Ηγουμενίτσα: Έκλεισε ο δρόμος στα Πλατάνια, από πτώση πλάτανου (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, Μαρτίου 17, 2018

Οι δυνατοί άνεμοι που επικρατούν τις τελευταίες ώρες στα παράλια της Θεσπρωτίας, πέρα από τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, δημιούργησε πρόβλημα και στις οδικές συγκοινωνίες, στην πόλη της Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου, από τον δυνατό άνεμο, πήρε επικίνδυνη κλίση, αιωνόβιος πλάτανος, στην περιοχή Πλατάνια, στο κέντρο της Ηγουμενίτσας.

Άμεση ήταν η παρέμβαση τόσο του λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, το οποίο διέκοψε την κυκλοφορία στην παραλιακή οδό, όσο και του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας και του Δήμου Ηγουμενίτσας, συνεργεία των οποίων έκοψαν το δέντρο και απομάκρυναν τους κορμούς και τα κλαδιά του δέντρου.

Ο δρόμος δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία, ωστόσο είναι πολλά ακόμα τα δέντρα που αιωρούνται επικίνδυνα πάνω από τα κεφάλια περαστικών και οδηγών, όπως το γερασμένο πεύκο, στο παρκάκι, απέναντι από το παλιό τελωνείο Ηγουμενίτσας.

Read More »
Ηγουμενίτσα: Έκλεισε ο δρόμος στα Πλατάνια, από πτώση πλάτανου (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Έκλεισε ο δρόμος στα Πλατάνια, από πτώση πλάτανου (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 17, 2018 Rating: 5

Πρόστιμο στον Δήμο Ηγουμενίτσας για υποβάθμιση περιβάλλοντος - Η Εισαγγελία ακούει;;;

Σάββατο, Μαρτίου 17, 2018
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiI_yfkuldX3DctCOb2jlwTDpJyln9qgnMHx7c0Ah5OGHjs9vLebvE-ZoTGSA6pG5m8UakMQIGhrN903rLhWVYm4UmWRUPEg6mn8UPmpxd_MmsfsTyWLVo0fffZMWBKQQGCB7TJSgpuXbF4/s1600/13.jpg

Με απόφαση  του  Περιφερειάρχη  Ηπείρου  επιβλήθηκε  στο  Δήμο  Ηγουμενίτσας  πρόστιμο  1.000 €,  ως  διοικητική  κύρωση  «για τη μη τήρηση των όρων της σχετικής Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων και  την  υποβάθμιση  του  περιβάλλοντος  από  τη  λειτουργία  Σταθμού  Μεταφόρτωσης  Απορριμμάτων  (Σ.Μ.Α.) στη  θέση  ‘ΣΠΑΡΔΕ’,  Τοπικής  Κοινότητας  Μαζαρακιάς,  Δημοτική   Ενότητα   Μαργαριτίου,   Δ.   Ηγουμενίτσας,   Π.Ε.    Θεσπρωτίας,   κατά  παράβαση   των   διατάξεων   του   Νόμου   4014/ΦΕΚ   209Β/21.0 9.2011».   

Είχε  προηγηθεί (την 24-03-2017) επώνυμη καταγγελία για την ύπαρξη, στην εν λόγω  τοποθεσία,  «μεγάλης  ποσότητας  (σωρός)  από  απόβλητα,   τα  οποία  προκαλούν  δυσοσμία  και  σκορπίζονται  σε  όλη  την  περιοχή».  

Την  27-03-2017,  αρμόδιο  κλιμάκιο υπαλλήλων της Περιφέρειας Ηπείρου μετέβη στην περιοχή για αυτοψία.  

