Δύο Χρυσά στη διεθνή συνάντηση Ελλάδα/Κύπρος για αθλήτριες του Πρωτέα Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2022
Δύο Χρυσά στη διεθνή συνάντηση Ελλάδα/Κύπρος για αθλήτριες του Πρωτέα Ηγουμενίτσας


Στη διεθνή συνάντηση Ελλάδα/Κύπρος που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Ιουλίου οι αθλήτριες του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ Ναταλία Ράπτη και Έλενα Μπασιάκου κατέκτησαν 2 Χρυσά μετάλλια συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις.


Συγκεκριμένα η Έλενα Μπασιάκου στο αγώνισμα της Σφαιροβολία με επίδοση 14.05 και η Ναταλία Ράπτη στο Άλμα εις Ύψος με επίδοση 1.66 .


Συγχαρητήρια στις δύο αθλήτριες για την επιτυχία και στον συνοδό προπονητή Δημήτρη Θωμάζο !!!!!!
Read More »
Δύο Χρυσά στη διεθνή συνάντηση Ελλάδα/Κύπρος για αθλήτριες του Πρωτέα Ηγουμενίτσας Δύο Χρυσά στη διεθνή συνάντηση Ελλάδα/Κύπρος για αθλήτριες του Πρωτέα Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2022 Rating: 5

Αντιπολεμική διαδήλωση και Εκδήλωση στην πλατεία Δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα

Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2022
Αντιπολεμική διαδήλωση και Εκδήλωση στην πλατεία Δημαρχείου στην ΗγουμενίτσαΠαρασκευή 22 Ιουλίου 19:30 - Αντιπολεμική διαδήλωση και Εκδήλωση στην πλατεία Δημαρχείου - Camping Αγωνιστικών Κινήσεων και Μαθητικής Αντίστασης Ηγουμενίτσα

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ| 
Κάλεσμα την Παρασκευή 22/07:
19.30 Ηγουμενίτσα πλ. Δημαρχείου αντιπολεμική συγκέντρωση και διαδήλωση
20.30 Ηγουμενίτσα πλ. Δημαρχείου εκδήλωση - συζήτηση 'οι λαοί δεν έχουν ανάγκη από προστάτες! Για το ζήτημα του πολέμου και της αντιιμπεριαλιστικής πάλης'

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ – ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ – ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΙΝΙΚΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ 

Αγωνιστικές Κινήσεις - Μαθητική Αντίσταση
Read More »
Αντιπολεμική διαδήλωση και Εκδήλωση στην πλατεία Δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα Αντιπολεμική διαδήλωση και Εκδήλωση στην πλατεία Δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2022 Rating: 5

Αναστολή λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού Πέρδικας μετά από εμφάνιση κρουσμάτων

Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2022
Αναστολή λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού Πέρδικας μετά από εμφάνιση κρουσμάτων


Η Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας από Πέμπτη 21-07-2022 έως και την Δευτέρα 25-07-2022 του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΕΡΔΙΚΑΣ του ΠΑΚΠΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας. 

Τα παιδιά και τα μέλη του προσωπικού που είναι στενές επαφές επιβεβαιωμένου κρούσματος πρέπει: 
▪ Να εφαρμόζουν σχολαστικά τα μέτρα(1)έως(3) της ενότητας «Μέτρα για άτομα με επιβεβαιωμένη νόσο COVID-19» (πρωτόκολλο ΕΟΔΔΥ ιστοσελίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και 
▪ Να παρακολουθούν στενά την υγεία τους –και με συχνή θερμομέτρηση– για τυχόν εκδήλωση συμπτωμάτων που μπορεί να εμφανιστούν σε άτομο με COVID-19. 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΠΑΚΠΠΟ 
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΪΜΠΕΚΟΓΛΟΥ
Read More »
Αναστολή λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού Πέρδικας μετά από εμφάνιση κρουσμάτων Αναστολή λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού Πέρδικας μετά από εμφάνιση κρουσμάτων Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2022 Rating: 5

Στην Ηγουμενίτσα το 6ο Εναλλακτικό Camping της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2022
Στην Ηγουμενίτσα το 6ο Εναλλακτικό Camping της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ


Το 6ο Εναλλακτικό Camping της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί στο Camping Drepanos στην Ηγουμενίτσα από την Τετάρτη 27 Ιουλίου έως την Τρίτη 2 Αυγούστου.
Αθλητισμός, διασκέδαση, μουσική, πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκδρομές και φυσικά ξεκούραση στη φύση και στον φιλόξενο χώρο του camping.
Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ημέρες Αναχώρησης με πούλμαν
Από Αθήνα & Πάτρα: Τετάρτη 27 & Παρασκευή 29 Ιουλίου
Βόρεια Ελλάδα: Τετάρτη 27 Ιουλίου
Επιστροφή με πούλμαν: Τρίτη 2 Αυγούστου

