Η σέξι γιατρός από την Ηγουμενίτσα που «αναστατώνει» το διαδίκτυο (+ΦΩΤΟ)

Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016Είναι όμορφη, σέξι και ασχολείται με το μόντελινγκ αλλά είναι και…γιατρός.


Η Ελπίδα Διαμάντη στα 26 της χρόνια είναι αναμφισβήτητα από τις πιο σέξι γιατρούς. 
Με υποτροφία σπούδασε ιατρική στο εξωτερικό και ετοιμάζεται να πάρει το πτυχίο της ενώ μεγάλη της αγάπη είναι και το μόντελινγκ.

Μάλιστα έχει πάρει μέρος και σε καλλιστεία. 
Το σίγουρο είναι ότι «καίει» καρδιές με τις σέξι φωτογραφίες που «ανεβάζει» στα social media.

 
Read More »
Η σέξι γιατρός από την Ηγουμενίτσα που «αναστατώνει» το διαδίκτυο (+ΦΩΤΟ)  Η σέξι γιατρός από την Ηγουμενίτσα που «αναστατώνει» το διαδίκτυο (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016 Rating: 5

Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: Εκδήλωση για τις εξελίξεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016


Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας με αφορμή τη δημιουργία του Υπέρ-Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων και την Ιδιωτικοποίηση του Ο.Λ.ΗΓ, διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση με θέμα:

“Οι ιδιωτικοποιήσεις, οι εξελίξεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και οι θέσεις του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας”
με σκοπό να αναδείξει την ουσία των εξελίξεων, που αφορά τους στρατηγικούς στόχους των μονοπωλίων και προσθέτει νέα βάσανα στη ζωή των εργαζομένων και του λαού, αλλά και το ποια θα πρέπει να είναι η λαϊκή απάντηση και πως αυτή θα οργανωθεί.

Καλούμε όλους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρούς ΕΒΕ, τους κατοίκους της πόλης, τους συλλόγους εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τους Μαζικούς Φορείς του τόπου, τα επιμελητήρια, τις επιστημονικές ενώσεις, δημοτικούς και περιφερικούς συμβούλους καθώς και τα ΜΜΕ, να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 7:00μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας.


Read More »
Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: Εκδήλωση για τις εξελίξεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: Εκδήλωση για τις εξελίξεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Κάλεσμα σε σύσκεψη για την επίσκεψη Ομπάμα

Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016Ανακοινώθηκε απ’ την Αμερικανική πλευρά επίσκεψη Ομπάμα στη χώρα μας στις 15 Νοέμβρη.

Πρόκειται για μια πρόκληση μέσα στον τριήμερο γιορτασμό του Πολυτεχνείου!

Μια επίσκεψη του εκπροσώπου του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού μετά τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, που σηματοδοτεί το τί επιφυλάσσεται για την περιοχή, το λαό μας και τους γύρω λαούς το επόμενο διάστημα.

Μια επίσκεψη που οφείλει να βρει το λαό μας στους δρόμους και τις αντιϊμπεριαλιστικές-αντιπολεμικές δυνάμεις να πρωτοστατούν μέσα απ' την κοινή τους δράση, στην διαμόρφωση συνθηκών μαζικής λαϊκής απάντησης με συγκεντρώσεις-διαδηλώσεις που θα καταγγείλουν την επίσκεψη και θα βροντοφωνάξουν:

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!

Σε μια περίοδο που σφαγιάζονται οι λαοί σε μια σειρά χώρες στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, που οι Αμερικάνοι φονιάδες ηγούνται των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, με το αίμα της πολύπαθης Συρίας να ρέει ακατάπαυστα και τα εκατομμύρια των ξεριζωμένων να οδηγούνται στη μαζική προσφυγιά και μετανάστευση, η επίσκεψη γίνεται διπλά προκλητική. Γιατί ταυτόχρονα στηρίζει την αντιμεταναστευτική συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας και εμμένει, τόσο αυτοτελώς, όσο και μέσω ΔΝΤ, στην αντιλαϊκή-αντεργατική επίθεση κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ και κεφαλαίου στον κόσμο της δουλειάς.

Οι αντιϊμπεριαλιστικές-αντιπολεμικές δυνάμεις και το μαζικό κίνημα οφείλουν να συντονιστούν άμεσα και αποτελεσματικά απαντώντας στον ερχομό-πρόκληση.

