Τελική συνάντηση προγραμματισμού Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο δήμο Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2022
Τελική συνάντηση προγραμματισμού Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο δήμο Ηγουμενίτσας


Σας καλούμε στη 2η και τελική συνάντηση για τον προγραμματισμό των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ηγουμενίτσας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022, στις 7:30 το απόγευμα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας. Σας περιμένουμε να συνδιαμορφώσουμε από κοινού την υλοποίηση του εορταστικού Χριστουγεννιάτικου προγράμματος του Δήμου μας.
Read More »
Τελική συνάντηση προγραμματισμού Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο δήμο Ηγουμενίτσας Τελική συνάντηση προγραμματισμού Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

Επίσκεψη του Αν. Υπουργού Οικονομικών Θ. Σκυλακάκη στην Περιφέρεια Ηπείρου

Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2022
Επίσκεψη του Αν. Υπουργού Οικονομικών Θ. Σκυλακάκη στην Περιφέρεια Ηπείρου


Τα πρώτα έργα που έχει προγραμματίσει η Περιφέρεια Ηπείρου για χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης ήταν το αντικείμενο της συζήτησης που είχε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη ο οποίος τον επισκέφτηκε στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης σε δηλώσεις τους, μεταξύ άλλων, ανέφεραν:
Ο Αν, Υπουργός Θ. Σκυλακάκης: «Είχαμε μια πολύ καλή συζήτηση με τον Περιφερειάρχη. Τον ενημέρωσα για δύο σημαντικά έργα του Ταμείου Ανάκαμψης, τα οποία χάρη στις άοκνες προσπάθειες της Περιφέρειας, εντάχθηκαν – το ένα την περασμένη εβδομάδα, το άλλο μέσα στις επόμενες ημέρες – στο Ταμείο Ανάκαμψης. Είναι έργα οδικής ασφάλειας, που είναι σημαντικά για την Ήπειρο και με αξιόλογα ποσά, γύρω στα 34 εκ ευρώ αυτό που έχει ήδη ενταχθεί, και άλλα 24 εκ. ευρώ αυτό που θα ενταχθεί τις επόμενες ημέρες. Είναι έργα που θα βελτιώσουν την οδική ασφάλεια στην Ήπειρο, που έχει πολλά θέματα ειδικά το χειμώνα. Τα έργα αυτά θα προσπαθήσουμε, με τον Περιφερειάρχη, να προχωρήσουμε πολύ γρήγορα τις εγκρίσεις, ώστε κάποια να δημοπρατηθούν γατί υπάρχουν έτοιμες μελέτες από την Περιφέρεια, μέχρι το τέλος του χρόνου»

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στο Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας, λέγοντας τα εξής:
«Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο, το οποίο έχει μπει στο Ταμείο Ανάκαμψης και προσπαθούμε να λύσουμε όλες τις πολλαπλές πτυχές που έχει, ώστε να προχωρήσει όσο γίνεται πιο γρήγορα, γιατί είναι ένα έργο που κυριολεκτικά θα αλλάξει τη δυναμική της οικονομίας και της κοινωνίας της περιοχής. Και αυτό έγινε πράξη χάρη στις πολλές και πραγματικά άοκνες προσπάθειες του Περιφερειάρχη»

Ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συζήτηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, εξειδίκευσε τις προτάσεις της Περιφέρειας αναφέροντας και τα εξής:
«Ξεκινάμε πρώτα από το Πρόγραμμα μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών για την οδική ασφάλεια, στο οποίο έχουμε υποβάλλει έργα προϋπολογισμού 24 εκ με ώριμες και χρήσιμες μελέτες, τις οποίες ωριμάσαμε κατά καιρούς μέσω ΠΔΕ και ΚΑΠ. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τμήμα της οδού από Πηγάδια μέχρι Πράμαντα, τους κόμβους στο Επισκοπικό μέχρι Μπιζάνι, στη Λαψίστα, σε Βάλανιδοράχη- Μεσοπόταμο, Λούτσα. Όλες αυτές οι μελέτες δίνουν άλλη διάσταση στην ανάπτυξη της Ηπείρου. Στο παρελθόν η Εγνατία Οδός κατέγραψε προβλήματα οδικής ασφάλειας, είναι έργα περίπου 33,8 εκ. μέσω του Υπουργείου Υποδομών. Αυτό έχει ήδη εγκριθεί την προηγουμένη εβδομάδα».

