Στον συνδυασμό του Γιάννη Λώλου η Βαλεντίνα Τζώρτζη

Κυριακή, Απριλίου 21, 2019


Συνεχίζουμε ενωμένοι, ισχυροί και ανοιχτοί σε νέα πρόσωπα και ιδέες.
Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας την κα Βαλεντίνα Τζώρτζη, Πολιτικό Μηχανικό ΤΕ με Τεχνικό γραφείο στην Ηγουμενίτσας. Διαθέτει το απαραίτητο υπόβαθρο αλλά και όρεξη να συμβάλει με τις γνώσεις και την διάθεση της στην συλλογική μας προσπάθεια να πάμε τον Δήμο Ηγουμενίτσας ακόμη πιο ψηλά.
Στη Δύναμη Προοπτικής κάνουμε άνοιγμα στην κοινωνία και αγκαλιάζουμε όλους όσοι θέλουν να προσφέρουν στον κοινό μας στόχο.
Καλή Επιτυχία Βαλεντίνα!
Read More »
Στον συνδυασμό του Γιάννη Λώλου η Βαλεντίνα Τζώρτζη Στον συνδυασμό του Γιάννη Λώλου η Βαλεντίνα Τζώρτζη Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 21, 2019 Rating: 5

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Νίκου Αθανασίου (+ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή, Απριλίου 21, 2019Τους υποψήφιους του συνδυασμού «1 Μέλλον Ανάπτυξης και Ελπίδας», παρουσίασε το πρωί του Σαββάτου στο κατάμεστο απο κόσμο θέατρο Καρκαμίσι, ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου, Νίκος Αθανασίου.

«Να προχωρήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ενωμένοι… αφήνοντας στην άκρη τα κομματικά στεγανά και να διεκδικήσουμε ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ καλύτερο για όλους μας» κάλεσε τους παρευρισκόμενους ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου, ο οποίος σημείωσε πως «πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να μας πείσουν ότι το να συμμετέχει κανείς στα κοινά είναι υπόθεση προσωπικής προβολής με κύριο στόχο την ικανοποίηση ατομικών φιλοδοξιών. Ότι επιδίωξη μας είναι η συγκέντρωση και η ατομική διαχείριση εξουσίας. Όσοι με γνωρίζετε καλά, ξέρετε ότι έχω αντίθετη άποψη. Ούτε μεγάλωσα, ούτε γαλουχήθηκα, ούτε απέκτησα στην πορεία της ζωής μου τέτοιες αντιλήψεις»

Αναφερόμενος στην απόφαση του για να διεκδικήσει τον δήμο Σουλίου, ο Νίκος Αθανασίου σημείωσε πως «αποτελεί για μένα προσωπικό στοίχημα για την επίλυση των προβλημάτων, την βελτίωση της καθημερινότητας, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, την ανάδειξη ενός νέου μοντέλου άσκησης αυτοδιοικητικής εξουσίας, που θα βασίζεται στις αρχές της Ενότητας, της Συνεργασίας και της Αποφασιστικότητας» τονιζοντας πως «Υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση και γνωρίζω καλά τις ανάγκες, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου μας, του Δήμου Σουλίου. Όλα αυτά τα χρόνια είχα την ευκαιρία να αναπτύξω μαζί σας μία σχέση προσωπική, μία σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, μα πάνω απ΄ όλα στην ειλικρίνεια. Πάντοτε είχα σαν αρχή και βασικό στόχο το καλό του Δήμου μας, το κοινό καλό. Είχα όμως και την ευκαιρία να αποκτήσω την κατάλληλη εμπειρία, ώστε να είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τα προβλήματα του τόπου μας»

Μιλώντας για την ανάγκη συνεργασιών, ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου, σημείωσε πως «προσωπικά θα επιδιώξω τη σύνθεση και τις ευρύτερες συναινέσεις γιατί πιστεύω ότι με τη συνεννόηση και την ειλικρίνεια μπορούμε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις δύσκολες προκλήσεις που θα έρθουν. Εμείς δεν χωρίζουμε ανθρώπους – Τους ενώνουμε. Εμείς δεν πνίγουμε φωνές – Τις δυναμώνουμε. Θέλουμε να ακούγονται όλοι καθαρά. Όπου και αν ανήκουν. Όλοι να λένε τη δική τους αλήθεια μέσα από τα βιώματα τους»

