Νέα κρούσματα στη Θεσπρωτία - 14 σε όλη την Ήπειρο

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 31, 2020
Νέα κρούσματα στη Θεσπρωτία - 14 σε όλη την Ήπειρο

Αναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
Π.Ε. Άρτας 5
Π.Ε. Θεσπρωτίας 2
Π.Ε. Ιωαννίνων 5
Π.Ε. Πρέβεζας 2
Read More »
Νέα κρούσματα στη Θεσπρωτία - 14 σε όλη την Ήπειρο Νέα κρούσματα στη Θεσπρωτία - 14 σε όλη την Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 31, 2020 Rating: 5

Συνελήφθη ημεδαπός στη Θεσπρωτία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση κάνναβης

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 31, 2020
Συνελήφθη ημεδαπός στη Θεσπρωτία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση κάνναβης Η κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας οδήγησε στη σύλληψη ημεδαπού χθες (30-12-2020) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσπρωτίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση κάνναβης. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας για άτομο που καλλιεργεί δενδρύλλια και διακινεί κάνναβη σε περιοχή της Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον κατηγορούμενο. 

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου “Lussy” κατά την οποία συνελήφθη, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 
· πέντε (5) δενδρύλλια κάνναβης σε αυτοσχέδιες γλάστρες, ύψους από -55- έως -110- εκατοστά 
· φύλλα κάνναβης βάρους -220- γραμμαρίων 
· αποξηραμένος κλώνος κάνναβης 
· ακατέργαστη κάνναβη βάρους -2,2- γραμμαρίων 
· εξοπλισμός συστήματος καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης εσωτερικού χώρου (αποτελούμενο από μετασχηματιστές ηλεκτρικού ρεύματος, λαμπτήρες υψηλής ισχύος, θερμόμετρο-υγρόμετρο, χρονοδιακόπτη ηλεκτρικού ρεύματος, ανεμιστήρα εξαερισμού, υγρό ενισχυτικό λίπασμα) 
· χειρόγραφες σημειώσεις 

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από την προαναφερόμενη υπηρεσία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Read More »
Συνελήφθη ημεδαπός στη Θεσπρωτία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση κάνναβης Συνελήφθη ημεδαπός στη Θεσπρωτία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 31, 2020 Rating: 5

166.000€ αποζημίωση για το ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 31, 2020
166.000€ αποζημίωση για το ΚΤΕΛ ΘεσπρωτίαςΟι περιορισμοί στις μετακινήσεις αλλά και στον αριθμό των επιβατών ανά διαδρομή, προκάλεσαν σημαντικές απώλειες και στα αστικά- υπεραστικά λεωφορεία (ΚΤΕΛ).

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση, διατίθενται 20 εκατ. ευρώ από τον Κρατικό Προϋπολογισμό για την ενίσχυση των εν λόγω επαγγελματιών.

Για την καταβολή της αποζημίωσης στους δικαιούχους θα πρέπει να προσκομιστούν τα εξής δικαιολογητικά:
Φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.
Υπεύθυνη δήλωση ότι το νομικό πρόσωπο δεν τελεί σε καθεστώς πτώχευσης και εκκαθάρισης.
Τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού του δικαιούχου, στον οποίο θα πιστωθούν τα χρήματα.
ΑΦΜ και Δ.Ο.Υ. του δικαιούχου.

Σύμφωνα με την απόφαση το Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας θα αποζημιωθεί με το ποσό των 89.258 ευρώ και το Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων με το ποσό των 205 χιλιάδων.

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Άρτας θα αποζημιωθεί με το ποσό των 268 χιλιάδων, της Θεσπρωτίας με το ποσό των 166 χιλιάδων, των Ιωαννίνων με το ποσό των 569 χιλιάδων και της Πρέβεζας με το ποσό των 213 χιλιάδων.
Read More »
166.000€ αποζημίωση για το ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας 166.000€ αποζημίωση για το ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 31, 2020 Rating: 5

14 νέα οχήματα παρέλαβε η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 31, 2020
14 νέα οχήματα παρέλαβε η Αστυνομική Διεύθυνση ΘεσπρωτίαςΔεκατέσσερα νέα υπηρεσιακά οχήματα παρέλαβε η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Θεσπρωτίας Ιωάννη Παππά, του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βασίλη Νάκου και του Βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα. 
Τα οχήματα αυτά, μαζί με τα 11 που είχαν παραδοθεί τον τελευταίο χρόνο μέσω της Περιφέρειας Ηπείρου, αναβαθμίζουν τον στόλο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας σε έναν από τους πιο σύγχρονους στη χώρα. 
Σημειώνεται ότι στο δυναμικό της υπηρεσίας έχουν προστεθεί άλλα 7 οχήματα και 2 μοτοσικλέτες από κατασχέσεις. 
Σύντομα αναμένεται η παράδοση 150 αλεξίσφαιρων γιλέκων καθώς και εξοπλισμού διμοιρίας και μοτοσικλετιστών.
«Ευχαριστούμε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το οποίο ενισχύει σημαντικά την ασφάλεια μιας παραμεθόριας περιοχής με υψηλές επιχειρησιακές απαιτήσεις, ενισχύοντας έτσι και το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας», δήλωσε ο Βασίλης Γιόγιακας.
Read More »
14 νέα οχήματα παρέλαβε η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας 14 νέα οχήματα παρέλαβε η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 31, 2020 Rating: 5

Σελίδες