Ηγουμενίτσα: Η ανάκληση αδειών των καταστημάτων OSTRIA, SOHO και ΑΠΟΛΙΣ, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τη Δευτέρα

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016
Καλείστε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας την Δευτέρα 06 Ιουνίου 2016 και ώρα 09.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου, αρ. 3), για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:
 • Ανάκληση της με αριθ. 9013/05.08.2005 Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ» με την επωνυμία «SOHO» εκμετάλλευσης Ευάγγελου Νικολάου του Θεόδωρου, που βρίσκεται στην περιοχή της παραλίας του Δρεπάνου Δημοτική Κοινότητα Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
 • Ανάκληση της με αριθ. 8590/01.07.2005 Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΟΠΕΝ ΜΠΑΡ» με την επωνυμία «ΟΣΤΡΙΑ» εκμετάλλευσης Θεόφιλου Κονάκη και Κωνσταντίνου Σακαρέλη, που βρίσκεται στην περιοχή της παραλίας του Δρεπάνου Δημοτική Κοινότητα Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
 • Ανάκληση της με αριθ. 20493/24.07.2014 Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΙV – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» με την επωνυμία «ΑΠΟΛΙΣ» εκμετάλλευσης Παύλου Μακρίδη του Πέτρου, που βρίσκεται στην περιοχή Ασπροβούνι – Τσιπουρίκι στη Δημοτική Κοινότητα Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
 • Ανάκληση της με αριθ. 20492/24.07.2014 Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ “ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ”» με την επωνυμία «ΑΠΟΛΙΣ» εκμετάλλευσης Παύλου Μακρίδη του Πέτρου, που βρίσκεται στην περιοχή Ασπροβούνι – Τσιπουρίκι στη Δημοτική Κοινότητα Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
 • Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας μουσικής (διασκέδαση – μηχανικά μέσα) στο Κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΛΗΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» ιδιοκτησίας Ευφροσύνης Τατσάκης του Θεόδωρου, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Πλαταριάς του Δήμου Ηγουμενίτσας.
 • Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας μουσικής (διασκέδαση – μηχανικά μέσα) στο Κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΛΗΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ)» ιδιοκτησίας Παναγιώτη Νάνη του Μηνά, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Πλαταριάς του Δήμου Ηγουμενίτσας.
 • Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας μουσικής (διασκέδαση – μηχανικά μέσα) στο Κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΙV – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» ιδιοκτησίας Ηρακλή Καίσαρη του Αθανάσιου, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Πλαταριάς του Δήμου Ηγουμενίτσας.
 • Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας μουσικής (διασκέδαση – μηχανικά μέσα) στο Κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΙV – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ “ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ – ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΜΠΑΡ”» ιδιοκτησίας της ΠΕΚΡΙΔΗΣ ΑΝ. – ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Γ. Ο.Ε., με νόμιμο εκπρόσωπο τον Γεώργιο Παπαντωνίου του Αντώνιου, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Λαδοχωρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Η ανάκληση αδειών των καταστημάτων OSTRIA, SOHO και ΑΠΟΛΙΣ, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τη Δευτέρα Ηγουμενίτσα: Η ανάκληση αδειών των καταστημάτων OSTRIA, SOHO και ΑΠΟΛΙΣ, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τη Δευτέρα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπή κινητών τηλεφώνων και κατοχή ναρκωτικών

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016


Συνελήφθη, χθες (03-06-2016) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 23χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή δύο κινητών τηλεφώνων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης, συνελήφθησαν και τέσσερις ημεδαποί (μία 52χρονη γυναίκα και τρεις άνδρες, ηλικίας 56, 58 και 47 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 23χρονος δράστης, χθες το πρωί αφαίρεσε από αυλή μονοκατοικίας στα Ιωάννινα δύο κινητά τηλέφωνα, ιδιοκτησίας 69χρονου ημεδαπού, τα οποία στη συνέχεια πούλησε στην 52χρονη και στον 56χρονο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της 52χρονης βρέθηκε στην κατοχή της το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο ενώ συνελήφθη και ένας 58χρονος ημεδαπός διότι στην κατοχή του βρέθηκαν (860) ναρκωτικά χάπια.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προανάκρισης προέκυψε ότι, ο 23χρονος δράστης την ίδια ημέρα, είχε προμηθευτεί δύο ναρκωτικά χάπια από 47χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν εννέα συσκευασίες με δισκία βουπρενορφίνης.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ τα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Read More »
Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπή κινητών τηλεφώνων και κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπή κινητών τηλεφώνων και κατοχή ναρκωτικών Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

Συλλήψεις τριών ημεδαπών για καταδικαστικές αποφάσεις

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016


Συνελήφθησαν, προχθές (03-06-2016) στην Άρτα, στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς των υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Άρτας, Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας, τρεις ημεδαποί, για καταδικαστικές αποφάσεις.

Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:

· Χθες το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας, ποινής φυλάκισης δύο ετών, για παράνομη διακίνηση μεταναστών.

· Χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής – Στερεάς Ελλάδας, ποινής φυλάκισης δέκα μηνών, για παραχάραξη.

· Xθες το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσπρωτίας, ποινής φυλάκισης πέντε μηνών, για κλοπή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Read More »
Συλλήψεις τριών ημεδαπών για καταδικαστικές αποφάσεις Συλλήψεις τριών ημεδαπών για καταδικαστικές αποφάσεις Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

Ο Σατραπίσκος σε ένα παραμύθι -Του Σταύρου Κωστάρα

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016

Μια φορά και έναν καιρό σε ένα μικρό μέρος της πατρίδας που ήταν κοντά στη θάλασσα βασίλευε ένας μικρός σατράπης. Επειδή ήταν κοντός, και για να τον ξεχωρίζουν από τους άλλους, τον αποκαλούσαν Σατραπίσκο (ή Άκη οι δικοί του). 
 
Αυτός λοιπόν ο Σατραπίσκος όταν βασίλευε, και για να λύσει τα προβλήματα των υπηκόων του, μίλαγε όλη μέρα στο τηλέφωνο. Δεν είχε «δωρεάν προς όλους» και οι λογαριασμοί που έρχονταν ήταν παραφουσκωμένοι!!! Πεντακόσιες (500) λίρες τη φορά και βάλε. Αλλά τι τον έμελλε!! Δικά του ήταν;; Τα φόρτωνε στους υπηκόους αφού εκείνοι τα πλήρωναν. 
 
Για να μετακινείται ο Σατραπίσκος αγόρασε, με έξοδα των υπηκόων πάντα, ένα κάρο με πολλά άλογα που χώραγε 2.000 κυβικά. Το κάρο, αν και πληρωμένο με λεφτά των πολιτών, το έπαιρνε μαζί του και το στάβλιζε κάτω από το χαγιάτι του παλατιού που έμενε στην πρωτεύουσα. Τι? Φυσικά και δεν έμενε με τους υπηκόους του. Αυτός ήταν σατράπης έπρεπε να μένει στην πρωτεύουσα και όχι με τους παρακατιανούς τους υπηκόους του. Εξάλλου είχε αγοράσει και καινούριο παλάτι εκεί. 
 
