Ο Μ. Κάτσης στο kontra channel για τις υποκλοπές και την υπόθεση Καϊλή

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022
Ο Μ. Κάτσης στο kontra channel για τις υποκλοπές και την υπόθεση Καϊλή


Στον τηλεοπτικό σταθμό kontra channel και την εκπομπή kontra24 βρέθηκε ο βουλευτής Θεσπρωτίας και Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μάριος Κάτσης, όπου και κλήθηκε να σχολιάσει τόσο το ζήτημα των υποκλοπών όσο και το σκάνδαλο που έχει προκύψει με την Εύα Καϊλή στο Ευρωκοινοβούλιο.

Για το θέμα των υποκλοπών ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος τόσο για τις ίδιες τις υποκλοπές, όσο και για την προσπάθεια συγκάλυψης που επιχειρείται από τη στιγμή που το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα. Η τελευταία γραμμή άμυνας της κυβέρνησης, ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις δηλαδή, κατέρρευσε με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που επιβεβαίωσαν την παρακολούθηση του κ. Χατζηδάκη. Ο Πρωθυπουργός μπροστά σε αυτή την εξέλιξη ρίχνει το μπαλάκι στη δικαιοσύνη που πηγαίνει με ρυθμούς χελώνας, επιχειρώντας έναν αντιπερισπασμό με στόχο να διώξει τις ευθύνες από πάνω του. Οι ανεξάρτητες αρχές, όπως η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, όπου επιβάλλεται να επέμβουν σύμφωνα με το συνταγματικό τους ρόλο, δεν έχουν ενεργοποιηθεί ως όφειλαν.

Ο κ. Μητσοτάκης επιδιώκει με εξεταστικές παρωδία και με εκβιασμούς στους ίδιους τους Υπουργούς του, να φτάσει στις εκλογές χωρίς να απαντήσει αν ο κ. Ανδρουλάκης και ο κ. Χατζηδάκης ήταν πράκτορες ή λειτουργούσαν εναντίον της χώρας. Αυτά είναι αδιανόητα πράγματα όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής, ενώ τόνισε ότι η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση θα τα φέρει όλα στο φως βάζοντας το μαχαίρι στο κόκαλο.

Σχετικά με το σκάνδαλο της Εύας Καϊλή, ο Μάριος Κάτσης τόνισε πως η διαφθορά δεν είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο που έτσι κι αλλιώς συμβαίνει. Είναι ντροπιαστικό για τη χώρα να υπάρχει Έλληνας Ευρωβουλευτής που να εμπλέκεται σε τέτοιου είδους σκάνδαλα. Ενώ ερωτηματικά προκύπτουν και ως προς τη στάση του κ. Ανδρουλάκη, καθώς εάν η κυρία Καϊλή λειτουργούσε ως δούρειος ίππος της ΝΔ εντός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ γιατί έπρεπε να φτάσουμε μέχρι τη στιγμή της σύλληψής της ώστε να διαγραφεί, και επιπλέον είναι η μοναδική περίπτωση στελέχους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που αποτελεί δούρειο ίππο;

Κλείνοντας την παρουσία του στην εκπομπή, ο βουλευτής Θεσπρωτίας ανέφερε σκωπτικά ότι η κυρία Καϊλή πέραν του ότι πρωτοστατούσε στο αντισύριζα μέτωπο, τρία πράγματα έχει επαινέσει, τα εργασιακά δικαιώματα στο Κατάρ, την πολιτική τιμιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου, και την πολιτική οξυδέρκεια του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η Νέα Δημοκρατία ας αφήσει την προσπάθεια αλλαγής της ατζέντα μέσω της Εύας Καϊλή και το αν ήταν με τον κ. Ανδρουλάκη ή τον κ. Μητσοτάκη, και ας αναρωτηθεί εάν είναι λογικό οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο να είναι μόνο μέλη της δεύτερης σε δύναμη Ευρωομάδας και όχι της πρώτης. Επίσης να περιμένει τα αποτελέσματα της έρευνας των βελγικών αρχών γιατί μπορεί να υπάρχουν κι άλλες ουρές.


