Εγκρίθηκαν τα πρώτα 50 αιτήματα Θεσπρωτών για την ελεύθερη διέλευση των διοδίων - Δείτε εάν είστε μέσα

Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018
Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών τα πρώτα 50 αιτήματα για την ελεύθερη διέλευση των συγκεκριμένων οχημάτων, ως δικαιούχων ελεύθερης διέλευσης, συγκεκριμένων ομάδων πολιτών και αφορά τον μετωπικό σταθμό Τύριας και τους κατοίκους των δήμων Σουλίου και Φιλιατών. (Ο έλεγχος συνεχίζεται και για τους δημότες Ηγουμενίτσας και για τις υπόλοιπες αιτήσεις)

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν και από τη αρμόδια Υπηρεσία. 


 
Read More »
Εγκρίθηκαν τα πρώτα 50 αιτήματα Θεσπρωτών για την ελεύθερη διέλευση των διοδίων - Δείτε εάν είστε μέσα  Εγκρίθηκαν τα πρώτα 50 αιτήματα Θεσπρωτών για την ελεύθερη διέλευση των διοδίων - Δείτε εάν είστε μέσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018 Rating: 5

Κρουαζιέρα: Στην 20η θέση το λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018


Στοιχεία για τις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων και επιβατών κρουαζιέρας για το 2017 παρουσίασε η Ένωση Λιμένων Ελλάδας (ΕΛΙΜΕ).

Τα στοιχεία σύμφωνα με την ΕΛΙΜΕ επαληθεύουν τις προβλέψεις των στελεχών της αγοράς κρουαζιέρας για πτώση τόσο στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων όσο και στις επισκέψεις επιβατών κρουαζιέρας στους ελληνικούς προορισμούς, που επρόκειτο να επηρεασθούν κυρίως από την αστάθεια και αβεβαιότητα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και τα λιμάνια των χωρών αυτών. 
Έτσι, για τον χρόνο που μόλις τελείωσε, παρατηρήθηκε πτώση περίπου 20,5% στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων (από 4.307 το 2016 σε 3.415 το 2017) και πτώση περίπου 11% στις επισκέψεις επιβατών κρουαζιέρας (από 5.204.231 το 2016 σε 4.625.363 το 2017).
Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας βρίσκεται στην 20η θέση με 9.088 αφίξεις επιβατών και με συνολικά 8 κρουαζιερόπλοια να δένουν στο λιμάνι το 2017, μόλις ένα περισσότερο σε σύγκριση με το 2016.

Πάντως, η πρώτη δεκάδα των προορισμών παραμένει η ίδια όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια με σταθερά πρώτο σε αφίξεις κρουαζιερόπλοιων και επιβατών το λιμάνι του Πειραιά και μόνη αξιοσημείωτη αλλαγή η δεύτερη θέση για το λιμάνι της Μυκόνου σε αντικατάσταση αυτού της Σαντορίνης, το οποίο μετατίθεται στην τέταρτη για πρώτη φορά.


 
Read More »
Κρουαζιέρα: Στην 20η θέση το λιμάνι της Ηγουμενίτσας  Κρουαζιέρα: Στην 20η θέση το λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018 Rating: 5

Επίσκεψη του Λυκείου Παραμυθιάς στη Φυλακή Ιωαννίνων

Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018


Στο πλαίσιο της αντεγκληματικής πολιτικής για την εξωστρέφεια των φυλακών, επισκέφτηκαν τον Δεκέμβριο το κατάστημα κράτησης Ιωαννίνων τα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια, το Λύκειο Παραμυθιάς και το 3ο, 5ο και 7ο Λύκειο Ιωαννίνων. 

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του μαθήματος της Πολιτικής Αγωγής, το οποίο διδάσκεται στη Β΄ Λυκείου, οπότε και έγινε ενημέρωση στους μαθητές και τους συνοδούς τους από τη Διευθύντρια της Φυλακής κ. Ελ. Αγαπητού για το Σωφρονιστικό Σύστημα στην Ελλάδα και για τη λειτουργία του Καταστήματος Κράτησης Ιωαννίνων. 

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με μια ομάδα κρατουμένων. 

Στη συνάντηση αυτή αναπτύχθηκαν προβληματισμοί για τους λόγους που οδήγησαν τους κρατουμένους στη διάπραξη των παραπτωμάτων, για τις συνθήκες διαβίωσής τους στο κατάστημα, για την αντιμετώπιση των εγκλείστων από την κοινωνία τόσο κατά την κράτηση τους όσο και κατά την επανένταξη τους. 