Μιας και ο Σατραπίσκος ήταν μαθημένος να γράφει φιρμάνια και μαντάτα τα ακριβοπλήρωνε κιόλα! Την τελευταία φορά που έστειλε ένα φιρμάνι το πλήρωσε 1.000 λίρες για να γραφτεί σε μια άλλη φυλλάδα. Με τις λίρες των υπηκόων πάντα! Τότε δεν είχε δικιά του φυλλάδα και τα πλήρωνε. Μάλλον για αυτό και την πήρε τη δικιά του την φυλλάδα. Γιατί τόσα που γράφει τρελά και παλαβά που θα τα έστελνε και ποιος θα τα δημοσίευε? Και δεν έχει πλέον και τα λεφτά των υπηκόων για να πληρώνει τα μαντάτα που γράφει. Ούτε και κανένας άλλος θα του τα πλήρωνε, αν και μέσα στην τρέλα του γράφει πολλά και στον κόσμο αρέσει να γελάει. Α ναι! Έγραφε και κανένα "βιβλίο" που και που, αλλά και αυτό με ξένες λίρες, πληρωμένο από το σεντούκι όπου φύλαγε ο Σουλτάνος τις λίρες του κράτους!!! 
 
Αγαπούσε πολύ τους γείτονές του. Κι όχι μόνο αυτούς που έμεναν στη σατραπεία του αλλά και στην γειτονική σατραπεία της άλλης χώρας. Τόσο πολύ που τους έκανε γλέντια χορούς και τραγούδια. Κάθε χρόνο. Όλα πληρωμένα από τον κορβανά των υπηκόων του πάντα. Α! Τους έβαζε και για δουλειά στα δημόσια έργα που έκανε ο Σατραπίσκος. Τους καλοπλήρωνε κιόλας. Αφού κανόνιζε και τους έδινε και κάτι παραπάνω. Υπερωρίες τα βάφτιζε ο Σατραπίσκος. Ανασφάλιστους μεν αλλά και με μισθό και με υπερωρίες τους είχε. Σιγά μην καταλάβαιναν οι χαζό-υπήκοοι του που σκόρπαγε αυτός τις λίρες. Άσε που πολλοί απ’ αυτούς, της γειτονικής σατραπείας της άλλης χώρας, ψήφιζαν στις εκλογές για την εκλογή σατράπη και τους χρειαζόταν. Ναι! Βέβαια! Ήταν εκλεγμένος σατράπης ο Σατραπίσκος! Όχι ότι κι ότι!! Με σταλινικά ποσοστά παρακαλώ!! Πληρωμένα τα είχε έτσι κι αλλιώς! 
 
Α όλα κι όλα! Δεν έπαιρνε μόνο τους γείτονες στη δούλεψή του ο Σατραπίσκος. Έπαιρνε πολλούς κι απ’ τους δικούς του υπηκόους. Πιο πολλούς απ’ ότι χρειαζόταν και για αυτό κάποιους τους πλήρωνε μόνο και τους άφηνε σπίτι τους χωρίς να δουλεύουν. Ε δεν έγινε και τίποτα! Δικές του λίρες ήταν;;; Των υπηκόων ήταν! Άσε που τους δικούς του υπηκόους, τους πήγαινε εκδρομές συνέχεια. Διήμερες και τριήμερες παρακαλώ με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Ταξίδι, ύπνο, φαγητό, ορχήστρες! Όλα πληρωμένα. Δικές του λίρες ήταν και αυτές;; Όχι!! Από τον κρατικό κορβανά του Σουλτάνου ήταν!!! Άρα σιγά που θα τα λογάριαζε! 
 
Το επόμενο παραμύθι θα έχει τίτλο: «Ο Σατραπίσκος και οι φίλοι του».Και με τις ιστορίες που έχω ακούσει για τον Σατραπίσκο θα έχει πολλά ακόμη παραμύθια για τους μικρούς μας φίλους!! 
 
Σταύρος Κωστάρας
Ο Σταύρος Κωστάρας, γεννήθηκε στον Κατσικά Ιωαννίνων και αποφοίτησε από  το 1ο Λύκειο Ιωαννίνων (Αρρένων). 
Απόφοιτος της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών του Στρατού.    
Απόφοιτος του τμήματος Σπουδών στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό  του Ε.Α.Π. Μιλάει αγγλικά, αλβανικά και ιταλικά.    
Είναι απόστρατος αξιωματικός, πρώην δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Φιλιατών Θεσπρωτίας.
 
Read More »
Ο Σατραπίσκος σε ένα παραμύθι -Του Σταύρου Κωστάρα Ο Σατραπίσκος σε ένα παραμύθι -Του Σταύρου Κωστάρα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ 81η ΔΕΘ

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ανταποκρινόμενο σε πρόσκληση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) αποφάσισε την συμμετοχή του με περίπτερο στην 81η ΔΕΘ στις 10-18 Σεπτεμβρίου 2016 στην Θεσσαλονίκη.

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου θα προβληθεί η Θεσπρωτία ως τουριστικός προορισμός, θα προβληθούν οι υπόλοιποι παραγωγικοί κλάδοι του νομού και θα διανεμηθεί το προωθητικό υλικό των επιχειρήσεων μελών μας που το επιθυμούν.

Παράλληλα, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, αξιοποιώντας το μνημόνιο συνεργασίας της ΚΕΕΕ με την ΔΕΘ ΑΕ, ενημερώνει ότι όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετέχουν με δικό τους περίπτερο στην 81η ΔΕΘ, θα είναι δικαιούχοι προσφοράς μειωμένης τιμής ενοικίασης περιπτέρου και εξοπλισμού ως ακολούθως: 30€/τ.μ. πλέον ΦΠΑ ο χώρος και 17€/τ.μ. πλέον ΦΠΑ ο εξοπλισμός του περιπτέρου.

Καλούμε τις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας που επιθυμούν να συμμετέχουν στην 81η ΔΕΘ με δικό τους περίπτερο, να εκδηλώσουν έως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 το ενδιαφέρον τους στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας (στα: mitroa2@e-thesprotias.gr και Fax 2665029489) και δηλώνοντας παράλληλα και τα τ.μ. που θα χρειασθούν ώστε να ενημερώσουμε έγκαιρα την ΚΕΕΕ για την κράτηση του χώρου.

Οι ανωτέρω δράσεις παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς κόστος συμμετοχής για τις επιχειρήσεις μας (εκτός των ατομικών επιχειρηματικών συμμετοχών με δικά τους περίπτερα) στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών μας.

