ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018


Οι Διοικητικοί υπάλληλοι του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου που υπηρετούν στην Ηγουμενίτσα, σε συνεδρίαση στις 3/5/2018, αποφάσισαν ομόφωνα να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία τους, γιατί με το σχέδιο νόμου, «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ», που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, καταργείται το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Ηγουμενίτσα και παραπέμπεται στο απώτερο μέλλον η ίδρυση Τμήματος Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας υπό την αίρεση απόφασης της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (άρθρο 3 παρ. 2δ & παρ. 6). 

Με το εν λόγω σχέδιο νόμου από τις τέσσερις πόλεις της Ηπείρου η Ηγουμενίτσα είναι μόνη πόλη που για άγνωστους σε μας λόγους «τιμωρείται». 

Καλούμε τον Υπουργό Παιδείας και τα όργανα των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ) να προβούν στις ενέργειες εκείνες για την αποκατάσταση της αδικίας, εντάσσοντας το Τμήμα Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας στα Τμήματα της παραγράφου 1 του άρθρου 3 του σχεδίου νόμου. 


Read More »
ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Παρκάρισμα 3 σε 1

Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018

Συνεχίζει το αλαλούμ με το παρκάρισμα ασυνείδητων οδηγών, στο κέντρο της πόλης της Ηγουμενίτσας.

Αυτή τη φορά, ο οδηγός του ΙΧ που βλέπετε στην φωτογραφία, κατάφερε με ένα παρκάρισμα να κάνει τρεις παραβάσεις.

Και είναι παρκαρισμένο πάνω σε διάβαση και είναι πάνω στο πεζοδρόμιο και κλείνει την είσοδο του πεζόδρομου.

Δεν μάθαμε εάν η τροχαία ή το λιμενικό αντιλήφθηκαν το περιστατικό και το εάν επέβαλαν στον οδηγό το προβλεπόμενο πρόστιμο.

Το μόνο σίγουρο είναι, πως η οδηγική συμπεριφορά των συμπολιτών μας, είναι ακραία αντικοινωνική.Read More »
Ηγουμενίτσα: Παρκάρισμα 3 σε 1 Ηγουμενίτσα: Παρκάρισμα 3 σε 1 Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018 Rating: 5

Β’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος ο Ανδρέας Νταής

Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018


Μετά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος, που έγινε σήμερα στον Πειραιά, τα τακτικά μέλη της Ένωσης αυξήθηκαν στα είκοσι τρία (23) από τα δέκα τρία (13) που ήταν μέχρι σήμερα.

Δέκα Λιμενικά Ταμεία και συγκεκριμένα τα: Δ.Λ.Τ. Θήρας, Δ.Λ.Τ. Κω, Δ.Λ.Τ. Λέσβου, Δ.Λ.Τ. Μήλου, Δ.Λ.Τ. Μυκόνου, Δ.Λ.Τ. Πύργου (Κατάκολο), Δ.Λ.Τ. Ρεθύμνου, Δ.Λ.Τ. Νοτ. Δωδεκανήσου (Ρόδος), Δ.Λ.Τ. Σύρου και Λ.Τ.Ν. Χανίων (Σούδα), κάνοντας χρήση της δυνατότητας που τους δίνουν οι προβλέψεις του πρόσφατου νόμου 4504/2017 του ΥΝΑΝΠ, εντάχθηκαν μετά από αίτησή τους και την ομόφωνη αποδοχή τους από την Γ.Σ. της ΕΛΙΜΕ, ως ισότιμα μέλη μαζί με τους 13 Οργανισμούς Λιμένων Α.Ε. της Χώρας μας, στο δίκτυο των Ελληνικών Λιμανιών–μελών της.

