https://picasion.com/
https://picasion.com/

Ηγουμενίτσα: Μια φορά και έναν καιρό... Η κιβωτός Εξέλιξης, ξεκίνησε το ταξίδι της, στον κόσμο των Παραμυθιών (+ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015
Ηγουμενίτσα: Μια φορά και έναν καιρό...
Η κιβωτός Εξέλιξης, ξεκίνησε το ταξίδι της, στον κόσμο των Παραμυθιών (+ΒΙΝΤΕΟ)


Με πρωτοφανή κοσμοσυρροή κόσμου, ο οποίος γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα Πάνθεον στην Ηγουμενίτσα,  το κέντρο ειδικών θεραπειών "κιβωτός εξέλιξης", ο Τάσος Μώκας και η ομάδα του, παρουσίασαν το Σάββατο 16 Μαΐου, μια πολύ όμορφη και πρωτότυπη προσπάθεια για τα τοπικά δεδομένα.

 

Την έκδοση παιδικών Παραμυθιών, που πέρα από τη χαρά που προσφέρουν στους μικρούς μας φίλους, αλληλεπιδρούν και στην λύση καθημερινών οικογενειακών προβλημάτων και δυσλειτουργιών, όπως "ο φόβος στο σκοτάδι", που ήταν και το θέμα του πρώτου βιβλίου που εκδόθηκε.
Μέλημά τους είναι επίσης, να δώσουν την δυνατότητα σε ανθρώπους από τον τόπο μας, να αναδείξουν τα ταλέντα τους, τόσο στη συγγραφή όσο και στην εικονογράφηση. 
Το κοινό της Ηγουμενίτσας, μικροί και μεγάλοι, απόλαυσαν καθηλωμένοι τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας.

 

Αρχικά τον εμπνευστή Τάσο Μώκα και την συγγραφέα του παραμυθιού, ψυχολόγο Μαρία Πάσχου, που μίλησαν για το εγχείρημα τους, παραδίδοντας  τη σκυτάλη, στην ψυχολόγο και αφηγήτρια Παραμυθιών Δώρα Τάτση, η οποία μαζί με την μικρή Νεφέλη, συνοδεία  και της κιθάρα της, αφηγήθηκε το παραμύθι. 

 

Μέρος των εσόδων από την πώληση του παραμυθιού, θα δοθεί στο σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Θεσπρωτίας "Η Στοργή". 


Το Ράδιο Ηγουμενίτσα που συνέβαλε στην όλη προσπάθεια, σαν χορηγός επικοινωνίας, εύχεται καλή επιτυχία στους συντελεστές και περιμένουμε με αγωνία την επόμενη παρουσίαση του δεύτερου Παραμυθιού τους, που θα έχει ως θέμα "την ζήλια ανάμεσα στα αδέρφια".


Μετά την εκδήλωση οι μικροί μας φίλοι έπαιξαν, τραγούδησαν και χόρεψαν με τον Μίκυ, την Χιονάτη, την Κοκκινοσκουφίτσα και την Σταχτοπούτα.
 
Και πάλι πολλά μπράβο σε όλους τους συντελεστές. 

Read More »
Ηγουμενίτσα: Μια φορά και έναν καιρό... Η κιβωτός Εξέλιξης, ξεκίνησε το ταξίδι της, στον κόσμο των Παραμυθιών (+ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Μια φορά και έναν καιρό...  Η κιβωτός Εξέλιξης, ξεκίνησε το ταξίδι της, στον κόσμο των Παραμυθιών (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015 Rating: 5

«Η αναξιοκρατία ζει και βασιλεύει στο Δήμο Σουλίου» Σοβαρή καταγγελία του "Θεσπρωτικού Παλμού"

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015
«Η αναξιοκρατία ζει και βασιλεύει στο Δήμο Σουλίου»
 Σοβαρή καταγγελία του "Θεσπρωτικού Παλμού"


Με τίτλο «Η αναξιοκρατία ζει και βασιλεύει στο Δήμο Σουλίου» κυκλοφορεί το 18ο φύλλο της έντυπης έκδοσης του Θεσπρωτικού Παλμού. 
Ο τίτλος αναφέρεται στις υποψίες για αδιαφανείς διαδικασίες και φωτογραφική προκήρυξη για την πρόσληψη δικηγόρου στο Δήμο Σουλίου.

«Το παρήγορο και θετικό είναι ότι είμαστε σε διαδικασία να προσλάβουμε νομικό σύμβουλο γιατί είναι άκρως απαραίτητος για τις υποθέσεις του Δήμου και την εκπροσώπησή του και είχαμε έλλειψη σε αυτό το κομμάτι».
Τάδε έφη κ. Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση-Δήμαρχος Σουλίου σε μια αποστροφή της συνέντευξης που παραχώρησε στις 6 Μαρτίου 2015 στον Θεσπρωτικό Παλμό.
 
Πολύ πριν από την συνέντευξη της επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής και συγκεκριμένα στις 7 Οκτωβρίου του 2014, ο Δήμος Σουλίου προκήρυττε την πλήρωση με επιλογή μίας (1) θέσης δικηγόρου με έμμισθη εντολή διαβλέποντας προφανώς τις αυξημένες ανάγκες του Δήμου.
 
