Ευχαριστήριο του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σαγιάδας

Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2021
Ευχαριστήριο του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου ΣαγιάδαςΤο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σαγιάδας ευχαριστεί θερμά τον Αντιπρόεδρο της Γερμανό ελληνικής Φιλίας Φελμπερτ (Filia Velbert) κ. Παπαιωάννου Λάζαρο για την δωρεά που έκανε!
Read More »
Ευχαριστήριο του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σαγιάδας Ευχαριστήριο του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σαγιάδας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2021 Rating: 5

MEΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΥΣ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2021
MEΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΥΣΤα μέτρα προστασίας που ισχύουν, για ασθενείς και συνοδούς, για το Γ.Ν-ΚΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ, ανακοίνωσε σήμερα η Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Ειδικότερα:

Για ασθενείς:
Υποχρεωτική και ορθή χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου.
Τήρηση ελάχιστης απόστασης ενάμισι (1,5) μέτρου, πλην της διενέργειας ιατρικών πράξεων.
Ασθενείς που προσέρχονται στο Νοσοκομείο για εξέταση δεν υπόκεινται σε εργαστηριακό έλεγχο για κορωνοϊό COVID-19.
Ασθενείς που προσέρχονται στο Νοσοκομείο για επεμβατική εξέταση ή για εξέταση που ενδέχεται να προκαλέσει αερόλυμα υπόκεινται σε εργαστηριακό έλεγχο με τη χρήση ταχέων αντιγονικών δοκιμασιών (rapid test) εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν την εξέταση.
Από τις ανωτέρω υποχρεώσεις εξαιρούνται οι ασθενείς που προσέρχονται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών

Για συνοδούς ασθενών:
Υποχρεωτική και ορθή χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου.
Τήρηση ελάχιστης απόστασης ενάμισι (1,5) μέτρου
Ένας (1) συνοδός/επισκέπτης ανά ασθενή.
Οι πλήρως εμβολιασμένοι, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 και οι νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10, συνοδοί νοσηλευόμενων ασθενών υπόκεινται σε εργαστηριακό έλεγχο με τη χρήση ταχέων αντιγονικών δοκιμασιών (rapid test) εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν την είσοδό τους στο Νοσοκομείο.
Οι συνοδοί των ασθενών στα ΤΕΙ ή στα απογευματινά ιατρεία που είναι μη εμβολιασμένοι ή μη νοσήσαντες υπόκεινται σε εργαστηριακό έλεγχο με τη χρήση ταχέων αντιγονικών δοκιμασιών (rapid test) εντός 48 ωρών πριν την είσοδό τους στο νοσοκομείο.

Οι μη εμβολιασμένοι ή μη νοσήσαντες συνοδοί νοσηλευόμενων ασθενών υπόκεινται σε εργαστηριακό έλεγχο για κορωνοϊό COVID-19 με τη μέθοδο PCR εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν την είσοδό τους στο Νοσοκομείο.
Στις ανωτέρω περιπτώσεις, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων επιβεβαιώνονται μέσω της ειδικής εφαρμογής Covid Free GR του άρθρου 33 του ν. 4816/2021 (Α΄ 118).
Από τις ανωτέρω υποχρεώσεις εξαιρούνται οι συνοδοί ασθενών που προσέρχονται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΤΣΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Read More »
MEΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΥΣ MEΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΥΣ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2021 Rating: 5

53 τα σημερινά κρούσματα στην Ήπειρο

Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2021
53 τα σημερινά κρούσματα στην ΉπειροΑναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 7
ΠΕ Θεσπρωτίας 1
ΠΕ Ιωαννίνων 43
ΠΕ Πρέβεζας 2


Read More »
53 τα σημερινά κρούσματα στην Ήπειρο 53 τα σημερινά κρούσματα στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2021 Rating: 5

