Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2018

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου "Πάνθεον" το Επιμελητήριο Ηγουμενίτσας την Κυριακή το πρωί έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία του εμπορικού κόσμου αλλά και όλων των παραγωγικών δυνάμεων του νόμου καθώς και της πολιτικής ηγεσίας !!!

Την κοπή της πίτας πραγματοποίησε ο θεολόγος, Αρχιμανδρίτης και Ηγούμενος της Ι.Μ Γερομερίου Μεθόδιος .

 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρέλαβαν τιμητική διάκριση και μία χειροποίητη αναμνηστική πλακέτα, με το Λογότυπο του Επιμελητηρίου, που αποτελεί αντίγραφο αρχαίου νομίσματος, του «Κοινού των Θεσπρωτών»:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
Η Περιφέρεια Ηπείρου, ξεφεύγοντας από το παραδοσιακά γνωστό πεδίο δράσης της, ανέπτυξε πολύ ισχυρές πρωτοβουλίες για την ανάδειξη, την προβολή και προώθηση της Εξωστρέφειας των Προϊόντων και Υπηρεσιών της Ηπείρου.
Πρωτοβουλίες, όπως συμμετοχή με περίπτερό της σε Διεθνείς εκθέσεις Τροφίμων και Τουρισμού, την διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων αλλά και γευσιγνωστικών εκδηλώσεων, στις οποίες αγκάλιασε, όλες τις επιχειρήσεις και τους φορείς, που επιθυμούσαν να συμμετέχουν και να προβάλλουν το προϊόν τους.
Και για αυτές τις δράσεις, που αποτέλεσαν για την Θεσπρωτία, μια εξαιρετική ευκαιρία, επαναπροσέγγισης αγορών πολλών χωρών, που το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας είχε ήδη επισκεφθεί και αξιοποιήσει, η Διοίκησή του, αποφάσισε να τιμήσει την Περιφέρεια Ηπείρου αναγνωρίζοντας το σημαντικότατο έργο που επιτελεί προς όφελος της επιχειρηματικής κοινότητας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Ο Σύλλογος Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, διαθέτοντας στο δυναμικό του, Είκοσι επτά (27) Μονάδες Παραγωγής, Έναν (1) Ιχθυογεννητικό Σταθμό, Έναν (1) Σταθμό Προ-πάχυνσης, και Τέσσερα (4) Συσκευαστήρια Ψαριών, συγκεντρώνει στην περιοχή μας, μία από τις τρείς μεγαλύτερες παραγωγές πανελλαδικά, με άνω των 12 χιλιάδων τόνων παραγωγής και με Εξαγωγές που υπερβαίνουν το 90% αυτής, αποφέροντας στα μέλη μας, έσοδα άνω των 60 εκ. ευρώ ετησίως.
Σε πρόσφατη μελέτη του ΣΕΒΕ, η Ήπειρος εμφανίζεται να κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό εξαγωγών σε ψάρια στην Ελλάδα, με την Θεσπρωτία να καταλαμβάνει την υψηλότερη θέση.
Ο Κλάδος, απασχολεί άμεσα πάνω από 400 μόνιμους εργαζόμενους, πλήρους απασχόλησης και με συλλογικές συμβάσεις που ξεκινούν από τα 751 ευρώ, και άλλα τόσα άτομα σε εποχικό προσωπικό.
Επίσης, στηρίζει δυναμικά και τακτικά τις δομές Πρόνοιας του Νομού μας.
Για αυτά τα στοιχεία, και αυτή την ουσιαστική, και θετικότατη παρέμβαση στην Κοινωνία και Οικονομία της Θεσπρωτίας, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου, αποφάσισε να τιμήσει τον Κλάδο τους, βραβεύοντας το Συλλογικό τους όργανο, για την δυναμική, αναπτυξιακή πορεία που οραματίζεται και πραγματώνει για τα μέλη του.