Έκτοτε έχουν περάσει σχεδόν έξι μήνες και ο Δήμος Σουλίου βρίσκεται ακόμη σε αναζήτηση δικηγόρου.
Αοριστολογία και αδιαφάνεια στην προκήρυξη, απουσία του τρόπου απόδειξης τυπικών προσόντων, ασάφειες και παραλείψεις σε σημαντικά κριτήρια επιλογής, καθυστέρηση στην έκδοση των αποτελεσμάτων συνθέτουν το παζλ της προκήρυξης και αποδεικνύουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι οι Δήμοι εξακολουθούν να παραμένουν θερμοκήπια αναξιοκρατίας.
Η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αναφέρει ρητά πως «Μέσα σε ένα μήνα το πολύ από την τελευταία ατομική συνέντευξη εκδίδει αιτιολογημένη απόφαση με τη σειρά αξιολόγησης των υποψηφίων».

Ο ένας μήνας πέρασε και η αναζήτηση δικηγόρου συνεχίζεται….
Τι μεσολάβησε από τις 24 Φεβρουαρίου και εντεύθεν?
Πολλές οι απορίες και τα ερωτηματικά που εύλογα γεννιούνται.

Ρ.Η. Η καταγγελία είναι πολύ σοβαρή και η Δήμαρχος Σουλίου θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις και απαντήσεις στην καταγγελία της εφημερίδας "Θεσπρωτικός Παλμός"
Read More »
«Η αναξιοκρατία ζει και βασιλεύει στο Δήμο Σουλίου» Σοβαρή καταγγελία του "Θεσπρωτικού Παλμού" «Η αναξιοκρατία ζει και βασιλεύει στο Δήμο Σουλίου»   Σοβαρή καταγγελία του "Θεσπρωτικού Παλμού" Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015 Rating: 5

Την Δευτέρα 25 Μαΐου οι εκλογές στον Πρωτέα Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015
Την Δευτέρα 25 Μαΐου οι εκλογές στον Πρωτέα Ηγουμενίτσας
 
 

O σύλλογος ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ θέλει να ενημερώσει τα μέλη του ότι την Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 και από ώρα 15:00 έως 18:00 θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου . 
 
Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου . 
 
Οι υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν καθημερινά (3-5 το απόγευμα) και το Σάββατο 23 Μαΐου και ώρα 10-11.00 π μ στα γραφεία του συλλόγου . 
 
Η παρουσία όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη .
Read More »
Την Δευτέρα 25 Μαΐου οι εκλογές στον Πρωτέα Ηγουμενίτσας Την Δευτέρα 25 Μαΐου οι εκλογές στον Πρωτέα Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015 Rating: 5

Γυμνάσιο Φιλιατών: «Τα ταξίδια μας έφτασαν στο τέλος τους…» (+ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015
Γυμνάσιο Φιλιατών: «Τα ταξίδια μας έφτασαν στο τέλος τους…» (+ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλο ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του, κλείνοντας το πρόγραμμά μας «Α Rainbow of Cultures». Η τελευταία αυτή κινητικότητα της σύμπραξης στα πλαίσια του προγράμματος Comenius 2013-15 ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να είχαμε φανταστεί για όσους κυρίως συμμετείχαμε στο πρόγραμμα. Ο πήχης είχε ανεβεί πολύ ψηλά από τα προηγούμενα ταξίδια μας στην Πολωνία, Ισπανία, Βέλγιο, Τουρκία, Ιταλία, αλλά καταφέραμε να τον ξεπεράσουμε…Κι αυτό δεν το λέμε εμείς οι ίδιοι, αλλά όσοι ταξίδεψαν στην Ελλάδα και έμειναν από τις 5 ως 10 Μαΐου 2015, στο μικρό αλλά όμορφο Φιλιάτι μας…

26 μαθητές και 17 καθηγητές ανυπομονούσαν να έρθουν σε μια από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου, τη δική μας. Όλοι βάλαμε τα δυνατά μας για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους και τελικά τα καταφέραμε. Η τελετή υποδοχής θερμή, η οργάνωση άρτια, το φαγητό πλούσιο και νοστιμότατο, η φιλοξενία από τις οικογένειες ζεστή και γενναιόδωρη, τα μέρη που επισκεφτήκαμε απαράμιλλης ομορφιάς, ο καιρός μεγάλος σύμμαχος μας, η αγάπη μας διάχυτη, τα δώρα μας πλουσιοπάροχα! Όλα ήταν υπέροχα, χάρη σε όλους όσοι πίστεψαν και αγκάλιασαν από την αρχή αυτήν την προσπάθεια…
 
Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας (κ. Θωμά Πιτούλη) για την πολύ σημαντική οικονομική στήριξη που μας προσέφερε, την κ. Λιάνα Σπανοπούλου (Περιφ. Σύμβουλο) για τη βοήθεια της καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, τον Δήμο Φιλιατών και ιδιαιτέρως τους αντιδημάρχους κ. Πέτρο Κατσάρη και κ. Ουρανία Παππά, οι οποίοι αγκάλιασαν την ιδέα από την αρχή και μας στήριξαν οικονομικά και ηθικά, την Περιφέρεια Ηπείρου για το έντυπο τουριστικό υλικό προβολής της περιοχής μας, το Α’ Δημοτικό Σχολείο Φιλιατών και τον διευθυντή του κ. Μιχάλη Θεοδώρου για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων για την τελετή υποδοχής, το Α’ Νηπιαγωγείο Φιλιατών και τις κ. Ελπίδα Φερεντίνου και Σπυριδούλα Μπάκα για την υπέροχη παρουσίαση των μικρών μας φίλων και τα δώρα που ετοίμασαν για τους καλεσμένους μας, τον κ. Γιώργο Δημητρίου για τα μπλουζάκια της σύμπραξης, τον κ. Στέφανο Στέφο και τα παιδιά του χορευτικού συλλόγου Φιλιατών για την παρουσίαση παραδοσιακών χορών, τον κ. Θωμά Λιώλιο για τις στολές του θεατρικού μας δρώμενου και τις σκηνοθετικές του οδηγίες, την κ. Νατάσα Μπάντιου για την παροχή του ηχητικού συστήματος, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων για τη δωρεάν επίσκεψή μας στους αρχαιολογικούς χώρους Δωδώνης και Βυζαντινού Μουσείου (και ειδικότερα τον κ. Περικλή Τσάμη για την πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγησή του στο Βυζαντινό Μουσείο πέραν του ωραρίου λειτουργίας του). 


