Αντίθετη η Ε.Ι.Ε.Τ. στην καθιέρωση ειδικού barcode στις εφημερίδες

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017Την αντίθεση της στην καθιέρωση ειδικού barcode στις εφημερίδες εξέφρασε η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου με επιστολή της προς τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης - Επικοινωνίας κ. Λευτέρη Κρέτσο. 

Όπως επισημαίνει η Ε.Ι.Ε.Τ., η καθιέρωση ειδικού barcode "είναι αδύνατον να εφαρμοστεί στις εβδομαδιαίες περιφερειακές εφημερίδες, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι συνδρομητικές και διακινούνται με διανομείς των ίδιων των εφημερίδων και όχι μέσω των πρακτορείων τύπου". 

Για το λόγο αυτό η Ε.Ι.Ε.Τ. ζητά την εξαίρεση των εβδομαδιαίων περιφερειακών εφημερίδων από το μέτρο αυτό. 

Η επιστολή προς τον κ. Κρέτσο έχει ως εξής: 
Αξιότιμε κύριε Γενικέ, Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης προχωρά στην άμεση καθιέρωση ειδικού barcode για τον έλεγχο των κυκλοφοριών των εφημερίδων. 
Ωστόσο, θα πρέπει να σας επισημάνουμε ότι αυτό είναι αδύνατον να εφαρμοστεί στις εβδομαδιαίες περιφερειακές εφημερίδες, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι συνδρομητικές και διακινούνται με διανομείς των ίδιων των εφημερίδων και όχι μέσω των πρακτορείων τύπου. 
Μάλιστα, εκτός από τη διανομή με ιδία μέσα σε συνδρομητές, πολλές εφημερίδες μας πωλούνται σε σημεία που δεν διαθέτουν αθηναϊκό τύπο και μάλιστα σε σημεία πώλησης μικρών περιοχών (μίνι μάρκετ κ.α.) που δεν διαθέτουν σύστημα barcode. 
Για το λόγο αυτό ζητάμε την εξαίρεση των εβδομαδιαίων περιφερειακών εφημερίδων από το μέτρο αυτό και είμαστε στη διάθεση σας στο να αναζητήσουμε από κοινού τρόπους για να αποτυπωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα στοιχεία κυκλοφορίας των εφημερίδων μας. 
Με την ευκαιρία, καθώς στα σχετικά δημοσιεύματα αναφέρεται ότι η εφαρμογή του συστήματος barcode, στοχεύει -μεταξύ άλλων- στην αντιμετώπιση της αλλοίωσης των στοιχείων πωλήσεων, δεδομένου ότι, βάσει των στοιχείων κυκλοφορίας των εφημερίδων, διανέμεται τόσο η κρατική διαφήμιση, όσο και συνολικά οι διαφημιστικές δαπάνες, επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά, ότι ο περιφερειακός τύπος αδικείται διαχρονικά από την κατανομή της κρατικής διαφήμισης, υπενθυμίζοντας ότι, βάσει του Ν. 2328/1995, το 30% πρέπει να κατανέμεται στα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης. 

 Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ. 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ
Ο ΓEN. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  
ΓΑΒΡΙΗΛ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗΣ


Read More »
Αντίθετη η Ε.Ι.Ε.Τ. στην καθιέρωση ειδικού barcode στις εφημερίδες Αντίθετη η Ε.Ι.Ε.Τ. στην καθιέρωση ειδικού barcode στις εφημερίδες Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017 Rating: 5

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, παρουσία του Σίμου Κεδίκογλου, η κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017

Η ΝΟ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας και οι ΔΗΜ.Τ.Ο. Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων «ANDREOU PALACE» στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας. 

 Επίσημος προσκεκλημένος θα είναι ο Βουλευτής Ευβοίας κ. Συμεών (Σίμος) Κεδίκογλου.
Read More »
Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, παρουσία του Σίμου Κεδίκογλου, η κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, παρουσία του Σίμου Κεδίκογλου, η κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017 Rating: 5

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου και Ιονίων Νήσων του Λιμενικού (+ΒΙΝΤΕΟ)

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το πρωί της Πέμπτης, η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου και Ιονίων Νήσων του Λιμενικού, στην έδρα της στην Ηγουμενίτσα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Περιφερειακός Διοικητής Ηπείρου και Ιονίων Νήσων του Λιμενικού, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηγουμενίτσας, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσπρωτίας, ο διοικητής του 628 ΤΠ Φιλιατών, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, ο αντιδήμαρχος έργων του Δήμου Ηγουμενίτσας, καθώς και προσωπικό της Περιφερειακής Διοίκησης και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.