Οι μαθητές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και έφυγαν από το κατάστημα προβληματισμένοι. 

Η συνέχεια θα δοθεί εντός του σχολείου τους.


Read More »
Επίσκεψη του Λυκείου Παραμυθιάς στη Φυλακή Ιωαννίνων Επίσκεψη του Λυκείου Παραμυθιάς στη Φυλακή Ιωαννίνων Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018 Rating: 5

Δωρεά απινιδωτή στην Γλυκή από την Τράπεζα Πειραιώς και την Περιφέρεια Ηπείρου

Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018

Ένα νέο απινιδωτή απόκτησε ο πολιτιστικός σύλλογος Γλυκής – Ποταμιάς με την τελετή παράδοσης να πραγματοποιείται κατά την διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στις 6:00μ.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο στην Ποταμιά.  

Τον απινιδωτή προμηθεύτηκε ο σύλλογος από την Περιφέρεια Ηπείρου με την χορηγία της Τράπεζας Πειραιώς, με την περιφερειακή σύμβουλο Αντιγόνη Φίλη να δηλώνει σχετικά:  
“H Περιφέρεια Ηπείρου, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του πολιτιστικού συλλόγου Γλυκής Ποταμιάς και με την συνδρομής της Τράπεζας Πειραιώς, προμηθευτήκαμε έναν νέο απινιδωτή για τις ανάγκες των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την συνεργασία τους και την άμεση ανταπόκριση, τον επικεφαλής Δικτύων και Επιχειρηματικών Κέντρων της τράπεζας Πειραιώς Ηπείρου, Δυτ. Ελλάδος και Δυτ. Μακεδονίας κ. Αντώνη Γούση, τον κ. Κωστα Πασχάλη στέλεχος της τράπεζας Πειραιώς καθώς και τον διευθυντή του υποκαταστήματος Ηγουμενίτσας κ. Στέλιο Οικονόμου"

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:
Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε οτι η Γλυκή, η Ποταμιά όσο και τα γύρω χωριά απέκτησαν τον τόσο απαραίτητο ειδικά στις μέρες μας απινιδωτή.

Μετά από αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλυκής- Ποταμιάς, η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ανταποκρίθηκε και με τη χορηγία της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ μας προμήθευσε με εξωτερικό απινιδωτή, ο οποίος θα τοποθετηθεί στο Τουριστικό Περίπτερο Γλυκής!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για την συνεισφορά, τόσο την Περιφέρεια Ηπείρου όσο και την Τράπεζα Πειραιώς που για ακόμη μια φορά ανταποκρίνονται στα αιτήματα του Πολιτιστικού μας Συλλόγου!

Η παράδοση του απινιδωτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Πολιτιστικό Κέντρο στην Ποταμιά.

Επίσης, σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ ή τον Ερυθρό Σταυρό θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο τόσο για πρώτες βοήθειες όσο και για χρήση του απινιδωτή, καθώς χρειάζονται γνώσεις και πιστοποίηση για τη χρήση του. 

Θα σας ενημερώσουμε σχετικά με το σεμινάριο άμεσα!


 
Read More »
Δωρεά απινιδωτή στην Γλυκή από την Τράπεζα Πειραιώς και την Περιφέρεια Ηπείρου Δωρεά απινιδωτή στην Γλυκή από την Τράπεζα Πειραιώς και την Περιφέρεια Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018 Rating: 5

Τρεις συλλήψεις τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα

Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 24 και 17 ετών αντίστοιχα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Επίσης, στη σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε κλεμμένο ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.


 
Read More »
Τρεις συλλήψεις τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα  Τρεις συλλήψεις τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018 Rating: 5

Εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Μαρίνας

Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018


Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Μαρίνας, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12,00 και σε περίπτωση μη απαρτίας την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11,00. 
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν στο νέο Δ.Σ του Συλλόγου να δηλώσουν ως την Κυριακή των εκλογών.


 
Read More »
Εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Μαρίνας Εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Μαρίνας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018 Rating: 5

Συνάντηση Ακαδημιών ΠΡΩΤΕΑ Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018
Read More »
Συνάντηση Ακαδημιών ΠΡΩΤΕΑ Ηγουμενίτσας Συνάντηση Ακαδημιών ΠΡΩΤΕΑ Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018 Rating: 5

Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυκής-Ποταμιάς: Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας

Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυκής-Ποταμιάς σας προσκαλεί στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στις 6:00μ.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο στην Ποταμιά.

