Βίντεο από τη χθεσινή φωτιά στα Σύβοτα

Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2016

Σε αποθήκη και όχι σε οικία, όπως ήταν οι πρώτες πληροφορίες. εκδηλώθηκε εχτές το βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας.

Στο σημείο έφτασαν 2 οχήματα της Πυροσβεστικής χωρίς όμως να καταφέρουν να σώσουν την αποθήκη η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ προανάκριση διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Δείτε βίντεο από την πυρκαγιά:


Read More »
Βίντεο από τη χθεσινή φωτιά στα Σύβοτα Βίντεο από τη χθεσινή φωτιά στα Σύβοτα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2016 Rating: 5

"Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας" από το τμήμα υποκριτικής του Δ.Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2016


Read More »
"Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας" από το τμήμα υποκριτικής του Δ.Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας "Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας" από το τμήμα υποκριτικής του Δ.Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2016 Rating: 5

ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά σε οικία στα Σύβοτα

Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2016


Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής σε σπίτι στα Σύβοτα Θεσπρωτίας. 
 
Σύμφωνα με τους περίοικους ακούστηκε ένας δυνατός κρότος σαν έκρηξη φιάλης υγραερίου. 
 
Δύο Πυροσβεστικά οχήματα έχουν ξεκινήσει από την Ηγουμενίτσα και κατευθύνονται στα Σύβοτα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί αν οι ένοικοι του σπιτιού βρίσκονταν μέσα.
 
Το σπίτι έχει καεί ολοσχερώς ενώ στο σημείο βρίσκονται όλοι οι γείτονες που με λάστιχα προσπαθούν να περιορίσουν τη φωτιά. 

περισσότερες πληροφορίες σε λίγο με νέα μας ανάρτηση.
Read More »
ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά σε οικία στα Σύβοτα ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά σε οικία στα Σύβοτα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2016 Rating: 5

Πρωτόδικη καταδίκη εκδότη για δημοσιεύματα μπλοκ κατά του πρώην Δημάρχου Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2016


Την πρωτόδικη ποινή των 8 μηνών φυλάκισης με ανασταλτικό χαρακτήρα, επέβαλε την Παρασκευή το δικαστήριο, στον εκδότη της εφημερίδας Τιτάνη κ. Ευάγγελο Α. Αναστασίου, αποδεχόμενο τους ισχυρισμούς του πρ. Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Γιώργου Κάτσινου, ότι αυτός βρίσκονταν πίσω από "συκοφαντικά" δημοσιεύματα σε μπλοκ. 

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πραγματογνωμοσύνη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δεν προέκυψε ως διαχειριστής του συγκεκριμένου μπλοκ, ο κ. Ευάγγελος Αναστασίου, ούτε και η πατρότητα του επίμαχου κειμένου.
 
Ο κ. Αναστασίου, άσκησε έφεση κατά της απόφασης και η συνέχεια θα δοθεί στην αίθουσα του 3μελές εφετείου Κερκύρας.
Read More »
Πρωτόδικη καταδίκη εκδότη για δημοσιεύματα μπλοκ κατά του πρώην Δημάρχου Ηγουμενίτσας Πρωτόδικη καταδίκη εκδότη για δημοσιεύματα μπλοκ κατά του πρώην Δημάρχου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2016 Rating: 5

Σελίδες