Με σχετική τροποποίηση του καταστατικού της ΕΛΙΜΕ, δόθηκε η δυνατότητα σε δύο εκπροσώπους των Λιμενικών Ταμείων να εκλεγούν στο νέο Δ.Σ. της Ένωσης, το οποίο μετά και τις πρόσφατες Διοικητικές αλλαγές σε Οργανισμούς Λιμένων – μέλη της, ανασυγκροτήθηκε, ως εξής:

Πρόεδρος Δ.Σ: Άγγελος Καρακώστας, Αν. Δ/ντος Συμβούλου ΟΛΠ ΑΕ
Α΄ Αντιπρόεδρος: Rui Pinto, Αν Δ/νων Σύμβουλος & Γ. Εμπορικός Δ/ντής ΟΛΘ ΑΕ
Β΄ Αντιπρόεδρος: Ανδρέας Νταής, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος ΟΛΗΓ ΑΕ
Γεν. Γραμματέας: Νικόλαος Κοντοές, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος ΟΛΠΑ ΑΕ
Οικ. Επόπτης: Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος ΟΛΒ

Μέλη:
Απόλλων Φιλιππής, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος Ο.Λ.Η. ΑΕ
Δημήτριος Νικολάου, Πρόεδρος Ο.Λ.Λ. ΑΕ
Χρήστος Δούκας, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος Ο.Λ.Α. ΑΕ
Σταύρος Δρακονταειδής, Πρόεδρος Ο.Λ.Ε. ΑΕ
Αικατερίνη Αδαμοπούλου-Κουτσογιάννη, Δ/νουσα Σύμβουλος Ο.Λ.Ρ.ΑΕ
Χρήστος Ηλιάδης, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος Ο.Λ.Κ. ΑΕ
Σπυρίδων Στεφανίδης, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος Ο.Λ.ΚΕ. ΑΕ
Ανδρέας Παπανδρέου, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος Ο.Λ.Ν.Ε. ΑΕ
Δημήτριος Κοσμάς, Πρόεδρος Δ.Λ.Τ. Σύρου
Λεωνίδας Βαρουξής, Πρόεδρος Δ.Λ.Τ. Πύργου (Κατάκολο)


 
Read More »
Β’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος ο Ανδρέας Νταής Β’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος ο Ανδρέας Νταής Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018 Rating: 5

20 προσλήψεις εργατών στο δήμο Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ύστερα από την αρ. 481 /2018 Απόφαση Δημάρχου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εργατικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ’ άτομο το μήνα και για τον μήνα Μάιο, συνολικού αριθμού είκοσι (20) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών της υπηρεσίας Καθαριότητας του για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και αριθμό ημερομισθίων:
20 εργάτες

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι επιδοτούμενοι άνεργοι

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά στο γραφείο Προσωπικού του Δήμου Ηγουμενίτσας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου, και για πέντε (05) ημέρες, ήτοι από 28-04-2018 έως και 07-05-2018.


Read More »
20 προσλήψεις εργατών στο δήμο Ηγουμενίτσας 20 προσλήψεις εργατών στο δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018 Rating: 5

Μαθητές της Β' τάξης του Α' Δημοτικού Σχολείου επισκέφθηκαν το λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018


"Γνωρίζοντας το λιμάνι της Ηγουμενίτσας" ήταν ο τίτλος του προγράμματος του Ο.Λ.ΗΓ Α.Ε (Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας)!!!

Μια όμορφη εκπαιδευτική ημέρα πέρασαν την Τετάρτη 2 Μαΐου οι μαθητές της Β' τάξης του Α' Δημοτικού Σχολείου στην επίσκεψη που πραγματοποιήσαν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας παίρνοντας μέρος στο πρόγραμμα του λιμανιού !!!

Εκεί η υπάλληλος του λιμανιού με μοναδικό τρόπο μας ξενάγησε σε όλους τους χώρους και απάντησε με περίσσια αγάπη και υπομονή σε όλες τις ερωτήσεις των μικρών μαθητών!!!

Μάθαμε για τα είδη των πλοίων , για τα μέρη από τα οποία αποτελούνται τα πλοία καθώς και ότι από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας κάθε χρόνο μετακινούνται περίπου 2.000.000 επιβάτες , 350.000 φορτηγά και 560.000 αυτοκίνητα!!!

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν όταν πήγαμε στον "πύργου ελέγχου" του λιμανιού , όπου με τα κυάλια είδαν τα πλοία να πηγαινοέρχονται!!!