Για το Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας ο Περιφερειάρχης ανέφερε, ότι όταν προ ημερών εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του 50%, «συζητούσαμε για το άλλο 50% το οποίο μετά την τοποθέτηση της Επιτροπής Ενισχύσεων είχαμε απευθυνθεί στον κ. Υπουργό, για το τι θα γίνει με το 25% +25%. Ο κ. Υπουργός έψαξε το θέμα και πηγαίνουμε για την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. {…}. Μένει το θέμα της Εμπορικής Τράπεζας και ήδη έχουμε δύο τράπεζες που συζητάμε θετικές και για το υπόλοιπο 25%, αλλά και για τον προσωρινό ΦΠΑ που θα τον πληρώνουμε και στη συνέχεια θα τον παίρνουμε από την Εφορία».
Read More »
Επίσκεψη του Αν. Υπουργού Οικονομικών Θ. Σκυλακάκη στην Περιφέρεια Ηπείρου Επίσκεψη του Αν. Υπουργού Οικονομικών Θ. Σκυλακάκη στην Περιφέρεια Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

Συνελήφθη ημεδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2022
Συνελήφθη ημεδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας


Συνελήφθη χθες (14-11-2022) το βράδυ στην πόλη των Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, ο κατηγορούμενος προσέγγισε ημεδαπή την ώρα που εκείνη βάδιζε και προέβη εναντίον της σε πράξη, με την οποία πρόσβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπειά της και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.
Αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο, τον εντόπισαν μετά από λίγο στην ευρύτερη περιοχή και τον συνέλαβαν.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Read More »
Συνελήφθη ημεδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας Συνελήφθη ημεδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

Αυτοψία για το καταδυτικό πάρκο στα Σύβοτα

Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2022
Αυτοψία για το καταδυτικό πάρκο στα Σύβοτα


Μία προσπάθεια επτά περίπου ετών εισέρχεται στην τελική ευθεία. Πρόκειται για την δημιουργία του καταδυτικού πάρκου στα Σύβοτα καθώς εντός της εβδομάδας, ενδεχομένως και σήμερα Τρίτη, αναμένεται να γίνει αυτοψία από την Εφορεία Ενάλιων Αρχαιοτήτων.

Η αυτοψία είναι απαραίτητη ώστε να ξεμπλοκάρει και να κινηθεί η διαδικασία των αδειοδοτήσεων.

Από το περιβάλλον του αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτία Θωμά Πιτούλη εκφράζεται η αισιοδοξία ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχουν γίνει όλα τα βήματα ώστε ένα σχέδιο που ξεκίνησε προ επταετίας να περάσει στην φάση της υλοποίησης.

Το καταδυτικό πάρκο στα Σύβοτα έχει οριοθετηθεί στην περιοχή Αγίου Νικολάου- Μπέλα Βράκα.

Με τον τρόπο αυτό θα ενισχυθεί ο τουρισμός ενώ μπορεί να επιμηκυνθεί η τουριστική περίοδος.
Read More »
Αυτοψία για το καταδυτικό πάρκο στα Σύβοτα Αυτοψία για το καταδυτικό πάρκο στα Σύβοτα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

WTM 2022: Αυξημένο ενδιαφέρον για την Ήπειρο των τεσσάρων εποχών στη Βρετανική τουριστική αγορά

Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2022
WTM 2022: Αυξημένο ενδιαφέρον για την Ήπειρο των τεσσάρων εποχών στη Βρετανική τουριστική αγορά


Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Ηπείρου, με έμφαση στον συνδυασμό ορεινού και θαλάσσιου τουρισμού, το φυσικό περιβάλλον, την γαστρονομία, τους αρχαιολογικούς χώρους και το πλήθος εναλλακτικών μορφών τουρισμού που διαθέτει, παρουσίασε η Ήπειρος στην Παγκόσμια Τουριστική Έκθεση WTM, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από 7-9 Νοεμβρίου 2022. τα και στην προσπάθεια διεύρυνσης της τουριστικής περιόδου, Η Περιφέρεια Ηπείρου, στο πλαίσιο του Έργου: «Δικτύωση και προβολή του τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου», συμμετείχε ως συνεκθέτης του ΕΟΤ στο νέο ανανεωμένο περίπτερο της Ελλάδας, που θα αποτελεί τη βάση για τις εκδηλώσεις του ΕΟΤ και στις μελλοντικές τουριστικές εκθέσεις.
Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, τα στελέχη της Περιφέρειας με επικεφαλής τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ηλία Γκαρτζονίκα, πραγματοποίησαν συναντήσεις με επιτελικά στελέχη αερομεταφορέων, μεταξύ των οποίων η Aegean και η Jet2, όπου συζητήθηκαν εκτός από τα υφιστάμενα δρομολόγια, η δυνατότητα ανάπτυξης νέων συνδέσεων από και προς τα Αεροδρόμια Ιωαννίνων και Ακτίου.
Στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου φιλοξενήθηκαν, ο Δήμος Ιωαννιτών με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Λώλη, καθώς επίσης επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου της Ηπείρου, που φέτος ήταν περισσότεροι από κάθε άλλη φορά και πραγματοποίησαν Β2Β συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες από τη Βρεττανική κι όχι μόνο αγορά. Κοινός στόχος όλων η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Ηπείρου ως προορισμού διακοπών τεσσάρων εποχών κι αυθεντικών εμπειριών καθώς και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.


Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Περιφέρειας έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλες τις θεματικές μορφές τουρισμού καταλύματα και δραστηριότητες για όλες τις θεματικές, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε για τον εναλλακτικό τουρισμό βουνού και θάλασσας και ιδιαίτερα για τη δυνατότητα κάλυψης της τελευταίας τάσης στον τουρισμού που αφορά στο slow tourism.
Η αποστολή της Περιφέρειας Ηπείρου, προώθησε τα χαρακτηριστικά του προορισμού, που τον διαφοροποιούν από οποιονδήποτε άλλο. Προώθησε τον τέλειο συνδυασμό φύσης και γαστρονομίας, πολιτισμού και φιλοξενίας.
Φέτος η Περιφέρεια Ηπείρου έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στην προβολή της θεματικής του εναλλακτικού Τουρισμού και των δραστηριοτήτων περιπέτειας. Η εντυπωσιακή παρουσίαση γεμάτη με ήχους, εικόνες και γεύσεις, έγινε από τον Γιώργο Πουλόπουλο, διοργανωτή υπαίθριων δραστηριοτήτων στο πλαίσιο παράλληλης εκδήλωσης που διοργανώθηκε, σε ελληνικό εστιατόριο του Λονδίνου, με καλεσμένους Βρεττανούς δημοσιογράφους και bloggers, στους οποίους παρατέθηκε γεύμα Ηπειρωτικής κουζίνας.
Η blogger και ταξιδιωτική συγγραφέας Karen Warren, η οποία ως Ambassador της Ηπείρου, μίλησε με τα θερμότερα λόγια για την Ήπειρο και την εμπειρία της από τον προορισμό, ενώ τόνισε ότι η Ήπειρος στηρίζει περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή το σλόγκαν Ήπειρος των 4 εποχών, καθώς ο προορισμός προσφέρεται για διακοπές όλο τον χρόνο.


Την εκδήλωση χαιρέτησε εκ μέρους του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Στέλεχος του Τμήματος Τουρισμού Περιφέρειας Ηπείρου κ. Ηλίας Γκαρτζονίκας, ο οποίος τόνισε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ηπείρου ως έναν εξαιρετικό προορισμό για όλο το χρόνο, που συνδυάζει εξαιρετικά το ορεινό με το παραθαλάσσιο τοπίο προσφέροντας πλήθος αυθεντικών εμπειριών στον Επισκέπτη. Παράλληλα αναφέρθηκε στην επιδίωξη της Περιφέρειας να έχει η Ήπειρος ολοκληρωμένη τουριστική ταυτότητα που να διακρίνεται από το κριτήριο της ποιότητας ώστε τα οφέλη να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο.
Το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφτηκε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, συνοδευόμενος από την Γενική Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Ολυμπία Αναστασοπούλου και τον Γ.Γ ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη. Ο κ. Κικίλιας , στάθηκε ιδιαίτερα στην δυναμική που καταγράφει η Ηπειρος στον τουρισμό και στην καμπάνια του Υπουργείου για συνολική ανάδειξη των ορεινών περιοχών και του χειμερινού τουρισμού. Επισκέψεις στο περίπτερο της Ηπείρου πραγματοποίησαν επίσης Περιφερειάρχες και επιτελικα στελεχη τουρισμού της αυτοδιοίκησης.

