https://picasion.com/
https://picasion.com/

Στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ στο Ζάγκρεμπ οι ... πελαργοί της Θεσπρωτίας

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015
Στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ στο Ζάγκρεμπ οι ... πελαργοί της Θεσπρωτίας


Στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ στο Ζάγκρεμπ, όπου διεξάγεται η Α’ φάση του Eurobasket 2015, βρίσκονται τρεις "πελαργοί" από την Ηγουμενίτσα.


Ο Αντρέας, ο Γιώργος και ο Γιάννης, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας και έχουν ήδη πανηγυρίσει τις τέσσερις πρώτες νίκες, σε ισάριθμους αγώνες.

Read More »
Στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ στο Ζάγκρεμπ οι ... πελαργοί της Θεσπρωτίας Στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ στο Ζάγκρεμπ οι ... πελαργοί της Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015 Rating: 5

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ Ή ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ;

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ Ή ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ;


Ουδέν κακόν, αμιγές καλού.
Έτσι, μιας και οι εκλογές θα φέρουν πίσω τις μνημονιακές υποχρεώσεις της αναμενόμενης νέας Κυβέρνησης, κυρίως, από τα όσα προβλέπει το τρίτο μνημόνιο και το αριστερό επικαλούμενο.
Μια από τις σκληρές αυτές μνημονιακές υποχρεώσεις, είναι η επίσπευση του πουλήματος ή της παραχώρησης, ανάλογα πως θα την βαπτίσουν οι επικοινωνιολόγοι, των δέκα μεγάλων λιμανιών της Χώρας.
Ανάμεσα στα οποία είναι και το δικό μας λιμάνι, το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, που μέχρι τώρα το αποκαλούν και Πύλη της Ευρώπης, το οποίο κατέχει τις πρώτες θέσεις κατάταξης της σειράς ενδιαφέροντος.
Η απερχόμενη αριστερή Κυβέρνηση, σχεδόν έχει πείσει μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού πως, στην περίπτωση που την επανεμπιστευτεί ο λαός, θα επαναδιαπραγματευτεί (και) αυτήν την υποχρέωση.
Ασχέτως όμως με όλα αυτά, μιας και ουδέν κακόν αμιγές καλού, φρόνιμο θα ήταν από πλευράς των τοπικών Αρχών και Αρχόντων της Θεσπρωτίας, δίχως να αποκλειστούν και οι της Περιφέρειας, να συσκεφθούν αναλογιζόμενοι, τόσο τις συλλογικές, όσο και τις ατομικές τους ευθύνες, ώσπου να είναι σε θέση αμέσως μετά τις εκλογές, με πειστικά επιχειρήματα, να πιέσουν τη νέα Κυβέρνηση, ώστε να ανασταλεί επ’ αόριστον ή πώληση ή παραχώρηση του λιμανιού μας, ώστε να επιτευχθεί η αποπεράτωση των υπολειπόμενων β’ και γ’ φάσεων, σε έργα που είναι προγραμματισμένα, καθώς και απαιτούμενες και σχεδιασμένες, έστω και επί χάρτου υποδομές, στην ευρύτερη περιοχή, αφού είναι οφειλόμενος στον τόπο και τους κατοίκους της (Εμπορευματικό, Μαρίνες, βοηθητικά λιμάνια, Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο κ.λ.π.).
Με την αποπεράτωση αυτών των εργασιών και υποδομών, ασφαλώς και θα υπερτιμηθεί το λιμάνι, που σημαίνει ότι η παραχώρησή του, όχι μόνο δεν θα βλάψει την Εθνική Οικονομία, αλλά αντίθετα θα την ενισχύσει.
Ας ελπίσουμε πως οι Τοπικοί και Περιφερειακοί μας Άρχοντες θα κατορθώσουν, έστω και για μια φορά, να ανταποκριθούν στο καθήκον τους.
Read More »
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ Ή ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ; ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ Ή ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ; Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015 Rating: 5

Το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ στη Θεσπρωτία παρουσίασε ο Π. Σγουρίδης Αποκλειστική συνέντευξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015
Το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ στη Θεσπρωτία παρουσίασε ο Π. Σγουρίδης
Αποκλειστική συνέντευξη (ΒΙΝΤΕΟ)


Επίσκεψη στην Ηγουμενίτσα πραγματοποίησε την Τρίτη 8/9/2015 ο πρώην Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Παναγιώτης Σγουρίδης ως επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 

Ο κ.Σγουρίδης παρουσίασε το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Θεσπρωτία, τον Κώστα Ευθυμίου και την Δάφνη Νάκα.

 

Στην συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη στον Δημοσιογράφο του Ράδιο Ηγουμενίτσα και της Εφημερίδας ΤΟΛΜΗ κ. Βαγγέλη Αναστασίου.

