Ο νέος δήμαρχος Ηγουμενίτσας Παν. Νταής για τη νίκη του συνδυασμού του

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023
Ο νέος δήμαρχος Ηγουμενίτσας Παν. Νταής για τη νίκη του συνδυασμού του


Φίλες και φίλοι.
Ευχαριστούμε θερμά τους χιλιάδες συμπολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Ηγουμενίτσας, τόσο στον πρώτο όσο και στο δεύτερο γύρο, καθώς και όλους όσοι άσκησαν το συνταγματικό τους καθήκον και διατήρησαν το επίπεδο της συμμετοχής στο Δήμο μας σε σχετικά υψηλά επίπεδα, σε σύγκριση με άλλους Δήμους της Περιφέρειας Ηπείρου, αλλά και τη χώρας.
Ο έντιμος, ακομμάτιστος και αξιοπρεπής αγώνας που καταβάλλαμε τους τελευταίους δέκα μήνες, επιβραβεύτηκε πανηγυρικά από την τοπική κοινωνία, αρχικά την πρώτη Κυριακή των εκλογών, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε την τελική νίκη την δεύτερη Κυριακή.
Προσελκύοντας πλέον όλες τις δυνάμεις που επιθυμούσαν την αλλαγή στο Δήμο, η επικράτηση έλαβε ευρύτατο περιεχόμενο και κινηματικά χαρακτηριστικά.
Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε όλους για την πολύτιμη υποστήριξη και βοήθεια.
Υποσχόμαστε ότι δεν θα τους διαψεύσουμε.
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ήδη άλλαξε σελίδα και πολύ σύντομα θα αλλάξει επίπεδο και ταχύτητα λειτουργίας, ώστε να εισέλθει δυναμικά σε τροχιά ανάπτυξης.
Η Ηγουμενίτσα, τα Σύβοτα, η Πλαταριά, το Μαργαρίτι, η Πέρδικα, ο Παραπόταμος, αλλά και όλα τα χωριά του Δήμου, από την αρχή του νέου έτους – οπότε θα αναλάβουμε επίσημα τα καθήκοντά μας – θα βρεθούν και πάλι έπειτα από πολλά χρόνια εγκατάλειψης, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Συγχαρητήρια στους υποψηφίους του Συνδυασμού μας που εξελέγησαν Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Σύμβουλοι Δημοτικών Κοινοτήτων, αλλά και σε όλους όσοι εξελέγησαν σε αντίστοιχες θέσεις από τους άλλους Συνδυασμούς. Δεσμευόμαστε για ουσιαστική και παραγωγική συνεργασία με όλα τα Συμβούλια και τους Προέδρους των Κοινοτήτων, ανεξάρτητα από το Συνδυασμό με τον οποίο εξελέγησαν.
Συγχαρητήρια στους υποψηφίους μας για το Δημοτικό Συμβούλιο και για τα Συμβούλια των Κοινοτήτων που δεν εξελέγησαν, αλλά συνέβαλλαν τα μέγιστα στην επιτυχία του Συνδυασμού.
Μαζί θα διοικήσουμε το Δήμο την επόμενη πενταετία, μέσα από την ενεργή συμμετοχή και παρουσία τους στα σημαντικά όργανα διοίκησης των νομικών προσώπων, των επιτροπών και των ομάδων εργασίας του Δήμου.
Προσβλέπουμε σε μια εποικοδομητική συνεργασία, στο πλαίσιο της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και ευρύτερα, με τις Δημοτικές Παρατάξεις των Συνδυασμών «Δύναμη Προοπτικής» και «Μαζί για την Ηγουμενίτσα».
Θα επιδιώξουμε συναινέσεις και συνέργειες σε όλα τα μεγάλα αλλά και μικρά ζητήματα του Δήμου.
Δεσμευόμαστε ότι θα υποστηρίξουμε τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ώστε να μπορούν να επιτελέσουν την αποστολή τους με ουσιαστικό και παραγωγικό τρόπο, επιζητώντας την καλοπροαίρετη κριτική τους, προκειμένου να τη λαμβάνουμε υπόψη μας, ώστε να γινόμαστε καλύτεροι.
Ο μοναδικός μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και το κύριο μέλημά μας η ανάπτυξη της περιοχής.
Θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις αυτές, με σκληρή και οργανωμένη προσπάθεια, απομονώνοντας τις όποιες πολιτικές ή μικροκομματικές σκοπιμότητες, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Θα συνεργαστούμε αρμονικά με την Περιφέρεια, τα Υπουργεία, καθώς και όλες τις κρατικές υπηρεσίες σε κεντρικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.
Οι καλύτερες ημέρες για την περιοχή μας είναι μπροστά και μας περιμένουν.
Read More »
Ο νέος δήμαρχος Ηγουμενίτσας Παν. Νταής για τη νίκη του συνδυασμού του Ο νέος δήμαρχος Ηγουμενίτσας Παν. Νταής για τη νίκη του συνδυασμού του Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023 Rating: 5

