Ρυθμίσεις Κυκλοφορίας στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Ηγουμενίτσας κατά τις εκδηλώσεις εορτασμού της Επετείου 25ης Μαρτίου 1821

Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016


Ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηγουμενίτσας έχοντας υπόψη:

1. Την ανάγκη για ομαλή διεξαγωγή της λιτάνευσης της Ιερής Εικόνας Ευαγγελισμού της Θεοτόκου την 20:00 ώρα της Πέμπτης 24/03/2016.

2. Την ανάγκη για ομαλή διεξαγωγή της Παρέλασης στο πλαίσιο εορτασμού της Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 σε χώρους ευθύνης της Υπηρεσίας μας.

3. Τη Μόνιμη Αστυνομική Εγκύκλιο υπ’ αριθμ. 05 (Σ.ΜΕ.Α.Τ 05).

4. Τις διατάξεις του Άρθρου 52 του Ν.2686/1999(ΦΕΚ 57Α) “Κύρωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας” όπως ισχύει.

5. Το άρθρο 173 του ΓΚΛΗ (ΦΕΚ 479/Β/78)

6. Το Αριθμ.. Πρωτ.:5606/18-03-2016'Εννραφο Δήμου Ηγουμενίτσας .

7. Την από 21/03/2016 σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Ηπείρου.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

1. Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης παντός τροχοφόρου οχήματος στις παρακάτω οδούς επί της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ηγουμενίτσας κατά το χρονικό διάστημα από την 16:00 ώρα της Πέμπτης 24/03/16 έως την 14:00 ώρα της 25/03/16:

Α. Οδός Εθνικής Αντιστάσεως κατά το τμήμα από την οδό 8ης Δεκεμβρίου έως την διασταύρωση με την οδό Δαγκλή.

Β. Οδός Νέας Παραλιακής κατά το τμήμα από το ύψος του Δημοτικού Πάρκινγκ (έναντι Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας) έως το ύψος της διασταύρωσης Παλαιού Τελωνείου.

2. Την απαγόρευση κυκλοφορίας παντός τροχοφόρου οχήματος στις ανωτέρω οδούς από την 16:00 ώρα της 24/03/2016 έως το πέρας της λιτάνευσης.

3. Την απαγόρευση κυκλοφορίας παντός τροχοφόρου οχήματος στις ανωτέρω οδούς από 06:00 ώρα της 25/03/2016 έως και το πέρας της παρέλασης .

4. Η παρούσα Απόφαση να γίνει ευρέως γνωστή με ανακοίνωση τύπου.

Read More »
Ρυθμίσεις Κυκλοφορίας στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Ηγουμενίτσας κατά τις εκδηλώσεις εορτασμού της Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 Ρυθμίσεις Κυκλοφορίας στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Ηγουμενίτσας κατά τις εκδηλώσεις εορτασμού της Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016 Rating: 5

Θεσπρωτία: Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Παντελής Κίτσιος για πρόεδρος της ΝΟΔΕ, υπέρ του Άλκη Λάμπρου

Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016

Απέσυρε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας ο Παντελής Κίτσιος , υπέρ του έτερου υποψηφίου και νυν προέδρου κ. Άλκη Λάμπρου.

Σε επικοινωνία του thespro.gr μαζί του, μας δήλωσε:

"Για λόγους καθαρά προσωπικούς αποφάσισα να αποσύρω την υποψηφιότητα μου για πρόεδρος της ΝΟΔΕ.
Tο παρόν συμβούλιο ανέλαβε το κόμμα σε εποχές που δεν είχαμε εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο, και καταφέραμε έχοντας ανοιχτές τις πόρτες στην κοινωνία να φέρουμε το κόμμα πρώτο στο νόμο και με ΔΙΑΦΟΡΑ ..
Αποσύρω την υποψηφιότητα και δηλώνω ότι θα συμμετέχω ενεργά διεκδικώντας τον αγροτικό τομέα, και δηλώνω την στήριξη μου στο πρόσωπο του νυν προέδρου Άλκη Λάμπρου, ώστε να συνεχίσουμε το πετυχημένο, εκ του αποτελέσματος, έργου μας ως ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας"

Ο Παντελής Κίτσιος ήταν ο πρώτος που άνοιξε την κούρσα των εκλογών.  

Είναι αγρότης. αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας και ξεκίνησε την κομματική του πορεία από πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Σαγιάδας και κατάφερε γρήγορα να ανέβει στην ιεραρχία του κόμματος. 

