Στο 1ο Νηπιαγωγείο Παραμυθιάς η Ολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Τσιάβου, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Απόστολος Γκουντούλας και το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016


Στο πλαίσιο του εορτασμού της Πανελλήνιας Σχολικής Ημέρας, το Α΄Νηπιαγωγείο Παραμυθιάς σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ,ΘΕ Ιωαννίνων να φιλοξενήσει την παράσταση αφήγησης <<δάφνινο στεφάνι>> με μύθους από την αρχαιότητα με αφηγήτρια τη Μαρία Μαχαίρα και τη συνοδεία μουσικής από τον Αντώνη Γκουλιώνη.

Την παράσταση παρακολούθησε και η Ολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Τσιάβου και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Απόστολος Γκουντούλας, οι οποίοι αφού συζήτησαν πρώτα τα οφέλη του αθλητισμού με τα παιδιά, τις προπονήσεις τους και τη διατροφή, στη συνέχεια συμμετείχαν ενεργά στα δρώμενα και στα παιχνίδια που ακολούθησαν στον αύλειο χώρο του Α΄ Νηπιαγωγείου.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους. Με τη συντροφιά τους τα παιδιά έζησαν ανεπανάληπτες στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη τους.


Η Προϊσταμένη του Α΄ Νηπιαγωγείου Παραμυθιάς
Αλίκη Μαργαρίτη
Read More »
Στο 1ο Νηπιαγωγείο Παραμυθιάς η Ολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Τσιάβου, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Απόστολος Γκουντούλας και το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων Στο 1ο Νηπιαγωγείο Παραμυθιάς η Ολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Τσιάβου, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Απόστολος Γκουντούλας και το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016


Read More »
Ηγουμενίτσα: Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων Ηγουμενίτσα: Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016 Rating: 5

Λάμποβος: Ανοίγει την Πέμπτη το παλιότερο παζάρι της Ηπείρου

Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016
Παζάρια γίνονται πλέον πολλά... 
Ο Λάμποβος όμως ξεχωρίζει. 
Έχει ένα διαφορετικό χρώμα καθώς κουβαλά παράδοση δύο αιώνων... Ακολούθησε τους ρυθμούς των εποχών και είναι πλέον προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών.

Ο Λάμποβος, αποτελεί το παλιότερο παζάρι της Ηπείρου και φέτος στοχεύει και πάλι να κάνει την καρδιά της Ηπείρου να χτυπά στην Παραμυθιά.

Η αυλαία ανοίγει στις 6 Οκτωβρίου και για δέκα μέρες θα λειτουργεί σε χώρους προσεγμένους δίνοντας συνάμα βήμα για την προβολή των τοπικών επιχειρήσεων.

Το παζάρι ξεκίνησε τον 19ο αιώνα. Κυρίως ως ζωοπανήγυρη. 
Οι δυσκολίες των εποχών, μπορεί να είχαν αποτρέψει κάποιες φορές την διοργάνωση, όμως τον τελευταίο αιώνα διεξάγεται ανελλιπώς.

Μέχρι και πριν μερικές δεκαετίες η ζωοπανήγυρη αποτελούσε αναπόσπαστο τμήμα του. 
Ήταν τότε που τα άλογα κατεξοχήν, τα μουλάρια αλλά κι άλλα ζώα, άλλαζαν χέρια. 
Έδιναν σε οικογένειες το εισόδημα, πολλές φορές, για μια ολόκληρη χρονιά.

Σήμερα οι καιροί έχουν αλλάξει... 
Και ο Λάμποβος.

Ωστόσο το παζάρι της Παραμυθιάς καταφέρνει να διατηρεί κάτι από τα παλιά. 
Να έχει ένα άρωμα παράδοσης.


Read More »
Λάμποβος: Ανοίγει την Πέμπτη το παλιότερο παζάρι της Ηπείρου  Λάμποβος: Ανοίγει την Πέμπτη το παλιότερο παζάρι της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016 Rating: 5

Πρωτέας Ηγουμενίτσας: Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου

Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου 2016-17 στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας παρουσία των αθλητών -τριων , των προπονητών ,των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Πρωτέα Ηγουμενίτσας στο στίβο, και των μελών - γονέων .

Τον αγιασμό τέλεσε ο ιερέας Πάτερ Αδάμ, που ευχήθηκε καλή αγωνιστική και μαθητική χρονιά με υγεία και επιτυχία .

Τις ευχές εκ μέρους του συλλόγου για την νέα αγωνιστική χρονιά μετέφερε ο κ Χασκής Θανάσης για υγεία και καλή επιτυχία στις σχολικές και αθλητικές δραστηριότητες και κάθε επιτυχία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ .

Read More »
Πρωτέας Ηγουμενίτσας: Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου Πρωτέας Ηγουμενίτσας: Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016 Rating: 5

Αύριο η «Πανευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών 2016» από τον Φορέα Διαχείρισης Αχέροντα και Καλαμά

Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016
Ο Φορέας Διαχείρισης Στενών και Εκβολών Ποταμών Αχέροντα και Καλαμά, σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία διοργανώνει γιορτή για τα παιδιά με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών με θέμα: «H προστασία των μεταναστευτικών πουλιών και των βιοτόπων τους». 

Οι εκδηλώσεις είναι προγραμματισμένες να γίνουν την Τρίτη 4 Οκτωβρίου και ώρα 10:30πμ στο Έλος Καλοδικίου (Κιόσκι) και την Τετάρτη 5 και Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 9.30πμ στο Κέντρο Πληροφόρησης Αχέροντα στην Αμμουδιά Πρέβεζας. 

Ο γενικός σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι να δοθεί το μήνυμα πόσο σημαντικό είναι να προστατευθούν οι περιοχές που φωλιάζουν και αναπαράγονται τα μεταναστευτικά πουλιά και οι χώροι όπου σταματούν για τροφή και ξεκούραση καθώς και οι μεταναστευτικοί τους διάδρομοι.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:
· εξορμήσεις για παρατήρηση πουλιών με κιάλια και τηλεσκόπια του φορέα
· περιβαλλοντικά παιχνίδια γνώσεων,
· παρουσιάσεις,
· ζωγραφική,
· χειροτεχνίες και άλλες δραστηριότητες,
που θα προσφέρουν στους μικρούς φίλους την ευκαιρία να περάσουν μια ξεχωριστή ημέρα και να γνωρίσουν τα πουλιά του τόπου μας.

Η Πανευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών είναι ένα ετήσιο γεγονός που λαμβάνει χώρα στις αρχές Οκτωβρίου, σε περισσότερες από 30 χώρες και συντονίζεται από την παγκόσμια ομοσπονδία Birdlife International.

Read More »
Αύριο η «Πανευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών 2016» από τον Φορέα Διαχείρισης Αχέροντα και Καλαμά Αύριο η «Πανευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών 2016» από τον Φορέα Διαχείρισης Αχέροντα και Καλαμά Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016 Rating: 5

Θεσπρωτία: Αύριο το πρωί η δοκιμαστική ενεργοποίηση των Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας

Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016Από το Αυτοτελές Τμήμα ΠΑΜ- ΠΣΕΑ της Περιφέρειας Ηπείρου, ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2016 κατά την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016, θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας σε όλη την Επικράτεια όπως παρακάτω: 

Τοπική ώρα 11:00 σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης, για χρονική διάρκεια 60 δευτερολέπτων (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης).

Τοπική ώρα 11:05 σήμανση λήξης συναγερμού για χρονική διάρκεια 60 δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).

Επίσης γνωστοποιείται στο κοινό ότι η ενεργοποίηση των Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως, δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.


Read More »
Θεσπρωτία: Αύριο το πρωί η δοκιμαστική ενεργοποίηση των Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας Θεσπρωτία: Αύριο το πρωί η δοκιμαστική ενεργοποίηση των Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016 Rating: 5

Στις 16 Οκτωβρίου οι εκλογές στην Τράπεζα της Ηπείρου

Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016
Με την αρ.16/30-9-2016 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, σύμφωνα με το καταστατικό και το νόμο, ανακηρύχθηκαν ως υποψήφιοι για την ανάδειξη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα προκύψει από τις εκλογές της 16-10-2016, οι εξής:

Για τη θέση των πέντε τακτικών μελών του συμβουλίου, οι :
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
1.ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
2.ΓΚΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ
3.ΖΩΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ
4.ΚΟΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
5.ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
6.ΜΠΑΡΑΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΕΜΠΟΡΟΣ
7.ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
8.ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
9.ΤΣΙΜΠΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
10.ΧΗΤΑΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ


Για την εκλογή των παραπάνω τακτικών μελών ο ψηφοφόρος, θέτει μέχρι δύο σταυρούς προτίμησης.

Για τη θέση του ενός αιρετού υπευθύνου προσώπου, που όντως θα διευθύνει την Τράπεζα, οι :
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
1.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ
2.ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ
3.ΤΣΟΥΚΑΝΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ


Για την εκλογή της θέσης του υπευθύνου προσώπου που όντως θα διευθύνει την Τράπεζα, ο ψηφοφόρος, θέτει ένα σταυρό προτίμησης.

