https://picasion.com/
https://picasion.com/
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1
Φωτογραφία 1
Φωτογραφία 1
Φωτογραφία 1

Ηγουμενίτσα: Πορεία διαμαρτυρίας από τους φοιτητές

Κυριακή, Νοεμβρίου 17, 2019
Ηγουμενίτσα: Πορεία διαμαρτυρίας από τους φοιτητές


Τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου , οι φοιτητές του Τμήματος Τ.Ε.Ι Ηπείρου Διοίκηση Επιχειρήσεων της Ηγουμενίτσας, θα πραγματοποιήσουν ειρηνική πορεία 13:00 απ’ τον χώρο του Τ.Ε.Ι με προορισμό την πλατεία Δημαρχείου, προς ένδειξη διαμαρτυρίας για όλες τις αδικίες που έχουν υποστεί και την άρση αναστολής του Τμήματος. 

Καλούμε όλους τους δημότες και φορείς της πόλης, ώστε να στείλουμε ένα κοινό μήνυμα πως η Ηγουμενίτσα αξίζει και θέλουμε να έχει ένα Πανεπιστημιακό Τμήμα προς όφελος όλων , και για τους φοιτητές του, θέλουμε την άμεση αποκατάσταση των αδικιών που έχει υποστεί το πτυχίο τους 

AITHMATA 

1. Να δοθεί η επιλογή απόκτησης πτυχίου Π.Ε . 

2. διαβεβαίωση από το Πανεπιστήμιο και το Υπουργείου Παιδείας, γραπτός , πως εγγυούνται την ομαλή λειτουργεία του Τμήματος μέχρι την λήξη της φοίτησης όλων των εγγεγραμμένων φοιτητών του τμήματος. 

3. Αλλαγή του πτυχίου και αποκατάσταση του αρχικού τίτλου αποφοίτησης, όπως εισήχθησαν όλοι οι εγγεγραμμένοι φοιτητές έως το 2018, δηλαδή να αναγράφεται το Τ.Ε.Ι Ηπείρου Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων / Τουριστικών επιχειρήσεων. 

4. Επαναπρόταση των μαθημάτων όλων των ετών έως και τη λήξη της φοίτησης των εγγεγραμμένων φοιτητών 

Εκ του φοιτητικού συλλόγου του Τμήματος Διοίκηση Επιχειρήσεων παρτ/μα Ηγουμενίτσας
Read More »
Ηγουμενίτσα: Πορεία διαμαρτυρίας από τους φοιτητές Ηγουμενίτσα: Πορεία διαμαρτυρίας από τους φοιτητές Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 17, 2019 Rating: 5

Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ τη Δευτέρα στο Φιλιάτι

Κυριακή, Νοεμβρίου 17, 2019
Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ τη Δευτέρα στο Φιλιάτι


Read More »
Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ τη Δευτέρα στο Φιλιάτι Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ τη Δευτέρα στο Φιλιάτι Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 17, 2019 Rating: 5

Δωρεά από την Έ.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας

Κυριακή, Νοεμβρίου 17, 2019
Δωρεά από την Έ.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας 


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας θέλει να ευχαριστήσει την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδας και τον Πρόεδρο της Κ. Δροσόπουλο Αλέξανδρο για την δωρεά σε φάρμακα και παραφαρμακευτικό υλικό προς το Κοινωνικό Φαρμακείο και για την συνεχή στήριξη σε οτιδήποτε έχουμε χρειαστεί. 

Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής. Το Κοινωνικό Φαρμακείο δέχεται τις προσφορές σε φάρμακα και παραφαρμακευτικό υλικό που δεν χρειάζεστε και δεν έχει παρέλθει ο χρόνος λήξης τους καθημερινά 7:00 – 15:00 στα γραφεία του ( παλιά μαθητική εστία). 

Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε όσους μας έχουν ανάγκη. 