Ήταν υποψήφιος στις περιφερειακές του 20014 με το συνδυασμό του κ. Καχριμάνη και για λίγους ψήφους δεν εκλέχθηκε .
Read More »
Θεσπρωτία: Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Παντελής Κίτσιος για πρόεδρος της ΝΟΔΕ, υπέρ του Άλκη Λάμπρου Θεσπρωτία: Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Παντελής Κίτσιος για πρόεδρος της ΝΟΔΕ, υπέρ του Άλκη Λάμπρου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Απαγορευτικό απόπλου λόγω των θυελλωδών ανέμων

Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016


Μόνο με πλοία κλειστού τύπου μπορεί να ταξιδέψει κανείς, από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας προς το λιμάνι της Κέρκυρας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, έχει απαγορευτεί ο απόπλους για τα ανοιχτού τύπου πλοία, από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας προς τα λιμάνια της Κέρκυρα, της Λευκίμης και των Παξών.

Οι επιβάτες, πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για την Ηγουμενίτσας, καλό είναι να επικοινωνήσουν πρώτα με το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας στο τηλ 2665099400
Read More »
Ηγουμενίτσα: Απαγορευτικό απόπλου λόγω των θυελλωδών ανέμων Ηγουμενίτσα: Απαγορευτικό απόπλου λόγω των θυελλωδών ανέμων Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016 Rating: 5

Εκδρομή στις πηγές του ποταμού Αχέροντα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016
 
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βιωματική εκδρομή του Δημοτικού Σχολείου Γλυκής για την παγκόσμια ημέρα του νερού.
 
Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο των πηγών του Αχέροντα και ενημερώθηκαν για τον φυτικό και ζωικό πλούτο, καθώς και την πολιτιστική αξία της περιοχής.
 
Στο πλαίσιο της βιωματικής εκπαίδευσης είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να κατανοήσουν την έννοια της σπουδαιότητας του νερού ως πηγή ζωής και μέσω απλών πειραμάτων να μάθουν για τη μόλυνση των ποταμών. 
 
Ακολούθησε δειγματοληψία νερού και μέτρηση του PH διαφόρων διαλυμάτων καθώς και επεξήγηση όλων των πιθανών σεναρίων μόλυνσης από διάφορες πηγές. 
 
Ευχαριστούμε θερμά τους δασκάλους αλλά και τους μαθητές για την συμμετοχή τους στην σημαντική αυτή μέρα.Read More »
Εκδρομή στις πηγές του ποταμού Αχέροντα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού Εκδρομή στις πηγές του ποταμού Αχέροντα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016 Rating: 5

«Πνίγηκε» από την αφρικανική σκόνη η Ηγουμενίτσα

Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016Εξαιτίας των θυελλωδών νοτίων ανέμων που μετέφεραν αφρικανική σκόνη, κυριολεκτικά η Ηγουμενίτσα, αλλά και όλα τα παράλια της Ηπείρου, έχουν πνιγεί από την αφρικανική σκόνη .

Ενήλικες με αναπνευστικό πρόβλημα, ενήλικες καρδιοπαθείς και παιδιά με αναπνευστικά προβλήματα θα πρέπει να περιορίσουν κάθε έντονη σωματική άσκηση, ιδιαίτερα αν αυτή γίνεται σε εξωτερικούς χώρους. 

Άτομα με άσθμα μπορεί να χρειαστούν πιο συχνά εισπνοές του ανακουφιστικού φαρμάκου. 

Άτομα άνω των 65 ετών θα πρέπει να περιορίσουν τη σωματική τους δραστηριότητα.
Read More »
«Πνίγηκε» από την αφρικανική σκόνη η Ηγουμενίτσα «Πνίγηκε» από την αφρικανική σκόνη η Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016 Rating: 5

