Πωλούνται οικόπεδα στο Λαδοχωρι Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14, 2019
Πωλούνται οικόπεδα στο Λαδοχωρι Ηγουμενίτσας
 


Πωλούνται οικόπεδα στο Λαδοχωρι Ηγουμενίτσας.
Άρτια και οικοδομήσιμα (Χωρίς μεσιτικά έξοδα) και με συντελεστή δόμησης στο 0.8, σε πολύ καλή θέση. 
 
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6944802921
Read More »
Πωλούνται οικόπεδα στο Λαδοχωρι Ηγουμενίτσας Πωλούνται οικόπεδα στο Λαδοχωρι Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ανακοίνωση του συνδυασμού Γόγολου για τον ορισμό των Αντιδημάρχων

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14, 2019
Ηγουμενίτσα: Ανακοίνωση του συνδυασμού Γόγολου για τον ορισμό των Αντιδημάρχων
 

Με μεγάλη καθυστέρηση – σίγουρα μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν – ανακοινώθηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ηγουμενίτσας, στους οποίους ευχόμαστε να έχουν αποτελεσματική θητεία, για το καλό των δημοτών.Στον καταμερισμό των αρμοδιοτήτων υπάρχουν ορισμένες ασάφειες όπως για παράδειγμα ποια θα είναι ακριβώς τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου υπεύθυνου για την «καθημερινότητα», αφού είναι σίγουρο ότι και άλλοι Αντιδήμαρχοι ασχολούνται με σοβαρά θέματα της «καθημερινότητας» στους τομείς ευθύνης τους (κοινωνική πολιτική, καθαριότητα κ.α.). Εντοπίζονται επίσης και περιπτώσεις ανομοιόμορφης ποσοτικής και ποιοτικής κατανομής αρμοδιοτήτων μεταξύ των Αντιδημάρχων.

Όλα αυτά όμως θα κριθούν στην πράξη, από το έργο των Αντιδημάρχων. Εμείς θα είμαστε εδώ, παρακολουθώντας το έργο τους, καταγγέλλοντας τα αρνητικά στοιχεία και επικροτώντας τα θετικά, ενώ δεν θα λείψουν και οι προτάσεις μας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Προς το παρόν στεκόμαστε σε κάτι που ξένισε την τοπική κοινωνία: Αναφερόμαστε στο γεγονός, ότι σε κανένα Αντιδήμαρχο δεν ανατέθηκαν χωρικά – κατά τόπο καθήκοντα για τις Δημοτικές Ενότητες Ηγουμενίτσας, Πλαταριάς – Συβότων και Πέρδικας, για τις πλέον δυναμικές δηλαδή Ενότητες του Δήμου. Η εξέλιξη αυτή είναι σίγουρα αρνητική, καθώς θα δημιουργηθούν κενά στην εξυπηρέτηση των κατοίκων - κυρίως των ηλικιωμένων - των Ενοτήτων Πέρδικας και Πλαταριάς – Συβότων,αφού θα αναγκάζονται να μετακινούνται στην έδρα του Δήμου για τη διεκπεραίωση υποθέσεών τους. Ενώ επίσης μπορεί να εμφανιστούν και προβλήματα συντονισμού του έργου των δημοτικών υπηρεσιών.

Τα κενά αυτά πρέπει να καλυφθούν άμεσα από τη Δημοτική Αρχή. Με την ανάθεση σε κάποιους από τους ορισμένους ήδη Αντιδημάρχους, της κατά τόπο αρμοδιότητας των προαναφερομένων Ενοτήτων. Ή με τον ορισμό Εντεταλμένων Συμβούλων. Ή με την μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στις Κοινότητες των Ενοτήτων και ιδίως σε αυτές που έχουν πληθυσμό άνω των 300 κατοίκων όπως τα Σύβοτα, η Πλαταριά και η Πέρδικα, χωρίς να αποκλείονται βέβαια και οι υπόλοιπες μικρότερες σε πληθυσμό Κοινότητες. Ή με κάποιο άλλο τρόπο που πρέπει να εφαρμόσει η Δημοτική Αρχή, η οποία φέρει ακέραια την ευθύνη να λύσει το πρόβλημα που η ίδια δημιούργησε με τις αποφάσεις της.

