την παρούσα δήλωση θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η απόφασή μου αυτή δεν αποτελεί μόνο προσωπική επιλογή, αλλά και παρότρυνση πολλών συμπολιτών, κυρίως νέων, να θέσω τις όποιες δυνάμεις και την εμπειρία των 16 ετών συνεχούς εκλογής μου στο Δήμο και να ηγηθώ ενός ανεξάρτητου συνδυασμού για την ανασυγκρότηση του Δήμου μας.

Η διαδρομή μου, επαγγελματική, κοινωνική και πολιτική είναι γνωστή σε όλους τους δημότες. Στην καθημερινή μας πορεία, ο καθένας αξιολογείται. Αξιολογούνται οι δραστηριότητές του, οι θέσεις, η στάση και οι πρακτικές του. Το επόμενό μου βήμα ως υποψήφιος Δήμαρχος έχει λοιπόν ως παρακαταθήκη, την ενεργό συμμετοχή μου στην τοπική κοινωνία, αλλά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η σημασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη καθημερινότητα των πολιτών σήμερα είναι καθοριστική. Η άσκηση της πολιτικής σε τοπικό επίπεδο, μετριέται από το παραγόμενο αποτέλεσμα. Η σημερινή Δημοτική αρχή, ασκεί μια διαχειριστική διοίκηση χωρίς πρωτοβουλίες, με σαφείς κομματικές επιρροές, με επιδερμική αντιμετώπιση των προβλημάτων. Μια Δημοτική Αρχή ανίκανη και αναποτελεσματική η οποία διαμορφώνει ένα κλίμα καταστροφικής αδιαφορίας στους πολίτες. “Δεν γίνεται τίποτε, τι μπορώ να κάνω ;» είναι η διάχυτη άποψη σήμερα μεταξύ των πολιτών.Τα παραπάνω αποτελούν ήδη την απάντηση στο ερώτημα, γιατί η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου γίνεται σήμερα, ενώ μεσολαβεί αρκετός χρόνος μέχρι την πιθανή ημερομηνία των δημοτικών εκλογών. Η απάντησή μου γίνεται ξεκάθαρη, τονίζοντας ακόμη δύο σημεία:
Πρώτον. Ένα τέτοιο εγχείρημα απαιτεί σοβαρή και σε βάθος προετοιμασία. Είναι απαραίτητα λοιπόν τα χρονικά περιθώρια ώστε να αναζητηθούν οι συνθέσεις και οι κοινωνικές συμμαχίες που χρειάζεται η πρόταση αυτή, για να πετύχει ευρεία συναίνεση .

Δεύτερον. Η σύνθεση του συνδυασμού, έχει ξεπεράσει τα κομματικά στεγανά. Δεν μας απασχολεί η πολιτική θέση κανενός. Ήδη άξιοι και ικανοί άνθρωποι, από όλο το πολιτικό φάσμα, πλαισιώσουν τον αρχικό πυρήνα της πρωτοβουλίας αυτής. Και πληθαίνουν καθημερινά. Θα συνεργαστούμε με νέους ανθρώπους, όχι μόνο σε ηλικία, αλλά πρωτίστως σε ιδέες και νοοτροπία .
Φίλες και φίλοι
Η Αυτοδιοίκηση απαιτεί συνεννόηση και συνεργασία, απαιτεί όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς, γνωρίσματα που θέλω να πιστεύω πως αναγνωρίζουν στο πρόσωπό μου οι συμπολίτες μας.

Ξεκινήσαμε με καθαρή στόχευση να οριοθετήσουμε ένα νέο δρόμο για το Δήμο Ηγουμενίτσας. Που θα αξιοποιεί το συγκριτικό πλεονέκτημα που παρέχει η γεωγραφική του θέση και η αξιοσύνη των ανθρώπων που τον κατοικούν σήμερα. Με πολιτικές αποφάσεις τολμηρές, με εξωστρέφεια, με συνεργασίες, με προτάσεις, με μελέτες και αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων, μέσα και έξω από τα σύνορα της χώρας μας. Με εργαλεία διοίκησης που απορρέουν από τις νέες τεχνολογίες. Με υπηρεσίας, που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη, άμεσες και αποτελεσματικές.
Τελειώνοντας σας θέτω ένα απλό ερώτημα: Μένουμε θεατές και αδρανείς περιμένοντας ή να αναλάβουμε δράση;
Με αίσθηση ευθύνης, εγώ και ένας μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας, επιλέξαμε να αναλάβουμε νωρίς δράση και να πάμε μαζί σας μπροστά!