Στοιχεία επικοινωνίας: 
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 
Κτήριο ΕΙΝ – 28ης Οκτωβρίου 7, 
Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα 
Τηλ.: 2665024245 
Φαξ: 2665028888 
Read More »
Δωρεά από την Έ.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Δωρεά από την Έ.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 17, 2019 Rating: 5

Η γιορτή της Δημοκρατίας στο απόσπασμα από τους Αριστερούς Φασίστες - Του Βαγγέλη Χαλμαντζή

Κυριακή, Νοεμβρίου 17, 2019
Η γιορτή της Δημοκρατίας στο απόσπασμα από τους Αριστερούς Φασίστες - Του Βαγγέλη Χαλμαντζή


Πριν δέκα μέρες, μαθαίνοντας για τη διενέργεια της μουσικής εκδήλωσης ¨ τα τραγούδια της φωτιάς¨, θεώρησα ότι λόγω του επετειακού χαρακτήρα των ημερών του Πολυτεχνείου, θα ήταν μια αξιόλογη εκδήλωση, άξια να τύχει της ανάλογης προβολής στο Ηπειρωτικό κοινό και όχι μόνο. 

Γι αυτό το λόγο, με ερώτημά μου προς το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας που ήταν ο διοργανωτής, ζητούσα να μάθω αν επιτρέπεται η βιντεοσκόπηση και φυσικά η ανάλογη προβολή της εκδήλωσης. 

Στόχος ήταν η προβολή των Δημοκρατικών ιδεωδών των Εργαζομένων, της πολιτιστικής δραστηριότητας του Συλλόγου, αλλά και η προβολή των νέων καλλιτεχνών που ελάμβαναν μέρος, αφού η εκδήλωση θα μεταδιδόταν εκτός από τις τοπικές διαδικτυακές σελίδες και από το τηλεοπτικό κανάλι ARTTV με το οποίο συνεργάζομαι. 

Όλα αυτά, πριν δέκα (10) ημέρες, τα είχα τονίσει στο κείμενο που κατέθεσα στη Γραμματέα του Συλλόγου Ερικέτη Γκαμπρέλα και φυσικά περίμενα μια απάντηση μέχρι την ημέρα της εκδήλωσης, τόσο στο τηλέφωνό μου, όσο και στα δυο εμέιλ που δήλωσα ότι περίμενα την απάντηση. 

Κύριε Πρόεδρε- Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας 

Από τοπικά ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενημερώθηκα, (απαξιείτε την ύπαρξή μου για ηλεκτρονική ενημέρωση είτε ως Συνάδελφο και μέλος του Συλλόγου στο vagelichalma@gmail.com, είτε ως εκπρόσωπο του τηλεοπτικού καναλιού ARTtv, είτε ως διαχειριστή ιστοσελίδων δημοσιογραφικού περιεχομένου στο xwrissxedio@gmail.com ), ότι προτίθεστε σαν Σύλλογος, που ανήκουμε όλοι, να διοργανώσετε στις 16/11/2019, μουσική συναυλία. Επειδή θεωρώ ότι, η εκδήλωση θα είναι αξιόλογη και θα πρέπει να τύχει της ανάλογης δημοσιογραφικής προβολής, θα ήθελα να ρωτήσω αν επιτρέπετε να τη βιντεοσκοπήσω και να κάνω την ανάλογη προβολή της, εν όλω ή εν μέρει τόσο στο τηλεοπτικό κανάλι με το οποίο συνεργάζομαι, όσο και σε τοπικές ιστοσελίδες. Δυστυχώς. 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας παρουσιάζοντας, με περιφρονητικό τρόπο, για άλλη μια φορά, το απολυταρχικό, φασιστικό του πρόσωπο, αυτή τη φορά όχι μόνο προς Συναδέλφους Εργαζόμενους αλλά και κατά των Μέσων Ενημέρωσης την ημέρα που γιορτάζουμε τη Δημοκρατία, ΔΕΝ έδωσε καμία απάντηση. 

Δεν ήθελε, απ ότι φαίνεται, η προβολή της εκδήλωσής του να γίνει ΔΩΡΕΑΝ και τα Μέσα Ενημέρωσης τα θέλει μόνο για να προβάλλει τους προπαγανδιστικούς του σκοπούς. 