Σε επιφωνήματα χαράς και ενθουσιασμού ξέσπασαν τα παιδιά, όταν άκουσαν από τον ασύρματο τον καπετάνιο ενός καραβιού να ζητάει άδεια απόπλου από το κεντρικό λιμεναρχείο !!!
Ο λιμενικός Leonidas Plakoutsis με το χαμόγελο στα χείλη εξήγησε στα παιδιά τις λειτουργίες όλων των μηχανημάτων και των ραντάρ !!!

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ σε όλους αλλά και στη συνάδελφο της Β1 τάξης Ρίζου Φρόσω που τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε άριστη συνεργασία έχοντας τα τμήματα των ίδιων τάξεων !!!
Στέργιος Παλπάνης


 
Read More »
Μαθητές της Β' τάξης του Α' Δημοτικού Σχολείου επισκέφθηκαν το λιμάνι της Ηγουμενίτσας Μαθητές της Β' τάξης του Α' Δημοτικού Σχολείου επισκέφθηκαν το λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018 Rating: 5

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής μοτοποδηλάτου

Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση κλοπής δίκυκλου μοτοποδηλάτου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου ημεδαπού, για κλοπή τροχοφόρου.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 43χρονος εμπλέκεται σε κλοπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου που έγινε την 30-04-2018 από αυλή σπιτιού τους Χαλκιάδες Άρτας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 43χρονου, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.Read More »
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής μοτοποδηλάτου Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής μοτοποδηλάτου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018 Rating: 5

Δωδωναία Εκπαιδευτήρια: «Αχέροντας: Μύθος και πραγματικότητα»

Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018

 
Τις πηγές του ποταμού Αχέροντα στην περιοχή της Γλυκής και τη Νεκρόπολη (νεκρομαντείο) επισκέφτηκαν μαθητές από το Γυμνάσιο των Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής δράσης του Κ.Π.Ε. Φιλιατών με τίτλο «Αχέροντας: Μύθος και πραγματικότητα». 
Η επίσκεψη είναι ενταγμένη στα Περιβαλλοντικά και Πολιτιστικά προγράμματα που πραγματοποιούνται στο σχολείο κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά. 
Τα παιδιά ενημερώθηκαν από τους αρμόδιους του Κ.Π.Ε. για τη χλωρίδα και την πανίδα του ποταμού και της γύρω περιοχής, για τους κινδύνους που απειλούν το οικοσύστημά της, καθώς και για τη σύνδεση του ποτάμιου περιβάλλοντος με τον μυθικό κόσμο και την ιστορική πραγματικότητα. 
Οι μαθητές περπάτησαν δίπλα στα διάφανα νερά του ποταμού, σε μονοπάτια ξεχωριστής φυσικής ομορφιάς, παρατήρησαν τη βλάστηση, το αναβλύζον από τις πηγές τού Αχέροντα νερό και, τέλος, εντυπωσιάστηκαν από τη λαξευμένη στον βράχο υπόγεια κρύπτη του Νεκρομαντείου.
Όταν, λοιπόν, η παρατήρηση συναντά την ψυχαγωγία, σε ένα χώρο όπου ο πολιτισμός, η ιστορία και το φυσικό οικοσύστημα συνυπάρχουν αρμονικά, τότε μετατρέπεται σε ουσιαστική γνώση και παιδεία!


 
Read More »
Δωδωναία Εκπαιδευτήρια: «Αχέροντας: Μύθος και πραγματικότητα» Δωδωναία Εκπαιδευτήρια: «Αχέροντας: Μύθος και πραγματικότητα» Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018 Rating: 5

Αύριο Σάββατο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018

Το Σάββατο 05/05/2017 και ώρα 12:00 π.μ. θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, ανοίγοντας τη φετινή σεζόν, το κρουαζιερόπλοιο «Le Lyrial» της εταιρείας Ponant, σημαία Γαλλίας. Το πλοίο θα παραμείνει στο λιμάνι μέχρι τις 19:00 μ.μ..