Read More »
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ 81η ΔΕΘ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ 81η ΔΕΘ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών - διαρρήξεων από μονοκατοικίες

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016


Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, δύο υποθέσεις κλοπών - διαρρήξεων από μονοκατοικίες στην Ανατολή Ιωαννίνων.

Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός 28χρονου υπηκόου Αλβανίας, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 19 έως 25-02-2016 στην Ανατολή Ιωαννίνων διέρρηξε δύο μονοκατοικίες, απ’ όπου αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό και ένα κλειδί Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.

Read More »
Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών - διαρρήξεων από μονοκατοικίες Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών - διαρρήξεων από μονοκατοικίες Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

Τα «φιλέτα» της Ηπείρου που οδηγήθηκαν στο υπερταμείο - Δύο στη Θεσπρωτία

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016Εκατοντάδες είναι τα ακίνητα στην Ήπειρο, που πέρασαν μαζί με χιλιάδες άλλα στο υπερταμείο, το οποίο θα μεριμνήσει για την αξιοποίησή τους!

Πέρα από τα ακίνητα που ανήκουν στο ΤΑΙΠΕΔ το δρόμο της πώλησης, ιδιωτικοποίησης ή όποιου άλλου όρου επιλεγεί, παίρνουν στρατόπεδα, εκτάσεις φιλέτα και παραθαλάσσια ακίνητα.

Πρόκειται για όλα τα ακίνητα που ήταν στην ιδιοκτησία του ΕΟΤ και τα τελευταία χρόνια βρίσκονταν στην δικαιοδοσία της ΕΤΑΔ.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι τα ακίνητα –εβδομήντα χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα- δεν ονοματίζονται στην τροπολογία που ψηφίστηκε από την Βουλή, ενώ αναλυτικός τους κατάλογος, όσο κι αν αναζητηθεί, δεν θα βρεθεί.

Στον τρισδιάστατο χάρτη που φιλοξενεί η ΕΤΑΔ στην ιστοσελίδα της, υπάρχουν μόνο αριθμοί, τους οποίους αδυνατεί να ερμηνεύσει κάποιος που δεν έχει ειδικές γνώσεις.

Προ τριετίας ωστόσο και σε εκδήλωση του ΤΑΙΠΕΔ που είχε γίνει στα Γιάννινα, είχαν παρουσιαστεί αρκετά κι ενδιαφέροντα στοιχεία για τα ακίνητα αυτά και είχε προκληθεί θύελλα αντιδράσεων.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που είχαν παρουσιαστεί τότε στην Ήπειρο έχουν καταγραφεί 836 ακίνητα, ορισμένα εκ των οποίων τότε ανήκαν ήδη στο ΤΑΙΠΕΔ, ενώ τώρα περνούν όλα το νέο υπερταμείο.

Σε αυτά περιλαμβάνονται:
- Έκταση 83 στρεμμάτων στο Σεβαστό Παραμυθιάς - Παραθαλάσσια έκταση 74 στρεμμάτων στη Σαγιάδα
- Οι παλιοί στρατώνες στο κέντρο των Ιωαννίνων (Λιθαρίτσια)
- Έκταση του δημοσίου στην Πεδινή, δίπλα στην Πανεπιστημιούπολη
- Το πρώην στρατόπεδο Κονκουρή στην Πρέβεζα
- Παραθαλάσσια έκταση στην Αμμουδιά του Δήμου Πάργας
- Η παράκτια έκταση του Αράχθου στην Άρτα.

Το πάρκο στα Λιθαρίτσια, όπως και το δημοτικό πάρκινγκ, παραχωρούνταν από τον ΕΟΤ στο Δήμο, με πολυετείς συμβάσεις.

Η τελευταία έληξε το 2011 και παρά τις προσπάθειες που έγιναν η έκταση δεν παραχωρήθηκε ξανά.

Προ ημερών, όταν από την Δημοτική Αρχή επανήλθε το ζήτημα της ανάπλασης, υποστηρίχθηκε ότι το ιδιοκτησιακό είναι λυμένο, χωρίς όμως να αποσαφηνιστεί με πιο τρόπο...

Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι, την ώρα που εκατοντάδες ακίνητα της Ηπείρου, οδηγούνται στο ξεπούλημα δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση από κανέναν επίσημο φορέα.

Οι κυβερνητικοί βουλευτές τηρούν σιγή ιχθύος, τα κόμματα επίσης, όπως και η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ή δεν έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί ή το θεωρούν ελάσσονος σημασίας.
Read More »
Τα «φιλέτα» της Ηπείρου που οδηγήθηκαν στο υπερταμείο - Δύο στη Θεσπρωτία Τα «φιλέτα» της Ηπείρου που οδηγήθηκαν στο υπερταμείο - Δύο στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

Νέος Πανελλήνιος Ενωτικός Φορέας αγροτικών συνεταιρισµών με την συμμετοχή του Βασίλη Παρόλα

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016


Με την συμμετοχή του Γενικού Διευθυντή της Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσπρωτίας και αντιπρέοδρου της COGECA (Γενική Επιτροπή Αγροτικού Συνεργατισμού της ΕΕ) Βασίλη Παρόλα, γεννηθηκε ενας νέος µεγάλος Ενωτικός Φορέας των συνεταιρισµών

«Γονείς» του, πρωτοπόροι συνεταιριστές, εκπρόσωποι δεκάδων συνεταιρισµών, που δίνουν τη µάχη της παραγωγής και της εξωστρέφειας µε σηµερινούς και όχι χτεσινούς όρους. Που αντιλαµβάνονται, και θέλουν να αντιλαµβάνονται, τις νέες συνθήκες και τις νέες απαιτήσεις µιας δύσκολης και πολυσύνθετης αγοράς.

Και θέλουν όχι απλώς να φυτοζωούν, περιµένοντας κρατικές ενισχύσεις και «φιλάνθρωπους» εµπόρους, αλλά να συµµετέχουν σε µια διαδικασία ανάπτυξης και προόδου, που θα βελτιώσει και τη δική τους ζωή, αλλά και την εθνική οικονοµία.

Πρόκειται για µια πρωτοβουλία που µπορεί να αλλάξει πολλά από τα δεδοµένα στην αγροτική µας οικονοµία. Γιατί, σε µια στιγµή που όλοι αντιλαµβάνονται ότι η ισχύς εν τη ενώσει, αχίλλειο πτέρνα για τον αγροτικό κόσµο αποτελούν οι αγκυλώσεις που κληροδότησε ένα παρελθόν στασιµότητας και φαυλότητας. Η νέα εποχή χρειάζεται νέες ιδέες, νέους ανθρώπους, νέες µορφές οργάνωσης, νέες πρωτοβουλίες. Και οι αγρότες, όπως όλες οι µεγάλες κοινωνικές οµάδες, χρειάζονται την οργάνωση που θα έχει το κύρος, τις θέσεις και τη δύναµη να τους εκπροσωπεί απέναντι στο κράτος. Πολύ περισσότερο, όταν είναι στρατηγικής σηµασίας ο ρόλος της αγροτικής παραγωγής στην εθνική οικονοµία, και οι αγροτικές καταθέσεις στις τράπεζες ανέρχονται γύρω στα 10 δισ., την ώρα που τα αγροτικά δάνεια δεν ξεπερνούν τα 2,5 δισ.

