Σε δυνητική αργία από το Νοσοκομείο Φιλιατών ο πρώην Δήμαρχος κ. Ντουμάζιος

Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016Χωρίς διευθυντή απέμεινε η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Φιλιατών, καθώς ο Μηνάς Ντουμάζιος τέθηκε από την 1η Νοέμβρη σε δυνητική αργία. 
Την Τρίτη το πρωί, κοινοποιήθηκε στον κ. Ντουμάζιο, απόφαση που συνυπογράφουν ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής Υπουργός Παύλος Πολάκης, σύμφωνα με την οποία τίθεται σε δυνητική αργία για ένα έτος, με το αιτιολογικό ότι εκκρεμεί σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το έλλειμμα των 4,5 εκ. ευρώ στο Δήμο Φιλιατών, κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Δήμαρχος. 
Όπως είναι γνωστό, η σχετική δικάσιμος μετά από διαδοχικές αναβολές, έχει προσδιοριστεί για το Σεπτέμβριο του 2017. 
Σε περίπτωση αθώωσης του, τότε θα επιστρέψει στα καθήκοντά του, ενώ σε διαφορετική περίπτωση απαιτείται εκ νέου απόφαση του Υπουργείου Υγείας για την παραμονή του εκτός υπηρεσίας.


Read More »
Σε δυνητική αργία από το Νοσοκομείο Φιλιατών ο πρώην Δήμαρχος κ. Ντουμάζιος Σε δυνητική αργία από το Νοσοκομείο Φιλιατών ο πρώην Δήμαρχος κ. Ντουμάζιος Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016 Rating: 5

Απευθείας ανάθεση του Δημάρχου Πάργας στην εταιρεία "ΑΧΕΡΩΝ" ιδιοκτησίας των παιδιών του

Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016«Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας που δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στον κλάδο των λατομείων και της παραγωγής σκυροδέματος συμμετέχοντας στη διοίκηση της ΑΧΕΡΩΝ ΜΠΕΤΟΝ Α.Ε., μίας από τις πιο εύρωστες επιχειρήσεις της Ηπείρου. Μετά την εκλογή του ως Δημάρχου Πάργας άφησε τη διοίκηση της επιχείρησης στα παιδιά του για να αφοσιωθεί στα αυτοδιοικητικά του καθήκοντα». Αυτά αναφέρει η ιστοσελίδα του Δήμου Πάργας για τον κ. Αντώνη Νάστα, Δήμαρχο Πάργας, ο οποίος την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, υπογράφει απόφαση, η οποία έχει αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ (δείτε τη ΕΔΩ) με θέμα: «Απευθείας ανάθεση προμήθειας Σκυροδέματος για την ΔΕ Φαναρίου».

Η απόφαση αναφέρει επίσης:

«Α. Εγκρίνουμε τη διενέργεια προμήθειας με τίτλο: « Προμήθεια Σκυροδέματος για την ΔΕ Φαναρίου» εκτιμώμενης αξίας 9.999,60€, χωρίς Φ.Π.Α , με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Β. Εγκρίνουμε τις τεχνικές προδιαγραφές της προμήθειας με τίτλο: « Προμήθεια σκυροδέματος ΔΕ Φαναρίου»

Γ. Αναθέτουμε την εκτέλεση της προμήθειας σκυροδέματος για την ΔΕ Φαναρίου, όπως ειδικότερα περιγράφεται στην Τεχνική περιγραφή , στον Εταιρεία: ΑΧΕΡΩΝ ΜΠΕΤΟΝ-ΛΑΤΟΜΕΙΑ Α.Ε. , με στοιχεία επικοινωνίας Κορώνη, Τ.Κ 48062,έναντι του ποσού των 12.399,50€, χωρίς Φ.Π.Α.

Δ. Η δαπάνη που προκαλείται από τη συγκεκριμένη ανάθεση θα καλυφθεί από ιδίους πόρους, στον προϋπολογισμό εξόδων τρέχοντος έτους έχει εγγραφεί η σχετική πίστωση, η οποία θα βαρύνει τον ΚΑ 30-7135.008 και έχει εκδοθεί σχετική απόφαση ανάληψης υποχρέωσης.

Ε. Ο χρόνος παράδοσης της προμήθειας ορίζεται έως την 20/12/2016.

ΣΤ. Η πληρωμή του συμβατικού ποσού θα γίνει με την έκδοση εντάλματος πληρωμής , μετά την υποβολή από τον προμηθευτή εξοφλητικών τιμολογίων.

Ζ. Στη σύμβαση που θα συναφθεί θα αναφερθούν ειδικότεροι όροι για την ορθή , απρόσκοπτη και σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές εκτέλεση των προς ανάθεση ειδών».

