Όμιλος Γκριμάλντι: Νέα γραμμή Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Μπρίντιζι

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022
Όμιλος Γκριμάλντι: Νέα γραμμή Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Μπρίντιζι


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ομίλου Grimaldi, με οικοδεσπότη τον Guido Grimaldi, Corporate Short Sea Shipping Commercial Director Grimaldi Group & President of ALIS, η οποία έλαβε χώρα στο πλοίο Cruise Bonaria που ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Μπρίντιζι, στις 7 Δεκεμβρίου 2022, με θέμα “Η Απουλία πρωταγωνίστρια των θαλάσσιων αυτοκινητοδρόμων στην Ιταλία και την Ευρώπη”.
Προσκεκλημένοι ήταν, εκ μέρους της ιταλικής κυβέρνησης, ο αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Edoardo Rixi, εξειδικευμένοι επαγγελματίες και ακαδημαϊκοί του κλάδου των Logistics, τοπικοί φορείς και αρχές, μεταξύ των οποίων και οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι των Οργανισμών Λιμένων Ηγουμενίτσας, Αθανάσιος Πορφύρης και Πάτρας, Παναγιώτης Τσώνης, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών Λουκάς Σιγάλας, στελέχη, συνεργάτες και πελάτες του Ομίλου.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε η ανακοίνωση της λειτουργίας της νέας γραμμής Πάτρα-Ηγουμενίτσα-Μπρίντιζι και αντίστροφα, από το πλοίο Ro-Pax Europa Palace όπου μαζί με το Ro-Pax Ηγουμενίτσα, θα αυξήσουν περαιτέρω τις καθημερινές αναχωρήσεις στη γραμμή του Μπρίντιζι, από 14 σε 22 εβδομαδιαίως, ενώ σε ανάλογη εκδήλωση, την προηγούμενη ημέρα στο λιμάνι του Μπάρι, ανακοινώθηκε η εισαγωγή ενός τετάρτου πλοίου Ro-Ro, από τον ερχόμενο Ιανουάριο, στη γραμμή Πάτρα-Μπάρι-Βενετία και αντίστροφα, το οποίο θα συμβάλει στην καθημερινή εξυπηρέτηση της εν λόγω γραμμής.
Read More »
Όμιλος Γκριμάλντι: Νέα γραμμή Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Μπρίντιζι Όμιλος Γκριμάλντι: Νέα γραμμή Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Μπρίντιζι Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

Ο ΕΟΦ ανακαλεί σιρόπι για τον βήχα

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022
Ο ΕΟΦ ανακαλεί σιρόπι για τον βήχα


Την ανάκληση παρτίδας αντιβηχικού σιροπιού ανακοίνωσε ο ΕΟΦ, λόγω σφάλματος στην ταινία γνησιότητας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πρόκειται για το φαρμακευτικό προϊόν SIVAL-B SYR (7,5+5,0) MG/5ML FLx120ML (ΓΥΑΛ.ΦΙΑΛ), με τον ΕΟΦ να γνωστοποιεί πως ανακαλείται η παρτίδα 2013 (ημ/νια λήξης 11/2026).
Η απόφαση του Οργανισμού εκδόθηκε με σκοπό την ενίσχυση της εθελοντικής ανάκλησης της εταιρείας ADELCΟ, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση. Η εν λόγω εταιρεία, ως κάτοχος άδειας κυκλοφορίας, οφείλει να υλοποιήσει την ανάκληση «σε εύλογο χρονικό διάστημα».
Read More »
Ο ΕΟΦ ανακαλεί σιρόπι για τον βήχα Ο ΕΟΦ ανακαλεί σιρόπι για τον βήχα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

Συνεδριάζει την Παρασκευή η οικονομική επιτροπή του δήμου Σουλίου

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022
Συνεδριάζει την Παρασκευή η οικονομική επιτροπή του δήμου Σουλίου 


Συνεδριάζει την Παρασκευή στις 09.00΄, η οικονομική επιτροπή του δήμου Σουλίου για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :Έγκριση μελέτης και κατάρτιση των όρων διαγωνισμού της προμήθειας : «Προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών (Προμήθεια απορριμματοφόρου) –Συγκρότηση επιτροπής.
Έγκριση 1ου Α.Π του έργου : «ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ –ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ Δ.Ε ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ».
Απόδοση λογαριασμού και απαλλαγή υπολόγων Προέδρων πάγιας προκαταβολής Κοινοτήτων Δήμου Σουλίου.
Έγκριση Πρωτοκόλλου ελέγχου χρηματικής διαχείρισης Δήμου Σουλίου, μηνός Σεπτεμβρίου 2022.
Έγκριση Πρωτοκόλλου ελέγχου χρηματικής διαχείρισης Δήμου Σουλίου, μηνός Οκτωβρίου 2022.
Περί διαγραφής ή μη οφειλής.
Read More »
Συνεδριάζει την Παρασκευή η οικονομική επιτροπή του δήμου Σουλίου Συνεδριάζει την Παρασκευή η οικονομική επιτροπή του δήμου Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

Μία έκθεση φωτογραφίας που γέμισε με… Ήπειρο

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022
Μία έκθεση φωτογραφίας που γέμισε με… Ήπειρο


Ήπειρος και Αστυνομία συναντήθηκαν στην Αθήνα.. 
Σε μία έκθεση φωτογραφίας του Αιμίλιου Νέου με θέμα «Ηπειρώτες Αστυνομικοί» η οποία γίνεται με την υποστήριξη του ΚΕΜΕΑ και φιλοξενείται στην πρώην Σχολή Αξιωματικών της ΕΛΑΣ στη Λεωφόρο Μεσογείων.
Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν από τον Πρόεδρο της Βουλής και είχαν ως αποτέλεσμα να γεμίσει ο χώρος Ηπειρώτες, αστυνομικούς, πολιτικούς και άλλους.
Σύσσωμη η φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ με παρόντες τον Αρχηγό Κώστα Σκούμα και τους Υπαρχηγούς αλλά και η πολιτική ηγεσία δια του Υφυπουργού Λευτέρη Οικονόμου.
Από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής τιμήθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας και ο Διευθυντής του ΚΕΜΕΑ Νίκος Γερασιμίδης, καθώς το Κέντρο τα τελευταία χρόνια έχει στηρίξει έμπρακτα την αστυνομία με υλικοτεχνική υποδομή.
Η έκθεση που φιλοξενεί φωτογραφίας από την Ήπειρο και την δράστη της αστυνομίας θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου από τις δέκα το πρωί ως τις τέσσερις μετά το μεσημέρι.
Read More »
Μία έκθεση φωτογραφίας που γέμισε με… Ήπειρο Μία έκθεση φωτογραφίας που γέμισε με… Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

Ο Σεραφείμ Λιάπης νέος Γραμματέας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022
Ο Σεραφείμ Λιάπης νέος Γραμματέας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση


Διορίστηκαν οι ειδικοί γραμματείς που θα στελεχώσουν τις επτά Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας, με απόφαση του υπουργού, Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη.