Το νέο είναι επιτέλους εδώ. Και µόνο το γεγονός ότι κάποιοι αποφάσισαν το µεγάλο βήµα, είναι παράθυρο ελπίδας. Που θα γίνει πόρτα βεβαιότητας, αν η πρωτοβουλία στηριχτεί από τον αγροτικό κόσµο. Αν αποφύγει τις παγίδες του κρατικού πατερναλισµού και της κοµµατικής «προστασίας» και κρατά ανοιχτά τα µάτια στον κόσµο που έρχεται, όχι σε εκείνον που φεύγει.
Read More »
Νέος Πανελλήνιος Ενωτικός Φορέας αγροτικών συνεταιρισµών με την συμμετοχή του Βασίλη Παρόλα Νέος Πανελλήνιος Ενωτικός Φορέας αγροτικών συνεταιρισµών με την συμμετοχή του Βασίλη Παρόλα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ- ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016

Μετά την 24η πρωινή ώρα ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.

Η 24ωρη εφημερία αρχίζει στις 8 π.μ. και λήγει στις 8 π.μ την επόμενη ημέρα

1 ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΟΝΤΟΣ
2 ΠΕΜΠΤΗ ΚΟΤΙΝΑΣ
3 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΣΠΙΩΤΗ ΣΠΥΡ.
4 ΣΑΒΒΑΤΟ 8 π.μ. -3μ.μ. ΜΑΣΤΟΡΑΣ – ΚΟΤΙΝΑΣ - ΜΠΕΚΙΟΥ
 3μ.μ έως  πρωί ΜΑΣΤΟΡΑΣ
5 ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΥΡΗ
6 ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΣΠΙΩΤΗΣ
7 ΤΡΙΤΗ ΚΟΥΦΑΛΑΣ
8 ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΑΚΡΙΔΗ
9 ΠΕΜΠΤΗ ΛΙΑΚΟΥ ΕΦΗ
10 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΠΠΑΣ
11 ΣΑΒΒΑΤΟ 8π.μ -3μ.μ. ΝΤΑΗΣ – ΛΙΑΚΟΥ – ΚΟΥΦΑΛΑΣ
 3μ.μ έως  πρωί ΝΤΑΗΣ
12 ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΟΛΟΤΣΗΣ
13 ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΠΕΚΙΟΥ
14 ΤΡΙΤΗ ΚΟΝΤΟΣ
15 ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΟΤΙΝΑΣ
16 ΠΕΜΠΤΗ ΑΣΠΙΩΤΗ ΣΠΥΡ.
17 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ KATΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
18 ΣΑΒΒΑΤΟ 8 π.μ.-3μ.μ.ΚΟΥΡΗ – ΑΣΠΙΩΤΗ ΣΠ. – ΚΟΝΤΟΣ
3μ.μ έως  πρωί ΚΟΥΡΗ
19 ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΣΠΙΩΤΗΣ
20 ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΟΥΦΑΛΑΣ
21 ΤΡΙΤΗ ΜΑΚΡΙΔΗ
22 ΤΕΤΑΡΤΗ ΛΙΑΚΟΥ ΕΦΗ
23 ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΠΠΑΣ
24 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΤΑΗΣ
25 ΣΑΒΒΑΤΟ 8 π.μ. -3μ.μ. ΜΠΟΛΟΤΣΗΣ– ΠΑΠΠΑΣ–ΜΑΚΡΙΔΗ
3μ.μ έως  πρωί ΜΠΟΛΟΤΣΗΣ
26 ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΕΚΙΟΥ
27 ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΟΝΤΟΣ
28 ΤΡΙΤΗ ΚΟΤΙΝΑΣ
29 ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΣΠΙΩΤΗ ΣΠΥΡ.
30 ΠΕΜΠΤΗ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Read More »
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ- ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ- ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

65χρονος πυροβόλησε κατά λάθος 49χρονη σε γλέντι

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016
 
 
65χρονος πυροβόλησε κατά λάθος 49χρονη σε γλέντι

Από το γλέντι στο νοσοκομείο κατέληξε μία 49χρονη γυναίκα καθώς τραυματίστηκε από τον πυροβολισμό συγχωριανού της!

Στην πλατεία των Πραμάντων, είχε στηθεί γλέντι, στο πλαίσιο συνεστίασης που πραγματοποιούνταν.

Στην διάρκεια του γλεντιού ένας 65χρονος έβγαλε από το τσαντάκι του το πιστόλι το οποίο κατείχε νόμιμα.

Μία στιγμή απροσεξίας, ένα λάθος, είχε ως αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει και η σφαίρα να τραυματίσει την 49χρονη γυναίκα.

Η 49χρονη διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα ενώ ο 65χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Το όπλο κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πραμάντων.
Read More »
65χρονος πυροβόλησε κατά λάθος 49χρονη σε γλέντι 65χρονος πυροβόλησε κατά λάθος 49χρονη σε γλέντι Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

Τροχαίο ατύχημα - ΙΧ κατέληξε σε χαντάκι ενώ ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε εχτές το μεσημέρι στην Ε.Ο. Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας στο χωριό Τζάρα το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του ΙΧ.

Το τροχαίο συνέβη όταν ο οδηγός λεωφορείου δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του αυτοκινήτου τύπου smart με αποτέλεσμα το δεύτερο όχημα να καταλήξει στο χαντάκι και ο οδηγός του στο νοσοκομείο Πρέβεζας για τις πρώτες βοήθειες. 
 
Στο σημείο βρέθηκε όχημα της οδικής βοήθειας Χρηστάκης Assistance προκειμένου να βγάλει το αυτοκίνητο από το χαντάκι.
Read More »
Τροχαίο ατύχημα - ΙΧ κατέληξε σε χαντάκι ενώ ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τροχαίο ατύχημα - ΙΧ κατέληξε σε χαντάκι ενώ ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

Μωρό γλάρος εντοπίστηκε τραυματισμένο και στις δύο φτερούγες

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016


Ένα μωρό γλάρος μόλις 30 περίπου ημερών, εντοπίστηκε τραυματισμένο εχτές το μεσημέρι.

Ο γλάρος που πιθανότητα να έμπλεξε σε κάποια καλώδια ή να χτύπησε κεραία, βρέθηκε σε αυλή σπιτιού στην Πρέβεζα χτυπημένο και στις δύο φτερούγες ανήμπορο να κουνηθεί.