Ο Νίκος Αθανασίου απεύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης, τονίζοντας πως «απευθυνόμαστε στους πολίτες που αποτελούν την ζωντανή ιστορία του τόπου μας, Απευθυνόμαστε στους νέους που ενσαρκώνουν την ελπίδα και την αισιοδοξία, Απευθυνόμαστε στους πολίτες που μας ενώνουν οι αναμνήσεις, τα όνειρα και οι προσδοκίες μας, Απευθυνόμαστε στους πολίτες που πιστεύουν στο Μέλλον και στην προοπτική για την επόμενη μέρα του Δήμου μας, σε μια προσπάθεια ισόρροπης ανάπτυξης σε όλη την επικράτειά του. Σας καλώ να συστρατευτείτε δίπλα μας, όπως σήμερα με την παρουσία σας εδώ και στις 26 Μαΐου με την ψήφο σας, Σας καλώ να διασφαλίσουμε την πορεία για ένα Δήμο λειτουργικό, Ένα Δήμο φιλικό στους δημότες του και τους επισκέπτες του, Ένα Δήμο με ανάπτυξη σε όλους τους τομείς όπως απαιτεί η σύγχρονη κοινωνία. Να προσπαθήσουμε για ένα ΜΕΛΛΟΝ Καλύτερο, ένα Μέλλον Ανάπτυξης και Ελπίδας για ένα Δήμο με προοπτική ένα Δήμο με ΜΕΛΛΟΝ»

Τα ονόματα που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση είναι:

Δημοτική Ενότητα Αχέροντα
ΓΑΛΑΝΗ ΒΑΝΝΑ
ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΛΙΑΜΑ ΡΑΝΙΑ
ΜΠΙΛΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΠΑΛΑΝΤΖΑ ΜΑΡΙΝΑ
ΤΣΟΥΓΓΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΦΟΥΝΤΑΣ ΒΛΑΣΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Δημοτική Ενότητα Παραμυθιάς
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΑΝΙΗΛ
ΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΙΑΓΚΑ ΒΙΚΥ
ΓΚΟΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΡΙΜΤΖΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΣ του Αηδόνη
ΚΩΤΣΗ – ΜΑΣΤΟΡΑ ΑΝΝΑ
ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΛΑΠΠΑ-ΤΣΙΠΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΜΟΥΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΜΟΥΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΝΤΟΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΝΤΑΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΕΤΣΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΡΙΖΟΥ-ΓΚΟΓΚΑ ΦΡΟΣΩ
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΖΩΡΤΖΗ ΣΟΦΙΑ
ΤΣΕΚΟΥΡΑ-ΜΗΤΣΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΦΑΤΣΙΟΣ ΧΑΡΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Δημοτική Ενότητα Σουλίου
ΤΣΙΠΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ολόκληρη την εκδήλωση:
Read More »
Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Νίκου Αθανασίου (+ΒΙΝΤΕΟ) Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Νίκου Αθανασίου (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 21, 2019 Rating: 5

Στο παζάρι του Σαββάτου στην Παραμυθιά ο Καχριμάνης

Κυριακή, Απριλίου 21, 2019


Στο παζάρι του Σαββάτου βρέθηκε ο περιφερειάρχης Ηπείρου και εκ νέου υποψήφιος περιφερειάρχης, Αλέξανδρος Καχριμάνης, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς σύμβουλους της παράταξης «Αξιοβιώτη Ανάπτυξη Ηπείρου».

Ο περιφερειάρχης συνομίλησε με επισκέπτες και κατοίκους της πόλης, επισκέφτηκε αρκετά καταστήματα της αγοράς και δήλωσε σχετικά:

«Στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας,συνάντησα ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους, με ξέρουν και τους ξέρω καλά! Οι κουβέντες μας αληθινές, γιατί έτσι θα πάμε μπροστά! Με συνεργασία και δουλειά!»
Read More »
Στο παζάρι του Σαββάτου στην Παραμυθιά ο Καχριμάνης Στο παζάρι του Σαββάτου στην Παραμυθιά ο Καχριμάνης Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 21, 2019 Rating: 5

Σελίδες