ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2016

 
Την έγκαιρη καταβολή, προς τους δήμους και τα νομικά τους πρόσωπα, της προβλεπόμενης χρηματοδότησης για τη λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Παιδιών-Ατόμων με Αναπηρία ζητούν 37 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με ερώτηση που πρότεινε ο Β. Γιόγιακας προς τους Υπουργούς Εσωτερικών,Εργασίας,και Οικονομικών. Στην ερώτηση τονίζεται ο κίνδυνος υποβάθμισης του κοινωνικού και παιδαγωγικού έργου που επιτελείται στις δομές αυτές καθώς δυσχεραίνεται η προμήθεια επαρκών υλικών για τη σίτιση, την εκπαίδευση και τη δημιουργική ενασχόληση των παιδιών ενώ εκκρεμεί η καταβολή δεδουλευμένων μηνών στους εργαζόμενους.

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Προς τους κ.κ. Υπουργούς:
 • Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης,
 • Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
 • Οικονομικών
ΘΕΜΑ: «Καθυστέρηση στη χρηματοδότηση των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Παιδιών-Ατόμων με Αναπηρία»

Η ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Παιδιών-Ατόμων με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π.& ΑμεΑ) διακυβεύεται λόγω της μη έγκαιρης καταβολής της προβλεπόμενης στο πλαίσιο του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» χρηματοδότησης προς τους δήμους και τα νομικά τους πρόσωπα. Σύμφωνα με δημόσιες τοποθετήσεις επικεφαλής δημοτικών αρχών και εκπροσώπων των εργαζομένων στις δομές, εκκρεμεί η πληρωμή της πρώτης δόσης που αντιστοιχεί στο 30% του ετήσιου προϋπολογισμού και του υλοποιημένου έργου και αντιστοιχεί στο χρονικό διάστημα Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2015. Αναφέρεται επίσης ότι, αν και η χρηματοδότηση των Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π.& ΑμεΑ για την περίοδο 2015-2016 προέρχεται από τρεις πηγές (ΕΠΑΝΑΔ, ΠΕΠ, Εθνικοί Πόροι), ενδέχεται να καταβληθεί προσεχώς μόνο το σκέλος της πρώτης δόσης που χρηματοδοτείται από το ΕΠΑΝΑΔ και το οποίο αντιστοιχεί μόλις στο 15-20% του συνόλου των εγκεκριμένων παιδιών.

Η προβληματική ροή της χρηματοδότησης έχει αποτέλεσμα τη μη καταβολή δεδουλευμένων πολλών μηνών στους εργαζόμενους και την αδυναμία προμήθειας επαρκών υλικών για τη σίτιση, την εκπαίδευση και τη δημιουργική ενασχόληση, με κίνδυνο να υποβαθμιστεί η ποιότητα του κοινωνικού, παιδαγωγικού έργου που επιτελείται στις δομές αυτές.

Κατόπιν τούτων ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:

- Τι προτίθεται να πράξουν για την έγκαιρη καταβολή, από όλους τους συμμετέχοντες φορείς χρηματοδότησης, της οφειλόμενης δόσης και, στο εξής, για την απρόσκοπτη καταβολή των επόμενων δόσεων σύμφωνα με τις φάσεις υλοποίησης του έργου;

ΟΙ Ερωτώντες Βουλευτές
 1. Βασίλειος Γιόγιακας
 2. Αθανάσιος Μπούρας
 3. Γεράσιμος Γιακουμάτος
 4. Χρήστος Κέλλας
 5. Συμεών Κεδίκολγου
 6. Ιωάννης Ανδριανός
 7. Χρήστος Μπουκώρος
 8. Γεώργιος Στύλιος
 9. Σάββας Αναστασιάδης
 10. Σοφία Βούλτεψη
 11. Χαράλαμπος Αθανασίου
 12. Άννα Καραμανλή
 13. Κωνσταντίνος Σκρέκας
 14. Όλγα Κεφαλογιάννη
 15. Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου
 16. Κωνσταντίνος Βλάσης
 17. Μάξιμος Χαρακόπουλος
 18. Ιωάννης Κεφαλογιάννης
 19. Θεόδωρος Καράογλου
 20. Στέργιος Γιαννάκης
 21. Σταύρος Καλαφάτης
 22. Εμμανουήλ Κόνσολας
 23. Γεώργιος Γεωργαντάς
 24. Βασίλειος Οικονόμου
 25. Ιωάννης Αντωνιάδης
 26. Γεώργιος Καρασμάνης
 27. Δημήτριος Σταμάτης
 28. Νικήτας Κακλαμάνης
 29. Νίκη Κεραμέως
 30. Αθανάσιος Καββαδάς
 31. Θεοδώρα (Ντόρα) Μπακογιάννη
 32. Μαρία Αντωνίου
 33. Γεώργιος Βλάχος
 34. Αθανάσιος Δαβάκης
 35. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας
 36. Γεώργιος Βαγιωνάς
 37. Δημήτριος Κυριαζίδης
Read More »
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2016 Rating: 5

Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας προς τον Υπουργού Εργασίας για την παράταση του Ν.4320/2015 για τους ανασφάλιστους επαγγελματίες

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2016



Αξιότιμε κε Κατρούγκαλε,

Δεδομένων των προβλημάτων ασφαλιστικής κάλυψης των συναδέλφων μας που διέκοψαν την επαγγελματική τους δραστηριότητα ή προέβησαν σε δήλωση αδράνειας εργασιών στη Δ.Ο.Υ και τους ασφαλισμένους που έχουν απολέσει την ασφαλιστική τους ικανότητα λόγω οφειλών στον οικείο ασφαλιστικό τους φορέα προβλήματα τα οποία είχαν αντιμετωπισθεί με το άρθρο 30 του ν.4320/2015, το οποίο λήγει στις 29/2/2016 παρακαλούμε όπως δοθεί παράταση η οποία θεωρούμε ότι θα προσφέρει μία προσωρινή ανακούφιση στους έμπορους που δεν απασχολούνται ή υποαπασχολούνται και δεν έχουν να καταβάλλουν τις υποχρεώσεις τους στον ΟΑΕΕ, χάνοντας οι ίδιοι και οι οικογένειές τους την κάλυψή τους σε παροχές ασθενείας.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη παράταση της ισχύος της ως άνω διάταξης, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις, τουλάχιστον για ένα ακόμη έτος, ήτοι έως την 28/2/2017.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας 
Αλέξανδρος Πάσχος
Read More »
Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας προς τον Υπουργού Εργασίας για την παράταση του Ν.4320/2015 για τους ανασφάλιστους επαγγελματίες Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας προς τον Υπουργού Εργασίας για την παράταση του Ν.4320/2015 για τους ανασφάλιστους επαγγελματίες Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2016 Rating: 5

Τον πήρε για δουλειά και του έκλεψε έξι χρυσές λίρες

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2016


Για τη διάπραξη της συγκεκριμένης κλοπής, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου αλλοδαπού

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου και το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, υπόθεση κλοπής από σπίτι στην Αγία Μαρίνα Ιωαννίνων.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε μετά από καταγγελία 57χρονου ημεδαπού, ο 30χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 14 έως 21-01-2013, αφαίρεσε από το σπίτι του καταγγέλλοντα, ο οποίος τον απασχολούσε σε κτηνοτροφικές εργασίες, χρηματικό ποσό και έξι χρυσές λίρες.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Read More »
Τον πήρε για δουλειά και του έκλεψε έξι χρυσές λίρες Τον πήρε για δουλειά και του έκλεψε έξι χρυσές λίρες Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2016 Rating: 5

Συνελήφθη 36χρονος με ποσότητες κάνναβης

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2016


Συνελήφθη, χθες (18-02-2016) το μεσημέρι στην Αμπελιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 36χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ο 36χρονος συνελήφθη διότι στην κατοχή του καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στα Ιωάννινα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:

· τρεις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (24,7) γραμμαρίων

· τρία μεταλλικά δοχεία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (12,7) γραμμαρίων

· δύο γυάλινα βάζα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (3,2) γραμμαρίων

· μία συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), βάρους (0,8) γραμμαρίων

· ένα τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις και

· πληθώρα νάιλον συσκευασιών, πρόσφορες για τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Read More »
Συνελήφθη 36χρονος με ποσότητες κάνναβης Συνελήφθη 36χρονος με ποσότητες κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Σεμινάριο για την Αντισεισμική Προστασία Σχολικών Μονάδων

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2016


Στο πλαίσιο ανάπτυξης αντισεισμικής συνείδησης και συμπεριφοράς αλλά και επικαιροποίησης των ενεργειών που αφορούν τη Διαχείριση του Σεισμικού Κινδύνου στους χώρους του σχολείου θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο «Αντισεισμική Προστασία Σχολικών Μονάδων».

