Στο Δ.Σ. του Ο.Λ.ΗΓ. της Δευτέρας η απόφαση για τα αδρανή εντός του λιμένα της Ηγουμενίτσας

Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021
Στο Δ.Σ. του Ο.Λ.ΗΓ. της Δευτέρας η απόφαση για τα αδρανή εντός του λιμένα της ΗγουμενίτσαςΣυνεδριάζει τη Δευτέρα 8 Μαρτίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΗΓ Α.Ε.

Ανάμεσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι και το ζήτημα της μεταφοράς των αδρανών υλικών, μέσω της προβλήτας 3, η οποία βρίσκεται εντός του λιμένα Ηγουμενίτσας και δίπλα στα σπίτια του Λαδοχωρίου αλλά και στο 3ο Γυμνάσιο.

Απαντώντας την προηγούμενη εβδομάδα ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΗΓ κ. Πορφύρης, προς τη Βουλή των Ελλήνων, ξεκαθάρισε πως "...εξετάζεται και η λύση του χαρακτηρισμού κατ' εξαίρεση της προβλήτας 3 ως χώρος φορτοεκφόρτωσης αδρανών υλικών, που βρίσκεται εντός του Λιμένα Εξωτερικού και εκτός του αστικού ιστού, για ένα έτος και για τους μήνες Οκτώβριο έως Μάρτιο".

Αυτή θα είναι και η εισήγηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο, μη λαμβάνοντας υπόψη τις αντιδράσεις των κατοίκων του Λαδοχωρίου, του Γραικοχωρίου αλλά και της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων & Επιχειρήσεων Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού Ηπείρου "Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ".

Μια εικόνα για τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει η θετική απόφαση της ΟΛΗΓ, μπορείτε να πάρετε από το βίντεο που είχαμε καταγράψει στις 5 Αυγούστου 2020, όταν πραγματοποιήθηκε παράνομη μεταφορά εντός του λιμένα, πλημμυρίζοντας κυριολεκτικά την Ηγουμενίτσα στη σκόνη. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Ελπίζουμε πως τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με την ψήφο τους, δεν θα επιβαρύνουν περαιτέρω την υγεία και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Ηγουμενίτσας και να αναζητήσουν μία πιο ορθολογική λύση, σε ένα υπαρκτό πρόβλημα, όπως είναι η μεταφορά υλικών προς το νησί της Κέρκυρας και τους Παξούς, βάζοντας όμως σαν προτεραιότητα τους κατοίκους αυτής της πόλης.
Read More »
Στο Δ.Σ. του Ο.Λ.ΗΓ. της Δευτέρας η απόφαση για τα αδρανή εντός του λιμένα της Ηγουμενίτσας Στο Δ.Σ. του Ο.Λ.ΗΓ. της Δευτέρας η απόφαση για τα αδρανή εντός του λιμένα της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021 Rating: 5

Στο 100% η πληρότητα στη Μονάδα Λοιμωδών του Νοσοκομείου Φιλιατών

Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021
Στο 100% η πληρότητα στη Μονάδα Λοιμωδών του Νοσοκομείου Φιλιατών


Στο 100% της επαυξημένης δυναμικότητάς της λειτουργεί η Μονάδα Λοιμωδών του Νοσοκομείου Φιλιατών, με 13 ασθενείς να νοσηλεύονται. 

Η δυναμικότητα της Μονάδας Λοιμωδών ήταν αρχικά για 9 νοσηλευόμενους και στη συνέχεια αύξησε τη δυναμικότητά της κατά 4 κλίνες. 

2 ακόμα άτομα νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Από την ημέρα έναρξης της λειτουργίας της ως ΜΕΘ Covid στις 19/02/2021, στη νέα Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών (δυναμικότητας δύο κλινών) έχουν νοσηλευτεί τρεις ασθενείς εκ των οποίων ο πρώτος έχει λάβει ήδη εξιτήριο μετά από νοσηλεία 13 ημερών. 

Από τους δύο που παραμένουν νοσηλευόμενοι ο ένας είναι διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής ενώ ο δεύτερος υποστηρίζεται με συσκευή υψηλής ροής οξυγόνου (HFO). 