Συγχαρητήρια από την Ένωση Αστυνομικών Θεσπρωτίας

Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2021
Συγχαρητήρια από την Ένωση Αστυνομικών ΘεσπρωτίαςΗ Ένωση Αστυνομικών Θεσπρωτίας εκφράζει δημόσια συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, του Τμήματος ασφαλείας της Υ.Α.Ηγουμενίτσας,του Β´ΤΣΦ Φιλιατών και της Ο.ΠΚ.Ε Ηγουμενίτσας για τον εντοπισμό 363 κιλών ινδικής κάνναβης και 6,9 γραμμαρίων ηρωίνης και τη σύλληψη δύο ατόμων. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών που έχει βρεθεί φέτος στη περιοχή μας και για μια επιτυχία που σίγουρα συμβάλει στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους συμπολίτες μας, απόρροια της έντονης δραστηριότητας των εμπλεκομένων Υπηρεσιών.
Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά ότι ο Νομός μας, παρά το ότι γειτονεύει με την Αλβανία και διέρχονται καθημερινά χιλιάδες κόσμου λόγω της γεωγραφικής του θέσης, είναι από τους ασφαλέστερους στη χώρα και αυτό οφείλεται στον επαγγελματισμό και το κόπο όλων των Υπηρεσιών της ΔΑ Θεσπρωτίας.
Περιμένουμε από την πολιτεία την έμπρακτη αναγνώριση και από την κυβέρνηση την τήρηση των προεκλογικών δεσμευσεών της.

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Read More »
Συγχαρητήρια από την Ένωση Αστυνομικών Θεσπρωτίας Συγχαρητήρια από την Ένωση Αστυνομικών Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2021 Rating: 5

Ημερίδα για τον ιστορικό χώρο Σουλίου

Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2021
Ημερίδα για τον ιστορικό χώρο ΣουλίουΗ Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Σουλίου, στο πλαίσιο των επετειακών δράσεων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821 διοργανώνει ημερίδα με θέμα τον ιστορικό χώρο του Σουλίου.

Μέσα από δέκα ανακοινώσεις διακεκριμένων επιστημόνων, που άπτονται της αρχαιολογικής και ιστορικής έρευνας, της αρχιτεκτονικής και της λαογραφίας, η ημερίδα αποσκοπεί στην ανασύνθεση των παλαιότερων ερευνών και την παρουσίαση των νεότερων δεδομένων της επιστημονικής έρευνας για το Σούλι τόσο στην επιστημονική κοινότητα όσο και το ευρύ κοινό.

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 και ώρα έναρξης 9:30 π.μ., στην αίθουσα «Καρκαμίσι» στην Παραμυθιά.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης της ημερίδας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Σουλίου: https://dimossouliou.gov.gr


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
-Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας (ΦΕΚ Β/4674/08.10.2021)
-Η είσοδος στον χώρο θα επιτρέπεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου
-Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική καθόλη τη διάρκεια της ημερίδας
-Περιορισμένος αριθμός θέσεων | Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

O Προϊστάμενος της Εφορείας
Ιωάννης Χουλιαράς
Αρχαιολόγος
Read More »
Ημερίδα για τον ιστορικό χώρο Σουλίου Ημερίδα για τον ιστορικό χώρο Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2021 Rating: 5

Εντοπίστηκαν ακόμη 107 κιλά ακατέργαστης κάνναβης (+ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2021
Εντοπίστηκαν ακόμη 107 κιλά ακατέργαστης κάνναβης (+ΒΙΝΤΕΟ)Σε συνέχεια του από 17-10-2021 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, γνωρίζεται ότι από τη συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας κατασχέθηκε ακόμη μία σημαντική ποσότητα ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης της ίδιας υπόθεσης, αστυνομικοί της παραπάνω υπηρεσίας με τη συνδρομή και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, εντόπισαν χθες (17-10-2021) το απόγευμα κρυμμένους σε θαμνώδη παραθαλάσσια περιοχή της Πρέβεζας (3) ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν συνολικά (14) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (107) κιλών και (270) γραμμαρίων.

Η προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας συνεχίζεται.

Read More »
Εντοπίστηκαν ακόμη 107 κιλά ακατέργαστης κάνναβης (+ΒΙΝΤΕΟ) Εντοπίστηκαν ακόμη 107 κιλά ακατέργαστης κάνναβης (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2021 Rating: 5

Σύλληψη 29χρονου στην Ηγουμενίτσα

Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2021
Σύλληψη 29χρονου στην ΗγουμενίτσαΣτη σύλληψη ενός 29χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδο του στο εξωτερικό, ενώ σε διερεύνηση των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι υπάρχει καταχώρηση εις βάρους του για απαγόρευση εισόδου σε έδαφος Schengen.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
Read More »
Σύλληψη 29χρονου στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 29χρονου στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2021 Rating: 5

Συνάντηση του Δημάρχου Σουλίου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2021
Συνάντηση του Δημάρχου Σουλίου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη ΒαρθολομαίοΣτο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, βρέθηκε το Σάββατο ο Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, μεταξύ των θεμάτων που απασχολήσαν την συνάντηση, ήταν η ανάληψη πρωτοβουλίας από το Πατριαρχείο καθώς και ο συντονισμός των ενεργειών για την επιστροφή στη Παραμυθιά του Ιερού Σκηνώματος του Αγίου Δονάτου από το Μουράνο της Βενετίας, ζητήματα πολιτισμικού και θρησκευτικού τουρισμού καθώς και της ανάδειξης της τοπικής Αγιολογίας.

