Μαθήματα αγωνιστικής κολύμβησης στην παραλία του δρεπάνου

Κυριακή, Ιουνίου 19, 2016Ο νεοσύστατος αθλητικός σύλλογος ¨ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ¨ σας κάνει γνωστό ότι από την Τρίτη 28/6/2016 θα λειτουργήσει τμήματα εκμάθησης αγωνιστικής κολύμβησης στην παραλία του δρεπάνου ( καμπινγκ).

Τα τμήματα οργανώνονται και καθοδηγούνται από ειδικευμένους γυμναστές του συλλόγου στην κολύμβηση.

Τα τμήματα αφορούν αγόρια και κορίτσια από 7-12 ετών, τα οποία θα μεταφέρονται από και προς το δρέπανο με μισθωμένο λεωφορείο από το ΚΤΕΛ Ηγουμενίτσας με συνοδό του συλλόγου. Θα είναι για τρείς εβδομάδες, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, κατά τις πρωινές ώρες και για μία ώρα εκμάθησης. Το δε κόστος των μαθημάτων είναι στα 40 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω τηλέφωνα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες
  • 6977658794
  • 6974643528
  • 6930135633

Read More »
Μαθήματα αγωνιστικής κολύμβησης στην παραλία του δρεπάνου Μαθήματα αγωνιστικής κολύμβησης στην παραλία του δρεπάνου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 19, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Προσάραξη σκάφους στην παραλία ΓΑΤΑ

Κυριακή, Ιουνίου 19, 2016Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας από ιδιώτη για περιστατικό προσάραξης αγκυροβολημένου σκάφους σε βραχώδη ακτή στην παραλία “ΓΑΤΑ” στον κόλπο Πλαταριάς Ηγουμενίτσας. 
 
Άμεσα στην περιοχή μετέβη περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου εντόπισαν ότι πρόκειται για το Θ/Γ “JADE” σημαίας Γαλλίας στο οποίο επέβαιναν τέσσερις (04) αλλοδαπούς και είχε αποκολληθεί με ιδία μέσα. 
 
Στη συνέχεια συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το “JADE” κατέπλευσε ασφαλώς στο λιμένα Συβότων. 
 
Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση ενώ δεν διαπιστώθηκε εισροή υδάτων στο ανωτέρω σκάφος. 
 
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ενώ από το Α' Λιμενικό Τμήμα Συβότων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας απαγορεύτηκε ο απόπλους του Θ/Γ “JADE” μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Προσάραξη σκάφους στην παραλία ΓΑΤΑ Ηγουμενίτσα: Προσάραξη σκάφους στην παραλία ΓΑΤΑ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 19, 2016 Rating: 5

Σελίδες