Συγκρότηση νέου Δ.Σ της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Β/Δ Ελλάδας

Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017


Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 03/04/2017 στα γραφεία της Ένωσης μας στην Ηγουμενίτσα σύμφωνα με το άρθρο 10 του καταστατικού της ένωσής μας και με πρωτοβουλία του πλειοψηφήσαντος συμβούλου, συγκροτήθηκε σε Σώμα και αποφασίστηκε με σχετική πλειοψηφώ η σύνθεση του νέου Δ.Σ. που έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Δροσόπουλος Αλέξανδρος 
Αντιπρόεδρος: Γόγουλος Γεώργιος 
Γεν. Γραμματέας: Μπατσομίτης Ευθύμιος
Αναπ. Γεν. Γραμματέας και Υπεύθυνος Δημοσιών Σχέσεων : Τιφτικίδης Παύλος 
Ταμίας: Κανάτσος Νικόλαος 
Μέλος : Παπαδημητρίου Βασιλική 
Μέλος :Τζούλης Γεώργιος 


Read More »
Συγκρότηση νέου Δ.Σ της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Β/Δ Ελλάδας Συγκρότηση νέου Δ.Σ της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Β/Δ Ελλάδας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017 Rating: 5

Στην Παραμυθιά η υπουργός τουρισμού Έλενα Κουντουρά

Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017Στην Παραμυθιά θα βρεθεί η υπουργός τουρισμού Έλενα Κουντουρά, σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες της paramythia-online.gr.

H επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί και γίνεται ύστερα από πρωτοβουλία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πρόγραμμα θα συμπεριλαμβάνονται συναντήσεις με φορείς του δήμου Σουλίου, όπως τον σύλλογο τουριστικών καταλυμάτων και επιχειρήσεων εναλλακτικού τουρισμού, ενώ θα επισκεφτεί σημεία με τουριστικό ενδιαφέρον εν όψει της έναρξης της τουριστικής σεζόν.


 
Read More »
Στην Παραμυθιά η υπουργός τουρισμού Έλενα Κουντουρά Στην Παραμυθιά η υπουργός τουρισμού Έλενα Κουντουρά Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017 Rating: 5

Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου που αφορούν τη Θεσπρωτία

Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017


 
Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 και ώρα 9.30  συνεδριάζει η  Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής: 

Έγκριση του Πρακτικού Νο1/13-03-2017 της Επιτροπής Διενέργειας του πρόχειρου διαγωνισμού, για την ανάδειξη μειοδότη – εργολάβου του προγράμματος καταπολέμησης κοινών και ανωφελών κουνουπιών για το έτος 2017, στην Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και ανάθεσης της προμήθειας βιβλίων Μητρώων εκμεταλλεύσεων βοοειδών - αιγοπροβάτων, στο πλαίσιο της εφαρμογής του συστήματος ΟΠΣ-Ο.Σ.Δ.Ε του Τμήματος Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης, και ανάθεσης της προμήθειας ηλεκτρολογικού υλικού για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης, και ανάθεσης της προμήθειας και εγκατάστασης δύο (2) κλιματιστικών, για τις ανάγκες των Τμημάτων Οικονομικής Διαχείρισης και Δια Βίου Μάθησης της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Έγκριση συμπληρωματικής δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την φύλαξη των χώρων του κτιρίου ΤΕΠ Ηγουμενίτσας.

Επικαιροποίηση της αριθμ. 35/1918/21-12-2016 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, που αφορά στην έγκριση δαπάνης για επισκευή του ΜΕ 121906 μηχανήματος έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Έγκριση μίσθωσης μηχανήματος ιδιωτικής χρήσης με χειριστή, και της σχετικής δαπάνης, για την μεταφορά του ΜΕ 121905 μηχανήματος έργου από την Ηγουμενίτσα στην Πτολεμαΐδα και αντίστροφα, σύμφωνα με την αριθμ. 28373/1595/31-03-2017 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Έγκριση δαπάνης, για την κάλυψη εξόδων της διεξαγωγής των επίσημων αγώνων στίβου όλων των κατηγοριών «6α Γιτάνεια» που θα πραγματοποιηθεί στις 04 Ιουνίου 2017 στην Ηγουμενίτσα σε συνεργασία με το Γυμναστικό Σύλλογο «ΠΡΩΤΕΑΣ».

Έγκριση δαπάνης, για την κάλυψη εξόδων έκθεσης φωτογραφίας με θέμα την ανάδειξη της πόλης της Ηγουμενίτσας, μέσα από παλιό φωτογραφικό υλικό.

Έγκριση ανάθεσης υπηρεσιών για την κάλυψη εξόδων διήμερου ποδοσφαιρικού τουρνουά ακαδημιών όλων των ηλικιών «ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΑ 2017», που θα διεξαχθεί στις 08-09 Απριλίου 2017 στην Ηγουμενίτσα, σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο «Α.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ». 