Για τη βιντεοσκόπηση παρόμοιας εκδήλωσης, το 2017, ο Σύλλογος, από τα χρήματα των Συναδέλφων πλήρωσε 200 ευρώ για βιντεοσκόπηση της τότε εκδήλωσης, με σκοπό να την προβάλει σε κανάλι του youtube, που πρόσκειται στην κομματική των παράταξη, ΚΚΕ, με το όνομα red babis, αμφιβόλου ποιοτικής και ποσοτικής ακροαματικότητας, αφού μέχρι σήμερα, δυο χρόνια μετά, έχει δεχτεί μόνο 450 επισκέψεις. https://www.youtube.com/watch?v=DN3Sp3f6Y50&t=2300s

Μετά και από αυτή την ενέργειά του Προέδρου Σπύρου Υφαντή και του Συλλόγου εν γένει, καλώ τους Συναδέλφους, που διαχειρίζονται σελίδες δημοσιογραφικού περιεχομένου στη περιοχή μας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, να σταματήσουν να προβάλουν τα συνεχή, ποταπά, εξτρεμιστικά και αντιγραμμένα διαγγέλματά και μανιφέστα του, εναντίον μελών του Συλλόγου, που μόνο στόχο έχουν να ενσπείρουν το μίσος και τη διχόνοια ανάμεσα στους Εργαζόμενους στους ΟΤΑ Θεσπρωτίας. 

Ηγουμενίτσα 17 Νοέμβρη 2019 
Βαγγέλης Χαλμαντζής
Read More »
Η γιορτή της Δημοκρατίας στο απόσπασμα από τους Αριστερούς Φασίστες - Του Βαγγέλη Χαλμαντζή Η γιορτή της Δημοκρατίας στο απόσπασμα από τους Αριστερούς Φασίστες - Του Βαγγέλη Χαλμαντζή Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 17, 2019 Rating: 5

Εγκρίθηκαν ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας για το 2020

Κυριακή, Νοεμβρίου 17, 2019
Εγκρίθηκαν ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας για το 2020 


Το Τεχνικό Πρόγραμμα και προϋπολογισμός της Περιφέρειας Ηπείρου για το 2020 ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ο προϋπολογισμός είναι ισοσκελισμένος στα 145.121.987,91 

Ο εισηγητής της Περιφερειακής Αρχής Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Σιαράβας τόνισε ότι «ο προϋπολογισμός συντάχθηκε με γνώμονα και οδηγό πρώτα και πάνω απ΄όλα τον ρεαλισμό, την ειλικρίνεια και την ακρίβεια των οικονομικών μεγεθών, με έσοδα και δαπάνες που δεν υποκρύπτουν και απέχουν από οποιαδήποτε σκοπιμότητα, ούτε προβλέψεις που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Προσεγγίζοντας κανείς τα τεχνικά χαρακτηριστικά μεγέθη του προϋπολογισμού, θα πρέπει να έχει υπόψη του τόσο το νομοθετικό όσο και το κανονιστικό πλαίσιο που διέπει τη σύνταξη του προϋπολογισμού, αλλά και τη διαδρομή που διοικητικά και διαδικαστικά ακολουθήθηκε, προκειμένου να εισαχθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο για ψήφιση». 

Ο Αντιπεριφερειάρχης, ανέφερε επίσης ότι εξετάζοντας τα μεγέθη του προϋπολογισμού προκύπτουν τα εξής συμπεράσματα: 

1) Διεκδικούμε από την Πολιτεία, τώρα που η χώρα βγαίνει από τη στενωπό των μνημονίων και αρχίζει να καταγράφει πλεονάσματα, τα υποσχόμενα και θεσμοθετημένα χωρίς καμία περικοπή για την Ήπειρο 

2) Αγωνιζόμαστε ως Περιφερειακή Αρχή και δίνουμε το μέγιστο των δυνάμεών μας και βρισκόμαστε δίπλα στον πολίτη της Ηπείρου με σκοπό την άμεση συνδρομή στην εξομάλυνση της δύσκολης καθημερινότητας και προς την κατεύθυνση αυτή καταβάλλουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων της αξιοποίησης των πόρων που μας παρέχονται, διεκδικώντας και το τελευταίο ευρώ για τον τόπο μας. 

3) Δίνουμε καθημερινά και χωρίς εφησυχασμό τη μάχη για την οικονομική αυτοτέλεια της αιρετής Περιφέρειας Ηπείρου με κοινωνικό πρόσωπο που θα είναι δίπλα στους πολίτες του τόπου μας. 

Τέλος κλείνοντας την εισήγησή του τόνισε: «συνεχίζουμε να εργαζόμαστε, να διεκδικούμε και να λαμβάνουμε χρηματοδότηση, προκειμένου να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες που έχει η Περιφέρεια Ηπείρου, για να βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών». 