Ταυτόχρονα να καταδικάσουν την κυβερνητική πολιτική που διαθέτει τη χώρα ως ορμητήριο των αμερικανονατοϊκών για τα μαζικά τους εγκλήματα και κινδυνεύει να μετατρέψει και το δικό μας λαό σε κρέας για τα κανόνια τους.

Για την συνδιοργάνωση μιας μαζικής αντιπολεμικής-αντιϊμπεριαλιστικής συγκέντρωσης την ημέρα που θα έρθει ο Ομπάμα στη χώρα μας, η Λ. A.- Α. Α. Σ. (Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιϊμπεριαλιστική ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ) Θεσπρωτίας, πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει τους εκπροσώπους των μαζικών φορέων, των πολιτικών και των συνδικαλιστικών συλλογικοτήτων σε σύσκεψη την Τρίτη 8/11 στις 8:00 μ. μ. στην Ηγουμενίτσα, στο «ΠΑΝΘΕΟΝ» 

 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Κάλεσμα σε σύσκεψη για την επίσκεψη Ομπάμα Ηγουμενίτσα: Κάλεσμα σε σύσκεψη για την επίσκεψη Ομπάμα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016 Rating: 5

Το μεγάλο φαγοπότι στους Δήμους και το σήριαλ με την υπόθεση των 4,7 εκ. ευρώ στο Φιλιάτι - Του Πέτρου Μίντζα

Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016


Σύμφωνα με τα πορίσματα των Ορκωτών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, οι οποίοι διενήργησαν οικονομικούς-διαχειριστικούς ελέγχους σχεδόν σε όλους τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης της χώρας, η λίστα των ΟΤΑ με ταμειακό έλλειμμα, ξεπερνούν τους πεντακόσιους (500).

Και τα χρήματα που έχουν κάνει «φτερά» από τα ταμεία των Δήμων και πέταξαν προς άγνωστη κατεύθυνση, υπερβαίνουν τα πέντε (5) δισεκατομμύρια ευρώ.

Δεν είναι λίγοι οι Αυτοδιοικητικοί που αποκτήσαν μεγάλη περιουσία, τόσο από τα δανεικά που τους διοχέτευσε το κράτος για τη δημιουργία υποδομών ανάπτυξης, όσο και από τα ανεξέλεγκτα δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που οι ίδιοι σύναψαν µε ελληνικά και ξένα πιστωτικά ιδρύματα.

Ενδεικτικά και άκρως αποκαλυπτικά είναι στον μικρό Δήμο Φιλιατών, τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας μετά από διαχειριστικό – οικονομικό έλεγχο που διενήργησαν το 2010 οι ορκωτοί ελεγκτές, οι οποίοι διαπίστωσαν ταμειακό έλλειμμα 4.700.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το πόρισμα, το αστρονομικό αυτό ποσό για τα οικονομικά δεδομένα του μικρού Δήμου Φιλιατών, λείπει από το ταμείο χωρίς μέχρι σήμερα να βρεθούν οι τελικοί αποδέκτες.

Η υπόθεση έφτασε πριν πέντε (5) χρόνια στον Εισαγγελέα και με απόφασή του, επιβλήθηκε η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, στον πρώην Δήμαρχο κ. Μηνά Ντουμάζιο, στους δύο Αντιδημάρχους εκείνης της περιόδου (2005-2010 και στην υπεύθυνη ταμία του Δήμου.

Η ανάκριση κράτησε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και με την περαίωσή της, ασκήθηκαν ποινικές διώξεις εναντίον του πρώην Δημάρχου, δύο Αντιδημάρχων (οι οποίοι δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή) και της ταμία, για υπεξαίρεση στην υπηρεσία ιδιαίτερα μεγάλου χρηματικού ποσού, από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για απιστία στην υπηρεσία, από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

Η εκδίκασης της υπόθεσης του ελλείμματος στο Δήμο Φιλιατών, θυμίζει, σήριαλ δίχως τέλος, καθώς ο βασικός κατηγορούμενος κ. Ντουμάζιος έχει πάρει μέχρι τώρα δύο φορές αναβολή. Την τελευταία φορά μάλιστα η δίκη αναβλήθηκε για το Σεπτέμβριο του 2017, γιατί απουσίαζε λόγω ασθένειας η πρώην ταμίας και συγκατηγορούμενη του πρώην Δημάρχου.

