Ευχαριστίες Γιόγιακα προς Διοικητή 6ης ΥΠΕ για τις νέες προσλήψεις επικουρικού προσωπικού στις δομές Υγείας της Θεσπρωτίας

Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2020
Ευχαριστίες Γιόγιακα προς Διοικητή 6ης ΥΠΕ για τις νέες προσλήψεις επικουρικού προσωπικού στις δομές Υγείας της ΘεσπρωτίαςΤην κάλυψη περίπου 30 θέσεων ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού επικουρικού προσωπικού ανακοίνωσε ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Ιωάννης Καρβέλης κατά την επίσκεψή του στις δομές υγείας της Θεσπρωτίας, συνοδεία του βουλευτή Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Γιόγιακα. 

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ επισκέφθηκε κατά σειρά τα Κέντρα Υγείας Παραμυθιάς και Μαργαριτίου, την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη κ. Θωμά Πιτούλη, το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών και το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας. Μεταξύ των θέσεων που θα καλυφθούν περιλαμβάνονται οι προσλήψεις 1 Ιατρού - Γυναικολόγου στο Κ.Υ. Ηγουμενίτσας, 2 Γενικών Ιατρών στο Κ.Υ. Παραμυθιάς και 1 Γενικού Ιατρού στο Κ.Υ. Μαργαριτίου. 

«Εκ μέρους όλων των Θεσπρωτών αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Καρβέλη ο οποίος για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε άμεσα στην ανάγκη να καλυφθούν σημαντικά κενά στις δομές υγείας της περιοχής μας» δήλωσε ο Βασίλης Γιόγιακας.
Read More »
Ευχαριστίες Γιόγιακα προς Διοικητή 6ης ΥΠΕ για τις νέες προσλήψεις επικουρικού προσωπικού στις δομές Υγείας της Θεσπρωτίας Ευχαριστίες Γιόγιακα προς Διοικητή 6ης ΥΠΕ για τις νέες προσλήψεις επικουρικού προσωπικού στις δομές Υγείας της Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2020 Rating: 5

Άδεια από τον ΟΛΗΓ για ζωήλατη άμαξα στην παραλιακή της Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2020
Άδεια από τον ΟΛΗΓ για ζωήλατη άμαξα στην παραλιακή της Ηγουμενίτσας


Την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης λιμενικού χώρου έως 30/06/2020 για την στάθμευση ζωήλατου οχήματος, χερσαίου χώρου εμβαδού 5,00 τ.μ. στη χερσαία ζώνη Λιμένα Ηγουμενίτσας επί της νέας παραλιακής οδού, έμπροσθεν του αντλιοστασίου της ΔΕΥΑΗ και έναντι της κεντρικής παιδικής χαράς, ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΗΓ Α.Ε.

Το οικονομικό αντάλλαγμα για τη συνολική διάρκεια της παραχώρησης, ορίζεται στο ποσό των 50 ευρώ, πλέον χαρτοσήμου, ήτοι 51,80 ευρώ. 

Άγνωστη παραμένει η διαδρομή που θα ακολουθεί ο αμαξάς, αν και ο νόμος προβλέπει ρητά τη γνωστοποίησή της, καθώς και εάν τα 5 τ.μ. της παραχώρησης, αρκούν για να χωρέσουν το υπόστεγο, την ποτίστρα για νερό και την απαραίτητη ταΐστρα.

Η διοίκηση της ΟΛΗΓ, πιστεύει πως με τον τρόπο αυτό, θα αναβαθμιστεί περαιτέρω το παραλιακό μέτωπο της Ηγουμενίτσας.
Read More »
Άδεια από τον ΟΛΗΓ για ζωήλατη άμαξα στην παραλιακή της Ηγουμενίτσας Άδεια από τον ΟΛΗΓ για ζωήλατη άμαξα στην παραλιακή της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2020 Rating: 5

Η εξέλιξη του Κορωνοιού στην Θεσπρωτία

Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2020
Η εξέλιξη του Κορωνοιού στην Θεσπρωτία 


Τα δείγματα που εστάλησαν στις 3/6 (4 δείγματα) και στις 4/6 (8 δείγματα) βρέθηκαν όλα αρνητικά. 

Σήμερα 05/6 εστάλησαν για έλεγχο 3 δείγματα. 