Το επιμορφωτικό σεμινάριο συνδιοργανώνεται από το τμήμα Εκπαίδευσης και Ενημέρωσης του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π) και από τα Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Θεσπρωτίας, θα πραγματοποιηθεί δε στις 22 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Δευτέρα στο αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. Ηγουμενίτσας, ώρες 09:30 π.μ – 13:30 μ.μ.

Απευθύνεται στους Διευθυντές των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας, και στους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στα Σχέδια Έκτακτης Ανάγκης αυτών αλλά και σε όσους (φορείς, υπηρεσίες) εμπλέκονται στην Αντισεισμική Προστασία δημοσίων κτιρίων.

Η πρόσκληση είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Σεμινάριο για την Αντισεισμική Προστασία Σχολικών Μονάδων Ηγουμενίτσα: Σεμινάριο για την Αντισεισμική Προστασία Σχολικών Μονάδων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2016 Rating: 5

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ TEΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΙΕΡΕΩΣ π. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΚΙΚΑ

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2016


Ἀνακοινώνεται ὅτι τήν Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 τελεῖται στόν Ἱερό Ναό τοῦ Ἁγίου Μηνᾶ Κεστρίνης, τό τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο τοῦ μακαριστοῦ πρωτοπρεσβυτέρου Κυριάκου Γκίκα.

Ὁ ἀλησμόνητος π. Κυριάκος, ἐφημέριος ἐνορίας Κεστρίνης ἐπί τέσσερεις καί πλέον δεκαετίες, εἶχε τήν ἀπόλυτη βεβαιότητα καί συναίσθηση πώς ἦταν «δοῦλος τοῦ Θεοῦ». Καί θεωροῦσε «μέγα ὄντως ἀξίωμα» νά εἶναι «δοῦλος Χριστοῦ», χωρίς νά ἀνέχεται κοσμικό ζυγό δουλείας. Γι’ αὐτό ἀκριβῶς ἦταν ἐλεύθερος στήν ψυχή καί στό φρόνημα. Καί ἐργάστηκε, στηριζόμενος στήν ὀμορφιά καί στη χάρη τῶν Ὀρθόδοξων ἀρετῶν, γιά τό ποίμνιό του.

Ἐφάρμοζε μέ συνέπεια τόν εὐαγγελικό λόγο: «Ἐγώ ἐν μέσῳ ἡμῶν εἰμι ὡς διακονῶν». Ἀναζητώντας καί λαχταρώντας ἀδιάκοπα τόν Ἰησοῦ, ἀξιώθηκε στή γήινη ζωή του νά νιώσει τήν ὀμορφιά τῆς οὐράνιας ζωῆς.

Ἐκ τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ Ἁγίου Μηνᾶ Κεστρίνης

Read More »
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ TEΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΙΕΡΕΩΣ π. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΚΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ TEΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΙΕΡΕΩΣ π. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΚΙΚΑ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2016 Rating: 5

Συγχαρητήρια επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας στο νέο αρχηγό του Λιμενικού Σώματος

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2016


Αξιότιμε κε Ράπτη,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας αλλά και εμού προσωπικά, επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ για την εκλογή σας στο αξίωμα του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο ιδιαίτερα δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε, την κρίσιμη αυτή στιγμή για τη χώρα μας.

Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι διαθέτετε απόλυτα τις ικανότητες για την ανταπόκριση στα καθήκοντα της νέας σας θέσης.

Από τη θέση του Προέδρου το Επιμελητηρίου σας συγχαίρω και πάλι για την επιλογή σας και σας δηλώνω ότι σε όποιο σημείο ή πεδίο απαιτηθεί η συνεργασία μας, επιθυμώ να την θεωρήσετε δεδομένη προς όφελος της προόδου της Εθνικής Οικονομίας και της κοινωνικής ευημερίας των συμπολιτών μας.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας
Αλέξανδρος Πάσχος
Read More »
Συγχαρητήρια επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας στο νέο αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Συγχαρητήρια επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας στο νέο αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2016 Rating: 5

Δήμος Σουλίου: Μελέτη για τη κατασκευή νηπιαγωγείου στο πρώην Ειρηνοδικείο Παραμυθιάς

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2016


Ανατέθηκε από το Δήμο Σουλίου μελέτη με τίτλο "Κατασκευή Νηπιαγωγείου στο πρώην Ειρηνοδικείο Παραμυθιάς". 
 
