286 νέα κρούσματα στην Ήπειρο

Κυριακή, Απριλίου 03, 2022
286 νέα κρούσματα στην ΉπειροΑναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 45
ΠΕ Θεσπρωτίας 33
ΠΕ Ιωαννίνων 176
ΠΕ Πρέβεζας 32

Read More »
286 νέα κρούσματα στην Ήπειρο 286 νέα κρούσματα στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 03, 2022 Rating: 5

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές των δήμων Ηγουμενίτσας και Σουλίου

Κυριακή, Απριλίου 03, 2022
Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές των δήμων Ηγουμενίτσας και Σουλίου


Αγαπητοί μας πελάτες,

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.
Προσοχή :
Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!
Read More »
Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές των δήμων Ηγουμενίτσας και Σουλίου Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές των δήμων Ηγουμενίτσας και Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 03, 2022 Rating: 5

Σήμερα η φιέστα του ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Κυριακή, Απριλίου 03, 2022
Σήμερα η φιέστα του ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Read More »
Σήμερα η φιέστα του ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Σήμερα η φιέστα του ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 03, 2022 Rating: 5

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ από το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας

Κυριακή, Απριλίου 03, 2022
Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ από το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Οι λογαριασμοί της ενέργειας βάζουν φωτιά στο λαϊκό εισόδημα. Όμως οι ανατιμήσεις στην ενέργεια δεν είναι φυσικό φαινόμενο. Η ανοδική πορεία των τιμών της ενέργειας έχει τόσο τη σφραγίδα της κυβέρνησης, όσο και των υπολοίπων αστικών κομμάτων που τώρα κάνουν ότι δήθεν αγωνιούν για την ακρίβεια που μαστίζει την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Οφείλεται στην απελευθέρωση της Ενέργειας και την «πράσινη μετάβαση» που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια και έχει ως αποτέλεσμα τη συρρίκνωση και ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, τις τεράστιες επιδοτήσεις στα αρπακτικά-εταιρείες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ, την επιβολή τέλους ρύπων και συνολικά την εκτόξευση των τιμών στην ενέργεια.
Σε αυτά, όπως και στην ακρίβεια στα τρόφιμα έρχονται να προστεθούν οι ανατιμήσεις του πολέμου που καθόλου άσχετος δεν είναι με τους ανταγωνισμούς των ιμπεριαλιστών για τον έλεγχο της Ενέργειας και των πλουτοπαραγωγικών πηγών.
Ήρθε η ώρα να δώσουμε τη δική μας απάντηση στην πολιτική που και με «ειρήνη» και με πόλεμο τσακίζει το λαϊκό εισόδημα και γεννά τη φτώχεια!
Να κάνουμε την οργή μας οργανωμένη συλλογική δράση!
Η απάντηση στην ακρίβεια περνά μόνο μέσα από το δυνάμωμα του οργανωμένου συλλογικού αγώνα για κατάργηση των αντιλαϊκών φόρων στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, με αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, γενναία διαγραφή των χρεών των αυτοαπασχολουμένων, των εργαζομένων, των ανέργων προς την εφορία με αύξηση της φορολογίας του μεγάλου κεφαλαίου.
Σε αυτό το πλαίσιο το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας καλεί τη Δευτέρα 4/4 και ώρα 10.00 π.μ σε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ απαιτώντας να μην πληρώσει η εργατική τάξη και ο λαός το μάρμαρο των ανατιμήσεων του ηλεκτρικού ρεύματος και συνολικά των αυξήσεων στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης.

Διεκδικούμε:
· Μείωση της τιμής του ρεύματος κατά 50% και κατάργηση των χαρατσιών για τα εργατικά λαϊκά νοικοκυριά
· Καμία διακοπή ρεύματος σε ανέργους, απλήρωτους εργαζόμενους, λαϊκές κατοικίες και μικρές επιχειρήσεις. Αναστολή χρεών και διαγραφή τμήματος λογαριασμών ρεύματος
· Κατάργηση του ΦΠΑ στην ενέργεια και στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης
· Όχι στην απελευθέρωση της ενέργειας
· Αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις με κατάργηση όλων των αντιλαϊκών νόμων
· Κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής και του χαρατσιού των ΑΠΕ

Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας για την καλύτερη οργάνωση και επιτυχία της απεργίας στις 6/4!
Όλοι και όλες στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας Τετάρτη 6/4 και ωρα 10.00 π.μ στην Πλατεία Δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα!
Read More »
Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ από το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ από το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 03, 2022 Rating: 5

Σελίδες