Ο Δήμαρχος Σουλίου κάλεσε τον Οικουμενικό Πατριάρχη για επίσημη επίσκεψη στη Παραμυθιά, ενώ του προσέφερε μια Αγιογραφία του Πολιούχου της Παραμυθιάς, Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού.
Read More »
Συνάντηση του Δημάρχου Σουλίου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο Συνάντηση του Δημάρχου Σουλίου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2021 Rating: 5

Ο Θεσπρωτός Πέτρος Αντωνίου στο The Voice

Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2021

Ο Θεσπρωτός Πέτρος Αντωνίου στο The Voice


Read More »
Ο Θεσπρωτός Πέτρος Αντωνίου στο The Voice Ο Θεσπρωτός Πέτρος Αντωνίου στο The Voice Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2021 Rating: 5

Στην Ήπειρο επεκτείνεται το φυσικό αέριο

Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2021
Στην Ήπειρο επεκτείνεται το φυσικό αέριοΣτην Ήπειρο επεκτείνεται το φυσικό αέριο από την ΔΕΔΑ η οποία συνεχίζει με σταθερό ρυθμό την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου σε ολόκληρη την ηπειρωτική Ελλάδα. Ο χειμώνας που έχουμε μπροστά μας θα είναι δύσκολος αναφορικά με την ενεργειακή κρίση που βιώνουμε και τις τιμές θέρμανσης να έχουν ακριβύνει.

Ως εκ τούτου το φυσικό αέριο αναμένεται να αποδειχθεί μια πολύτιμη λύση, ειδικά όσον αφορά τις πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Αυτό παρά του ότι και οι τιμές φυσικού αερίου έχουν πάρει την ανηφόρα.

Σε Ήπειρο και Στερεά Ελλάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες του ypodomes.com, η επόμενη περιοχή που θα δει το φυσικό αέριο να φτάνει στις γειτονιές της είναι η περιφέρεια της Ηπείρου. Μέχρι τον Δεκέμβρη του 2021 αναμένεται να δημοπρατηθούν τα έργα φυσικού αερίου στις τέσσερις μεγάλες πόλεις της περιφέρειας , δηλαδή τα Ιωάννινα, η Άρτα, η Πρέβεζα και η Ηγουμενίτσα.

Παράλληλα, όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, προγραμματίζεται στο ίδιο διάστημα και η δημοπράτηση δικτύου φυσικού αερίου σε δύο πόλεις της Στερεάς Ελλάδας, της Άμφισσας και του Καρπενησίου. Μάλιστα αυτές οι δύο περιοχές έμειναν τελευταίες καθώς προγραμματίζεται να προμηθεύονται το καύσιμο με την τεχνολογία του συμπιεσμένου φυσικού αερίου.

Είναι ίσως μια από τις πιο σημαντικές επεκτάσεις του δικτύου καθώς θα καλύψει περιοχές που βιώνουν πιο έντονο χειμώνα σε σχέση με τις περισσότερες περιφέρειες της χώρας.

Σχετικά με την υπόλοιπη χώρα τα πιο πολλά έργα έχουν δημοπρατηθεί και μεγάλο μέρος από αυτά έχει ήδη συμβασιοποιηθεί. Έτσι λοιπόν η εταιρεία της ΔΕΔΑ πρόκειται να ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα ανάπτυξης με έργα ύψους 300 εκατ. ευρώ που αφορά την περίοδο 2021-2025.

Που γίνονται έργα

Στην παρούσα φάση υλοποιούνται έργα στην περιφέρεια ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Πιο συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη, στην Κομοτηνή, στη Δράμα, στην Ξάνθη, στην Καβάλα γίνονται παρεμβάσεις ώστε να να αποκτήσουν οι πόλεις το πολύτιμο καύσιμο. Πρόσφατα υπεγράφη και η σύμβαση για την πόλη της Ορεστιάδας, δεύτερη πόλη στον Νομό Έβρου.