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
 
Για πρώτη φορά το 2002 σε ηλικία 26 ετών εκλέχτηκε Πρόεδρος Δημοτικού Διαμερίσματος Αγίας Μαρίνας, έχει 16 συνεχόμενα χρόνια μέχρι και σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος εκλεγόμενος στις πρώτες θέσεις των ψηφοδελτίων και την τελευταία φορά πρώτος σύμβουλος στο γενικό ψηφοδέλτιο. 

Διατέλεσε επίσης Αντιδήμαρχος Καθαριότητας –Παιδείας –Πολιτισμού- Αθλητισμού. 
Πρόεδρος του Αθλητικού οργανισμού Δήμου Ηγουμενίτσας
Πρόεδρος των Παιδικών σταθμών Δήμου Ηγουμενίτσας
Πρώτος πρόεδρος στην συνένωση όλων των νομικών προσώπων του Δήμου Ηγουμενίτσας ΠΑΚΠΠΟ.
Αντιπρόεδρος Δημαρχιακής Επιτροπής
Αντιπρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής
Υποψήφιος Βουλευτής του νομού ΘεσπρωτίαςRead More »
Υποψήφιος για Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Γιάννης Γόγολος Υποψήφιος για Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Γιάννης Γόγολος Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018 Rating: 5

Εκδήλωση πυρκαγιάς σε ανελκυσμένο Ι/Φ σκάφος στην Πρέβεζα

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας, για εκδήλωση πυρκαγιάς στο Ι/Φ ''MANA LOA'' σημαίας Γερμανίας, το οποίο βρισκόταν ανελκυσμένο σε ιδιωτική μαρίνα στο Άκτιο Βόνιτσας.
Η πυρκαγιά επεκτάθηκε στους εσωτερικούς χώρους και κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία χωρίς να επεκταθεί σε παρακείμενα σκάφη, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων.
Από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''MANA LOA'' μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας. 


 
Read More »
Εκδήλωση πυρκαγιάς σε ανελκυσμένο Ι/Φ σκάφος στην Πρέβεζα Εκδήλωση πυρκαγιάς σε ανελκυσμένο Ι/Φ σκάφος στην Πρέβεζα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: 21χρονος ημεδαπός έκλεβε μελίσσια

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού, για το αδίκημα της ζωοκλοπής.

Συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 21χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 15 έως 20-01-2018, αφαίρεσε από υπαίθριο χώρο στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας τέσσερις κυψέλες μελισσών, ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.


Read More »
Ηγουμενίτσα: 21χρονος ημεδαπός έκλεβε μελίσσια Ηγουμενίτσα: 21χρονος ημεδαπός έκλεβε μελίσσια Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018 Rating: 5

Ο Θεσπρωτός αρχηγός του Λιμενικού Σώματος προωθεί τη συνεργασία Ελλάδας & Αλβανίας

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018

Ο Θεσπρωτός αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Σταμάτης Ράπτης προωθεί τη συνεργασία Ελλάδας & Αλβανίας κατά του οργανωμένου εγκλήματος. 
Στόχος του είναι η συνεργασία και η ανταλλαγή απόψεων με τις αρμόδιες αρχές της γειτονικής χώρας, ώστε να ενδυναμωθούν ακόμη περισσότερο οι διυπηρεσιακές σχέσεις, καθώς και να υπάρξει αμεσότερη ανταλλαγή πληροφοριών, προκειμένου να είναι αποτελεσματική η καταπολέμηση του εγκλήματος, που κυρίως έχει να κάνει με μεταφορά ναρκωτικών και λαθρομεταναστών. 
Είναι δεδομένη η ευαισθησία του κ. Ράπτη στα συγκεκριμένα θέματα. 
Στο πλαίσιο αυτό επίσκεψη στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποίησε η υπαρχηγός της Αλβανικής Αστυνομίας - γενική διευθύντρια Συνόρων και Μετανάστευσης Aida Hajnaj, όπου και συναντήθηκε με τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής αντιναύαρχο Λ.Σ. Σταμάτιο Ράπτη. 
Η Aida Hajnaj συνοδευόταν από τον Tomor Duro, eπικεφαλής Τμήματος Θαλασσίων Συνόρων της Γενικής Διεύθυνσης Συνόρων και Μετανάστευσης και τον Andi Likaj, pροϊστάμενο του Εθνικού Κεντρικού Γραφείου της Interpol στα Τίρανα ενώ από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Α΄ yπαρχηγός του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος ΚΛΙΑΡΗΣ, o Β΄ Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Παναγιώτης Παρασκευάς, o Διευθυντής Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης Υποναύαρχος Λ.Σ. Ιωάννης Αργυρίου, καθώς και επιτελικά στελέχη του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. 