Read More »
Ηγουμενίτσα: Ανακοίνωση του συνδυασμού Γόγολου για τον ορισμό των Αντιδημάρχων Ηγουμενίτσα: Ανακοίνωση του συνδυασμού Γόγολου για τον ορισμό των Αντιδημάρχων Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14, 2019 Rating: 5

Συνάντηση στο Δημαρχείο Σουλίου για το ΧΥΤΑ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14, 2019
Συνάντηση στο Δημαρχείο Σουλίου για το ΧΥΤΑ
 
 
 
Παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Καραγιάννη, του Τοπικού Συμβουλίου Κρβουναρίου και της εταιρείας ΗΛΕΚΤΩΡ

Μετά τα προβλήματα με την επιχωμάτωση των απορριμάτων του ΧΥΤΑ Καρβουναρίου, εκπρόσωποι της εταιρείας ΗΛΕΚΤΩΡ όπου διαχειρίζονται την λειτουργιά του ΧΥΤΑ και πιο συγκεκριμένα ο Διευθυντής Θεσσαλονίκης κ. Ορέστης Μεσοχωρίτης και ο νέος Υπεύθυνος Μηχανικός του ΧΥΤΑ κ. Βασίλης Βρόντος, βρέθηκαν στο Δημαρχείο, όπου και είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο και το Τοπικό Συμβούλιο Καρβουναρίου.
Αποκλειστικό αντικείμενο της συνάντησης, ήταν τα προβλήματα των τελευταίων εβδομάδων στο ΧΥΤΑ και πιο συγκεκριμένα η πλημμελής επιχωμάτωση των απορριμάτων.
Οι κ.κ. Μεσοχωρίτης και Βρόντος κινητοποιήθηκαν άμεσα και μεταξύ άλλων διαβεβαίωσαν πως το παροδικό πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί έχει επιλυθεί, τόνισαν πως έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε να μην ξαναεμφανιστεί και σημείωσαν πως προέκυψε από έκτακτο διαχειριστικό θέμα του ανθρωπίνου δυναμικού.
Άπαντες συμφωνήσαν πως θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή και συνεργασία με σκοπό την ομαλή λειτουργία του ΧΥΤΑ, σύμφωνα με τις συμβατικές υποχρεώσεις που προκύπτουν και κυρίως την τήρηση των περιβαλλοντικών όρων.
Σε σχόλιο του ο Δήμαρχος Σουλίου κ. Γιάννης Καραγιάννη, σημείωσε πως η τήρηση των συμβατικών υποχρεώσεων είναι απαραίτητη για την συνέχιση λειτουργίας του ΧΥΤΑ, τονίζοντας πως υπάρχει διάθεση από την ΗΛΕΚΤΩΡ για εποικοδομητική συνεργασία με την Δημοτική Αρχή.
“Είμαστε αισιόδοξοι πως η συνεργασία μας θα έχει ως αποτέλεσμα την ομαλή λειτουργία του ΧΥΤΑ. Ο κ. Μεσοχωρίτης έδειξε πως αφουγκράζεται τις ανησυχίες μας και τους προβληματισμούς μας και διαβεβαίωσε πως παρόμοια θέματα δεν θα ξαναεμφανιστούν. Οι παρουσία μας στο ΧΥΤΑ, τόσο των υπηρεσιών μας όσο και του τοπικού συμβουλίου Καρβουναρίου θα είναι συνεχής, καθώς αδιαπραγμάτευτη βούληση μας είναι η μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων που θα θέσει σε κίνδυνο τόσο το περιβάλλον όσους και τους συνδημότες μας» σημείωσε ο Δήμαρχος Σουλίου.
Read More »
Συνάντηση στο Δημαρχείο Σουλίου για το ΧΥΤΑ Συνάντηση στο Δημαρχείο Σουλίου για το ΧΥΤΑ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14, 2019 Rating: 5

13 έργα ύδρευσης κι οδοποιίας στο Leader

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14, 2019
13 έργα ύδρευσης κι οδοποιίας στο Leader 
 
 
 
Με αποφάσεις που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης εντάσσονται στο τοπικό πρόγραμμα Leader της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. (Π.Ε. Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας), δύο πράξεις, που αφορούν παρεμβάσεις δημόσιου χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα η πρώτη αφορά τα παρακάτω έξι έργα ύδρευσης συνολικού επιλέξιμου προϋπολογισμού 303.191,05 €.

Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης οικισμού Κωστητσίου Τ.Κ. Φορτοσίου Δήμου Βορείων Τζουμέρκων

Προμήθεια ολοκληρωμένου συστήματος χλωριοτήρων και στεγανωτικών υλικών δεξαμενών Δήμου Δωδώνης

Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Δολιανών Δήμου Πωγωνίου,

Ενίσχυση ύδρευσης Τ.Κ. Καρυωτίου Δήμου Σουλίου,

Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Πέρδικας ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας

Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Λιά Δήμου Φιλιατών,

Η δεύτερη πράξη αφορά τα παρακάτω επτά έργα αγροτικής οδοποιίας, συνολικής επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης 399.400 ευρώ.

Αγροτική οδοποιία στον κάμπο Ν. Σελεύκειας Δήμου Ηγουμενίτσας

Αγροτική οδοποιία Δ.Ε. Εκάλης Δήμου Ζίτσας

Βελτίωση αγροτικής οδού κάμπου Καλεντζίου Δήμου Βορείων Τζουμέρκων

Αγροτική οδοποιία Τ.Κ. Παρακαλάμου, περιοχή Τζουμπάκες Δήμου Πωγωνίου

Αγροτική οδοποιία κάμπου Φοινικίου Δήμου Φιλιατών

Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού Κουκούλι – Αυχήν Άγιος Μηνάς (τμήμα Χ.Θ. 0+000 – 0+738,71) Δήμου Ζαγορίου

Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Τ.Κ. Σιτσαίνων Δήμου Μετσόβου
Read More »
13 έργα ύδρευσης κι οδοποιίας στο Leader 13 έργα ύδρευσης κι οδοποιίας στο Leader Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14, 2019 Rating: 5

Ανοίγει το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14, 2019
Ανοίγει το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»


Από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ξεκινά τμηματικά, ανά ομάδα Περιφερειών, η υποβολή αιτήσεων για τον δεύτερο κύκλο του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον», το οποίο παρέχει επιχορηγήσεις και άτοκα δάνεια για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Προγράμματος, όπου παρέχονται αναλυτικές Οδηγίες για την υποβολή της αίτησης και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Ακολουθούν τα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος και πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής της αίτησης

Οι αιτήσεις ανά Περιφέρεια θα υποβάλλονται με το εξής χρονοδιάγραμμα:
-Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας από 16 Σεπτεμβρίου.
-Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων, Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου, Κρήτης από 19 Σεπτεμβρίου.
-Αττικής, Νοτίου Αιγαίου από 23 Σεπτεμβρίου.

O προϋπολογισμός του Β΄ Κύκλου ανέρχεται σε 275 εκατ. ευρώ και αναμένεται να ενταχθούν πάνω από 25.000 αιτήσεις

Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα που έχουν εμπράγματο δικαίωμα σε επιλέξιμη κατοικία.

Η επιχορήγηση του προγράμματος θα δοθεί με βάση τα εισοδηματικά κριτήρια του φορολογικού έτους 2018 (εκκαθαρισμένες δηλώσεις φορολογίας).

Επιλέξιμες κατοικίες είναι η μονοκατοικία, η πολυκατοικία καθώς και το μεμονωμένο διαμέρισμα, όπως αυτά ορίζονται στον Οδηγό Εφαρμογής

Για να κριθεί μια κατοικία ως επιλέξιμη πρέπει να πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
-Χρησιμοποιείται ως κύρια κατοικία, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (Ε1) του προσώπου που τη χρησιμοποιεί.
-Υφίσταται νόμιμα.
-Έχει καταταχθεί βάσει του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) σε κατηγορία χαμηλότερη ή ίση της Δ.
-Δεν έχει κριθεί κατεδαφιστέα.

Τα ποσοστά επιχορήγησης των επενδύσεων για ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών κλιμακώνονται μέχρι 70%, ανάλογα με το ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα και την οικογενειακή κατάσταση των ενδιαφερόμενων.

Επιλέξιμες δράσεις

Επιλέξιμες δράσεις είναι οι παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται μετά την έκδοση της πρώτης ενεργειακής επιθεώρησης και εντάσσονται αποκλειστικά στις εξής κατηγορίες:
-Αντικατάσταση Κουφωμάτων
-Τοποθέτηση/αναβάθμιση θερμομόνωσης
-Αναβάθμιση συστήματος θέρμανσης/ψύξης
-Σύστημα ζεστού νερού χρήσης με χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ).

Ο επιλέξιμος προϋπολογισμός παρεμβάσεων ανά αίτηση ωφελούμενου δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 250 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο επιφάνειας κύριας χρήσης της κατοικίας, με μέγιστο κόστος παρεμβάσεων ανά κατοικία τις 25.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Παρέχεται η κάλυψη της δαπάνης για την αμοιβή του ενεργειακού επιθεωρητή, του συμβούλου έργου και κόστη τυχόν μελετών, ενώ σε περίπτωση τραπεζικού δανεισμού μέσω του προγράμματος, το δάνειο είναι άτοκο.

