https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό πριν λίγο στην Ηγουμενίτσα

Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό πριν λίγο στην ΗγουμενίτσαΤροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, λίγο πριν τις 21.30, στην παραλιακή οδό της Ηγουμενίτσας, έξω από το παλιό τελωνείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οδηγός ΙΧ, στην προσπάθειά του να ξεπαρκάρει, δεν πρόσεξε διερχόμενο μηχανάκι, με αποτέλεσμα να του κλείσει τον δρόμο.

Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, τραυματίστηκε ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας και από εκεί στο Νοσοκομείο Φιλιατών.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών του Κέντρου Υγείας, δείχνουν πως τα τραύματα του νεαρού οδηγού της μηχανής δεν είναι σοβαρά.

Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί του Τμήμα Τροχαίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Read More »
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό πριν λίγο στην Ηγουμενίτσα Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό πριν λίγο στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015 Rating: 5

Μετακινήσεις αστυνομικών υποδιευθυντών

Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015
Μετακινήσεις αστυνομικών υποδιευθυντών
 

Σε μια πεντάωρη θυελλώδη συνεδρίαση του αρμόδιου συμβουλίου, αποφασίστηκαν οι μετακινήσεις των αστυνομικών υποδιευθυντών για πολλές Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας. 
 
Ανάμεσα σε αυτές και δύο Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.σε Ιωάννινα και Θεσπρωτία. 
 
Πρόκειται για το Λαγό Βασίλειο, ο οποίος από Α' Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, μετακινείται στην ΓΕ.Α. Ηπείρου/Επιτελείο και τον Ντίνη Φώτιο, ο οποίος από την Υποδ/νση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, μετακινείται στην Δ/νση Αστυνομίας Θεσπρωτίας/Επιτελείο.
Read More »
Μετακινήσεις αστυνομικών υποδιευθυντών Μετακινήσεις αστυνομικών υποδιευθυντών Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015 Rating: 5

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΟ 5ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΤΣΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟ

Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 
ΤΟ 5ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΤΣΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟ


Εργαζόμενοι- Εργαζόμενες, Άνεργοι,

Ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά υποσχόταν, ανάμεσα σε πολλά άλλα, ότι θα καταργήσει το χαράτσι των 5 ευρώ στα εξωτερικά ιατρεία των δημόσιων νοσοκομείων, όμως διαπιστώσαμε μετά και από πληροφορίες συμπολιτών μας ότι το χαράτσι αυτό εξακολουθεί να εισπράττεται κανονικά.

Το ίδιο συνεχίζουν να πληρώνουν οι ασθενείς, βαριά χαράτσια στα απογευματινά ιατρεία, στα ιδιωτικά χειρουργεία που λειτουργούν μέσα στα δημόσια νοσοκομεία, μεγάλη συμμετοχή σε πολλά φάρμακα και εξετάσεις, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις πληρώνουν όλη τη φαρμακευτική δαπάνη ή τη δαπάνη για διάφορες εξετάσεις.

Αλήθεια αυτό εννοούσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας κ. Κάτσης όταν κατά τη συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών κ. Σπ. Δερδεμέζη, την Διοικ. Διευθύντρια κα. Χριστ. Οικονομίδου και τον Διευθ. Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Αθ. Μποροδήμο διαβεβαίωνε για την απόλυτη προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης στο δημόσιο αγαθό της υγείας όπως και την αναβάθμιση των δομών της, με σκοπό την πρόσβαση των πολιτών χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Παράλληλα, με ευθύνη της κυβέρνησης, εξακολουθούν να υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και άλλα μέσα από τα δημόσια νοσοκομεία, τα ΚΥ, γεγονός που είναι σε βάρος της Υγείας του λαού ή εξαναγκάζει πολύ κόσμο να καταφεύγει στους ιδιώτες, ξοδεύοντας ακόμα περισσότερα για την Υγεία τους.

Και αυτό το λένε δημόσια δωρεάν Υγεία. Ντροπή τους!