Υπενθυμίζεται ότι: α) κάθε συνεταιριστική μερίδα αντιστοιχεί σε μία ψήφο, β) μέλος που κατέχει άνω των είκοσι συνεταιριστικών μερίδων, μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα ψήφου και με εξουσιοδότηση, σε μέλος της Τράπεζας, οι οποίες διατίθενται στα καταστήματα της Τράπεζας, ή στη ηλεκτρονική διεύθυνση αυτής www.epirusbank.com, γ) η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 10-10-2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.30 στο χώρο του ξενοδοχείου DU LAC, δ) οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 16-10-2016, ημέρα Κυριακή από ώρα 08.00 έως 19.00, για το Νομό Ιωαννίνων στο χώρο του κέντρου ΛΙΘΑΡΙΤΣΙΑ, για τους Νομούς Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, στα καταστήματα της Τράπεζας, των πόλεων Άρτας, Πρέβεζας και Ηγουμενίτσας.Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Κων/νος Ζωνίδης
Read More »
Στις 16 Οκτωβρίου οι εκλογές στην Τράπεζα της Ηπείρου Στις 16 Οκτωβρίου οι εκλογές στην Τράπεζα της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016 Rating: 5

Συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός διακινητής με τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες

Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016Συνελήφθη, σήμερα (03-10-2016) το πρωί στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Άρτας, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά τεσσάρων μη νόμιμων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 31χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτός προωθούσε στην ενδοχώρα, με τελικό προορισμό το Ναύπλιο Αργολίδας, έναντι χρηματικής αμοιβής, τέσσερις ομοεθνείς του, ηλικίας 27, 25, 23 και 29 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των μη νόμιμων μεταναστών προέκυψε ότι, σε βάρος του 27χρονου και του 23χρονου, εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.

Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 31χρονου δράστη, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Άρτας. 

Read More »
Συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός διακινητής με τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες Συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός διακινητής με τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016 Rating: 5

Τράπεζα Ηπείρου: Ενημέρωση για τα πεπραγμένα της τετραετίας του Δ.Σ.

Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016


Καλείστε στην ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Πάνθεον, στην Ηγουμενίτσα την Τρίτη 4-10-2016 και ώρα 13:00, με θέμα την ενημέρωση για τα πεπραγμένα της τετραετίας του Δ.Σ., με ευκαιρία της προκήρυξης των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου.

 
Read More »
Τράπεζα Ηπείρου: Ενημέρωση για τα πεπραγμένα της τετραετίας του Δ.Σ. Τράπεζα Ηπείρου: Ενημέρωση για τα πεπραγμένα της τετραετίας του Δ.Σ. Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016 Rating: 5

Η αστυνομία ενημέρωσε τους ηλικιωμένους της Ηπείρου για τις τηλεφωνικές απάτες

Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, πραγματοποίησε το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενημερωτικές δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, με θέμα την προστασία των πολιτών, κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας, από τηλεφωνικές απάτες και διένειμε έντυπο πληροφοριακό υλικό, με χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες.

Πιο συγκεκριμένα, καταρτισμένοι αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειας μας (Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας και Θεσπρωτίας) μετέβησαν σε τριάντα εννέα (39) χώρους όπου συχνάζουν ηλικιωμένοι (Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων, Πολιτιστικά Κέντρα των Δήμων, πολιτιστικούς συλλόγους, καφενεία κτλ.), σε ολόκληρη την Ήπειρο, όπου πραγματοποίησαν ενημερωτικές διαλέξεις.

Με αναλυτικό τρόπο παρουσιάστηκε η μεθοδολογία δράσης των επιτήδειων, που αφορά τόσο σε τηλεφωνικές απάτες, όσο και σε επισκέψεις σε σπίτια, ζητώντας χρήματα για δήθεν οφειλές συγγενικών τους προσώπων ή ακόμα και για υποτιθέμενη άμεση ανάγκη που προέκυψε από δήθεν τροχαίο ατύχημα.

Τονίσθηκε η σπουδαιότητα της άμεσης ενημέρωσης των Αστυνομικών Αρχών ακόμα και σε περίπτωση απόπειρας εξαπάτησης τους, καθώς και η συγκράτηση των χαρακτηριστικών τόσο των δραστών, όσο και των οχημάτων που τυχόν χρησιμοποίησαν. Επιπλέον, με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ενημερωτικά φυλλάδια που περιέχουν αναλυτικά τον τρόπο δράσης των δραστών, αλλά και χρήσιμες συμβουλές για την πρόληψη τέτοιων περιστατικών, διανεμήθηκαν σε πολίτες της περιφέρειάς μας. 

