ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ "ΕΚΑΤΗ" & "ΚΕΚ ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ" Στο Λιμάνι Ηγουμενίτσας η πρακτική άσκηση του Κατασκευαστικού – Τεχνικού Κλάδου

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015
ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ "ΕΚΑΤΗ" & "ΚΕΚ ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ"
Στο Λιμάνι Ηγουμενίτσας η πρακτική άσκηση του Κατασκευαστικού – Τεχνικού Κλάδου


Το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ : « ΕΚΑΤΗ» & το ΚΕΚ ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, ενημερώνουν τους ανέργους ηλικίας 29 έως 64 ετών που έχουν υποβάλει αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα Κατάρτισης και Πρακτικής Άσκησης «Κατασκευαστικού – Τεχνικού Κλάδου», ότι η πρακτική άσκηση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Τεχνική Εταιρεία «ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ», στο Λιμάνι Ηγουμενίτσας.

Επιπρόσθετα το 25% των καταρτιζόμενων θα προσληφθούν μετά την πρακτική άσκηση για τουλάχιστον δύο μήνες στην ως άνω Εταιρεία

Επικοινωνήστε μαζί μας για την έγκαιρη ένταξη σας στο Πρόγραμμα.

Τηλέφωνα : 2665021055 2665028742
Read More »
ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ "ΕΚΑΤΗ" & "ΚΕΚ ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ" Στο Λιμάνι Ηγουμενίτσας η πρακτική άσκηση του Κατασκευαστικού – Τεχνικού Κλάδου ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ "ΕΚΑΤΗ" & "ΚΕΚ ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ" Στο Λιμάνι Ηγουμενίτσας η πρακτική άσκηση του Κατασκευαστικού – Τεχνικού Κλάδου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

Ολοκληρώθηκε στο 100% η καταμέτρηση των ψήφων στη Θεσπρωτία Δείτε τον αριθμό στον σταυρών που έλαβαν οι 2 νέοι Βουλευτές

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015
Ολοκληρώθηκε στο 100% η καταμέτρηση των ψήφων στη Θεσπρωτία
Δείτε τον αριθμό στον σταυρών που έλαβαν οι 2 νέοι Βουλευτές
Read More »
Ολοκληρώθηκε στο 100% η καταμέτρηση των ψήφων στη Θεσπρωτία Δείτε τον αριθμό στον σταυρών που έλαβαν οι 2 νέοι Βουλευτές Ολοκληρώθηκε στο 100% η καταμέτρηση των ψήφων στη Θεσπρωτία  Δείτε τον αριθμό στον σταυρών που έλαβαν οι 2 νέοι Βουλευτές Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

Θεσπρωτία: Διάσωση 28 μεταναστών με ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας από βραχονησίδα

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015
Θεσπρωτία: Διάσωση 28 μεταναστών με ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας από βραχονησίδα

 
Σε βραχονησίδα 5 μίλια νοτιοανατολικά των Παξών, ανάμεσα στο νησί του Ιονίου και τις ακτές της Θεσπρωτίας, εντοπίσθηκαν 28 παράτυποι μετανάστες, οι οποίοι διασώθηκαν από ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας. 
 
Οι 26 από αυτούς μεταφέρθηκαν στους Παξούς και οι άλλοι 2 στην Πρέβεζα.

Τα δύο ΑΒ-205 της Πολεμικής Αεροπορίας είχαν απογειωθεί από την 131 Σμηναρχία Μάχης/Αεροπορική Βάση Ακτίου και από την 116 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Αράξου.
Read More »
Θεσπρωτία: Διάσωση 28 μεταναστών με ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας από βραχονησίδα Θεσπρωτία: Διάσωση 28 μεταναστών με ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας από βραχονησίδα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

8 συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015
8 συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας
 
 
Δύο (02) παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες εχτές, στο λιμένα Εξωτερικού Ηγουμενίτσας.
Ειδικότερα, σε ελέγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής συνελήφθησαν οι ανωτέρω άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.


Επίσης, ένας (01) διακινητής και τέσσερις (04) παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες εχτές, στη πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Ειδικότερα, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό όχημα, διαπιστώθηκε ότι ο 55χρονος αλλοδαπός οδηγός του, μετέφερε σε ειδικά διαμορφωμένο κρύπτη (διπλό πάτωμα) στο εμπρός μέρος της οροφής της καρότσας τους ανωτέρω μετανάστες, οι οποίοι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.


Ένας (01) παράνομος μετανάστης συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα ο ανωτέρω, εντοπίστηκε να επιχειρεί να κρυφτεί παράνομα σε φορτηγό όχημα το οποίο θα επιβιβάζονταν σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το φορτηγό όχημα.
Read More »
8 συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας 8 συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

Εντοπισμός φορτηγού με επικίνδυνο φορτίο στην Ηγουμενίτσα

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015
Εντοπισμός φορτηγού με επικίνδυνο φορτίο στην ΗγουμενίτσαΣτον εντοπισμό ασυνόδευτου Φ/Γ οχήματος που μετέφερε επικίνδυνο φορτίο, προέβησαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, απογευματινές ώρες προχθές, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας. 