Αξιόπιστοι μάρτυρες οι οποίοι διάβασαν την ιατρική βεβαίωση που χορηγήθηκε στην ασθενή (;) και στην οποία βασίστηκε η αναβολή της δίκης τον περασμένο Σεπτέμβριο, με διαβεβαίωσαν ότι την υπέγραψε γιατρός ο οποίος είναι βοηθός του κ. Ντουμάζιου στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Φιλιατών, στην οποία εργαζόταν ο κ. Ντουμάζιος ως Διευθυντής μέχρι την Τρίτη 1η Νοεμβρίου που τέθηκε σε αργία, με απόφαση που υπέγραψαν, ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής Υπουργός Παύλος Πολάκης.

Ο πρώην Δημοτικός Άρχοντας, τέθηκε σε δυνητική αργία για ένα τουλάχιστον χρόνο, με το αιτιολογικό ότι εκκρεμεί ακόμη σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για το έλλειμμα των 4,7 εκατομμυρίων ευρώ στο Δήμο Φιλιατών, κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Δήμαρχος.

Η μεγάλη χρονική καθυστέρηση (δύο χρόνια) της απομάκρυνσης του κ. Ντουμάζιου από τα καθήκοντά του Διευθυντή της Παθολογικής κλινικής, είναι πρωτοφανής και αποδεικνύει τον τρόπο με τον οποίον διαχειρίζεται τα θέματα διαφθοράς και κακοδιαχείρισης η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΑΝΕΛ.

Βαρύτατες πολιτικές ευθύνες για την υπόθεση της κακοδιαχείρισης στο Δήμο Φιλιατών την περίοδο 2005-2010, έχει αναμφίβολα και η Νέα Δημοκρατία, της οποίας τυγχάνει ακόμη και σήμερα πρωτοκλασάτο στέλεχος ο κ. Ντουμάζιος. Μεγάλο μερίδιο πολιτικών ευθυνών έχουν και προσωπικά οι Βουλευτές (ο πρώην και ο νυν) της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και τα τοπικά κομματικά στελέχη της, που παρείχαν το 2006 κάθε δυνατή στήριξη στον πρώην Δήμαρχο για να εκλεγεί για μία ακόμη τετραετία, παρόλο που είχαν διαφανεί οι πρώτες ενδείξεις για φαινόμενα κακοδιαχείρισης, καθώς και για οικονομικές ατασθαλίες (σκάνδαλο 8-80) στο Δήμο Φιλιατών,

Δημοσιογραφικοί κύκλοι στη Θεσπρωτία, αφήνουν να εννοηθεί πως δεν αποκλείεται οι διαδοχικές αναβολές της δίκης, να είναι μέρος σχεδίου προκειμένου η υπόθεση να παραγραφεί, συνδέοντας μάλιστα αυτή τους την εκτίμηση με το γεγονός πως η σημερινή Δημοτική Αρχή, δεν έχει διορίσει δικό της δικηγόρο ως έχων έννομο συμφέρον.

Οι Δημότες διερωτούνται, γιατί άραγε η Δημοτική Αρχή δεν όρισε δικηγόρο για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Δήμου; Αν δεν το πράξει, δικαίως οι Δηµότες θα της καταλογίσουν τεράστιες ευθύνες για συγκάλυψη οικονομικών ατασθαλιών.

Οι Φιλιαταίοι, έχουν την αίσθηση ότι η προκλητικά αδιάφορη στάση της σημερινής Δημοτικής Αρχής για την υπόθεση του οικονομικού ελλείμματος, οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοί της, ήταν την αμαρτωλή περίοδο2005-2010 στενοί συνεργάτες του ομοϊδεάτη τους κ. Ντουμάζιου.

Οι δημότες έχουν φτάσει στα όριά τους και διερωτούνται, πότε επιτέλους θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορούμενου και να λογοδοτήσουν οι φερόμενοι ως κύριοι υπαίτιοι, για το μεγάλο «πάρτι» που είχε στηθεί στο Δήμο Φιλιατών την πενταετία 2005-2010.

Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος-εξοργισμένος και απαιτεί να μάθει που πήγαν τόσα εκατομμύρια ευρώ. Για αυτόν τον λόγο πρέπει να αποφανθεί τάχιστα η δικαιοσύνη, για το αν τα χρήματα (4. 700.000 €) που λείπουν από το ταμείο του Δήμου και καλούμαστε να πληρώσουμε εμείς, τα καταχράστηκαν οι παραπεμφθέντες κατηγορούμενοι, οι οποίοι βαρύνονται με δύο κατηγορίες κακουργηματικό χαρακτήρα ή τα πήρε ο άνεμος μέσα από το χρηματοκιβώτιο.