Η επίσκεψη του κ. Σγουρίδη στην Ηγουμενίτσα, ολοκληρώθηκε με επίσκεψη του στο κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Λιμάνι της Θεσπρωτικής πρωτεύουσας, από τον Λιμενάρχη κ. Αντώνη Μάζη και τον Υπολιμενάρχη κ. Νίκο Ζωγάκη.

 

Αμέσως μετά, βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της πόλης, όπου συναντήθηκε και συζήτησε με φίλους του κόμματος.


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την παρουσίαση του ψηφοδελτίου και την συνέντευξη του κ. Σγουρίδη:


Read More »
Το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ στη Θεσπρωτία παρουσίασε ο Π. Σγουρίδης Αποκλειστική συνέντευξη (ΒΙΝΤΕΟ) Το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ στη Θεσπρωτία παρουσίασε ο Π. Σγουρίδης  Αποκλειστική συνέντευξη (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015 Rating: 5

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ


Την αδυναμία και το πάθος της γάτας να … σκεπάζει τις κουράδες της, την γνωρίζουμε όλοι.
Κάτι τέτοιο όμως συμβαίνει και με εμάς τους ίδιους, που έχει να κάνει με τη δική μας αδυναμία και το δικό μας πάθος, να εγκαταλείπουμε κάθε είδους σκουπιδιών, στις παραλίες, στις οποίες χαιρόμαστε τον ήλιο και τα μπάνια μας.
Αδιάφορα για το έγκλημα που διαπράττουμε σε βάρος του δικού μας περιβάλλοντος, συνήθως αρκούμαστε, στην ικανοποίηση των μπάνιων και επιστρέφουμε στα σπίτια μας εγκαταλείποντας στις παραλίες ότι δεν μας είναι πια χρήσιμο.
Είναι βέβαιο πως με τα πρώτα πρωτοβρόχια και τους πρώτους φθινοπωρινούς αέρηδες, όλα αυτά τα σκουπίδια θα … σκεπαστούν από άμμο.
Όλα καλά και όλα ωραία, για όσους έχουν μικρό μυαλό, που λέει ο λαός.
Αν ψάξουν όμως την επόμενη χρονιά πόσες συνέπειες θα υποστούν όλοι αυτοί και μαζί τους και όλοι οι άλλοι, το κόστος είναι για όλους πολύ βαρύ, από άποψης υγιεινής και υγείας.
Αυτό όμως, για να το αποφύγουμε οριστικά, απαιτείται να αποκτήσουμε ΟΛΟΙ περιβαλλοντική συνείδηση.
Μέχρι τότε καλά θα κάνουν οι αρμόδιοι φορείς, Δήμοι, Περιφέρεια, ΟΛΗΓ κ.λ.π. να μην επιτρέψουν στα φθινοπωρινά καιρικά φαινόμενα να επιτελέσουν το έργο της γάτας.
Ας μεριμνήσουν με συνεργεία τους, καλά θα ήταν και σε συνεργασία μεταξύ τους, να προλάβουν να καθαρίσουν όλες τις παραλίες.
Επειδή όμως, συνήθως, όλοι αυτοί, μεριμνούν να απογοητεύουν την Θεσπρωτική Κοινωνία, απευθυνόμαστε σ’ όλες τις εθελοντικές οργανώσεις και ομάδες, να πάρουν, για μια ακόμη φορά, την υπόθεση στα χέρια τους.
Μόνο μ’ εκείνους (τους εθελοντές) είμαστε βέβαιοι πως θα προστατευθεί το περιβάλλον.
Read More »
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015 Rating: 5

Θεσπρωτία: Πόσο ασφαλή είναι τα παιδιά στις παιδικές χαρές;