Μα πάνω από όλους, θα ήθελα ως συντονίστρια του προγράμματος να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον διευθυντή μου κ. Καίσαρη Ευάγγελο για την άψογη συνεργασία μας, το τεράστιο ενδιαφέρον, την προθυμία και ένθερμη στήριξή του, καθώς και τους εκπαιδευτικούς κ. Χαράλαμπο Κανδηλιώτη που μεταμόρφωσε το σχολείο μας με τις υπέροχες ιδέες και δημιουργίες του, τον κ. Κωνσταντίνο Χαρίση για τις νότες που γέμισαν όχι μόνο το δικό μας αλλά και τα ξένα σχολεία που επισκεφτήκαμε και την κ. Κατερίνα Στρουγγάρη για τον πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσε με τους μαθητές για τις πανέμορφες κατασκευές που δωρίσαμε στους φιλοξενούμενους μαθητές και καθηγητές.

Ένα μεγάλο «μπράβο» στους γονείς και ειδικότερα τον κ. Σπύρο Γκάνια (πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων) για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, για τη ζεστή και γενναιόδωρη φιλοξενία τους, καθώς και για την πολύτιμη προσπάθεια τους να οργανώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αποχαιρετιστήριο πάρτι με τα γευστικότατα φαγητά που ετοίμασαν, δίνοντας έτσι μια ιδιαίτερη νότα χαράς και διασκέδασης τις τελευταίες ευσυγκίνητες στιγμές πριν τους αποχαιρετισμούς μας. 


Ομολογώ πως τα δύο τελευταία αυτά χρόνια ήταν μοναδικά, αναμφίβολα τα καλύτερα χρόνια της διδακτικής μου καριέρας. Μια εμπειρία ανεπανάληπτη για μένα και τους μαθητές μου, τους γονείς και την μικρή τοπική κοινωνία μας. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αλλά τίποτα δεν τελειώνει εδώ γιατί όλοι μας θα συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε… 


Η συντονίστρια
Μαγδαληνή Σιατούνη
Read More »
Γυμνάσιο Φιλιατών: «Τα ταξίδια μας έφτασαν στο τέλος τους…» (+ΒΙΝΤΕΟ) Γυμνάσιο Φιλιατών: «Τα ταξίδια μας έφτασαν στο τέλος τους…» (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015 Rating: 5

Συνελήφθη 27χρονος φυγόποινος στην Ηγουμενίτσα

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015
Συνελήφθη 27χρονος φυγόποινος στην ΗγουμενίτσαΣυνελήφθη, σήμερα (18-05-2015) μετά τα μεσάνυκτα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, για καταδικαστική απόφαση και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, προέκυψε ότι ο 27χρονος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης έξι (6) μηνών και χρηματικής ποινής (1500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Read More »
Συνελήφθη 27χρονος φυγόποινος στην Ηγουμενίτσα Συνελήφθη 27χρονος φυγόποινος στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015 Rating: 5

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015
Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας για τις Πανελλήνιες εξετάσεις


Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες καλή επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Με ηρεμία, ψυχραιμία, να καταφέρετε να αποδώσετε σύμφωνα με τις δυνατότητες και τις ικανότητές σας που αποκτήσατε όλα αυτά τα χρόνια με την βοήθεια των καθηγητών και των γονιών σας , έτσι ώστε να συνεχίσετε τις σπουδές σας στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση , στον τομέα που εσείς πραγματικά επιθυμείτε.
Θωμάς Γ. Πιτούλης
Αντιπεριφερειάρχης
Π.Ε Θεσπρωτίας
Read More »
Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας για τις Πανελλήνιες εξετάσεις Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας για τις Πανελλήνιες εξετάσεις Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015 Rating: 5

Μήνυμα του Βουλευτή Μάριου Κάτση για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015
Μήνυμα του Βουλευτή Μάριου Κάτση για τις πανελλήνιες εξετάσειςΕύχομαι μέσα από την καρδιά μου, σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές, καλή επιτυχία στη δοκιμασία των πανελληνίων εξετάσεων που ξεκινά σήμερα. Γνωρίζω ότι η προσπάθεια για την είσαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, είναι ψυχοφθόρα τόσο για τους ίδιους τους μαθητές όσο και για τις οικογένειες και τους καθηγητές τους. Η ζωή όμως δεν σταματά στα αποτελέσματα των εξετάσεων, ανεξάρτητα από τα ποια θα είναι αυτά. Νέες κορυφές και προκλήσεις θα γεννιούνται διαρκώς και θα ζητούν αγώνα επίμονο και προσηλωμένο. Η κοινωνία μας έχει ανάγκη τη νέα γενιά, τις προοδευτικές της ιδέες και τη δυναμική της.

Χρέος μας σαν πολιτεία είναι να ανασυγκροτήσουμε το χώρο της παιδείας, ώστε να απαλλάξουμε από το τεράστιο ψυχολιγικό φορτίο και το δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος τους μαθητές και τις οικογένειες τους. Στόχος μας είναι το δημόσιο δωρεάν και δημοκρατικό σχολείο, που θα περέχει όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να προάγεται η γνώση και η κριτική σκέψη, να απελευθερώνεται η δημιουργικότητα και να αναπτύσεται η συναίσθηση της κοινωνικής ευθύνης.