Εφόσον κριθούν ένοχοι, να τιμωρηθούν παραδειγματικά και να δημευθεί η κινητή και ακίνητη περιουσία τους.

Μήπως κάποια στιγμή, η Δημοτική Αρχή αξιωθεί να διεκδικήσει την επιστροφή αυτών των χρημάτων στο ταμείο του Δήμου.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία!
Πέτρος Μίντζας

 
Read More »
Το μεγάλο φαγοπότι στους Δήμους και το σήριαλ με την υπόθεση των 4,7 εκ. ευρώ στο Φιλιάτι - Του Πέτρου Μίντζα  Το μεγάλο φαγοπότι στους Δήμους και το σήριαλ με την υπόθεση των 4,7 εκ. ευρώ στο Φιλιάτι - Του Πέτρου Μίντζα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016 Rating: 5

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας

Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016


Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:

Δευτέρα (07-11-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα- Αχουρία Κεραμίτσας-Μαλούνι- Αχούρια Μαλουνίου.
Τρίτη (08-11-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
Τετάρτη (09-11-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.

Πέμπτη (10-11-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος -Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα

Παρασκευή (11-11-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
Κυριακή (13-11-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σαμονίβα – Τσαγκάρι – Φροσύνη – Αυλότοπος – Κουκλιοί - Γλυκή. 

 
Read More »
Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Αύριο ο Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2016

Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016Το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 διοργανώνει μια εκδήλωση - γιορτή για το μητρικό θηλασμό, τον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό.


Από τo 1992 καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια συμμαχία για την προώθηση του θηλασμού), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF, στις 1 - 7 Αυγούστου. 

Φέτος, για την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, που στην Ελλάδα εορτάζεται 1-7 Νοεμβρίου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) ενώνει τις δυνάμεις του με τη UNICEF, να εξαπλωθεί το φετινό μήνυμα «Υποστηρίξτε τις μητέρες να θηλάσουν οποτεδήποτε, οπουδήποτε !»


Σε αυτή τη γιορτή συμμετέχουμε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά , μητέρες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, μέλη των ομάδων του Δικτύου μας, με σκοπό την προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία «από μητέρα προς μητέρα». Παράλληλα θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, θα γίνουν συζητήσεις και θα γνωριστούμε από κοντά!

Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος, μητέρες θηλάζουσες, μητέρες to be, με κοιλίτσες ή με σκέψη για κοιλίτσες, μητέρες πρώην θηλάζουσες, σύζυγοι και λοιποί φίλοι και συγγενείς, ελάτε να γιορτάσουμε!!!


Αν και ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 θα καταμετρηθούν στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό που θα γίνει την ίδια ώρα σε όλες τις πόλεις!

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου - Πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας
  • Ώρα προσέλευσης: 11.00
  • Ώρα καταμέτρησης: 12.00
  • Ώρα λήξης: 14:00

Η εκδήλωση διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά από την ομάδα Θεσπρωτία: Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας.
https://www.facebook.com/groups/thesprotia.thilasmos

Read More »
Ηγουμενίτσα: Αύριο ο Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2016 Ηγουμενίτσα: Αύριο ο Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2016 Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016 Rating: 5

Οι REBELLIONS ζωντανά σήμερα στο Maroken στην Πλαταριά

Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016


Τo Σάββατο 5 Νοεμβρίου , οι REBELLIONS θα βρίσκονται στο φιλόξενο χώρο του Maroken στην Πλαταριά Θεσπρωτίας και θα παρουσιάσουν το διασκεδαστικό τους πρόγραμμα με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο!!! Θα παίξουν γνωστές Pop, Rock επιτυχίες αλλά και έντεχνο - λαικό πρόγραμμα.

Παίζουν οι μουσικοί:
ΓΙΩΡΓΟΣ: Φωνή, Κιθάρα, Βιολί, Σαξόφωνο, Μπουζούκι, Μπαγλαμά, Κλαρίνο, Ακορντεόν
ΒΑΣΙΛΗΣ: Φωνή, Κιθάρα, Μπουζούκι, Τρομπέτα
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: Φωνή
ΧΡΗΣΤΟΣ: Φωνητικά, Μπάσο
ΑΛΕΚΟΣ: Πλήκτρα, Ενορχήστρωση
ΧΑΡΗΣ: Τύμπανα
ΝΙΚΟΣ: Κρουστά 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ MAROKEN
Πλαταριά Θεσπρωτίας
ΤΗΛ. 6909 187653