Συντάχθηκε η σχετική έκθεση, από την οποία προέκυψαν τα εξής ευρήματα: 
1) Η  τοποθεσία στην οποία αναφέρονταν η καταγγελία ταυτίζονταν με αδειοδοτημένο  Σταθμό  Μεταφόρτωσης  Απορριμμάτων.  
2)  Εντός  του  ΣΜΑ  υπήρχε  μεταλλική  κατασκευή στερεωμένη σε οπλισμένο σκυρόδεμα και ένα  container. 
3) Εντός της  μεταλλικής κατασκευής υπήρχε μεγάλη ποσότητα στερεών αποβλήτων. 
4) Εντός  του  αδειοδοτημένου  χώρου  και  εκτός  κατασκευής  υπήρχε  μεγάλη  ποσότητα  αποβλήτων. 
5) Διάσπαρτα σκουπίδια υπήρχαν σε μεγάλη  απόσταση από το χώρο  απόθεσης απορριμμάτων και κατά μήκος του δρόμου πρόσβασης σ’ αυτόν. 
6) Στο  ΣΜΑ δεν έχει πραγματοποιηθεί κανένα από τα έργα υποδομής που προβλέπονταν  στις   αποφάσεις   έγκρισης   περιβαλλοντικών   όρων,   όπως:    πύλη   εισόδου,  γεφυροπλάστιγγα, περίφραξη κλπ (όπως αναλυτικά κατα γράφονται στην έκθεση  αυτοψίας).  

Η  έκθεση  διαβιβάστηκε  στο  Δήμο  Ηγουμενίτσας  για  τις  απόψεις  του  επί  των  διαπιστώσεών  της  και  ο  Δήμος  απέστειλε  το  αριθμ.  6708/06-04-2017  έγγραφό  του  με  το  οποίο  όχι  μόνο  δεν  αρνείται  τη  βασιμότητα  των  ευρημάτων,  αλλά βεβαιώνει ότι εκεί συγκεντρώνονται τα απορρίμματα που συλλέγονται από τους κάδους ανακύκλωσης   του   δήμου και αιτείται μία παράταση για την ολοκλήρωση των  εργασιών  που  ήδη  ξεκίνησε  να  διενεργεί.  Κατόπιν  τούτου,  ο  Περιφερειάρχης  εξέδωσε  την  αριθμ.  πρωτ.  119305/3190 /25-10-2017 απόφαση  επιβολής προστίμου στον εν λόγω ΟΤΑ.   

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, έχων προφανές έννομο συμφέρον, κατέθεσε στο  Τμήμα Διοικητικού – Οικονομικού Θεσπρωτίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης την από 21-11- 2017 προσφυγή του κατά της απόφασης Περιφερειάρχη,  ζητώντας την ακύρωσή  της.

Επειδή,  συμπερασματικά,  η  προσβαλλόμενη  απόφαση  νομίμως  επέβαλε  στον  Δήμο  Ηγουμενίτσας  χρηματικό  πρόστιμο,  το  ύψος  του  οποίου  προβλέπεται  εκ  του νόμου  και   για   παραβάσεις,   που   νομίμως   διαπιστώθηκαν   με   την  προβλεπόμενη εκ του νόμου διαδικασία, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση αποφάσισε την απόρριψη της από 21-11-2017 προσφυγής του Δήμου  Ηγουμενίτσας, κατά της αριθμ. 119305/319 0/25-10-2017 απόφασης  του Περιφερειάρχη Ηπείρου, συμφώνως προς το σκεπτικό της απόφασης.  

Υπενθυμίζουμε πως αθώους είχε κρίνει την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσπρωτίας τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Γιάννη Λώλο και τον πρώην Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Ηλία Λώλη, για παρόμοια υπόθεση, στην περιοχή του Γραικοχωρίου, όπου και εκεί λειτουργούσε παράνομος ΣΜΑ.

Τότε, στις απολογίες τους και οι δύο ισχυρίστηκαν πως δεν γνώριζαν πως απαιτούνταν η σχετική άδεια για τη λειτουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης και διαβεβαίωναν ΨΕΥΔΩΣ πως έχουν λύσει το πρόβλημα.

Γνώριζαν βεβαίως πως καμία λύση δεν είχαν δώσει στο πρόβλημα, αφού την στιγμή που διαβεβαίωναν το δικαστήριο για αυτό, γνώριζαν πολύ καλά πως απλά το είχαν μεταφέρει σε άλλη περιοχή και ήδη τους είχε επιβληθεί πρόστιμο για αυτό.