Read More »
Ο Μ. Κάτσης στο kontra channel για τις υποκλοπές και την υπόθεση Καϊλή Ο Μ. Κάτσης στο kontra channel για τις υποκλοπές και την υπόθεση Καϊλή Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022 Rating: 5

Γιόγιακας: 4 νέες θέσεις μόνιμου προσωπικού και 6 θέσεις μακροχρόνια ανέργων 55-67 ετών στο Γ.Ν. Φιλιατών

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022
Γιόγιακας: 4 νέες θέσεις μόνιμου προσωπικού και 6 θέσεις μακροχρόνια ανέργων 55-67 ετών στο Γ.Ν. Φιλιατών


Με 4 ακόμα θέσεις μόνιμου προσωπικού ενισχύεται άμεσα το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών. Συγκεκριμένα, εγκρίθηκαν από τα συναρμόδια Υπουργεία οι προσλήψεις 2 Βοηθών Εργαστηρίων (ΔΕ), 1 Πληροφορικής (ΤΕ) και 1 Διοικητικού (ΠΕ). 
Έξι ακόμα θέσεις θα καλυφθούν μέσω του προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων 55-67 ετών της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ, πρώην ΟΑΕΔ).
Οι παραπάνω θέσεις παραϊατρικού προσωπικου προστίθενται στις 12 θέσεις μόνιμου νοσηλευτικού προσωπικού που θα καλυφθούν μέσω της 7Κ/2022 Προκήρυξης του ΑΣΕΠ.
Read More »
Γιόγιακας: 4 νέες θέσεις μόνιμου προσωπικού και 6 θέσεις μακροχρόνια ανέργων 55-67 ετών στο Γ.Ν. Φιλιατών Γιόγιακας: 4 νέες θέσεις μόνιμου προσωπικού και 6 θέσεις μακροχρόνια ανέργων 55-67 ετών στο Γ.Ν. Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022 Rating: 5

Απολογισμός του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων στο δήμο Σουλίου

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022
Απολογισμός του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων στο δήμο Σουλίου


Ο Δήμος Σουλίου αντιλαμβανόμενος α) την παγκόσμια κινητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος, β) την αναγκαιότητα απόκρισης στον κίνδυνο της κλιματικής αλλαγής, γ) την ανάγκη μετριασμού του εν λόγω φαινομένου και δ) την δυναμική της ηλεκτροκίνησης ως απάντηση στα ανωτέρω ζητήματα καθώς και την ανάγκη ανάπτυξης των υποδομών για την ανάπτυξη της χρήσης τους, εκπόνησε το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.)

Ως ΣΦΗΟ ορίζεται το πρόγραμμα χωροθέτησης δημοσίως προσβάσιμων σημείων επαναφόρτισης Η/Ο κανονικής ή υψηλής ισχύος και θέσεων στάθμευσης Η/Ο, που εκπονείται από τους Δήμους εντός των διοικητικών τους ορίων, κατά τα οριζόμενα στο Άρθρο 17 του Ν.4710/23-07-2020: «Προώθηση της ηλεκτροκίνησης και άλλες διατάξεις».

Το ΣΦΗΟ του Δήμου Σουλίου εκπονήθηκε με τη χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου (https://prasinotameio.gr/), το οποίο αποτελεί βασικό εργαλείο εκκίνησης στην προσπάθεια προώθησης καθαρών μορφών μετακίνησης.
Read More »
Απολογισμός του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων στο δήμο Σουλίου Απολογισμός του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων στο δήμο Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022 Rating: 5

Χριστούγεννα στο Γραικο-Σχολειό

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022
Χριστούγεννα στο Γραικο-ΣχολειόRead More »
Χριστούγεννα στο Γραικο-Σχολειό Χριστούγεννα στο Γραικο-Σχολειό Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022 Rating: 5

ΑΛ.ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ: ”Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου″

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022
ΑΛ.ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ: ”Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου″


“Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου, στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023, υπό την προϋπόθεση ότι θα είμαι καλά στην υγεία μου”, αυτά δήλωσε πριν από λίγο μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων και την εκπομπή “¨Ότι πεις εσύ”, με τον Γιώργο Γκόντζο, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Ανέφερε επίσης πως πρώτη προτεραιότητα της περιφέρειας είναι η ολοκλήρωση της λεωφόρου Νιάρχου και του πάρκου τεχνολογίας και έρευνας. Δύο έργα τα οποία χαρακτήρισε εμβληματικά.
Read More »
ΑΛ.ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ: ”Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου″ ΑΛ.ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ: ”Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου″ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022 Rating: 5