 
Read More »
Οι REBELLIONS ζωντανά σήμερα στο Maroken στην Πλαταριά Οι REBELLIONS ζωντανά σήμερα στο Maroken στην Πλαταριά Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016 Rating: 5

Δήμος Φιλιατών: Ενημερωτική Ημερίδα για τον Αναπτυξιακό Νόμο και τους Νέους Αγρότες (+ΦΩΤΟ)

Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016


Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 10:00, ο Δήμος Φιλιατών διοργάνωσε, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ενημερωτική Ημερίδα για την ένταξη:

Α > Επενδύσεων στον Αναπτυξιακό Νόμο και

Β > Νέων Αγροτών στο ΕΣΠΑ 2014 – 2020

Η αναλυτική παρουσίαση των εν λόγω προγραμμάτων παρουσιάστηκε από τον βασικό ομιλητή και υπεύθυνο της Ημερίδας κ. Σπύρο Βασιλείου. Μετά την παρουσίαση ακολούθησαν οι ερωτήσεις των συμμετεχόντων οι οποίες απαντήθηκαν από τον υπεύθυνο της Ημερίδας. Στην συνέχεια υπήρξε διάλογος σε επιμέρους θέματα που ενδιέφεραν ιδιαίτερα τους παρευρισκόμενους.


 
Ο Δήμος ευχαριστεί τους συμπολίτες μας, Επιχειρηματίες και Νέους Αγρότες, που παρευρέθησαν στην εν λόγω εκδήλωση και διαβεβαιώνει ότι και στο μέλλον θα συνεχιστούν ανάλογου τύπου ημερίδες, τις οποίες με δική του πρωτοβουλία διοργανώνει προς όφελος αυτών που τους αφορά.

Read More »
Δήμος Φιλιατών: Ενημερωτική Ημερίδα για τον Αναπτυξιακό Νόμο και τους Νέους Αγρότες (+ΦΩΤΟ) Δήμος Φιλιατών: Ενημερωτική Ημερίδα για τον Αναπτυξιακό Νόμο και τους Νέους Αγρότες (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016 Rating: 5

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις ζώων για τις δημοτικές βοσκές του δήμου Σουλίου

Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016Οι ενδιαφερόμενοι δημότες του δήμου Σουλίου, κάτοχοι μικρών και μεγάλων ζώων, καλούνται να προσέλθουν στα Δημοτικά Καταστήματα, ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ή ΑΧΕΡΟΝΤΑ ή ΣΟΥΛΙΟΥ, από 02-11-2016 μέχρι & 30-12-2016, να καταθέσουν δήλωση στην οποία θα φαίνεται ο ακριβής κατά είδος αριθμός των ζώων, που επιθυμούν να εισάγουν στις Δημοτικές βοσκές της Τοπικής ή Δημοτικής Κοινότητας, όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία τους, κατά το έτος 2017.

ΠΡΟΣΟΧΗ, οι δηλώσεις που θα υποβληθούν μετά την 30-12-2016 θα είναι εκπρόθεσμες και θα επιβάλλεται πρόστιμο σε ποσοστό πενήντα τοις εκατό 50% επί του νόμιμου καταβληθέντος δικαιώματος βοσκής, ότι δηλαδή προβλέπεται από τον κανονισμό βοσκής του Δήμου Σουλίου.

 
Read More »
Ξεκίνησαν οι δηλώσεις ζώων για τις δημοτικές βοσκές του δήμου Σουλίου Ξεκίνησαν οι δηλώσεις ζώων για τις δημοτικές βοσκές του δήμου Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016 Rating: 5

Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: Κάλεσμα σε απεργιακές κινητοποιήσεις

Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016· ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ
· 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΗ –ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.

Επιστρέφουμε ως απαράδεκτα τα πορίσματά τους, τις συμφωνίες τους.
Απαιτούμε δικαιώματα στην εργασία και τη ζωή, με βάση την εποχή μας – τον 21ο αιώνα, τις ανάγκες μας!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, άνεργοι, νέοι και νέες εργαζόμενοι, εργαζόμενες μητέρες

Παλεύουμε για σταθερή δουλειά με δικαιώματα, επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας κατάργηση των ελαστικών μορφών, αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, μείωση του εργάσιμου χρόνου.