 
Read More »
Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου που αφορούν τη Θεσπρωτία Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου που αφορούν τη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017 Rating: 5

29χρονος εξαπάτησε 74χρονη και της βούτηξε 6 χρυσές λίρες

Τετάρτη, Απριλίου 05, 201729χρονος, προσποιούμενος υπάλληλο της Δ.Ε.Η, εισήλθε σε οικία, όπου διαμένει 74χρονη στο Δροσοχώρι Ιωαννίνων και με το πρόσχημα εκτέλεσης ηλεκτρολογικών εργασιών και πιθανού κινδύνου πυρκαγιάς, την έπεισε και του παρέδωσε χρηματικό ποσό, κοσμήματα και έξι (6) χρυσές λίρες Αγγλίας. 
Ο δράστης διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο τον ανέμενε άγνωστος συνεργός του. 
Επίσης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 52χρονης, ιδιοκτήτριας ανωτέρω οχήματος.


 
Read More »
29χρονος εξαπάτησε 74χρονη και της βούτηξε 6 χρυσές λίρες 29χρονος εξαπάτησε 74χρονη και της βούτηξε 6 χρυσές λίρες Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Σήμερα το πρωί το παζάρι του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Το Εργαστήρι»

Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017

Το Πασχαλινό παζάρι του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Το Εργαστήρι» θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10:00 π.μ. στο πεζόδρομο της Ηγουμενίτσας.

* Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για εχτές αλλά αναβλήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Σήμερα το πρωί το παζάρι του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Το Εργαστήρι» Ηγουμενίτσα: Σήμερα το πρωί το παζάρι του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Το Εργαστήρι» Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017 Rating: 5

Συνάντηση μελών της Ελεύθερης Πατρίδας την Παρασκευή στην Ηγουμενίτσα

Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017
Από το Γραφείο Τύπου της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ανακοινώνεται ότι μέλη της Διοικούσας Επιτροπής θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις-συναντήσεις στην Πελοπόννησο, Δυτική Στερεά, Ήπειρο και Μακεδονία, όπως παρακάτω:

• Τετάρτη 5/4 στις 19:00, στην Πτολεμαΐδα (Ξενοδ. Παντελίδης)
• Πέμπτη 6/4 στις 10:00, στο Κιάτο Κορινθίας (Πλατεία Ελευθερίας, καφε-Πιτίνης)
• Πέμπτη 6/4 στις 13:30, στην Πάτρα (Πλατεία Γεωργίου, καφέ Δημ. Θέατρο)
• Πέμπτη 6/4 στις 19:00, στο Μεσολόγγι (Ραδιομέγαρο)
• Παρασκευή 7/4 στις 11:00, στα Γιάννενα (καφέ στο Παραλίμνιο, κάτω από σινεμά)
• Παρασκευή 7/4 στις 19:00, στην Ηγουμενίτσα (καφε-Κάρμα, στο Λιμάνι-ΚΤΕΛ)
• Σάββατο 8/4 στις 11:00, στην Κατερίνη (Ξενοδοχείο Ολύμπιον, στο κέντρο της πόλης)

Παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι, αλλά και όσοι άλλοι επιθυμούν, να παρευρεθούν για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που σήμερα απασχολούν ιδιαίτερα τον Έλληνα πολίτη.

Το Γραφείο Τύπου της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
Ακαδημίας 57 – Αθήνα 106 79 – Τηλ:2103645335


 
Read More »
Συνάντηση μελών της Ελεύθερης Πατρίδας την Παρασκευή στην Ηγουμενίτσα Συνάντηση μελών της Ελεύθερης Πατρίδας την Παρασκευή στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017 Rating: 5

Πνευματικό Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα

Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017


Πρόγευση των γεγονότων των Παθών του Κυρίου μας μέσα απο Κείμενα της Μεγάλης Εβδομάδας, Εγκώμια από τη χορωδία του Συλλόγου, Βίντεο, Θεατρικό Δρώμενο «Η Κάθοδος του Χριστού στον Άδη» από παιδιά και ενήλικες του Φιλοπρόοδου Συλλόγου και του ΚΔΑΠ «Δίαυλος» σε 

Σκηνοθεσία Βασίλειου Δόση
 
Επιμέλεια - Σύνταξη Κειμένων: Γεώργιος Ματρακούκας
Αφηγητές: Χαλματζή Ελένη, Βρύση Ελένη, Βέρμπη Ντίνα, Νικολάου Γεώργιος, Παππάς Ευάγγελος

Ομιλία απο τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Γηρομερίου Αρχιμανδρίτη ΜΕΘΟΔΙΟ ΝΤΕΛΗ


Read More »
Πνευματικό Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα Πνευματικό Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Γνωριμία με τις σχολές Πολεμικής Αεροπορίας

Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017Στο πλαίσιο της αποτελεσματικότερης εφαρμογής του θεσμού του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) της Δ/νσης Δ . Ε. Θεσπρωτίας σε συνεργασία με το Αεροπορικό Απόσπασμα Ακτίου θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Γνωριμία με τις σχολές της Πολεμικής Αεροπορίας». 