Τόσο στην ΑΧΕΡΩΝ ΜΠΕΤΟΝ Α.Ε., όσο και στην ΑΧΕΡΩΝ ΜΠΕΤΟΝ-ΛΑΤΟΜΕΙΑ Α.Ε. ο Δήμαρχος Πάργας έχει διατελέσει μέλος της διοίκησης, ενώ συγγενικά του πρόσωπα είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή σημαίνοντα μέλη των Δ.Σ.

Και σε αυτή την περίπτωση, όπως και σε πολλές άλλες ανακύπτει ένα πολιτικό ζήτημα, που συναντούμε σε πολλούς «μικρούς» Δήμους ανά τη χώρα. Πρέπει ή όχι να αποκλείουν οι Δήμαρχοι εταιρείες με τις οποίες σχετίζονται –έστω και συγγενικά- από τις δημόσιες προμήθειες; Στον αντίποδα είναι άδικο προς τις εταιρείες να αποκλείονται λόγω της σχέσης αυτής;

Σε κάθε περίπτωση οι κανόνες που έχουν θεσπιστεί για την τοπική αυτοδιοίκηση είναι ικανοί να δώσουν απαντήσεις. Και η ΚΕΔΕ έχει κάνει αυστηρές συστάσεις στους Δημάρχους να είναι πολύ προσεκτικοί με τέτοια θέματα.

Η συγκεκριμένη απευθείας ανάθεση πάντως ήδη έχει γίνει γνωστή σε δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι και θα ζητήσουν ενημέρωση.

Π.Τ. - atpreveza.gr


 
Read More »
Απευθείας ανάθεση του Δημάρχου Πάργας στην εταιρεία "ΑΧΕΡΩΝ" ιδιοκτησίας των παιδιών του Απευθείας ανάθεση του Δημάρχου Πάργας στην εταιρεία "ΑΧΕΡΩΝ" ιδιοκτησίας των παιδιών του Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016 Rating: 5

Στα Σύβοτα (4-6 Νοεμβρίου) η πανελλήνια συνάντηση των φίλων της Jeep

Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016


Η Ελλάδα έχει τόσα πολλά μαγευτικά μέρη, που όρεξη, καλή διάθεση και παρέα να έχεις είναι σίγουρο πως θα περάσεις καλά.

Αν τώρα διαθέτεις και αυτοκίνητο... Jeep τότε η περιπέτεια είναι δεδομένη και αυτό το έχουν ζήσει όσοι έχουν στην κατοχή τους μοντέλα της αμερικάνικης φίρμας.


Το Hellas Jeep Club είναι μία παρέα ιδιοκτητών Jeep που έχουν την ίδια αγάπη για το αυτοκίνητο και τις εκδρομές.

Με κάθε ευκαιρία παίρνουν τα βουνά και τις θάλασσες για να «γράψουν» χιλιόμετρα και να απολαύσουν τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνουν την ετήσια εκδρομή τους που είναι προγραμματισμένη για τα Σύβοτα.

Πρόκειται για την 12η πανελλήνια συνάντηση του Hellas Jeep Club που θα διεξαχθεί το τριήμερο 5-7 Νοεμβρίου στα Σύβοτα Θεσπρωτίας. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1η Μέρα (Παρασκευή 04/11/2016)

- Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο
- Ενημέρωση για το πρόγραμμα της 12ης Πανελλήνιας, τα Σύβοτα και τη γύρω περιοχή.
- Διανομή αριθμού συμμετοχής σε πληρώματα
- Φαγητό στο ξενοδοχείο

2η Μέρα (Σάββατο 05/11/2016)

- Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μετά το πρωινό με κατεύθυνση προς Πλαταριά - Βραχώνα για την διαδρομή μας. (Παρακαλώ οι οδηγοί να φροντίσουν για καύσιμα απο την προηγούμενη μέρα)
- Στη διάρκεια της διαδρομής θα γίνει στάση για φωτογράφιση του μαγευτικού τοπίου.
- Κατά την επιστροφή μας στάση στην παραλία 3 Ακτές συνοδευόμενο από ένα γρήγορο μεζεδάκι για την όρεξη. Όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν ατομικό καρεκλάκι.
- Βραδινό δείπνο, απονομή βραβείων και αναμνηστικών και τα γνωστά happenings.