Άραγε η Εισαγγελία Θεσπρωτίας μπορεί να ερμηνεύσει αυτόν τον εμπαιγμό της Δημοτικής Αρχής, προς την Δικαστική Εξουσία;
Θα κινηθεί η Εισαγγελία, αυτεπάγγελτα, για τη νέα υποβάθμιση του περιβάλλοντος που συντελείται με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής;

Ερωτήματα που χρίζουν απαντήσεων...Read More »
Πρόστιμο στον Δήμο Ηγουμενίτσας για υποβάθμιση περιβάλλοντος - Η Εισαγγελία ακούει;;;  Πρόστιμο στον Δήμο Ηγουμενίτσας για υποβάθμιση περιβάλλοντος - Η Εισαγγελία ακούει;;; Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 17, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Στο δρόμο κινδυνεύουν να ξαναβρεθούν τα δεκάδες αδέσποτα από το καταφύγιο

Σάββατο, Μαρτίου 17, 2018

Η αδυναμία της Δημοτικής Αρχής Ηγουμενίτσας, στην διαχείριση των αδέσποτων ζώων είναι εμφανής σε όλη την επικράτεια του Δήμου.

Οι μόνοι που ασχολούνται με την διαχείρισή τους, στείρωση, τσιπάρισμα καθώς και περισυλλογή τους, είναι οι δύο εθελοντικές ομάδες που λειτουργούν στην περιοχή.

Από την πλευρά του ο Δήμος Ηγουμενίτσας, ο οποίος είναι νομικά υπεύθυνος για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, το μόνο που έχει πράξει, είναι η διάθεση του χώρου των παλιών σφαγείων στην περιοχή Βάλτος Ραγίου, ώστε να λειτουργήσει ως καταφύγιο.

Την άδεια ίδρυσης καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς, εξέδωσε η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, στις 7/12/2015, μετά και από αίτηση του Δήμου Ηγουμενίτσας την 1/12/2015. 

Στην άδεια της Περιφέρειας αναφέρει πως το  καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς θα ιδρυθεί  σύμφωνα με την τεχνική μελέτη που έχει κατατεθεί και πως η άδεια ίδρυσης ισχύει μόνο για την συγκεκριμένη εγκατάσταση και ανακαλείται υποχρεωτικά από την εκδούσα αρχή εάν εντός διετίας   δεν γίνει έναρξη λειτουργίας

Η προαναφερόμενη 2ετία παρήλθε, αναγκάζοντας την Π.Ε. Θεσπρωτίας, με απόφασή της, στις 9/2/2018, να προβεί σε ανάκληση της άδεια λειτουργίας του καταφυγίου.

Ο συγκεκριμένος χώρος συνεχίζει μέχρι και σήμερα να φιλοξενεί αδέσποτα ζώα, παράνομα, αφού δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια.

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας υποχρεούται πλέον να διαχειριστεί ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα, χωρίς να διαθέτει χώρο φιλοξενίας των αδέσποτων.

Έτσι, είναι ορατός ο κίνδυνος, δεκάδες σκυλιά, να επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον, δηλαδή την πόλη της Ηγουμενίτσας

Και ο μόνος που έχει ευθύνη για αυτό, είναι η αδράνεια και η ανεπάρκεια της ίδιας της Δημοτικής Αρχής.Read More »
Ηγουμενίτσα: Στο δρόμο κινδυνεύουν να ξαναβρεθούν τα δεκάδες αδέσποτα από το καταφύγιο Ηγουμενίτσα: Στο δρόμο κινδυνεύουν να ξαναβρεθούν τα δεκάδες αδέσποτα από το καταφύγιο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 17, 2018 Rating: 5

Ευρωπαϊκό Σήμα Αριστείας στη Χρηστή Διακυβέρνηση για τον Δήμο Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Μαρτίου 17, 2018