Το Τεχνικό Πρόγραμμα περιλαμβάνει νέα, αλλά και συνεχιζόμενα έργα και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες. Στην τοποθέτησή του ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, στάθηκε ιδιαίτερα στα έργα κατασκευής κόμβων που έχουν προγραμματιστεί με στόχο την βελτίωση της οδικής ασφάλειας. Αναφέρθηκε επίσης στο εκτεταμένο πρόγραμμα για έργα πολιτισμού, (μονών, ναών, τεμένους Ιμαρέτ, γέφυρα Πλάκας), υπογραμμίζοντας ότι η Περιφέρεια δεν αφήνει κανένα μνημείο στην τύχη του. Έκανε αναλυτική αναφορά και σε άλλα μεγάλα έργα που προωθεί η Περιφέρεια, για να επισημάνει πως «γίνεται αγώνας για το αύριο. Υπάρχει πυξίδα για να αλλάξουμε τον τόπο». 

Το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία.
Read More »
Εγκρίθηκαν ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας για το 2020 Εγκρίθηκαν ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας για το 2020 Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 17, 2019 Rating: 5

Αναμνήσεις και όνειρα από τη Μουργκάνα- Της Χρυσούλας Ντρουμπογιάννη

Κυριακή, Νοεμβρίου 17, 2019
Αναμνήσεις και όνειρα από τη Μουργκάνα- Της Χρυσούλας Ντρουμπογιάννη


(Σ. Σ.: Ξυπνάει νοσταλγικές μνήμες το καλογραμμένο και ζωντανό και βιωματικό οδοιπορικό της Χρυσούλας Ντρουμπογιάννη στη Μουργκάνα της καρδιάς της. Περιγράφει με ενάργεια τις δυσκολίες του παρελθόντος, που υπάρχουν και σήμερα ως ένα βαθμό. Επιπλέον η ερήμωση απειλεί τη Μουργκάνα. Συναισθηματικές καταγραφές, όπως αυτή της κ. Ντρουμπογιάννη, είναι μια ψυχική αντίσταση στην αποξένωση, την εγκατάλειψη και στην ερημιά). 

Νύκτα πέρασα την Κατάρα. 
Με το τελευταίο της Γραμμής από Θεσσαλονίκη για Γιάννινα. 
Αρχές του Ιούνη του ' 90, Παρασκευή βράδυ για να μείνω ΣΚ και όσες μέρες μπορούσα να " κλέψω" για να πάω στου Λια, στο σπίτι μας και στην αγαπημενη μου Θειακω, μέχρι να άρχισει πάλι, για τα καλά η Εξεταστική του Θέρους στο Πανεπιστήμιο!
Με μπουφάν ριγμένο κατάστηθα είδει κουβέρτας για την παγωνιά της Νύκτας στο λεωφορείο, στα θολωμένα του τζάμια να βλέπω..καθρέφτη τον εαυτό μου!
Ξημέρωμα στο Γυαλί Καφενέ, να ρωτώ ποτέ φεύγει για Ηγουμενίτσα για να κατέβω Βροσίνα και από εκεί να πάρω ταξί για το Χωριό!. Άλλος τρόπος θυμάμαι, δεν υπήρχε!.

Τότε, μια με δύο φορές την εβδομάδα είχε λεωφορείο παλιό, στρογγυλοφάναρο, Μουργκάνα Γιάννενα, πάνε έλα, αυθημερόν! Μα..δε με βόλευε καθημερινή !!!Μονάχα για να φύγω από το Χωριό. Λες και αυτός ο Τόπος τα έδιωχνε συνέχεια τα παιδιά του...και εκείνα ξαναγύριζαν για να ξαναφύγουν, ατέρμονα..!!! 
Όμως, εμένα με καλούσε!!! Γιατί το μπόλι που μαζί με την Θειάκω, μ'έβαλε νωρις ο πατέρας στην καρδιά στην Κρήτη που γεννήθηκα, άνθισε και έβγαλε καρπούς.. Ηπειρωτικους!!! 

Μετά το γιόμα, κατέβηκα στην Γέφυρα της Βροσύνας, στο Καφενείο, σιμά της. 
Ταξί πουθενά! 
Κάλεσαν ένα για μένα από τους Φιλάτες! 