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας διεκδικεί:

– Ενιαίο, Καθολικό, αποκλειστικά Δημόσιο και Δωρεάν σύγχρονο σύστημα Υγείας - Πρόνοιας, Προληπτικής και Επείγουσας Ιατρικής για όλους, που θα χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το κράτος.

– Να καταργηθεί κάθε πληρωμή για την Υγεία. Να παρθεί πίσω το χαράτσι των 25 ευρώ για τα νοσήλια.

– Να καταργηθεί το εισιτήριο των 5 ευρώ στην είσοδο των νοσοκομείων στα εξωτερικά ιατρεία.

– Να καταργηθεί το 1 ευρώ στη συνταγογράφηση.

– Να καταργηθεί το χαράτσι στα απογευματινά ιατρεία και τα ιδιωτικά χειρουργεία μέσα στα δημόσια νοσοκομεία.

– Να καταργηθεί κάθε άλλη πληρωμή στο Δημόσιο Νοσοκομείο και Κέντρα Υγείας. Πλήρης παροχή σύγχρονων δημόσιων και δωρεάν υπηρεσιών, με ή χωρίς βιβλιάριο υγείας.

– Η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και όλες οι παροχές των ασφαλιστικών ταμείων να περάσουν στην αποκλειστική ευθύνη του κράτους, με χρηματοδότηση 100%.
Read More »
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΟ 5ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΤΣΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ  ΤΟ 5ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΤΣΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015 Rating: 5

Ο τρόμος δίπλα μας… Τζιχαντιστές στρατολογούνται κι εκπαιδεύονται στην Αλβανία

Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015
Ο τρόμος δίπλα μας… 
Τζιχαντιστές στρατολογούνται κι εκπαιδεύονται στην Αλβανία


Συναγερμό έχει σημάνει για την Ελλάδα και την Ιταλία η όλο κι αυξανόμενη δράση ακραίων ισλαμικών οργανώσεων στη γειτονική Αλβανία. Δεν πρόκειται πλέον για φημολογίες ή για δημοσιογραφικές πληροφορίες, αλλά για υπαρκτά γεγονότα που έρχονται να επισημάνουν ότι ο κίνδυνος των τζιχαντιστών είναι πιο κοντά από ποτέ.

Σε άτομα που έχουν άμεση σχέση με την οργάνωση ISIS (Ισλαμικό Κράτος) αποδίδει η Αλβανική αστυνομία σειρά τρομοκρατικών ενεργειών που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο Λαζαράτι, σε απόσταση 25 χιλιομέτρων περίπου από τα ελληνοαλβανικά σύνορα.

 
 
Το Λαζαράτι μετά τη μαζική ενασχόληση των κατοίκων με την καλλιέργεια χασίς και την εμπορία ναρκωτικών, διαθέτει μεγάλα χρηματικά αποθέματα. Η ομάδα των πέντε ατόμων, προχώρησε σε μία σειρά βομβιστικών επιθέσεων κι επιθέσεων εναντίον της αστυνομίας. Τα στοιχεία τους έχουν δημοσιοποιηθεί και η αστυνομία κατέσχεσε πλήθος πολεμικού και εκρηκτικού υλικού.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούσαν φωτογραφίες με προπαγανδιστικό υλικό και σημαίες του ISIS, ενώ και τα γραπτά τους μηνύματα εκθειάζουν τη δραστηριότητα αυτών των οργανώσεων. 
Έτσι ο κίνδυνος της Ισλαμικής τρομοκρατίας είναι πολύ κοντά στην ελληνική μειονότητα αλλά και στην Ελλάδα.

Σχεδόν ταυτόχρονα, στα Τίρανα βρίσκεται εξέλιξη δίκη με κατηγορούμενη ομάδα Ιμάμηδων η οποία κατηγορείται για οργανωμένη δράση υπέρ της Ισλαμικής τρομοκρατίας. Το κήρυγμα τους ήταν εμπρηστικό σύμφωνα με το κατηγορητήριο, διέδιδαν έντυπα με περιεχόμενο πολεμικό και κυρίως αποτελούσαν βάση στρατολόγησης, αποστολής και υποδοχής κατά την επιστροφή τρομοκρατών στα μέτωπα της Μέσης Ανατολής.