Read More »
WTM 2022: Αυξημένο ενδιαφέρον για την Ήπειρο των τεσσάρων εποχών στη Βρετανική τουριστική αγορά WTM 2022: Αυξημένο ενδιαφέρον για την Ήπειρο των τεσσάρων εποχών στη Βρετανική τουριστική αγορά Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

Διακοπή νερού σήμερα στον Παραπόταμο

Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2022
Διακοπή νερού σήμερα στον Παραπόταμο


Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Τρίτη 15 Νοεμβρίου, θα γίνει διακοπή νερού στον Παραπόταμο από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ., λόγω απαραίτητων εργασιών συντήρησης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Read More »
Διακοπή νερού σήμερα στον Παραπόταμο Διακοπή νερού σήμερα στον Παραπόταμο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

Το Εργατικό Κέντρο για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2022
Το Εργατικό Κέντρο για την επέτειο του Πολυτεχνείου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ
ΠΟΛΥΤΕΧΕΙΟ 1973 – ΠΟΛΥΤΕΧΕΙΟ 2022

Όλοι και όλες στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας
την Πέμπτη 17/11 και ώρα 19.00
στην Πλατεία Δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας και όλα τα σωματεία και συνδικάτα που βρίσκονται στη δύναμή του χαιρετίζουμε και τιμάμε την 49η επέτειο από τη λαϊκή εξέγερση του Πολυτεχνείου, το Νοέμβρη του 1973.
Η αγωνιστική παρακαταθήκη του αντιδικτατορικού αγώνα και της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ενάντια στην ανοιχτή φασιστική, αμερικανοΝΑΤΟική, απριλιανη δικτατορία και η συνεπής αλύγιστη στάση χιλιάδων εργαζομένων, νέων, γυναικών στις εξορίες, στα μπουντρούμια των φυλακών και στα βασανιστήρια της ΕΑΤ-ΕΣΑ, παραμένουν οδηγός και έμπνευση για το δικό μας καθημερινό βηματισμό.
Τιμάμε τη λαϊκή εξέγερση στα πρόσωπα όλων των εργατών και των εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα που πανελλαδικά αλλά και στο νομό μας μέσα από τις γραμμές των συνδικάτων συμμετέχουν στους εργατικούς λαϊκούς αγώνες, στις απεργίες και στις απεργιακές συγκεντρώσεις, σε κάθε αγωνιστική πρωτοβουλία ενάντια στο κύμα ακρίβειας που πνίγει το λαϊκό εισόδημα, που διεκδικούν αυξήσεις στους μισθούς, ζωή και δουλειά με δικαιώματα.

ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΛΗΣΤΩΝ!
Το περιεχόμενο και το μήνυμα της λαϊκής εξέγερσης του Πολυτεχνείου που ανέδειξε την αναγκαιότητα αλλά και αποτελεσματικότητα της οργανωμένης και συντονισμένης δράσης εργατών, εργαζόμενων, φοιτητών, μαθητών παραμένουν επίκαιρα όσο ποτέ!
Τα αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα που γράφτηκαν στις πύλες του Πολυτεχνείου και το σύνθημα: «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία» που ηχούσε στους δρόμους και στους χώρους δουλειάς την περίοδο της χούντας παραμένουν επίκαιρα, προσαρμοσμένα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που ζει ο εργαζόμενος λαός.
Το «Πολυτεχνείο» μας καλεί να μείνουμε ανυπότακτοι, να διαδηλώσουμε ενάντια στον πόλεμο και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην Ουκρανία, απέναντι στα ιμπεριαλιστικά μπλοκ. ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ-Ρωσία, που δολοφονούν αμάχους, σπέρνουν προσφυγιά και σκορπούν φτώχεια και πείνα σε πολλές γωνιές του πλανήτη. Αποκτάει ιδιαίτερη βαρύτητα σήμερα το αίτημα για απεμπλοκή της χώρας μας από τις ιμπεριαλιστικές συμμαχίες και από τον πόλεμο που εξελίσσεται αμείωτα με εξάρσεις και υφέσεις.
Να σταματήσει η παροχή «γης και ύδατος» στους εκμεταλλευτές μας και στις πολεμικές μηχανές τους, που μετατρέπουν τις υποδομές της χώρας, τα λιμάνια και τα αεροδρόμια σε «ορμητήρια πολέμου» αλλά και πιθανούς στόχους.
Να καταργηθεί η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Στρατιωτικές Βάσεις.
Να ξηλωθούν οι βάσεις του θανάτου στη χώρα μας.
Να μην εγκατασταθούν πυρηνικά στον Άραξο, στη Σούδα και οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα.
Η ιστορία γράφεται με ανυπακοή!!!