230.848 τροχονομικοί έλεγχοι και 53.884 παραβάσεις στο διάστημα 1-14 Οκτωβρίου 2023

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023
230.848 τροχονομικοί έλεγχοι και 53.884 παραβάσεις στο διάστημα 1-14 Οκτωβρίου 2023


Το 57% των παραβάσεων αφορούσαν σε υπερβολική ταχύτητα, αντικανονικούς ελιγμούς, χρήση κινητού τηλεφώνου, παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, ηχορύπανση και παράνομη στάθμευση

Στο πλαίσιο του νέου ολιστικού σχεδίου για την οδική ασφάλεια, η οποία βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών, οδηγών και πεζών, συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι της Τροχαίας με ιδιαίτερη στόχευση σε συγκεκριμένες παραβάσεις.

Συγκεκριμένα, το διάστημα από 1 έως 14 Οκτωβρίου 2023, διενεργήθηκαν 230.848 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων και βεβαιώθηκαν 53.884 παραβάσεις.

Πιο αναλυτικά, παραβάσεις βεβαιώθηκαν ανά περιφέρεια, ως ακολούθως:

· 12.284 στην Αττική,

· 9.514 στη Θεσσαλονίκη,

· 4.353 στη Δυτική Ελλάδα,

· 3.926 στην Κεντρική Μακεδονία,

· 3.829 στην Κρήτη,

· 3.473 στη Θεσσαλία,

· 3.239 στην Πελοπόννησο,

· 3.087 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,

· 3.016 στη Στερεά Ελλάδα,

· 2.693 στην Ήπειρο,

· 1.277 στο Νότιο Αιγαίο,

· 1.191 στα Ιόνια Νησιά,

· 1.163 στο Βόρειο Αιγαίο και

· 839 στη Δυτική Μακεδονία.

Ειδικότερα, οι παραβάσεις, που βεβαιώθηκαν αφορούν:

● 17.290 για παράνομη στάθμευση,

● 11.112 για υπερβολική ταχύτητα,

● 3.934 για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης,

● 2.779 για μη χρήση προστατευτικού κράνους,

● 1.977 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας,

● 1.348 για Κ.Τ.Ε.Ο.,

● 894 για οδήγηση σε κατάσταση μέθης,

● 787 για ανασφάλιστα οχήματα,

● 714 για χρήση κινητού τηλεφώνου,

● 613 για ηχορύπανση,

● 582 για παραβίαση σηματοδότη,

● 342 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας,

● 266 για αντικανονικούς ελιγμούς,

● 177 για φθαρμένα ελαστικά,

● 171 για μη τήρηση απόστασης ασφαλείας,

● 161 για αντικανονικό προσπέρασμα,

● 104 για καυσαέρια,

● 95 για κίνηση αντίθετη σε μονόδρομο,

● 91 για απόσπαση προσοχής οδηγού,

● 69 για υπέρβαρο-διαστάσεις φορτίου,

● 53 για παραβίαση σήματος τροχονόμου,

● 42 για παραβίαση προτεραιότητας,

● 37 για μη κίνηση σε δεξιό άκρο οδού,

● 35 για μη χρήση παιδικών καθισμάτων,

● 17 για έλλειψη ζώνης ασφαλείας,

● 14 για αντικανονική χρήση φώτων,

● 7 για κίνηση στην αριστερή λωρίδα,

● 1 για παραβίαση προτεραιότητας πεζών σε διάβαση και

● 9.147 λοιπές παραβάσεις.Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν, με αμείωτη ένταση, και το επόμενο διάστημα στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου για την οδική ασφάλεια, που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και πραγματώνεται από την Ελληνική Αστυνομία.

Στοχευμένες δράσεις και εξειδικευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, πραγματοποιήθηκαν σε καθημερινή βάση καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας από 2 έως 15 Οκτωβρίου 2023, στην περιοχή της παραλιακής Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου, με σκοπό την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα, επιφέρουν ηχορύπανση, διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών και την ομαλή και ασφαλή κίνηση των πολιτών.

Συνολικά διενεργήθηκαν 843 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων, βεβαιώθηκαν 640 παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα, ενώ επιπλέον συνελήφθη ένα άτομο.

Πιο αναλυτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ήταν:

● 150 για υπερβολική ταχύτητα,

● 89 για μη χρήση κράνους,

● 43 για χρήση κινητών τηλεφώνων,

● 42 για παραβάσεις θορύβων,

● 36 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας,

● 27 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη,

● 19 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης,

● 9 για αντικανονικούς ελιγμούς,

● 9 για μέθη,

● 7 για επίδειξη ικανοτήτων,

● 4 για αυτοσχέδιους αγώνες και

● 205 για λοιπές παραβάσεις.

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν 27 πινακίδες, 208 άδειες ικανότητας οδήγησης, 113 άδειες κυκλοφορίας, μεταφέρθηκαν 15 οχήματα, ενώ συνελήφθη ένα άτομο.

Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με την ίδια ένταση και σε άλλες περιοχές της Αττικής, που παρουσιάζουν αυξημένη παραβατικότητα.
Read More »
230.848 τροχονομικοί έλεγχοι και 53.884 παραβάσεις στο διάστημα 1-14 Οκτωβρίου 2023 230.848 τροχονομικοί έλεγχοι και 53.884 παραβάσεις στο διάστημα 1-14 Οκτωβρίου 2023 Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023 Rating: 5

Η Περιφέρεια Ηπείρου συμμετέχειστην υλοποίηση του διασυνοριακού Έργου «AETHER – Alliance for the Effective Transnational Handling of Environmental Resources»

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023
Η Περιφέρεια Ηπείρου συμμετέχειστην υλοποίηση του διασυνοριακού Έργου «AETHER – Alliance for the Effective Transnational Handling of Environmental Resources»

Η Περιφέρεια Ηπείρου συμμετέχει, σε συνεργασία με τον Περιφερειακό Στρατηγικό Οργανισμό για την Οικο- Βιώσιμη Εδαφική Ανάπτυξη καθώς και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Απουλίας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στην υλοποίηση του διασυνοριακού Έργου «AETHER – Alliance for the Effective Transnational Handling of Environmental Resources», το οποίο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας INTERREGV-A «Ελλάδα – Ιταλία 2014 – 2020».