Η δίκη έχει συνεχείς διακοπές και το προαύλιο των δικαστηρίων μετατρέπεται σε χώρο συμπαράστασης από τους ένθερμους οπαδούς. Οι ίδιοι αρνούνται να δικαστούν με τους «νόμους των απίστων» και θέλουν δικαιοσύνη με τη Σαρία, τον ιερό νόμο του Ισλάμ. Διαιωνίζεται εκουσίως ή ακουσίως ο θόρυβος αυτός απ' τα ΜΜΕ.
 
 
Πέραν όλων αυτών, οι Ιταλικές αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη αλβανών, για διασυνδέσεις με την Ισλαμική οργανωμένη τρομοκρατία. Παράλληλα όμως έγιναν συλλήψεις συγγενών τους σε πόλεις της Μέσης Αλβανίας.

Οι ανησυχίες εντείνονται καθώς προσφάτως στην περιοχή της Δρόπολης αλλά και του Δελβίνου υπήρξαν κρούσματα μύησης στο Ισλάμ ελληνικής καταγωγής ατόμων τα οποία έχουν ασπαστεί απόψεις του ακραίου πολεμικού Ισλάμ. Πρόσωπα τέτοια είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στα δίκτυα της τρομοκρατίας καθώς διαθέτουν ταξιδιωτικά έγγραφα της ΕΕ (πιθανώς να είναι έλληνες υπήκοοι) και ως εκ τούτου καθίστανται ανύποπτοι κατά τις μετακινήσεις τους.

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί ένα πραγματικά αποκαλυπτικό βίντεο (δείτε το εδώ) το οποίο δημοσιοποίησε η Ιταλική Αστυνομία. Ισχυρίζεται ότι γυρίστηκε στην Αλβανία και πρόκειται για χώρους όπου εκπαιδεύονται τζιχαντιστές.

Όλα αυτά συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα, ακραίων στοιχείων κι οργανώσεων, που μπορούν από τη μια στιγμή στην άλλη, να βρεθούν στην Ελλάδα και την Ευρώπη...
 
Read More »
Ο τρόμος δίπλα μας… Τζιχαντιστές στρατολογούνται κι εκπαιδεύονται στην Αλβανία  Ο τρόμος δίπλα μας…  Τζιχαντιστές στρατολογούνται κι εκπαιδεύονται στην Αλβανία Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015 Rating: 5

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΩΝ ΥΔΡΟΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΩΝ ΥΔΡΟΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
 

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου με τίτλο: «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΩΝ ΥΔΡΟΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ», με προϋπολογισμό 56.910,57 € ( ανευ ΦΠΑ).

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν:

α.Μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις:
Εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.ΕΠ.) που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του ΥΠ.Υ.ΜΕ.ΔΙ.., εφόσον ανήκουν στην Α1 και άνω τάξη για έργα κατηγορίας ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ (ΗΜ).

β.Κοινοπραξίες εργοληπτικών επιχειρήσεων

Εγγεγραμμένων στην τάξη Α1 Μ.Ε.Ε.Π. και άνω για έργα κατηγορίας ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ (ΗΜ) με τάξη Α1 Μ.Ε.Ε.Π. και άνω για έργα κατηγορίας ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ (ΥΔΡ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Τεχνική Έκθεση, Προϋπολογισμό, Έντυπο οικονομικής προσφοράς κ.λ.π.) από τα γραφεία της ΔΕΥΑΗ οδός Ελευθερίας 7. Τα στοιχεία αυτά χορηγούνται στους ενδιαφερόμενους από την αρχή που διεξάγει το διαγωνισμό μέχρι και την Πέμπτη 09/04/15. Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί κατά το εγκεκριμένο από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ υπόδειγμα τύπου Β. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2665027852, FAX επικοινωνίας 2665028910, αρμόδιος υπάλληλος για επικοινωνία Κος. Τριανταφυλλίδης..