Διεκδικούμε τη Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακής αργίας, την οποία δεν τη βλέπουμε συντεχνιακά και ξεκομμένα από το ζήτημα των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Κόντρα στην προσπάθεια της κυβέρνησης και των επιτελείων του συστήματος να επιβάλουν κλίμα ¨εθνικής συναίνεσης¨, προσπάθεια στην οποία σπεύδουν να συνδράμουν οι κυβερνητικοί εργοδοτικοί συνδικαλιστές και στη ΓΣΕΕ και στην ΟΙΥΕ, το Σωματείο μας έχει θέσει στόχο την κλιμάκωση της πάλης με μαζική απεργιακή κινητοποίηση στις 8 Δεκέμβρη.

Συμμετέχουμε στη δράση του κλαδικού μας σωματείου. Χτίζουμε το δικό μας αντίπαλο δέος για την υπεράσπιση της ζωή μας, το μέλλον των παιδιών μας, σήμερα απαιτείται συνολική αλλαγή πορείας.

Read More »
Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: Κάλεσμα σε απεργιακές κινητοποιήσεις Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: Κάλεσμα σε απεργιακές κινητοποιήσεις Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016 Rating: 5

10η Έκθεση Φυσικών Επιστημών και Τεχνολογίας με συμμετοχές από Ηγουμενίτσα και Γιάννενα

Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016


Εκείνες οι «Μυστηριώδεις εξαφανίσεις στο bar Ναυάγιο», τα νέα από τον «πόλεμο των Εσωτερικών Αμυντικών Μηχανισμών», τα δεδομένα της «σεισμικής μας τράπεζας» και ο γεωλόγος της παρέας που επέμενε να μας δείξει «τον κύκλο της ζωής μας (γεννιόμαστε, ζούμε, αλλάζουμε, πεθαίνουμε;)», μας έκαναν να θέλουμε να γίνουμε «αγρότες του διαστήματος» και να καλλιεργούμε μαρούλια στον Άρη.

«Be cool… Be supercool», είπαν οι ψυχραιμότεροι. Έτσι, αρχίσαμε να μελετάμε «το οπτικό σύστημα του ψαριού και την υποβρύχια όραση του ανθρώπου», «το φαινόμενο του θερμοκηπίου», «το φαινόμενο Magnus», το «φαινόμενο Peltier», τα «Πηνία Τέσλα», τις «οπτικές ίνες», την «κίνηση της Γης», «το μέγεθος της σελήνης», την «ηλεκτροπληξία», την «χημεία στο κομμένο μήλο» και να ονειρευόμαστε φέρνοντας «Ένα ουράνιο τόξο στην αίθουσα διδασκαλίας».


Αν και εσείς θέλετε να κατασκευάσετε έναν «οπτικό αξονικό τομογράφο με LEGO» για να κάνετε «αξονική τομογραφία σε Gummy Bears» ή «Κυκλώματα στο χαρτί» ή αν δεν πιστεύετε ότι η «Μάρθα είναι θερμόμετρο» και αν αναρωτιέστε τι σχέση έχει η «Οπτική και… το πλέξιμο» ή αν «Ήξερε ο Ritchie Blackmore Φυσική;», ελάτε να δείτε τι σημαίνει «Φυσική με 20 ευρώ» και βοηθείστε μας να «Αναζητήσουμε μαζί τον ένοχο (εννοείται επιστημονικά...)» για όλα αυτά, αλλά και πολλά άλλα πειράματα και κατασκευές από το μαγικό κόσμο της Φυσικής, της Χημείας, της Βιολογίας, της Γεωλογίας και της Γεωγραφίας.

315 μαθητές και 60 εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από κάθε γωνιά της Ελλάδας, θα σας περιμένουν πίσω από τους πάγκους τους, με 150 διαφορετικά πειράματα και κατασκευές, για να σας ξεναγήσουν σε ένα Πανηγύρι Φυσικών Επιστημών και Τεχνολογίας, που στήσαμε για σας με πολύ μεράκι. Ελάτε να τους ακούσετε και να μοιραστήτε την χαρά της δημιουργίας μαζί τους, στους:

9ους Πανελλήνιους Αγώνες Κατασκευών και Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών

με θέμα: «Εφευρίσκοντας το μέλλον στην εκπαίδευση των Φυσικών Επιστημών» και

10η Έκθεση Φυσικών Επιστημών και Τεχνολογίας,

στις 11 Νοεμβρίου 2016, 9.00 – 20.00, και στις 12 Νοεμβρίου 2016, 9.00 – 14.00, στο Ε.Κ.Φ.Ε. Αιγάλεω, στο σχολικό συγκρότημα του 6ου Γενικού Λυκείου Αιγάλεω (πρώην ΕΠΛ), Μίνωος και Προόδου 1, Αιγάλεω, Αθήνα (είσοδος ελεύθερη).