ΕΓΚΑΙΝΙΑ MULTIRAMA-NOVA ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022
ΕΓΚΑΙΝΙΑ MULTIRAMA-NOVA ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣRead More »
ΕΓΚΑΙΝΙΑ MULTIRAMA-NOVA ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑ MULTIRAMA-NOVA ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022 Rating: 5

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 69χρονο

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022
Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 69χρονο


Σήμερα (14-12-2022) το απόγευμα στην Επαρχιακή οδό Άρτας-Ροδαυγής (στο ύψος του Έλατου Κορφοβουνίου Άρτας), Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 69χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε γκρεμό, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.
Read More »
Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 69χρονο Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 69χρονο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022 Rating: 5

Θεσπρωτία: 62χρονος βρέθηκε νεκρός στον ελαιώνα του

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022
Θεσπρωτία: 62χρονος βρέθηκε νεκρός στον ελαιώνα του


Ένας 62χρονος εντοπίστηκε νεκρός τα μεσάνυχτα, σε αγρόκτημα στην περιοχή της Βρυσέλλας Φιλιατών.
Ο άτυχος άνδρας, έλειπε από εχτές το πρωί από το σπίτι του, καθώς είχε πάει σε ελαιώνα του για συγκομιδή ελιών. 
Καθώς οι ώρες περνούσαν και δεν επέστρεψε σπίτι του, οι οικείοι του ανησύχησαν, άρχισαν να τον αναζητούν και τελικά εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο ελαιώνα του, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. 
Από την αστυνομία αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν από την νεκροτομή που αναμένεται να διενεργηθεί.
Read More »
Θεσπρωτία: 62χρονος βρέθηκε νεκρός στον ελαιώνα του Θεσπρωτία: 62χρονος βρέθηκε νεκρός στον ελαιώνα του Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022 Rating: 5

Δωρεά από την εταιρεία ΚΑΤΣΙΟΣ Α.Ε. στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022
Δωρεά από την εταιρεία ΚΑΤΣΙΟΣ Α.Ε. στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ευχαριστεί την εταιρεία ΚΑΤΣΙΟΣ Α.Ε. για την μεγάλη προσφορά σε γαλακτοκομικά προϊόντα καθώς και τρόφιμα μακράς διάρκειας στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.
Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο δέχεται τις προσφορές σας καθημερινά 7:00 – 15:00 στα γραφεία του.
Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη.

Στοιχεία επικοινωνίας:
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ώρες λειτουργίας : 07:00 – 15:00
Αγίου Δονάτου (έναντι Πυροσβεστικής) ,
Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα
Τηλ.: 2665021438
Read More »
Δωρεά από την εταιρεία ΚΑΤΣΙΟΣ Α.Ε. στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Δωρεά από την εταιρεία ΚΑΤΣΙΟΣ Α.Ε. στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022 Rating: 5

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Θεσπρωτικό Ωδείο Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Θεσπρωτικό Ωδείο ΗγουμενίτσαςRead More »
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Θεσπρωτικό Ωδείο Ηγουμενίτσας Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Θεσπρωτικό Ωδείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022 Rating: 5

Την Κυριακή η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Πέστιανη

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022
Την Κυριακή η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη ΠέστιανηRead More »
Την Κυριακή η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Πέστιανη Την Κυριακή η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Πέστιανη Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022 Rating: 5

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Μαργαρίτι

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο ΜαργαρίτιRead More »
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Μαργαρίτι Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Μαργαρίτι Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022 Rating: 5

Διήμερο με δημοτική μουσική στο 3D Live Stage στην Πλαταριά

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022
Διήμερο με δημοτική μουσική στο 3D Live Stage στην ΠλαταριάRead More »
Διήμερο με δημοτική μουσική στο 3D Live Stage στην Πλαταριά Διήμερο με δημοτική μουσική στο 3D Live Stage στην Πλαταριά Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022 Rating: 5

ΟΙ ΚΥΡ-ΠΑΝΤΕΛΗΔΕΣ... | Του Άλκη Φάτσιου

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022
ΟΙ ΚΥΡ-ΠΑΝΤΕΛΗΔΕΣ... | Του Άλκη Φάτσιου