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015
Θεσπρωτία: Πόσο ασφαλή είναι τα παιδιά στις παιδικές χαρές;
Αν και οι Δήμοι ενισχύθηκαν οικονομικά, ακόμη και ξεχωριστά για τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης και επισκευής των Παιδικών Χαρών, ώστε να πιστοποιηθούν κατάλληλες μέχρι στιγμής, εκείνες θυμίζουν, είτε αλάνες των παλαιών δεκαετίων του προηγούμενου αιώνα, είτε δημόσιους χώρους βομβαρδισμένων Κρατών της πάλαι ποτέ Γιουγκοσλαβίας.
Είναι απορίας άξιο και εξειδικευμένης ερμηνείας με επιστημονικά μέσα και κριτήρια, η έλλειψη αισθήματος ευθύνης και Αυτοδιοικητικής ευαισθησίας, ορισμένων Δημοτικών Αρχόντων, στο συγκεκριμένο θέμα, όταν τον τελευταίο καιρό, έχουμε ζήσει πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς μικρών παιδιών, ακόμη και θανατηφόρους.
Τι πρέπει να κάνουν οι κάτοικοι, ώστε να εμπιστευτούν τις παιδικές χαρές, στις οποίες ανυποχώρητα προσφεύγουν τα παιδιά τους;
Μήπως θα πρέπει να τα προστατεύσουν προσφεύγοντας στις Δικαστικές Αρχές, για εγκληματικές συμπεριφορές και παραλείψεις των τοπικών Αρχόντων;
Μάλλον αυτό πρέπει να κάνουν, σαν καθήκον τους, απέναντι των παιδιών τους κι ας μη σπεύσουν εκείνοι να επικαλεστούν δικές τους προθέσεις.
Read More »
Θεσπρωτία: Πόσο ασφαλή είναι τα παιδιά στις παιδικές χαρές; Θεσπρωτία: Πόσο ασφαλή είναι τα παιδιά στις παιδικές χαρές; Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015 Rating: 5

ΥΠΟΠΤΗ (;) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015
ΥΠΟΠΤΗ (;) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ


Είναι να μη σε πάρει ο κατήφορος.
Αυτό συμβαίνει με τη Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας (οι υπεύθυνοι θα αποκαλυφθούν δια της Δικαστικής οδού) η οποία, με τιμωρητική διάθεση κατά των Τοπικών ΜΜΕ, που ασκώντας της κριτική, κάνουν το καθήκον τους, προκαλεί με τις σχεδόν καθημερινές παραβάσεις καθήκοντος.
Με την περίπτωση δε των εργασιών επί της οδού 49 Μαρτύρων, ξεπέρασε κάθε έννοια παρανομίας.
Αν στο Δημοτικό Συμβούλιο, αναζητηθεί από τον Δήμαρχο, απολογισμός της δαπάνης που άμεσα ή έμμεσα, διαθέτει για οικονομική ενίσχυση του εργολάβου, θα ξεσηκωθεί η Κοινωνία.
Αν το Δημοτικό Συμβούλιο ζητήσει εξηγήσεις για την ανοχή των εκτός σύμβασης πράξεων ή παραλείψεων του εργολάβου, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, κάποιοι θα χάσουν τις θέσεις τους.
Όμως το να απαλλάξει ο Δήμος τον εργολάβο από την υποχρέωση να ενημερώσει τους πολίτες για τις όποιες ταλαιπωρίες στις οποίες θα υποβληθούν, εξαιτίας των εργασιών, επειδή αυτό απαιτεί δαπάνη υπέρ των τοπικών ΜΜΕ, για την οποία εκείνος εισπράττει μέσω του προϋπολογισμού, δεν το διανοείται κανείς.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως τα όσα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Αυτός όμως θα αποδειχθεί στις αίθουσες των Δικαστηρίων.
Read More »
ΥΠΟΠΤΗ (;) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΥΠΟΠΤΗ (;) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015 Rating: 5

ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΠΠΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΑ … ΒΑΡΙΔΙΑ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015
ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΠΠΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΑ … ΒΑΡΙΔΙΑ