Από την πρώτη ημέρα έναρξης των ελέγχων, έχουν ληφθεί 196 δείγματα εκ των οποίων 193 αρνητικά. Αναμένονται τα αποτελέσματα για τα ανωτέρω 3 δείγματα. 

Επίσης σήμερα 05/6 βρίσκονται υπό παρακολούθηση 29 άτομα (για προληπτικούς λόγους) βάσει των γενικών οδηγιών του ΕΟΔΥ. 

Εφαρμόζοντας πιστά τις οδηγίες !! 
Μένουμε υγιείς !! 

Ο Αντιπεριφερειάρχης 
Π.Ε. Θεσπρωτίας 
Θωμάς Γ. Πιτούλης
Read More »
Η εξέλιξη του Κορωνοιού στην Θεσπρωτία Η εξέλιξη του Κορωνοιού στην Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2020 Rating: 5

Επαναλειτουργούν τα ΚΔΑΠ του δήμου Σουλίου

Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2020
Επαναλειτουργούν τα ΚΔΑΠ του δήμου Σουλίου


Στο πλαίσιο της άρσης των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας και λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και τις εξαγγελίες του Υπουργείου παιδείας και Εσωτερικών , ανακοινώνουμε την επαναλειτουργία από την 1η Ιουνίου 2020 των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του ΝΠΔΔ Αρωγή-Δήμου Σουλίου.

Διαβεβαιώνουμε τους γονείς ότι οι δομές θα λειτουργούν με τη σχολαστική εφαρμογή όλων των μέτρων προστασίας και υγιεινής που επιβάλλουν οι οδηγίες των αρμόδιων οργάνων , ώστε η παραμονή των παιδιών στους χώρους των Κ.Δ.ΑΠ να είναι ασφαλής.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΠΔΔ ΑΡΩΓΗ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Read More »
Επαναλειτουργούν τα ΚΔΑΠ του δήμου Σουλίου Επαναλειτουργούν τα ΚΔΑΠ του δήμου Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2020 Rating: 5

Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας: Χρηματοδότηση 3 σημαντικών μελετών

Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2020
Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας: Χρηματοδότηση 3 σημαντικών μελετών 


Η Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας προχώρησε στην αποδοχή χρηματοδότησης ύψους 900.000,00€ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τα κάτωθι: 
1. «Μελέτη Αναβάθμισης Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού για την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των αντλιοστασίων Ύδρευσης – Αποχέτευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας και εγκατάστασης φωτοβολταϊκού συγκροτήματος για την ενεργειακή τους αυτονομία» (250.000,00€) 
2. «Μελέτη αντικατάστασης εξωτερικού υδραγωγείου Ηγουμενίτσας και επισκευής υφιστάμενων δεξαμενών ύδρευσης» (350.000,00€) 
3. «Μελέτη αντικατάστασης εσωτερικών δικτύων ύδρευσης δημοτικών ενοτήτων Δήμου Ηγουμενίτσας» (300.000,00€). 

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Σωτήριος Γ. Μήτσης δήλωσε σχετικά: 
«Με την αποδοχή χρηματοδότησης των τριών (3) αυτών μελετών, η ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας αποδεικνύει τον σταθερό προσανατολισμό της στην υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομής για την διασφάλιση υπηρεσιών ποιότητας προς τους πολίτες. 
Με τη χρηματοδότηση των 900.000,00€ να αφορά αποκλειστικά και μόνο στις μελέτες και όχι στην υλοποίηση των έργων (των οποίων η συνολική αξία υπολογίζεται να είναι μεγαλύτερη των 40.000.000,00€), η ΔΕΥΑΗ βάζει τα θεμέλια για: 
α. τη δημιουργία ενός μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου που θα της εξασφαλίσει ενεργειακή αυτονομία και θα της επιτρέψει να προχωρήσει σε μείωση του τιμολογίου της και 
β. την υλοποίηση ορθολογικής και αποδοτικής διαχείρισης πόσιμου ύδατος με έργα αντικατάστασης, επισκευής και ενίσχυσης δικτύων ύδρευσης και εξωτερικού υδραγωγείου σε περιοχές που αντιμετωπίζουν αποδεδειγμένα προβλήματα επάρκειας ή διαχείρισης. 
Επενδύουμε σήμερα σε έργα υποδομών που και στις επόμενες δεκαετίες θα συμβάλλουν καθοριστικά στην αειφόρο ανάπτυξη και στην ποιότητα διαβίωσης των πολιτών».
Read More »
Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας: Χρηματοδότηση 3 σημαντικών μελετών Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας: Χρηματοδότηση 3 σημαντικών μελετών Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2020 Rating: 5