Στα 17,7 εκατ. τα καθαρά κέρδη της Minoan το 2015

Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016
 
Αύξηση, τόσο στον κύκλο εργασιών, όσο και στα καθαρά κέρδη σημείωσε η Minoan Lines το 2015. 
Ειδικότερα, οι ενοποιημένες πωλήσεις ανήλθαν σε 172,4 εκατ., καταγράφοντας αύξηση 4,2 εκατ., σε σχέση με το οικονομικό έτος 2014.
Τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν σε 17,7 εκατ., σημειώνοντας αύξηση 17,6 εκατ., σε σχέση με το 2014. 
Επίσης, ο τραπεζικός δανεισμός διαμορφώθηκε σε € 195,1 εκ., ενώ τα ταμειακά διαθέσιμα ανήλθαν σε € 24,7 εκ.
Οι θετικές οικονομικές επιδόσεις, όπως καταγράφηκαν στα αποτελέσματα της οικονομικής χρήσης 2015, οφείλονται κυρίως στη μείωση του κόστους καυσίμων, συνέπεια της πτώσης των διεθνών τιμών πετρελαίου, στη μείωση των χρηματοοικονομικών εξόδων, καθώς και στην αύξηση των εσόδων.
Σημειώνεται ότι οι περιορισμοί στη κίνηση κεφαλαίων (capital controls), οι οποίοι επεβλήθησαν, επιβάρυναν περαιτέρω την οικονομική δραστηριότητα και τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα τόσο στις εισαγωγές όσο και τις εξαγωγές.
Επιπρόσθετα, οι εν λόγω εξελίξεις είχαν αντίκτυπο και στον εσωτερικό τουρισμό, επηρεάζοντας αρνητικά τα έσοδα της εταιρείας.

Γραμμή Αγκώνα και Τεργέστη
 
Η Εταιρεία το 2015 δραστηριοποιήθηκε στη γραμμή της βόρειας Αδριατικής (Πάτρα-Ηγουμενίτσα-Αγκώνα-Τεργέστη) ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση της, επιτυγχάνοντας υψηλά μερίδια αγοράς σε μια πολύ ανταγωνιστική αγορά.
 
Συγκεκριμένα, η Εταιρεία διακίνησε συνολικά 406 χιλ. επιβάτες, 94 χιλ. Ι.Χ. αυτοκίνητα και 77 χιλ. φορτηγά οχήματα. 
Τα μερίδια αγοράς στην αγορά της Αγκώνα ανήλθαν σε 54,3% για τους επιβάτες, 52,9% για τα Ι.Χ. αυτοκίνητα και 56,5% για τα φορτηγά αυτοκίνητα. 
 
Στο λιμάνι της Τεργέστης δεν δραστηριοποιείται άλλη εταιρεία.
Read More »
Στα 17,7 εκατ. τα καθαρά κέρδη της Minoan το 2015 Στα 17,7 εκατ. τα καθαρά κέρδη της Minoan το 2015 Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016 Rating: 5

Οι Ρομπομπλάστερς του Α' Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016

 
Αξιότιμες κυρίες και κύριοι της επιτροπής αξιολόγησης,

Λίγους μήνες πριν ο διευθυντής του σχολείου μας,του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας μας ενημέρωσε για το διαγωνισμό Ρομποτικής. Οι περισσότεροι από μας ξέραμε τα Lego σαν παιχνίδια με τα οποία παίζαμε στον ελεύθερο χρόνο μας και δεν είχαμε ιδέα από προγραμματισμό. Δειλά δειλά αρχίσαμε να σχηματίζουμε ομάδες προσπαθώντας για πρώτη φορά να δουλέψουμε ομαδικά για τη συμμετοχή σε ένα διαγωνισμό. Δεν ήταν εύκολο να συνεργαστούμε στην αρχή γιατί ο καθένας από μας είχε τις ιδέες του και ήθελε να γίνει το δικό του. Σιγά σιγά αρχίσαμε όμως να λειτουργούμε σαν ομάδα, τους «Ρομπομπλάστερς», να αξιολογούμε τις ιδέες, και να δουλεύουμε ομαδικά βοηθώντας ο έναν τον άλλο. Με τη βοήθεια του καθηγητή πληροφορικής του σχολείου μας μάθαμε τις βασικές αρχές προγραμματισμού και το “scratch” το εργαλείο με το οποίο ζωντανέψαμε τις δημιουργίες μας δίνοντας τους κίνηση- γεγονός το οποίο στην αρχή μας εντυπωσίασε! Μελετήσαμε ακόμα βασικά στοιχεία της επιστήμης της Αστρονομίας μαθαίνοντας πολλά καινούργια πράγματα για το γαλαξία μας , την κίνηση των πλανητών και το διάστημα.

 
Έτσι μελετώντας, δουλεύοντας μεθοδικά και με πολλή όρεξη φτάσαμε στην κατασκευή των Ρομπομπλάστερς με τίτλο «Ταξιδεύοντας στον Κρόνο» που αποτελείται από: δύο πλάκες κόντρα πλακέ, ένα διαστημόπλοιο , έναν γερανό, μία βάση, ένα μικρό όχημα για φωτογραφίες, τον πλανήτη Κρόνο και μινιατούρες πλανητών.Κατά τη δημιουργία της κατασκευής έχουμε χρησιμοποιήσει δύο αυτοματισμούς.
1.Το μικρόφωνο του υπολογιστή, το οποίο χρησιμοποιούμε για να ξεκινήσει ο κινητήρας.
2. Τον αισθητήρα απόστασης για να σταματάει ο κινητήρας.