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 14/04/2015, ημέρα Τρίτη και ώρα λήξης προσφορών 10.00 π.μ. στα γραφεία της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας (Ταχ. Δ/νση: Ελευθερίας 7, T.K. 46100 Ηγουμενίτσα) και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης του άρθρου 6 του Ν. 3669/08.
 
Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 1.124 ΕΥΡΩ με ισχύ τουλάχιστον 210 ημερών από την ημερομηνία δημοπράτησης. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι 6 μήνες.

Το έργο χρηματοδοτείται από ιδίους Πόρους της ΔΕΥΑΗ
Read More »
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΩΝ ΥΔΡΟΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΩΝ ΥΔΡΟΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015 Rating: 5

Εξιχνιάστηκε κλοπή από σπίτι

Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015
Εξιχνιάστηκε κλοπή από σπίτι
 
 

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων περίπτωση κλοπής από σπίτι, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος 82χρονης ημεδαπής, που έγινε το πρωί της 28.03.2015 στο χωριό Μικρή Γότιστα Ιωαννίνων.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονου ημεδαπού Ρομά, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μαζί με συνεργό του που αναζητείται, πήγαν στο σπίτι της ηλικιωμένης και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από το εσωτερικό, το χρηματικό ποσό των -150- ευρώ, μία χρυσή λίρα και ένα ρολόι.

Η σχηματισθείσα δικογραφία, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων.
Read More »
Εξιχνιάστηκε κλοπή από σπίτι Εξιχνιάστηκε κλοπή από σπίτι Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015 Rating: 5

Το νέο Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Πλαισίου

Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015
Το νέο Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Πλαισίου


 
Πρόεδρος: Θεοδώρα Κάτσιου 
Αντιπρόεδρος: Κωσταντίνος Σίμος 
Γραμματέας: Κωνσταντίνος Θάνος 
Ταμίας: Βασιλική Διαμάντι 
Τακτικό μέλος: Αναστάσιος Γκανιας 
Αναπληρωματικά μέλη: Κωσταντίνος Κολιός και Κωσταντίνος Ζήσης 
Εξελεγκτική επιτροπή: Ευάγγελος Νίνος και Δημήτρης Καψάλης
Read More »
Το νέο Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Πλαισίου Το νέο Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Πλαισίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015 Rating: 5

Φύτεψαν 200 πεύκα στο δάσος της Κρυσταλλοπηγής

Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015
Φύτεψαν 200 πεύκα στο δάσος της Κρυσταλλοπηγής
 
 
Εχτές Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 ολοκληρώθηκε με επιτυχία ή δενδροφύτευση 200 δενδρυλλίων πεύκων στο δάσος στην Κρυσταλλοπηγη με πρωτοβουλία του Εκπολιτιστικου Συλλόγου, τη στήριξή του Προέδρου Σπύρου Μούσιου, του τοπικού συμβουλίου της κοινοτητας και την πολύτιμη β συμμετοχή μικρών και μεγάλων.
Εκ μέρους του Δ. Σ. του Εκπολιτιστικου Συλλόγου Κρυσταλλοπηγης
Ντούμας Σπύρος
Read More »
Φύτεψαν 200 πεύκα στο δάσος της Κρυσταλλοπηγής Φύτεψαν 200 πεύκα στο δάσος της Κρυσταλλοπηγής Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015 Rating: 5

Πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο εθελοντικές δράσεις σε Γωνιά και Αγία Μαρίνα Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015
Πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο εθελοντικές δράσεις σε Γωνιά και Αγία Μαρίνα Ηγουμενίτσας


Με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών του ευρωπαϊκού έργου «ADRIATIC MODEL FOREST – AMF», η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας σε συνεργασία με τη Μ.Κ.Ο. ΠΕΛΟΡΟΥΣ διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο, διήμερο δράσεων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