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση και καθοδήγηση των μαθητών του ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας. 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 05 Απριλίου 2017 και ώρα 10.00 στην αίθουσα Θεάτρου του ΕΠΑΛ . 

Ομιλητές: 
Σωτήριος Παπαχρήστου, Σμήναρχος Ιπτάμενος 
Βασιλική Β. Παππά, Υπεύθυνη του ΚΕ.ΣΥ.Π Ηγουμενίτσας 
Σταύρος Σιντόρης, Επισμηναγός ΜΕ 

Οργάνωση - Συντονισμός δράσης: Βασιλική Β. Παππά, Υπεύθυνη του ΚΕ.ΣΥ.Π Ηγουμενίτσας 

Η Υπεύθυνη του ΚΕ.ΣΥ.Π 
Βασιλική Β. Παππά 
Ο Διευθυντής Β/θμιας Θεσπρωτίας 
Γεώργιος Κοτσίνας


Read More »
Ηγουμενίτσα: Γνωριμία με τις σχολές Πολεμικής Αεροπορίας Ηγουμενίτσα: Γνωριμία με τις σχολές Πολεμικής Αεροπορίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017 Rating: 5

Εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας

Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017
Read More »
Εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας Εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Προβολή ταινίας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού

Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017
Read More »
Ηγουμενίτσα: Προβολή ταινίας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού Ηγουμενίτσα: Προβολή ταινίας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ο Πιλάτος Κουνατίδης και η Χρύσα Λίδου στο ENVY stage

Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017
Read More »
Ηγουμενίτσα: Ο Πιλάτος Κουνατίδης και η Χρύσα Λίδου στο ENVY stage Ηγουμενίτσα: Ο Πιλάτος Κουνατίδης και η Χρύσα Λίδου στο ENVY stage Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017 Rating: 5

Πωλείται διαμέρισμα στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας

Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017Πωλείται στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας διαμέρισμα στο στάδιο των επιχρισμάτων ανεξάρτητες - ηλιόλουστες – πανοραμικές εμβαδού 80τμ και τιμή αντίστοιχα 35.000 € . 
Τηλ. Επικ. 690 980 3062 


 
Read More »
Πωλείται διαμέρισμα στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Πωλείται διαμέρισμα στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017 Rating: 5

Πωλείται οικοδομήσιμο οικόπεδο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας

Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017Πωλείται στην περιοχή των Συβότων Θεσπρωτίας στην θέση Αγία Παρασκευή γεωτεμάχιο εμβαδού 5.1880,00 τμ σε απόσταση 350 μ από την θάλασσα με οικοδομική άδεια, κατάλληλο και για τουριστικές επενδύσεις. 
Τηλ. Επικ. 690 980 3062 


 
Read More »
Πωλείται οικοδομήσιμο οικόπεδο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Πωλείται οικοδομήσιμο οικόπεδο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017 Rating: 5

Συνεδριάζει σήμερα το πρωί η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017Καλείστε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας την Τετάρτη 05 Απριλίου 2017 και ώρα 09.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου, αρ. 3), για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:
Χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ» ιδιοκτησίας Ευαγγελίας Δούμα του Στρατή στην Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση ή μη έκτασης εμβαδού 4.100,00τμ από το με αριθ. 504 κοινοτικό χερσολίβαδο στην Τ.Κ. Καστρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας για τον ελεύθερο σταβλισμό ζώων.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση ή μη έκτασης εμβαδού 5.313,52τμ από το με αριθ. 395 κοινοτικό τεμάχιο Αγροκτήματος Συκοχώρι - Καρτέρι στην Τ.Κ. Καρτερίου του Δήμου Ηγουμενίτσας για τον ελεύθερο σταβλισμό ζώων.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση ή μη έκτασης εμβαδού 4.417,32τμ από το με αριθ. 10α Αγροκτήματος Σπαθαραίων της Τ.Κ. Μαργαριτίου του Δήμου Ηγουμενίτσας για την ανέγερση σταβλικών εγκαταστάσεων.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση ή μη έκτασης εμβαδού 1.865,05τμ από το με αριθ. 444 τεμάχιο αγροκτήματος Φασκομηλιάς Διανομής 1956 που αναθεωρήθηκε το 1974 – 1976 στην Τ.Κ. Φασκομηλιάς του Δήμου Ηγουμενίτσας για γεωργική καλλιέργεια.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκποίηση ή μη έκτασης εμβαδού 131,66τμ από το με αριθ. 531 τεμάχιο αγροκτήματος Φασκομηλιάς Διανομής έτους 1956 που αναθεωρήθηκε το 1974 – 1976 στην Τ.Κ. Φασκομηλιάς του Δήμου Ηγουμενίτσας.


 
Read More »
Συνεδριάζει σήμερα το πρωί η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει σήμερα το πρωί η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017 Rating: 5

Σελίδες