Σαν υποψιασμένος παρατηρητής, στροβιλίζομαι κι εγώ, ανάμεσα σ'αυτήν την κοινωνική και ατομική ευτέλεια των αξιών, και μάταια αναζητώ σε άτομα και γεγονότα, αυτήν την έννοια, με το τόσο θετικό πρόσημο... και που από μικρή ηλικία, μάθαμε να την ονοματίζουμε, ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ... στροβιλίζομαι ανάμεσα σε αυτήν την ΠΑΡΑΚΜΉ που μας περιβάλλει, και την ποικιλότροπα και καθημερινά, εκδηλούμενη, μετατροπή των πάλαι ποτέ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, σε ΙΔΙΟΤΕΛΉ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ, ΗΤΤΟΠΑΘΉ και κρυμμένα ΣΤΗ ΦΩΛΙΆ ΤΟΥΣ, ανθρωπάρια... δηλ. "ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ " του κερατά..
Το συναπάντημα στην καθημερινότητά μου, των ίδιων εικόνων και καταστάσεων σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο - συναπάντημα
ατόμων που δεν αντιδρούν, και συστηματικά μάλιστα, ΑΠΕΧΟΥΝ και ΑΡΝΟΎΝΤΑΙ να πάρουν θέση στα τόσο σοβαρά και τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν σε βάρος του λαού μας, σε βάρος των ΠΟΛΛΏΝ, από ένα ΠΑΝΑΘΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ - με οδηγούν στους στίχους και τη μουσική του Πάνου Τζαβέλα και στους " έντιμους κυρ - Παντελήδες του ". 
Σ'αυτούς τους " κυρ - Παντελήδες " τους απανταχού στη χώρα, αφιερώνω το παρακάτω άκουσμα, με ΘΛΊΨΗ, ΟΡΓΉ, και ΑΠΟΓΟΉΤΕΥΣΗ, αλλά συνάμα και με ΠΡΟΤΡΟΠΉ ν'αλλάξει " ρότα " η ζωή τους...
Με δυνατή φωνή, τους φωνάζω και τους λέω, πώς υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι γύρω τους, και είναι πολλοί, και που παλεύουν και που υποφέρουν... 
Ξυπνήστε επιτέλους και βγείτε απ'το θλιβερό και αναίσχυντο προσωπικό και οικογενειακό καβούκι σας ... Δεν θα ζείτε αιώνια, ούτε εδώ, ούτε αλλαχού.
... εδώ είναι η κόλαση, εδώ και ο παράδεισος... 
Επιτέλους δώστε μια τόσο δα μικρή αξία
( ... όχι μόνο την ανταλλακτική του ΧΡΗΜΑΤΟΣ..) στην δυσδιάκριτη έως ΑΌΡΑΤΗ και ΑΣΉΜΑΝΤΗ ζωή σας .., για το μέλλον, το μέλλον το δικό σας και σε αυτό των παιδιών σας ... 
Αφήστε σε αυτά , τα παιδιά σας , μια κάποια μικρή , σαν παρακαταθήκη , αξία, να πατήσουνε πάνω της και να πορευτούνε, να πορευτούνε καλά... 
Μάθετε σε αυτά να νοιάζονται για τους ΠΟΛΛΟΎΣ... να μοιράζονται με αυτούς...
Στους κυρ - Παντελήδες, λοιπόν...
και το κείμενο αλλά και το άκουσμα, και
χωρίς καμιά πατερναλιστική διάθεση.

ΆΛΚΗΣ ΦΆΤΣΙΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Read More »
ΟΙ ΚΥΡ-ΠΑΝΤΕΛΗΔΕΣ... | Του Άλκη Φάτσιου ΟΙ ΚΥΡ-ΠΑΝΤΕΛΗΔΕΣ... | Του Άλκη Φάτσιου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022 Rating: 5

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις εκθέσεις, VAKANTIEBEURS στην Ουτρέχτη και CMT στη Στουτγάρδη

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις εκθέσεις, VAKANTIEBEURS στην Ουτρέχτη και CMT στη Στουτγάρδη


Η Περιφέρεια Ηπείρου συνεχίζοντας την πολύχρονη προσπάθεια για την προβολή του προορισμού «Ήπειρος», εντός και εκτός συνόρων και την αύξηση των επισκεπτών, θα συμμετέχει και το 2023 σε στοχευμένες τουριστικές εκθέσεις.
Η αρχή γίνεται με δύο σημαντικές εκθέσεις στην Ολλανδία και στη Γερμανία, με έμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, ορεινού και παραθαλάσσιου, που ενδιαφέρουν ιδιαίτερα την περιοχή μας και τις επιχειρήσεις του κλάδου.