Οι δράσεις περιελάμβαναν τον εθελοντικό καθαρισμό, καθώς και τη δενδροφύτευση και αισθητική αναβάθμιση στην περιοχή της Γωνιάς και στην Δημοτική Κοινότητα Αγίας Μαρίνας Ηγουμενίτσας
Read More »
Πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο εθελοντικές δράσεις σε Γωνιά και Αγία Μαρίνα Ηγουμενίτσας Πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο εθελοντικές δράσεις σε Γωνιά και Αγία Μαρίνα Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015 Rating: 5

Πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα η κεντρική συνάντηση φορέων και εθελοντών για το συντονισμό της δράσης Let's Do It Greece 2015 (+ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015
Πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα η κεντρική συνάντηση φορέων και εθελοντών για το συντονισμό της δράσης Let's Do It Greece 2015 (+ΒΙΝΤΕΟ)


Πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 και ώρα 17:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηγουμενίτσας,  η κεντρική συνάντηση φορέων και εθελοντών για το συντονισμό της δράσης Let's Do It Greece 2015.


Στη συνάντηση παραστεί και μίλησε ο εθελοντής που ξεκίνησε τη δράση και είναι υπεύθυνος για τον πανελλαδικό συντονισμό του Let's do it Greece, κος Νίκος Κιούσης.
 
Read More »
Πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα η κεντρική συνάντηση φορέων και εθελοντών για το συντονισμό της δράσης Let's Do It Greece 2015 (+ΒΙΝΤΕΟ) Πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα η κεντρική συνάντηση φορέων και εθελοντών για το συντονισμό της δράσης Let's Do It Greece 2015 (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015 Rating: 5

Φωτορεπορτάζ από τη 4η ανθοκομική - δενδροκομική έκθεση στο πνευματικό κέντρο Ηγουμενίτσας που διοργάνωσε η ΦΛΟΓΑ

Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015
Φωτορεπορτάζ από τη 4η ανθοκομική - δενδροκομική έκθεση στο πνευματικό κέντρο Ηγουμενίτσας που διοργάνωσε η ΦΛΟΓΑ
 
 


 
 
Read More »
Φωτορεπορτάζ από τη 4η ανθοκομική - δενδροκομική έκθεση στο πνευματικό κέντρο Ηγουμενίτσας που διοργάνωσε η ΦΛΟΓΑ Φωτορεπορτάζ από τη 4η ανθοκομική - δενδροκομική έκθεση στο πνευματικό κέντρο Ηγουμενίτσας που διοργάνωσε η ΦΛΟΓΑ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015 Rating: 5

Ημερίδα της ΠΑΣΕΓΕΣ στην Ηγουμενίτσα

Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015
Ημερίδα της ΠΑΣΕΓΕΣ στην Ηγουμενίτσα


Με χαρά μας σας προσκαλούμε στην ημερίδα που διοργανώνει η ΠΑΣΕΓΕΣ, με τη συνδρομή του ΑΣ Θεσπρωτίας - Ένωση Αγροτών, στην Ηγουμενίτσα, στο ξενοδοχείο Angelika Pallas, την Τετάρτη 1 Απριλίου και ώρα 11:00, με θέμα «Η μεταρρύθμιση της ΚΑΠ στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 και η εφαρμογή της στη χώρα μας».

Η ημερίδα αυτή διεξάγεται στα πλαίσια του Προγράμματος «Υποστηρικτικά εργαλεία της ΚΑΠ για την ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών» που υλοποιείται με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την «Στήριξη δράσεων ενημέρωσης σχετικά με την Κοινή Γεωργική Πολιτική (ΚΓΠ) - Υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης», για την ενημέρωση των κρατών-μελών της ΕΕ σχετικά με την Κοινή Αγροτική Πολιτική της νέας Προγραμματικής Περιόδου.