Κύριος στόχος του έργου «AETHER» είναι η δημιουργία μηχανισμών παρακολούθησης, πρόληψης αλλά και ενημέρωσης με σκοπό τη μείωση και τη διαχείριση φαινόμενων που μπορεί να απειλήσουν την ισορροπία των οικοσυστημάτων αλλά και την ασφάλεια και τη δημόσια υγεία των πολιτών. Για την Περιφέρεια Ηπείρου η κύρια πιλοτική δράση αφορά στην χρηματοδότηση της κατασκευής και εξοπλισμού του Κέντρου Συλλογής και Διαχείρισης Απορριμμάτων Ιχθυοκαλλιέργειας, στη Σαγιάδα, της ΠΕ Θεσπρωτίας, όπου οι ιχθυοκαλλιεργητές θα μεταφέρουν τα πλαστικά απορρίμματα τα οποία θα δεματοποιούνται και θα διοχετεύονται σε εταιρείες ανακύκλωσης και επιπλέον θα γίνεται επιτόπου η καύση των ζωικών αποβλήτων.

Στο πλαίσιο του έργου AETHER, η Περιφέρεια Ηπείρου διοργανώνει Θεματικό Τεχνικό Εργαστήριο, στις 18 Οκτωβρίου 2023, στις 10:00 π.μ., με τετράωρη διάρκεια, στο Συνεδριακό Κέντρο του Συνδέσμου Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, το οποίο βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Ηγουμενίτσα. Το Εργαστήριο απευθύνεται σε μυδοκαλλιεργητές, αλιείς της περιοχής αλλά και άλλους ενδιαφερόμενους, με σκοπό την ανάπτυξη ικανοτήτων και ενημέρωσή τους, αναφορικά με τα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα πλεονεκτήματα και οφέλη για το περιβάλλον, αλλά και για τις ίδιες τις επιχειρήσεις, από την υιοθέτηση φιλο-περιβαλλοντικών και οικολογικών πρακτικών και λύσεων.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να συμμετάσχετε στο δια ζώσης Θεματικό Τεχνικό Εργαστήριο του Έργου.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου
Αλέξανδρος Καχριμάνης
Read More »
Η Περιφέρεια Ηπείρου συμμετέχειστην υλοποίηση του διασυνοριακού Έργου «AETHER – Alliance for the Effective Transnational Handling of Environmental Resources» Η Περιφέρεια Ηπείρου συμμετέχειστην υλοποίηση του διασυνοριακού Έργου «AETHER – Alliance for the Effective Transnational Handling of Environmental Resources» Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023 Rating: 5

B. Γιογιακας | “Αναβαθμίζεται το τμήμα τεχνικού νεφρού του Γ.Ν.Φ με 10 νέα μηχανήματα”

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023
B. Γιογιακας -“Αναβαθμίζεται το τμήμα τεχνικού νεφρού του Γ.Ν.Φ με 10 νέα μηχανήματα”


Η αντικατάσταση των 10 μηχανημάτων Τεχνητού Νεφρού στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών δρομολογείται το επόμενο διάστημα. Τη σχετική χρηματοδότηση ύψους 140.000 ευρώ αποφάσισε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο οποίος σε συνάντησή του με τον βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα σημείωσε ότι η διαδικασία για την προμήθεια των νέων μηχανημάτων θα ξεκινήσει άμεσα.

«Το νοσοκομείο μας συνεχίζει να ενισχύεται και να εκσυγχρονίζεται με εξοπλισμό απαραίτητο ώστε οι συμπολίτες μας να έχουν ακόμα καλύτερη φροντίδα υγείας. Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ κύριος Καρβέλης, τον οποίο ευχαριστώ και με αυτή την ευκαιρία, αποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της αντικατάστασης προκειμένου η διαδικασία για την προμήθεια των νέων μηχανημάτων να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν.», δήλωσε ο Βασίλης Γιόγιακας.


