88χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 03, 2019
88χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του 
 
 
Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 88χρονος στους Κωστακιούς της Άρτας. Ο υπερήλικας, ο οποίος ζούσε μόνος του, αυτοπυροβολήθηκε με την κυνηγετική καραμπίνα που είχε στην αυλή του σπιτιού του.

Τον πυροβολισμό άκουσαν οι γείτονες οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Ο 88χρονος, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας, διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.
Read More »
88χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του  88χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 03, 2019 Rating: 5

Πιστοποιητικό Πληροφορικής σε 1 μήνα!!!

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 03, 2019
Πιστοποιητικό Πληροφορικής σε 1 μήνα!!!
 

Κάθε μήνα το εκπαιδευτικό μας κέντρο έχει εξεταστική πιστοποίησης υπολογιστών!!! Δηλώστε συμμετοχή και αποκτήστε την πιστοποίηση υπολογιστών που θέλει ο ΑΣΕΠ.
Κάντε το δικό σας γκρουπάκι με ιδιαίτερα μαθήματα!!!
Στους δύο, ο ένας πληρώνει μόνο τα εξέταστρα!!!
Δεν υπάρχει επανεξέταση γιατί η επιτυχία είναι σίγουρη!!!
Οι εγγραφές ξεκίνησαν... Κλείστε το ραντεβού σας για ενημέρωση!!!
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2665025146, 6942228698
Δ/νση: Σαμουήλ 5, Ηγουμενίτσα
Read More »
Πιστοποιητικό Πληροφορικής σε 1 μήνα!!! Πιστοποιητικό Πληροφορικής σε 1 μήνα!!! Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 03, 2019 Rating: 5

Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας ο Πιτούλης - Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου η Μπραΐμη

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 03, 2019
Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας ο Πιτούλης - Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου η Μπραΐμη
 
 

Τους τέσσερις χωρικούς και τους έξι θεματικούς αντιπεριφερειάρχες όρισε με απόφασή του ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης.

Αναλυτικά οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες
Βασίλειος Ψαθάς: Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας
Θωμάς Πιτούλης: Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Θεσπρωτίας
Κωνσταντίνος Σιαράβας: Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων
Ευστράτιος Ιωάννου: Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας

Επιπλέον μεταβιβάζονται:
Στον Ψαθά Βασίλειο οι αρμοδιότητες που αφορούν την ανάπτυξη και προώθηση της Βιομηχανίας, Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας στην Περιφέρεια Ηπείρου.
Στον Πιτούλη Θωμά. αρμοδιότητες που αφορούν θέματα Φυσικών Πόρων, Ενέργειας, Ιχθυοκαλλιεργειών και εν γένει Υδατοκαλλιεργειών στην Περιφέρεια Ηπείρου.
Στον Κωνσταντίνο Σιαράβα αρμοδιότητες που αφορούν στα θέματα οικονομικών και καλών πρακτικών για την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Στον Ιωάννου Ευστράτιο αρμοδιότητες που αφορούν στην οργάνωση, προώθηση και το συντονισμό, την επεξεργασία και υποβολή προτάσεων και προγραμματικού σχεδίου και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών που αφορούν σε θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου.

Με άλλη απόφαση ορίζονται οι παρακάτω περιφερειακοί σύμβουλοι ως θεματικοί:
Αγνή Νάκου – Δασούλα με αρμοδιότητα τα θέματα Πρόνοιας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Συνοχής και Δημόσιας Υγείας.
Οδυσσέας Πότσης με αρμοδιότητα τα θέματα Πολιτισμού, Νεολαίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης .
Σταυρούλα Μπραίμη-Μπότση με αρμοδιότητα τα θέματα Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου.
Βασίλειος Γοργόλης με αρμοδιότητα τα θέματα Αθλητισμού και Απασχόλησης
Κωνσταντίνος Πατήλας με αρμοδιότητα τα θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών.
Χρήστος Γούσης με αρμοδιότητα τα θέματα προστατευόμενων περιοχών χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Ηπείρου, Εξωστρέφειας και Καινοτομίας.