Καλή δύναμη σε όλες και σε όλους.
Read More »
Μήνυμα του Βουλευτή Μάριου Κάτση για τις πανελλήνιες εξετάσεις Μήνυμα του Βουλευτή Μάριου Κάτση για τις πανελλήνιες εξετάσεις Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015 Rating: 5

Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα δύο ημεδαπές για κλοπή τσάντας από φορτηγό

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015
Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα δύο ημεδαπές για κλοπή τσάντας από φορτηγό


Συνελήφθησαν εχτές στην Ηγουμενίτσα δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 43 και 21 ετών, ενώ αναζητείται έτερη συνεργός τους, γιατί νωρίτερα, με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από Ι.Χ.Φ. αυτ-το, ιδιοκτησίας ημεδαπού, μια (1) τσάντα, που περιείχε χρηματικό ποσό και έγγραφα του οχήματος. 
 
Τα προαναφερόμενα κλαπέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.
Read More »
Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα δύο ημεδαπές για κλοπή τσάντας από φορτηγό Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα δύο ημεδαπές για κλοπή τσάντας από φορτηγό Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015 Rating: 5

Δήλωση Δήμαρχου Ηγουμενίτσας για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015
Δήλωση Δήμαρχου Ηγουμενίτσας για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων


 
Σήμερα λαμβάνει τέλος ένας από τους πιο όμορφους αγώνες που θα πραγματοποιήσουν ποτέ τα παιδιά μας. 
 
Οι πανελλαδικές εξετάσεις. Μια χρονιά πιεστική έφτασε στο τέλος της. 
 
Απολαύστε αυτές τις στιγμές γιατί οι αγώνες και οι δοκιμασίες της ζωής ποτέ δεν σταματούν και πάντα θα αγωνίζεστε για κάτι. 
 
Αυτό είναι και το νόημα. 
 
Η προσπάθεια και η επιβράβευση! 
 
Καλή επιτυχία στις εξετάσεις και να ξέρετε ότι μας έχετε κάνει ήδη περήφανους
Read More »
Δήλωση Δήμαρχου Ηγουμενίτσας για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων Δήλωση Δήμαρχου Ηγουμενίτσας για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015 Rating: 5

Συνάντηση Δημάρχου Ηγουμενίτσας με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Ηπείρου

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015
Συνάντηση Δημάρχου Ηγουμενίτσας με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ ΗπείρουΟ Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννης Λώλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ηγουμενίτσας και Πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ, κ. Σωτήριο Μήτση πραγματοποίησε επίσκεψη στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου που εδρεύει στην Ηγουμενίτσα, και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Ηπείρου κ. Ευριπίδη Γλαβά, τον αναπληρωτής Πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου, κ. Αναστάσιο Τσίνα, τον Πρόεδρο κ. Στέφανο Βλαχόπουλο καθώς και τους καθηγητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων. 
Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και επαναδιατυπώθηκε η στήριξη του Δήμου προς το Τμήμα καθώς και η πρόθεση του για περαιτέρω συνεργασία με το Τμήμα και η υλοποίηση από κοινού δράσεων.
Read More »
Συνάντηση Δημάρχου Ηγουμενίτσας με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Ηπείρου Συνάντηση Δημάρχου Ηγουμενίτσας με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Είχε κρύψει 2 μετανάστες μέσα σε βαμβακόσπορο

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015
Ηγουμενίτσα: Είχε κρύψει 2 μετανάστες μέσα σε βαμβακόσπορο


Δύο (02) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί και ο 59χρονος διακινητής τους συνελήφθησαν, βραδυνές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, κατόπιν ελέγχου από υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο με οδηγό τον ανωτέρω 59χρονο, διαπιστώθηκε να μεταφέρει τους δύο (02) αλλοδαπούς, στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, κρυμμένους εντός του φορτίου από βαμβακόσπορο, με σκοπό να τους μεταφέρει λάθρα στο εξωτερικό.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Είχε κρύψει 2 μετανάστες μέσα σε βαμβακόσπορο Ηγουμενίτσα: Είχε κρύψει 2 μετανάστες μέσα σε βαμβακόσπορο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015 Rating: 5

Μια πρωτότυπη ιδέα Ηγουμενιτσιώτη για τη φιλοξενία αδέσποτων

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015
Μια πρωτότυπη ιδέα Ηγουμενιτσιώτη για τη φιλοξενία αδέσποτωνΜια πρωτότυπη ιδέα είχε και εφάρμοσε κάτοικος της Ηγουμενίτσας.

Αντί να πετάξει στα σκουπίδια την παλιά του τηλεόραση, προτίμησε να την "ανακυκλώσει", αφαιρώντας το εσωτερικό της και τοποθετώντας ένα μαξιλάρι, δημιουργώντας έτσι ένα φιλόξενο σπιτάκι για ένα αδέσποτο της πόλης.

Εκεί που οι αρμόδιοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά, έρχεται ο πολυμήχανος Έλληνας να αναλάβει δράση.
Read More »
Μια πρωτότυπη ιδέα Ηγουμενιτσιώτη για τη φιλοξενία αδέσποτων Μια πρωτότυπη ιδέα Ηγουμενιτσιώτη για τη φιλοξενία αδέσποτων Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015 Rating: 5

Ευχές Δημάρχου Σουλίου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015
Ευχές Δημάρχου Σουλίου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις
 
 

Θέλω να ευχηθώ στα παιδιά μας αλλά και όλους τους μαθητές που ξεκινούν αύριο το μαραθώνιο των Πανελληνίων Εξετάσεων ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Να τονίσω ότι όπως είχε πεί ο Γκάντι ‘Στη ζωή νικητές δεν είναι οι αήττητοι αλλά οι απτόητοι’. 