Τα έργα των ωφελούμενων (φυσικό και οικονομικό αντικείμενο) θα πρέπει να ολοκληρώνονται σε διάστημα δεκατριών μηνών από την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης υπαγωγής.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι ίδια με αυτά του πρώτου κύκλου του «Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον II». Οι βασικές αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο κύκλο είναι ότι:

-Η επιλογή χρηματοδοτικού σχήματος (Ίδια Κεφάλαια/δάνειο) θα δηλώνεται κατά το στάδιο καταχώρησης της αίτησης πριν την οριστική της υποβολή.

-Καταργείται το άνω όριο στην έβδομη εισοδηματική κατηγορία.

-Για την υπαγωγή της δηλούμενης κατασκευής ή χρήσης σε νόμο τακτοποίησης αυθαίρετων κατασκευών θα πρέπει να αποτυπώνεται η καταβολή τουλάχιστον του 30% του συνόλου του ενιαίου ειδικού προστίμου.

Για ερωτήσεις που αφορούν στο πρόγραμμα και στη διαδικασία υποβολής της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2103000877 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση infoekoii@etean.com.gr

Ειδικά για τεχνικά προβλήματα στην υποβολή της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2111001616 και 2310804004 ή στην διεύθυνση support.ekoii@exoikonomisi2-ypen.gr

Σημειώνεται ότι από την ημερομηνία έναρξης του πρώτου κύκλου του προγράμματος έως σήμερα έχουν υπαχθεί 42.228 αιτήσεις ωφελουμένων, συνολικού προϋπολογισμού άμεσης ενίσχυσης ύψους 398,5 εκατ. ευρώ.

Όπως επισημαίνει το ΥΠΕΝ:

Το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' οίκον» υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020. Συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και από εθνικούς πόρους. Η συνολική δημόσια δαπάνη του προγράμματος (πρώτος και δεύτερος κύκλος) ανέρχεται σε 778 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ύψιστης σημασίας για τη χώρα καθώς έχει αναβαθμίσει ενεργειακά πάνω από 60.000 κατοικίες κατά την περίοδο 2007-2013.

Διαδραματίζει δε κρίσιμο ρόλο στην βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης, δεδομένου ότι οι κατοικίες/νοικοκυριά αποτελούν έναν από τους πλέον σημαντικούς καταναλωτές ενέργειας στη χώρα, ενώ το 55% των κατοικιών έχουν κατασκευαστεί πριν το 1980 και είναι πολύ χαμηλής ενεργειακής απόδοσης.
Read More »
Ανοίγει το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» Ανοίγει το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ζητείται barista για καφετέρια

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14, 2019
Ηγουμενίτσα: Ζητείται barista για καφετέρια


Read More »
Ηγουμενίτσα: Ζητείται barista για καφετέρια Ηγουμενίτσα: Ζητείται barista για καφετέρια Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14, 2019
Ηγουμενίτσα: Δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 
 
 

Οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας είναι οι ακόλουθες:
· Ποδηλατώ ... στο Δάσος, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, 5:00 μ.μ. στο Δασάκι Ηγουμενίτσας.
·Μαθήματα ορεινής ποδηλασίας σε κλειστή σηματοδοτημένη διαδρομή με τη συνδρομή του “Άπειρος” Ποδηλατικού Ομίλου Ηγουμενίτσας
· Στην πόλη περπατώ & ποδηλατώ... τη ζωή μου ωφελώ, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, 7:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο “ΠΑΝΘΕΟΝ”.
·Ημερίδα για τα οφέλη της μετακίνησης στην πόλη, με το ποδήλατο ή τα πόδια, στη σωματική και ψυχική μας υγεία. Διοργάνωση: ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας & Ιατρικός Σύλλογος Θεσπρωτίας.
· Ζω και αθλούμαι σε καθαρό περιβάλλον, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, 11:30 π.μ. στην οδό 49 Μαρτύρων.
·Βιωματική δράση από τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου, για την προστασία του Περιβάλλοντος με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
· Περπατώ και Μαθαίνω, Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, 10:00 π.μ. στην είσοδο του ποδηλατοδρόμου (πρώην ΤΕΙ).
·Περπατάμε με ασφάλεια προς τον οικισμό “Εθνικής Αντίστασης” και ενημερωνόμαστε για την ασφαλή πεζή μετακίνηση, παρέα με τον Σύλλογο “Εθνικής Αντίστασης” και το Τμήμα Τροχαίας.
· Περίπτερα ενημέρωσης Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, 11:00 π.μ. στoν πεζόδρομο Γρ. Λαμπράκη.
·Ενημερωτικά περίπτερα, για τα έργα που υλοποιεί και σχεδιάζει ο Δήμος στα πλαίσια του ΣΒΑΚ, την λειτουργία των κοινόχρηστων ποδηλάτων και για την φροντίδα των δεσποζόμενων ζώων.
· Εικονική βόλτα με ποδήλατο στην Κοπεγχάγη, Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, 11:00 π.μ. στoν πεζόδρομο Γρ. Λαμπράκη. Με τη χρήση της τεχνολογίας VR, ποδηλατούμε στην Κοπεγχάγη
· Νυχτερινή Ποδηλατάδα, Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, 7:30 μ.μ. εκκίνηση Πνευματικό Κέντρο “ΠΑΝΘΕΟΝ” .
·Ποδηλατώ με ασφάλεια, παρέα με φίλους και τον “Άπειρος” Ποδηλατικό Όμιλο Ηγουμενίτσας, στους δρόμους της πόλης.
· “Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο”, Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, από 07:00 έως 21:00.
·Διακοπή της κυκλοφορίας μηχανοκίνητων οχημάτων επί της οδού Εθνικής Αντίστασης, από το ύψος της Eurobank έως και τη διασταύρωσή της με την οδό Δαγκλή.
· Ανακαλύπτω την πόλη μου, Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, 10:00 π.μ. στην πλατεία Δημαρχείου.
·Περπατάμε με ασφάλεια και ξεναγούμαστε στους Αρχαιολογικούς Χώρους της πόλης μας από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας.
· Παίζω και αθλούμαι στο κέντρο της πόλης, Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, 11:00 π.μ. στον πεζόδρομο Γρ. Λαμπράκη.
·Γιορτή έναρξης της σχολικής χρονιάς από την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας και τα Αθλητικά
·Σωματεία της πόλης.
· Ορεινή πεζοπορική διαδρομή, Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, 5:00 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου.
·Ορεινή πεζοπορική διαδρομή μικρής δυσκολίας στις παρυφές της πόλης
·και βιωματικό πρόγραμμα ενημέρωσης για τη διαχείριση της δασικής
·πυρκαγιάς, με τη συνδρομή του Ορειβατικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας
·και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηγουμενίτσας.

Για την υλοποίηση των δράσεων ευχαριστούμε τους:
· Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας
· Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας
· Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας
· Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας
· Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηγουμενίτσας
· “Άπειρος” Ποδηλατικός Όμιλος Ηγουμενίτσας
· Αθλητικός Σύλλογος Πετοσφαίρισης “Ερμής Ηγουμενίτσας”
· Γ.Σ. Πρωτέας Ηγουμενίτσας Στίβος
· Δημοτικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγουμενίτσας
· Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Περιφερειακό Τμήμα Ηγουμενίτσας
· Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας
· Ιατρικός Σύλλογος Θεσπρωτίας
· ΚΑΕ Πρωτέας Ηγουμενίτσας
· ΚΔΑΠ ΑΡΙΩΝ Δήμου Ηγουμενίτσας
· ΚΔΑΠ Δίαυλος Δήμου Ηγουμενίτσας
· ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας
· Όμιλος Αντισφαίρισης Ηγουμενίτσας “Τιτάνη”
· Π.Α.Ε. Θεσπρωτός
· Πολιτιστικός Σύλλογος Οικισμού Εθνικής Αντίστασης
· Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας
· Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Θεσπρωτίας

Read More »
Ηγουμενίτσα: Δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας Ηγουμενίτσα: Δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14, 2019 Rating: 5

Τέσσερις συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14, 2019
 Τέσσερις συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα


 
Στη σύλληψη τεσσάρων (04) συνολικά αλλοδαπών, ηλικίας 32, 34, 40, 39 ετών αντίστοιχα προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας. Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο , ο 34χρονος και ο 40χρονος κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα τα οποία στερούνταν σφραγίδας εισόδου σε έδαφος SCHENGEN και ο 39χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό.
Read More »
Τέσσερις συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα  Τέσσερις συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14, 2019 Rating: 5

Σελίδες