Read More »
Η αστυνομία ενημέρωσε τους ηλικιωμένους της Ηπείρου για τις τηλεφωνικές απάτες Η αστυνομία ενημέρωσε τους ηλικιωμένους της Ηπείρου για τις τηλεφωνικές απάτες Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016 Rating: 5

Δήμος Ηγουμενίτσας: Ετεροχρονισμένοι ορισμοί δικηγόρων, σε δίκες που έχουν πραγματοποιηθεί

Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016Μετά από τις ετεροχρονισμένες άδειες μουσικής από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), τώρα και η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, προχωράει σε ετεροχρονισμένους ορισμούς δικηγόρων, σε υποθέσεις του Δήμου, που έχουν ήδη εκδικαστεί.
Σύμφωνα με την πρόσκληση της Επιτροπής, η οποία συνεδριάζει αύριο Τρίτη 4/10/2016, το 3ο και το 4ο θέμα, αφορά την "Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας (στους 2 δικηγόρους του Δήμου) για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων".

Σύμφωνα όμως με τις ίδιες τις εισηγήσεις, και οι δύο υποθέσεις έχουν εκδικαστεί στις 28 Σεπτεμβρίου 2016.

Τελικά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση που είναι η αρμόδια αρχή, ελέγχει τη νομιμότητα ή όχι αυτών των αποφάσεων;

Ή εργάζονται μόνο μετά από καταγγελίες; 
Read More »
Δήμος Ηγουμενίτσας: Ετεροχρονισμένοι ορισμοί δικηγόρων, σε δίκες που έχουν πραγματοποιηθεί Δήμος Ηγουμενίτσας: Ετεροχρονισμένοι ορισμοί δικηγόρων, σε δίκες που έχουν πραγματοποιηθεί Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ερώτηση προς τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας

Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016


Θα θέλαμε o Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ποιότητας Ζωής κ. Ηλίας Λώλης να μας ενημερώσει, για το ύψος των προστίμων που επέβαλε η Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας για παράνομη αφισοκόλληση,  κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και σύμφωνα με τον Κανονισμό υπαίθριας διαφήμισης Δήμου Ηγουμενίτσας .

 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Ερώτηση προς τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Ηγουμενίτσα: Ερώτηση προς τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016 Rating: 5

Με επιτυχίες επέστρεψε ο ΠΡΩΤΕΑΣ Ηγουμενίτσας από τους αγώνες στίβου Λυγκήστεια 2016

Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016Στην Φλώρινα συμμετείχε ο ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ Ηγουμενίτσας, με 20 αθλητές και αθλήτριες στους αγώνες στίβου Λυγκήστεια 2016 που διοργάνωσε η Γυμναστική Ένωση Φλώρινας και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Οι θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές και αθλήτριες του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ είναι οι εξής :

ΔΟΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΜΠΑΛΑΚΙ ΠΠ Β

ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ 1000Μ ΠΠ Β

ΒΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ 100Μ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΓΚΙΩΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ 150Μ ΠΚ Β

ΜΠΕΣΗ ΔΑΝΑΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΜΗΚΟΣ ΠΚ Β

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ 60Μ ΠΠ Β

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ 1000Μ ΠΚ Β

ΒΕΡΜΠΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ 150Μ ΠΚ Β

ΤΣΙΓΚΟΥ ΔΟΝΑΤΕΛΑ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ 1000Μ ΠΚ Α

ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ 60Μ ΠΚ Β

ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ - ΜΠΕΣΗ ΔΑΝΑΗ-ΛΙΩΝΗ ΕΙΡΗΝΗ-ΣΚΑΠΕΡΑ ΑΘΗΝΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 4Χ60Μ ΠΚ Β

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες και στους προπονητές του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ!!!!

Read More »
Με επιτυχίες επέστρεψε ο ΠΡΩΤΕΑΣ Ηγουμενίτσας από τους αγώνες στίβου Λυγκήστεια 2016 Με επιτυχίες επέστρεψε ο ΠΡΩΤΕΑΣ Ηγουμενίτσας από τους αγώνες στίβου Λυγκήστεια 2016 Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016 Rating: 5

ΤΩΡΑ: Κλειστό το ρεύμα από Γιάννενα προς Ηγουμενίτσα λόγω αδέσποτων σκύλων

Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016Κλειστό είναι αυτή την ώρα ρεύμα της Εγνατίας Οδού προς Ηγουμενίτσα,λίγο πριν τη σήραγγα Δωδώνης!
Η κυκλοφορία έχει διακοπεί,λόγω της παρουσίας αδέσποτων σκύλων στο οδόστρωμα και μέχρι να απομακρυνθούν,η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί.