Read More »
B. Γιογιακας | “Αναβαθμίζεται το τμήμα τεχνικού νεφρού του Γ.Ν.Φ με 10 νέα μηχανήματα” B. Γιογιακας | “Αναβαθμίζεται το τμήμα τεχνικού νεφρού του Γ.Ν.Φ με 10 νέα μηχανήματα” Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023 Rating: 5

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του Β' γύρου στην Ηγουμενίτσα, ανά εκλογικό τμήμα

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του Β' γύρου στην Ηγουμενίτσα, ανά εκλογικό τμήμα
Read More »
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του Β' γύρου στην Ηγουμενίτσα, ανά εκλογικό τμήμα Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του Β' γύρου στην Ηγουμενίτσα, ανά εκλογικό τμήμα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023 Rating: 5

Γιάννης Λώλος: "Από τα έδρανα της αντιπολίτευσης θα είμαστε παρόντες με τις προτάσεις μας"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023
Γιάννης Λώλος: "Από τα έδρανα της αντιπολίτευσης θα είμαστε παρόντες με τις προτάσεις μας"


Φίλες και φίλοι,
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εκείνους τους συμπολίτες μας, που με την καθαρή τους ψήφο, πιστοποίησαν την εμπιστοσύνη τους και την αναγνώριση του έργου μας για έναν Δήμο Προοπτικής.
Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες και φίλους μου για την εντιμότητα, το ήθος τους και τον τίμιο αγώνα που διεξήγαγαν αγόγγυστα όλο αυτό το διάστημα, καθώς και την οικογένειά μου για την αμέριστη στήριξη και την υπομονή τους όλα αυτά τα χρόνια.
Σεβόμενος την επιλογή της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας για νέα δημοτική αρχή Συμμαχίας, συγχαίρω τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο κ. Παναγιώτη Νταή και την ομάδα του και τους εύχομαι καλή θητεία.
Ως «Δύναμη Προοπτικής», από τα έδρανα της αντιπολίτευσης θα είμαστε παρόντες με τις προτάσεις και το σχέδιό μας για έναν καλύτερο Δήμο.
Προχωρούμε μπροστά για το καλό του Δήμου μας, μακριά από άγονες αντιπαραθέσεις. Αντίπαλοί μας είναι μόνο τα προβλήματα του τόπου μας, γι’ αυτό και βαδίζουμε με ανιδιοτέλεια και χωρίς εμπάθειες, έχοντας μοναδικό μας στόχο την πρόοδο και την ευημερία του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Με εκτίμηση
Γιάννης Λώλος
Read More »
Γιάννης Λώλος: "Από τα έδρανα της αντιπολίτευσης θα είμαστε παρόντες με τις προτάσεις μας" Γιάννης Λώλος: "Από τα έδρανα της αντιπολίτευσης θα είμαστε παρόντες με τις προτάσεις μας" Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023 Rating: 5

Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου δημοτικού συμβούλου Ηγουμενίτσας κ. Μιχάλη Γουρνάρη

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023
Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου δημοτικού συμβούλου Ηγουμενίτσας κ. Μιχάλη Γουρνάρη


Σας ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου με την ψήφο σας, εκλέγοντάς με Δημοτικό Σύμβουλο με τον συνδυασμό του κου. Αντώνη Μπέζα .
154 Δημότες κάναμε μια συλλογική προσπάθεια να φέρουμε κάτι νέο στον τόπο μας, ατενίζοντας και οραματιζόμενοι το μέλλον , το όνομα και την θέση της Ηγουμενίτσας στον ευρωπαϊκό χάρτη.
Πιστέψαμε στον αρχηγό μας κο. Αντώνιο Μπέζα και στην ομαδική εργασία. Έχουμε έτοιμα πλάνα και σχέδια δράσης και πιστεύουμε, έστω και από αυτή την θέση της αντιπολίτευσης, να τα πετύχουμε στο ακέραιο.
Θέλω να συγχαρώ τον νέο Δήμαρχο κο. Παναγιώτη Νταή για την εκλογή του, να του ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, να τείνω χείρα φιλίας και συνεργασίας σε οτιδήποτε αναπτυξιακό έργο για τον τόπο μας, χωρίς αυτό να σημαίνει λευκή επιταγή.
Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στον συνδυασμό μας « ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ», συγχαρητήρια στον αρχηγό μας κο.Αντώνη Μπέζα.