Το φλουρί έτυχε στον Κεντρικό Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας κ. Αντώνη Μάζη.

Read More »
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου και Ιονίων Νήσων του Λιμενικού (+ΒΙΝΤΕΟ) Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου και Ιονίων Νήσων του Λιμενικού (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017 Rating: 5

Θεσπρωτία: Δύο συλλήψεις φυγόποινων για παραβάσεις του Νόμου περί αλλοδαπών

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017


Συνελήφθη, χθες (01-02-2017) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Γ΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβίαση του Νόμου περί αλλοδαπών. 

Επίσης, συνελήφθη, χθες (01-02- 2017) το μεσημέρι στην Καλλιθέα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικής ποινής (1.500), για παραβάσεις του Νόμου περί αλλοδαπών.


Read More »
Θεσπρωτία: Δύο συλλήψεις φυγόποινων για παραβάσεις του Νόμου περί αλλοδαπών Θεσπρωτία: Δύο συλλήψεις φυγόποινων για παραβάσεις του Νόμου περί αλλοδαπών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017 Rating: 5

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από σπίτι στο Τρικόρυφο Θεσπρωτίας

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017


Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από σπίτι στο Τρικόρυφο Θεσπρωτίας. 

Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος 28χρονου υπηκόου Αλβανίας, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε διάρρηξη - κλοπή που έγινε την 07-08- 2016 σε σπίτι στο Τρικόρυφο Θεσπρωτίας, απ’ όπου αφαιρέθηκαν κοσμήματα και είδη ρουχισμού. 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών.


Read More »
Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από σπίτι στο Τρικόρυφο Θεσπρωτίας Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από σπίτι στο Τρικόρυφο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017 Rating: 5

Συνελήφθησαν στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, ιδιοκτήτης και υπάλληλος καταστήματος, για παράνομη διενέργεια τυχερών παιγνίων

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (01.02.2017) το απόγευμα στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 46 και 27 ετών, ως ιδιοκτήτης και υπάλληλος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, οι οποίοι κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης της Νομοθεσίας περί παιγνίων και του Νόμου για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. 

 Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στο χώρο του καταστήματος (καφετέρια – μπαρ), υπήρχε τεχνικό ψυχαγωγικό παίγνιο, χωρίς την προβλεπόμενη άδεια, πρόσφορο προς χρήση σε πελάτες του καταστήματος, ενώ στη θέα των αστυνομικών ο 27χρονος απενεργοποίησε με ηλεκτρονικό διακόπτη τη λειτουργία τεσσάρων ηλεκτρονικών υπολογιστών. 

 Επιπλέον, βρέθηκε ένας φορητός υπολογιστής με αποθηκευμένες διευθύνσεις από διαδικτυακές ιστοσελίδες τυχερών παιγνίων και στοιχηματισμού ενώ επίσης διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία κυκλώματος καταγραφής εικόνας, χωρίς την απαιτούμενη άδεια, το οποίο ήταν συνδεδεμένο με κάμερες που κατέγραφαν κινήσεις στο εσωτερικό του καταστήματος. 

Τα παραπάνω αντικείμενα κατασχέθηκαν. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.


Read More »
Συνελήφθησαν στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, ιδιοκτήτης και υπάλληλος καταστήματος, για παράνομη διενέργεια τυχερών παιγνίων Συνελήφθησαν στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, ιδιοκτήτης και υπάλληλος καταστήματος, για παράνομη διενέργεια τυχερών παιγνίων Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017 Rating: 5

Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017Tη Δευτέρα 06-02-2017 και ώρα 11.00 μ.μ. συνεδριάζει η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 

1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης. 

2. Ενημέρωση των μελών από την εκπρόσωπο της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων στην ΠΕΠΙΣ κα Ελένη Μαραγκουδάκη για την συνάντηση των εκπροσώπων όλων των ΠΕΠΙΣ στη Γ.Γ.Ι.Φ. 

3. Ενημέρωση των μελών από την κα Κωνσταντίνα Θεοδώρου για την εκδήλωση- αφιέρωμα στους Γυναικείους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 10-11 Δεκεμβρίου 2016. 

4. Ενημέρωση των μελών και επεξεργασία του σχεδίου δράσης για την ευαισθητοποίηση των μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα θέματα ισότητας. 

5. Ενημέρωση από εκπροσώπους των Συμβουλευτικών Κέντρων Γυναικών Ηπείρου.