Η ΠΑΣΕΓΕΣ έχει αναλάβει την ευρύτερη δυνατή ενημέρωση σε σχέση με τις αποφάσεις και τις εφαρμογές της πολιτικής αυτής στη χώρα μας και η εκδήλωση αυτή θα αποτελέσει σημαντική συνεισφορά στις δράσεις του προγράμματος αυτού.

Στην ημερίδα αυτή αναμένεται να παραβρεθούν εκπρόσωποι φορέων του αγροτικού χώρου, Πρόεδροι Επιμελητηρίων, Συνδέσμων, Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Πανεπιστημίων, Δημοσιογράφοι κ.α. Σας παρακαλούμε, για την καλύτερη διοργάνωση της ημερίδας αυτής, να μας επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας το συντομότερο δυνατόν
Read More »
Ημερίδα της ΠΑΣΕΓΕΣ στην Ηγουμενίτσα Ημερίδα της ΠΑΣΕΓΕΣ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015 Rating: 5

Διαγωνισμός καθαρισμού ιματισμού για τις ανάγκες του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Θεσπρωτίας - Μονάδα Φιλιατών

Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015
Διαγωνισμός καθαρισμού ιματισμού για τις ανάγκες του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Θεσπρωτίας - Μονάδα Φιλιατών
 

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου προκηρύσσει συνοπτικό ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη Αναδόχου Υπηρεσιών Καθαρισμού Ιματισμού (CPV: 98310000-9) για τις ανάγκες του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Θεσπρωτίας - Μονάδα Φιλιατών, με ισχύ σύμβασης για ένα (1) έτος από την ημερομηνία υπογραφής της, προϋπολογιζόμενης συνολικής δαπάνης #24.000,00#€ με το ΦΠΑ και κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή.

Ημερομηνία, ώρα και τόπος αποσφράγισης των προσφορών: Παρασκευή 3-4-2015, 10:00 π.μ. στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Θεσπρωτίας – Μονάδα Φιλιατών (πρώην Γηροκομείο), Ταχ. Δ/νση: Φιλιάτες, Τ.Κ. 46300.

Πληροφορίες των όρων της διακήρυξης κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα στο τηλέφωνο: 2664360600, 2664024813 ή από την ιστοσελίδα μας www.tcpngi.gr στο πεδίο «Διακηρύξεις».
Read More »
Διαγωνισμός καθαρισμού ιματισμού για τις ανάγκες του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Θεσπρωτίας - Μονάδα Φιλιατών Διαγωνισμός καθαρισμού ιματισμού για τις ανάγκες του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Θεσπρωτίας - Μονάδα Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015 Rating: 5

Συλλογή τροφίμων και προϊόντων από τον Δήμο Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015
Συλλογή τροφίμων και προϊόντων από τον Δήμο ΗγουμενίτσαςΗ Δ/ση Πρόνοιας του Δήμου Ηγουμενίτσας συγκεντρώνει, ενόψει των εορτών του Αγίου Πάσχα, τρόφιμα μακράς διάρκειας (κονσέρβες, μακαρόνια, ρύζι κλπ), είδη καθαριότητας (απορρυπαντικά, σαμπουάν, χαρτί υγείας κ.α), ρούχα και μικροαντικείμενα , προκειμένου να καλύψει ανάγκες αδύναμων οικογενειών του Νομού μας οι οποίες μαστίζονται από την οικονομική κρίση.
 
Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας επιδεικνύοντας την απαραίτητη για τις ημέρες κοινωνική αλληλεγγύη.

Ημερομηνία συγκέντρωσης των τροφίμων: Σάββατο 4 Απριλίου 2015, από τις 10.00 πμ έως τις 2.00 μμ.

Τόπος: Πλατεία Δημαρχείου, στην Ηγουμενίτσα.
Read More »
Συλλογή τροφίμων και προϊόντων από τον Δήμο Ηγουμενίτσας Συλλογή τροφίμων και προϊόντων από τον Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015 Rating: 5
httpsendrasei-gr-3-1