Κατά την κοπή της πίτας
-θα πραγματοποιηθεί η παράδοση του εξωτερικού Απινιδωτή που προμηθεύτηκε ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος από την Περιφέρεια Ηπείρου με την χορηγία της Τράπεζας Πειραιώς!
- θα υπάρχει έκθεση ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ του πολύ νέου και ταλαντούχου μαθητή Γιώργου Τσίρη από το Γαρδίκι Θεσπρωτίας
-θα υπάρχουν φλουριά με δωροεπιταγές από καταστήματα της περιοχής μας
-καθώς και πλούσιος μπουφές που πάντα φροντίζουν οι κυρΊες από την Ποταμιά και τη Γλυκή

Επίσης, παρακαλούμε πολύ για νέα μέλη στον πολιτιστικό μας σύλλογο. 
Θα υπάρχουν αιτήσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 
Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατάγεστε ή να μένετε στην Γλυκή ή την Ποταμιά, να είστε άνω των 18 ετών καθώς και μια ετήσια συνδρομή 5 €. 

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη, τόσο για νέες ιδέες όσο και για συμμετοχή στο συμβούλιο και τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας!

Σας περιμένουμε και ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!!Read More »
Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυκής-Ποταμιάς: Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυκής-Ποταμιάς: Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018 Rating: 5

Παραμυθιά: Οι τοπικές προκλήσεις για το 2018 - Του Νίκου Σπυρόπουλου

Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018


Κλείνοντας σχεδόν μια δεκαετία οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής κρίσης στην χώρα μας με την είσοδο στην οικονομική και δημοσιονομική προσαρμογή της (μνημόνια) , βλέπουμε έντονα τα σημάδια της στην τοπική μας κοινωνία ,στον Δήμο μας και στο Νομό μας.

Μήπως όμως την κρίση αυτή να την πάρουμε ως αφορμή για νέες προσεγγίσεις για το μέλλον του τόπου μας!!! Μήπως πρέπει να ξεκινήσει άμεσα ένας συντονισμένος διάλογος των φορέων του δήμου μας για την έξοδο από την κρίση και των επιπτώσεων της!!! Κάνοντας μια επιφανειακή προσέγγιση των επιπτώσεων που είχε αυτή στην περιοχή μας έχω να επισημάνω τα εξής:
- εμπορικά κέντρα Παραμυθιάς, Γαρδικίου : κλείσιμο καταστημάτων, μείωση αγοραστικής δύναμης πολιτών
- εκπαίδευση: μείωση αριθμού μαθητών σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, υποβάθμιση σχολικών μονάδων
- ανθρώπινο δυναμικό: μείωση του πληθυσμού, μετανάστευση πάλι (μνήμες παρελθόντος), ερήμωση των χωριών, γήρανση του πληθυσμού, υπογεννητικότητα
- Παραμυθιά- διοικητικό κέντρο :με την αλλαγή του μοντέλου διοίκησης της χώρας ,παρατηρούμε μια συγκέντρωση υπηρεσιών στις πρωτεύουσες των νομών και της περιφέρειας, με αποτέλεσμα να κλείσουν στην πόλη μας το ΙΚΑ, η εφορεία, το ειρηνοδικείο, μείωση προσωπικού ΚΥ Παραμυθιάς κλπ

Όλα αυτά έχουν φέρει απογοήτευση στην τοπική κοινωνία ,τάσεις φυγής για ένα καλύτερο μέλλον , είναι η κακή πλευρά ,ο εφιάλτης όλων αυτών που ζούμε τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει ελπίδα σ΄ αυτό το μικρό τόπο που ζούμε και αν ναι πια είναι !!!!!!!!!!!

Η ερώτηση που θα σου θέσει αμέσως ένας νέος που θέλει να μείνει εδώ στον τόπο του ή σπούδασε και θέλει να γυρίσει πίσω , να εργαστεί ,να κάνει οικογένεια, να κτίσει το μέλλον του και των παιδιών του.Στο Δήμο μας παρόλα τα έντονα σημάδια της κρίσης παρατηρούνται κάποιες αντοχές ακόμα, που οφείλονται άραγε αυτές. Κατά την ατομική μου προσέγγιση στους εξής παράγοντες:
- υπάρχει πρωτογενής τομέας ακόμη σε κάμποσα χωριά (νέοι αγρότες, παραγωγοί)
- υπάρχουν μικρές μεταποιητικές μονάδες –τυροκομεία με παραγωγή άριστης ποιότητας τυριών
- τουρισμός (Γλυκή –Αχέροντας, Παραμυθιά, Σούλι κλπ)
- συνταξιούχοι από το παλαιό κύμα μετανάστευσης που έχουν επιστρέψει στα χωριά τους
- τοπικές πρωτοβουλίες στα χωριά (Πολύδροσο-μανιτάρια κλπ)
- βιοτεχνικό πάρκο, προοπτική κατασκευής εμπορευματικού κέντρου
- κατασκευή Εγνατίας και Ιόνιας οδού-Λιμάνι Ηγουμενίτσας που δημιούργησε εύκολη πρόσβαση από τα αστικά κέντρα Θεσσαλονίκης-Αθηνών στον ξεχασμένο νομό μας και στον δήμο μας, κπλ