Σκληρό κείμενο κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ, ο «Αριστείδης Αλωπεκής» μα που, σε ότι αφορά τις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Φιλιατών, δεν απέχει της πραγματικότητας.
Είναι απορίας άξιο που, ενώ στην Ελληνική Επικράτεια, ο δημοσιοϋπαλληλικός κόσμος, έχει αποβάλλει τη νοσηρή νοοτροπία του παρελθόντος, στο Δήμο Φιλιατών ισχύει το αντίθετο.
Είναι αλήθεια πως η νέα Δημοτική Αρχή, με την ευθύνη και καθοδήγηση του Δημάρχου Σπύρου Παππά, επιχειρεί να δώσει νέα πνοή στις σχέσεις Δήμου – πολιτών.
Είναι όμως εξίσου αλήθεια πως αυτή η προσπάθεια προσκρούει, εδώ και έναν χρόνο, σ’ έναν φράχτη αδιαπέραστο, γιατί οι υπάλληλοι του Δήμου, αρνούνταν τον ρόλο της έννοιας του «υπαλλήλου» απέναντι των πολιτών.
Επιμένουν να διεκδικούν τον ρόλο του δυνάστη γραφειοκράτη, προκειμένου, μάλλον, να ικανοποιήσουν κάποια ατομικά συμπλέγματα, που έχουν να κάνουν με τα κενά, τόσο στη γνώση των αντικειμένων, όσο και στην έννοια του δημοσιοϋπαλληλικού καθήκοντος.
Δεν σέβονται ούτε την προσωπικότητα όσων τολμούν να προσφύγουν στις υπηρεσίες, αλλά αντίθετα τους αντιμετωπίζουν με το γνωστό βλοσυρό βλέμμα των δεκαετιών του ’50 και ’60, του προηγούμενου αιώνα.
Δεν διστάζουν δε, ανταποκρινόμενοι στα τυχόν παράπονα των πολιτών, να σηκώνουν αδιάφορα τους ώμους, επικαλούμενοι τον φόρτο εργασίας και τον μειωμένο αριθμό των υπαλλήλων.
Ανερυθρίαστα όμως, ακόμη και όταν τα γεροντάκια (η συντριπτική πλειοψηφία των κατοικοδημοτών του Δήμου Φιλιατών) στέκονται αμήχανα μπροστά τους, να παίζουν με τους υπολογιστές ή τα κινητά τους, νομίζοντας πως έτσι θα τους σπάζουν τον … τσαμπουκά.
Όμως η υπόθεση δεν πάει άλλο.
Και δεν πάει γιατί οι παραπονούμενοι κατοικοδημότες και εν γένει συναλλασσόμενοι με τις υπηρεσίες, που απευθύνονται στην πολιτική ηγεσία του Δήμου, ακόμη στον Δήμαρχο προσωπικά, δυστυχώς, παίρνουν την ίδια απάντηση, που μόνο ξύλινη γλώσσα θα την έδινε, ότι δηλαδή δεν μπορεί να πείσει τους υπαλλήλους να κάνουν το καθήκον τους.
Επειδή δεν πάει άλλο, το μόνο που απομένει στους πολίτες, είναι να προσφύγουν στον Συνήγορο του Πολίτη, στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Χωρίς αυτό βέβαια να τιμά την Δημοτική Αρχή και κυρίως τον Δήμαρχο.
Προκειμένου δε, να μην θεωρηθεί ότι γενικολογούμε, πρώτοι θα το πράξουμε εμείς.
Μέχρι τότε όμως, ο Δήμαρχος οφείλει να πάρει τα μέτρα του.
Να εφαρμόσει τον Δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα, τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων μη εξαιρουμένων και των ποινικών νόμων, προκειμένου να επιβάλει την τάξη. Η αξιολόγηση ισχύει κατά νόμο.
Στο κάτω – κάτω η ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας του Δήμου, είναι αποκλειστικά δική του.
Ασφαλώς και θα επανέλθουμε σύντομα.
Read More »
ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΠΠΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΑ … ΒΑΡΙΔΙΑ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΠΠΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΑ … ΒΑΡΙΔΙΑ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015 Rating: 5

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Έχει τόσα να σου δώσει

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ 
Έχει τόσα να σου δώσει


Ένας νέος, φρέσκος άνεμος πνέει από φέτος στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Ηγουμενίτσα .Με νέα διεύθυνση και πλήρως ανακαινισμένο κτίριο η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Ηγουμενίτσας αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για την ξενόγλωσση εκπαίδευση στην περιοχή μας.

 
Με υπερσύγχρονες εξοπλισμένες αίθουσες η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Ηγουμενίτσας χρησιμοποιεί αποτελεσματικά την τεχνολογία στην τάξη συνδυάζοντας τη Μέθοδο LEARN® με τα θεαματικά μαθησιακά αποτελέσματα με καινοτόμες τεχνολογίες.

 
Το Global Education, το επόμενο στάδιο της επικοινωνιακής προσέγγισης και η νέα σειρά βιβλίων αποκλειστικά για τα τους μικρούς σπουδαστές μας με τίτλο Alf's Adventures αποτελούν το απαύγασμα 26 χρόνων εμπειρίας και πρωτοπορίας στη διδασκαλία ξένων γλωσσών.

 
Κοντά μας τα παιδιά ξεκινούν από πολλή μικρή ηλικία την εκμάθηση ξένων γλωσσών και πληροφορικής σε συνθήκες Real life setting όπου αναπτύσσονται οι δεξιότητες και η γλώσσα διδάσκεται με τρόπο ευχάριστο και αποτελεσματικό.

 
Εξειδικευμένοι καθηγητές πτυχιούχοι φιλολογίας της αντίστοιχης γλώσσας που διδάσκουν αγκαλιάζουν τον σπουδαστή και τον οδηγούν με σίγουρα βήματα στην επιτυχία.

Σας περιμένουμε στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Ηγουμενίτσας για να απολαύσετε μια μοναδική μαθησιακή εμπειρία.
Read More »
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Έχει τόσα να σου δώσει ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ  Έχει τόσα να σου δώσει Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015 Rating: 5

Συνέντευξη τύπου και παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Ενότητας Θεσπρωτίας την Παρασκευή στην Ηγουμενίτσα

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015
Συνέντευξη τύπου και παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Ενότητας Θεσπρωτίας την Παρασκευή στην Ηγουμενίτσα


Το Συντονιστικό της Λαϊκής Ενότητας Θεσπρωτίας σας προσκαλεί στην ανοιχτή συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου στις 13:00 μμ στο χώρο του ΠΑΝΘΕΟΝ. 

