Θεσπρωτία: Βρέθηκε με το ΙΧ του αναποδογυρισμένο (+ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, Αυγούστου 27, 2018

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στον δρόμο Σαγιάδα - Ασπροκκλήσι, όταν ο οδηγός του ΙΧ, σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, έχασε τον έλεγχό του, πιθανότατα λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος καθώς εκείνη την ώρα έβρεχε στην περιοχή.

Αποτέλεσμα ήταν ο οδηγός του οχήματος να βρεθεί ντελαπαρισμένος σε παρακείμενο χωράφι, χωρίς ευτυχώς να πάθει το παραμικρό και εξήλθε μόνος του από αυτό.

 

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας ενώ το ΙΧ απομακρύνθηκε από την Οδική Βοήθεια Μπότσαρης Read More »
Θεσπρωτία: Βρέθηκε με το ΙΧ του αναποδογυρισμένο (+ΦΩΤΟ) Θεσπρωτία: Βρέθηκε με το ΙΧ του αναποδογυρισμένο (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 27, 2018 Rating: 5

Εισαγωγή στο ΤΕΙ Ηγουμενίτσας με βαθμό 2,5

Δευτέρα, Αυγούστου 27, 2018

Πτώση καταγράφουν οι βάσεις και στις Σχολές του ΤΕΙ Ηπείρου. 
 
Η χαμηλότερη βάση είναι στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων- Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων της Ηγουμενίτσας.

Το ίδιο τμήμα είχε το αρνητικό ρεκόρ και το 2017.

Μόνο που φέτος η βάση εισαγωγής υποχώρησε κατά 564 μόρια για τα ΓΕΛ και 4675 μόρια για τα ΕΠΑΛ!

Ο τελευταίος λοιπόν εισάγεται με 2.520 μόρια για τα ΕΠΑΛ και 3.034 για τα ΓΕΛ που σημαίνει ότι ο μέσος όρος στα γραπτά του μόλις που έφτανε στο τρία! 
 
Κάτι παραπάνω από λευκή κόλλα!
Read More »
Εισαγωγή στο ΤΕΙ Ηγουμενίτσας με βαθμό 2,5 Εισαγωγή στο ΤΕΙ Ηγουμενίτσας με βαθμό 2,5 Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 27, 2018 Rating: 5

Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Αυγούστου 27, 2018


Ένα εντυπωσιακό και σπάνιο φυσικό φαινόμενο παρατηρήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας έξω από τον κόλπο της Ηγουμενίτσας.

Πρόκειται για έναν μεγάλο υδροστρόβιλο, ο οποίος δημιουργήθηκε στα ανοιχτά του κόλπου και αποτελεί μία κιονοειδή δίνη που συνδέει ένα στρώμα νερού με το σύννεφο που βρίσκεται από πάνω.

Αυτού του είδους οι υδροστρόβιλοι εμφανίζονται συνήθως στα παράκτια ύδατα, είναι γενικά ακίνδυνοι και έχουν κύκλο ζωής περίπου 20 λεπτά, ενώ κινούνται αργά, με ταχύτητα ανέμων μικρότερη από 30m/s.
 

Την ίδια ώρα ένας ακόμα υδροστρόβιλος εμφανίστηκε ανοιχτά της Σαγιάδας. 
Read More »
Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ) Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 27, 2018 Rating: 5

Σελίδες