Πιστεύω απόλυτα στην ικανότητα σας να πετύχετε αυτό που προσδοκάτε και πάλι εύχομαι καλή επιτυχία σε σας και στις οικογένειες σας υγεία, κουράγιο για να σας στηρίζουν σε όλες σας τις επιλογές.
Η Δήμαρχος Σουλίου
Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση
Read More »
Ευχές Δημάρχου Σουλίου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις Ευχές Δημάρχου Σουλίου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015 Rating: 5

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ ΠΟΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015
ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ ΠΟΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ


Αναλύσεις νερού από τις οποίες προκύπτει ότι το νερό στην πόλη των Φιλιατών είναι κατάλληλο για πόσιμο.

Πιστοποιητικό αποτελεσμάτων 1

Πιστοποιητικό αποτελεσμάτων 2

Πιστοποιητικό αποτελεσμάτων 3

Πιστοποιητικό αποτελεσμάτων 4
Read More »
ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ ΠΟΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ  ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ ΠΟΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015 Rating: 5

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ


Σας προσκαλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια ίδρυσης Ορειβατικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας.

Την Τετάρτη 20/5/2015 και ώρα 8:00 το βράδυ, στην παλιά Εστία, θα διεξαχθεί η 3η συγκέντρωση για την ίδρυση ορειβατικού συλλόγου.

Θέματα συγκεντρώσεις:
1. Γενικά διαδικαστικά θέματα συγκροτήσεις ορειβατικού συλλόγου.
2. Ανακοίνωση πρώτης ανάβασης του συλλόγου καθώς κι δήλωσης ` συμμετοχής.
3. Διατύπωση ασφάλειας κι οδηγίες συμμετοχής στις αναβάσεις.
4. Σεμινάριο ορειβατικού εξοπλισμού αρχάριου ορειβάτη.

Όσοι καινούργιοι φίλοι επιθυμούν να ενταχθούν στα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή στη συγκέντρωση, ή μπορούν να δηλώσουν άμεσα μέσω ηλεκτρονικής φόρμας:

https://docs.google.com/forms/d/1dh8Om1u09N__ipZOcpqSDe0GavQfJW8QJqMqvuW1PA0/viewform?c=0&w=1

και να γίνουν μέλοι στη σελίδα μας στο Facebook για ενημερώσεις 
Προσωρινό ΔΣ ΕΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Read More »
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015 Rating: 5

Στις 31 Μαΐου τα 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ στην Ηγουμενίτσα

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015
Στις 31 Μαΐου τα 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ στην Ηγουμενίτσα


Ο Γ.Σ.ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ σε συνεργασία με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ συνδιοργανώνουν αγώνες στίβου, με την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ κατηγορίας
ΕΦΗΒΩΝ- ΝΕΑΝΙΔΩΝ - ΑΝΔΡΩΝ –ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α΄ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝΒ΄ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β’ και
ΜΙΝΙ ΠΠ-ΠΚΒ΄
με την ονομασία ¨4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ¨ την ΚΥΡΙΑΚΗ 31/5/2015 στο Δημοτικό Στάδιο ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και ώρα 15:15 με τους παρακάτω όρους:


Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Α Τ Α:
ΠΠΒ΄ ΜΙΝΙ
50Μ-ΜΗΚΟΣ – 600Μ-ΜΠΑΛΑ 1 Κgr
ΠΚ Β΄ ΜΙΝΙ
50Μ-ΜΗΚΟΣ -600Μ- ΜΠΑΛΑ 1 Κgr
ΠΠ Β΄
60Μ-ΜΗΚΟΣ-1000Μ-ΣΦΑΙΡΑ
ΠΚ Β΄
60Μ-ΜΗΚΟΣ-1000Μ-ΣΦΑΙΡΑ:
ΠΠ Α΄
80Μ-150Μ-300Μ - 600Μ-ΜΗΚΟΣ-ΣΦΑΙΡΑ-ΤΡΙΠΛΟΥΝ
ΠΚ Α΄
80Μ-150Μ-300Μ - 600Μ-ΜΗΚΟΣ-ΣΦΑΙΡΑ
ΠΑΙΔΩΝ
ΣΦΑΙΡΑ
ΑΝΔΡΩΝ
100Μ-200Μ-400M-1500Μ-ΤΡΙΠΛΟΥΝ-ΣΦAIΡA-ΜΗΚΟΣ
ΓΥΝΑΙΚΩΝ
100Μ - 200Μ – 400Μ – 1500Μ-ΜΗΚΟΣ – ΤΡΙΠΛΟΥΝ-ΣΦΑΙΡΑ


Η Λ Ι Κ Ι Ε Σ:
ΜΙΝΙ ΠΠΒ ΜΙΝΙ ΠΚΒ: έτη 2004 - 2005
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Β΄- ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β: έτη 2002 – 2003
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α΄-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: έτη 2000 – 2001
ΠΑΙΔΕΣ- ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: έτη 1998 - 1999
ΕΦΗΒΟΙ-ΝΕΑΝΙΔΕΣ: έτη 1996 - 1997
ΝΕΟΙ-ΝΕΕΣ - ΑΝΔΡΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ: έτη 1995 και μεγαλύτεροι


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Στους Αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές/τριες, που ανήκουν στη δύναμη των Σωματείων-Μελών του ΣΕΓΑΣ.
Τα Σωματεία έχουν δικαίωμα να πάρουν μέρος στους αγώνες με απεριόριστο αριθμό Αθλητών –Αθλήτριών σε κάθε αγώνισμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θα αγωνιστεί κανένας αθλητής- τρια, αν δεν έχει δελτίο αθλητικής ιδιότητας.