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κοινοποιήθηκαν στο πλοίο θα επιβαίνουν 220 επιβάτες. Προηγούμενος σταθμός του η Κόρινθος και επόμενος το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας.Read More »
Αύριο Σάββατο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Αύριο Σάββατο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ζητούνται για εργασία δύο οδηγοί

Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018

Ζητείται οδηγός με κατηγορία διπλώματος Ε - χειριστής με εμπειρία στο κοτσάρισμα - ξεκοτσάρισμα για εργασία στο λιμάνι Ηγουμενίτσας, καθώς επίσης και ένας οδηγός με κατηγορία διπλώματος Ε. 

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944607459
Read More »
Ηγουμενίτσα: Ζητούνται για εργασία δύο οδηγοί Ηγουμενίτσα: Ζητούνται για εργασία δύο οδηγοί Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018 Rating: 5

Ζητείται γεωπόνος για άμεση πρόσληψη

Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018


Ζητείται γεωπόνος ΑΕΙ ΤΕΙ για άμεση πρόσληψη με μόνιμη θέση.
Προϋποθέσεις 
  • ηλικία 30 έως 49
  • Κάρτα ανεργίας
  • Δίπλωμα αυτοκινήτου
  • Γνώση Η/Υ
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6932423770 
Read More »
Ζητείται γεωπόνος για άμεση πρόσληψη Ζητείται γεωπόνος για άμεση πρόσληψη Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018 Rating: 5

Ζητείται έμπειρος οδηγός για εργασία σε τουριστικό γραφείο με λεωφορεία

Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018

ΟΔΗΓΟΣ έμπειρος ζητείται για εργασία σε τουριστικό γραφείο με λεωφορεία, κάτοχος ΠΕΙ - ηλεκτρονικής κάρτας ταχογράφου
Αποστείλετε βιογραφικό info@kotsistravel.gr

Πληροφορίες


SPYROS KOTSIS
140,Ethnikis Antistasis Ave
46100 Igoumenitsa Tel +30 2665 023053 


 
Read More »
Ζητείται έμπειρος οδηγός για εργασία σε τουριστικό γραφείο με λεωφορεία Ζητείται έμπειρος οδηγός για εργασία σε τουριστικό γραφείο με λεωφορεία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018 Rating: 5

Επιχείρηση στα Σύβοτα ζητάει προσωπικό για άμεση πρόσληψη

Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018


Επιχείρηση στα Σύβοτα Θεσπρωτίας ζητάει προσωπικό για άμεση πρόσληψη, για τις ανάγκες του εστιατορίου και του beach bar.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6984490182 (κα Εύα)


 
Read More »
Επιχείρηση στα Σύβοτα ζητάει προσωπικό για άμεση πρόσληψη Επιχείρηση στα Σύβοτα ζητάει προσωπικό για άμεση πρόσληψη Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018 Rating: 5

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 4 ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018Το οικόπεδο 1 βρίσκεται εντός σχεδίου οικισμού Συβότων Θεσπρωτίας. Έχει εμβαδόν Ε= 2.278,33 τμ. Βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση καθώς έχει πανοραμική θέα προς το χωριό και προς την θάλασσα. 
Το οικόπεδο 2 με εμβαδόν Ε=721,75 τμ, βρίσκεται εντός σχεδίου οικισμού Συβότων Θεσπρωτίας. Αποτελεί από μόνο του ένα οικοδομικό τετράγωνο. Περιμετρικά περιβάλλεται από δρόμους . Είναι στην Β’ ζώνη με αυξημένους συντελεστές δόμησης και κάλυψης. Βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού και η προσπέλαση προς τους χώρους παροχών υπηρεσιών διασκέδασης γίνεται με τα πόδια.Το οικόπεδο 3 με εμβαδόν Ε= 884,28τμ, βρίσκεται εντός σχεδίου οικισμού Συβότων Θεσπρωτίας. Είναι στην Β’ ζώνη με αυξημένους συντελεστές δόμησης και κάλυψης. Στις τρεί πλευρές του έχει πρόσωπο σε δρόμους. Βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού και η προσπέλαση προς τους χώρους παροχών υπηρεσιών διασκέδασης γίνεται με τα πόδια.Το οικόπεδο 4 έχει εμβαδόν Ε=4.000,00τμ. Είναι εκτός σχεδίου οικισμού Συβότων Θεσπρωτίας. Βρίσκεται στην θέση ΔΕΗ και η απόσταση του από την κοντινή παραλία λουομένων είναι 200,00μ με τα πόδια. 
Τηλ. Επικοινωνίας : 6947 57 60 59 κα ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ


Read More »
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 4 ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 4 ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018 Rating: 5

Παραμυθιά: "Σώμα και Υγεια" - Ημερίδα στο θέατρο Καρκαμισι

Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018
Read More »
Παραμυθιά: "Σώμα και Υγεια" - Ημερίδα στο θέατρο Καρκαμισι Παραμυθιά: "Σώμα και Υγεια" - Ημερίδα στο θέατρο Καρκαμισι Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018 Rating: 5

Ζητείται μαγείρισσα για άμεση πρόσληψη

Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018


Το ξενοδοχείο Ornella Beach resort and villas αναζητά για άμεση πρόσληψη μαγείρισσα!

Τηλ επικοινωνίας:6937282906


 
Read More »
Ζητείται μαγείρισσα για άμεση πρόσληψη Ζητείται μαγείρισσα για άμεση πρόσληψη Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018 Rating: 5

Ζητείται νυχτερινός υπάλληλος σε ξενοδοχείο

Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018

Ζητείται νυχτερινός υπάλληλος σε ξενοδοχείο,  για συμπληρωματική εργασία  (8-10) μεροκάματα το μήνα .  

Για περισσότερες πληροφορίες  επικοινωνήστε στο τηλ 6946103753.Read More »
Ζητείται νυχτερινός υπάλληλος σε ξενοδοχείο Ζητείται νυχτερινός υπάλληλος σε ξενοδοχείο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018 Rating: 5

Ζητείται μηχανικός για εργασία σε ημερόπλοιο

Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018

Ζητείται μηχανικός για εργασία Μάιο - Σεπτέμβριο σε ημερόπλοιο στην Πάργα. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6976674487.
Read More »
Ζητείται μηχανικός για εργασία σε ημερόπλοιο Ζητείται μηχανικός για εργασία σε ημερόπλοιο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018 Rating: 5

Το Κατάστημα Nova, στην Ηγουμενίτσα ζητά εκπρόσωπο πωλήσεων

Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018

Το Κατάστημα Nova, στην Ηγουμενίτσα ζητά να προσλάβει άμεσα εκπρόσωπο πωλήσεων πλήρους απασχόλησης για εξωτερικές πωλήσεις B2B Επαγγελματικών Υπηρεσιών.

Προηγούμενη εμπειρία σε πωλήσεις στον κλάδο της τεχνολογίας θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν. Παρέχεται σταθερός μισθός, ασφάλιση, bonus και προνόμια στις υπηρεσίες μας. Για τα βιογραφικά σας μπορείτε, απευθείας στο κατάστημα NOVA Κύπρου 47, Ηγουμενίτσα, τηλ. 2665023501, ή στο www.nova.gr mail to: igoumenitsa@novashops.gr


Read More »
Το Κατάστημα Nova, στην Ηγουμενίτσα ζητά εκπρόσωπο πωλήσεων Το Κατάστημα Nova, στην Ηγουμενίτσα ζητά εκπρόσωπο πωλήσεων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018 Rating: 5

Πωλείται καφετέρια, εν λειτουργία στην Ηγουμενίτσα

Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018


Πωλείται καφετέρια, εν λειτουργία και με μεγάλη πελατεία, λόγω προσωπικού λόγου του ιδιοκτήτη, στην περιοχή του λιμανιού της Ηγουμενίτσας.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6993913110Read More »
Πωλείται καφετέρια, εν λειτουργία στην Ηγουμενίτσα Πωλείται καφετέρια, εν λειτουργία στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018 Rating: 5

Σελίδες