Η εκδήλωση οργανώνεται από το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) Αιγάλεω και την Ελληνική Συντονιστική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Οι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο – Ευρώπη» (Science on Stage – Europe). 
Οι συμμετέχοντες προέρχονται από τις πόλεις: Αθήνα, Ηγουμενίτσα, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Ιεράπετρα, Ιωάννινα, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κως, Λαμία, Ξυλόκαστρο, Πάτρα, Πειραιά, Σαλαμίνα και Τρίκαλα.  

Για περισσότερες πληροφορίες: Ευγενία Τσιτοπούλου – Χριστοδουλίδη

Τηλ.: 210 5441533, 2105441255 και 6977653558

e-mail: etsitop@otenet.gr, mail@ekfe-aigaleo.att.sch.gr

Ιστοσελίδα: http://ekfeaigaleo.mysch.gr

(Είσοδος στο Ε.Κ.Φ.Ε. Αιγάλεω: από Θηβών 250, παραπλεύρως ΤΕΙ Πειραιά)

 
Read More »
10η Έκθεση Φυσικών Επιστημών και Τεχνολογίας με συμμετοχές από Ηγουμενίτσα και Γιάννενα 10η Έκθεση Φυσικών Επιστημών και Τεχνολογίας με συμμετοχές από Ηγουμενίτσα και Γιάννενα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016 Rating: 5

Ημερίδα με θέμα «Αθλητισμός και Υγεία» την Παρασκευή στην Ηγουμενίτσα

Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016Ο ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (ΣΤΙΒΟΣ) και ο ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Αθλητισμός και Υγεία» την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ηγουμενίτσας «ΠΑΝΘΕΟΝ» σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης , το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ . 

Το πρόγραμμα ομιλιών της ημερίδας έχει ως εξής:
• «Το Ντόπινγκ καταστρέφει την υγεία των αθλητών». 
Ομιλητής: Θεόφιλος Πυλιανίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

• «Ο ρόλος της άσκησης στην αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας». 
Ομιλητής: Νίκος Μαντζουράνης, PhD, Διδάσκων στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

• «Προπονητές και γονείς στον παιδικό αθλητισμό :ρόλοι και όρια». 
Ομιλήτρια: Φανή Μπερμπερίδου, PhD Διδάσκουσα στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

 
Read More »
Ημερίδα με θέμα «Αθλητισμός και Υγεία» την Παρασκευή στην Ηγουμενίτσα Ημερίδα με θέμα «Αθλητισμός και Υγεία» την Παρασκευή στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016 Rating: 5

Με την "Ζηλοφθονία" συνεχίζεται τo Φωτογραφικό Project SEVEN - Συμμετέχει ο Θεσπρωτός φωτογράφος Χρ. Μασούρας

Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016Με την "Ζηλοφθονία" συνεχίζεται τo Φωτογραφικό Project SEVEN που διοργανώνει ο Πολυχώρος VAULT. 
Η έκθεση θα διαρκέσει 7 ημέρες, από την Δευτέρα 7 έως την Κυριακη 13 Νοεμβρίου.

Εγκαίνια: Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 7:00 μμ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ:
Αχιλλέας Αγγελόπουλος, Αποστόλης Αναστασόπουλος, Μαρινέζα Βαμβακάρη, Παναγιώτης Γκίκας, Μαρκέτος Δαμίγος, Ανδρέας Ζαφείρης, Βαγγέλης Ιωάννου, Σωτήρης Καινούργιος, Κατερίνα Κασιδιάρη , Αλεξάνδρα Καψή, Αλέξανδρος Κόρπης, Γιάννης Κωβαίος, Μυρτώ Κωνσταντινίδου, Μαρία Λαγού, Πέτρος Μακρής, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Χρήστος Μασούρας, Ευγενία Παππά, Γιάννης Παππάς, Χρήστος Παππάς, Στέφανος Παπαζαπραΐδης, Νίνα Παπακαστρισίου, Μαρία Παπαναστασίου, Κατερινα Παυλιδάκη, Renee Revah, Στέλιος Χαραλαμπάκης, Γιώργος Χρονάκης Hiro, Εύη Χριστοπούλου

GUEST στην επιτροπή για το 2ο αμάρτημα την Ζηλοφθονία:
Νίκος Γιαβρόπουλος (εικαστικός, master of ceremonies)
Κοραής Δαμάτης (Σκηνοθέτης, συγγραφέας του μυθιστορήματος "Το Σπίτι Μόνο")
Θωμάς Δασκαλάκης (Φωτογραφος και Courier στην εταιρεία ndpphoto.gr)