Με τιμή
Γουρνάρης Μιχαήλ 
Δ.Ε. Συβότων
Read More »
Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου δημοτικού συμβούλου Ηγουμενίτσας κ. Μιχάλη Γουρνάρη Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου δημοτικού συμβούλου Ηγουμενίτσας κ. Μιχάλη Γουρνάρη Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023 Rating: 5

Ο Αντώνης Μπέζας για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023
Ο Αντώνης Μπέζας για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών


Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΜΑΖΙ για την ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ», Αντώνης Μπέζας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω καταρχάς να συγχαρώ δημόσια τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους της Θεσπρωτίας, Παναγιώτη Νταή στο Δήμο Ηγουμενίτσας, Βασίλη Τζίγκο στο Δήμο Φιλιατών και Θανάση Ντάνη στο Δήμο Σουλίου για την εκλογή τους και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και δημιουργική θητεία.
Όσον αφορά στο Δήμο Ηγουμενίτσας, έχω ξεκάθαρα δηλώσει ότι είναι χρέος μας να τηρήσουμε την εντολή που μας δόθηκε, να είμαστε δηλαδή παρόντες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και να εργαστούμε με τη νέα Δημοτική Αρχή και το σύνολο των μελών του, αφού μοναδική μας επιδίωξη είναι η προσφορά στον τόπο και όχι οι «καρέκλες εξουσίας».
Ως αυτόνομη Δημοτική Παράταξη της μειοψηφίας, εκλεγέντες και μη, θα είμαστε ενωμένοι και θα προσπαθήσουμε για την ανάπτυξη, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την αναδιοργάνωση του Δήμου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας, με έμφαση στην προώθηση του στρατηγικού σχεδίου που παρουσιάσαμε με τα «16+4 μεγάλα βήματα για την Ηγουμενίτσα του 2030».
Παράλληλα, θα ελέγχουμε εποικοδομητικά και τεκμηριωμένα, ώστε να υπάρχει αποτελεσματικότητα, διαφάνεια, αξιοκρατία και ισότιμη μεταχείριση.
Μαζί συνεχίζουμε!
ΜΑΖΙ για την ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ!».
Read More »
Ο Αντώνης Μπέζας για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών Ο Αντώνης Μπέζας για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023 Rating: 5

Το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας για τη νίκη του Παναγιώτη Νταή

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023
Το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας για τη νίκη του Παναγιώτη ΝταήΜετά την εκλογή του συνδυασμού Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης με επικεφαλής τον Παναγιώτη Νταή και μάλιστα με πρωτοφανή ευρεία πλειοψηφία, μια νέα εποχή χαράζει στο δήμο Ηγουμενίτσας, με την ευθύνη πραγμάτωσης της προσδοκίας και της ελπίδας των πολιτών για όλα όσα εκπροσωπεί και εγγυάται ο επικεφαλής και συνολικά ο συνδυασμός να είναι ιδιαίτερα αυξημένη.
Η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας παρά το γεγονός ότι ο επικεφαλής του Συνδυασμού Παναγιώτης Νταής είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (Αναπληρωτής Γραμματέας Τομέα Δημόσιας Διοίκησης) και παρόλο που στελέχη της συμμετείχαν είτε ως υποψήφιοι σύμβουλοι είτε υποστήριξαν σε επίπεδο προγραμματικού λόγου τον συνδυασμό Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης, ουδέποτε επιχείρησε ούτε να κομματικοποιήσει, ούτε να οικειοποιηθεί τη συνολική προσπάθεια των ανθρώπων που απαρτίζουν τον συνδυασμό, που προερχόμενοι από όλους τους πολιτικούς χώρους του δημοκρατικού τόξου, αφήνοντας πίσω τις κομματικές τους ταυτότητες συναντήθηκαν κάτω από το κοινό όραμα για ανάπτυξη και αλληλεγγύη ενάντια στη στασιμότητα, τον παλαιοκομματισμό και την εξαγορά συνειδήσεων.
Τα συνολικά αποτελέσματα ανά την επικράτεια δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, στις περιφέρειες, στους δήμους, στην κοινωνία των πολιτών, αποτελώντας εκείνη την κρίσιμη μάζα γύρω από την οποία μπορούν να συμμαχήσουν ευρύτερες δυνάμεις και φορείς της κοινωνικής αλλαγής για το καλό των πολιτών και πέρα από στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις.
Read More »
Το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας για τη νίκη του Παναγιώτη Νταή Το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας για τη νίκη του Παναγιώτη Νταή Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023 Rating: 5