Επίσης πριν περίπου ένα μήνα υπεγράφη και το έργο επέκτασης φυσικού αερίου στην Λαμία. Είναι η πρώτη που θα αποκτήσει φυσικό αέριο ανάμεσα στις πόλεις της Στερεάς Ελλάδας.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα σύμφωνα με εκτιμήσεις πηγών κοντά στο θέμα, πρόκειται να υπογραφούν οι συμβάσεις για την επέκταση του δικτύου σε Σέρρες-Κιλκίς, Κατερίνη-Αλεξάνδρεια, Θήβα-Χαλκίδα.

Σε πιο πρώιμο στάδιο διαγωνισμού βρίσκονται οι επεκτάσεις του δικτύου σε Αγρίνιο-Πύργο, Πάτρα, Γρεβενά και Καστοριά-Μανιάκι-Άργος Ορεστικό.

Από που έρχονται οι πόροι

Όσον αφορά την χρηματοδότηση όλων αυτών των έργων πρόκειται για ένα μείγμα πόρων. Τα κονδύλια έρχονται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, από κοινοτικούς πόρους μέσω ΕΣΠΑ και από ίδια κεφάλαια.

Ο φιλόδοξος στόχος της ΔΕΔΑ είναι να καλύψει τις μεγαλύτερες αστικές περιοχές της χώρας. Οι επόμενες πόλεις που θα μπουν στο πρόγραμμα επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου, θα καθοριστεί στο πρόγραμμα 2022-2026 της εταιρείας.

Ενδιαφέρον για την Κρήτη

Κλείνοντας αξίζει να αναφέρουμε πως υπάρχει πλάνο και για την νησιωτική Ελλάδα. Σύμφωνα με πηγές από την εταιρεία παρουσιάζει ενδιαφέρον η ανάπτυξη του δικτύου και στην Κρήτη.

Ωστόσο απαραίτητη προϋπόθεση για να φτάσει το φυσικό αέριο στα νησιά είναι η ύπαρξη πρώτα άλλων υποδομών. Δηλαδή θα πρέπει πρώτα να υπάρξει παρέμβαση άλλων φορέων όπως είναι ο ΔΕΣΦΑ, και σε δεύτερη φάση να αναλάβει έργα η ΔΕΔΑ.

Θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι για τις περιοχές της Θεσσαλίας και της Θεσσαλονίκης υπεύθυνη ανάπτυξης του δικτύου είναι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ενώ για την περιοχή της Αττικής, η ΕΔΑ Αττικής.
Read More »
Στην Ήπειρο επεκτείνεται το φυσικό αέριο Στην Ήπειρο επεκτείνεται το φυσικό αέριο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2021 Rating: 5

Συντονισμός για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων

Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2021
Συντονισμός για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένωνΗ συνεργασία όλων των φορέων για την αντιμετώπιση προβλημάτων που μπορεί να ανακύψουν από έντονα καιρικά φαινόμενα ήταν το αντικείμενο του Συντονιστικού που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.

Στη συνεδρίαση προήδρευσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης και ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου Δημήτρης Μαυρογιώργος ενώ συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των φορέων της περιοχής.

Η καταγραφή των σημείων όπου αντιμετωπίζουν πλημμυρικά φαινόμενα και ο συντονισμός για την καλύτερη επέμβαση όπως και ο άμεσος καθαρισμός των ρεμάτων ήταν από τις σημαντικότερες αποφάσεις που ελήφθησαν.

Επίσης συμφωνήθηκε να υπάρχει συνεννόηση για το άνοιγμα των θυροφραγμάτων στα Γιάννινα και τον Καλαμά –στο τμήμα της Θεσπρωτίας- ώστε να μην παρατηρούνται πλημμυρικά φαινόμενα.

Σημειώνεται ότι ανάλογες συσκέψεις θα γίνουν στις έδρες όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων.
Read More »
Συντονισμός για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων Συντονισμός για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2021 Rating: 5

16 πρόστιμα για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο

Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2021
16 πρόστιμα για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο Στο πλαίσιο ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο, βεβαιώθηκαν χθες (17-10-2021) από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου συνολικά (16) παραβάσεις.

Ειδικότερα βεβαιώθηκαν:
(8) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους -300- ευρώ, ως εξής:
-5- στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και
-3- στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

(8) παραβάσεις σχετικά με τη λειτουργία ιδιωτικών επιχειρήσεων με την επιβολή ισάριθμων προστίμων των -300- ευρώ για μη χρήση μάσκας από πελάτες καταστημάτων, ως εξής:
-5- στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας,
-1- στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και
-2- στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται καθημερινά με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας
Read More »
16 πρόστιμα για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο 16 πρόστιμα για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2021 Rating: 5

Σελίδες