Read More »
ΤΩΡΑ: Κλειστό το ρεύμα από Γιάννενα προς Ηγουμενίτσα λόγω αδέσποτων σκύλων ΤΩΡΑ: Κλειστό το ρεύμα από Γιάννενα προς Ηγουμενίτσα λόγω αδέσποτων σκύλων Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016 Rating: 5

1ος Παράκτιος Αγώνας Δρόμου Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016
 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjNM5JoYoVZhy6yFm64BE8VwBEeHVTMmLoLgljiym1I1gMyOUpBzeO9jE1CghFWXs-yYEa5F182O5gLpmOW5BSqpGCRaIKnLF62ayHHzS8nJ6HbDzewaaXP_routIpHI_kzByNsEf-rR2M/s1600/running-main1-793x529.jpg

Η προκήρυξη και οι πληροφορίες για τον 1 Παράκτιο Δρόμο Ηγουμενίτσας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 στην πόλη της Ηγουμενίτσας από τον ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ και το Δήμο Ηγουμενίτσας .
 

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού: ΠΑΝΘΕΟΝ

ΑΓΩΝΑΣ 5 ΧΛΜ :9:15 π.μ
ΑΓΩΝΑΣ 10 ΧΛΜ :10:15 π.μ
ΑΓΩΝΑΣ 1000 Μέτρα :10:20 π.μ

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://agonas.igoumenitsa.gr/

Read More »
1ος Παράκτιος Αγώνας Δρόμου Ηγουμενίτσας 1ος Παράκτιος Αγώνας Δρόμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016 Rating: 5

Συνεδριάζει αύριο η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016


Καλείστε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηγουμενίτσας η οποία θα γίνει την 4η Οκτωβρίου 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ. στο γραφείο Δημάρχου στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας για τη συζήτηση των παρακάτω θεμάτων:

Θέμα 1ο: Κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2016.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος

Θέμα 2ο: Έγκριση – διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού έτους 2016.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος

Θέμα 3ο: Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος

Θέμα 4ο: Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος

Θέμα 5ο: Διορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για την υπεράσπιση του κ. Ιωάννη Λώλου (Δημάρχου του Δήμου Ηγουμενίτσας) σε ποινική υπόθεσή του ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσπρωτίας.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος.

Θέμα 6ο : Διορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για την υπεράσπιση του κ. Λώλη Ηλία (Αντιδημάρχου του Δήμου Ηγουμενίτσας) σε ποινική υπόθεσή του ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσπρωτίας.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος.

Θέμα 7ο : Διορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για την υπεράσπιση του κ. Λώλη Ηλία (Αντιδημάρχου του Δήμου Ηγουμενίτσας) σε ποινική υπόθεσή του ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσπρωτίας.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος.

Θέμα 8ο : Διορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για την υπεράσπιση του κ. Γκίκα Μιχαήλ (Αντιδημάρχου του Δήμου Ηγουμενίτσας) σε ποινική υπόθεσή του ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσπρωτίας.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος.

Θέμα 9ο : Έγκριση των πρακτικών της δημοπρασίας για την εκμίσθωση έκτασης εμβαδού 6.991,03τμ, που αποτελεί μέρος του με αριθμό 1257 τεμαχίου Αγροκτήματος Συβότων Διανομής έτους 1958 στην Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας για σταβλικές εγκαταστάσεις
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος.
Read More »
Συνεδριάζει αύριο η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει αύριο η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου "8 ιστορίες σε μπουκάλια που ξέβρασε η θάλασσα" (+ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο πολιτιστικό κέντρο Πάνθεον στην Ηγουμενίτσα, η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του Θεσπρωτού συγγραφέα Δημήτρη Θωμάζου "8 ιστορίες σε μπουκάλια που ξέβρασε η θάλασσα".

Το βιβλίο προλόγισαν ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας και ο περιφερειακός σύμβουλος Δημάκος Δημήτρης.

Για το βιβλίο του μίλησε και ο συγγραφέας κ. Θωμάζος, ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης υπέγραψε αντίγραφα του βιβλίου σε αναγνώστες του. 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου "8 ιστορίες σε μπουκάλια που ξέβρασε η θάλασσα" (+ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου "8 ιστορίες σε μπουκάλια που ξέβρασε η θάλασσα" (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016 Rating: 5

Σελίδες