Ποιοί είναι οι 25 νέοι δημοτικοί σύμβουλοι Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023
Ποιοί είναι οι 25 νέοι δημοτικοί σύμβουλοι ΗγουμενίτσαςRead More »
Ποιοί είναι οι 25 νέοι δημοτικοί σύμβουλοι Ηγουμενίτσας Ποιοί είναι οι 25 νέοι δημοτικοί σύμβουλοι Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023 Rating: 5

Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων του Παναγιώτη Νταή

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023
Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων του Παναγιώτη Νταή


Read More »
Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων του Παναγιώτη Νταή Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων του Παναγιώτη Νταή Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023 Rating: 5

Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων του Γιάννη Λώλου

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023
Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων του Γιάννη Λώλου
Read More »
Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων του Γιάννη Λώλου Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων του Γιάννη Λώλου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023 Rating: 5

Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων του Αντώνη Μπέζα

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023
Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων του Αντώνη Μπέζα


Read More »
Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων του Αντώνη Μπέζα Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων του Αντώνη Μπέζα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023 Rating: 5

Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων του Δώρη Δήμα

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023
Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων του Δώρη Δήμα
Read More »
Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων του Δώρη Δήμα Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων του Δώρη Δήμα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023 Rating: 5

Ο Μάριος Κάτσης για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ηγουμενίτσα

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023
Ο Μάριος Κάτσης για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ηγουμενίτσα


Η αλλαγή σελίδας στο Δήμο Ηγουμενίτσας μετά απο 9 χρόνια, αποτελεί ανάσα δημοκρατίας και ελπίδας, μια νίκη της προόδου απέναντι στη συντήρηση.
Συνιστά δε, εμφατική πολιτική ήττα της ΝΔ στην πρωτεύουσα του νομού μας, μόλις 3 μήνες μετά τις εκλογές και νίκη των προοδευτικών δυνάμεων που καταφέρνουν πολλά, όταν ενώνονται στη βάση αρχών και αξιών, χωρίς συμφωνίες και ανταλλάγματα κάτω απο το τραπέζι, έξω και πέρα απο μικροκομματικά συμφέροντα.
Οι προκλήσεις για τη δήμο και το νομό μας, όπως και οι δυνατότητές του είναι τεράστιες, αρχής γενομένης απο την πώληση του λιμανιού σε ιδιωτικά συμφέροντα, που διαμορφώνει μια νεα πραγματικότητα για την πόλη και όλους εμάς τους κατοίκους της.
Συγχαρητήρια στους εκατοντάδες υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους όλων των συνδυασμών, μα πρωτίστως σε όλους/ες εκείνους/ες που εκλέχθηκαν και αποτελούν τη νεα σύνθεση του δημοτικού μας συμβουλίου. Τους εύχομαι καλή και παραγωγική θητεία ολόψυχα.
Κυρίως όμως, θέλω να συγχαρώ θερμά το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Παναγιώτη Νταή. 
Το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνει είναι σημαντικό. Οφείλουμε να σταθούμε όλοι δίπλα του για να πετύχει. Σε ότι με αφορά, θα είμαι στη διάθεσή του σε ο,τι χρειαστεί, για το καλό του τόπου.
Read More »
Ο Μάριος Κάτσης για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ηγουμενίτσα Ο Μάριος Κάτσης για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023 Rating: 5

Σελίδες