Τα μέλη του Συντονιστικού θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των εκπροσώπων των τοπικών μέσων και θα παρουσιάσουν το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού στο Νομό μας.
Read More »
Συνέντευξη τύπου και παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Ενότητας Θεσπρωτίας την Παρασκευή στην Ηγουμενίτσα Συνέντευξη τύπου και παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Ενότητας Θεσπρωτίας την Παρασκευή στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015 Rating: 5

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Παραμυθιά την Παρασκευή

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015
Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Παραμυθιά την ΠαρασκευήΟι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σας προσκαλούν στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ που θα πραγματοποιηθεί στην Παραμυθιά την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015 και ΩΡΑ 8:30 το απόγευμα στον εξωτερικό χώρο του ουζερί “ΤΟ ΣΤΕΚΙ” (Καρκαμίσι)

στην συγκέντρωση θα μιλήσουν οι:

ΝΙΚΟΣ ΜΠΡΕΣΤΑΣ υποψήφιος βουλευτής Θεσπρωτίας
ΛΑΕΡΤΗΣ ΡΕΓΚΑΣ μέλος της ΕΠ Ηπείρου του ΚΚΕ

Τους δοκίμασες...
τώρα με το ΚΚΕ, υπάρχει λύση στο δρόμο της ανατροπής!
Read More »
Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Παραμυθιά την Παρασκευή Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Παραμυθιά την Παρασκευή Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015 Rating: 5

Λαμπρινή Ν. Γιώγου: Εάν όχι εγώ, ποιος; Εάν όχι τώρα, πότε;

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015
Λαμπρινή Γιώγου: Εάν όχι εγώ, ποιος; Εάν όχι τώρα, πότε;

 
 
Ανήκω στη γενιά εκείνη των νέων ανθρώπων που η κρίση έχει πλήξει με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Καταδικασμένοι σε μια αιώνια νεότητα η κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα των χρόνων της κρίσης μας έχει απαγορεύσει την κοινωνική μας ενηλικίωση. Οικονομικές δυσκολίες, ανεργία, μηδαμινές προσδοκίες αποτελούν τη δική μας πραγματικότητα ενώ την ίδια στιγμή οι Σειρήνες της μετανάστευσης μας καλούν να πάρουμε το δρόμο της φυγής.

Σταθερή εργασία, οικογένεια, οικονομική και κοινωνική αυτοτέλεια, πράγματα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα για τους ανθρώπους που διανύουν τη δεκαετία των 30, αποτελούν για τη δική μου γενιά όνειρα θερινή νυκτός μέσα στο σκοτάδι της κρίσης.

Η εμπλοκή μου με το πολιτικό δεν είναι κάτι το νέο στη ζωή μου. Συμμετέχω σε συλλογικά εγχειρήματα και κοινωνικές ομάδες αρκετά χρόνια τώρα παρότι έως πολύ πρόσφατα η εμπλοκή μου με εκείνο που ονομάζουμε κομματικό σύστημα δεν ήταν κάτι που με εξέφραζε.

Η άνοδος και η ελπίδα που ανέδειξε το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε σε εμένα, όπως άλλωστε και σε ολόκληρη τη γενιά μου, την προσδοκία για κάτι διαφορετικό που θα μπορούσε να μας τραβήξει μακριά από τα λιμνάζοντα νερά του βούρκου της λιτότητας. Εντάχθηκα και στήριξα το συγκεκριμένο πολιτικό χώρο με όλες μου τις δυνάμεις ενώ παράλληλα εκτέθηκα στην κρίση της κοινωνίας με τη συμμετοχή μου στην εκλογική μάχη των πρόσφατων τοπικών εκλογών. Σε μια ακόμη κρίσιμη καμπή του ιστορικού χρόνου καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα στο Παλιό και το Νέο, ανάμεσα στους παλιούς και διεφθαρμένους και το σύνολο των ανθρώπων που παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο με όσα όπλα τους έχουν απομείνει στα χέρια. Σε αυτή τη μάχη δίνω ηχηρά το παρόν μου με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας. Δίνω το παρόν σε μια περίοδο όπου ένα ολόκληρο σύστημα εντός και εκτός της χώρας πασχίζει να εκμηδενίσει το φορέα που κατάφερε να δώσει και πάλι ελπίδα στο λαό μας.