Το Νοσοκομείο Φιλιατών, μπορεί να πρόκειται για ένα μικρό επαρχιακό νοσοκομείο, όμως στη ΜΕΘ εφαρμόζονται όχι μόνο όλα τα θεραπευτικά πρωτόκολλα που προτείνονται από τον ΕΟΔΥ αλλά και τα πιο καινοτόμα που έχει αποδειχθεί από τις μελέτες-βιβλιογραφία ότι έχουν θετική επίδραση στον βαρέως πάσχοντα ασθενή που νοσεί από τον ιό SARS-COV-2, όπως χορήγηση πλάσματος από συμβατούς αναρρώσαντες δότες, χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων αλλά και τακτική εναλλαγή θέσεων-τοποθέτηση σε πρηνή θέση. 


Η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Νοσοκομείου Φιλιατών λειτουργεί από τις 4 Ιανουαρίου με 2 (+1) κλίνες. 
Στελεχώνεται από δύο παθολόγους με εξειδίκευση στην εντατικολογία, μια πνευμονολόγο και 11 νοσηλευτές/νοσηλεύτριες, ενώ έχουν προκηρυχθεί και τρεις ακόμη θέσεις ιατρών για την ενίσχυσή της.
Read More »
Στο 100% η πληρότητα στη Μονάδα Λοιμωδών του Νοσοκομείου Φιλιατών Στο 100% η πληρότητα στη Μονάδα Λοιμωδών του Νοσοκομείου Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021 Rating: 5

Με παρέμβαση Γιόγιακα σβήστηκε πρόστιμο 11.000 € σε ζευγάρι Βορειοηπειρωτών

Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021
Με παρέμβαση Γιόγιακα σβήστηκε πρόστιμο 11.000 € σε ζευγάρι Βορειοηπειρωτών

BeFunky-collage%2B-%2B2021-03-05T032616.239

Αίσθηση προκάλεσε πριν λίγες ημέρες το γεγονός ότι ζευγάρι Ελλήνων της Αλβανίας, δέχτηκε πρόστιμο ύψους 11.000 ευρώ στην Ηγουμενίτσα, λόγω διέλευσης από μη θεσμοθετημένο σημείο της ελληνοαλβανικής μεθορίου.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, το ζευγάρι αναγκάστηκε να έλθει στην Ελλάδα, από μη θεσμοθετημένο σημείο της ελληνοαλβανικής μεθορίου, επειδή η νεαρή εγκυμονούσα Βορειοηπειρώτισσα παρουσίασε επιπλοκές και προκειμένου να σώσει τη ζωή του αγέννητου ακόμη μωρού, αναγκάστηκε να περάσει παράνομα από τα σύνορα, ώστε να μεταβεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο της Θεσπρωτίας και να λάβει την απαραίτητη ιατρική βοήθεια.

Αντ' αυτού όμως συνελήφθη μαζί με το σύζυγο της από αστυνομικούς του τμήματος Ηγουμενίτσας, επιβάλλοντας στο ζευγάρι των Ελλήνων από τη Βόρεια Ήπειρο πρόστιμο ύψους 11.000 ευρώ.

Την επιβεβαίώση έκαναν οι ίδιοι με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστώντας όσους βοήθησαν ώστε να σβηστεί το πρόστιμο, μεταξύ αυτών και το Βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα!

157960161_262645311970949_6600818537466221022_n
(Τo θέμα ανέδειξε η Νεολαία Βορειοηπειρωτών από τη σελίδα τους στο facebook)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Μια οδυνηρή περιπέτεια που είχα εγώ και η σύζυγος μου είχε αίσιο τέλος και θέλουμε να ευχαριστήσουμε για αυτό κάποιος ανθρώπους.
Πρωτίστως, ευχαριστούμε τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριο Οικονόμου, που από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το πρόβλημα μας, έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπο και κίνησε τις διαδικασίες για την αφαίρεση των προστίμων.
Ευχαριστώ τους βουλευτές Βασίλη Γιόγιακα και Άγγελο Συρίγο που ευαισθητοποιήθηκαν και με δική τους πρωτοβουλία συνέβαλαν στη διεκπεραίωση του προβλήματος μας.
Καθοριστικό ρόλο είχε η γνωστοποίηση του θέματος στα μέσα ενημέρωσης και ευχαριστώ για αυτό τον κ. Λεωνίδα Παππά που πρώτος ανέδειξε το θέμα. Για τον ίδιο λόγο ευχαριστώ τη Νεολαία Βορειοηπειρωτών, το Himara.gr και όλα τα άλλα μέσα ενημέρωση που πρόβαλαν το θέμα.
Τα αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης που λάβαμε απ όλα τα μέρη της Ελλάδος μας συγκίνησαν ιδιαίτερα.
Στις περίεργες συνθήκες που ζούμε όλοι, η οικογένεια μας ένιωσε πολύ ανθρωπιά και για αυτό είμαστε ευγνώμονες.