Μπορούν αυτά ή και άλλα τα οποία κάποιος μπορεί να προσθέσει, να κρατήσουν την συνοχή της κοινωνίας και να παράγουν εισοδήματα και θέσεις εργασίας στην περιοχή, όχι από μόνα τους θα ήταν η απάντηση, αν δεν υπάρξει ένα σχέδιο ανάπτυξης και εκμετάλλευσης των πλεονεκτημάτων και του ανθρώπινου δυναμικού που έχει η περιοχή. Για την ατζέντα αυτού του διάλογου που ανέπτυξα , καταθέτω κάποιες αρχικές σκέψεις - προβληματισμούς όπως:
Α. στήριξη και προβολή των ντόπιων επιχειρήσεων και μονάδων
Β. στήριξη των επιχειρήσεων να συμμετέχουν σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
Γ . τουριστική προβολή της περιοχής (έντονη συμμετοχή στο σχεδιασμό της τουριστικής προβολής της περιφέρειας Ηπείρου για την επόμενη περίοδο –υπάρχει χρηματοδότηση) αλλά και ξεχωριστή προβολή από τους τοπικούς φορείς δήμο , επιμελητήριο, σύλλογοι ,αδελφότητες κλπ Γ. εκπαίδευση των επιχειρήσεων για όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών
Δ. έργα που μπορούν να γίνουν ώστε να αλλάζουν την εικόνα του δήμου μας (δρόμοι, μουσείο, εμπορευματικό κέντρο ,πυροσβεστικός σταθμός εξυπηρέτησης της Εγνατίας οδού, ΣΕΑ Ελευθεροχωρίου κλπ

Το κείμενό μου αυτό ελπίζω να γίνει αφορμή να αρχίσει ένας παραγωγικός διάλογος στην τοπική μας κοινωνία μεταξύ των κομμάτων ,των φορέων ,αλλά κυρίως των πολιτών για ένα καλύτερο αύριο για τον μικρό ,όμορφο, ιστορικό, μαρτυρικό τόπο που ζούμε.

O Νίκος Σπυρόπουλος ειναι: Πολιτικός Μηχανικός
Δημότης του δήμου Σουλίου

http://www.paramythia-online.gr/paramythia/recentnews.html


Read More »
Παραμυθιά: Οι τοπικές προκλήσεις για το 2018 - Του Νίκου Σπυρόπουλου Παραμυθιά: Οι τοπικές προκλήσεις για το 2018 - Του Νίκου Σπυρόπουλου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018 Rating: 5

Ευκαιρία για… συγχαρητήρια!!!

Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018


Στα Γιάννινα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα βρεθεί εντός του μήνα ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης.

Οι λόγοι που τον φέρνουν και πάλι στην Ήπειρο είναι… δημοσίων σχέσεων, αφού θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΝΟΔΕ.

Βέβαια είναι μια καλή ευκαιρία, τα τοπικά στελέχη να συγχαρούν τον κ. Αυγενάκη για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που κατέγραψε η Νέα Δημοκρατία στα τέσσερα Επιμελητήρια της Ηπείρου κατά τις πρόσφατες εκλογές.

Κάτι θα ξέρει ο ίδιος αλλά και τοπικά στελέχη για τον… πρωτοφανή θρίαμβο που κατέγραψε η γαλάζια παράταξη!


 
Read More »
Ευκαιρία για… συγχαρητήρια!!! Ευκαιρία για… συγχαρητήρια!!! Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018 Rating: 5

Τέσσερις συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018

Στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών, ηλικίας 40, 24, 18 και 16 ετών, προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας. 

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι η 40χρονη, ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, και ο 24χρονος με τον 18χρονο, ως συνοδηγοί, μετέφεραν από κοινού τον 16χρονο, ο οποίος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να διευκολύνουν την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.


 
Read More »
Τέσσερις συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Τέσσερις συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018 Rating: 5

Σελίδες