Read More »
Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017 Rating: 5

40χρονος έπεσε στο κενό από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017
Ένα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα σε πολυκατοικία στην περιοχή πίσω από το 2ο γυμνάσιο Πρέβεζας στο Φόρο.
Ένας άντρας 40 περίπου ετών,καθώς εργάζονταν σε μπαλκόνι διαμερίσματος του δεύτερου ορόφου για την τοποθέτηση κάγκελων, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό.
Στο σημείο βρέθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την μεταφορά του 40χρονου στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.


 
Read More »
40χρονος έπεσε στο κενό από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας 40χρονος έπεσε στο κενό από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017 Rating: 5

Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών (+ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017


Εξαρθρώθηκε ύστερα από συστηματική και ενδελεχή έρευνα, που διεξήγαγε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, οργανωμένο κύκλωμα που διακινούσε συστηματικά ποσότητες ναρκωτικών ουσιών (κυρίως κοκαΐνης), στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων. 

Για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, πραγματοποιήθηκαν από προχθές (31-01- 2016), παράλληλες αστυνομικές επιχειρήσεις, στα Ιωάννινα και στην Πάτρα, στις οποίες συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν ένας 26χρονος ημεδαπός, εγκέφαλος της σπείρας καθώς και οκτώ ημεδαποί (επτά άνδρες, ηλικίας 33, 34, 33, 39, 67, 36 και 33 ετών και μία 24χρονη γυναίκα), κύρια και περιφερειακά μέλη της οργάνωσης. 

 Σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για τα –τα κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της παράβασης των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα και έκθεσης ανηλίκου. 

Στην υπόθεση εμπλέκεται ακόμη ένας 45χρονος υπήκοος Αλβανίας, μέλος της οργάνωσης και έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης της χώρας καθώς και άλλα έντεκα (11) άτομα, στα οποία αποδίδονται κατηγορίες για προμήθεια ναρκωτικών από την εγκληματική οργάνωση. 

 Η αποδόμηση του ιστού του κυκλώματος, η σύλληψη των μελών του καθώς και ο εντοπισμός των ποσοτήτων ναρκωτικών που κατασχέθηκαν, είναι αποτέλεσμα συστηματικής «διεισδυτικής» έρευνας, στο πλαίσιο της οποίας αξιοποιήθηκαν προανακριτικά στοιχεία, ευρήματα και ερευνητικά δεδομένα. 

Από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν και αξιολογήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι η εγκληματική ομάδα ακολουθώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία και έχοντας διακριτούς ρόλους και επιμέρους λειτουργικές διασυνδέσεις δραστηριοποιούνταν τουλάχιστον κατά το τελευταίο εξάμηνο, στη διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών ειδών (κυρίως κοκαΐνης) στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, αποκομίζοντας έτσι σημαντικά οικονομικά οφέλη. 

 


Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξακριβώσουν και να προσδιορίσουν τη μεθοδολογία δράσης της σπείρας, τις διόδους διοχέτευσης των ναρκωτικών ουσιών στην «τοπική» αγορά καθώς και τους χώρους αποθήκευσής τους. 

Όπως διαπιστώθηκε, τα μέλη της οργάνωσης με αρχηγικό μέλος τον 26χρονο, και βασικό προμηθευτή ναρκωτικών ουσιών 33χρονο μέλος του κυκλώματος και τον 45χρονο αλλοδαπό, οργάνωναν την προμήθεια των ναρκωτικών από την Πάτρα, στη συνέχεια τη μεταφορά τους στα Ιωάννινα και με τη βοήθεια των υπολοίπων δραστών, τη διακίνησή τους σε χρήστες στην περιοχή των Ιωαννίνων. 

Μάλιστα, για να αποφεύγουν τους ελέγχους και τον εντοπισμό τους από τις διωκτικές αρχές, λάμβαναν αυξημένα μέτρα προστασίας και συγκεκριμένα, για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούσαν οχήματα προπομπούς, ενώ για τις μεταξύ τους επικοινωνίες χρησιμοποιούσαν κινητά τηλέφωνα ενεργοποιημένα είτε σε αλλοδαπούς υπηκόους τρίτων χωρών («αχυράνθρωποι» - ghost  persons) είτε σε συγγενικά τους πρόσωπα, ενώ μιλούσαν με προκαθορισμένο κώδικα συνεννόησης. 