Λεωνίδας Μήτρος – Στέλλα Κώτση
Read More »
Με παρέμβαση Γιόγιακα σβήστηκε πρόστιμο 11.000 € σε ζευγάρι Βορειοηπειρωτών Με παρέμβαση Γιόγιακα σβήστηκε πρόστιμο 11.000 € σε ζευγάρι Βορειοηπειρωτών Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021 Rating: 5

Καταμετρήθηκαν 1.142 κρούσματα σε 24 ώρες

Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021
Καταμετρήθηκαν 1.142 κρούσματα σε 24 ώρεςΑναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

«Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.142, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 205.120 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.7% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 67 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.348 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Ημερήσια εξέλιξη της πανδημίας: Η ημερήσια κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι η ακόλουθη (η γραμμή παριστάνει την συνολική, αθροιστική κατανομή των κρουσμάτων).

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 53, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 6.758 θάνατοι. Το 95.8% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 466 (68.0% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. To 84.3% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.408 ασθενείς. Οι εισαγωγές1 νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 429 (ημερήσια μεταβολή +20.51). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 356 ασθενείς. Hλικιακή κατανομή: Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 105 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 15 έως 103 έτη).»
Read More »
Καταμετρήθηκαν 1.142 κρούσματα σε 24 ώρες Καταμετρήθηκαν 1.142 κρούσματα σε 24 ώρες Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021 Rating: 5

4 κρούσματα σήμερα στη Θεσπρωτία - 29 σε όλη την Ήπειρο

Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021
4 κρούσματα σήμερα στη Θεσπρωτία - 29 σε όλη την Ήπειρο


Π.Ε. Άρτας 6
Π.Ε. Θεσπρωτίας 4
Π.Ε. Ιωαννίνων 18
Π.Ε. Πρέβεζας 1

Read More »
4 κρούσματα σήμερα στη Θεσπρωτία - 29 σε όλη την Ήπειρο 4 κρούσματα σήμερα στη Θεσπρωτία - 29 σε όλη την Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021 Rating: 5

Πήραν παράταση στα Επιμελητήρια

Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021
Πήραν παράταση στα ΕπιμελητήριαΠαράταση για ένα χρόνο πήραν οι θητείες των διοικήσεων στα Επιμελητήρια όλης της χώρας.

Αφορμή είναι τα μέτρα για την πανδημία καθώς το Υπουργείο Ανάπτυξης έκρινε ότι εν μέσω αυτής της κατάστασης δεν μπορούν να γίνουν εκλογές.

Read More »
Πήραν παράταση στα Επιμελητήρια Πήραν παράταση στα Επιμελητήρια Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021 Rating: 5

355 rapid test πραγματοποιήθηκαν τελικά σήμερα στην Ηγουμενίτσα

Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021

355 rapid test πραγματοποιήθηκαν τελικά σήμερα στην Ηγουμενίτσα

355 είναι τελικά ο αριθμός των συνολικών rapid test πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής στην Ηγουμενίτσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα θετικά δείγματα είναι 5.

Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών, βάζει σε σκέψεις τους υπεύθυνους να επαναλάβουν τη δράση εντός της εβδομάδας.
Read More »
355 rapid test πραγματοποιήθηκαν τελικά σήμερα στην Ηγουμενίτσα 355 rapid test πραγματοποιήθηκαν τελικά σήμερα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: 4 θετικά μέχρι στιγμής στα rapid tests - Παράταση λόγω μεγάλης συμμετοχής

Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021

Ηγουμενίτσα: 4 θετικά μέχρι στιγμής στα rapid tests - Παράταση λόγω μεγάλης συμμετοχής