Με βάση την υπ' αρίθμ. 14/2016 απόφαση της οικονομικής επιτροπής η μελέτη θα περιλαμβάνει: 
Αποτύπωση όλων των σταθμών του κτιρίου, μελέτη προσθήκης κατ' επέκταση κυρίου και βοηθητικού χώρου στο ισόγειο, διαδικασία τακτοποίησης των αυθαιρεσιών με τον Ν. 4178/2013 που δεν μπορούν να νομιμοποιηθούν, κατάθεση φακέλου έκδοσης οικοδομικής άδειας αλλαγής χρήσης του ισογείου χώρου και προσθήκης κατ' επέκταση των απαιτούμενων χώρων και σύνταξη τευχών δημοπράτησης για τις εργασίες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση και επισκευή του κτιρίου.
Read More »
Δήμος Σουλίου: Μελέτη για τη κατασκευή νηπιαγωγείου στο πρώην Ειρηνοδικείο Παραμυθιάς Δήμος Σουλίου: Μελέτη για τη κατασκευή νηπιαγωγείου στο πρώην Ειρηνοδικείο Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2016 Rating: 5

Φιλιάτες: Σε δυνητική αργία ο γυναικολόγος με το φακελάκι

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2016


Σε δυνητική αργία τέθηκε ο γυναικολόγος του Νοσοκομείου Φιλιατών ο οποίος είχε καταδικαστεί σε πρώτο και δεύτερο βαθμό, για χρηματισμό, όμως σε εφαρμογή του νόμου Κατρούγκαλου, είχε επιστρέψει πριν μερικούς μήνες στο Νοσοκομείο.

Ο εν λόγω γιατρός είχε συλληφθεί από την αστυνομία μέσα στο νοσοκομείο, την ώρα που έπαιρνε φακελάκι, προκειμένου να χειρουργήσει ηλικιωμένη γυναίκα.

Από το Πλημμελειοδικείο Ηγουμενίτσας αρχικά και από το Εφετείο Κέρκυρας στη συνέχεια, είχε κριθεί ένοχος για την πράξη του και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών.

Ο γυναικολόγος είχε τεθεί σε αργία, όμως τον περασμένο Σεπτέμβριο και με βάση τα παραθυράκια που άφηνε ο γνωστός νόμος Κατρούγκαλου, επέστρεψε στο νοσοκομείο.

Με τη συγκρότηση των πειθαρχικών συμβουλίων, η υπόθεσή του παραπέμφθηκε και εξετάστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το Πειθαρχικό έκρινε ότι συντρέχουν λόγοι αργίας, όμως παρέπεμψε την υπόθεση στο Κεντρικό Συμβούλιο, καθώς ο χρόνος αργίας ξεπερνούσε την δική του αρμοδιότητα.

Με βάση την απόφαση αυτή και με υπογραφή Ξάνθου και Πολάκη από την Τετάρτη βρίσκεται σε δυνητική αργία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τον ερχόμενο Μάιο, η υπόθεσή του θα εξεταστεί από τον Άρειο Πάγο, μετά από αίτηση αναίρεσης που έκανε ο ίδιος.

Η απόφαση κοινοποιήθηκε στον εν λόγω γυναικολόγο, ο οποίος δεν ανήκει πλέον στο επιστημονικό δυναμικό του Νοσοκομείου Φιλιατών.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος έκανε γνωστό ότι διακόπτεται προσωρινά η λειτουργία του Mαιευτικού - Γυναικολογικού Τμήματος.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου έχει ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την στελέχωση του Τμήματος με πρόσληψη επικουρικού ιατρού άμεσα.
Read More »
Φιλιάτες: Σε δυνητική αργία ο γυναικολόγος με το φακελάκι Φιλιάτες: Σε δυνητική αργία ο γυναικολόγος με το φακελάκι Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2016 Rating: 5

24χρονος παρέλαβε με το ΚΤΕΛ 4,3 γρ. ηρωίνη

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2016


Συνελήφθη, εχθές (18-02-2016) μετά τα μεσάνυχτα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 24χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, εχθές μετά τα μεσάνυχτα, ο 24χρονος μετέβη στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων Ιωαννίνων, προκειμένου να παραλάβει ένα φάκελο, από την αποθήκη ασυνόδευτων δεμάτων. 
 
Αμέσως μετά την παραλαβή του φακέλου, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, διότι σε έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο φάκελος περιείχε μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους -4,3- γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Read More »
24χρονος παρέλαβε με το ΚΤΕΛ 4,3 γρ. ηρωίνη 24χρονος παρέλαβε με το ΚΤΕΛ 4,3 γρ. ηρωίνη Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2016 Rating: 5

Σελίδες