Οι δύο εκθέσεις πραγματοποιούνται τον Ιανουάριο και συγκεκριμένα:

1. Έκθεση VAKANTIEBEURS στην Ουτρέχτη, το διάστημα 11 έως 15 Ιανουαρίου 2023, σε περίπτερο του Ε.Ο.Τ.
Την συγκεκριμένη έκθεση επισκέπτονται περισσότεροι από 100.000 Ολλανδοί καθώς πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της χώρας. Η Ολλανδική αγορά κατατάσσεται πέμπτη σε αφίξεις στην Ελλάδα, μετά το Ηνωμένο Βασίλειο, την Γερμανία, την Ιταλία και τη Γαλλία. Η Περιφέρεια Ηπείρου μετρά αρκετές συμμετοχές στην συγκεκριμένη διοργάνωση και διεκδικεί με αξιώσεις μερίδιο της αγοράς προσελκύοντας επισκέπτες όλο το χρόνο από αυτή την σημαντική αγορά.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της έκθεσης. https://www.vakantiebeurs.nl/en/,

2. Έκθεση CMT (Caravan-Motor-Touristik), στη Στουτγάρδη το διάστημα 14 έως 22 Ιανουαρίου 2023.
Η Έκθεση αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις εναλλακτικού τουρισμού παγκοσμίως και λαμβάνει χώρα για 54η φορά. Αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή της Ηπείρου και σε δικό της περίπτερο. Την προηγούμενη διοργάνωση την επισκέφτηκαν περισσότεροι από 300.000 επισκέπτες, σημειώνοντας ρεκόρ επισκεψιμότητας. Περίπου 2.161 εκθέτες από 96 χώρες και περισσότερες από 360 περιφέρειες και πόλεις είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
Η συγκεκριμένη έκθεση δίνει σημαντική ευκαιρία προβολής της Ηπείρου, καθώς η περιοχή Baden-Württemberg, όπου θα πραγματοποιηθεί είναι μία από τις πιο δυνατές οικονομικά περιοχές της Κεντρικής Ευρώπης, με αποτέλεσμα και οι επισκέπτες – καταναλωτές να αναζητούν προορισμούς νέους προορισμούς μέσα στα όρια της Ελλάδας, η οποία χώρα μας αποτελεί για αυτούς τον κατ’ εξοχήν προορισμό διακοπών και αναψυχής.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της έκθεσης. https://www.messe-stuttgart.de/cmt/en/contact,

Η Περιφέρεια Ηπείρου θα φιλοξενήσει, στο περίπτερο της, φορείς και επιχειρήσεις του κλάδου οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και να προγραμματίσουν τις συναντήσεις τους με τουριστικούς πράκτορες και τους εν δυνάμει επισκέπτες από την Ολλανδία και τη Γερμανία, αντίστοιχα.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος και για τις δυο εκθέσεις μπορεί να γίνει μέχρι την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 στο email: ch.kazakos@php.gov.gr με την συμπλήρωση της συνημμένης φόρμας συμμετοχής που αφορά κάθε μια από τις εκθέσεις.
Η Περιφέρεια Ηπείρου θα αναλάβει να μεταφέρει ενημερωτικό υλικό των Δήμων, επιχειρήσεων και φορέων, ώστε να διανεμηθεί στις εκθέσεις και το οποίο πρέπει να είναι κυρίως στην Αγγλική ή στην Γερμανική γλώσσα, ανάλογα με την έκθεση που αφορά. Το υλικό θα πρέπει να το παραδώσουν οι ενδιαφερόμενοι στο Τμήμα Τουρισμού στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα (έως 30 τεμάχια ανά έκθεση με την επισήμανση ποια από τις δυο αφορά) στο γραφείο 143, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 1 μ.μ.
Read More »
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις εκθέσεις, VAKANTIEBEURS στην Ουτρέχτη και CMT στη Στουτγάρδη Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις εκθέσεις, VAKANTIEBEURS στην Ουτρέχτη και CMT στη Στουτγάρδη Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2022 Rating: 5

Σελίδες