 
Πίσω από την κύρια κατασκευή υπάρχει μία βοηθητική κατασκευή για φόντο καθώς και τρεις γαλαξίες και μερικά αστέρια. Η κατασκευή αυτή αναπαριστά δύο πλανήτες: τον Άρη και τον Ερμή, που γυρίζουν γύρω από τον Ήλιο. Ο Κώδικας έχει δημιουργηθεί με το προγραμματιστικό περιβάλλον scratchχρησιμοποιώντας διάφορες εντολές. Τοποθετήσαμε το μοτεράκι πάνω σε μία πλακέτα. Ύστερα βάλαμε πάνω στο μοτεράκι έναν άξονα. Φτιάξαμε τον Ήλιο, τον Ερμή, τον Άρη και έναν δορυφόρο. Τα τοποθετήσαμε πάνω στον άξονα ο οποίος τα γυρίζει. Επίσης χρησιμοποιήσαμε γρανάζια και ένα λαστιχάκι.

Με τα λιγοστά μέσα που διέθετε το σχολείο μας και πολύ μεράκι ετοιμάσαμε το ταξίδι μας στον Κρόνο. Ελπίζουμε να το απολαύσετε και εσείς όσο και εμείς…..

Ευχαριστούμε πολύ
Ρομπομπλάστερς
 
Read More »
Οι Ρομπομπλάστερς του Α' Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας Οι Ρομπομπλάστερς του Α' Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016 Rating: 5

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Με επιτυχία η εκδήλωση για τον τουρισμό και τα Αγροδιατροφικά Προϊόντα στα Σύβοτα

Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ενημέρωση και επιμόρφωση των μελών του, και σε συνεργασία με την Σύμβουλό του Εταιρεία LEVER AE, υλοποίησε ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ: Τουρισμός και Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων Πυλώνες Ανάπτυξης 2016-2020», την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου των Συβότων.

Η ημερίδα απευθυνόταν κυρίως σε επιχειρήσεις του Τουριστικού και Αγροδιατροφικού τομέα και αναπτύχθηκαν οι ακόλουθες ενότητες από τους συνεργάτες του Επιμελητηρίου, στελέχη της εταιρείας LEVER:

Τα αναπτυξιακά εργαλεία χρηματοδότησης για τον τουρισμό και τον αγροδιατροφικό τομέα από τον κο Δημήτρη Ουντζούδη.

Η Εξωστρέφεια Τουριστικών Υπηρεσιών και Προϊόντων Αγροδιατροφικού Τομέα και το Στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης τουριστικού προορισμού από τον κο Δημήτρη Μαυρομάτη, και το

Νέο σύστημα κατάταξης των τουριστικών καταλυμάτων από την κα Κλειώ Ευαγγελοπούλου.

Μετά την ανάπτυξη των θεμάτων ακολούθησε συζήτηση και ερωταπαντήσεις επί αυτών.

 
Την εκδήλωσε τίμησε με τη παρουσία του και απεύθυνε χαιρετισμό ο Βουλευτής Θεσπρωτίας κο Βασίλειος Γιόγιακας. 
 
Επίσης παραβρέθηκε ο θεματικός Αντιδήμαρχος σε θέματα τουρισμού του Δ. Σουλίου κος Δημήτριος Λώλος, ο Πρόεδρος της τοπικής Δημοτικής Ενότητας Συβότων κος Κωνσταντίνος Βαγγελής, εκπρόσωποι Συλλογικών φορέων του Νομού, και επιχειρηματίες.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ευχαριστεί τους συνεργάτες για την συμμετοχή τους στην προσπάθειά μας για την ενημέρωση του Θεσπρωτικού κοινού, τους επισήμους, εκπροσώπους και επιχειρηματίες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, καθώς επίσης και τους τοπικούς τουριστικούς και εμπορικούς συλλόγους που συνέδραμαν με ενέργειές τους για την προώθηση της πληροφόρησης για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Ηγουμενίτσας για την παραχώρηση χρήσης της αίθουσας Πολιτιστικού Κέντρου των Συβότων.