Νεαρός άνδρας που είδε το πτηνό, άμεσα επικοινώνησε με όλες τις αρχές χωρίς να βρεθεί κανείς να το περιθάλψει παρά μόνο η εκπρόσωπος στην Πρέβεζα του Ελληνικού κέντρου περίθαλψης άγριων ζώων, Πέλλα Καλογήρου η οποία βρέθηκε στο σημείο και αφού θα το περιθάλψει για λίγες μέρες έτσι ώστε να δυναμώσει, το πτηνό θα σταλεί στην Αίγινα όπου και εδρεύει το κέντρο περίθαλψης άγριων ζώων στην Ελλάδα.
Read More »
Μωρό γλάρος εντοπίστηκε τραυματισμένο και στις δύο φτερούγες Μωρό γλάρος εντοπίστηκε τραυματισμένο και στις δύο φτερούγες Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Στις 25 Ιουνίου η ετήσια παράσταση ρυθμικής γυμναστικής από το Vivi's Personal Training

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016


Σας περιμένουμε όλους εκεί για να απολαύσετε την προσπάθεια και την ενασχόληση όλων των παιδιών με το όμορφο άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής!
Read More »
Ηγουμενίτσα: Στις 25 Ιουνίου η ετήσια παράσταση ρυθμικής γυμναστικής από το Vivi's Personal Training Ηγουμενίτσα: Στις 25 Ιουνίου η ετήσια παράσταση ρυθμικής γυμναστικής από το Vivi's Personal Training Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

Θεσπρωτία: H Ίριδα του Κάστρου (του Αγίου Δονάτου)

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016Μετά από την «Ιριδα του Θεού» από την κορυφή της Μουργκάνας στην Θεσπρωτία, και ύστερα από 8 ολόκληρους μήνες αναμονής, ήρθε και πάλι το πλήρωμα του χρόνου για να ξανασχηματιστεί η «Ίριδα», αυτή τη φορά πάνω από το κάστρο του Αγίου Δονάτου στην Παραμυθιά.

Σίγουρα η περασμένη Πέμπτη (02/06/2016) έδωσε το εναρκτήριο έναυσμα σε μία σειρά από πανέμορφες κρυστάλλινες νύχτες. 
Αυτό το έναυσμα περιμέναμε καρτερικά με τον Κώστα για να κινήσουμε για ακόμη μία φορά, νύχτα στα μνημεία της Θεσπρωτίας. 
Ο ουρανός μαρτυρούσε από πριν τις συγκινήσεις που θα ζούσαμε στις παρυφές του επιβλητικού κάστρου. 
Τρεις μηχανές τραβούσαν ακούραστα από τις 00:10, εκατοντάδες καρέ, την ώρα που απολαμβάναμε τους αστερισμούς με κιάλια. 
Κατά τις 01:30 το τοπίο φωτίστηκε κυριολεκτικά από μία βολίδα που πέρασε από το κέντρο του γαλαξία ,αφήνοντάς μας εμβρόντητους! 
Περίπου 02:30 σταματήσαμε τις λήψεις και ξεκινήσαμε τις διαδικασίες για το σχηματισμό της Ίριδας. 
Ο Κώστας σκαρφάλωσε στην κορυφή των επάλξεων και απευθείας άρχισε να σαρώνει με τον φακό κατά μήκος την γαλακτική οδό. 
Δεν αργήσαμε και πολύ για να καταγράψουμε απίστευτη πληροφορία που μας παρείχε απλόχερα ο πεντακάθαρος νυχτερινός ουρανός. 
Μία τελευταία ματιά πίσω πριν την ώρα της επιστροφής.
Δεν χρειάζεται να αναφέρω την υπέροχη θέα και τον βαθύ, σκοτεινό γεμάτο αστέρια ουρανό που αντικρίσαμε. 
Αυτό που μας έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν αυτό το αλλοπρόσαλλο αίσθημα ότι, παρόλο που ήμασταν εντελώς μόνοι, κάτι μας παρακολουθούσε. 
Κάτι μεγαλειώδες και απόκοσμο. 
Δεν αργήσαμε πολύ να καταλάβουμε ότι αυτό το κάτι ήταν η Ίριδα του Κάστρου
Read More »
Θεσπρωτία: H Ίριδα του Κάστρου (του Αγίου Δονάτου) Θεσπρωτία: H Ίριδα του Κάστρου (του Αγίου Δονάτου) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

Θεσπρωτία: Μια διαφορετική εκδοχή του snowboard - το νέο βίντεο της Gorilla Entertainment

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016

Read More »
Θεσπρωτία: Μια διαφορετική εκδοχή του snowboard - το νέο βίντεο της Gorilla Entertainment Θεσπρωτία: Μια διαφορετική εκδοχή του snowboard - το νέο βίντεο της Gorilla Entertainment Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

Τρεις συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016


Ένας (01) αλλοδαπός και μία (01) αλλοδαπή, ηλικίας 26 και 29 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής πριν την επιβίβασή των ανωτέρω σε Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο, βρέθηκε η 29χρονη να προσπαθεί να εξέλθει παράνομα της χώρας, έχοντας στην κατοχή τής ένα δελτίο ταυτότητας που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με την άμεση συνέργεια του 26χρονου, ο οποίος την συνόδευε.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το εν λόγω έγγραφο. 
 
Επίσης, συνελήφθη, βραδινές ώρες της Παρασκευής, ένας (01) 41χρονος αλλοδαπός, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε κλεμμένο δελτίο ταυτότητας.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Read More »
Τρεις συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Τρεις συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Σήμερα η ποδηλατάδα για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016


Μικροί και μεγάλοι, φίλοι και γνωστοί πάρτε τα ποδήλατά σας και ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος σήμερα Κυριακή 5-6-2016 και ώρα 19:00 στην αρχή του ποδηλατοδρόμου Ηγουμενίτσας με μια όμορφη ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ !!!

Μια μέρα χωρίς αυτοκίνητο και καυσαέρια !!!

Θα υπάρχει και δεύτερο γκρουπ για όσους δεν έχουν ποδήλατο που θα κάνουν τη βόλτα τους με τα πόδια απολαμβάνοντας την ονειρεμένη διαδρομή του ποδηλατόδρομου δίπλα στη θάλασσα !!!

Και να μην ξεχνάμε όλοι πρέπει να διατηρούμε ένα καθαρό και όμορφο περιβάλλον !!!
Read More »
Ηγουμενίτσα: Σήμερα η ποδηλατάδα για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος Ηγουμενίτσα: Σήμερα η ποδηλατάδα για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΛΑΙΣΙΟ – ΦΙΛΙΑΤΕΣ

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016Υπό την Αιγίδα του Δήμου Φιλιατών και την συνεργασία των Αθλητικών Σωματείων ΆΡΗΣ & ΗΡΑΚΛΗΣ Φιλιατών, της ομάδας Μπάσκετ ΗΡΑΚΛΗΣ 2006 και του Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  Ασπροκκλησίου διοργανώνεται, η διεξαγωγή Μικρού Μαραθωνίου, διαδρομής 9,55 χιλιομέτρων, που  θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Πλαισίου και θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία της πόλης των Φιλιατών, στις 19/06/2016 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π. μ.