 
Read More »
Ο Θεσπρωτός αρχηγός του Λιμενικού Σώματος προωθεί τη συνεργασία Ελλάδας & Αλβανίας  Ο Θεσπρωτός αρχηγός του Λιμενικού Σώματος προωθεί τη συνεργασία Ελλάδας & Αλβανίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018 Rating: 5

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με θύμα 46χρονο μοτοσικλετιστή

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018


Χθες (27-02-2018) αργά το απόγευμα, στο 11,8ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Άρτας – Νεοχωρίου (στο ύψος του Παχυκάλαμου Άρτας), δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.


Read More »
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με θύμα 46χρονο μοτοσικλετιστή Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με θύμα 46χρονο μοτοσικλετιστή Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ο Πέτρος Ίμβριος το Σάββατο στη σκηνή του ENVY Stage

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018

Αυτό το Σάββατο η σκηνή του ENVY Stage φιλοξενεί τον Πέτρο Ίμβριο με την ορχήστρα των αδερφών Σκάρπου! Μαζί τους ο Λάμπρος Γόγολος και η Μυρσίνη Στεργίου!


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Ο Πέτρος Ίμβριος το Σάββατο στη σκηνή του ENVY Stage Ηγουμενίτσα: Ο Πέτρος Ίμβριος το Σάββατο στη σκηνή του ENVY Stage Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018 Rating: 5

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΡΟΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΚΕΣΤΡΙΝΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018


Ἄν ἀνατρέξουμε στήν ἱστορία μας, θά δοῦμε ὅτι ὁ χορός ἀπό τήν ἀρχαιότητα ἦταν σημαντικό μέρος καί ἀναπόσπαστο κομμάτι τοῦ πολιτισμοῦ καί τῆς διαμόρφωσης χαρακτήρων.
Πολλά εἶναι τά ὀφέλη τῶν παραδοσιακῶν χορὼν, μέσα ἀπό τούς ὁποίους ἐκφράζονται ἔντονα συναισθήματα γιά τόν τόπο καί τό λαό, τήν ἱστορία του, τή λεβεντιά του καί καλλιεργεῖται τό σῶμα καί ὁ νοῦς.

Οἱ παραδοσιακοί χοροί προσφέρουν ἐπικοινωνία, ψυχαγωγία, ἄσκηση καί ἐκπαίδευση. Εἶναι τό μέσο ἔκφρασης ἔντονων συναισθημάτων καί ὁ πιό σημαντικός σύνδεσμος μέ τίς παραδόσεις μας, τά ἤθη καί τά ἔθιμά μας. Οἱ παραδοσιακοί χοροί γιά τούς Ἠπειρῶτες καί τούς Θεσπρωτούς, εἶναι μέρος τῆς ζωῆς τους, εἶναι ἡ ἐπαφή τους μέ τή φύτρα τους.

Στό πλαίσιο αὐτό ἡ Ἐνορία Κεστρίνης λειτουργεῖ Σχολή Ἐκμάθησης Παραδοσιακῶν χορῶν γιά μικρούς καί μεγάλους. Τά μαθἠματα θά γίνονται στό Πνευματικό Κέντρο τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ Ἁγίου Μηνᾶ Κεστρίνης. Γιά τήν ὥρα καί τήν ἡμέρα τῶν μαθημάτων θά ἐνημερωθοῦν ἀτομικά οἱ συμμετέχοντες.

Ἐκ τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ Ἁγίου Μηνᾶ Κεστρίνης Θεσπρωτίας


Read More »
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΡΟΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΚΕΣΤΡΙΝΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΡΟΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΚΕΣΤΡΙΝΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018 Rating: 5

Πωλείται επιχείρηση Pet Shop, στο κέντρο της Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018
Read More »
Πωλείται επιχείρηση Pet Shop, στο κέντρο της Ηγουμενίτσας Πωλείται επιχείρηση Pet Shop, στο κέντρο της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018 Rating: 5

Σελίδες