Κόστος διαμονής: 7 Ευρώ/ημέρα
Κόστος Εγγραφής: 10 ευρώ/εβδομάδα, 5 ευρώ/3ήμερο

Δηλώσεις Συμμετοχής στην παρακάτω φόρμα:

Πληροφορίες και τηλεφωνικές δηλώσεις συμμετοχής στο 2105200883
Το Event του Camping: https://fb.me/e/2K9cgE6WS
Read More »
Στην Ηγουμενίτσα το 6ο Εναλλακτικό Camping της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Στην Ηγουμενίτσα το 6ο Εναλλακτικό Camping της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2022 Rating: 5

Πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Erasmus+ του Δ.Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2022
Πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Erasmus+ του Δ.Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Erasmus+ του Δ.Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας κατά το έτος 2022. Στα πλαίσια του εν λόγω προγράμματος υλοποιήθηκαν δύο διαφορετικές ροές κινητικότητας για συνολικά 28 καταρτιζόμενους της μονάδας. Η πρώτη ροή πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, το διάστημα από 5 έως 20 Απριλίου 2022, ενώ στη ροή συμμετείχαν καταρτιζόμενοι των ειδικοτήτων «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (CHEF)» και «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας». Στη δεύτερη ροή του προγράμματος, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Λεμεσό της Κύπρου, το διάστημα από 25 Ιουνίου έως 9 Ιουλίου 2022, συμμετείχαν καταρτιζόμενοι των ειδικοτήτων «Διασώστες – πλήρωμα ασθενοφόρου» και «Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας –Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής».

Και οι δύο ροές του προγράμματος Erasmus+, με κωδικό 2020-1-EL01-KA102-078354 και τίτλο “Αναπτύσσοντας Επαγγελματικές Δεξιότητες στην Ευρωπαϊκή Αγορά Εργασίας” υλοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Σχετικά με την πρώτη ροή οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (CHEF)» πραγματοποίησαν πρακτική άσκηση σε υπερσύγχρονες επαγγελματικές μονάδες του χώρου, οι οποίες διέθεταν αφενός άρτια οργάνωση, αφετέρου άρτια υλικοτεχνική υποδομή. Συνεπώς και με την καθοδήγηση έμπειρων επαγγελματιών του χώρου, οι σπουδαστές μας είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να εφαρμόσουν νέες επαγγελματικές πρακτικές και τεχνικές.

Όσον αφορά την δεύτερη ειδικότητα που συμμετείχε στη ροή, δηλαδή «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας», οι καταρτιζόμενοι πραγματοποίησαν πρακτική άσκηση και εκπαιδευτικές επισκέψεις σε ξενοδοχειακές μονάδες του Βουκουρεστίου ενώ εκπαιδεύτηκαν από έμπειρους επαγγελματίες σε διάφορους τομείς και αντικείμενα του κλάδου.

Σχετικά με την δεύτερη ροή κινητικότητας, οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας «Διασώστες – Πλήρωμα ασθενοφόρου» είχαν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συνδυαστικά, τόσο πρακτική άσκηση όσο και να παρακολουθήσουν σεμινάρια εξειδίκευσης στο κέντρο «Τάγμα του Αγίου Ιωάννη» στην Λεμεσό της Κύπρου. Η πρακτική άσκηση έλαβε χώρα σε πραγματικές εργασιακές συνθήκες, ενώ είχαν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου και να γνωρίσουν νέες πρακτικές και τεχνικές, όπως αυτές εφαρμόζονται σε μια άλλη χώρα, στο αντίστοιχο σύστημα υγείας.

Όσον αφορά, τέλος, τους σπουδαστές της ειδικότητας Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας –Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής»., είχαν την τύχη να πραγματοποιήσουν όχι μόνο πρακτική άσκηση αλλά και να παρακολουθήσουν επίσης επιμορφωτικά σεμινάρια. Οι καταρτιζόμενες της ειδικότητας, είχαν την δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε ένα άρτια οργανωμένο, υψηλών επαγγελματικών προδιαγραφών κέντρο περιποίησης και φροντίδας// , το οποίο χρησιμοποιεί αποκλειστικά φιλικά προς το περιβάλλον υλικά καλλωπισμού, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με οικολογικά υλικά. Στο εν λόγω κέντρο οι καταρτιζόμενες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από τις πλέον έμπειρες επαγγελματίες του χώρου, να γνωρίσουν ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί σε υλικά και τεχνικές και να τα εφαρμόσουν μεταξύ τους εν είδει πρακτικής άσκησης.