Διαβάστε ακόμα: 7 εκθέσεις φωτογραφίας, 7 θανάσιμα αμαρτήματα και 1 Θεσπρωτός Φωτογράφος

 
Read More »
Με την "Ζηλοφθονία" συνεχίζεται τo Φωτογραφικό Project SEVEN - Συμμετέχει ο Θεσπρωτός φωτογράφος Χρ. Μασούρας Με την "Ζηλοφθονία" συνεχίζεται τo Φωτογραφικό Project SEVEN - Συμμετέχει ο Θεσπρωτός φωτογράφος Χρ. Μασούρας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016 Rating: 5

B. Γιόγιακας: «Ανιστόρητες και επιπόλαιες οι δηλώσεις Ράμα»

Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016 Ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Γιόγιακας έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την ανάρτηση του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα για τη δήθεν διάσωση της Ακρόπολης από τον Αλβανό Γκιέργκι Ντουσμάνι:   
«Ο κύριος Ράμα φαίνεται ότι “εζήλωσε τη δόξα” του κύριου Ερντογάν, εκφράζοντας απόψεις που είναι ανιστόρητες και επιπόλαιες. Η προκλητική αυτή στάση σίγουρα δε συμβάλλει στην αναγκαία βελτίωση των διμερών μας σχέσεων, ούτε αρμόζει σε μια χώρα που διεκδικεί την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Πόσο μάλλον όταν έρχεται ως συνέχεια της συστηματικής παραβίασης των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας από τη γειτονική χώρα. Η ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να εξετάσει τις πρόσφατες αλβανικές προκλήσεις με την απαιτούμενη σοβαρότητα.».

 
Read More »
B. Γιόγιακας: «Ανιστόρητες και επιπόλαιες οι δηλώσεις Ράμα» B. Γιόγιακας: «Ανιστόρητες και επιπόλαιες οι δηλώσεις Ράμα» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016 Rating: 5

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσπρωτίας: Εκδήλωση για την επέτειο του πολυτεχνείου

Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016

 
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσπρωτίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση αφιέρωμα για την επέτειο του πολυτεχνείου, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 19.00, στο Ά Δημοτικό Σχολειό Ηγουμενίτσας.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει μουσικό – αφηγηματική παράσταση και προβολή βίντεο.

 
Read More »
Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσπρωτίας: Εκδήλωση για την επέτειο του πολυτεχνείου Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσπρωτίας: Εκδήλωση για την επέτειο του πολυτεχνείου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016 Rating: 5

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα θα βρεθούν κοντά στους πρόσφυγες στα Ιωάννινα

Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016


Ταξίδι αλληλεγγύης στην Ελλάδα για να βρεθούν κοντά στους πρόσφυγες θα πραγματοποιήσουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψουν την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στα Ιωάννινα, όπου θα δώσουν συνέντευξη τύπου και θα πραγματοποιήσουν εργαστήρια ποδοσφαίρου μαζί με περίπου 150 πρόσφυγες, παιδιά και ενήλικες, που διαμένουν σε χώρους προσωρινής φιλοξενίας. Το ίδιο απόγευμα οι παλαίμαχοι της Μπαρτσελόνα και της ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξουν φιλικό παιχνίδι στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες».

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, ο Σύλλογος των Παικτών της Μπαρτσελόνα επιθυμεί να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινότητας σχετικά με τη δύσκολη κατάσταση των προσφύγων στην Ελλάδα και να προωθήσει μια εκστρατεία εξεύρεσης πόρων για την κάλυψη των ανθρωπιστικών αναγκών τους.

Τα ονόματα των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα που θα συμμετάσχουν στην αποστολή, θα ανακοινωθούν σύντομα. 

 
Read More »
Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα θα βρεθούν κοντά στους πρόσφυγες στα Ιωάννινα  Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα θα βρεθούν κοντά στους πρόσφυγες στα Ιωάννινα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016 Rating: 5

Σύλληψη 25χρονης στην Ηγουμενίτσα

Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016


Μία 25χρονη αλλοδαπή συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, εντός του επιβατηγού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διότι κατείχε και επέδειξε παραποιημένο ταξιδιωτικό έγγραφο ενώ για τα ανήλικα τέκνα της επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 
Read More »
Σύλληψη 25χρονης στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 25χρονης στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016 Rating: 5

Σελίδες