Στα πλαίσια του Κοινού Έργου Ευρωπαϊκής Ένωσης – Συμβουλίου της Ευρώπης «Τεχνική Βοήθεια για τη Θεσμική Ενίσχυση της Τοπικής Διακυβέρνησης στη Ελλάδα» μετά από αίτημα του Υπουργείου Εσωτερικών, υλοποιήθηκε η καινοτόμα δράση για την απονομή του «Ευρωπαϊκού Σήματος Αριστείας στη Χρηστή Διακυβέρνηση» στους Δήμους της χώρας που υλοποίησαν την δράση και υπέβαλαν φάκελο αξιολόγησης. Ο Δήμος Ηγουμενίτσας που ολοκλήρωσε την παραπάνω δράση, βραβεύθηκε με το «Ευρωπαϊκό Σήμα Αριστείας στη Χρηστή Διακυβέρνηση» χάρη στα αποτελέσματα που πέτυχε στην αξιολόγηση.

Πιο συγκεκριμένα στους Δήμους που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα απαιτήθηκε η συμπλήρωση ερωτηματολογίου από πολίτες, δημοτικούς υπάλληλους, αλλά και από την ίδια την Δημοτική Αρχή (αυτοαξιολόγηση) προκειμένου να υπάρξει βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και ανάδειξη των καλών πρακτικών.

Η απονομή του Σήματος Αριστείας στους Δήμους πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ) της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και το Κέντρο Εμπειρογνωσίας για τη Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Συμβουλίου της Ευρώπης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, στην Αθήνα. Την απονομή έκαναν η Επικεφαλής του Κέντρου Εμπειρογνωσίας του Συμβουλίου της Ευρώπης κα. Alina Tatarenko και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ κ. Γεώργιος Πατούλης.

Οι διακηρυχθέντες Δήμοι έλαβαν υψηλή βαθμολογία σε επίπεδο διακυβέρνησης με βάση τις 12 Ευρωπαϊκές Αρχές Χρηστής Διακυβέρνησης (1. Συμμετοχή, Εκπροσώπηση, Δίκαιη Διεξαγωγή των Εκλογών, 2. Ανταπόκριση, 3. Αποδοτικότητα και Αποτελεσματικότητα, 4. Ανοικτότητα και διαφάνεια, 5. Κράτος δικαίου, 6. Δεοντολογία, 7. Δεξιότητα και Ικανότητα, 8. Καινοτομία και Δεκτικότητα στην Αλλαγή, 9. Βιωσιμότητα και μακροπρόθεσμος προσανατολισμός, 10. Υγιής οικονομική διαχείριση, 11. Ανθρώπινα δικαιώματα, πολιτισμική διαφορετικότητα και κοινωνική συνοχή και 12. Λογοδοσία).

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, μετά την παραλαβή του βραβείου δήλωσε σχετικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την διάκριση του Δήμου Ηγουμενίτσας, ως ενός από τους Δήμους που έχει επιτύχει πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα σε επίπεδο διακυβέρνησης με βάση τις Ευρωπαϊκές Αρχές Χρηστής Διακυβέρνησης. Η βράβευση αυτή ταυτόχρονα μας τιμά, αλλά και μας υπενθυμίζει όλα όσα πρέπει να γίνουν για την επίτευξη του στόχου μας που δεν είναι άλλος από μια Αποτελεσματική Τοπική Αυτοδιοίκηση στην υπηρεσία του Πολίτη.

Για τα το πετύχουμε όμως αυτό, πέραν της δεδομένης προσπάθειας αναβάθμισης της ίδιας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, απαιτούνται και ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις στην λειτουργία του κράτους με αποκέντρωση υπηρεσιών και κεντρικό ρόλο των Δήμων στην αναπτυξιακή πολιτική της περιφέρειας.

Τολμάμε να αξιολογηθούμε προκειμένου να γίνουμε καλύτεροι! ».