Καλούνται όσοι πολίτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εν λόγω Μαραθώνιο να δηλώσουν συμμετοχή στην αρμόδια υπάλληλο κ. Σταματία Σιούτη   στο τηλέφωνο (2664360108) από Δευτέρα έως Παρασκευή στις ώρες από 08:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.  ή στο email: katsarisPetros@gmail.com

Στο Μαραθώνιο μπορούν να συμμετέχουν και ανήλικοι με ευθύνη των γονιών τους. 

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να βρίσκονται στο Πλαίσιο το αργότερο στις 9:45 π.μ. στην προαναφερόμενη ημερομηνία.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στην προαναφερόμενη υπάλληλο.
Read More »
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΛΑΙΣΙΟ – ΦΙΛΙΑΤΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΛΑΙΣΙΟ – ΦΙΛΙΑΤΕΣ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

9 & 10 Ιουνίου το Πανηγύρι της "Αναλήψεως του Κυρίου" στα Σύβοτα

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016


Με την αφορμή του εορτασμού της Εκκλησίας των Συβότων “Αναλήψεως του Κυρίου” ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολειού Συβότων διοργανώνει δυο υπέροχες παραδοσιακές βραδιές στην πλατεία του χωριού!

Στις 9 και 10 Ιουνίου ελάτε να διασκεδάσουμε με την Διαλεχτή, τον Κώστα Μπανιώτη και την Ρένα Ράπτη. Ο Αποστόλης Μετσοβίτης στον κλαρίνο!


Είσοδος Ελεύθερη.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!
Read More »
9 & 10 Ιουνίου το Πανηγύρι της "Αναλήψεως του Κυρίου" στα Σύβοτα 9 & 10 Ιουνίου το Πανηγύρι της "Αναλήψεως του Κυρίου" στα Σύβοτα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

ΚΠΕ Φιλιατών: Τριήμερο σεμινάριο με τίτλο «Από το καλντερίμι του χτες στην αποβάθρα του μέλλοντος - Παραδοσιακοί Οικισμοί – Λιμένας Ηγ/τσας και παράκτια ζώνη στην πορεία βιώσιμης ανάπτυξης»

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016


Πρόσκληση σε τριήμερο σεμινάριο 24, 25 & 26 Ιουνίου 2016::«Από το καλντερίμι του χτες στην αποβάθρα του μέλλοντος - Παραδοσιακοί Οικισμοί – Λιμένας Ηγ/τσας και παράκτια ζώνη στην πορεία βιώσιμης ανάπτυξης».

Το ΚΠΕ Φιλιατών, σε συνεργασία με το ΚΠΕ Αράχθου, το ΚΠΕ Φιλιππιάδας, το ΚΠΕ Κόνιτσας, το ΚΠΕ Πραμάντων, την Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε., τους Δήμους Ηγ/τσας και Φιλιατών προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς Π.Ε. και Δ.Ε. όλων των ειδικοτήτων να συμμετάσχουν στο τριήμερο σεμινάριο με τίτλο: «Από το καλντερίμι του χτες στην αποβάθρα του μέλλοντος: Παραδοσιακοί Οικισμοί –Λιμένας Ηγ/τσας και παράκτια ζώνη στην πορεία βιώσιμης ανάπτυξης».
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί κατά τις ημερομηνίες 24, 25 & 26 Ιουνίου 2016 στην Ηγουμενίτσα, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνθεον» και απευθύνεται σε σαράντα (40) εκπαιδευτικούς Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης, που υπηρετούν σε νομούς ως εξής: Θεσπρωτίας (10), Ιωαννίνων (10), Πρέβεζας(10) και Άρτας (10), πέντε (5) για κάθε Δ/νση.
Τα έξοδα μετακίνησης προς και από το ΚΠΕ Φιλιατών βαρύνουν τους συμμετέχοντες εκπ/κούς.
Κύριος στόχος είναι η επιμόρφωση των συμμετεχόντων πάνω σε φλέγοντα ζητήματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος της περιοχής της Θεσπρωτίας, δεδομένου ότι πρόκειται για έναν τόπο με ιδιαίτερο γεωμορφολογικό ενδιαφέρον, αναπτυσσόμενο αστικό σχεδιασμό και τουριστική ανάπτυξη.
Η διαμονή καλύπτεται μόνο για τους συμμετέχοντες εκπ/κούς εκτός των Δ/νσεων Π.Ε. & Δ.Ε. Θεσπρωτίας.
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής και να την αποστείλουν στον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων της οικείας Δ/νσης μέχρι την Τρίτη 7 Ιουνίου.

Για τη φόρμα συμμετοχής πατήστε εδώ
Για το πρόγραμμα του σεμιναρίου πατήστε εδώ
Read More »
ΚΠΕ Φιλιατών: Τριήμερο σεμινάριο με τίτλο «Από το καλντερίμι του χτες στην αποβάθρα του μέλλοντος - Παραδοσιακοί Οικισμοί – Λιμένας Ηγ/τσας και παράκτια ζώνη στην πορεία βιώσιμης ανάπτυξης» ΚΠΕ Φιλιατών: Τριήμερο σεμινάριο με τίτλο «Από το καλντερίμι του χτες στην αποβάθρα του μέλλοντος - Παραδοσιακοί Οικισμοί – Λιμένας Ηγ/τσας και παράκτια ζώνη στην πορεία βιώσιμης ανάπτυξης» Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Παρουσίαση του Βιβλίου του Βασίλη Κονταξή - Το Βιολοντσέλο

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016


Οι εκδόσεις Κέδρος και το βιβλιοπωλείο Μητσέλου ( Κύπρου 8, Ηγουμενίτσα, 2665024991 ) σε συνεργασία με τον Δήμο Ηγουμενίτσας και το τμήμα Υποκριτικής Θεάτρου και Κινηματογράφου του Δ.Ι.Ε.Κ Ηγουμενίτσας θα παρουσιάσουν το βιβλίο του Βασίλη Κονταξή ΤΟ ΒΙΟΛΟΝΤΣΕΛΟ το ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΙΟΥ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Εμμανουήλ Πλούσος, δρ. Κλ. Φιλολογίας
Άννα Ρεντζεπέρη, Φιλόλογος
Αποσπάσματα θα διαβάσουν ο συγγραφέας,
ο Θωμάς Λιώλιος και οι σπουδαστές του Δ.Ι.Ε.Κ.
Βιολοντσέλο θα παίξει η Βικτωρία Ζάρρου.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Παρουσίαση του Βιβλίου του Βασίλη Κονταξή - Το Βιολοντσέλο Ηγουμενίτσα: Παρουσίαση του Βιβλίου του Βασίλη Κονταξή - Το Βιολοντσέλο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Ενημερωτική εκδήλωση για τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ την Δευτέρα στην Ηγουμενίτσα

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την πληρέστερη ενημέρωση και στήριξη των μελών του, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους στην ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Κόκκινα δάνεια. Από τον Κώδικα Δεοντολογίας των Τραπεζών στα ξένα funds. Πρακτική αντιμετώπιση της υπερχρέωσης και στρατηγική δανειοληπτών», που υλοποιεί την Δευτέρα 06 Ιουνίου 2016 και ώρα 07:00 μ.μ., στην αίθουσα Συνεδριακού Κέντρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (Ισόγειο, Κυρά Βασιλικής 13 – Ηγουμενίτσα).