Οι σπουδαστές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, και στις δύο ροές, είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με επαγγελματίες από άλλες χώρες, να γνωρίσουν διαφορετικές επαγγελματικές συνθήκες και να βιώσουν πραγματικές εργασιακές καταστάσεις άλλων χωρών. Μέσα από το πρόγραμμα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν διαφορετικά εκπαιδευτικά συστήματα και μαθησιακά μοντέλα, καθώς επίσης και να συγκρίνουν διαφορετικές εργασιακές συμπεριφορές, διαφορετικές επαγγελματικές μεθοδολογίες και νοοτροπίες.

Μέσα από την καθημερινή αλληλεπίδραση με κατοίκους των χωρών υποδοχής, Ρουμανίας και Κύπρου, την επίσκεψη πλήθους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, καθώς και την πραγματοποίηση πολιτιστικών επισκέψεων σε διάφορες πόλεις των παραπάνω χωρών, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την κουλτούρα και τον πολιτισμό αυτών των χωρών, να διευρύνουν τους γνωστικούς και επαγγελματικούς τους ορίζοντες και να αισθανθούν έστω για σύντομο χρονικό διάστημα ενεργοί Ευρωπαίοι πολίτες και γενικότερα πολίτες του κόσμου. Επιτεύχθηκε έτσι ο στόχος της διεθνοποίησης της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, ενώ οι συμμετέχοντες είχαν επιπλέον τη δυνατότητα να βελτιώσουν το γλωσσικό τους επίπεδο στην αγγλική γλώσσα και να αποκτήσουν νέες πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις.

Επιχειρώντας μια ευρύτερη συνοπτική ωστόσο αποτίμηση του προγράμματος Erasmus+, διαπιστώνεται πως η υλοποίησή του, συμβάλλει αφενός στην επαγγελματική εξέλιξη των καταρτιζομένων, μέσα από την απόκτηση γνώσεων και εμπειριών, αφετέρου στην προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξή τους, διότι συμβάλλει στην καλλιέργεια του αισθήματος υπευθυνότητας και συνεργασίας, ενισχύει το ομαδικό πνεύμα και προάγει το αίσθημα του ενεργού Ευρωπαίου πολίτη.

Σχετικά με τη δομή, αυτή αποκτά εμπειρία, διευρύνει το δίκτυο συνεργασιών της και ενισχύει την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση μέσα από την τεχνογνωσία και τις επιμέρους διαδικασίες υλοποίησης του προγράμματος.

Το Δ.Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας, θα ήθελε να ευχαριστήσει την Εθνική Μονάδα Erasmus+, και το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) για την αμέριστη συμπαράστασή του στην προσπάθειά μας για υλοποίηση ποιοτικών Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και ευελπιστεί σε αγαστή συνεργασία και στο μέλλον.
Read More »
Πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Erasmus+ του Δ.Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας Πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Erasmus+ του Δ.Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2022 Rating: 5

2η Δράση ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση την Παρασκευή από το Δήμο Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2022
2η Δράση ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση την Παρασκευή από το Δήμο Ηγουμενίτσας


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε. (Ε.Ε.Α.Α.), πρόκειται να πραγματοποιήσει τη 2η δράση ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση με ενημέρωση και διανομή έντυπου υλικού. Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή 22 Ιουλίου, 9:00-13:00, στον Πεζόδρομο της Γρηγορίου Λαμπράκη στην Ηγουμενίτσα σε μια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης σχετικά με τη διαχείριση και την ανακύκλωση πλαστικών για έναν Δήμο καθαρότερο, ανθρώπινο και πολιτισμένο.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας
Μιχάλης Γκίκας
Read More »
2η Δράση ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση την Παρασκευή από το Δήμο Ηγουμενίτσας 2η Δράση ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση την Παρασκευή από το Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2022 Rating: 5

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο Σουλίου

Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2022
Συνεδριάζει τη Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο Σουλίου


Συνεδριάζει τη Δευτέρα στις 19:00, το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Σουλίου, με 4 θέματα στην ημερησία διάταξη 
  1. Τροποποίηση Προϋπολογισμού Δήμου Σουλίου, οικ. έτους 2022
  2. Έκθεση εσόδων – εξόδων B’ Τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2022
  3. Ορισμός υπαλλήλων υπευθύνων για τη διαχείριση των λογαριασμών του Δήμου Σουλίου στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
  4. Κανονισμός Λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης της Κοινότητας Γλυκής Δήμου Σουλίου για το έτος 2022 και εφεξής , σε εναρμόνιση με το άρθρο 66 του Νόμου 4849/2021 (Εισήγηση ΕΠΖ)
Read More »
Συνεδριάζει τη Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο Σουλίου Συνεδριάζει τη Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2022 Rating: 5

