Ευχαριστήριο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17, 2016

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗ Παναγιώτη ο οποίος ενίσχυσε οικονομικά την ένωση προκειμένου να αγοραστούν 12 κράνη για τις υπηρεσιακές ανάγκες των δικυκλιστών της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ. της Δ.Α. Θεσπρωτίας.
Ζούμε στην εποχή της λιτότητας και της αβεβαιότητας, και πράξεις όπως η συγκεκριμένη αποδεικνύουν ότι υπάρχει συνοχή στον κοινωνικό ιστό εν γένει, αλλά και κατανόηση για το δύσκολο έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία. 
Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση όταν συμπολίτες μας αναγνωρίζοντας την προσφορά μας ενισχύουν έμπρακτα την προστασία των Αστυνομικών, οι οποίοι καθημερινά δίνουν ένα δύσκολο αγώνα για την ασφάλεια του πολίτη.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
NAKOΣ Βασίλειος ZΗΣΗΣ Δημήτριος

Read More »
Ευχαριστήριο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας Ευχαριστήριο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Εξαρθρώθηκε σπείρα απατεώνων που παρίστανε τους τελωνειακούς

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17, 2016

 
Μια ακόμη επιτυχία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί της οποίας,έφτασαν στα ίχνη κυκλώματος που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες.
 
Τρεις νεαροί άνδρες παρουσιάζονταν ως τελωνειακοί και αποσπούσαν διάφορα χρηματικά ποσά από τα θύματά τους,υποσχόμενοι πως θα τους παραδώσουν πολύ φθηνές ηλεκτρικές συσκευές,που έχουν κατασχεθεί από τα τελωνεία της χώρας.
 
Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός 25χρονου Έλληνα,ο οποίος προσπάθησε να εξαπατήσει ιδιοκτήτη καταστήματος Ηλεκτρικών ειδών στην Ηγουμενίτσα,ενώ έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για άλλους δυο 35χρονους συνεργούς του,οι οποίοι και αναζητούνται.
 
Όπως πεοέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών,η δράση του κυκλώματος ξεκίνησε τουλάχιστον από τον περασμένο Μάρτιο, σε Θεσσαλονίκη και Πειραια και επεκτάθηκε σε άλλες πόλεις της Ελλάδος,ενώ η “λεία” τους υπολογίζεται σε 25.000 ευρώ τουλάχιστον. 
 
Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται...
Read More »
Ηγουμενίτσα: Εξαρθρώθηκε σπείρα απατεώνων που παρίστανε τους τελωνειακούς Ηγουμενίτσα: Εξαρθρώθηκε σπείρα απατεώνων που παρίστανε τους τελωνειακούς Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17, 2016

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 54825/8-8-2016 ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΔΝΣΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (ΦΕΚ 796/26-8-2016 ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ Η ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ 21-3-2016

Read More »
ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

Σελίδες