Προσκεκλημένος ομιλητής στην εκδήλωση είναι ο κος Δημήτριος Αναστασόπουλος, Δικηγόρος, LL.M., ειδικός σε θέματα υπερχρέωσης και Τραπεζικού δικαίου.

Η ανωτέρω δράση παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς κόστος συμμετοχής για τις επιχειρήσεις μας στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών μας.

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Read More »
Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Ενημερωτική εκδήλωση για τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ την Δευτέρα στην Ηγουμενίτσα Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Ενημερωτική εκδήλωση για τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ την Δευτέρα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

Σε τουρνουά ΜΙΝΙ VOLLEY στα Γιάννενα ο ΕΡΜΗΣ Ηγουμενίτσας

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016


Το κλειστό γυμναστήριο ΕΑΝΚΙ Λιμνοπούλας θα γεμίσει την Κυριακή 5/6/2016 και από ώρα 10:00 – 13:30 από τα χαμόγελα και το παιχνίδι 250 περίπου παιδιών Α΄ έως και ΣΤ΄ Δημοτικού που συμμετέχουν στο 3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ VOLLEY που διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος ‘’ΓΙΑΝΝΕΝΑ’’.
Τα σωματεία που συμμετέχουν είναι:
 • ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ
 • ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
 • ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ
 • ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
 • ΦΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
 • ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΓΣ
Το παραπάνω τουρνουά δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να περάσουν ξέγνοιαστα για περίπου 3 ώρες παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα σε έναν τέλεια διαμορφωμένο χώρο που ο ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. θα ετοιμάσει. 
Αναμένεται ότι το κλειστό της Λιμνοπούλας θα είναι κατάμεστο από γονείς και φίλους του αθλήματος ενώ έντονο είναι και το ενδιαφέρον των ΜΜΕ για κάλυψη των σημαντικότερων στιγμών με σκοπό την προβολή της προσπάθειας των μικρών αθλητών αλλά και του αθλήματος γενικότερα.
Το τουρνουά θα καλυφθεί ιατρικά από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό με τη διάθεση Εθελοντών Σαμαρειτών ενώ στα παιδιά που συμμετέχουν στο τουρνουά θα μοιραστούν νερά προσφορά της VIKOS AE καθώς διπλώματα και γάλατα προσφορά της ΔΩΔΩΝΗΣ ΑΕ.
Σας περιμένουμε όλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!!!
Read More »
Σε τουρνουά ΜΙΝΙ VOLLEY στα Γιάννενα ο ΕΡΜΗΣ Ηγουμενίτσας Σε τουρνουά ΜΙΝΙ VOLLEY στα Γιάννενα ο ΕΡΜΗΣ Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κατηγορίας ΤΖΟΥΝΙΟΡ σήμερα το πρωί στο Φιλιάτι

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016


Το Δ.Σ. του Ηρακλής Φιλιατών σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τo 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κατηγορίας ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2015 – 2016 « Η ΦΙΛΙΑ », που θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου και ώρα 10.00 π.μ. στο γήπεδο Φιλιατών.

Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι: 
1) ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ, 
2) ΠΑΣ ΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ,
3) ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ, 
4) ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ & 
5) ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΡΑΙΚΟΧΩΡΙΟΥ.

Με τη λήξη του Τουρνουά Τζούνιορ θα γίνουν απονομές Αναμνηστικού σε όλες τις συμμετέχοντες ομάδες.
Read More »
Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κατηγορίας ΤΖΟΥΝΙΟΡ σήμερα το πρωί στο Φιλιάτι Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κατηγορίας ΤΖΟΥΝΙΟΡ σήμερα το πρωί στο Φιλιάτι Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Σήμερα στις 15:30 τα «5α Γιτάνεια»

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016

Ο Γ.Σ.ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ,η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ συνδιοργανώνουν αγώνες στίβου, με την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ κατηγορίας
• ΕΦΗΒΩΝ- ΑΝΔΡΩΝ –ΓΥΝΑΙΚΩΝ
• ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
• ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α΄ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’
• ΠΑΜΠΑΙΔΩΝΒ΄ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β’ και
• ΜΙΝΙ ΠΠ-ΠΚΒ΄
με την ονομασία ¨5α ΓΙΤΑΝΕΙΑ¨ την ΚΥΡΙΑΚΗ 5/6/2016 στο Δημοτικό Στάδιο ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και ώρα 15:30 με τους παρακάτω όρους:

Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Α Τ Α:

ΠΠΒ΄ ΜΙΝΙ 50Μ-ΜΗΚΟΣ – 600Μ-ΜΠΑΛΑ 1 Κgr
ΠΚ Β΄ ΜΙΝΙ 50Μ-ΜΗΚΟΣ -600Μ- ΜΠΑΛΑ 1 Κgr
ΠΠ Β΄ 60Μ-ΜΗΚΟΣ-1000Μ-ΣΦΑΙΡΑ
ΠΚ Β΄ 60Μ-ΜΗΚΟΣ-1000Μ-ΣΦΑΙΡΑ:
ΠΠ Α΄ 80Μ-150Μ-300Μ – 600Μ-ΜΗΚΟΣ-ΣΦΑΙΡΑ-ΤΡΙΠΛΟΥΝ
ΠΚ Α΄ 80Μ-150Μ-300Μ – 600Μ-ΜΗΚΟΣ-ΣΦΑΙΡΑ
ΠΑΙΔΩΝ ΣΦΑΙΡΑ
ΕΦΗΒΩΝ ΣΦΑΙΡΑ
ΑΝΔΡΩΝ 100Μ-200Μ-400M-800Μ-ΜΗΚΟΣ-ΤΡΙΠΛΟΥΝ
ΓΥΝΑΙΚΩΝ 100Μ – 200Μ – 400Μ –ΜΗΚΟΣ -ΣΦΑΙΡΑ -ΤΡΙΠΛΟΥΝ
Η Λ Ι Κ Ι Ε Σ:
ΜΙΝΙ ΠΠΒ ΜΙΝΙ ΠΚΒ: έτη 2005 – 2006
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Β΄- ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β: έτη 2003 – 2004
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α΄-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: έτη 2001 – 2002
ΠΑΙΔΕΣ- ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: έτη 1999 – 2000
ΕΦΗΒΟΙ-ΝΕΑΝΙΔΕΣ: έτη 1997- 1998
ΝΕΟΙ-ΝΕΕΣ – ΑΝΔΡΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ: έτη 1996 και μεγαλύτεροι

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Στους Αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές/τριες, που ανήκουν στη δύναμη των Σωματείων-Μελών του ΣΕΓΑΣ.
Τα Σωματεία έχουν δικαίωμα να πάρουν μέρος στους αγώνες με απεριόριστο αριθμό Αθλητών –Αθλήτριών σε κάθε αγώνισμα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θα αγωνιστεί κανένας αθλητής- τρια, αν δεν έχει δελτίο αθλητικής ιδιότητας.