Επιλέγω συνειδητά να δώσω τη μάχη της πρώτης γραμμής. Εκπροσωπώ της γενιά μου, τους νέους ανθρώπους, τους νέους επιστήμονες, τους ανέργους, εκείνους που πασχίζουν να κρατηθούν στην κοινωνική επιφάνεια πριν τα κύματα της απογοήτευσης μας οδηγήσουν στην αφάνεια.

Επιλέγω συνειδητά να στηρίξω το μόνο πολιτικό χώρο που τόλμησε να σηκώσει ανάστημα απέναντι στους ισχυρούς και ζητώ από όλες και όλους να κάνουν το ίδιο.

Ο πόλεμος για τη ζωή και το μέλλον μας είναι εδώ και οι μάχες που έχουμε να δώσουμε είναι πολλές. Δε θα λυγίσουμε, θα νικήσουμε! 
 
Λαμπρινή Ν. Γιώγου,
Υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας
Read More »
Λαμπρινή Ν. Γιώγου: Εάν όχι εγώ, ποιος; Εάν όχι τώρα, πότε; Λαμπρινή Ν. Γιώγου: Εάν όχι εγώ, ποιος; Εάν όχι τώρα, πότε; Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015 Rating: 5

Πρόγνωση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από σήμερα το βράδυ στην περιοχή μας

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015
Πρόγνωση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από σήμερα το βράδυ στην περιοχή μας
 
 

Από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου, ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Ε.Μ.Υ, από σήμερα 09-09-2015 έως και αύριο 10-09-2015 τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, προβλέπεται ότι ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση με έντονες βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και πιθανόν χαλαζοπτώσεις τοπικά.

Για το λόγο αυτό καλούνται άμεσα όλοι οι Δήμοι να βρίσκονται σε επιφυλακή και να είναι σε επικοινωνία με την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.
Read More »
Πρόγνωση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από σήμερα το βράδυ στην περιοχή μας Πρόγνωση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από σήμερα το βράδυ στην περιοχή μας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015 Rating: 5

Συνέντευξη με τον υποψήφιο Βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015
Συνέντευξη με τον υποψήφιο Βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα


Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Αναστασίου, για την εφημερίδα ΤΟΛΜΗ Θεσπρωτίας, παραχώρησε ο υποψήφιος Βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, περιορισμένη σε χώρο, αλλά ουσιαστική σε περιεχόμενο.
Η Συνέντευξη:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ρουσφέτια – διορισμούς, δεν μπορείτε να κάνετε, ούτε, ευτυχώς, τα ζητάει ο λαός. Άρα πως προσδιορίζετε τον ρόλο σας σαν Βουλευτής;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο ρόλος το Βουλευτή, όπως το Σύνταγμα της Ελλάδα ρητά αναφέρει, δεν είναι το ρουσφέτι, αλλά να νομοθετεί και να προβάλει τα προβλήματα της περιοχής του, αλλά και της πατρίδας γενικότερα, στη Βουλή, καθ’ όσον είναι εκπρόσωπος, όχι μόνο της εκλογικής του Περιφέρειας, αλλά του Έθνους.
Δεύτερος ρόλος του Βουλευτή είναι η προστασία του τόπου και των πολιτών, από πράξεις ή παραλείψεις των οργάνων της Πολιτείας.
Πέρα απ’ αυτά, είναι και τα προγράμματα της Ευρωπαϊκή Ένωσης. Και εδώ κάνω μια επισήμανση: Άλλο η Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλο η Ευρωζώνη και τα Μνημόνια.
Λησμονούμε την Ε.Ε. που μας υπόσχεται τα 35 δις του πακέτου Γιούνγκερ.
Άρα, ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί σ’ αυτά τα προγράμματα, με στόχο να πάρει τη μερίδα που δικαιούται, η Θεσπρωτία και η Ήπειρος γενικότερα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Στις αρχές της βουλευτικής σας θητείας παρακολουθήσαμε μια πρωτοβουλία σας, με πρόταση στον συνάδελφο τοπικό Βουλευτή, για συνεργασία σας με τους φορείς και την Αυτοδιοίκηση, για επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων. Επιμένετε στην πρόταση αυτή, καθ’ όσον δεν υλοποιήθηκε;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Βεβαίως επιμένω. Θα περιμένω από τον συνάδελφο, για λίγο ακόμη. Μετά θα συνεχίσω μόνος μου να συνεργαστώ με τους άλλους φορείς (Αυτοδιοίκηση, Επιμελητήριο, Σωματεία Επιστημονικά και Επαγγελματικά, ΜΜΕ κ.λ.π.)