Οι εισηγήσεις των ομιλητών βρίσκονται ανηρτημένες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.e-thesprotias.gr

Read More »
Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Με επιτυχία η εκδήλωση για τον τουρισμό και τα Αγροδιατροφικά Προϊόντα στα Σύβοτα Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Με επιτυχία η εκδήλωση για τον τουρισμό και τα Αγροδιατροφικά Προϊόντα στα Σύβοτα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016 Rating: 5

Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ξηρολόφου - ΛΑΜΠΑΔΟΦΟΡΙΕΣ 2016

Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016


Ο Εκπολιτιστικός σύλλογος απανταχού Ξηρολοφιτών " Ο ΚΟΚΚΥΤΟΣ'' σας προσκαλεί στην αναβίωση του εθίμου των Λαμπαδοφοριών , την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 και ωρα 19:00 στο Δημοτικο σχολείο Ξηρολόφου. Στην εκδήλωση συμμετέχουν χορευτικά συγκροτήματα απο τους :
Εκπολιτιστικό σύλλογο Γλυκής-Ποταμιάς
Εκπολιτιστικό σύλλογο Προδρομίου
Εκπολιτιστικό σύλλογο Καρβουναρίου
Φιλοπρόοδο όμιλο Παραμυθιάς

Το έθιμο χάνεται στα βάθη της τουρκοκρατίας και συμβολίζει την αποτίναξη του ζυγού και την αναγέννηση της ζωής. Κάθε 24 Μαρτίου παραμονή του Ευαγγελισμού παιδιά και μεγάλοι κάτοικοι του χωριού, δούλευαν μαζί για να κατασκευάσουν τα φαναράκια να μαζέψουν ξύλα για τις φωτιές, να βρουν κουδούνια και ηχηρά αντικείμενα. Μόλις έπεφτε το σούρουπο άρχιζαν παρέες παρέες να κατεβαίνουν από τους μαχαλάδες με αυτοσχέδια φανάρια και με προορισμό το σημείο όπου είχαν μαζευτεί τα ξύλα για τις φωτιές. Στο δρόμο χτυπούσαν δυνατά τα κουδούνια και φοβέριζαν τον υποτιθέμενο εχθρό με τραγούδια όπως:

Φευγάτε φίδια Φευγάτε γκουσταριτσες
Έρχεται ο Ευαγγελισμός
Να σας κόψει το κεφάλι
Με τσαπί και με το φτυάρι
Read More »
Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ξηρολόφου - ΛΑΜΠΑΔΟΦΟΡΙΕΣ 2016 Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ξηρολόφου - ΛΑΜΠΑΔΟΦΟΡΙΕΣ 2016 Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016 Rating: 5

Με μεγάλη επιτυχία η ποιητική βραδιά του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου

Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου η ποιητική βραδιά με θέμα τη «Μελοποιημένη Ποίηση», που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου. Αφορμή στάθηκε η παγκόσμια ημέρα ποίησης, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Μαρτίου.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Διευθυντής του σχολείου μας κ. Δημήτρης Νικολάου, η Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γραικοχωρίου κ. Βρύση, αρκετά μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας και αρκετοί γονείς.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τις απαγγελίες ποιημάτων σπουδαίων Ελλήνων ποιητών, καθώς και εξαιρετικά τραγούδια.

 
Ευχαριστούμε πολύ την κ. Δήμητρα Γκαλντέμη , που για δεύτερη συνεχή χρονιά μας απήγγειλε κάποια από τα ποιήματα της βραδιάς.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της χθεσινής βραδιάς, την κάβα «Κελάρι», που μας προσέφερε τα κρασιά, και το ζαχαροπλαστείο «Παύλος» για τα γλυκά.

Ο Σύλλογός μας θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια έτσι ώστε και στο μέλλον να πραγματοποιεί παρόμοιες πολιτιστικές εκδηλώσεις και ποικίλες δράσεις, που θα συμβάλλουν στην ενημέρωση, εκπαίδευση αλλά και ψυχαγωγία των μαθητών, των γονέων και γενικότερα των κατοίκων της περιοχής μας.
Read More »
Με μεγάλη επιτυχία η ποιητική βραδιά του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου Με μεγάλη επιτυχία η ποιητική βραδιά του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Δεν ήρθε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς

Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016


Η προσέγγιση του κρουαζεροπλοίου «Saga Sapphire» που ήταν προγραμματισμένο να καταπλεύσει σήμερα Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, σύμφωνα με επιστολή της εταιρείας πρακτόρευσης του πλοίου ακυρώνεται λόγο δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Read More »
Ηγουμενίτσα: Δεν ήρθε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς Ηγουμενίτσα: Δεν ήρθε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016 Rating: 5

Σελίδες