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο κατά την εκφόρτωσή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι το ανωτέρω έφερε εντός του φορτίου είκοσι (20) μεταλλικά δοχεία των δεκαέξι (16) λίτρων το καθένα, στα οποία υπήρχε σήμανση “εύφλεκτο – τοξικό” ουσίας κόλλα, κλάσης 3 και συσκευασίας 2, ενώ το όχημα δεν έφερε καθόλου εξωτερική σήμανση και δεν είχε ενημερωθεί σχετικά η Λιμενική Αρχή.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
Read More »
Εντοπισμός φορτηγού με επικίνδυνο φορτίο στην Ηγουμενίτσα Εντοπισμός φορτηγού με επικίνδυνο φορτίο στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

Πέθανε ο Ντέμης Ρούσσος

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015
Πέθανε ο Ντέμης Ρούσσος

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 69 ετών, άφησε το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο «Υγεία» ο διεθνούς φήμης Έλληνας καλλιτέχνης Ντέμης Ρούσσος.

Ο Ντέμης Ρούσσος αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας. Η είδηση του θανάτου του δεν ανακοινώθηκε νωρίτερα, καθώς η οικογένειά του αποφάσισε να μην τη γνωστοποιήσει λόγω των εκλογών.

Ο Αρτέμιος Βεντούρης Ρούσσος γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου 1946 στην Αλεξάνδρεια, όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς του Γεώργιος και Όλγα ήταν Έλληνες της Αιγύπτου. Έχασαν τα πάντα και ήρθαν στην Ελλάδα με τις αναταραχές του Σουέζ. Η μητέρα του ήταν γνωστή καλλιτέχνις με το ψευδώνυμο Νέλλη Μασλούμ.

Η μουσική του καριέρα

Έπειτα από την εγκατάστασή του στην Ελλάδα, συμμετείχε σε διάφορα μουσικά συγκροτήματα αρχίζοντας με τους The Idols σε ηλικία 17 χρόνων. Αργότερα εντάχθηκε στους «We Five», χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.

Στο ευρύτερο ακροατήριο έγινε γνωστός το 1968 με το συγκρότημα «Aphrodite’s Child», αρχικά στα φωνητικά και αργότερα ως μπασίστας. Το διακριτικό φωνητικό του ύφος συνετέλεσε στη διεθνή επιτυχία που σημείωσε το group, ιδιαίτερα με τα φωνητικά του στον δίσκο «666».

Μετά τη διάλυση των «Aphrodite’s Child», συνέχισε διάφορες σποραδικές ηχογραφήσεις. Από τη συνεργασία του με τον άλλο διάσημο φίλο του, τον Vangelis, πρόεκυψε το 1970 ο δίσκος «Sex Power» και το 1977 ο «Magic». Η επιτυχέστερη συνεργασία τους ήταν το «Race to the End», μια φωνητική προσαρμογή του μουσικού θέματος από το βραβευμένο με Oscar «Chariots of Fire», που κυκλοφόρησε και στα ισπανικά με τον τίτλο «TU Libertad». Το 1982 ο Ρούσσος πήρε μέρος με έκτακτη συμμετοχή στο soundtrack της κινηματογραφικής ταινίας «Blade Runner».


Read More »
Πέθανε ο Ντέμης Ρούσσος  Πέθανε ο Ντέμης Ρούσσος Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

Ορκίστηκε πρωθυπουργός ο Τσίπρας

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015
Ορκίστηκε πρωθυπουργός ο ΤσίπραςΟ νεαρότερος πρωθυπουργός της χώρας, από τη Μεταπολίτευση έγινε και επίσημα, μετά την ορκωμοσία του (με πολιτικό όρκο), ο Αλέξης Τσίπρας, ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.

Την Τρίτη, πιθανότατα, θα γίνει η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης με όποιους υπουργούς επιθυμούν να ορκίζονται με πολιτικό ή θρησκευτικό όρκο.
Read More »
Ορκίστηκε πρωθυπουργός ο Τσίπρας  Ορκίστηκε πρωθυπουργός ο Τσίπρας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

Ούτε να χάνει δεν ξέρει ο Μπέζας και οι αυλικοί του

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015
Ούτε να χάνει δεν ξέρει ο Μπέζας και οι αυλικοί του


Του έκατσε βαριά η ήττα του Αντωνάκη που δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει την εκλογική του συντριβή από το νέο Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα.

Μια ήττα που ήταν πραγματική και όχι με ... άλλα λόγια κάλπικη.