Σύμφωνα με το ΥΠΕΣ, «πρόκειται για στελέχη τα οποία έχουν υπηρετήσει σε διαφορετικούς νευραλγικούς τομείς, κυρίως στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Περιφερειακής Διοίκησης, πάντα από θέσεις ευθύνης, και κρίνονται κατάλληλα για να επιτύχουν την αναμόρφωση της λειτουργίας των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων. Κύριο χαρακτηριστικό των προσώπων αυτών είναι ότι διακρίνονται για την εμβρίθεια και την εμπειρία που έχουν αποκομίσει στη Δημόσια Διοίκηση, καθώς και για το βάθος των σπουδών τους σε πολλαπλά και διαφορετικά γνωστικά πεδία».

Η επιλογή αποτελεί ένα σύνολο ανθρώπων, εκ των οποίων ορισμένοι υπηρετούσαν ήδη ως συντονιστές και η θητεία τους κρίνεται επιτυχημένη, όπως οι Ιωάννης Σάββας και Μαρία Κοζυράκη. Άλλοι έχουν μακρά θητεία στην Αυτοδιοίκηση και σημαντική εμπειρία στη λειτουργία των Αποκεντρωμένων, όπως ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος και ο Κώστας Τζανακούλης, ενώ δίνεται χώρος σε μία 25χρονη νέα γυναίκα, δικηγόρο με εξαιρετικό βιογραφικό, τη Μαριάννα Νικολαΐδου, γεγονός που μαρτυρά την έμπρακτη εμπιστοσύνη της κυβέρνησης τόσο στη νέα γενιά, όσο και στις γυναίκες. Την επτάδα συμπληρώνουν ο Σεραφείμ Λιάπης και ο Δημήτρης Κατσαρός, προερχόμενοι αντιστοίχως από τον ιδιωτικό τομέα και την Πολιτική Προστασία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, στελέχη με σημαντική διοικητική εμπειρία.

Στόχος του υπουργού είναι «να απαλειφθεί κάθε δυσλειτουργία που παρουσιάζει μέχρι σήμερα ο θεσμός της Αποκεντρωμένης Αυτοδιοίκησης, έπειτα από τις παρεμβάσεις στις οποίες προχώρησε το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ και να αποκατασταθεί ο κρίσιμος ρόλος για τον οποίο συστάθηκαν: η εφαρμογή των κυβερνητικών πολιτικών σε περιφερειακό επίπεδο και ο βέλτιστος συντονισμός μεταξύ των διαφορετικών επιπέδων διακυβέρνησης».

Σεραφείμ Λιάπης στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας
Ο Σεραφείμ Λιάπης είναι πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών, κάτοχος τίτλου μεταπτυχιακών σπουδών (MSc) στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και Διδάκτωρ Περιφερειακής Ανάπτυξης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει διατελέσει Υποδιοικητής του Ι.Κ.Α. και Πρόεδρος του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου και έχει εργαστεί στη διεύθυνση Προσωπικού, καθώς και στο αυτοτελές Γραφείο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου του Υπουργείου Οικονομικών, όπως επίσης και στην Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους. Είναι Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Παροχής Αερίου Αττικής. Γνωρίζει άριστα την Αγγλική γλώσσα.
Read More »
Ο Σεραφείμ Λιάπης νέος Γραμματέας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ο Σεραφείμ Λιάπης νέος Γραμματέας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

Ελάτε στο σπίτι του Αϊ Βασίλη στο Καστρί Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022
Ελάτε στο σπίτι του Αϊ Βασίλη στο Καστρί ΗγουμενίτσαςRead More »
Ελάτε στο σπίτι του Αϊ Βασίλη στο Καστρί Ηγουμενίτσας Ελάτε στο σπίτι του Αϊ Βασίλη στο Καστρί Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά βόλεϊ από τον ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022
Χριστουγεννιάτικο τουρνουά βόλεϊ από τον ΕΡΜΗ ΗγουμενίτσαςRead More »
Χριστουγεννιάτικο τουρνουά βόλεϊ από τον ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας Χριστουγεννιάτικο τουρνουά βόλεϊ από τον ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

Παρέμβαση Αντώνη Μπέζα στο συνέδριο για τον Βλαχόφωνο Ελληνισμό

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022
Παρέμβαση Αντώνη Μπέζα στο συνέδριο για τον Βλαχόφωνο Ελληνισμό


Σημαντική και ηχηρή, ήταν η παρέμβαση του πρώην υπουργού και βλάχου στην καταγωγή, Αντώνη Μπέζα, στο διεθνές επιστημονικό συνέδριο για τον Βλαχόφωνο Ελληνισμό που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων (ΠΟΠΣΒ) σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, το διήμερο 10 και 11 Δεκεμβρίου.

Μιλώντας ο κ. Μπέζας για την πολιτική διάσταση του λεγόμενου βλάχικου ζητήματος, τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου στη στρογγυλή τράπεζα που διοργανώθηκε με τη συμμετοχή του πρόεδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Βασίλη Κάγιου, του προέδρου της Ένωσης Βλάχων Αλβανίας Θανάση Πότση και του πρέσβη επί τιμή Σταύρου Τσιέπα, τόνισε ότι το «βλάχικο» είναι ένα αγνοημένο και πολύπλοκο εθνικό και κατ’ εξοχήν πολιτικό ζήτημα.

«Πιστεύω, επεσήμανε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Θεσπρωτίας, ότι όπως τεχνητά δημιουργήθηκε, με τον ίδιο τρόπο μπορεί τεχνητά να αναζωπυρωθεί, ειδικά σε μια περίοδο σαν αυτή που ζούμε, δηλαδή έντονου αναθεωρητισμού στα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη γενικότερα. Και η Ελλάδα του 21ου αιώνα, που μετρά φέτος 201 χρόνια από την Ανεξαρτησία της, να κινδυνεύσει να βρεθεί μπροστά σε μια νέα εστία αποσταθεροποίησης. Δεν κινδυνολογώ, αλλά όπως είπε ο Σοφοκλής Βενιζέλος προλογίζοντας το 1948 το βιβλίο του Ευάγγελου Αβέρωφ για την πολιτική πλευρά του Κουτσοβλαχικού ζητήματος, «οι ολίγοι, που γνωρίζουν τα θέματα, οφείλουν να ενημερώνουν τους λαούς» και εγώ θα πρόσθετα, οφείλουν να τους ενημερώνουν έγκαιρα.

Τότε, τις περιόδους 1859- 1917 και 1917- 1948, οι ίδιοι οι Βλάχοι, αβοήθητοι και ακαθοδήγητοι, με πάθος όμως και με επιμονή, πολέμησαν από μόνοι τους και δεν άφησαν το πράγμα να εξελιχθεί σε σοβαρό μειονοτικό ζήτημα. Σήμερα, που το θέμα είναι και πάλι στο προσκήνιο με το πρόσχημα του εγγραμματισμού και της διάσωσης της υποτιθέμενης βλάχικης γλώσσας, μπορεί οι Βλάχοι μέσα από την Πανελλήνια Ομοσπονδία να συνεχίζουν να δίνουν τον αγώνα τους, παρά τους «δούρειους ίππους» και απέναντι στις ξένες προπαγάνδες, όμως αυτός ο αγώνας δεν μπορεί να είναι ακόμη μοναχικός. Χρειάζεται την κρατική, πολιτική και οικονομική υποστήριξη. Το ελληνικό κράτος δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι θεατής».

Τέλος, ο Αντώνης Μπέζας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αλβανική πολιτική σε σχέση με το βλάχικο ζήτημα, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Έχω υποστηρίξει πολλές φορές ότι τα Τίρανα εργάζονται διαχρονικά με υπόγειες πολιτικές ήπιου διωγμού των Βορειοηπειρωτών, προκειμένου αυτοί να εξαναγκαστούν να εγκαταλείψουν τις πατρογονικές τους εστίες. Η πριν από λίγες ημέρες αναβολή της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού στις μειονοτικές περιοχές της Χιμάρας, της Δερβιτσάνης και της Λειβαδιάς, αποδεικνύει, για άλλη φορά, ότι η συμπεριφορά της Αλβανίας είναι προβληματική.

Στο πλαίσιο αυτού του «ήπιου διωγμού» εντάσσεται και η αναγνώριση «κατασκευασμένων» μειονοτήτων, όπως η Βλάχικη (Aromanians). Μια μειονότητα που βολεύει την Αλβανία να υπάρχει, αφού –κατά την Αλβανία- η μειονότητα αυτή δεν έχει αναφορά σε γειτονικό εθνικό κράτος και δεν χαρακτηρίζεται από την κατοίκησή της αποκλειστικά σε συγκεκριμένες περιοχές εντός της Αλβανίας.

Σε αντίθεση με τις δύο πρώτες περιόδους του «βλάχικου ζητήματος», τώρα δεν έχουμε από τη μεριά της Αλβανίας την άσκηση της σκληρής εθνολογικής πολιτικής του 20ου αιώνα, αλλά την ενθάρρυνση της εθνικής διαφορετικότητας. Ο στόχος είναι προφανής, να αποδυναμωθεί η Ελληνική Εθνική Μειονότητα και να αποκοπούν από αυτήν μέλη της με καθαρά ελληνική συνείδηση και καταγωγή.

Ενώ το Αλβανικό κράτος αναγνώριζε επίσημα τρείς εθνικές μειονότητες, την Ελληνική, τη Σλαβομακεδονική και την Μαυροβούνια- Σέρβικη σε περιορισμένες μειονοτικές ζώνες και δύο «πολιτισμικές ομάδες», τους Ρομά και τους Βλάχους, η κατάσταση άλλαξε με το νόμο του 2017 για τις μειονότητες. Ο αριθμός τους διευρύνθηκε σε εννέα, ενώ «αναβαθμίστηκαν» οι Βλάχοι και οι Ρομά σε ξεχωριστές μειονότητες.

Και εμείς μπροστά σε αυτή την κατάσταση, τι κάνουμε; Εμείς σαν Ελλάδα βάζουμε οι ίδιοι το μαχαίρι στην πλάτη μας. Σε εκδήλωση που οργανώθηκε πρόσφατα για αυτές τις εννέα μειονότητες από την Επιτροπή Μειονοτήτων σε ελληνικό δήμο της Αλβανίας, ο Έλληνας πρόξενος παρέστη ως επίσημος καλεσμένος και χειροκροτούσε, αναγνωρίζοντας έτσι εμμέσως πλην σαφώς ότι υπάρχει στην Αλβανία Βλάχικη και Μακεδονική μειονότητα. Μα καλά, δεν τον ενημέρωσε κανείς από το Υπουργείο Εξωτερικών ότι οι Βλάχοι της Αλβανίας αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού;».
Read More »
Παρέμβαση Αντώνη Μπέζα στο συνέδριο για τον Βλαχόφωνο Ελληνισμό Παρέμβαση Αντώνη Μπέζα στο συνέδριο για τον Βλαχόφωνο Ελληνισμό Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

Χριστουγεννιάτικη έκθεση χειροτεχνημάτων στο Γυμνάσιο Νέας Σελεύκειας

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022
Χριστουγεννιάτικη έκθεση χειροτεχνημάτων στο Γυμνάσιο Νέας ΣελεύκειαςRead More »
Χριστουγεννιάτικη έκθεση χειροτεχνημάτων στο Γυμνάσιο Νέας Σελεύκειας Χριστουγεννιάτικη έκθεση χειροτεχνημάτων στο Γυμνάσιο Νέας Σελεύκειας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

Πλήρης δικαστική δικαίωση της Περιφέρειας για τους χειρισμούς της στη μεταφορά του υπολείμματος από τη Μ.Ε.Α.

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022
Πλήρης δικαστική δικαίωση της Περιφέρειας για τους χειρισμούς της στη μεταφορά του υπολείμματος από τη Μ.Ε.Α.


Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων, που εκδόθηκε επί αιτήσεως οικονομικού φορέα της περιοχής ο οποίος στράφηκε κατά της Περιφέρειας Ηπείρου αμφισβητώντας τη νομιμότητα της μεταφοράς του υπολείμματος αποκλειστικά με Φορτηγά Δημόσιας Χρήσης (ΦΔΧ), δικαιώθηκε πλήρως η Περιφέρεια.

Συγκεκριμένα το Εφετείο έκρινε ότι η Περιφέρεια όχι μόνο έχει δικαίωμα να θέσει αυτόν τον όρο, αλλά υποχρεούται εκ του νόμου να τον θέσει. Έκρινε, δηλαδή, ότι η μεταφορά του υπολείμματος με Ιδιωτικής Χρήσης Φορτηγά (ΙΧΦ) είναι παράνομη. Την ίδια κρίση είχε εκφέρει πριν ομόφωνα και η Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΔΗΣΥ) επί προσφυγής του ίδιου φορέα.

Προγενέστερα, η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου επιληφθείσα αιτήσεων του ίδιου οικονομικού φορέα και φορέα τοπικής αυτοδιοίκησης έκρινε ομόφωνα ότι η αρμοδιότητα της μεταφοράς του υπολείμματος ανήκε αποκλειστικά στην Περιφέρεια που το μετέφερε με μηδενικό κόστος για όλους τους πολίτες της Ηπείρου.

Οι απαντήσεις στις επικρίσεις και τις συκοφαντίες που δέχθηκε και συνεχίζει να δέχεται ο Περιφερειάρχης Ηπείρου για το θέμα αυτό, είτε από άγνοια είτε από σκοπιμότητα, είναι θεσμικές και ηχηρές.
Read More »
Πλήρης δικαστική δικαίωση της Περιφέρειας για τους χειρισμούς της στη μεταφορά του υπολείμματος από τη Μ.Ε.Α. Πλήρης δικαστική δικαίωση της Περιφέρειας για τους χειρισμούς της στη μεταφορά του υπολείμματος από τη Μ.Ε.Α. Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

Χριστουγεννιάτικη γιορτή την Κυριακή στην Πλαταριά

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022
Χριστουγεννιάτικη γιορτή την Κυριακή στην ΠλαταριάRead More »
Χριστουγεννιάτικη γιορτή την Κυριακή στην Πλαταριά Χριστουγεννιάτικη γιορτή την Κυριακή στην Πλαταριά Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

«Fishy» στο MEGA αυτό το Σαββατοκύριακο με τον Σπύρο Πούλη στα Σύβοτα Θεσπρωτίας

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022
«Fishy» στο MEGA αυτό το Σαββατοκύριακο με τον Σπύρο Πούλη στα Σύβοτα Θεσπρωτίας


Το «Fishy» με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή του MEGA, σαλπάρει με το σκάφος «Εύα» και με ξεχωριστούς καλεσμένους.
To Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 15.40, φτάνουμε στα πανέμορφα Σύβοτα Θεσπρωτίας! Καλεσμένος της εκπομπής είναι ο ηθοποιός Σπύρος Πούλης, ο οποίος δηλώνει πως δεν έχει ψαρέψει ποτέ στη ζωή του και έτσι ο σύμβουλος ψαρέματος Κώστας Αντωνιάδης, αναλαμβάνει να του μάθει έστω τα βασικά. Στη συνέχεια, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Σπύρος Πούλης επισκέπτονται ένα εργαστήριο κατασκευής κοσμημάτων από χρυσό και παρακολουθούν βήμα-βήμα πώς φτιάχνεται μια βέρα.

Η ώρα του φαγητού φτάνει και ο σεφ Γιώργος Τσαπάρας ετοιμάζει κάτι πολύ ιδιαίτερο. Το τραπέζι ετοιμάζεται και το γεύμα σερβίρεται με θέα στη θάλασσα.

Read More »
«Fishy» στο MEGA αυτό το Σαββατοκύριακο με τον Σπύρο Πούλη στα Σύβοτα Θεσπρωτίας «Fishy» στο MEGA αυτό το Σαββατοκύριακο με τον Σπύρο Πούλη στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

Μ.Κάτσης: «Είναι ο τελευταίος σας Προϋπολογισμός. Σας είδαμε, σας υποστήκαμε, τελειώσατε»

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022
Μ.Κάτσης: «Είναι ο τελευταίος σας Προϋπολογισμός. Σας είδαμε, σας υποστήκαμε, τελειώσατε»


Στη Βουλή τοποθετήθηκε επί της συζήτησης του Προϋπολογισμού του 2023 ο βουλευτής Θεσπρωτίας και Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Μάριος Κάτσης.

Ο κ. Κάτσης στο ξεκίνημα της ομιλίας του ανέφερε πως σε κανονικές συνθήκες η Κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί και όχι να καταθέτει προϋπολογισμό σαν να μην συμβαίνει τίποτα. «Αν νομίζει ο πανικόβλητος κ. Μητσοτάκης, ότι μπορεί να συνεχίσει να κυβερνά κρυπτόμενος από τις απαράγραπτες ευθύνες του για την οικονομική, θεσμική και πολιτειακή εξαθλίωση που βιώνουμε, τότε νομίζω ότι πάσχει από διαστρεβλωμένη αντίληψη της πραγματικότητας», τόνισε ο Μάριος Κάτσης και συνέχισε λέγοντας: «Ένας τίτλος για τον τελευταίο σας προϋπολογισμό: That’s it. Σας είδαμε, σας υποστήκαμε, τέλος, τελειώσατε».

Στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αναφέρθηκε στο μείζον θέμα της ακρίβειας αναφέροντας πως η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η χώρα με την ακριβότερη βενζίνη της Ευρώπης, την ακριβότερη ηλεκτρική ενέργεια που πληρώνουμε, είτε άμεσα από την τσέπη μας, είτε μέσω του κρατικού προϋπολογισμού, η χώρα όπου το πραγματικό εισόδημα είναι στον πάτο της Ε.Ε., όπου μία μέση οικογένεια χρειάζεται έναν κατώτατο μισθό για να πληρώσει μόνο το ενοίκιό της. Την ίδια στιγμή που οι τράπεζες εκτινάσσουν τα επιτόκια των δανείων, αλλά αφήνουν τα επιτόκια καταθέσεων στο μηδέν. «Αποτέλεσμα να τρίβουν τα χέρια τους οι κάθε λογής Πάτσηδες και οι κάθε λογής Πιτσίκες. Τα ξέρετε τα ονόματα. Για αυτή την Ελλάδα πανηγυρίζετε, κυρίες και κύριοι της Νέας Δημοκρατίας», ανέφερε χαρακτηριστικά. Για να σημειώσει πως το αποτέλεσμα είναι: «Οι περισσότεροι συμπολίτες μας ψωνίζουν μόνο τα απολύτως απαραίτητα είδη διατροφής, δεν ανάβουν θέρμανση για να ζεσταθούν ή μετακινούν το όχημά τους μόνο σε περίπτωση ανάγκης. Έχουν ξεχάσει τι θα πει ψώνια, έχουν ξεχάσει τι θα πει διασκέδαση, έχουν ξεχάσει τι θα πει διακοπές.»

Κάνοντας αντιπαραβολή της παραπάνω κατάστασης που βιώνουν οι πολίτες με τα ρεκόρ κερδών των εταιρειών ενέργειας και καυσίμων, ο Μάριος Κάτσης ανέφερε πως ο κ. Μητσοτάκης νοιάζεται μόνο για τους τελευταίους, λέγοντας πως: «Είναι διεθνής κρίση, αλλά εδώ είμαστε οι πρωταθλητές της μιζέριας, της φτώχειας και της ανέχειας και φταίτε για αυτό. Και κυρίως δεν την πληρώνουμε όλοι το ίδιο. Κάποιοι δεν βγάζουν το μήνα και κάποιοι πλούσιοι κάνουν πάρτι υπερκερδών που δεν είχαν δει ούτε φανταστεί ούτε στον ύπνο τους.»

Αναφορικά με τις ελαφρύνσεις που δήθεν φέρνει η κυβέρνηση, υποστήριξε πως είναι μια κοροϊδία προς τους πολίτες, φέρνοντας ως παράδειγμα τα αυξημένα έσοδα από τον ΦΠΑ. «Με το ένα χέρι αρπάζετε από την τσέπη των πολιτών είκοσι, με το άλλο τους επιστρέφετε το ένα και ζητάτε να σας πουν και ευχαριστώ;», είπε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα ότι η κυβέρνηση έκοψε τη 13η σύνταξη και στέρησε τα αναδρομικά από ενάμισι εκατομμύριο συνταξιούχους.

Ως Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης αναφέρθηκε στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης επικεντρώνοντας την κριτική του στην αποτυχία στο κρίσιμο ζήτημα της απορροφητικότητας των πολύτιμων αυτή την εποχή πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης για δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού. Όπως ανέφερε: «Πέρα από τις λογιστικές πληρωμές υπάρχουν ελάχιστες πραγματικές δαπάνες για έργα που έχουν ενταχθεί και υλοποιούνται. Ένα από τα κύρια αφηγήματα της Κυβέρνησης είναι ο ψηφιακός μετασχηματισμός. Αλλά τα έργα που έχει επιδείξει μέχρι σήμερα με τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης, μπορεί να είναι προς συμβασιοποίηση, αλλά από δαπάνες κουλούρι, μηδέν». Παραθέτοντας τα σχετικά αριθμητικά στοιχεία, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι: «ο στόχος απορροφητικότητας που είχε θέσει η Κυβέρνηση το 2021 δεν επετεύχθη, ενώ με τους ρυθμούς της δεν επιτυγχάνεται ο στόχος ούτε για το 2022. Κι εδώ υπάρχει ο εξής κίνδυνος: Η χώρα να αποτύχει στην αξιολόγηση του Ταμείου Ανάκαμψης, που γίνεται από την Ε.Ε. στο τέλος του χρόνου, και το αποτέλεσμα θα είναι να χαθούν οι πόροι του.»

Παράλληλα, ο Μάριος Κάτσης επιτέθηκε στους Υπουργούς Οικονομικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης για μη ουσιαστικές απαντήσεις στην Ερώτηση που τους είχε καταθέσει σχετικά με την αποκάλυψη της εφημερίδας Le Monde ότι, σκανδαλωδώς, το ελληνικό σχέδιο απορρόφησης του Ταμείου Ανάκαμψης κατάρτισε η ίδια εταιρεία που στη συνέχεια πήρε και έργα και από αυτό, η PWC.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο κρίσιμο ζήτημα της κυβερνοασφάλειας, η οποία τόνισε πως χρειάζεται έμπρακτη στήριξη και πόρους, ασκώντας κριτική στον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τα εξωφρενικά χαμηλά σχετικά κονδύλια που προβλέπει ο προϋπολογισμός, καθώς και το γεγονός ότι η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου έχει αφεθεί υποστελεχωμένη, με ακάλυπτες τις 31 από τις 57 οργανικές θέσεις. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τι να περιμένει κανείς από μια Κυβέρνηση που χρησιμοποιεί ένα τόσο ευαίσθητο τομέα, την κυβερνοασφάλεια, ώστε να θολώσει τα νερά και να απεμπλακεί πολιτικά ο κ. Πιερρακάκης για όσα αίσχη έχουν γίνει από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για το Predator και από την ΕΥΠ.»

Συνοψίζοντας, εξ άλλου, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση, τόνισε: «Στο σχέδιο «Ελλάδα +» που έχουμε ανακοινώσει περιλαμβάνεται μια δίκαιη ψηφιακή μετάβαση με διαφάνεια, αποτελεσματικότητα και συμπερίληψη όλων στη νέα εποχή με όφελος και για το δημόσιο συμφέρον και για την καλή λειτουργία της αγοράς της τεχνολογίας, της πληροφορικής και επικοινωνιών.»

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Μάριος Κάτσης απευθυνόμενος στα έδρανα των βουλευτών και της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είπε: «Έχετε μια ευκαιρία, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, να κάνετε κάτι καλό για τη χώρα και τους πολίτες. Μην ανοίξετε λοιπόν τη Βουλή μετά τις γιορτές. Προκηρύξτε εκλογές έτσι ώστε ο κυρίαρχος λαός να σας στείλει πίσω τον λογαριασμό, ώστε να απαλλαγούμε από την πιο τοξική Κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Ήρθε η ώρα για αλλαγή, για δικαιοσύνη παντού, για ανακούφιση των πολιτών, για μείωση ανισοτήτων και για ανάσα Δημοκρατίας.»

Παρατίθεται το βίντεο ολόκληρης της ομιλίας του Μάριου Κάτση:

Read More »
Μ.Κάτσης: «Είναι ο τελευταίος σας Προϋπολογισμός. Σας είδαμε, σας υποστήκαμε, τελειώσατε» Μ.Κάτσης: «Είναι ο τελευταίος σας Προϋπολογισμός. Σας είδαμε, σας υποστήκαμε, τελειώσατε» Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

Παραδόθηκαν στη Θεσπρωτία τα πρώτα 500 λίτρα ΔΩΡΕΑΝ Πετρέλαιο Θέρμανσης

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022
Παραδόθηκαν στη Θεσπρωτία τα πρώτα 500 λίτρα ΔΩΡΕΑΝ Πετρέλαιο Θέρμανσης


Παραδόθηκαν από την ΕΚΟ Νικολάου Ανδρέας στη Θεσπρωτία, τα πρώτα 500 λίτρα ΔΩΡΕΑΝ Πετρέλαιο Θέρμανσης σε πολύτεκνη οικογένεια στην Ηγουμενίτσα.

Η HELLENiQ ENERGY, μέσω των θυγατρικών εταιρειών της, ΕΚΟ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητάς της, προσφέρει σε οικογένειες με τέσσερα προστατευόμενα τέκνα και άνω και χαμηλό ετήσιο οικογενειακό εισόδημα*, έως 500 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης με σκοπό να έχουμε όλοι ένα ζεστό σπίτι τις γιορτές!
* το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα ορίζεται από την Έρευνα Εισοδήματος και Συνθηκών Διαβίωσης των Νοικοκυριών: Έτος 2021 της ΕΛΣΤΑΤ, με βάση τον αριθμό των προστατευόμενων μελών του νοικοκυριού, προσαυξημένο κατά 10,5% από την ΗELLENiQ ENERGY.Κριτήρια συμμετοχής
Για να γίνει δεκτή η αίτησή σας, θα πρέπει να πιστοποιηθεί από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), βάσει της εκκαθαρισμένης φορολογικής σας δήλωσης για το έτος 2021, ότι:

 • Διαμένετε μόνιμα και νόμιμα στην ελληνική επικράτεια.
 • Έχετε την αποκλειστική γονική μέριμνα και επιμέλεια τουλάχιστον τεσσάρων προστατευόμενων τέκνων.
 • Με βάση τον αριθμό των προστατευόμενων τέκνων σας το ετήσιο οικογενειακό σας εισόδημα εμπίπτει στα όρια που αναφέρονται αναλυτικά στους όρους και προϋποθέσεις.

Επιπλέον, για να συμμετέχετε στο πρόγραμμα πρέπει να:
 • Χρησιμοποιείτε στη φορολογική κατοικία σας πετρέλαιο θέρμανσης.
 • Διαθέτετε καυστήρα εσωτερικής καύσης και δεξαμενή αποθήκευσης του πετρελαίου θέρμανσης.
Οικογένειες που έχουν δικαίωμα στη δωρεάν διάθεση πετρελαίου θέρμανσης είναι όσες:
• έχουν αποκλειστικά τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων (4) τουλάχιστον τέκνων από έναν ή περισσότερους γάμους ή νομιμοποιηθέντων ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων, τα οποία είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους (σημειώνεται πως στα τέκνα συνυπολογίζονται και αυτά με οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας). Ο αριθμός των τέκνων είναι αυτός που αναφέρεται στη δήλωση φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2021 που έχει υποβληθεί μέχρι την 31/10/2022 και έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εκκαθάρισης από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), έως την ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
• το ετήσιο συνολικό οικογενειακό τους εισόδημα, σύμφωνα με τη φορολογική δήλωση φορολογικού έτους 2021 και με βάση τον αριθμό των προστατευόμενων τέκνων που διαθέτουν, εμπίπτει στις παρακάτω κατηγορίες:


Read More »
Παραδόθηκαν στη Θεσπρωτία τα πρώτα 500 λίτρα ΔΩΡΕΑΝ Πετρέλαιο Θέρμανσης Παραδόθηκαν στη Θεσπρωτία τα πρώτα 500 λίτρα ΔΩΡΕΑΝ Πετρέλαιο Θέρμανσης Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

Άρση ασυλίας για Εύα Καϊλή και Μαρία Σπυράκη ζητά ο Ευρωπαίος Γενικός Εισαγγελέας

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022
Άρση ασυλίας για Εύα Καϊλή και Μαρία Σπυράκη ζητά ο Ευρωπαίος Γενικός Εισαγγελέας


Την άρση της ασυλίας για Εύα Καϊλή και Μαρία Σπυράκη ζήτησε σήμερα, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, ο Ευρωπαίος Γενικός Εισαγγελέας.

Σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπονται από το δίκαιο της Ένωσης, ο Εισαγγελέας ζήτησε την άρση της ασυλίας για τα δύο μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για υπόθεση που δεν συνδέεται με το λεγόμενο «Qatargate».

Η ανακοίνωση έρχεται από επίσημη σελίδα της ΕΕ, στην οποία αναφέρεται ότι βάσει ερευνητικής έκθεσης που ελήφθη από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF), υπάρχουν υποψίες για απάτη εις βάρος του προϋπολογισμού της ΕΕ, σε σχέση με τη διαχείριση της κοινοβουλευτικής αποζημίωσης, και ιδίως όσον αφορά την αμοιβή των διαπιστευμένων κοινοβουλευτικών βοηθών.

Η ανακοίνωση του Γενικού Εισαγγελέα
«Σήμερα, σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπονται από το δίκαιο της Ένωσης, ο Ευρωπαίος Γενικός Εισαγγελέας ζήτησε την άρση της ασυλίας της κας Εύας Καϊλή, μέλους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αλλά και της κυρίας Μαρίας Σπυράκη, μέλους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εκλεγμένη με τη Νέα Δημοκρατία.

Βάσει ερευνητικής έκθεσης που ελήφθη από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF), υπάρχουν υποψίες για απάτη εις βάρος του προϋπολογισμού της ΕΕ, σε σχέση με τη διαχείριση της κοινοβουλευτικής αποζημίωσης, και ιδίως όσον αφορά την αμοιβή των διαπιστευμένων κοινοβουλευτικών βοηθών.
Read More »
Άρση ασυλίας για Εύα Καϊλή και Μαρία Σπυράκη ζητά ο Ευρωπαίος Γενικός Εισαγγελέας Άρση ασυλίας για Εύα Καϊλή και Μαρία Σπυράκη ζητά ο Ευρωπαίος Γενικός Εισαγγελέας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

6 νέες θέσεις εργασίας στη ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022
6 νέες θέσεις εργασίας στη ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας


Η Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας (Δ.Ε.Υ.Α.Η.) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 6 ατόμων, που εδρεύει στην Ηγουμενίτσα, της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.

Οι θέσεις εργασίας
ΔΕ Υδραυλικών - 5 θέσεις
ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (Αποφρακτικού Οχήματος με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) - 1 θέση

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:
Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας, Ελευθερίας 7, Τ.Κ. 46100, Ηγουμενίτσα, απευθύνοντάς την στη Γραμματεία υπόψη κ. Κ. Τσίπη (τηλ. 2665023223).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 10 ημερών (υπολογιζόμενων ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Ηγουμενίτσας στο οποίο εδρεύει η υπηρεσία, καθώς και στο δικτυακό τόπο της υπηρεσίας (www.deyaig.gr), εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.
Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη), τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων:στην υπηρεσία στην ανωτέρω διεύθυνση ή στο δικτυακό τόπο της ΔΕΥΑΗ (www.deyaig.gr),
στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Ενημερωτική πύλη → Πολίτες → Έντυπα - Διαδικασίες → Διαγωνισμών Φορέων → Ορ. Χρόνου ΣΟΧ,
στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι → Ανεξάρτητες και άλλες αρχές → ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Ενημερωτική πύλη → Πολίτες →Έντυπα –Διαδικασίες → Διαγωνισμών Φορέων → Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Δείτε εδώ ολόκληρη την προκήρυξη.

Read More »
6 νέες θέσεις εργασίας στη ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας 6 νέες θέσεις εργασίας στη ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

17 προσλήψεις για 6 μήνες στον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022
17 προσλήψεις για 6 μήνες στον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας


Δημοσιεύτηκαν στο ΚΗΜΔΣ, οι προσκλήσεις για την πρόσληψη 17 εξωτερικών συνεργατών στον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας.
Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν το αργότερο μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου.
Βέβαια η διοίκηση της ΟΛΗΓ, απέστειλε τις προσκλήσεις μόνο σε συγκεκριμένα πρόσωπα της αρεσκείας τους, όπως άλλωστε προβλέπεται και από τη σχετική νομοθεσία.
Για την ευρύτερη όμως ενημέρωσή σας, δημοσιεύουμε τις 17 προσκλήσεις και... που ξέρετε, ίσως σταθείτε τυχεροί (λέμε τώρα) και φάτε και εσείς ένα κομμάτι ψωμί από το λιμάνι της πόλης.

Δείτε τις θέσεις και κατεβάστε την αντίστοιχη πρόσκληση:
 1. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ∆ΙΚΤΥΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (hardware) ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ∆ΙΚΤΥΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΤΗΣ Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε., ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ Η/Υ, ΤΩΝ ∆ΙΑΚΟΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ∆ΙΑΣΤΗΜΑ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ» µε προϋπολογισµό 6.000,00€ (έξι χιλιάδων ευρώ) πλέον ΦΠΑ. 
 2. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΚΑΙ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΙΜΕΝΑΚΑΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ∆ΙΑΣΤΗΜΑΕΞΙ (6) ΜΗΝΩΝ» µε προϋπολογισµό 7.200,00€ (Επτά χιλιάδων διακοσίων ευρώ)πλέον ΦΠΑ. 
 3. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ∆ΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε., ∆ΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ∆ΙΕΥΘΥΝΣΗΣΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΧΡΟΝΙΚΟ ∆ΙΑΣΤΗΜΑ ΕΞΙ (6) ΜΗΝΩΝ» µε προϋπολογισµό 7.200,00€ (επτά χιλιάδωνδιακοσίων ευρώ) πλέον ΦΠΑ.
 4. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΣΚΑΦΩΝ ΣΥΒΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΧΡΟΝΙΚΟ ∆ΙΑΣΤΗΜΑ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ» µε προϋπολογισµό 6.000,00€ (έξιχιλιάδων ευρώ) πλέον ΦΠΑ.
 5. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗΣΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ∆ΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε.,ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΧΕΤΙΚΩΝΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ∆ΙΑΣΤΗΜΑ ΕΞΙ (6) ΜΗΝΩΝ» µεπροϋπολογισµό 9.500,00€ (εννιά χιλιάδες πεντακόσια ευρώ) πλέον ΦΠΑ.
 6. «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ, ΤΩΝΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΒ∆ΟΜΑ∆ΙΑΙΩΝΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ (REPORTING) ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝΜΗΝΙΑΙΩΝ, ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑΩΝ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΜΟ∆ΙΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ∆ΙΑΣΤΗΜΑ ΕΞΙ (6)ΜΗΝΩΝ» µε προϋπολογισµό 7.900,00€ (επτά χιλιάδες εννιακόσια ευρώ) πλέονΦΠΑ.
 7. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝΤΜΗΜΑΤΩΝ ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΗΣ Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε.ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ∆ΙΑΣΤΗΜΑ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ» µε προϋπολογισµό 7.500,00€(επτά χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ) πλέον ΦΠΑ.
 8. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ∆ΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ- ΤΜΗΜΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣΧΩΡΩΝ ΤΗΣ Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. ΣΤΙΣ ∆ΙΑ∆ΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΧΩΡΩΝΚΑΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ∆ΙΑΣΤΗΜΑΕΞΙ ΜΗΝΩΝ» µε προϋπολογισµό 6.000,00€ (έξι χιλιάδων ευρώ) πλέον ΦΠΑ.
 9. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΚΑΙ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΣ Ο.Λ.ΗΓ.Α.Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ∆ΙΑΣΤΗΜΑ ΕΞΙ (6) ΜΗΝΩΝ» µε προϋπολογισµό6.000,00€ (έξι χιλιάδων ευρώ) πλέον ΦΠΑ.  
 10. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΑΝΑ∆ΡΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣΤΗΣ ΜΙΣΘΟ∆ΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΧΡΟΝΙΚΟ ∆ΙΑΣΤΗΜΑ ΕΞΙ (6) ΜΗΝΩΝ» µε προϋπολογισµό 5.700,00€ (πέντεχιλιάδων επτακοσίων ευρώ) πλέον ΦΠΑ. 
 11. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ∆ΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ-ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ(ΠΛΑΣΤΙΓΓΕΣ, ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ-ΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, ΧΥ∆ΗΝ,Κ.Τ.Λ) ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΝΣΚΑΦΩΝ (ΡΟΛΟΣ ΕΠΟΠΤΗ) ΚΑΙ ∆ΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ∆ΙΑΣΤΗΜΑ ΕΞΙ (6) ΜΗΝΩΝ» µε προϋπολογισµό 7.500,00€ (επτά χιλιάδωνπεντακοσίων ευρώ) πλέον ΦΠΑ.
 12. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΓΙΑ ΣΤΗΝΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΣΤΗΝ ∆ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΚΗΜ∆ΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ∆ΙΑΣΤΗΜΑ ΕΞΙ (6) ΜΗΝΩΝ» µε προϋπολογισµό 6.000,00€ (έξι χιλιάδων ευρώ)πλέον ΦΠΑ.
 13. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΚΥΚΛΩΜΑ ΕΣΟ∆ΩΝ – ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ∆ΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΤΗΣ Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε.ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ∆ΙΑΣΤΗΜΑ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ» µε προϋπολογισµό 7.200,00€ (επτάχιλιάδων διακοσίων ευρώ) πλέον ΦΠΑ.
 14. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΈΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ∆ΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ∆ΙΑΣΤΗΜΑ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ» µε προϋπολογισµό 6.000,00€ (έξι χιλιάδων ευρώ)πλέον ΦΠΑ.
 15. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΣΚΑΦΩΝ ΠΛΑΤΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΧΡΟΝΙΚΟ ∆ΙΑΣΤΗΜΑ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ» µε προϋπολογισµό 6.000,00€ (έξιχιλιάδων ευρώ) πλέον ΦΠΑ. 
 16. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ PARKING P7 ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ∆ΙΑΣΤΗΜΑ ΕΞΙ (6)ΜΗΝΩΝ» µε προϋπολογισµό 6.000,00€ (Έξι χιλιάδες ευρώ) πλέον ΦΠΑ. 
 17. «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΓΡΑΦΕΙΟΥ ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ∆ΙΑΣΤΗΜΑ ΕΞΙ (6) ΜΗΝΩΝ» µε προϋπολογισµό 6.000,00€ (έξι χιλιάδων ευρώ)πλέον ΦΠΑ.  

Read More »
17 προσλήψεις για 6 μήνες στον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας 17 προσλήψεις για 6 μήνες στον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

Σύλληψη 47χρονου και 68χρονου στην Ηγουμενίτσα

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022
Σύλληψη 47χρονου και 68χρονου στην Ηγουμενίτσα


Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 68 και 47 ετών, προέβησαν απογευματινές ώρες την 13/12/2022, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι η 47χρονη κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό της, καθώς και των δύο (02) ανήλικων τέκνων της, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με την συνέργεια του 68χρονου οδηγού Ι.Χ.Ε. οχήματος, ο οποίος τους μετέφερε και θα ταξίδευε μαζί τους παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα και το εν λόγω Ι.Χ.Ε. όχημα.
Read More »
Σύλληψη 47χρονου και 68χρονου στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 47χρονου και 68χρονου στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων της Παραμυθιάς

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022
Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων της Παραμυθιάς

Read More »
Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων της Παραμυθιάς Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων της Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

Ζητείται Υπεύθυνος Παραγωγής (Service Station) στη HelNet στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022
Ζητείται Υπεύθυνος Παραγωγής (Service Station) στη HelNet στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας


Η HelNet ABEE αναζητά υπεύθυνο παραγωγής για την νέα μονάδα επισκευής και συντήρησης διχτυών ιχθυοκαλλιέργειας στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας.

Κύρια καθήκοντα:
- Οργάνωση παραγωγής
- Επίβλεψη και διαχείριση προσωπικού παραγωγής
- Παρακολούθηση και τήρηση χρονοδιαγραμμάτων και στόχων παραγωγής
- Υπεύθυνος συντήρησης μηχανημάτων παραγωγής
- Εκπαίδευση προσωπικού στις παραγωγικές διαδικασίεςκαι στους κανόνες υγείας και ασφάλειας
- Τήρηση αρχείων διαχείρισης ποιότητας (ISO9001)
- Συνεργασία με Διοικητικό Προσωπικό

Απαιτούμενα προσόντα:

Εκπαίδευση:
- Απόφοιτος ΤΕΙ/ΑΕΙ τεχνικής κατεύθυνσης (Μηχανολογία, Μηχανικός Παραγωγής, κλπ.)

Προϋπηρεσία:
- Τουλάχιστον 2 χρόνια προϋπηρεσία σε θέση ευθύνης κατά προτίμηση σε Βιομηχανία / Βιοτεχνία
- Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
- Προηγούμενη προϋπηρεσία σε κλωστοϋφαντουργικές ή ιχθυοκαλλιεργητικές μονάδες επιθυμητή

Ικανότητες:
- Οργανωτικός
- Επικοινωνιακός – διαχείριση προσωπικού παραγωγής
- Τεχνικές γνώσεις και ικανότητες (ευχέρεια στη χρήση εργαλείων επισκευής μηχανημάτων)
- Τήρηση αρχείων και εντύπων παραγωγής
- Γνώση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας
- Χρήση ηλ. υπολογιστών
- Βασική γνώση Αγγλικής


Η εταιρία προσφέρει:
- Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών (βάσει εμπειρίας)
- Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον
- Προοπτικές εξέλιξης σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο Όμιλο Εταιριών

Επικοινωνία: Αποστολή βιογραφικών στα info@helnet.gr και info@fishcare.gr
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Μιττάκος Ιωάννης 6936651048
Read More »
Ζητείται Υπεύθυνος Παραγωγής (Service Station) στη HelNet στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας Ζητείται Υπεύθυνος Παραγωγής (Service Station) στη HelNet στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση το Σάββατο στον Παραπόταμο

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση το Σάββατο στον ΠαραπόταμοRead More »
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση το Σάββατο στον Παραπόταμο Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση το Σάββατο στον Παραπόταμο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

Τυποργάνωση: Μοναδικές προσφορές σε ημερολόγια και κάθε είδους εκτυπώσεις

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022

Τυποργάνωση: Μοναδικές προσφορές σε ημερολόγια και κάθε είδους εκτυπώσεις Read More »
Τυποργάνωση: Μοναδικές προσφορές σε ημερολόγια και κάθε είδους εκτυπώσεις Τυποργάνωση: Μοναδικές προσφορές σε ημερολόγια και κάθε είδους εκτυπώσεις Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

Σελίδες