Ήρθε ο Λόης ο Σωφέρης. 
Πήρε δύο πέστροφες κι εμένα , παραγγελιά, από την Βροσινα και όταν μπήκαμε στο Φιλιάτι, ένα δέμα για.. Ζαλογγο!!! 
_ Σε πειράζει; Μου λέει.. 
Ένα μισάωρο, μικρό κύκλο θα κάνουμε και μετά θα πάμε..κατευθείαν στο χωριό!!! 
Με γουρλωμένα μάτια εγώ δέκτηκα. 
Εξάλλου είχαμε συμφωνήσει την τιμή. Δεν θα μου παίρνε παραπάνω. 
Θυμάμαι έρημη Πλατεία στο Ζάλογγο και γκρεμνά φιδίσια μέχρι να πάμε, σαν να άφησε το δέμα στο πουθενά! Πού και ποιος το πήρε, δεν είδα. 

Στο γυρισμό για Φιλιάτι με ρώτησε αν ακούω Ηπειρωτική Μουσική και λέγοντας ότι είμαι, για χατήρι του Πατέρα μου μα μ αρέσει κι εμένα, φανατική συλλέκτρια... μου χάρισε, για να μ ' αποζημιώσει ίσως, μια κασέτα του Σπύρου Κούρτη! 
_ Πάρτην! Μου' πε. Εγώ έχω πολλές! Είναι δικός μας, από το Φιλιατ' κι είναι μοναδικός στην ερμηνεία! 
Η έκπληξη μου μεγάλωσε ακούγοντας τον...δοκιμαστικά σε όλη την διαδρομή!!!
Σκεφτόμουν τον Πατέρα, που επιχορηγούσε άλλωστε και το Ταξί ευχαριστημένος που αγάπησα τόσο πολύ το Χωριό του πριν ακόμα πάω, πόσο θα χαρεί!!!

_ Πήγαινα τον δρόμο, δρόμο μωρ' κόντω, μωρ' Χάιδω, Χαϊδεμένη μου...μπω μπω ω!!! 
Άκουγα ρυθμικά και το αμάξι λες και...λικνιζόταν ανάλογα πάνω στα τσαιλια!!! 
Καθότι ο δρόμος, χωματόδρομος με ψιλό χαλίκι και νεροφαγωματα, ήθελε τότε 2 ώρες και πλέον για να φτάσουμε στου Λιά!!! 

Μετά την ισιάδα, την μόνη, έξω από τους Άγιους Πάντες, εκεί που έδραζε το Ταχυδρομείο, πηγή όλων των Γραμμάτων που μου στέλνε η Θειάκω μου στην Κρήτη, αρχινουσαν οι στροφές οι φιδοδαγκωμένες ξυστά απ' τα Πουρνάρια και τα Πλατάνια, προς το Παλιοχώρι και στην Πόβλα που άρχιζαν τα..γερά ποδάρια της Μουργκανας, τα δύο από τα 16 χωριά της, πάνω από τον Καλαμά, στην παραμεθόριο τότε..!!! 
Βλάστηση τρομακτική, σκεφτόμουν, προχωρημένο απόγευμα πια, πως έτσι και χαλάσει το αμάξι εδώ θα..μας φαν οι Λύκοι!!! 
Τα λάστιχα να τρίζουν πάνω στο χαλίκι και τα Λογγα όλο και να κλείνουν μπροστά και πίσω μας.... 

Αυτό μου θύμισε η πολυαγαπημένη μου Συγγραφέας και Φίλη Σταυρούλα Δημητρίου με το φοβερό βίντεο, Συντοπιτη της που ανέβασε απόψε.. 
Μονάχα η άσφαλτος προστέθηκε στο σήμερα!. 
Σε όλα τ άλλα τούτη η εσχατιά της Θεσπρωτίας, Γη των Χαόνων διαχρονικά, παραμένει...ίδια και απαράλλαχτη!!! 

Καλό ξημέρωμα με.. Όνειρα γεμάτα Μουργκάνα!!!

Read More »
Αναμνήσεις και όνειρα από τη Μουργκάνα- Της Χρυσούλας Ντρουμπογιάννη Αναμνήσεις και όνειρα από τη Μουργκάνα- Της Χρυσούλας Ντρουμπογιάννη Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 17, 2019 Rating: 5

Σελίδες