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ραγίου

Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2020
Εθελοντική αιμοδοσία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ραγίου


Read More »
Εθελοντική αιμοδοσία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ραγίου Εθελοντική αιμοδοσία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ραγίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2020 Rating: 5

Στη Νέα Σελεύκεια παίχτηκε το τυχερό δελτίο του Τζόκερ με κέρδος 5,7 εκ. ευρώ

Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2020
Στη Νέα Σελεύκεια παίχτηκε το τυχερό δελτίο του Τζόκερ με κέρδος 5,7 εκ. ευρώΣτη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας και στη Νάξο παίχτηκαν τα δύο υπερτυχερά δελτία του Τζόκερ που κέρδισαν από 5.767.436,93 ευρώ αντίστοιχα.
Η κλήρωση του Τζόκερ της Πέμπτης μοίραζε στην πρώτη κατηγορία το ποσό τα 11,5 εκατομμυρίων ευρώ μετά από πολλά συνεχόμενα τζακ ποτ, με τα δύο τυχερά δελτία να παίζονται στα πρακτορεία των Χριστόγλου Κωνσταντίνου στη Νέα Σελεύκεια της Ηγουμενίτσας και Βασίλη Κληρονόμου στη Νάξο.
Ακόμη, βρέθηκαν έξι τυχεροί στην δεύτερη κατηγορία που μοιράστηκαν από 31.508,06 ευρώ. Τα δελτία με τα 5αρια, παίχτηκαν σε Λάρνακα (2), Μεσσήνη, Αμαλιάδα, Καλαμαριά και ένα από το ίντερνετ.


Οι τυχεροί αριθμοί και η διαλογή του Τζόκερ:


Read More »
Στη Νέα Σελεύκεια παίχτηκε το τυχερό δελτίο του Τζόκερ με κέρδος 5,7 εκ. ευρώ Στη Νέα Σελεύκεια παίχτηκε το τυχερό δελτίο του Τζόκερ με κέρδος 5,7 εκ. ευρώ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2020 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ο Πέτρος Αντωνίου ζωντανά σήμερα στο the Bank

Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2020
Ηγουμενίτσα:  Ο Πέτρος Αντωνίου ζωντανά σήμερα στο the Bank


Read More »
Ηγουμενίτσα: Ο Πέτρος Αντωνίου ζωντανά σήμερα στο the Bank Ηγουμενίτσα:  Ο Πέτρος Αντωνίου ζωντανά σήμερα στο the Bank Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2020 Rating: 5

ΤΖΟΚΕΡ: Στην Ηγουμενίτσα το ένα από τα δύο τυχερά δελτία των 5,7 εκατομμυρίων

Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2020
ΤΖΟΚΕΡ: Στην Ηγουμενίτσα το ένα από τα δύο τυχερά δελτία των 5,7 εκατομμυρίων Κατά την κλήρωση της Πέμπτης

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:
23, 28, 42, 44, 45 
ΤΖΟΚΕΡ: 11


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΕΡΔΗ
5+1 2 5.767.436,93
5 6 31.508,06
4+1 49 2.500,00
4 965 50,00
3+1 2.452 50,00
3 47.509 2,00
2+1 34.720 2,00
1+1 180.536 1,50

Το ένα δελτίο που κερδίζει τα 5,7 εκατομμύρια ευρώ συμπληρώθηκε στην Ηγουμενίτσα και το δεύτερο στη Νάξο. Ένα από τα πεντάρια παίχτηκε στην Αμαλιάδα της Ηλείας.
Read More »
ΤΖΟΚΕΡ: Στην Ηγουμενίτσα το ένα από τα δύο τυχερά δελτία των 5,7 εκατομμυρίων ΤΖΟΚΕΡ: Στην Ηγουμενίτσα το ένα από τα δύο τυχερά δελτία των 5,7 εκατομμυρίων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2020 Rating: 5

Σελίδες