Συνεχίζεται η προσέλευση πολιτών με τα οχήματά τους, για τη διεξαγωγή δωρεάν rapid test στην πλατεία Δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, έχουν εντοπιστεί 4 θετικά δείγματα στα περίπου 250 που έχουν διεξαχθεί μέχρι αυτή την ώρα.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης των πολιτών, τα tests θα συνεχίσουν να διεξάγονται μέχρι τις 15.00 και όχι μέχρι τις 14.00, όπως ήταν προγραμματισμένο, και μέχρι να εξυπηρετηθούν όσα οχήματα βρίσκονται στην ουρά αναμονής.
Read More »
Ηγουμενίτσα: 4 θετικά μέχρι στιγμής στα rapid tests - Παράταση λόγω μεγάλης συμμετοχής Ηγουμενίτσα: 4 θετικά μέχρι στιγμής στα rapid tests - Παράταση λόγω μεγάλης συμμετοχής Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021 Rating: 5

Μεγάλη συμμετοχή στην Ηγουμενίτσα για τα rapid tests (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021

Μεγάλη συμμετοχή στην Ηγουμενίτσα για τα rapid tests (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Με μεγάλη συμμετοχή των πολιτών, συνεχίζονται από τις 10.00 το πρωί της Κυριακής μέχρι και τις 14.00, οι δωρεάν έλεγχοι μέσω rapid tests, που διεξάγονται στην πλατεία Δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα.

Χαρακτηριστικό της μεγάλης συμμετοχής, είναι πως η ουρά των αυτοκινήτων ξεκινάει από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας και φτάνει μέχρι τη στάση του ΚΤΕΛ στην πλατεία.

Η αναμονή φτάνει τη μισή ώρα, παρόλα αυτά, οι πολίτες περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους.Read More »
Μεγάλη συμμετοχή στην Ηγουμενίτσα για τα rapid tests (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Μεγάλη συμμετοχή στην Ηγουμενίτσα για τα rapid tests (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021 Rating: 5

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω κλεφτοκοτάς

Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021
Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω κλεφτοκοτάς


Συνελήφθη χθες (06-03-2021) το απόγευμα σε περιοχή της Κόνιτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κόνιτσας, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. 
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος κατελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς, να έχει εισέλθει εντός αγροκτήματος παραβιάζοντας την περίφραξη του και να έχει αφαιρέσει -11- οικόσιτα ζώα (όρνιθες), τα οποία είχε τοποθετήσει εντός χάρτινου κουτιού με σκοπό στη συνέχεια να τα φορτώσει σε παρακείμενο όχημά του. 
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Read More »
Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω κλεφτοκοτάς Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω κλεφτοκοτάς Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021 Rating: 5

Πρόστιμο 3.000€ σε καφενείο - 104 παραβάσεις σε όλη την Ήπειρο

Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021
Πρόστιμο 3.000€ σε καφενείο - 104 παραβάσεις σε όλη την ΉπειροΣτο πλαίσιο εντατικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο, βεβαιώθηκαν χθες (06-03-2021) από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου συνολικά (104) παραβάσεις.

Ειδικότερα, βεβαιώθηκαν:
(67) παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους (300) ευρώ, ως εξής:
· 19 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας,
· 9 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας,
· 21 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και
· 18 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

(28) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους (300) ευρώ, ως εξής:
· 10 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας,
· 7 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας,
· 11 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων.

(9) παραβάσεις σχετικά με τους κανόνες λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, ως ακολούθως:
· Πρόστιμο (3.000) ευρώ σε κατάστημα (καφενείο) για παραμονή (8) πελατών εντός του καταστήματος, στους οποίους επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των (300) ευρώ. Οι έλεγχοι συνεχίζονται καθημερινά με αμείωτη ένταση με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας.
Read More »
Πρόστιμο 3.000€ σε καφενείο - 104 παραβάσεις σε όλη την Ήπειρο Πρόστιμο 3.000€ σε καφενείο - 104 παραβάσεις σε όλη την Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021 Rating: 5

Ξεκίνησαν τα δωρεάν rapid tests στην Ηγουμενίτσα

Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021
Ξεκίνησαν τα δωρεάν rapid tests στην ΗγουμενίτσαΟ Δήμος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) θα πραγματοποιήσει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through), την Κυριακή 7 Μαρτίου, από τις 10.00 έως τις 14.00, στην Πλατεία Δημαρχείου (επί της οδού Κύπρου), στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου Covid-19.

Τα τεστ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με όλες οι οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας κλπ).

Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, ενώ θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου, στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.
Read More »
Ξεκίνησαν τα δωρεάν rapid tests στην Ηγουμενίτσα Ξεκίνησαν τα δωρεάν rapid tests στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021 Rating: 5

Σελίδες