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πώς βλέπετε τις εκλογές, πιο είναι το κλίμα το προεκλογικό, πως το αντιμετωπίζετε και τι ελπίζετε για τη Χώρα;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όπως κάθε εκλογή έτσι και η τωρινή, έχει μεγάλη σημασία. Ιδιαίτερα τώρα, που η Χώρα περνάει σε μια καινούργια φάση με τα όσα προβλέπονται στη νέα δανειακή σύμβαση, γνωστή και ως τρίτο αριστερό μνημόνιο. Η παράταξή μας, με τον αρχηγό και Πρόεδρο κ. Μεϊμαράκη, προσπαθεί να κρατήσει το προεκλογικό κλίμα, σε πολιτισμένα επίπεδα. Χωρίς αλαζονικές φανφάρες, τάσσεται υπέρ μιας μετεκλογικής συνεργασίας, με όλους όσους αγαπούν τον τόπο και το μέλλον του.
Στον τόπο μας, ως εκ των εκλογικών διαδικασιών, θα προσπαθήσω, με τη συνεργασία των συνυποψηφίων μου και τον Κομματικό μηχανισμό, όχι να διατηρήσουμε την πρωτιά των εκλογών του Ιανουαρίου στο νομό μας, αλλά και να αυξήσουμε τις δυνάμεις μας, όπως πιστεύω ότι θα συμβεί σ’ ολόκληρη την Επικράτεια, για τη Νέα Δημοκρατία.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιο είναι το όραμά σας για την Θεσπρωτία;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Στο νομό μας δύο είναι οι κύριοι τομείς, στους οποίους πρέπει να επιμείνουν οι Θεσπρωτοί, για να επιτευχθεί η ανάπτυξη.
Είναι ο πρωτογενής Τομέας, γεωργοκτηνοτροφία και αλιεία και ο Τουρισμός.
Στον πρώτο τομέα, θα καταβάλω κάθε προσπάθεια, για τον εκσυγχρονισμό των αρδευτικών έργων, με ενίσχυση των Τοπικών ΤΟΕΒ, την τυποποίηση των προϊόντων, για την μεγιστοποίηση του εισοδήματος των αγροτών (π.χ. τυποποίηση Ελαιολάδου, γαλακτοκομικών προϊόντων, εσπεριδοειδών κ.λ.π.) μέσω των εξαγωγών.
Ιδιαίτερη μέριμνα θα δοθεί στο θέμα των βοσκοτόπων της Θεσπρωτίας, που τόσο ταλαιπωρεί τους κτηνοτρόφους μας και πλήττει έναν παραγωγικό τομέα.
Στο θέμα του Τουρισμού θα επιδιώξουμε την συστηματική και υπεύθυνη τουριστική προβολή της περιοχής, τόσο στην Ελλάδα, όσο και παγκοσμίως.
Γιατί μέχρι σήμερα η Θεσπρωτία δεν παίρνει το μερίδιο που δικαιούται από τη συνεχή αύξηση του τουρισμού.
Ακόμη ένα θέμα που με απασχολεί και θα επιμείνω, είναι η αξιοποίηση τοπικά, τόσο του λιμανιού όσο και της Εγνατίας.
Είναι αδιανόητο να μην είναι συνδεδεμένη η Επαρχία Φιλιατών με την Εγνατία και το λιμάνι, με οδικό τμήμα σύγχρονων προδιαγραφών, παρά την πρόβλεψη του κάθετου δρόμου.
Είναι επίσης, αδιανόητο, να εκκρεμούν τόσα χρόνια, με έναν ΟΛΗΓ οικονομικά ανθηρό, να απουσιάζουν από τη Θεσπρωτία η Μαρίνα, το Εμπορευματικό καθώς και τα Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο.
Ευχαριστώ
Και ελπίζω να τα ξαναπούμε μετά τις εκλογές.
Read More »
Συνέντευξη με τον υποψήφιο Βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα Συνέντευξη με τον υποψήφιο Βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015 Rating: 5

Συμπλήρωση και υποβολή δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών οινοποιησιμων ποικιλιών αμπέλου για το έτος 2015

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015
Συμπλήρωση και υποβολή δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών οινοποιησιμων ποικιλιών αμπέλου για το έτος 2015


Σας υπενθυμίζουμε ότι οι κάτοχοι αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων των οποίων η σταφυλική παραγωγή προορίζεται για οινοποίηση, υποχρεούνται αμέσως μετά το πέρας του τρυγητού να υποβάλλουν δήλωση συγκομιδής σύμφωνα με τον Καν.(ΕΚ)436/2009, όπως ισχύει κάθε φορά .