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Ι:
Στους αγώνες θα ισχύσουν οι κανονισμοί στίβου 2014


Δ Η Λ Ω Σ Ε Ι Σ  Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η Σ:

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
α) Οι δηλώσεις συμμετοχής σύμφωνα με τις συνημμένες καταστάσεις πρέπει ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ στα γραφεία της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, το αργότερο μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 27-05-2015 στο mail του τεχνικού συμβούλου bplatonas@yahoo.gr
Μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής δε θα επιτρέπεται καμία προσθήκη ή αλλαγή.
β) Στις δηλώσεις συμμετοχής των συλλόγων πρέπει να αναγράφονται, το ονοματεπώνυμο των αθλητών – τριών ολογράφως και όπως ΑΚΡΙΒΩΣ αναφέρεται στο δελτίο τους, το έτος γέννησης και ο αριθμός δελτίου εγγραφής στο Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
γ) Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να είναι υπογεγραμμένες από τον πρόεδρο, τον γεν. γραμματέα και να έχουν τη σφραγίδα του σωματείου.
Σε αντίθετη περίπτωση, ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ των αθλητών - τριών του σωματείου.
Επίσης ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ αθλητών – τριών να αγωνιστούν εκτός συναγωνισμού σε κανένα αγώνισμα πέραν αυτών που προβλέπουν οι τεχνικές διατάξεις 2014 του ΣΕΓΑΣ ότι έχουν δικαίωμα.

δ) Ο έλεγχος των αθλητών στην αίθουσα κλήσεως, θα πρέπει να έχει τελειώσει, 30΄, πριν την έναρξη εκάστου αγωνίσματος.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δε δηλώνεται κανένας αθλητής – τρια εάν το δελτίο του δεν έχει εκδοθεί από το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και βρίσκεται στην κατοχή του σωματείου.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ – ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟ.
Με τη φροντίδα και την ευθύνη των Συλλόγων οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί από γιατρό πριν από τους αγώνες. Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών-τριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του Δελτίου του αθλητή-τριας και το οποίο θεωρείται από Νομαρχιακό Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας ή Αγροτικό Ιατρείο ή Υγειονομική Στρατιωτική Μονάδα ή από έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ. ιατρούς. Το Δελτίο Υγείας ισχύει για ένα [1] έτος από τη θεώρησή του.

Το πρωτότυπο δελτίο του αθλητή με την ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ πρέπει, να το έχει μαζί του ο εκπρόσωπος του σωματείου στο χώρο των αγώνων και να το δείχνει όταν του ζητηθεί.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ :
Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες πρέπει όταν αγωνίζονται, να φορούν τη στολή των συλλόγων τους.

ΕΠΑΘΛΑ :
Στους τρεις (3) πρώτους-ες νικητές – τριες, των όλων των κατηγοριών θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ:
Στα αγωνίσματα της κατηγορίας ΠΠ-ΠΚΑ΄,Π-Κ ,Ε-Ν, Α-Γ θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Τεχνικός Υπεύθυνος των Αγώνων ορίζεται ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ κ . Πλάτωνας Βασίλειος .

Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη των αγώνων θα ρυθμίζεται από τον Αλυτάρχη των Αγώνων και τον Τεχνικό Υπεύθυνο .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
" 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ" ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 31-05-2015

ΩΡΑ
ΔΡΟΜΟΙ
ΑΛΜΑΤΑ
ΡΙΨΕΙΣ
15:15 ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΠ Β΄ ΠΚ Β΄ ΜΙΝΙ -- ΠΠ Β΄ ΠΚ Β΄ &
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ Γ.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

15:30 50Μ. ΠΚΒ΄ΜΙΝΙ
ΜΗΚΟΣ ΠΚΒ΄(Βόρειο σκάμμα)- ΜΙΝΙ ΠΚΒ΄ ( Νότιο σκάμμα ) ΜΠΑΛΑ 1 Kgr ΠΠ Β΄ ΜΙΝΙ & ΠΚ Β΄ ΜΙΝΙ
15:45 50μ. ΠΠΒ΄ΜΙΝΙ
16:00 60μ. ΠΚΒ΄
16:15 60μ. ΠΠΒ΄
16:30 600Μ ΠΚ Β΄ΜΙΝΙ -ΜΗΚΟΣ ΠΠΒ΄ΜΙΝΙ ( Βόρειο σκάμμα )- ΠΠΒ΄ ( Νότιο σκάμμα ) ΣΦΑΙΡΑ ΠΠΒ΄ & ΣΦΑΙΡΑ ΠΚΒ΄
16:35 600Μ ΠΠ Β΄ΜΙΝΙ
16:40 1000Μ ΠΚ Β΄
16:45 1000Μ ΠΠ Β΄
16:50 30μ.ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ Γ.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΠ Α΄ ΠΚ Α΄ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΠΑΙΔΩΝ –ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ

17:30 400Μ Γ -ΜΗΚΟΣ ΠΠ Α΄- ΑΝΔΡΩΝ -ΣΦΑΙΡΑ ΠΠ Α΄ -ΠΑΙΔΩΝ -ΑΝΔΡΩΝ
17:40 400Μ Α
17:50 100Μ Γ
18:00 100Μ Α
18:10 80Μ ΠΚ Α΄
18:20 80Μ ΠΠ Α΄ -ΜΗΚΟΣ ΠΚ Α΄- ΓΥΝΑΙΚΩΝ
18:30 150Μ ΠΚ Α΄
18:40 150Μ ΠΠ Α΄ - ΣΦΑΙΡΑ ΠΚ Α΄ -ΓΥΝΑΙΚΩΝ
18:50 300Μ ΠΚ Α΄
18:55 300Μ ΠΠ Α΄
19:05 200Μ Γ -ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΠΠΑ΄ -ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ
19:15 200Μ Α
19:25 600Μ ΠΚ Α΄
19:35 600Μ ΠΠ Α΄
19:45 1500Μ Γ
19:55 1500Μ Α
Read More »
Στις 31 Μαΐου τα 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ στην Ηγουμενίτσα Στις 31 Μαΐου τα 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015 Rating: 5

Πρωτιές από αθλητές του Πρωτέα Ηγουμενίτσας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015
Πρωτιές από αθλητές του Πρωτέα Ηγουμενίτσας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων - ΠαγκορασίδωνΣτο διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων -Παγκορασίδων που διεξήχθηκε στα Ιωάννινα το Σάββατο 16 Μαΐου η ομάδα μας κατέκτησε 91 βαθμούς συνολικά .
Την πρώτη θέση κατέκτησε στα 300 μέτρα ο Τζάνης Φίλιππος με 37.40 , την πρώτη θέση στην ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ300 (Ζάκκας , Κατσέλης , Λιόντος, Τζάνης) και ο Γιώργος Καρακουλάκ στην δισκοβολία με βολή 33.47 .
Την δεύτερη θέση κατέκτησε ο Ηλίας Κατσέλης στα 1000 με χρόνο 2.41.90 .
Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Ζάκκας Σταύρος στα 150 μέτρα με χρόνο 18.49 , η Βόλου Ελευθερία με χρόνο 20.83 στα 150 μέτρα, η Μάτα Νούση στα 300 μέτρα με επίδοση 44.50 , ο Θοδωρής Λιόντος στα 1000 μέτρα με επίδοση 2.49.20 και η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ300 (Αλεξίου, Σβεντζούρη , Βόλου , Νούση) με επίδοση 3.09 .
Την τέταρτη θέση κατέλαβε στα 80 μέτρα η Αγγελική Πάσχου με 11.02 , ο Μιχάλης Κατσέλης στα 600 μέτρα με χρόνο 1.38.06 και η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80( Παπατσάτση , Χρυσικοπούλου , Πάσχου , Τζίγκου) με χρόνο 43.82 .


Αξιόλογες επιδόσεις από όλους τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου που συμμετείχαν στους αγώνες στους οποίους αξίζουν συγχαρητήρια καθώς και στους προπονητές τους κ Βιρβίλη , Καπρινιώτη και Θωμάζο.
Τα όρια για την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων -Παγκορασίδων εξασφάλισαν με τις επιδόσεις τους οι Τζάνης Φίλιππος , Κατσέλης Ηλίας , Νούση Μάτα , Ζάκκας Σταύρος και Λιόντος Θοδωρής .
Επόμενη διοργάνωση που θα συμμετέχει ο σύλλογος μας είναι οι Ιόνιοι αγώνες στην Λευκάδα το Σάββατο 23 Μαΐου.
Καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που αρχίζουν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις την Δευτέρα 18 Μαΐου.
 
 
 
 
Read More »
Πρωτιές από αθλητές του Πρωτέα Ηγουμενίτσας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων Πρωτιές από αθλητές του Πρωτέα Ηγουμενίτσας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015 Rating: 5

Συνάντηση φίλων Γ.Σ. Πρωτέας - Ιππικός Όμιλος Θεσπρωτίας

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015
Συνάντηση φίλων
Γ.Σ. Πρωτέας - Ιππικός Όμιλος Θεσπρωτίας


Read More »
Συνάντηση φίλων Γ.Σ. Πρωτέας - Ιππικός Όμιλος Θεσπρωτίας Συνάντηση φίλων  Γ.Σ. Πρωτέας - Ιππικός Όμιλος Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015 Rating: 5

SEVEN Festival: Το φεστιβάλ των Επτανήσων!

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015
SEVEN Festival: Το φεστιβάλ των Επτανήσων!


Το SEVEN Festival ενηλικιώνεται. Στην πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, είναι έτοιμο να προσφέρει στους φίλους του για άλλη μια φορά αυθεντική ψυχαγωγία και πλούσια συναισθήματα.
Το πρόγραμμα του, τόσο ίδιο σε όσα αφορούν την ποιότητα, αλλά και τόσο διαφορετικό σε σχέση με το περιεχόμενο, δε θα αφήσει κανέναν ανικανοποίητο.
Όντας πια, το μακροβιότερο φεστιβάλ παραστατικών τεχνών στην Κέρκυρα, στοχεύει με τη συνδρομή των υποστηρικτών του να εφορμήσει με εξωστρέφεια στα ΕΠΤΑ νησιά, να γίνει πραγματικά το SEVEN των Επτανήσων.

www.eptatexnon.com
 
 
Το Πρόγραμμα:
Σάββατο 23(@20.00) & Κυριακή 24(@11.00) Μαΐου
Οι Burger Project παρουσιάζουν την μουσική παράσταση:
"Μαμά θα κάνω ΜΠΑΝΤΑ!!"
Για μικρά και "μεγάλα" παιδιά!
Προσκοπείο, Φαληράκι Κέρκυρας

Σάββατο 20 Ιουνίου
Συναυλία 3 & the KooKoo Band
"Classic Rock and Strings", μια ωδή για την παγκόσμια μέρα της μουσικής!
Π. Φρούριο Κέρκυρας
Είσοδος Ελεύθερη