Ακολούθησε η βράβευση δύο επιχειρηματιών, μελών του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, που παράλληλα με το βιοποριστικό τους επάγγελμα, ανέπτυξαν καινοτόμες μεθόδους και εργαλεία, με διεθνώς κατοχυρωμένες πατέντες, και που, παρότι ευρίσκονται στο στάδιο διερεύνησης, για την εγκατάσταση και λειτουργία της παραγωγικής τους διαδικασίας, δημιουργούν, υψηλές προσδοκίες για ανάπτυξη και ευημερία.
Καθώς η γένεση, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση καινοτόμων ιδεών, είναι η αναγκαία συνθήκη που οδηγεί σε μικρά ή μεγάλα, αλλά σε κάθε περίπτωση αναπτυξιακά βήματα, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας αποφάσισε να βραβεύσει αυτούς τους επιχειρηματίες για το ελπιδοφόρο μήνυμα που φέρνουν στην Θεσπρωτία.

ΔΟΝΑΤΟΣ ΝΤΙΝΗΣ
Ο κος Δονάτος Ντίνης του Αναστασίου, είναι ένας νέος επιστήμονας και επαγγελματίας που λειτουργεί από το 2015 την επιχείρηση, FASMA ENERGY SERVICES Ενεργειακών Μελετών και Κατασκευής Κτιρίων στην Ηγουμενίτσα.

Σε συνεργασία με τον συντοπίτη μας Αναστάσιο Αθανασίου του Παναγιώτη, αξιοποιώντας την κατάρτιση τους και αφιερώνοντας χρόνο και πόρους, τόλμησαν να επιχειρήσουν καινοτόμα, αναπτύσσοντας διάφορες εφαρμογές πράσινης καινοτομίας, με την πλέον γνωστή και ήδη βραβευμένη στον Διεθνή Διαγωνισμό Climate Launchpad, τεχνολογία αφαλάτωσης CRYOTAP, ενός καινοτόμου συστήματος παραγωγής πόσιμου νερού από την θάλασσα, με οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ
 
Ο κος Σπυρίδων Γεωργούλας του Σωκράτη, είναι ένα εξαίρετο παράδειγμα επιχειρηματία, που ενώ δραστηριοποιείται στον τομέα των χωματουργικών και κατασκευαστικών εργασιών από το 1984, το ανήσυχο πνεύμα του, και η διάθεση για δημιουργία, τον ώθησε στην εφεύρεση ενός χρήσιμου εξοπλισμού καθημερινής οικιακής χρήσης, και συγκεκριμένα ενός μεταλλικού προσαρτώμενου εξοπλισμού στην εξώθυρα, για την ασφάλιση αλλά και αντίσταση εισόδου του αέρα στο εσωτερικό των χώρων.
 
 
Read More »
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2018 Rating: 5

Πολύτιμο καταφύγιο στις λιμνοθάλασσες του Καλαμά βρήκε ένας σπάνιος επισκέπτης η "Μαυροκέφαλη πάπια"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2018Κατά την επόπτευση-φύλαξη του Δέλτα Καλαμά εντοπίστηκε ο σπάνιος αυτός χειμερινός επισκέπτης.
Η μαυροκέφαλη πάπια (Aythya fuligula) έχει μήκος 43 εκατοστά, με λευκά πλευρά και χαρακτηριστικό λοφίο το αρσενικό ενώ με πιο καφετί φτέρωμα το θηλυκό. 
Στην πτήση και τα δύο φύλα έχουν λευκή ράβδωση στις φτερούγες. 
Δεν φωλιάζει στην Ελλάδα αλλά έρχεται στην πατρίδα μας το χειμώνα οπότε τη συναντάμε σε πολλά μέρη. 
Τα μεγαλύτερα κοπάδια από Μαυροκέφαλες πάπιες απαντώνται στις μεγάλες λίμνες της Βόρειας Ελλάδας και της Αιτωλοακαρνανίας. 
Χαρακτηριστικό αυτού του είδους πάπιας αλλά και αρκετών άλλων ακόμη είναι ότι, στη χώρα μας και, ιδιαίτερα στα νότια, ξεχειμωνιάζουν πολύ περισσότερες θηλυκές πάπιες. 
Τα αρσενικά προτιμούν να μένουν πιο βόρεια ώστε να γυρίσουν γρήγορα την άνοιξη στους τόπους αναπαραγωγής και να πιάσουν τις καλύτερες θέσεις! 
Η Μαυροκέφαλη, που λέγεται και "τσικνόπαπια", τρέφεται με φυτική τροφή, με μαλάκια και άλλα ασπόνδυλα, βουτώντας σε βάθος μέχρι και δέκα μέτρων.