Ειδικότερα για το έτος 2015, οι δηλώσεις συγκομιδής θα υποβάλλονται από τους υπόχρεους αμπελουργούς οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας « Δήλωση συγκομιδής Αμπελουργικών Προιοντων» της επίσημης ιστοσελίδας του Υπ.Α.Α. & Τρ. www.minagric.gr
 
H ημερομηνία υποβολής των Δηλώσεων Συγκομιδής αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου 2015 και λήγει στις 30 Νοεμβρίου 2015, όπου και η ψηφιακή υπηρεσία θα κλείσει για τις νέες δηλώσεις.

Read More »
Συμπλήρωση και υποβολή δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών οινοποιησιμων ποικιλιών αμπέλου για το έτος 2015 Συμπλήρωση και υποβολή δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών οινοποιησιμων ποικιλιών αμπέλου για το έτος 2015 Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015 Rating: 5

Πρωτέας Ηγουμενίτσας: Έναρξη για το τμήμα της Ακαδημίας την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 μ.μ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015
Πρωτέας Ηγουμενίτσας: Έναρξη για το τμήμα της Ακαδημίας την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 μ.μ
 
 
Το τμήμα της Ακαδημίας για παιδιά ηλικίας 5 έως 8 ετών το πρόγραμμα και οι ώρες προπονήσεων για το μήνα Σεπτέμβριο είναι το ακόλουθο.

ΤΡΙΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 5 μ.μ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 5μ.μ
ΤΡΙΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 5μ.μ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 5μ.μ
 
Οι προπονήσεις για το μήνα Σεπτέμβριο για το τμήμα της Ακαδημίας είναι δωρεάν και μπορούν όλα τα παιδιά αυτής της ηλικιακής κατηγορίας να συμμετέχουν ελεύθερα για να γνωρίσουν τα αθλήματα του Στίβου.
Στη συνέχεια οι προπονήσεις θα είναι κάθε μέρα εκτός Κυριακής και τα παιδιά και οι γονείς τους θα μπορούν αν επιλέγουν τις ημέρες που τους ικανοποιούν στο πρόγραμμα τους .
Read More »
Πρωτέας Ηγουμενίτσας: Έναρξη για το τμήμα της Ακαδημίας την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 μ.μ Πρωτέας Ηγουμενίτσας: Έναρξη για το τμήμα της Ακαδημίας την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 μ.μ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015 Rating: 5

Ποτάμι: Λυμπεράκη και Αμυράς το Σαββατοκύριακο στη Θεσπρωτία

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015
Ποτάμι: Λυμπεράκη και Αμυράς το Σαββατοκύριακο στη Θεσπρωτία


Στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη των βουλευτών του Ποταμιού στον Νομό μας. 
 
Αρχικά το Σάββατο, 12/9 η κ. Λυμπεράκη θα πραγματοποιήσει επίσκεψη που θα ξεκινήσει στις 10:00 πμ. από το Δημαρχείο Ηγουμενίτσας, θα συνεχιστεί στο Δημαρχείο Παραμυθιάς (11:00 πμ.) ενώ θα κλείσει με την επίσκεψη της στις αγορές της Παραμυθιάς και της Ηγουμενίτσας αντίστοιχα. 
 
Τέλος την Κυριακή, 13/9 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη από το κ. Αμυρά, όπου θα έρθει σε επαφή με παραγωγούς ενώ παράλληλα θα επισκεφτεί και παραγωγικές μονάδες του Νομού μας.
Read More »
Ποτάμι: Λυμπεράκη και Αμυράς το Σαββατοκύριακο στη Θεσπρωτία Ποτάμι: Λυμπεράκη και Αμυράς το Σαββατοκύριακο στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015 Rating: 5

Βουτιά στο κενό έκανε ένας 90χρονος Λίγη ώρα αργότερα,υπέκυψε στα τραύματα του

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015
Βουτιά στο κενό έκανε ένας 90χρονος
Λίγη ώρα αργότερα,υπέκυψε στα τραύματα του

 
Βουτιά στο κενό έκανε ένας 90χρονος εχτές το πρωί,από τον 2ο όροφο του σπιτιού του,επί της οδού ΚΑ Φεβρουαρίου,στα Γιάννενα.
 
Ο άτυχος ηλικιωμένος,μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος και παρά τις προσπάθειες των γιατρών,λίγη ώρα αργότερα,υπέκυψε στα τραύματα του.
 
H αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ,με την εκδοχή της αυτοχειρίας να είναι η πιθανότερη.
 
Ο 90 χρονος διέμενε μόνος στο σπίτι και είχε συντροφιά κάποιες ώρες της ημέρας μια οικιακή βοηθό.
Read More »
Βουτιά στο κενό έκανε ένας 90χρονος Λίγη ώρα αργότερα,υπέκυψε στα τραύματα του Βουτιά στο κενό έκανε ένας 90χρονος Λίγη ώρα αργότερα,υπέκυψε στα τραύματα του Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015 Rating: 5