Η απεργία στις 9 Νοέμβρη απέδειξε ότι ο λαός μπορεί να έρθει στο προσκήνιο, η συγκλονιστική συμμετοχή των εργαζομένων πανελλαδικά και η πρωτόγνωρη συμμετοχή τόσων συνδικάτων και φορέων και στο νομό μας, δείχνει το δρόμο της σύγκρουσης με τους επιχειρηματικούς ομίλους και την κυβέρνηση, στο διεκδικητικό αγώνα για αυξήσεις στους μισθούς, για συλλογικές συμβάσεις, για φτηνό ρεύμα και τρόφιμα. Οι εργάτες και τα λαϊκά στρώματα απέδειξαν για ακόμη μια φορά και σε αυτή την απεργιακή μάχη και στο σύνολο των καθημερινών αγώνων ότι δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε με τα ψίχουλα και τα καλάθια της ντροπής, με Voucher και Pass που είναι δικά μας λεφτά ούτως ή άλλως, με τα επιδόματα-κοροιδία των επιχειρηματικών ομίλων. Δε δεχόμαστε να πληρώνουμε το λογαριασμό της ενέργειας από τις «πράσινες» μπίζνες τους. Δε δεχόμαστε να πληρώνουμε τις κρίσεις τους, την ανάπτυξή τους, τους πολέμους τους. Όσοι μιλούν για βαρυχειμωνιές για να εξασφαλίσουν την άνοιξη της κερδοφορίας τους, τους υπενθυμίσαμε ότι λογαριάζουν χωρίς το βασικό παραγωγό του πλούτου που είμαστε εμείς, όλοι οι εργάτες, οι εργαζόμενοι, το σύνολο του λαού, που χωρίς τον ιδρώτα, την εργασία και το μυαλό μας τίποτα δε θα προχωρούσε προς τα εμπρός, τίποτα δε θα λειτουργούσε, τίποτα δε θα βρισκόταν σε κίνηση.
Σήμερα απέναντι σε ένα σύστημα που σαπίζει και δείχνει με τραγικό τρόπο τα απάνθρωπα όρια που βάζει παρά τα απίστευτα επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα που πληθαίνουν γύρω μας, απέναντι στην πολιτική που σπέρνει πολέμους, φτώχεια και προσφυγιά, μοναδική διέξοδος είναι ο συνεχής, συνεπής ταξικός αγώνας αντίστασης και αντεπίθεσης, η οργάνωσή μας, η διεκδικητική πάλη σε κλάδους και χώρους δουλειάς. Είναι ο αγώνας που θα στοχεύει στο κέντρο τον ταξικό αντίπαλο, τους επιχειρηματικούς ομίλους και το πολιτικό τους προσωπικό, ο αγώνας δηλαδή για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Έτσι τιμάμε εμείς τους νεκρούς της αντιδικτατορικής πάλης και τους αγώνες τους!

Όλοι και όλες στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας
την Πέμπτη 17/11 και ώρα 19.00
στην Πλατεία Δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα
Read More »
Το Εργατικό Κέντρο για την επέτειο του Πολυτεχνείου Το Εργατικό Κέντρο για την επέτειο του Πολυτεχνείου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

Σελίδες