Η θητεία των αντιπεριφερειαρχών ορίζεται έως την 31η Δεκεμβρίου 2020
Read More »
Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας ο Πιτούλης - Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου η Μπραΐμη Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας ο Πιτούλης - Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου η Μπραΐμη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 03, 2019 Rating: 5

Η ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ Η …ΛΕΙΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - Του Παναγιώτη Νταή

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 03, 2019
Η ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ Η …ΛΕΙΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - Του Παναγιώτη ΝταήΑγαπητοί φίλοι της Δημοτικής Αρχής Ηγουμενίτσας: Στην τελετή ορκωμοσίας την Τετάρτη 28 Αυγούστου, ορκίστηκαν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Συμβουλίων των Κοινοτήτων και όχι μόνο ο κ. Δήμαρχος.

Οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας μάλιστα, απεύθυναν χαιρετισμούς, όπως επίσης και οι βουλευτές της εκλογικής μας περιφέρειας, καθώς και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας. Από όλα αυτά στην σχετική ανακοίνωση του Δήμου, υπάρχει μόνο το πλήρες κείμενο της ομιλίας του κ. Δημάρχου.

Εντάξει, δεν περιμέναμε να παρατεθούν και οι ομιλίες των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων. Αλλά ούτε μια απλή αναφορά ότι χαιρέτησαν την εκδήλωση;

Οι Δημοτικές Παρατάξεις αποτελούν - βάσει της νομοθεσίας - ουσιώδη συστατικά στοιχεία λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και του Δήμου κατ΄ επέκταση. Και ο Δήμος με τις ανακοινώσεις του, δεν πρέπει να είναι ούτε «Γραφείο Τύπου» του κ. Δημάρχου και πολύ περισσότερο της παράταξής του «Δύναμη Προοπτικής».

Ας ελπίσουμε ότι το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ανακοίνωσης, οφείλεται σε αβλεψία και δεν αποτελεί δείγμα γραφής για τον τρόπο διοίκησης του Δήμου. Γιατί αν όχι, τότε η νέα Δημοτική Περίοδος δεν αρχίζει καλά.

Παναγιώτης Νταής
Δημοτικός Σύμβουλος Ηγουμενίτσας

Read More »
Η ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ Η …ΛΕΙΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - Του Παναγιώτη Νταή Η ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ Η …ΛΕΙΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - Του Παναγιώτη Νταή Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 03, 2019 Rating: 5

3ος Ο ΔΝΟΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 03, 2019
3ος Ο ΔΝΟΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ 
 

Στη λίμνη της Καστοριάς με οικοδεσπότη τον ναυτικό όμιλο Μαυροχωρίου πραγματοποιήθηκε η 2η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης 2019 το σαββατοκύριακο 31/8-1/9.

Περίπου 250 αθλητές κι αθλήτριες από 20 σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να αποδείξουν με τις εμφανίσεις τους ότι είναι πανέτοιμοι για να περάσουν στο επόμενο επίπεδο και να αποτελέσουν το «νέο αίμα» που θα πρωταγωνιστήσει στην ελληνική κωπηλασία τα επόμενα χρόνια.

Ο Δημοτικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγουμενίτσας κατόρθωσε να διακριθεί ανάμεσα σε μεγαλύτερους συλλόγους. Με 1 χρυσό, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε την 3η θέση. Υπενθυμίζουμε ότι στην 1η συνάντηση κατέλαβε την 1η θέση.(http://kopilasia.gr/)

Αναλυτικά:
· Χρυσό μετάλλιο στο μονό σκιφ αρχαρίων κορασίδων με την Ζουριδάκη Ξανθή
· Ασημένιο μετάλλιο στο μονό σκιφ αρχαρίων παίδων με τον Κιτσάτη Γεώργιο
· Χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ κορασίδων 12ετών με τις Γεωργίου Ευφροσύνη και Γόγολου Ελισάβετ
· 13 αθλητές/τριες πέρασαν στους τελικούς και 16 αθλητές/τριες στους μικρούς τελικούς

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στους προπονητές και στο Δ.Σ.
Μας κάνετε περήφανους!

Με την ευχή οι τοπικοί φορείς αλλά και οι ιδιώτες να στηρίξουν με όποιον τρόπο μπορούν την προσπάθεια του Δημοτικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας.

Read More »
3ος Ο ΔΝΟΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ 3ος Ο ΔΝΟΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 03, 2019 Rating: 5

Τρεις συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 03, 2019
Τρεις συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας


 
Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, στον επιβατικό σταθμό του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ είχαν απαγόρευση εισόδου σε έδαφος Shengen.
Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.
Read More »
Τρεις συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Τρεις συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 03, 2019 Rating: 5

Σελίδες