Η τεράστια αλαζονεία και πολιτική υπεροψία του, δεν τον άφησαν να λάβει το μήνυμα, τόσο από το γκάλοπ του Ράδιο Ηγουμενίτσα, που για ακόμα μία φορά ήταν ακριβές (και ας το χαρακτήριζαν μαϊμού οι αυλοκόλακές του και ο ίδιος από το ... γνωστό μπλοκ), αλλά ούτε και από την Θεσπρωτική κοινωνία, που τόσο φανερά απαξίωσε, διεξάγοντας τον προεκλογικό του αγώνα από τα κανάλια των Αθηνών.

Ακόμα και όταν το εκλογικό αποτέλεσμα και η σκληρή τιμωρία του από τους Θεσπρωτούς ψηφοφόρους ήταν ολοφάνερη, έβριζε το μπλοκ μας, που έγκαιρα και έγκυρα ανακήρυξε τον Βασίλη Γιόγιακα ως το νέο Βουλευτή της ΝΔ, με τεράστια διαφορά από τον ίδιο.

Ήταν δε τόση η πικρία του, που δεν είχε τη στοιχειώδη ευγένεια να συγχαρεί, έστω και τηλεφωνικά τον συνυποψήφιό του, όπως έπραξαν οι άλλοι δύο υποψήφιοι, ο Νικόλας Κάτσιος και η Ευτυχία Σκούρα, οι οποίοι μετέβησαν στο πολιτικό γραφείο του κ. Γιόγιακα για να τον συγχαρούν, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των εκατοντάδων ψηφοφόρων που ήταν παρών.

Τώρα, έχοντας αρκετό χρόνο για περισυλλογή, ελπίζουμε (λέμε τώρα), πως θα κάτσει και θα σκεφτεί τη συμπεριφορά του, τις πράξεις και τις παραλήψεις του, που τον οδήγησαν στη βαριά του ήττα το βράδυ της Κυριακής.

Άλλωστε θα έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο ως ανεπάγγελτος που είναι, κρίνοντας από το παρελθόν, αφού τα 3 χρόνια που ήταν εκτός Βουλής, κατά τη θητεία του κ. Κατσούρα, δεν έκανε ούτε ένα μεροκάματο, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του πόθεν έσχες.

Ευτυχώς έχει τη σύζυγό του, που θα τον ταΐζει και αυτή τη φορά.

Καληνύχτα Αντώνη και ... καλή κοινωνία.
Read More »
Ούτε να χάνει δεν ξέρει ο Μπέζας και οι αυλικοί του Ούτε να χάνει δεν ξέρει ο Μπέζας και οι αυλικοί του Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

Οι πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του νέου Βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα και του Προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Λάμπρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015
Οι πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του νέου Βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα και του Προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Λάμπρου (ΒΙΝΤΕΟ)


Read More »
Οι πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του νέου Βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα και του Προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Λάμπρου (ΒΙΝΤΕΟ) Οι πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του νέου Βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα και του Προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Λάμπρου (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στην Θεσπρωτία ανά εκλογικό τμήμα

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στην Θεσπρωτία ανά εκλογικό τμήμαRead More »
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στην Θεσπρωτία ανά εκλογικό τμήμα Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στην Θεσπρωτία ανά εκλογικό τμήμα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

Τελικά αποτελέσματα στο Νομό Θεσπρωτίας (161 από 161 τμήματα)

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015
Τελικά αποτελέσματα στο Νομό Θεσπρωτίας (161 από 161 τμήματα)Read More »
Τελικά αποτελέσματα στο Νομό Θεσπρωτίας (161 από 161 τμήματα) Τελικά αποτελέσματα στο Νομό Θεσπρωτίας (161 από 161 τμήματα) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)
Read More »
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)

Read More »
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)

Read More »
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)

Read More »
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)
Read More »
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)Read More »
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)Read More »
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)
Read More »
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)
Read More »
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α - ΜΑΡΣ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α - ΜΑΡΣ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)


Read More »
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α - ΜΑΡΣ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α - ΜΑΡΣ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)Read More »
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΚΕ(μ-λ)-Μ-Λ ΚΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΚΕ(μ-λ)-Μ-Λ ΚΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)

Read More »
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΚΕ(μ-λ)-Μ-Λ ΚΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΚΕ(μ-λ)-Μ-Λ ΚΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)Read More »
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)
 


Read More »
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ Ο.Κ.Δ.Ε. ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ Ο.Κ.Δ.Ε. ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ)

Read More »
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ Ο.Κ.Δ.Ε. ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ Ο.Κ.Δ.Ε. ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (156 ΑΠΟ 161 ΤΜΗΜΑΤΑ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

Θεσπρωτία 137 από 161 τμήματα (85,09%)

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015
Θεσπρωτία 137 από 161 τμήματα (85,09%)
Read More »
Θεσπρωτία 137 από 161 τμήματα (85,09%) Θεσπρωτία 137 από 161 τμήματα (85,09%) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

Σελίδες