Τετάρτη 1 Ιουλίου
Συναυλία Σωκράτη Μάλαμα
Ανοίγει το Σχήμα του Π. Κελάνδρια
Π. Φρούριο Κέρκυρας

Τρίτη 7 Ιουλίου
Συναυλία Γιάννη Χαρούλη
Ανοίγει το Σχήμα του Χρ. Ζάχου
Π. Φρούριο Κέρκυρας

Παρασκευή 17 Ιουλίου
Συναυλία Λαυρέντη Μαχαιρίτσα &Γιάννη Κότσιρα
Ανοίγει το Σχήμα της Κρίνθης Ζήρα
Π. Φρούριο Κέρκυρας

Σάββατο 1 Αυγούστου
Συναυλία Ελεωνόρας Ζουγανέλη
Ανοίγουν οι Rebellions
Π. Φρούριο Κέρκυρας

Πέμπτη 13 Αυγούστου
Συναυλία Βασίλη Παπακωνσταντίνου
& Χρήστου Θηβαίου
Ανοίγουν οι 3 & ο Κούκος
Π. Φρούριο Κέρκυρας

Δευτέρα 17 Αυγούστου
Συναυλία Τάνιας Τσανακλίδου
με τους Ρίτα Αντωνοπούλου, Κορίνα Λεγάκη και τον Γιώργο Ανδρέου
Ανοίγει ο Νικόλας Λειβαδίτης
Π. Φρούριο Κέρκυρας

Πέμπτη 20 Αυγούστου
Ο Πολυφωνικός Χορός ΓΕΙΤΟΝΙΑ Κυνοπιαστών,
στην Παλιά Πόλη, στο Καμπιέλο
Πλατεία Αγίας Ελένης,
Είσοδος Ελεύθερη

Σάββατο 22 Αυγούστου
Συναυλία του σχήματος ENCARDIA
Ανοίγουν οι "The Sha-Sha Sisters & the Dukes"
Θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου, Μον ΡεΠο.
 
Θα ακολουθήσουν επιμέρους Δ.Τ. για την κάθε εκδήλωση, όπως και για τυχόν τροποποιήσεις του προγράμματος.
5ο SEVEN Festival 2015, 

Με την ευγενική υποστήριξη του Ράδιο Ηγουμενίτσα

Πληροφορίες στo τηλ.6974064575, Emai:lightd@otenet.gr
Read More »
SEVEN Festival: Το φεστιβάλ των Επτανήσων! SEVEN Festival: Το φεστιβάλ των Επτανήσων! Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015 Rating: 5

EΠΙΠΛΑ ΛΙΟΥΜΗΣ: 24 χρόνια στο χώρο των επίπλων

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015
EΠΙΠΛΑ ΛΙΟΥΜΗΣ: 24 χρόνια στο χώρο των επίπλων


Η εταιρεία “EΠΙΠΛΑ ΛΙΟΥΜΗΣ”, η οποία ιδρύθηκε το 1991, αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση επίπλων στην Ήπειρο και βρίσκεται στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας. Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον σας παρουσιάζει έπιπλα που ικανοποιούν την αισθητική κάθε πελάτη, όπου σε συνδυασμό με το υψηλά καταρτισμένο προσωπικό μας, μπορείτε να βρείτε λύσεις και ιδέες για το χώρο σας.

Με τη συνεχή ανοδική πορεία της στο χώρο του επίπλου έχει καταφέρει τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια να είναι πρώτη στις προτιμήσεις σας, συμβαδίζοντας πάντα με τις εξελίξεις της αγοράς, προσφέροντας αποκλειστικά έπιπλα ελληνικής κατασκευής, συνδυάζοντας τις χαμηλότερες τιμές και την άριστη ποιότητα.

Αντίθετα από τις μοντέρνες τεχνικές εισαγωγής επίπλων από το εξωτερικό, τα έπιπλα ΛΙΟΥΜΗΣ αρνούνται να ακολουθήσουν τη συγκεκριμένη διαδικασία και συνεχίζουν να παράγουν ελληνικά και οικονομικά έπιπλα, σχεδιασμένα για μια ζωή.

Ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη των πελατών μας και κατανοώντας τις δυσκολίες των καιρών, στεκόμαστε δίπλα στον καταναλωτή και προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

«Για να ικανοποιήσουμε κάθε σας αισθητική και λειτουργική ανάγκη, καταλαμβάνοντας μια θέση στη ζωή σας».
Read More »
EΠΙΠΛΑ ΛΙΟΥΜΗΣ: 24 χρόνια στο χώρο των επίπλων EΠΙΠΛΑ ΛΙΟΥΜΗΣ: 24 χρόνια στο χώρο των επίπλων Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015 Rating: 5

«Το Σπίτι της Ρένας» γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015
«Το Σπίτι της Ρένας» γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα ΜουσείωνΤο Μουσείο «Το Σπίτι της Ρένας», Μνήμες, Παράδοση, Πολιτισμός σας καλεί να λάβετε μέρος στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων στις 18 Μαΐου 2015. 

Το Μουσείο θα είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 10 π.μ - 1 μ.μ.
 
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας το Μουσείο θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του. Μαθητές του Εσπερινού ΓΕΛ Ηγουμενίτσας, υλοποιώντας πολιτιστικό πρόγραμμα του σχολείου τους, θα αναλάβουν να ξεναγήσουν το κοινό και να του γνωρίσουν τους θησαυρούς της παράδοσής μας από 7:00μ.μ. έως 9:00μ.μ..
Read More »
«Το Σπίτι της Ρένας» γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων «Το Σπίτι της Ρένας» γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015 Rating: 5
httpsendrasei-gr-3-1