Read More »
Ευρωπαϊκό Σήμα Αριστείας στη Χρηστή Διακυβέρνηση για τον Δήμο Ηγουμενίτσας Ευρωπαϊκό Σήμα Αριστείας στη Χρηστή Διακυβέρνηση για τον Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 17, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Εκποίηση 2 χ.κ.μ. κατασχεμένων καυσόξυλων δρυός

Σάββατο, Μαρτίου 17, 2018

Εκτίθενται σε ανοιχτή πλειοδοτική δημοπρασία για εκποίηση δύο (2) χ.κ.μ. διαμορφωμένα καυσόξυλα δρυός , τα οποία κατασχέθηκαν σύμφωνα με την 14-3-2018 έκθεση κατάσχεσης υπαλλήλου της Υπηρεσίας μας, στα χέρια του κ. Γ.∆. , στη ∆.Ε. Ηγουμενίτσας του ∆ήμου Ηγ/τσας.

Τα εν λόγω κατασχεθέντα δασικά προϊόντα, παραδόθηκαν για φύλαξη στην αποθήκη της Υπηρεσίας μας και τα οποία δημοπρατούνται σύμφωνα με το άρθρο 271του Ν.∆.81/69 όπως αυτό τροποποιήθηκε και ισχύει μέχρι σήμερα με τους εξής όρους και υποχρεώσεις: 

1. Η δημοπρασία γίνεται στο σύνολο των ανωτέρω δασικών προϊόντων, ανά χ.κ.μ. και έτσι λογίζονται και οι προσφορές των πλειοδοτών. 

2. Ελάχιστη τιμή προσφοράς ορίζεται το ποσό των εξήντα (60,00 €) συν ΦΠΑ στο οποίο ανέρχεται το αναλογούν από τα δημόσια δάση δικαίωμα του ∆ημοσίου των κατασχεθέντων κατά το σύνολο. 

3. ∆εν μπορούν να συμμετέχουν στη δημοπρασία τα πρόσωπα που σε οποιοδήποτε στάδιο και καθ’ οποιονδήποτε τρόπο συμμετείχαν στην παράνομη υλοτομία. 

4. Ουδείς γίνεται δεκτός στη δημοπρασία αν δεν κατα βάλλει στους ενεργούντες την δημοπρασία υπαλλήλους ως εγγύηση, το 1/3 της αξίας του συνόλου των εκποιουμένων δασικών πρ οϊόντων στη βάσει της ισχύουσας διατίμησης ανερχόμενο στο ποσό των είκοσι (20,00 €). Η εγγύηση αυτή επιστρέφεται μετά το πέρας της δημοπρασίας στους αποτυγχάνοντας και κρατείται του τελευταίου πλειοδότη, που επιστρέφεται σε αυτόν με απόδειξη, μετά την έγκριση των πρακτικών της δημοπρασίας, και μετά την κατάθεση στον υπάλληλο που έκανε την δημοπρασία , ή στο ∆ασαρχείο, την απόδειξη κατάθεσης και τον Φ.Π.Α., για το σύνολο του εκπλειστηριάσματος, και μετά την καταβολή στους δικαιούχους, τις τυχόν δαπάνες μεταφοράς και φύλαξης των κατασχεθέντων. 

5. Βάσει των αποδείξεων πληρωμής, η ∆/νση ∆ασών Θεσπρωτίας, εκδίδει βεβαίωση της έγκρισης του αποτελέσματος της δημοπρασίας, στο όνομα του τελευταίου πλειοδότη, η οποία επέχει θέση αδείας υλοτομίας, με την οποία ο πλειοδότης μπορεί να παραλάβει στην κατοχή και κυριότητά του τα κατασχεθέντα, με δικές του δαπάνες και ευθύνη του, υποχρεούμενος να συμμορφωθεί στις οριζόμενες σε αυτό διατάξεις και προθεσμίες παραλαβής και μεταφοράς μέχρι του τόπου συγκέντρωσης των εκποιηθέντων, για εξέλεγξη και σφράγιση σύμφω να με τις προβλεπόμενες διατάξεις. 

6. Όποιος λαμβάνει μέρος στην δημοπρασία υποτίθεται, ότι έλαβε γνώση της ποιότητας της κατάστασης και του ποσού των εκποιούμενων δασικών προϊόντων, καθώς το ∆ημόσιο καμιά ευθύνη έχει για τυχόν ελλειπή αριθμό και ποσό ή κακή ποιότητα αυτών, που εκποιούνται όπως είναι και βρίσκονται. 

7. Τα έξοδα που έγιναν για την μεταφορά και φύλαξη των εκποιούμενων δασικών προϊόντων και που ανέρχονται σε (0 ευρώ), καθώς και τα κηρύκεια δικαιώματα επιβαρύνουν τον τελευταίο πλειοδότη. 

8. Η έγκριση των πρακτικών της δημοπρασίας υπόκειται σ τον ∆/ντη ∆ασών Θεσπρωτίας, σύμφωνα με το άρθρο 52 Π∆ 19-11-1928 & το άρθρο 271 Ν.∆. 86/1969 όπως ισχύει. 

9. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την 19 η του μήνα Μαρτίου έτους 2018, ημέρα ∆ευτέρα κα ι ώρα 9:00 μέχρι 10:00 π.μ. ακριβώς στα γραφεία της ∆/νσης ∆ασών Θεσπρωτίας 

10. Σε περίπτωση που η δημοπρασία θα αποβεί άγονος θα επαναληφθεί με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις και χωρίς άλλη δημοσίευση στις 21 Μαρτίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ίδια ώρα . 


Read More »
Ηγουμενίτσα: Εκποίηση 2 χ.κ.μ. κατασχεμένων καυσόξυλων δρυός Ηγουμενίτσα: Εκποίηση 2 χ.κ.μ. κατασχεμένων καυσόξυλων δρυός Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 17, 2018 Rating: 5

Ευχαριστήριο του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σαγιάδας

Σάββατο, Μαρτίου 17, 2018

Ο Προϊστάμενος και οι Εθελοντές Πυροσβέστες του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σαγιάδας ευχαριστούν θερμά την εταιρεία "PRAXIS AQUACULTURE - Κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε." για την σημαντική δωρεά των 8 ζευγών Άρβυλων Πυρόσβεσης που πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες για το προσωπικό της Υπηρεσίας μας.


 
Read More »
Ευχαριστήριο του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σαγιάδας Ευχαριστήριο του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σαγιάδας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 17, 2018 Rating: 5

10 προσλήψεις στο Δήμο Σουλίου

Σάββατο, Μαρτίου 17, 2018

Η Δήμαρχος Σουλίου κάνει γνωστό ότι, ο Δήμος Σουλίου, σε συνέχεια της αρίθμ. 25/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σουλίου θα προσλάβει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, χρονικής διάρκειας δύο (2) μηνών, δέκα (10) άτομα, για την κάλυψη κατεπείγουσων και εποχιακών αναγκών του Δήμου Σουλίου, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο:
  • 6 ΥΕ εργατών/τριών καθαριότητας (συνοδών απορριμματοφόρου)
  • 2 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων έργων (τσάπας-JCB
  • 2 ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρου
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση, μαζί με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, στα Γραφεία του Δήμου Σουλίου, οδός Κ. Καραμανλή 179, από 16 Μαρτίου 2018, ημέρα Παρασκευή, μέχρι και 29-03-2018, ημέρα Πέμπτη. (τηλεφωνικό κέντρο Δήμου :2666360100-2666360132)


 
Read More »
10 προσλήψεις στο Δήμο Σουλίου 10 προσλήψεις στο Δήμο Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 17, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ο Δημήτρης Κοντολάζος ζωντανά με την ορχήστρα του σήμερα στο ENVY stage

Σάββατο, Μαρτίου 17, 2018
Read More »
Ηγουμενίτσα: Ο Δημήτρης Κοντολάζος ζωντανά με την ορχήστρα του σήμερα στο ENVY stage Ηγουμενίτσα: Ο Δημήτρης Κοντολάζος ζωντανά με την ορχήστρα του σήμερα στο ENVY stage Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 17, 2018 Rating: 5

Σελίδες