3η Μέρα (Κυριακή 06/11/2016)

-Αναχώρηση απο το ξενοδοχείο μετά το πρωινό και κατεύθυνση προς τις πηγές του Αχέροντα. (Πληροφορίες - https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%87%CE%AD%CF%81%CF%89%CE%BD)
Εκεί όποιος το επιθυμεί μπορεί να κάνει ιππασία, Kayak και Rafting.
- Λήξη εκδήλωσης

Γενικές πληροφορίες
- Παρακαλώ τα αυτοκίνητα να είναι εξοπλισμένα με φαρμακείο, τρίγωνο, πυροσβεστήρα κτλ.
- Η πρόσβαση των διαδρομών ενδεχομένως να επηρεαστεί από τις καιρικές συνθήκες.
- Επίσης οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζεται καλό είναι να δηλωθεί στους διοργανωτές.

Σταθμοί ανεφοδιασμού καυσίμων υπάρχουν πολύ κοντά στο ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο βρίσκεται 500 μέτρα από το λιμάνι των Συβότων και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Sivota Diamond (http://www.sivotadiamond.gr)

Σταθμοί ανεφοδιασμού καυσίμων υπάρχουν σε απόσταση 2-3 χλμ από το ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται 500 μέτρα από το λιμάνι των Συβότων και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Sivota Diamond (http://www.sivotadiamond.gr)

Τιμές συμμετοχής
• Μονόκλινο δωμάτιο 190 ευρώ
• Δίκλινο δωμάτιο 260 ευρώ
• Τρίκλινο Δωμάτιο 330 Euro
• Τρίκλινο Δωμάτιο ( 2 Ενήλικες + 1 Παιδί έως 12 ετών ) 260 Euro
• Τρίκλινο Δωμάτιο ( 2 Ενήλικες + 1 Παιδί άνω των 12 ετών ) 330 Euro
• Τετράκλινο Δωμάτιο ( 2 Ενήλικες + 2 Παιδιά έως 12 ετών ) 330 Euro
• Τετράκλινο Δωμάτιο ( 2 Ενήλικες + 1 Παιδί έως 12 ετών + 1 Παιδί άνω των 12 ετών ) 350 Euro
• Τετράκλινο Δωμάτιο ( 2 Ενήλικες + 2 Παιδιά άνω των 12 ετών ) 400 Euro

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με άλλους πιθανούς συνδυασμούς δωματίων παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο :- 6978187450 (Κος Τερκενλής)

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΕΩΣ ΚΑΙ 31/10/2016
IBAN: GR4702603660000910100700088
BIC: ERBKGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ Π. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ

Με τιμή
Για το HJC
Χαλκίδης Χαράλαμπος 

Read More »
Στα Σύβοτα (4-6 Νοεμβρίου) η πανελλήνια συνάντηση των φίλων της Jeep  Στα Σύβοτα (4-6 Νοεμβρίου) η πανελλήνια συνάντηση των φίλων της Jeep Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016 Rating: 5

26χρονος Ιρανός επιτέθηκε σεξουαλικά σε τέσσερις ανήλικους

Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016Συνελήφθη, χθες (31-10-2016) το απόγευμα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 26χρονος υπήκοος Ιράν, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, χθες σε διαφορετικά σημεία της πόλης της Άρτας, ο 26χρονος πλησίασε τέσσερις ανήλικους (ηλικίας 15 και 16 ετών) και προέβη σε ασελγείς χειρονομίες και προτάσεις σε βάρος τους, προσβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο τη γενετήσια αξιοπρέπειά τους.

Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά χάπια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Read More »
26χρονος Ιρανός επιτέθηκε σεξουαλικά σε τέσσερις ανήλικους 26χρονος Ιρανός επιτέθηκε σεξουαλικά σε τέσσερις ανήλικους Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016 Rating: 5

Άγρια καταδίωξη σε ΙΧ φορτωμένο με χασίς

Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016
Τίποτα δεν υπολόγιζε στο πέρασμά του ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου, ο οποίος αρνήθηκε να σταματήσει σε μπλόκο της Αστυνομίας.

Αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, πέρασε μέσα από τον οικισμό της Ελεούσας Ιωαννίνων όπου λίγο έλειψε να προκληθεί σοβαρό ατύχημα και στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο κοντά στο Νοσοκομείο.

Ο οδηγός κατάφερε και διέφυγε πεζός, ενώ από την έρευνα των αστυνομικών στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε ένας σάκος με χασίς.

Τα στοιχεία του ωστόσο είναι γνωστά στις διωκτικές αρχές, καθώς πρόκειται για αλλοδαπό που έχει απασχολήσει για παρόμοιες υποθέσεις.


 
Read More »
Άγρια καταδίωξη σε ΙΧ φορτωμένο με χασίς Άγρια καταδίωξη σε ΙΧ φορτωμένο με χασίς Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016 Rating: 5

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη και την Πέμπτη σε περιοχές του Δήμου Φιλιατών

Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016


H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.


 
Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση! 

 
Read More »
Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη και την Πέμπτη σε περιοχές του Δήμου Φιλιατών Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη και την Πέμπτη σε περιοχές του Δήμου Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016 Rating: 5

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 30.000€ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016


O Δήμαρχος Ηγουμενίτσας προκηρύσσει συνοπτικό (πρόχειρο) διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «Προμήθεια Η/Υ και Περιφερειακών για το Δήμο Ηγουμενίτσας».

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των είκοσι εννέα χιλιάδων εννιακοσίων ενενήντα πέντε ευρώ και εξήντα λεπτών (29.995,60€) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και κριτήριο κατακύρωσης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).

Ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού ορίζεται η 14η Νοεμβρίου 2016 , ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας (Σουλίου 3, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Ηγουμενίτσα 46100) ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα καθώς και ενώσεις προμηθευτών, κοινοπραξίες που είναι αναγνωρισμένοι προμηθευτές του δημοπρατούμενου αντικειμένου και παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης της σύμβασης.

Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης και τα λοιπά συμβατικά τεύχη θα διατίθενται από την ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας www.igoumenitsa.gr

Πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες διαγωνισμού επικοινωνείτε με το Τμήμα Προμηθειών Δήμου Ηγουμενίτσας, αρμόδια υπάλληλος Ιφιγένεια Κώτσια, τηλέφωνο: 2665361212, email: igoumen2@otenet.gr

Πληροφορίες σχετικά με τις Τεχνικές προδιαγραφές επικοινωνείτε με το Γραφείο Πληροφορικής Δήμου Ηγουμενίτσας, αρμόδιος υπάλληλος Αθανάσιος Γκάγκαλης, τηλέφωνο: 2665361104, email: igoumen1@otenet.gr

Αρχεία Διαγωνισμού
Διακήρυξη
Παραρτήματα

Read More »
ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 30.000€ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 30.000€ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016 Rating: 5

Σε μήνυση προχωράει ο Δήμος Ηγουμενίτσας για βανδαλισμούς στη νέα Παιδική Χαρά

Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016Ο Δήμος Ηγουμενίτσας αξιοποιώντας τις λιγοστές πηγές χρηματοδότησης, επανακατασκεύασε την Κεντρική Παιδική Χαρά της Ηγουμενίτσας, σύμφωνα με τις αυστηρές προϋποθέσεις του νόμου.

Δυστυχώς και πριν ακόμη παραδοθεί στα παιδιά της πόλης, για ακόμη μια φορά η καταστροφική μανία απαίδευτων ανθρώπων, οδήγησε στην πρόκληση σοβαρών ζημιών, με αποτέλεσμα να καθυστερεί η πιστοποίηση και η λειτουργία της.

Ως Δημοτική Αρχή, προχωρούμε στην υποβολή Μηνυτήριας Αναφοράς προκειμένου να βρεθούν οι υπαίτιοι αλλά και να προστατεύσουμε τον εν λόγω χώρο από βανδαλισμούς.

Καλούμε τους συνοδούς, γονείς, κηδεμόνες και γενικότερα τους πολίτες του Δήμου, όταν διαπιστώνουν περιπτώσεις βανδαλισμών να ειδοποιούν άμεσα τους αρμόδιους είτε την Αστυνομία, καθώς η Δημοτική περιουσία είναι περιουσία όλων μας και όλοι μας έχουμε ευθύνη να την προστατεύσουμε.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηγουμενίτσας 

 
Read More »
Σε μήνυση προχωράει ο Δήμος Ηγουμενίτσας για βανδαλισμούς στη νέα Παιδική Χαρά Σε μήνυση προχωράει ο Δήμος Ηγουμενίτσας για βανδαλισμούς στη νέα Παιδική Χαρά Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016 Rating: 5

Αύριο Τετάρτη η απολογιστική συνέλευση της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας

Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016


Read More »
Αύριο Τετάρτη η απολογιστική συνέλευση της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας Αύριο Τετάρτη η απολογιστική συνέλευση της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016 Rating: 5

Ηχηρή απάντηση του προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ανθελληνικό ξεσάλωμα των Τιράνων

Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016Νεκροταφεία στην Ελλάδα για τους «σφαγιασθέντες Τσαμηδες, από …φιλοναζιστικές ομάδες του Ζέρβα» απαιτούν τώρα οι οργανώσεις των Τσαμηδων αλλά και εθνικιστικοί κύκλοι στα Τίρανα, ως προϋπόθεση για να λειτουργήσουν τα δυο Νεκροταφεία για τους Έλληνες στρατιώτες πεσόντες στο Αλβανικό Μέτωπο, για τα οποία η Αλβανία έχει συμφωνήσει με διμερή συμφωνία από το …2009!

Σε ένα πραγματικό ξέσπασμα εθνικισμού με ανθελληνικό πλαίσιο, όχι μόνο το κόμμα των Τσαμηδων αλλά και αλβανικά ΜΜΕ στρέφονται εναντίον της Ελλάδας με αιχμή το «Τσάμικο» το οποίο αναζωπυρώθηκε μετα τις επαφές των δυο υπουργείων εξωτερικών και την διαμόρφωση κοινής ατζέντας που θα περιλάμβανε όλα τα «εκκρεμή θέματα» των διμερών σχέσεων.

Ο Αρχηγός του κόμματος των Τσαμηδων, Ιντρίζι που συμμετέχει στην κυβέρνηση, στη σύνοδο του κόμματος του τις προηγούμενες ημερες χαρακτήρισε το Τσάμικο «Εθνικό ζήτημα» και προανήγγειλε ότι θα προτείνει την σύσταση ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με το «Τσάμικο», θα αναλάβει να εντοπίσει και να καταγράψει τα «θύματα της Ελληνικής Γενοκτονίας», ενώ ζήτησε να τεθεί το θέμα του Εμπολέμου μεταξύ δυο συμμάχων χωρών στην επόμενη Υπουργική Σύνοδο του ΝΑΤΟ. Βουλευτής του Κόμματος των Τσαμηδων βρίσκοντας βήμα σε μεγάλη διεθνή διακοινοβουλευτική συνέλευση στην Γενεύη, παρουσίασε την «Γενοκτονία των Τσαμηδων» με τον ισχυρισμό ότι «σφαγιάστηκαν» από φιλοναζιστικές ομάδες και τον …συνεργάτη των Ναζί, στρατηγό Ναπολέοντα Ζέρβα… Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, (καθώς το κόμμα έχει παρουσία στην Βουλή συμπαρασύροντας με εθνικιστικές κορώνες και άλλους βουλευτές, και συμμετέχει και στην κυβέρνηση), έχει η αναφορά του κ. Ιντρίζι ότι δεν θα επιτρέψει να λειτουργήσουν τα δυο ελληνικά στρατιωτικά κοιμητήρια, εάν προηγουμένως δεν ανεγερθούν νεκροταφεία για τους «Τσαμηδες πεσόντες» στο ελληνικό έδαφος…

Στον αλβανικό Τύπο υπάρχει καταιγισμός δημοσιευμάτων τις τελευταίες εβδομάδες για το Τσάμικο ζήτημα, που δίνει την ευκαιρία για ανιστόρητες και προκλητικές επιθέσεις εναντίον της χώρας μας. Πάντως την «τιμή» της Ελλάδας ανέλαβε να προστατευσει ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λεωνίδας Παππάς που απάντησε στους ισχυρισμούς του προέδρου του κόμματος των Τσαμηδων PDIU και αντιπροέδρου της Αλβανικής Βουλής Σχπετιμ Ιντρίζι που λίγο πολύ είχε ισχυρισθεί ότι οι Έλληνες πεσόντες του Αλβανικού Μετώπου, ηταν νεκροί του Εμφυλίου Πολέμου…

Στο άρθρο του που δημοσιεύτηκε στην μεγάλη αλβανική εφημερίδα «Panorama» ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δίνει ηχηρή απάντηση σε όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα. Μια απάντηση που έπρεπε πριν απ’ όλους να έχει δοθεί από την Ελλάδα και γι’ αυτό αξίζει να μεταφερθεί αυτούσια:

«Το τελευταίο διάστημα, αλβανικά και ελληνικά μέσα ενημέρωσης αφιέρωσαν αρκετό χώρο στο κόμμα PDIU και τις θέσεις του. Ως εκ τούτου, ο Πρόεδρος του έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει. Για όσους γνωρίζουν στοιχειωδώς τα ιστορικά γεγονότα, έχουν επίγνωση της αλβανικής και ελληνικής πραγματικότητα και κυρίως ευελπιστούν στην προοπτική καλών σχέσεων μόνο αισιόδοξοι δεν μπορούν να αισθάνονται από την καλλιέργεια αυτού του φαινομένου. Κατατάσσοντας τον εαυτό μου σε αυτήν την κατηγορία και εκπροσωπώντας την ιστορική οργάνωση της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας «Ομόνοια», θεώρησα χρέος μου να τοποθετηθώ διότι η αλβανική κοινή γνώμη στερείται αντικειμενικών απόψεων.

Φυσικά υπήρχε και το δίλλημα μήπως η τοποθέτηση μου γίνει νερό στο «μύλο» του κ. Ιντρίζι, δεδομένου ότι ο ανθελληνισμός που καλλιεργείται από μερίδα των ΜΜΕ φώλιασε για τα καλά στην αλβανική κοινωνία και τον εκκολάπτει το κόμμα του. Εκεί όμως που δεν μπορεί κανείς να σιωπά είναι τα ψέματα με τα οποία αντιμετωπίζει το θέμα των στρατιωτικών νεκροταφείων για τους Έλληνες πεσόντες του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, παρουσιάζοντας τους ως θύματα ενός εμφυλίου πολέμου. Αυτούς, που ο ηρωισμός τους δεν έκανε περήφανους μόνο εμάς τους Έλληνες, αλλά κάθε άνθρωπο αυτού του πλανήτη που διέπεται από τις θεμελιώδεις ανθρώπινες αρχές και αξίες.

Αυτούς που ύμνησε η παγκόσμια λογοτεχνία και θαύμασαν φίλοι και εχθροί. Για τα κατόρθωμα τους αναφέρω τα λεγόμενα κάποιων προσωπικοτήτων της εποχής:

• “Λυπάμαι διότι γερνάω και δεν θα ζήσω επί μακρόν δια να ευγνωμονώ τον Ελληνικό Λαό, του οποίου η αντίσταση έκρινε τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο” – Ιωσήφ Στάλιν

• «Χάριν της ιστορικής αληθείας οφείλω να παραδεχθώ ότι μόνον οι Έλληνες, εξ όλων των αντιπάλων οι οποίοι με αντιμετώπισαν, πολέμησαν με παράτολμον θάρρος και υψίστην περιφρόνηση προς τον θάνατον» – Αδόλφος Χίτλερ

• «Ο πόλεμος με την Ελλάδα απέδειξεν ότι τίποτε δεν είναι ακλόνητον εις τα στρατιωτικά πράγματα και ότι πάντοτε μας περιμένουν εκπλήξεις» – Μπενίτο Μουσολίνι

• «Όλοι οι ελεύθεροι άνθρωποι είναι βαθιά εντυπωσιασμένοι από το κουρά γιο και την προσήλωση του Ελληνικού έθνους που αμύνεται τόσο γενναία» Φραγκλίνος Ρούζβελ

• «Τώρα δεν θα λέμε πια ότι οι Έλληνες πολε μούν σαν ήρωες, αλλά ότι οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες» Ουίνστων Τσώρτσιλ

Ως μέλη της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε διπλά περήφανοι γιατί την ίδια ώρα που οι άλλες μειονότητες των Βαλκανίων ταυτίζονταν και συνεργάζονταν με τον κατακτητή, οι προγονοί μας όχι μόνο δεν συνέπραξαν με τον φασισμό, αλλά με κάθε τρόπο στάθηκαν απέναντί του, πληρώνοντας τη στάση τους με ολοκαυτώματα όπως της Γλύνας, της Σμίνετσης κ.α.

Από τους 13.000 Έλληνες πεσόντες στον πόλεμο του 1940, τα οστά των 8.000 περίπου βρίσκονται εντός της σημερινής αλβανικής επικράτειας. Λιγότεροι από τους μισούς είναι όσοι έχουν εντοπισθεί, μέσα από τις μαρτυρίες των ντόπιων ηλικιωμένων, ενώ ακόμα λιγότεροι είναι αυτοί που έχουν ταυτοποιηθεί.

Πάνω από 5.000 ήρωες κείτονται σε ομαδικούς ή μεμονωμένους τάφους, γνωστούς ή άγνωστους. Πολλοί άλλοι κείτονται ακόμα άταφοι στις απότομες χαράδρες. Μια θλιβερή κατάσταση που μας εκθέτει όλους.

Οι Γερμανοί στρατιώτες που σκοτώθηκαν στην Ελλάδα στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο αναπαύονται σε δυο πρότυπα νεκροταφεία, στο Μάλεμε της Κρήτης και την Αττική. Γιατί η τιμή στο νεκρό στρατιώτη, ακόμα και αν είναι κατακτητής, είναι ιερή υποχρέωση από αρχαιοτάτων χρόνων. Ο σεβασμός και η απόδοση τιμών στους Έλληνες ήρωες του 40’ είναι ανεξόφλητο χρέος, όχι γιατί το έχουν ανάγκη η ίδιοι, αλλά η Ιστορία.

Οι προθέσεις του PDIU είναι γνωστές και φροντίζουν να μας τις κάνουν ξεκάθαρες με τον τρόπο που παζαρεύονται την εξουσία. Αυτό που είναι ακόμα πιο ανησυχητικό, είναι η έλλειψη αισθητηρίων της κεντρικής εξουσίας που ανέχεται και δεν απομονώνει αυτό το φαινόμενο. Όχι για να δείξει το καλό πρόσωπο σε έναν στρατηγικό εταίρο όπως είναι η Ελλάδα, αλλά για να προστατεύσει τον εαυτό της.

Όσο νωρίτερα το καταλάβει, τόσο καλύτερα θα είναι για όλους. Είμαι πεπεισμένος ότι η ίδια η κοινότητα των Τσάμηδων, με την οποία η Ελληνική Μειονότητα έχει πολύ καλές σχέσεις, ούτε την εκφράζει η πολιτική του κ. Ιντρίζι, ούτε και ταυτίζεται με αυτήν.

Δεν είναι τυχαίο ότι η κοινότητα των Τσάμηδων που ζει κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα και απολαμβάνει τα οφέλη της καλής γειτονίας, δεν στηρίζει αυτή την πολιτική παράταξη».


 
Read More »
Ηχηρή απάντηση του προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ανθελληνικό ξεσάλωμα των Τιράνων Ηχηρή απάντηση του προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ανθελληνικό ξεσάλωμα των Τιράνων Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016 Rating: 5

Συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα, η επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016Καλείστε σε συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στις 1 Νοεμβρίου 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3) για συζήτηση και κατάθεση προτάσεων στα παρακάτω θέματα : 

1ο ΘΕΜΑ : Τεχνικό πρόγραμμα έτους 2017 Δήμου Ηγουμενίτσας.

2ο ΘΕΜΑ : Προϋπολογισμός οικονομικού έτους 2017 Δήμου Ηγουμενίτσας.

Σχέδιο του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού είναι αναρτημένα , όπως έχουν συνταχθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου , στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας:
http://igoumenitsa.gr/el/domi/loipa/proipologismos

 
Read More »
Συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα, η επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα, η επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016 Rating: 5

Συνεδριάζει την Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο Σουλίου

Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016


Συνεδριάζει στην Παραμυθιά την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στις 19:00, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σουλίου με 22 θεματα στην ημερήσια διάταξη:

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση της αριθμ. 38/2016 απόφασης του Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου * ΑΡΩΓΗ*, περί: Έγκριση ισολογισμού λήξης του Ν.Π.Δ.Δ ΑΡΩΓΗ Δήμου Σουλίου

ΘΕΜΑ 2ο: Τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου Σουλίου, οικονομικού έτους 2016.

ΘΕΜΑ 3ο: Έκθεση εσόδων – εξόδων Γ΄ Τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης προϋπολογισμού , οικονομικού έτους 2016.

ΘΕΜΑ 4ο: Αύξηση ωραρίου εργασίας προσωπικού Ι.Δ.Α.Χ μειωμένου ωραρίου.

ΘΕΜΑ 5ο: Συμμετοχή του Δήμου Σουλίου, ως συνδιοργανωτής στο παγκόσμιο Συνέδριο Αρχαιολογίας.

ΘΕΜΑ 6ο: Συμμετοχή του Δήμου Σουλίου στο πρόγραμμα INTERREG Ελλάδα – Ιταλία.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση συμμετοχής στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & προϊόντων Μέλισσας.

ΘΕΜΑ 8ο: Κατανομή πίστωσης 17.300,00 ευρώ για επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων.

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση εξόδων μετακίνησης Δημάρχου.

ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση διενέργειας προμήθειας υγρών καυσίμων, για το έτος 2017.

ΘΕΜΑ 11ο: Εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων για ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων

ΘΕΜΑ 12ο: Εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων για ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων

ΘΕΜΑ 13ο: Εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων για ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων

ΘΕΜΑ 14ο: Εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων για ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων

ΘΕΜΑ 15ο: Παραλαβή μελέτης «ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΟΥ ΔΟΝΑΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ»

ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου: ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ

ΘΕΜΑ 17ο: Χορήγηση 1ης παράτασης του έργου: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΩΝ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ.Ε. ΑΧΕΡΟΝΤΑ

ΘΕΜΑ 18ο: Έγκριση σύναψης Προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας και Δήμου Σουλίου για την Ολοκλήρωση του έργου Κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων (γυμναστικής) στο γυμνάσιο Γαρδικίου

ΘΕΜΑ 19ο: Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου Κατασκευή Nηπιαγωγείου στο πρώην Ειρηνοδικείο Παραμυθιάς

ΘΕΜΑ 20ο: Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου Κατασκευή Συνδέσεων δικτύων αποχέτευσης –Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης πόλης Παραμυθιάς

ΘΕΜΑ 21ο: Έγκριση 1ου ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου Συντήρηση – Επισκευή – Κατασκευή χώρων Σχολικών κτιρίων Δήμου Σουλίου.

ΘΕΜΑ 22ο: Λήψη απόφασης για την επανάληψη της δημοπρασίας εκμίσθωσης του Ξενώνα Σουλίου.


 
Read More »
Συνεδριάζει την Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο Σουλίου Συνεδριάζει την Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016 Rating: 5

Ζητείται προσωπικό για άμεση πρόσληψη

Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016


Από το φυτώριο "Ντόρκος" στο Ράγιο Θεσπρωτίας, ζητείται άμεσα προσωπικό για τις ανάγκες του φυτωρίου.

Πληροφορίες στο τηλ: 6932423770
Read More »
Ζητείται προσωπικό για άμεση πρόσληψη Ζητείται προσωπικό για άμεση πρόσληψη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016 Rating: 5

ΖΗΤOYNΤΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟI H/Y & ΔΙΚΤΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ EΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜULTIRAMA ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016Επιθυμητά προσόντα :
  • Πολύ καλή γνώση των προϊόντων της πληροφορικής (Hardware, Software, Internet, Δίκτυα, Κινητή Τηλεφωνία).
  • Ευχάριστη προσωπικότητα - πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας.
  • Άτομο ευγενικό, πρόθυμο και υπεύθυνο.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ,
KYΠΡΟΥ 47 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ  
Read More »
ΖΗΤOYNΤΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟI H/Y & ΔΙΚΤΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ EΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜULTIRAMA ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΖΗΤOYNΤΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟI H/Y & ΔΙΚΤΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ EΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜULTIRAMA ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016 Rating: 5

Παραμυθιά: Η ΘΕΑΤΟ, γιορτάζει την επετειακή χρονιά των 20 ετών με τον "Θεατρικό Νοέμβρη"

Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016Η ΘΕΑΤΟ γιορτάζει τα 20 χρόνια συνεχούς δημιουργικής θεατρικής δράσης (στον νομό μας αλλά και στο πανελλήνιο ) και συνδιοργανώνει μαζί με το ΝΠΔΔ ΑΡΩΓΗ του Δήμου Σουλίου και την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας μια μεγάλη εκδήλωση: ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2016 : ένας ολόκληρος μήνας γεμάτος με θέατρο και πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πόλη της Παραμυθιάς και στο θέατρο Καρκαμίσι .

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραστάσεις (από θεατρικές ομάδες της ευρύτερης περιοχή μας αλλά και από όλη την Ελλάδα) , θεατρικά σεμινάρια (για όσους ασχολούνται με το θέατρο , για εκπαιδευτικούς και απλά για όποιον ενδιαφέρεται) , θεατρικό παιχνίδι για παιδιά , συζητήσεις για το ερασιτεχνικό θέατρο , show και παράλληλες δράσεις .

Και όλα αυτά μοιρασμένα μέσα στα 4 ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακα του Νοέμβρη 2016 : 5/6 , 11/12/13 , 18/19/20 & 25/26 .

Ετοιμαστείτε λοιπόν ! Διαβάστε το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα και επιλέξτε τι θα παρακολουθήσετε ή απλά δείτε τα όλα !

 
Read More »
Παραμυθιά: Η ΘΕΑΤΟ, γιορτάζει την επετειακή χρονιά των 20 ετών με τον "Θεατρικό Νοέμβρη" Παραμυθιά: Η ΘΕΑΤΟ, γιορτάζει την επετειακή χρονιά των 20 ετών με τον "Θεατρικό Νοέμβρη" Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016 Rating: 5

Νέα σεισμική δόνηση τα ξημερώματα

Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε νωρίς τα ξημερώματα με επίκεντρο αυτή τη φορά, διαφορετικό από αυτό του ρήγματος του Καλπακίου.

Ο σεισμός σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο της Αθήνας, σημειώθηκε 13 λεπτά μετά τις 4 τα ξημερώματα, είχε μέγεθος 3,7 της κλίμακας Ρίχτερ και επίκεντρο κοντά στην Τύρια, ανάμεσα στη πόλη των Ιωαννίνων και της Ηγουμενίτσας.

Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 28 χιλιόμετρα.

 
Read More »
Νέα σεισμική δόνηση τα ξημερώματα Νέα σεισμική δόνηση τα ξημερώματα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016 Rating: 5

Σελίδες