Ταυτοποιήθηκε ημεδαπή, που κατηγορείται ότι αφαίρεσε 1.000€ από ηλικιωμένο έξω από την εκκλησία

Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2022
Ταυτοποιήθηκε ημεδαπή, που κατηγορείται ότι αφαίρεσε 1.000€ από ηλικιωμένο έξω από την εκκλησία


Εξιχνιάστηκε άμεσα από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας κλοπή, που έγινε τη Δευτέρα (18-07-2022) το πρωί στην Άρτα.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, η κατηγορούμενη προσέγγισε εξερχόμενο από εκκλησία ηλικιωμένο και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε από την τσέπη του παντελονιού του το χρηματικό ποσό των -1.000- ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
Read More »
Ταυτοποιήθηκε ημεδαπή, που κατηγορείται ότι αφαίρεσε 1.000€ από ηλικιωμένο έξω από την εκκλησία Ταυτοποιήθηκε ημεδαπή, που κατηγορείται ότι αφαίρεσε 1.000€ από ηλικιωμένο έξω από την εκκλησία Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2022 Rating: 5

Ο CHRISTAF την Παρασκευή στο Riviera στην Ηγουμενίτσα

Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2022

 Ο CHRISTAF την Παρασκευή στο Riviera στην ΗγουμενίτσαRead More »
Ο CHRISTAF την Παρασκευή στο Riviera στην Ηγουμενίτσα  Ο CHRISTAF την Παρασκευή στο Riviera στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2022 Rating: 5

Συνάντηση μελών του ΚΚΕ με προσωπικό του Νοσοκομείου Φιλιατών

Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2022
Συνάντηση μελών του ΚΚΕ με προσωπικό του Νοσοκομείου Φιλιατών


Το ιατρικό νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου Φιλιατών, με απόφαση της Γ.Σ. τους πραγματοποίησαν την Τετάρτη 20/07/2022 στάση εργασίας.

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον γραμματέα της Τ.Ε. Θεσπρωτίας Λαέρτη Ρέγκα βρέθηκε στο χώρο του Νοσοκομείου κατά την διάρκεια της στάσης εργασίας. Διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά η ασφυκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νοσοκομείο, με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να δίνει εξαντλημένο τη μάχη για την υγεία και τη ζωή του λαού.

Η έλλειψη ιατρών είναι μεγάλη (21 κενές οργανικές θέσεις) με αποτέλεσμα να εφημερεύουν εδώ και 3χρόνια χωρίς ακτινολόγο, χωρίς αναισθησιολόγο τον τελευταίο χρόνο και χωρίς μικροβιολόγο τα τελευταία δύο χρόνια ,πάνω από 6 φορές το μήνα με ότι αυτό συνεπάγεται για ασθενείς και ιατρούς.

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ μίλησε με τους υγειονομικούς τονίζοντας πως στέκεται στο πλευρό τους, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους, τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες τους. Ανέδειξε την ανάγκη να συνεχιστεί ο αγώνας για ένα σύστημα Υγείας αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν, αντίστοιχο των δυνατοτήτων και των αναγκών που υπάρχουν σήμερα, που οι υπηρεσίες του θα αποτελούν στην πράξη κατοχυρωμένο κοινωνικό αγαθό και όχι ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα.
Read More »
Συνάντηση μελών του ΚΚΕ με προσωπικό του Νοσοκομείου Φιλιατών Συνάντηση μελών του ΚΚΕ με προσωπικό του Νοσοκομείου Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2022 Rating: 5

Στην Ηγουμενίτσα τελικά αύριο Παρασκευή ο πρωθυπουργός

Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2022

 Στην Ηγουμενίτσα τελικά αύριο Παρασκευή ο πρωθυπουργόςΣτην Ηγουμενίτσα θα βρεθεί αύριο τελικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στις 5.30 θα επισκεφτεί το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και αμέσως μετά στις 6:00 θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συγκέντρωση στο καφέ motley στην παραλία της Ηγουμενίτσας 

Read More »
Στην Ηγουμενίτσα τελικά αύριο Παρασκευή ο πρωθυπουργός  Στην Ηγουμενίτσα τελικά αύριο Παρασκευή ο πρωθυπουργός Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2022 Rating: 5

Σελίδες