Επέλαση της νόσου των πλατάνων στην Ήπειρο

Τρίτη, Ιουνίου 04, 2019


Στην έγκριση των απαραίτητων δαπανών και την ανάθεση του υποέργου που αφορά την κοπή και απομάκρυνση ξερών πλατάνων προσβεβλημένων από την ασθένεια του μεταχρωματικού έλκους που βρίσκονται στο πλατανόδασος του Αγίου Γεωργίου, στο ρέμα Τούση (στην θέση Βάλτος Πάργας) και στους ποταμούς Καλαμά και Γορμού προχώρησε η Περιφέρεια Ηπείρου.

Η επέλαση της καταστροφικής νόσου των πλατάνων έχει προκαλέσει μεγάλη οικολογική καταστροφή κυρίως στους ποταμούς Καλαμά και Αχέροντα, νεκρώνοντας χιλιάδες δέντρα.

Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας συνιστά στις τοπικές Αρχές να προβαίνουν στον καθαρισµό µε χηµικές ουσίες και στην απολύµανση των µηχανηµάτων που έχουν χρησιµοποιηθεί σε περιοχές µε προσβεβληµένα ή ύποπτα δέντρα πλατάνου, καθώς και στον καθαρισµό τους από χώµατα και υπολείµµατα υλοτοµίας.
Read More »
Επέλαση της νόσου των πλατάνων στην Ήπειρο Επέλαση της νόσου των πλατάνων στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 04, 2019 Rating: 5

Ευχαριστήριο μήνυμα Κωνσταντίνου Παππά

Τρίτη, Ιουνίου 04, 2019


Με την ολοκλήρωση των Δημοτικών εκλογών θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους που με τίμησαν με την ψήφο τους. Θα ήθελα να συγχαρώ τους συνδημότες μας για την οριστική τους επιλογή και την ορθολογική τους κρίση.

Επιλέξατε ως Δημοτική αρχή της επόμενης τετραετίας τη Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας και Δήμαρχο Σουλίου το Γιάννη Καραγιάννη.

Η επιλογή σας μας τιμά ιδιαίτερα, αλλά ταυτόχρονα μας γεμίζει με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Οφείλουμε όλοι μαζί να καταβάλλουμε τη μέγιστη προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν.

Στο χρέος μας αυτό σας θέλουμε συμμέτοχους. Η συμβολή σας θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Οι επισημάνσεις σας, οι διαπιστώσεις σας και οι προτάσεις σας θα αποτελέσουν χρήσιμο οδηγό μας στη διοίκηση του Δήμου μας.

Όλοι μαζί οφείλουμε να επιδείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το καλό του τόπου μας. Από πλευράς μου σας δηλώνω ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας, πάντα διαθέσιμος σε οτιδήποτε μπορώ να φανώ χρήσιμος. Ο τόπος μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον.

Σας ευχαριστώ όλους θερμά.

Κωνσταντίνος Παππάς
Εκλεγμένος Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ.
του Δημάρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη

Read More »
Ευχαριστήριο μήνυμα Κωνσταντίνου Παππά Ευχαριστήριο μήνυμα Κωνσταντίνου Παππά Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 04, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Εθελοντική αιμοδοσία από την Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε.

Τρίτη, Ιουνίου 04, 2019

Read More »
Ηγουμενίτσα: Εθελοντική αιμοδοσία από την Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. Ηγουμενίτσα: Εθελοντική αιμοδοσία από την Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 04, 2019 Rating: 5

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ υπ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Τρίτη, Ιουνίου 04, 2019


ΟΤΑΝ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑ,ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.
 
ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΜΩΣ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΜΕΝΩ, ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ, 
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ 
ΓΙΩΡΓΟΣ Λ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
Read More »
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ υπ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ υπ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 04, 2019 Rating: 5

Το νέο δημοτικό συμβούλιο Σουλίου

Τρίτη, Ιουνίου 04, 2019


Μέτα και την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών, οριστικοποιήθηκαν και οι έδρες καθώς και το νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σουλίου, το οποίο αναλαμβάνει χρέη την 1η Σεπτεμβρίου και θα αποτελείται από τους:

Δήμαρχος
Γιάννης Καραγιάννης


Δημοτικοί Σύμβουλοι
Παναγιώτης Παππάς – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας
Φώτης Δημητρίου – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας
Μαρία Ντρίτσου – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας
Βασίλης Καλόγηρος – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας
Φάνης Μπέλλος – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας
Κώστας Παππάς – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας
Ανδρέας Γκέκας – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας
 
Νικόλας Κάτσιος – Τόπος Αξιών
Δημήτρης Ζορκάδης – Τόπος Αξιών
Γιούλα Αλεξίου – Τόπος Αξιών
Γιώργος Αθανασόπουλος – Τόπος Αξιών
Ανδρέας Κακιούζης – Τόπος Αξιών
Δημήτρης Χρήστου – Τόπος Αξιών
Αναστάσιος Σουλάκης – Τόπος Αξιών
Μπάλλας Φώτης – Τόπος Αξιών
 
Νίκος Αθανασίου – 1 Μέλλον Ανάπτυξης και Ελπίδας
Γιώργος Ντάγκας – 1 Μέλλον Ανάπτυξης και Ελπίδας
Κώστας Στεφάνου – 1 Μέλλον Ανάπτυξης και Ελπίδας
Αννα Κώτση – Μάστορα – 1 Μέλλον Ανάπτυξης και Ελπίδας
Δάνος Αναστασοπουλος – 1 Μέλλον Ανάπτυξης και Ελπίδας
Σταύρος Κωσταράς – 1 Μέλλον Ανάπτυξης και Ελπίδας
 
Νίκος Γώγος – Δύναμη Ελπίδας
Ανδρέας Μπάμπας – Δύναμη Ελπίδας
Βασίλης Δήμας ή Νίκος Τερνέζης (ισοψηφία) – Δύναμη Ελπίδας
Δονάτος Σοφίας – Δύναμη Ελπίδας
 
Ηλίας Κουτσής – Λαϊκή Συσπείρωση
Χρήστου Ηλίας – Λαϊκή Συσπείρωση
Read More »
Το νέο δημοτικό συμβούλιο Σουλίου Το νέο δημοτικό συμβούλιο Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 04, 2019 Rating: 5

Σύλληψη 32χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Ιουνίου 04, 2019
 
Στη σύλληψη ενός 32χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
Read More »
Σύλληψη 32χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 32χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 04, 2019 Rating: 5

Σελίδες