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Ι:
Στους αγώνες θα ισχύσουν οι κανονισμοί στίβου 2016

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
α) Οι δηλώσεις συμμετοχής σύμφωνα με τις συνημμένες καταστάσεις πρέπει ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ στα γραφεία της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, το αργότερο μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 01-06-2016 στο e- mail του τεχνικού συμβούλου bplatonas@yahoo.gr
Μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής δε θα επιτρέπεται καμία προσθήκη ή αλλαγή.
β) Στις δηλώσεις συμμετοχής των συλλόγων πρέπει να αναγράφονται, το ονοματεπώνυμο των αθλητών – τριών ολογράφως και όπως ΑΚΡΙΒΩΣ αναφέρεται στο δελτίο τους, το έτος γέννησης και ο αριθμός δελτίου εγγραφής στο Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
γ) Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να είναι υπογεγραμμένες από τον πρόεδρο, τον γεν. γραμματέα και να έχουν τη σφραγίδα του σωματείου.
Σε αντίθετη περίπτωση, ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ των αθλητών – τριών του σωματείου.
Επίσης ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ αθλητών – τριών να αγωνιστούν εκτός συναγωνισμού σε κανένα αγώνισμα πέραν αυτών που προβλέπουν οι τεχνικές διατάξεις 2016 του ΣΕΓΑΣ ότι έχουν δικαίωμα.
δ) Ο έλεγχος των αθλητών στην αίθουσα κλήσεως, θα πρέπει να έχει τελειώσει, 30΄, πριν την έναρξη εκάστου αγωνίσματος.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δε δηλώνεται κανένας αθλητής – τρια εάν το δελτίο του δεν έχει εκδοθεί από το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και βρίσκεται στην κατοχή του σωματείου.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ – ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟ.
Με τη φροντίδα και την ευθύνη των Συλλόγων οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί από γιατρό πριν από τους αγώνες. Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών-τριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του Δελτίου του αθλητή-τριας και το οποίο θεωρείται από Νομαρχιακό Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας ή Αγροτικό Ιατρείο ή Υγειονομική Στρατιωτική Μονάδα ή από έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ. ιατρούς. Το Δελτίο Υγείας ισχύει για ένα [1] έτος από τη θεώρησή του.

Το πρωτότυπο δελτίο του αθλητή με την ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ πρέπει, να το έχει μαζί του ο εκπρόσωπος του σωματείου στο χώρο των αγώνων και να το δείχνει όταν του ζητηθεί.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ :
Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες πρέπει όταν αγωνίζονται, να φορούν τη στολή των συλλόγων τους.
ΕΠΑΘΛΑ :
Στους τρεις (3) πρώτους-ες νικητές – τριες, των όλων των κατηγοριών θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα.
ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ:
Στα αγωνίσματα της κατηγορίας ΠΠ-ΠΚΑ΄, Α-Γ θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
Τεχνικός Υπεύθυνος των Αγώνων ορίζεται ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ κ . Πλάτωνας Βασίλειος .
Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη των αγώνων θα ρυθμίζεται από τον Αλυτάρχη των Αγώνων και τον Τεχνικό Υπεύθυνο .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΩΡΑ ΔΡΟΜΟΙ ΑΛΜΑΤΑ ΡΙΨΕΙΣ
15:15 ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΠ Β΄ ΠΚ Β΄ ΜΙΝΙ — ΠΠ Β΄ ΠΚ Β΄ &
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ Γ.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
15:30 50Μ. ΠΚΒ΄ΜΙΝΙ ΜΗΚΟΣ ΠΚΒ΄(Βόρειο σκάμμα)-
ΜΙΝΙ ΠΚΒ΄ ( Νότιο σκάμμα ) ΜΠΑΛΑ 1 Kgr ΠΠ Β΄ ΜΙΝΙ & ΠΚ Β΄ ΜΙΝΙ
15:45 50μ. ΠΠΒ΄ΜΙΝΙ
16:00 60μ. ΠΚΒ΄
16:15 60μ. ΠΠΒ΄
16:30 600Μ ΠΚ Β΄ΜΙΝΙ ΜΗΚΟΣ ΠΠΒ΄ΜΙΝΙ
( Βόρειο σκάμμα )-
ΠΠΒ΄ ( Νότιο σκάμμα ) ΣΦΑΙΡΑ ΠΠΒ΄ &
ΣΦΑΙΡΑ ΠΚΒ΄
16:35 600Μ ΠΠ Β΄ΜΙΝΙ
16:40 1000Μ ΠΚ Β΄
16:45 1000Μ ΠΠ Β΄
16:50 30μ.ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ
Γ.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΠ Α΄ ΠΚ Α΄ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΠΑΙΔΩΝ – ΕΦΗΒΩΝ – ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ
17:30 400Μ Γ ΜΗΚΟΣ ΠΠ Α΄- ΑΝΔΡΩΝ ΣΦΑΙΡΑ ΠΠ Α΄ -ΠΑΙΔΩΝ –ΕΦΗΒΩΝ
17:40 400Μ Α
17:50 100Μ Γ
18:00 100Μ Α
18:10 80Μ ΠΚ Α΄
18:20 80Μ ΠΠ Α΄ ΜΗΚΟΣ ΠΚ Α΄- ΓΥΝΑΙΚΩΝ
18:30 150Μ ΠΚ Α΄
18:40 150Μ ΠΠ Α΄ ΣΦΑΙΡΑ ΠΚ Α΄ -ΓΥΝΑΙΚΩΝ
18:50 300Μ ΠΚ Α΄
18:55 300Μ ΠΠ Α΄
19:05 200Μ Γ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΠΠΑ΄ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ- ΑΝΔΡΩΝ
19:15 200Μ Α
19:25 600Μ ΠΚ Α΄
19:35 600Μ ΠΠ Α΄
19:45 800 Α
Read More »
Ηγουμενίτσα: Σήμερα στις 15:30 τα «5α Γιτάνεια» Ηγουμενίτσα: Σήμερα στις 15:30 τα «5α Γιτάνεια» Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

Γαστρονομικό διήμερο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016


Read More »
Γαστρονομικό διήμερο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Γαστρονομικό διήμερο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

Σελίδες