Κατά τη διάρκεια των εκτεταμένων και συντονισμένων αστυνομικών ερευνών, που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και οχήματα των δραστών, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 
 • (190,9) γραμμάρια κοκαΐνης, σε φιξάκια και νάιλον συσκευασίες 
 • (4.151,4) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης 
 • ένα όπλο, μάρκας zoraki mod 914 
 • (127) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων 
 • τέσσερα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα 
 • δύο ζυγαριές ακριβείας 
 • πληθώρα συσκευασιών για αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών 
 • τρία γκλομπ 
 • ένα σπαθί, ένα μαχαίρι και ένας τρίφτης κάνναβης 
 • το χρηματικό ποσό των (635) ευρώ 
 • δεκατρία κινητά τηλέφωνα 

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ στο πλαίσιο του προανακριτικού έργου, που διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, διερευνάται όλο το εύρος και το πεδίο της εγκληματικής δραστηριότητας της οργάνωσης, η τυχόν εμπλοκή-συμμετοχή περισσοτέρων ατόμων και η ενδεχομένη διασύνδεση τους με άλλες ομοειδείς εγκληματικές ομάδες.
Read More »
Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών (+ΦΩΤΟ) Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017 Rating: 5

Επτά αναπληρωτές εκπαιδευτικοί προσλαμβάνονται σε Θεσπρωτία, Γιάννενα και Άρτα

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017Επτά (7) αναπληρωτές εκπαιδευτικοί προσλαμβάνονται στην Ήπειρο ως προσωρινοί αναπληρωτές, πλήρους και μειωμένου ωραρίου για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε δημόσια σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με χρηματοδότηση από τον Τακτικό Προϋπολογισμό. 
Πιο συγκεκριμένα, προσλαμβάνονται τρεις (3) εκπαιδευτικοί στην Π.Ε. Ιωαννίνων και από δύο (2) στην Π.Ε. Άρτας και Θεσπρωτίας αντίστοιχα.

ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ειδικότητα: ΠΕ08.00, Σειρά Πίνακα: 870, Περιοχή τοποθέτησης: Β-Ιωαννίνων

ΤΣΟΝΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ, ειδικότητα: ΠΕ14.01, Σειρά Πίνακα: 59, Περιοχή τοποθέτησης: Β-Ιωαννίνων - Μειωμένου Ωραρίου

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ειδικότητα: ΠΕ17.03, Σειρά Πίνακα: 37, Περιοχή τοποθέτησης: Β-Ιωαννίνων - Μειωμένου Ωραρίου

ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ειδικότητα: ΠΕ04.02, Σειρά Πίνακα: 176, Περιοχή τοποθέτησης: Β-Αρτας - Μειωμένου Ωραρίου

ΚΑΡΑΝΤΖΙΑ ΓΑΛΑΤΕΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ, ειδικότητα: ΠΕ17.01, Σειρά Πίνακα: 25, περιοχή τοποθέτησης: Β-Αρτας

ΛΑΚΚΑ ΕΥΡΥΔΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ειδικότητα: ΠΕ04.01, Σειρά Πίνακα: 66, περιοχή τοποθέτησης: Β-Θεσπρωτίας - Μειωμένου Ωραρίου

ΜΕΓΑΡΧΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ειδικότητα: ΠΕ12.04, Σειρά Πίνακα: 3, περιοχή τοποθέτησης: Β-Θεσπρωτίας

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας, από σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου έως και αύριο Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017, όπου και θα τοποθετηθούν, με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης, σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής, στην οποία προσλήφθηκαν, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.


 
Read More »
Επτά αναπληρωτές εκπαιδευτικοί προσλαμβάνονται σε Θεσπρωτία, Γιάννενα και Άρτα Επτά αναπληρωτές εκπαιδευτικοί προσλαμβάνονται σε Θεσπρωτία, Γιάννενα και Άρτα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017 Rating: 5

Δήμος Ηγουμενίτσας: Διαγωνισμός για τις υπηρεσίες ταχυμεταφοράς επιστολών και δεμάτων

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας αποφασίζει:

1. Τη διεξαγωγή της διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης για την παροχή της υπηρεσίας ταχυμεταφοράς επιστολών και δεμάτων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Ηγουμενίτσας για το έτος 2017.

2. Ανακοινώνει τη διενέργεια Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με κατάθεση σφραγισμένων προσφορών και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την παροχή των κάτωθι υπηρεσιών, συνολικού προϋπολογισμού έξι χιλιάδων εξακοσίων δέκα πέντε ευρώ και σαράντα λεπτών (6.615,40€) συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ 24%

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους, όπως υποβάλλουν σφραγισμένες προσφορές, μέχρι την Παρασκευή 03-02-2017 και ώρα μέχρι 14:00 μ.μ., στο Δημαρχιακό Μέγαρο Δήμου Ηγουμενίτσας (Σουλίου 3, 2ος όροφος, τμήμα προμηθειών). Οι προσφορές θα είναι σύμφωνες με τον πίνακα του Παραρτήματος Α’, ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας.

Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής για την υποβολή προσφοράς έχουν όσοι νόμιμα ασκούν την ανωτέρω δραστηριότητα και είναι εγγεγραμμένοι στο Επιμελητήριο με τον αντίστοιχο κωδικό επαγγέλματος.

Δικαιολογητικά Συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τα εξής δικαιολογητικά:

Α. Υπεύθυνη δήλωση του διαγωνιζόμενου ότι έλαβε πλήρη γνώση των όρων της παρούσας πρόσκλησης την οποία αποδέχεται ανεπιφύλακτα.

Β. Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία θα δηλώνουν ότι είναι εγγεγραμμένοι στο Επιμελητήριο καθώς και τον αντίστοιχο κωδικό επαγγέλματος, ότι είναι ενήμεροι ως προς τις φορολογικές και ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις και ότι δεν έχουν καταδικαστεί για αδικήματα, δεν τελούν υπό πτώχευση, εκκαθάριση, αναγκαστική διαχείριση ή άλλη ανάλογη κατάσταση.

Γ. Υπεύθυνη δήλωση για το χρόνο παράδοσης των αποστολών, στην οποία θα δηλώνουν ότι θα παραδίδουν τις επιστολές και τα δέματα μέσα στα χρονικά περιθώρια με τον τρόπο που ορίζονται στις τεχνικές προδιαγραφές οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας.

Έκδοση τιμολογίων - Τρόπος πληρωμής

Τα τιμολόγια θα κόβονται ανά μήνα και θα περιλαμβάνουν μόνο τις χρεώσεις του μήνα. Θα υπάρχουν αναλυτικές καταστάσεις που θα συνοδεύουν τα τιμολόγια ή τα τιμολόγια θα είναι αναλυτικά ανά συνοδευτικό δελτίο ταχυμεταφοράς, όπου τα συνοδευτικά δελτία ταχυμεταφοράς θα παρουσιάζονται ημερολογιακά.

Η πληρωμή της αξίας των αποστολών από και προς το Δήμο, θα γίνει με την έκδοση τιμολογίου και μετά τη σύνταξη βεβαίωσης καλής εκτέλεσης.

Τεχνικές Προδιαγραφές

1. Το δίκτυο πρέπει να έχει αποκλειστικούς αντιπροσώπους πανελλαδικά και να μην χρεώνει χιλιομετρικές επιβαρύνσεις σε κανένα προορισμό της Ελλάδος.

2. Ο χρόνος παράδοσης για άλλες πόλεις θα πρέπει να είναι η επόμενη εργάσιμη ημέρα.

3. Οι αποστολές στο εξωτερικό θα γίνονται με γνωστές και αξιόπιστες εταιρείες.

4. Το σύστημα ανίχνευσης των αποστολών θα πρέπει να είναι σύγχρονο, έτσι ώστε να ξέρουμε ανά πάσα στιγμή την παραλαβή και την ώρα παράδοσής τους.

5. Το τηλεφωνικό κέντρο θα πρέπει να λειτουργεί πρωί και απόγευμα .

Περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινήσεις σχετικά με τους όρους της πρόσκλησης παρέχονται από το τμήμα προμηθειών του Δήμου Ηγουμενίτσας (κα Ειρήνη Γρίβα, τηλ. 2665 361 213).

Η παρούσα πρόσκληση θα αναρτηθεί στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας www.igoumenitsa.gr 
Read More »
Δήμος Ηγουμενίτσας: Διαγωνισμός για τις υπηρεσίες ταχυμεταφοράς επιστολών και δεμάτων Δήμος Ηγουμενίτσας: Διαγωνισμός για τις υπηρεσίες ταχυμεταφοράς επιστολών και δεμάτων Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Οι Juke box live στο Social - Κυριακή στις 20:00

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017
Read More »
Ηγουμενίτσα: Οι Juke box live στο Social - Κυριακή στις 20:00 Ηγουμενίτσα: Οι Juke box live στο Social - Κυριακή στις 20:00 Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Σεμινάριο πιάνου με τον Λάμπη Βασιλειάδη από το Πρότυπο Ωδείο

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017Read More »
Ηγουμενίτσα: Σεμινάριο πιάνου με τον Λάμπη Βασιλειάδη από το Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσα: Σεμινάριο πιάνου με τον Λάμπη Βασιλειάδη από το Πρότυπο Ωδείο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017 Rating: 5

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες