Συνάντηση μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο Φιλιάτι

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2022
Συνάντηση μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο Φιλιάτι


Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου το βράδυ στο «ΚΑΦΕ TSEVAS» στους Φιλιάτες η ΟΜ Φιλιατών και η ΝΕ Θεσπρωτίας υποδεχτήκαμε σε κλίμα συντροφικότητας τα νέα μέλη ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία του Δήμου Φιλιατών.


Μετά το καλωσόρισμα των νέων μελών από το Συντονιστή της ΟΜ Φιλιατών Βαγγέλη Λιανό, απηύθυναν χαιρετισμό και έκαναν σύντομες πολιτικές ομιλίες ο βουλευτής Μάριος Κάτσης και το μέλος της ΚΕ Αθηνά Ιωάννου.

Ο Συντονιστής της ΝΕ Θεσπρωτίας
Θωμάς Δημητρίου
Read More »
Συνάντηση μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο Φιλιάτι Συνάντηση μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο Φιλιάτι Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2022 Rating: 5

Η πρώτη εβδομαδιαία έκθεση του ΕΟΔΥ - "Έκρηξη" κρουσμάτων στη Θεσπρωτία

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2022
Η πρώτη εβδομαδιαία έκθεση του ΕΟΔΥ - "Έκρηξη" κρουσμάτων στη Θεσπρωτία


Την πρώτη εβδομαδιαία έκθεση για την πορεία της πανδημίας δημοσιοποίησε ο ΕΟΔΥ. Ο Εθνικός Οργανισμός έχει προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές καθώς στην έκθεση τα μοναδικά στοιχεία που παρέχονται για τους νομούς αφορούν στις αναλογίες κρουσμάτων ανά εκατό χιλιάδες πληθυσμού. Δεν δίνει δηλαδή ούτε τον ακριβή αριθμό που έχει επιβεβαιωθεί.

Ακόμη όμως και από τα στοιχεία αυτά γίνεται σαφές ότι τα κρούσματα στην Ήπειρο παραμένουν στα ύψη και οι εβδομαδιαίες μεταβολές είναι σε υψηλά ποσοστά.

Έτσι και σύμφωνα με τα στοιχεία:
-Στο Νομό Άρτας επιβεβαιώθηκαν 652 κρούσματα ανά εκατό χιλιάδες πληθυσμού. Η εβδομαδιαία μεταβολή υπολογίζεται σε 30,6%.
-Στο Νομό Θεσπρωτίας επιβεβαιώθηκαν 1.612 κρούσματα ανά εκατό χιλιάδες πληθυσμού με την εβδομαδιαία μεταβολή να ανέρχεται στο 87,4%.
-Στο Νομό Ιωαννίνων επιβεβαιώθηκαν 1.196 κρούσματα ανά εκατό χιλιάδες πληθυσμού με την εβδομαδιαία μεταβολή να φτάνει στο 61,8%.
-Στο Νομό Πρέβεζας επιβεβαιώθηκαν 787 κρούσματα ανά εκατό χιλιάδες πληθυσμού με την εβδομαδιαία μεταβολή να υπολογίζεται στο 37,2%.

Η εικόνα στη χώρα
Τα δεδομένα αφορούν την εβδομάδα αναφοράς ISO 27/2022 (4 Ιουλίου 2022-10 Ιουλίου 2022).
Την εβδομάδα αναφοράς στη χώρα καταγράφηκαν 13.623 κρούσματα COVID-19 ανά εκατομμύριο πληθυσμού (18% εβδομαδιαία μεταβολή), εκ των οποίων οι επαναλοιμώξεις αφορούν το 17% των λοιμώξεων.
Ο συνολικός αριθμός των λοιμώξεων ανέρχεται σε 4.058.998, εκ των οποίων 51.6% γυναίκες.
Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου ήταν 327 ασθενείς (16% εβδομαδιαία μεταβολή), ενώ ο μέσος όρος εξιτηρίων ανέρχεται σε 239 ασθενείς (19% εβδομαδιαία μεταβολή).
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 109 (67.0% άνδρες) με διάμεση ηλικία 73 έτη και το 94.5% να έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Την εβδομάδα αναφοράς καταγράφηκαν 16 θάνατοι ασθενών COVID-19 ανά εκατομμύριο πληθυσμού (33% εβδομαδιαία μεταβολή), ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 30.496 θάνατοι, με το 95,7% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Read More »
Η πρώτη εβδομαδιαία έκθεση του ΕΟΔΥ - "Έκρηξη" κρουσμάτων στη Θεσπρωτία Η πρώτη εβδομαδιαία έκθεση του ΕΟΔΥ - "Έκρηξη" κρουσμάτων στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2022 Rating: 5

Αλλάξτε πάροχο μέχρι τις 20 ΙΟΥΛΊΟΥ και κερδίστε την χαμηλότερη τιμή στην αγορά

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2022
Αλλάξτε πάροχο μέχρι τις 20 ΙΟΥΛΊΟΥ και κερδίστε την χαμηλότερη τιμή στην αγοράΑλλάξτε πάροχο μέχρι τις 20 ΙΟΥΛΊΟΥ και κερδίστε την χαμηλότερη τιμή στην αγορά με βάση την καινούρια τιμολόγηση εξασφαλίζοντας:
50€ ΔΩΡΕΆΝ καύσιμα με τις δώροκαρτες της Shell.
ΔΩΡΕΆΝ την νέα υπηρεσία προσωπικού συμβούλου ενέργειας για διαρκής και άμεση ενημέρωση σε σχέση με τη παροχή σας και την αγορά του ρεύματος. 
Επισκεφθείτε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο πρώτο κατάστημα ενέργειας στην Ηγουμενίτσα. Σουλίου 1 Πλατεία Δημαρχείου. 
George Verbis Επίσημος Συνεργάτης 
6974613977 6993236888 2665 100324 
gverbis.nrgprovider@gmail.com 

«nrg, ενέργεια με τη σιγουριά της Motor Oil» 
Με τόσα προνόμια η λογική λέει nrg!
Read More »
Αλλάξτε πάροχο μέχρι τις 20 ΙΟΥΛΊΟΥ και κερδίστε την χαμηλότερη τιμή στην αγορά Αλλάξτε πάροχο μέχρι τις 20 ΙΟΥΛΊΟΥ και κερδίστε την χαμηλότερη τιμή στην αγορά Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2022 Rating: 5

Το ξενοδοχείο Οrnella Beach Hotel αναζητά προσωπικό

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2022
Το ξενοδοχείο Οrnella Beach Hotel αναζητά προσωπικό


Το ξενοδοχείο Οrnella Beach Hotel αναζητά σερβιτόρους -ες 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 6937282906
Read More »
Το ξενοδοχείο Οrnella Beach Hotel αναζητά προσωπικό Το ξενοδοχείο Οrnella Beach Hotel αναζητά προσωπικό Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2022 Rating: 5

Συνελήφθη ημεδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2022
Συνελήφθη ημεδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας


Συνελήφθη χθες (11-07-2022) το βράδυ στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία, λίγη ώρα νωρίτερα και ενώ βάδιζε στην πόλη των Ιωαννίνων, άγνωστος την προσέγγισε και προέβη σε βάρος της σε πράξη, που πρόσβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.
Ύστερα από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν στην ευρύτερη περιοχή και τον συνέλαβαν.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Read More »
Συνελήφθη ημεδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας Συνελήφθη ημεδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2022 Rating: 5

Βίντεο από τη συνδρομή της Αστυνομίας σε ασθενοφόρο για τη διακομιδή βρέφους από την Ηγουμενίτσα στα Γιάννενα

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2022
Βίντεο από τη συνδρομή της Αστυνομίας σε ασθενοφόρο για τη διακομιδή βρέφους από την Ηγουμενίτσα στα Γιάννενα


Η συνδρομή της Άμεσης Δράσης και της Τροχαίας για την έγκαιρη διακομιδή βρέφους στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα ήταν για μία ακόμη φορά καθοριστική.

Η διακομιδή έγινε το απόγευμα της Κυριακής καθώς το μωρό που νοσούσε από κορωνοϊό είχε παρουσιάσει αναπνευστικά προβλήματα.

Το μωρό και η οικογένειά του βρισκόταν στην περιοχή της Θεσπρωτίας.

Από τον κόμβο της Εγνατίας το ασθενοφόρο κινήθηκε με την συνδρομή περιπολικών της Τροχαίας και της Άμεσης Δράσης με σκοπό την ταχύτερη και ασφαλή μετάβαση στο νοσοκομείο.

Και χρειάστηκαν λίγα λεπτά τα αποτυπώθηκαν σε βίντεο που ανάρτησε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου.


Read More »
Βίντεο από τη συνδρομή της Αστυνομίας σε ασθενοφόρο για τη διακομιδή βρέφους από την Ηγουμενίτσα στα Γιάννενα Βίντεο από τη συνδρομή της Αστυνομίας σε ασθενοφόρο για τη διακομιδή βρέφους από την Ηγουμενίτσα στα Γιάννενα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2022 Rating: 5

Πάνω από 100 τα θετικά rapid tests εχτές στη Θεσπρωτία

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2022
Πάνω από 100 τα θετικά rapid tests εχτές στη Θεσπρωτία


Την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022, πραγματοποιήθηκαν 168 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 67 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις οποίες διενεργήθηκαν 24123 rapid test και ανευρέθηκαν 4946 θετικά (20.5%). Από τις 4946 περιπτώσεις, οι 2322 αφορούν άνδρες και οι 2624 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 44,21 έτη.
Στο νομό Θεσπρωτίας τα θετικά rapid tests έφτασαν τα 105.

ΓΝ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
134 rapid test με 20 θετικά (14.93%) αφορούν σε 9 άνδρες και 11 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 57 έτη

ΠΑΛΑΙΟ ΚΕΠ ΠΕΡΔΙΚΑΣ
43 rapid test με 6 θετικά (13.95%) αφορούν σε 3 άνδρες και 3 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 61 έτη

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ
306 rapid test με 79 θετικά (25.82%) αφορούν σε 37 άνδρες και 42 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 45 έτη
Read More »
Πάνω από 100 τα θετικά rapid tests εχτές στη Θεσπρωτία Πάνω από 100 τα θετικά rapid tests εχτές στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2022 Rating: 5

Διαδικτυακή αγορά εισιτηρίων διαρκείας για τους φίλους του Θεσπρωτού

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2022
Διαδικτυακή αγορά εισιτηρίων διαρκείας για τους φίλους του Θεσπρωτού


Η ΠΑΕ Θεσπρωτός ανταποκρινόμενη στο αίτημα πολλών φίλων της ομάδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, δημιούργησε διαδικτυακή πρόσβαση για την online κράτηση και αγορά εισιτηρίων διαρκείας.
Πλέον, το σύνολο των εισιτηρίων διαρκείας καθίσταται προσβάσιμο για κράτηση και αγορά από το διαδίκτυο, γεγονός που προσφέρει μεγάλη ευελιξία και ευκολία στους φίλους και στις φίλες της ομάδας.
Από τον υπολογιστή ή το κινητό του, ο κάθε φίλος ή φίλη του Θεσπρωτού, μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας και με τον τρόπο αυτό να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας και του τόπου μας.
Η ΠΑΕ ευχαριστεί όλους τους Θεσπρωτούς, είτε διαμένουν και δραστηριοποιούνται στη χώρα μας είτε βρίσκονται στο εξωτερικό, για το αμέριστο ενδιαφέρον τους για την ομάδα και τους καλεί να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας.

Για να κάνετε online κράτηση εισιτηρίου διαρκείας επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6976335252
Read More »
Διαδικτυακή αγορά εισιτηρίων διαρκείας για τους φίλους του Θεσπρωτού Διαδικτυακή αγορά εισιτηρίων διαρκείας για τους φίλους του Θεσπρωτού Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2022 Rating: 5

Μπαράζ ελέγχων της Οικονομικής Αστυνομίας σε Σύβοτα και Πάργα - Τί διαπιστώθηκε

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2022
Μπαράζ ελέγχων της Οικονομικής Αστυνομίας σε Σύβοτα και Πάργα - Τί διαπιστώθηκε


Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, πραγματοποιήθηκαν, το τριήμερο 8 έως 10 Ιουλίου 2022, έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Κω, Ρόδο, Σύβοτα και Πάργα, για την τήρηση της ασφαλιστικής – εργατικής και φορολογικής νομοθεσίας.
Ελέγχθηκαν συνολικά 16 καταστήματα και βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε 13 από αυτά, ενώ κινήθηκαν διαδικασίες για 48ωρη αναστολή λειτουργίας εστιατορίου στην Κω.

Ειδικότερα, κατά τους ελέγχους διαπιστώθηκε:

Στα Σύβοτα
σε εστιατόριο, να απασχολούνται 3 εργαζόμενοι που δεν ήταν καταχωρημένοι στους πίνακες προσωπικού και
σε εστιατόριο, η μη έκδοση 4 αποδείξεων και να απασχολείται ως εργαζόμενος άτομο, το οποίο δεν ήταν καταχωρημένο στους πίνακες προσωπικού και επιπλέον διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ανήλικο. Για την περίπτωση αυτή σχηματίστηκε σχετική δικογραφία από το Α.Τ. Ηγουμενίτσας για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας των ανηλίκων κατά την απασχόληση.

Στην Πάργα
σε καφέ – μπαρ, η μη έκδοση απόδειξης και να απασχολείται εργαζόμενος που δεν ήταν καταχωρημένος στους πίνακες προσωπικού.

Για όλες τις περιπτώσεις ενημερώνονται οι αρμόδιες υπηρεσίες (Σ.Ε.Π.Ε., Δ.Ο.Υ., Π.Ε.Κ.Α.) για την επιβολή των ανάλογων διοικητικών κυρώσεων.
Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.
Read More »
Μπαράζ ελέγχων της Οικονομικής Αστυνομίας σε Σύβοτα και Πάργα - Τί διαπιστώθηκε Μπαράζ ελέγχων της Οικονομικής Αστυνομίας σε Σύβοτα και Πάργα - Τί διαπιστώθηκε Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2022 Rating: 5

"Είλωτες" από την Ομάδα Τέχνης ΦΑΟΣ 2022 στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2022
"Είλωτες" από την Ομάδα Τέχνης ΦΑΟΣ 2022 στην ΗγουμενίτσαΔευτέρα 18 Ιουλίου 2022, «Οι είλωτες» θεατρική παράσταση από την Ομάδα Τέχνης ΦΑΟΣ, στο Δημοτικό σχολείο Γραικοχωρίου, στις 21:15 με είσοδο 10€ στο ταμείο και 8€ προπώληση. 
Προπώληση βιβλιοπωλείο Μητσέλου στην Ηγουμενίτσα

Οι "Είλωτες" είναι ένα σύγχρονο έργο, γραμμένο από τον Δημήτρη Θεοχάρη, ηθοποιό του Θεάτρου ΦΑΟΣ. Διδάσκεται και σκηνοθετείται από τον Θωμά Λιώλιο και την Αρτέμιδα Αγαθοπούλου, στο εργαστήρι εδώ και 4 μήνες. Τα πρόσωπα του έργου, υποδύονται οι διδάσκοντες και σπουδαστές του θεάτρου, αλλά και συνεργάτες.
Οι "Είλωτες" είναι μία, κατά βάση, κωμωδία αριστοφανικής φύσης, με κοινωνικοπολιτικό υπόβαθρο, που αναφέρεται στον αρχαίο μύθο του Έρωτα και της Ψυχής. Ο θεός Έρωτας χάνει την αγάπη του, απογοητεύεται και απομακρύνεται από την ζωή των ανθρώπων, με αποτέλεσμα εκείνοι να καταλήξουν είλωτες, αλλά για πόσο; Εδώ ο συγγραφέας αποκλείει το "για πάντα" και βάζει ένα ζευγάρι ειλώτων σε μεγάλη περιπέτεια...

Συντελεστές
Πρωτότυπο κείμενο : Δημήτρης Θεοχάρης
Σκηνοθεσία/ Σκηνικά/ Κοστούμια
και διδασκαλία ρόλων : Θωμάς Λιώλιος - Άρτεμις Αγαθοπούλου
Εμβόλιμες σκηνοθετικές προτάσεις και προσεγγίσεις : Βαγγέλης Ανδρέου
Πρωτότυπη μουσική και αυτοσχεδιασμοί επί σκηνής : Άρτεμις Αγαθοπούλου
Ακούγονται επίσης μουσικές συνθέσεις του Θανάση Κλεώπα
Σχεδιασμός φωτισμού : Θωμάς Λιώλιος
Έργο αφίσας : Άρτεμις Αγαθοπούλου
Βοηθός ενδυματολόγου: Billie Rose
Φωτογραφία : roseminstudio

Παίζουν :
Άρτεμις Αγαθοπούλου, Βαγγέλης Ανδρέου, Χαράλαμπος Δούφλιας, Βαγγέλης Κολιούσης,
Χριστίνα Βάνα, Σπύρος Οικονομίδης, Παναγιώτα Παππά, Δημήτρης Θεοχάρης,
Θωμάς Λιώλιος, Γιώργος Ντόστας, Billie Rose, Δήμητρα Χρόνη, Λίλα Γκοντούλα, Αλεξάνδρα Τσιάβου, Μάγδα Μπάλλου, Άλεξ Μαραζοπούλου, Έλενα Λιώλιου, Βασιλεία Θεολόγου.

*
"Θα καταφέρει ο άνθρωπος να ξαναβρεί τον Έρωτα, οπότε και την ελευθερία του;
Είμαστε ικανοί να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στα μάτια, οπότε και ο ένας τον άλλον;
Είμαστε άξιοι να δημιουργήσουμε κάτι φρέσκο, αγνό κι αληθινό, μέσα από τις στάχτες;
Ποιος στ' αλήθεια είναι ο Θεός Έρωτας;
Ποιοί στ' αλήθεια είμαστε;
Αυτά τα ερωτήματα και πολλά άλλα
ευελπιστούμε να γεννηθούν την ώρα της παράστασης, με την ευχή να επανέλθει στην ζωή μας, εκτός από τον Έρωτα, την Ελευθερία και την Αγάπη, και ο απαραίτητος δημιουργικός στοχασμός, μέσω της ευθυμίας, του σαρκασμού και του γέλιου."

Άρτεμις Αγαθοπούλου
Read More »
"Είλωτες" από την Ομάδα Τέχνης ΦΑΟΣ 2022 στην Ηγουμενίτσα "Είλωτες" από την Ομάδα Τέχνης ΦΑΟΣ 2022 στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2022 Rating: 5

Συνέντευξη του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Θεσπρωτός Παρασκευά Βλάχου

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2022
Συνέντευξη του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Θεσπρωτός Παρασκευά Βλάχου 


Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Θεσπρωτός Παρασκευάς Βλάχος, παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Θεσπρωτός (fcthesprotos.com).

Αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, στις επικείμενες μεταγραφές, τα δοκιμαστικά που θα γίνουν στο τέλος Ιουλίου για να επιλεγούν ποδοσφαιριστές για την επαγγελματική ομάδα αλλά και την ομάδα Νέων, ενώ απευθύνει κάλεσμα σε φορείς, επιχειρηματίες και φιλάθλους για να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών Θεσπρωτού.

Ας δούμε τι είπε:

Έπειτα από μία δύσκολη, πλην όμως πετυχημένη χρονιά, όπου ο Θεσπρωτός κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία, την Super League-2, πως προετοιμάζεται και οργανώνεται η ομάδα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου;
Εμείς, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ακολουθούμε το πλάνο και διεκδικούμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Το σύνθημά μας είναι ‘κάθε χρόνο πιο ψηλά’. Ξεκινάμε και φέτος με τα δοκιμαστικά τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο τέλος του μήνα. Πιο συγκεκριμένα το διήμερο 29 και 30 Ιουλίου στο προπονητικό κέντρο της Κεστρίνης, ενώ θα προηγηθούν στις 26 και 27 Ιουλίου τα δοκιμαστικά για την ομάδα των Νέων. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και όλα δείχνουν ότι φέτος θα έχουμε τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη φορά. Μέσα από αυτή την διαδικασία ο έμπειρος προπονητής μας Χουάν Ραμόν Ρότσα και το επιτελείο του θα επιλέξουν κάποιους ποδοσφαιριστές για την επαγγελματική ομάδα και σε συνεργασία και με τον προπονητή της ομάδας Νέων Παναγιώτη Χατζηπέτρο θα επιλεγούν και παίκτες για την U20. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές αλλά και τους γονείς τους για τη συμμετοχή στα δοκιμαστικά. Εδώ θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι πέρυσι μέσα από τα δοκιμαστικά επιλέχτηκαν πέντε ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν με την επαγγελματική ομάδα.
Όσον αφορά την προετοιμασία τις επαγγελματικής ομάδας προγραμματίζουμε την έναρξη της προετοιμασίας για την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου λόγω το ότι το Πρωτάθλημα, με βάση τα μέχρι σήμερα δεδομένα θα αρχίσει προς το τέλος Σεπτεμβρίου.

Με δεδομένο ότι τη νέα σεζόν θα υποβιβαστούν περισσότερες ομάδες από κάθε όμιλο και η παραμονή στην κατηγορία γίνεται πιο δύσκολη, ποιες είναι οι κινήσεις εκείνες που θα καταστήσουν τον Θεσπρωτό περισσότερο ανταγωνιστικό; Έχουν γίνει κάποιες μεταγραφές; Ποια θα είναι η ενίσχυση της ομάδας;
Θέλω να ενημερώσω τους φιλάθλους μας ότι όλες οι επιλογές που γίνονται, είτε αφορούν αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών είτε μεταγραφές, οι οποίες θα είναι αξιόλογες γίνονται έπειτα από τις υποδείξεις του προπονητή μας και του επιτελείου του.
Με βάση το φετινό μας πλάνο η ομάδα θα ενισχυθεί με την προσθήκη πέντε έμπειρων ποδοσφαιριστών αλλά και με άλλους νεώτερης ηλικίας παίκτες οι οποίοι μαζί με τα παιδιά που παραμένουν και έχουν δώσει ήδη τα διαπιστευτήριά τους, θα αποτελέσουν ένα αξιόμαχο σύνολο.
Πιστεύω ότι έμψυχο δυναμικό το οποίο έχουμε είναι αξιόλογο και μαζί με τις μεταγραφές που θα κάνουμε θα δημιουργηθεί ένα ακόμη πιο ανταγωνιστικό σύνολο.
Εδώ θα ήθελα να επισημάνω ότι ο Θεσπρωτός είναι η μοναδική ίσως επαγγελματική ομάδα στην Ελλάδα που οι αρχηγοί του είναι ‘γέννημα –θρέμμα’ του τοπικού ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τους Μπίκα, Σταυρίδη και Κωνσταντίνου οι οποίοι με την εμπειρία τους βοηθούν στην επίλυση κάθε ζητήματος.

Εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα που στελεχώνουν την ομάδα;
Πριν αναφερθώ σε τυχόν αλλαγές θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου που πλαισιώνουν επάξια τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, το ιατρικό τιμ αλλά και όλο το προσωπικό της ομάδας γιατί και σε αυτούς οφείλεται η πετυχημένη πορεία. Επίσης θα ήταν άδικο να μην συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές της Κ20 και τους προπονητές Χατζηπέτρο και Καζάκο για την σοβαρή και αξιόλογη δουλειά που γίνεται στην ομάδα Νέων και για την πορεία στο Πρωτάθλημα, αλλά και για την σπουδαία δουλειά που γίνεται συνολικά στην Ακαδημία. Συνταγή που πετυχαίνει δεν την αλλάζεις. Ωστόσο εάν κάποιος ή κάποιοι θελήσουν να αποχωρήσουν να προσωπικούς λόγους να είσαστε βέβαιοι ότι θα αντικατασταθούν με εξίσου άξιους συνεργάτες και θα προχωρήσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Ποιο μήνυμα θέλετε να στείλετε στους φίλους της ομάδας, που θέλουν να βλέπουν τον Θεσπρωτό, να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και να είναι ανταγωνιστικός στο νέο Πρωτάθλημα;
Μιλώντας πρώτα απ’ όλα ως Θεσπρωτός, θέλω να υπογραμμίσω την παρουσία του μεγαλομετόχου κ. Γιώργου Αραμπατζάκη, που αποτελεί κόσμημα και πολυτέλεια για την πόλη μας και το ποδόσφαιρο της Θεσπρωτίας. Επίσης υπάρχει η πολύ σημαντική παρουσία του Χουάν Ραμόν Ρότσα που τιμάει την ομάδα μας και την Ηγουμενίτσα, καθώς και μία πλειάδα στελεχών που ως μέλη της διοίκησης ‘σηκώνουν’ το βάρος της προσπάθειας.
Κλείνοντας απευθύνω κάλεσμα προς όλους τους φορείς, τους επιχειρηματίες της πόλης μας και τον κόσμο της ομάδας μας που πάντα είναι ο 12δεκατος παίχτης, ν’ ‘αγκαλιάσουν’ περισσότερο την προσπάθεια του Θεσπρωτού και να εμπιστευτούν το πλάνο που έχει εκπονηθεί, διότι η υλοποίησή του μόνο οφέλη θα φέρει για την Ηγουμενίτσα, αλλά και ολόκληρο το Νομό Θεσπρωτίας. Πρέπει να γνωρίζουν ότι όλους τους θέλουμε δίπλα μας. Δεν περισσεύει κανείς.
Read More »
Συνέντευξη του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Θεσπρωτός Παρασκευά Βλάχου Συνέντευξη του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Θεσπρωτός Παρασκευά Βλάχου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2022 Rating: 5

Missing alert για τον 58χρονο Χαράλαμπο Κοντό

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2022
Missing alert για τον 58χρονο Χαράλαμπο Κοντό


Στις 10/7/2022, εξαφανίστηκε από την περιοχή Μορφάτι Θεσπρωτίας, ο Κοντός Χαράλαμπος, 58 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Κόντου Χαράλαμπου στις 11/7/2022 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Κοντός Χαράλαμπος έχει ύψος 1.75 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει άσπρα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Φορούσε σκουρόχρωμο παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρο σακάκι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Read More »
Missing alert για τον 58χρονο Χαράλαμπο Κοντό Missing alert για τον 58χρονο Χαράλαμπο Κοντό Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2022 Rating: 5

Σελίδες