Read More »
Πολύτιμο καταφύγιο στις λιμνοθάλασσες του Καλαμά βρήκε ένας σπάνιος επισκέπτης η "Μαυροκέφαλη πάπια"  Πολύτιμο καταφύγιο στις λιμνοθάλασσες του Καλαμά βρήκε ένας σπάνιος επισκέπτης η "Μαυροκέφαλη πάπια" Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2018 Rating: 5

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2018

Παράξενα και περίεργα είναι τα όσα συμβαίνουν με τις οφειλές των πελατών της ΔΕΥΑΗ.

Και ενώ η επιχείρηση, για χρέη μικρών σχετικά ποσών από δημότες, στέλνει επιστολές με τις οποίες προειδοποιεί για διακοπές νερού και βεβαιώσεις χρεών στην ΔΟΥ, τα χρέη προς την ΔΕΥΑΗ από τον Δήμο Φιλιατών, τα οποία ανέρχονται σε πολύ μεγάλα ποσά, παραμένουν σε εκκρεμότητα για πολλά χρόνια.

Η ΔΕΥΑΗ με το από 3/12/2012 έγγραφό της αναφέρει ότι, κατά τον έλεγχο Ορκωτών Λογιστών την 31/12/2011, προκύπτει ότι οι οφειλές του Δήμου Φιλιατών ανέρχονται στο ύψος των 707.865,29 ευρώ και καλεί τον Δήμο να επιβεβαιώσει το ποσό αυτό όπως προκύπτει στα λογιστικά βιβλία.

Από όσα προκύπτουν από τους προϋπολογισμούς που ψηφίζει κάθε χρόνο η ΔΕΥΑΗ, τα αναμενόμενα έσοδα από οφειλές προηγούμενων χρόνων αυξομειώνονται με αποτέλεσμα στον προϋπολογισμό του 2018 να προκύπτουν οφειλές 1.690.700 ευρώ!!!

Και γεννούνται τα ερωτήματα:
  • Εισέπραξε ποτέ η ΔΕΥΑΗ τα χρήματα αυτά από τον Δήμο Φιλιατών? 
  • Ήρθε σε κάποια συμφωνία μαζί του για την εξόφληση του ποσού αυτού? 
  • Ποιο είναι το ύψος του ποσού που οφείλει σήμερα ο Δήμος Φιλιατών στη ΔΕΥΑΗ? 
  • Έκανε ενέργειες η ΔΕΥΑΗ για να εισπράξει το ποσό αυτό σύμφωνα με όσα προβλέπει η νομοθεσία? 
  • Από πού προκύπτουν οι οφειλές 1.690.700 ευρώ οι οποίες αναφέρονται στον προσφάτως ψηφισθέντα προϋπολογισμό του 2018?


Read More »
ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2018 Rating: 5

Ο ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2018

Ο ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ σας προσκαλεί στην κοπή της πίτας του Συλλόγου την ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 και ώρα 12.00 στην Αίθουσα Τελετών του 1 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ .
Η παρουσία σας θα είναι τιμή για το Σύλλογο


Read More »
Ο ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2018 Rating: 5

Εκλογές στον Σύλλογο Ιδιοκτητών Συνεργείων Θεσπρωτίας

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2018

ΣYΛΛOΓOΣ IΔIOKTHTΩN ΣYNEPΓEIΩN AYTOKINHTΩN - ΦANOΠOIEIΩN - HΛEKTPOΛOΓΩN Π.E. ΘEΣΠPΩTIAΣ.
Οι εκλογές θα γίνουν την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στο συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας από τις 17:00 έως τις 21:00.


Read More »
Εκλογές στον Σύλλογο Ιδιοκτητών Συνεργείων Θεσπρωτίας Εκλογές στον Σύλλογο Ιδιοκτητών Συνεργείων Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2018 Rating: 5

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα κόβει ο Σύλλογος Στήριξης και Αλληλεγγύης Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Ν. Θεσπρωτίας

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2018


Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Στήριξης και Αλληλεγγύης Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Ν. Θεσπρωτίας, σας εύχονται Καλή Χρονιά και προσκαλούν τα μέλη και τους φίλους στην καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στο ψητοπωλείο ‘Ο ΣΕΑΣ» στη Νέα Σελεύκεια και ώρα 12.00.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΣ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΓΛΑΪΑ ΠΑΠΑΖΩΗ


 
Read More »
Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα κόβει ο Σύλλογος Στήριξης και Αλληλεγγύης Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Ν. Θεσπρωτίας Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα κόβει ο Σύλλογος Στήριξης και Αλληλεγγύης Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Ν. Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2018 Rating: 5

Υπερχείλισε ο Καλαμάς και πλημμύρισαν καλλιέργειες

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2018
 
Υπερχείλισε ο Καλαμάς στο Ράγιο Θεσπρωτίας, κοντά στο φράγμα αλλά και στον κάμπο της Ρίζανης και πλημμύρισαν καλλιέργειες... 
Οι τοπικοί φορείς, αντιπεριφέρεια Θεσπρωτίας, δήμος Φιλιατών και τοπική κοινότητα Ραγίου αντέδρασαν άμεσα, προκειμένου να διαχειριστούν το πρόβλημα. 
Τα νερά του Καλαμά, στο σημείο αυτό, όταν οι βροχοπτώσεις είναι έντονες, ξεχύνονται στις καλλιεργήσιμες εκτάσεις, που υπάρχουν παρόχθια. 
 
Η Θεσπρωτία κατά την τρέχουσα χειμερινή περίοδο δέχθηκε μεγάλες ποσότητες βρόχινου νερού, σε τέτοιο βαθμό, που καταλαμβάνει μια από τις πρώτες θέσεις πανελλαδικά. 
Πάλι βροχές σημειώθηκαν στη νομό το διήμερο Παρασκευή 2 και Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 και πάλι προέκυψαν προβλήματα. 
Μεταξύ αυτών, πλημμύρισαν δρόμοι στην Παραμυθιά και γέμισαν από φερτά υλικά, ενώ κατέρρευσε τμήμα γέφυρας κοντά στο ναό του αγίου Παντελεήμονα Ηγουμενίτσας, όπου το νεκροταφείο της πόλης. 
Τα αποθέματα νερού είναι πλέον μεγάλα και αυτό είναι το θετικό των βροχοπτώσεων. 
Να σημειωθεί ότι από την άνοιξη μέχρι το Φθινόπωρο του 2017 είχε προηγηθεί παρατεταμένη ξηρασία. 


 
Read More »
Υπερχείλισε ο Καλαμάς και πλημμύρισαν καλλιέργειες Υπερχείλισε ο Καλαμάς και πλημμύρισαν καλλιέργειες Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2018 Rating: 5

H Θεατρική Ομάδα Φιλιατών ξαναβραβεύτηκε για το πρωτότυπο σενάριο

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2018


Αν και μικρή κωμόπολη οι Φιλιάτες ανέκαθεν σε ζητήματα πολιτισμού είχαν ιδιαίτερη παρουσία. 
Αυτό αποδεικνύεται και τώρα. 
Η πολύ καλά οργανωμένη Θεατρική Ομάδα Φιλιατών βραβεύτηκε δεύτερη φορά για το πρωτότυπο σενάριο. 
Αυτή η ομάδα, σε μια περιοχή όπως οι Φιλιάτες, αποτελεί πολιτιστική και πολιτισμική ανάσα. 
Γι' αυτό χρειάζεται στήριξη, όχι μόνο οικονομική, αλλά και ηθική. 
Συνήθως παρουσιάζει ιδιαίτερα έργα, που μιλούν στη ψυχή των μελών της. 
Και να σημειωθεί ότι οι εμφανίσεις της κάθε φορά εντυπωσιάζουν το κοινό και καταχειροκροτούνται. 
Τα μέλη της είναι άτομα της τοπικής κοινωνίας, που εκφράζουν δημιουργικά τις ανησυχίες του και καταθέτουν το μεράκι τους στην τέχνη. Read More »
H Θεατρική Ομάδα Φιλιατών ξαναβραβεύτηκε για το πρωτότυπο σενάριο  H Θεατρική Ομάδα Φιλιατών ξαναβραβεύτηκε για το πρωτότυπο σενάριο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Τραυματισμένος μπούφος από σκάγια κυνηγού

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2018


Ο μπούφος είναι ένα ΝΥΚΤΟΒΙΟ πουλί που τρέφεται κυρίως με ΤΡΩΚΤΙΚΑ. 

Συνεπώς, μόνον οι ΜΠΟΥΦΟΙ κυνηγούν μπούφους που δεν καταλαβαίνουν το όφελος που προσφέρουν στο περιβάλλον. 

Ο μπούφος της φωτογραφίας βρέθηκε ημιθανής από σκάγια κυνηγού κοντά στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, σε μια ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ περιοχή παρεμπιπτόντως. 

Ειδοποιήθηκε το φιλοζωικό σωματείο Θεσπρωτίας και ο μπούφος μεταφέρθηκε στο ΕΚΠΑΖ - Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων ώστε να αναρρώσει και να επιστρέψει εκεί που ζούσε.
Μέχρι τότε, ας μας φάνε τα ποντίκια και ο θεός να μας φυλάει από τα σκάγια...!
Ν.Τ.


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Τραυματισμένος μπούφος από σκάγια κυνηγού Ηγουμενίτσα: Τραυματισμένος μπούφος από σκάγια κυνηγού Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2018 Rating: 5

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στην Παραμυθιά - Κλειστός ο περιφερειακός Αγ. Δονάτου (+ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2018


Η χθεσινοβραδινή ισχυρή βροχόπτωση στην Παραμυθιά, δημιούργησε σοβαρά προβλήματα κυρίως στο περιφερειακό Αγ. Δονάτου και στην οδό Ζωοδόχου πηγής.

Πιο συγκεκριμένα, σε παρκινγκ της οδού Ζωοδόχου πηγής, τα ορμητικά νερά ξήλωσαν το τσιμέντο και παρέσυραν χώματα και αδρανή υλικά, δημιουργώντας μια τρύπα αρκετών μέτρων, στην όποια βρέθηκε και σταθμευμένο όχημα. 
Η βροχή παρέσυρε χώματα και αδρανή υλικά στον περιφερειακό Αγ. Δονάτου και στην οδό Κ. Καραμανλή.


Στο περιφερειακό Αγ. Δονάτου στο ύψος του Γαλατά, δέντρα κατέπεσαν στο οδόστρωμα μαζί με χώματα και αδρανή υλικά με αποτέλεσμα την διακοπή κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο σημείο.

Η πολιτική προστασία του δήμου που βρίσκεται στα σημεία και επιχειρεί από τις πρώτες πρωινές ώρες, τονίζει στους οδηγούς να είναι πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και ενημερώνει πως στα πληγείσα σημεία του περιφερειακού Αγ. Δονάτου, η κυκλοφορία θα παραμείνει σε διακοπή μέχρι και την ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών.


Read More »
Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στην Παραμυθιά - Κλειστός ο περιφερειακός Αγ. Δονάτου (+ΦΩΤΟ) Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στην Παραμυθιά - Κλειστός ο περιφερειακός Αγ. Δονάτου (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2018 Rating: 5

Σελίδες